Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Dan po!

Posted by zogca na junij 24, 2010

Če ste mislili, da bom zdaj nehala težiti z nogometom, ste se seveda zmotili. Ne bom, vsaj ne tja do enajstega julija. Včeraj zjutraj sem napisala, da želim, da bi tekma z Anglijo za vedno ostala en dan proč in da mi nikoli ne bi bilo treba izvedeti, kako se je končala. Pač, zle slutnje. Ostajam izjemno ponosna na naše fante, ampak žal ne morem napisati, da gre Slovenija naprej.

Zato pa gre vsekakor naprej svetovno prvenstvo v nogometu in obetam si še veliko dobrih tekem. Ne vem še, katera moštva bom spodbujala, zato pa zelo dobro vem, proti komu bom navijala. Uganete?

Advertisements

101 komentar to “Dan po!”

 1. Jaz bom definitivno navijal za Yenkse, njihova igra in karakter sta mi všečna, kondicijsko so pa ena najbolj pripravljenih ekip na tem SP-ju. Sej, vem, zdaj bom slišal komentarje…ameri so to, pa so to, pa so taki…ampak žal niti ena ekipa ni pokazala tako dobre psihološke trdnosti kot prav ameriška. Sorry, it is f***ing true!

 2. zogca said

  Normalno, Američanom že v vrtcu privzgojijo egomanijaštvo in vedno so imeli in vedno so imeli največji ego, ta pa, predvidevam, dobro vpliva na psihološko trdnost. Mislim, če te skorajda od rojstva učijo, da si nekaj več od drugih in boljši od drugih, ti v kriznih trenutkih to seveda pride prav.

 3. Ja in ta komponenta egomanijaštva, kot si sama zapisala nam Slovencem manjka. Zato se počutimo majhne, nepomembne, nevredne…tudi če smo dobri – celo boljši od drugih.
  Če ti od rojstva govorijo, da imaš majhnega, potem tudi če imaš 30 cm trdonjo, boš vedno mislil in sam sebe prepričal, da imaš res eno revše med nogami.
  Zato ta fama okrog dolžine falusov – vse je v glavi, spodnji in tazgornji.

 4. zogca said

  Počakaj malo. To okoli dolžine falusov je realno in vedno bo realno. Falus je lahko dolg 5 ali pa 25 centimetrov, razlika je očitno. Lahko si nekdo s petcentimetrskim vtepe v glavo, da ima orjaka, ampak o tem težko prepričal še koga. Tisto egomanijaštvo pa … Je veliko manj realno in otipljivo in zato je veliko laže o tem prepričati druge. Pač, če se nosiš, te res kmalu ljudje začnejo gledati od spodaj. Absolutno si ne želim, da bi mi Slovenci postali takšno naduvankoti, je pa res, da nam tolče ven manjvrednostni kompleks, kar pa seveda ni dobro. Ker malo samokritike je pa vseeno potrebno imeti.

 5. S samokritiko smo na SP-ju končali kjer smo končali.

 6. zogca said

  Če ne bi imeli samokritike, na SP sploh prišli ne bi. Oziroma če fantje ne bi imeli samokritike, ne bi prišli na SP. Meni je všeč Kekov odnos do vsega, resnično. Vse njegove izjave – kapo dol. Moj rešpekt do tega človeka gre v višave. Pravi gospod. Nobenega egomanijaštva, nobenega iskanja krivde tam in drugje, nobenega kalimerovstva – preprosto gospod.

 7. zogca said

  Kok luštno!

  http://www.facebook.com/group.php?gid=121125277922329

  In upam, da se bo to nadaljevalo tudi po svetovnem prvenstvu. Da ne bo ženska, ki gleda nogomet, več čudakinja.

 8. Kek je O.K. in to kar so fantje tudi z njegovo pomočjo dosegli je njegov maksimum trenerskih sposobnosti. Človek pa pač ni karizma. Tko kot fuzbal ni več samo druženje in zajebancija in prijateljstvo in tovarištvo…ampak predvsem biznis. In v svetu biznisa si ali pa te ni… tega se Ameri dobro zavedajo, zato tako grizejo in se borijo tudi v brezupnih situacijah.

 9. Sam sem živel in delal v New Yorku skoraj eno leto. In po mentaliteti so daleč pred nami…govorim po tem, da imajo željo uspeti in nekaj narediti iz sebe. In ker je tekmovalnost pri njih našponana do konca, pač v ekipi igrajo najboljši kar jih premorejo…
  Večino sodobnih igračk so si izmislili prav Ameri… mi Evropejčki smo po mentalitetu in duhu preveč konzervativni in ziheraški.
  No, pa da ne bo kdo misli, da jih samo hvalim…imajo tudi oni probleme, ki se pa oscilirajo na drugih nivojih. Psihiater je tam bok i batina.

 10. zogca said

  Jaz sicer nisem bila tako dolgo v Ameriki, pa vseeno dovolj, da vem, da povprečen Američan nikakor ni daleč pred menoj, ne po mentaliteti, še manj po intelektualnih sposobnostih, konzervativnosti da sploh ne omenjam. Je pa res, da New York ni povprečno ameriški, to je vsekakor treba pripomniti. Mi je žal, da moram to napisati, ampak povprečen Američan je omejen (krive so seveda njihove šole in ne dejstvo, da bi se oni rojevali manj sposobni) in zelo konzervativen.

 11. Mi smo pa zelo odprta, neomejena, demokratična, nekonzervativna, nadpovprečno intelektualna, educirana, delovna in socialno čuteča in sprejemajoča družba.
  Zbudi se!
  Samo v razmislek: Potoval sem preko kompletne Amerike iz V na Z in od kanadske meje do Floride, niti najmanjši zanikrni kraj je imel v vseh javnih ustanovah, bankah in šolah neoviran dostop oz. progo za invalide na vozičkih. Kdaj se je začelo to prakticirati pri nas?

 12. zogca said

  Tistega prvega sploh nisem trdila. Trdila sem samo to, da je povprečen Evropejec bolj odprt, bolj demokratičen, manj komnzervativen, bolj izobražen in z več socialnega čuta kot povrprečen Američan. Samo toliko. In za tem stojim. Plemenito od Američanov glede neoviranega dostopa za invalide, to se mi zdi zelo lepo, je pa malo manj lepo, kaj je Amerika delala in gotovo še danes dela s tistimi, ki so invalidi postali zaradi nje. Ker so po raznih vukojebinah tipa Vietnam in Koreja (ne mislim, da sta ti državi vukojebini, ampak za enega povprečnega Američana gotovo) izgubljali ude, duševno zdravje in še kaj. Moj stric je veteran vietnamske vojne in sem se tega naposlušala.

 13. zogca said

  Robert Koren: Ponosni smo na to, da smo takšna klapa in da smo združili Slovenijo

  http://www.dnevnik.si/sport/nogomet/1042369286

  Tekmo med Slovenijo in Anglijo si je ogledalo 80 odstotkov vseh gledalcev

  http://www.dnevnik.si/sport/nogomet/1042369324

  Capellova skrivnost uspeha s Slovenijo – pivo za nogometaše

  http://www.dnevnik.si/sport/nogomet/1042369306

  Kek: To moštvo šele prihaja v prava leta!

  http://24ur.com/sport/nogomet/kek-ce-ta-potencial-pustimo-da-gre-v-nic-potem-smo-svetovni-idioti.html

  Severni Korejci za kazen v rudnik?

  http://24ur.com/sport/nogomet/severni-korejci-za-kazen-v-rudnik.html

  Bo Berlusconi kupil tekmo s Slovaško?

  http://24ur.com/sport/nogomet/bo-berlusconi-kupil-tekmo-s-slovasko.html

  Agent: Handanovićeva tržna cena je 15 milijonov evrov

  http://24ur.com/sport/nogomet/agent-handanoviceva-trzna-cena-je-15-milijonov-evrov.html

  Kek: Če zapravimo to vzdušje, smo svetovni idioti

  http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/fifa-sp-v-nogometu-2010/kek-ce-zapravimo-to-vzdusje-smo-svetovni-idioti/233243

  Zahovič: Zakaj se druga polčasa nista začela istočasno?

  http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/fifa-sp-v-nogometu-2010/zahovic-zakaj-se-druga-polcasa-nista-zacela-istocasno/233229

 14. Zato, da imamo mi riti lepo na varnem, vsaj tako mislimo, se v veliki meri lahko zahvalimo Amerikanom, pa še zdaleč nisem njihov fen. Nisem ravno prepričan, da se bi brača Srbi, Bosanci in Hrvatarji tako lepo zmenili in naredili konec 4 letnemu klanju na Balkanu če nebi bilo Amerov. To vsi pozabljajo. Če nebi Hrvatarji dobili orožja od Amerov, bi danes Slovenija pravgotovo mejila na Srbijo in bi se z njimi menili za mejo. To mi je zadnjič rekel moj kolega, ko sem bil na obisku pri njem v Šibeniku in mi je dalo mislit.

 15. zogca said

  Naj tvoj kolega iz Šibenika ne pozabi, da sta bila Tuđman in Milošević ves čas vojne velika prijatelja, ki sta delala načrte, kako si bosta razdelila Bosno. Naj tvoj prijatelj ne pozabi, da jim je Amerika orožje prodajala, ne dajala. In da ga je prodajala tudi tistim, ki so streljali nanje. Skratka, oborožila je vse, da so se lahko med seboj pobijali. Oja, lahko si mislimo, da smo zaradi njih na varnem. Pa vprašanje, če si bomo to še vedno mislili po tem, ko se bo dol enim Arabcem, ki nimajo kaj izgubiti, enkrat dokončno utrgalo in bodo vse skupaj vrgli v luft. Tri četrt sveta jih sovraži (če ne več) in verjemi, da ne brez razloga. Oni seveda verjamejo, da jih svet sovraži zato, ker jim je fovš, ampak …

 16. zogca said

  Tuji mediji: Slovenija v trenutku ostala brez vsega

  http://www.siol.net/sportal/nogomet/sp2010/novice/2010/06/odziv_tujih_medijev_na_razplet_skupine_c.aspx

 17. webmaher said

  Astroskop Zodiak, kar se tiče ameriških nogometašev in športnikov nasploh, res ni kaj rečt … vse ostalo pa bolje da si tiho in ne trobezljaš pravljice za malu djecu … Ameriko bi blo treba poslat nekam med zvezde … pa še koga da ne bo pomote 😆

 18. Ne bom o politiki ne bova prišla skupaj. Samo odgovori mi…pod čigavim pritiskom se je zadeva končala in se je podpisal Daytonski sporazum?
  Če bi bili posredniki oz. peacemakerji Rusi, bi bila do danes vsa južna Evropa v vojni.
  Grki z Turki, Makedonci z Grki, Albanci z Srbi, Hrvatje z Bosanci in nami….
  Ameri niso prfekt, samo kdo pa naj bo svetovni policaj? Kitajci mogoče…oni to sicer res urejajo bolj na hitro…z mačetami?

 19. Rezultat si lahko pogledaš na Ižanski ali pa v Tibetu?

 20. zogca said

  Odgovor veva oba. Kot oba veva, s čigavim orožjem so se tolkli, dokler so se tolkli. Veva pa tudi, da se Amerika sploh ne bi vpletla, če ne bi imela nekega interesa. Ker se policija gredo samo tam, kjer se splača.

  pod čigavim pritiskom se je zadeva končala in se je podpisal Daytonski sporazum?

 21. sonček said

  A kdo kaj ve o tem, da Kek ne bo več selektor slovenske reprezentance? To sem prejle ujela v novicah na radiu 1.

 22. webmaher said

  Vojna je bila oz. vojne so samo zato, ker ima nekdo ogromno koristi … Milošević že ni bil tako neumen, je mel zaledje aneda … res je o politiki bolje, da se ne gremo … tale družba je že pred desetletji dosegla svoj višek in sedaj drvimo v propad … in sploh ne vem zakaj omenjamo države … države so nič od nič … vse so zapufane do konca in naprej … folk je pa neumen in čaka da se bo vse samo od sebe uredilo …

 23. webmaher said

  naj še kdo reče da imamo demokracijo pa bo povedal vic stoletja 😆 :mrgreen: 😆

 24. Se strinjam. Tudi fuzbal je konec koncu le igra za množice, da se ne puntajo in lepo trpijo.
  Kruha in iger!

 25. webmaher said

  ja točno Kruha in iger pa še mal pokazat kako je drugim bolj hudo in smo zmagal 😆
  tule je pa verjetn ž(š)e kruha zmanjkal :mrgreen:

 26. zogca said

  Ne, sem pa včeraj dvakrat trznila, ko sem v neki izjavi slišala preteklik. Nisem pa danes zasledila takšne novice. Srčno upam, da ostane.

  A kdo kaj ve o tem, da Kek ne bo več selektor slovenske reprezentance? To sem prejle ujela v novicah na radiu 1.

 27. zogca said

  To sem pa včeraj gledala na Afroviziji in sploh nisem mogla verjeti, da je mogoče.

  ja točno Kruha in iger pa še mal pokazat kako je drugim bolj hudo in smo zmagal

 28. webmaher said

  nadaljevanje naj bi bilo dons nekje on pol petih, bom mal gledal vmes med fuzbalom ako pozabim ne…padel je seveda tudi rekord v asih oba jih mata že preko 90 … Francoz pa je celo iz kvalifikacij prišel naprej in že tam imel maratone saj je tretji set dobil z 24:22 v tretjem krogu pa je že zaostajal 0:2 v setih in pol dobil preostale 3… ponavadi se kvalifikacije igrajo samo na dva, tu pa je malo drugače in Francoz sedaj skupaj z Merikancem piše zgodovino 😆

 29. zogca said

  Kolikokrat nam bodo še predvajali včerajšnjo tekmo? To meji na sadizem. In na mazohizem z naše strani, da spet gledamo. Joj, tako težko mi jih je gledati, ko poklapani zapuščajo stadion. 😦

 30. romeno said

  Nikoli in nikdar ne bom navijal za američane, ker ne. In ne jih met za svetovne policaje, ker sami na eni strani provocirajo in delajo sranje, da lahko potem po drugi strani svoje orožje v promet spravljajo. Npr. v drugi svetovni vojni so bili američani veliki zmagovalci, ampak za kakšno ceno? Zanimivo dejstvo je, da so ameriška podjetja nacistični Nemčiji prodajala neko kemikalijo, da so lahko nemci delali dizel (gorivo za njihove tanke) go figure.

  Zadnji “incident” pa se dogaja v Mehiškem zalivu. Če koga zanima si lahko o njem prebere na blogu My Office, ki ga piše Andrej34.

 31. zogca said

  Saj. In to, ko zdaj skačejo po Afganistanu in kobajagi rešujejo svet. Kdo točno je oborožil te Afganistance? Američani, ko so želeli, da bi Ruse jebali v glavo. Zdaj pa … In Irak so tudi big time podpirali, ker jim je koristil, ko se je fajtal z Iranom. To so mi kakor neki policaji. Prej mafijaši, ki pobijašo svoje bivše mafijske pajdaše. V vsem tem, kar oni počnejo, ni NIČ plemenitega, NIČ.

 32. webmaher said

  nehajmo o politiki, Slovensko so zabili gol Makaronarjem, neprecenljivo 😆

 33. webmaher said

  pa Wozniacki:Chang je tut luštno gledat 😆

 34. zogca said

  Ampak res. Jaz imam drugače zelo rada Italijane, ampak človek si ne more pomagati, da bi bil vesel za Slovaško.

 35. webmaher said

  evo una dva norca Mahut in Isner bosta tut zdej nadaljevala Maratonci trče zadnji set 😆

 36. webmaher said

  na BBCju dan in noč vrtijo Vrhunce včerajšnje svoje zmage, morda je zadnja na tem SP, kdo bi vedel, morda Nemci…a ni nekoč nekje Gary Lineker izjavil: Nogomet je igra, v kateri na koncu zmagajo vedno Nemci 😆

 37. zogca said

  Žal vedno ne, ampak tokrat bi pa res lahko. Skrbi me to, da je Ema v nekih kartah videla, da bo Anglija daleč prilezla. Čeprav, to pa povem, nimam proti Angležem toliko, kolikor imam proti Američanom.

  Nogomet je igra, v kateri na koncu zmagajo vedno Nemci

 38. webmaher said

  Isner je povedel 60:59 v petem setu in dosegel že 100 asov 😆

 39. zogca said

  Obveščaj me o tem, ker še tega pa ne morem spremljati. Mi je pa fascinantno.

 40. webmaher said

  nekako Merikanc lažje prihaja do točk, ker mu servis laufa ampak Francoz se ne da … tole je res fascinantno…no Mahut je izenačil na 62:62 in me takoj demantiral z dvema asoma 😆

 41. webmaher said

  Isner zgleda nekako bolj sproščeno, Mahutov pogled bi pa lahko tudi ubijal … noroooooooo ni kej kva Isner ma 63:62 torej ma tut mal psihološke prednosti, ker Mahut ga stalno mora loviti…

 42. webmaher said

  63:63 in 10 ur 26 minut 😆

 43. webmaher said

  Žogca ampak Hamšik od Slovensko pa ma ful kul frizurco kaj 😆

 44. webmaher said

  64:63 za Isnerja, ta dva dons ne nameravata še nehat 😆

 45. webmaher said

  64:64 matr tut break žogce še ni blo 😆

 46. webmaher said

  65:64 ne vem no menda 21.12.2012 ne bo konc sveta, ker bosta tele dva še vedno igrala 😆

 47. webmaher said

  66:65 …. Škrtel je pa žogo zbil po moje že mal z gola, režiserji so pa tut za en drek da niso ujel točno 😆

 48. webmaher said

  66:66 pa šta je ovo ljudi … 😆

 49. webmaher said

  fuzbal je pa skoz bolj zanimiv…Slovensko bi že lohka zabil tega drugega in poslal makaronarje v Romo … Isner je povedu 67:66 še Mek gleda in se smeji 😆

 50. webmaher said

  Slovenskoooooooooooooooooo Viteeeeeeeeeeeeeeeeeeeek 2:00000000000
  😆

 51. zogca said

  Evo, sem vstala s kavča, da to napišem, vendar si me prehitel.

  Zdaj jih lahko reši samo še čudež. Ki so ga sicer običajno sposobni, ampak danes pa nič ne kaže, da bi ga bili.

 52. webmaher said

  67:67 še dežja noče biti 😆

 53. webmaher said

  68:67 jaz sem že zmatran no 😆

 54. zogca said

  Jaz bi tudi bila zmatrana, če bi to gledala.

 55. zogca said

  Se že tepejo v mreži Slovaške.

  Pa Italijani so dali gol.

 56. webmaher said

  di Natale 1:2 in zdej so se še mal kregat začel 😆

 57. webmaher said

  68:68 kdaj bo konc 😆

 58. webmaher said

  vročeeeeeeeeeeeeee dajmo Slovenskooooooooooo 😆

 59. webmaher said

  2:2 nič ne bo ofsajd 😆

 60. webmaher said

  69:68 čeprav je Francoz imel 0:30 …

 61. zogca said

  In še en gol iz ofsajda. Nepriznan, seveda.

 62. zogca said

  Po moje bodo Italijani dali še enega, čeprav sem prej napisala, da jih lahko reši samo čudež. Ampak lahko se jim pa zakomplicira na drugi tekmi, kot se je nam.

 63. webmaher said

  Slovensko 3:1 Kopunekkkkkkkkkkkkkkkk 😆

 64. zogca said

  Slooooooovaška!!!

 65. webmaher said

  Arivederči Azuri in adje Mahut…Isner je prišel do prve break žogce in jo izkoristilllllllllll 😆

 66. webmaher said

  peti set torej 70:68 za Isnerja 😆

 67. webmaher said

  Makaronarji dali gol opalaaaaaaaa 😆

 68. zogca said

  Pa še Italija! Kakšna tekma!

 69. webmaher said

  Žogca oni so po svoje Slovensko a veš no in oni se med sabo kličejo Slovenci 😆

 70. zogca said

  To postaja noro.

 71. webmaher said

  11 ur in 5 minut sta igrala pa kar ena priznanja talajo, svašta 😆

 72. webmaher said

  Arivederći Italijani, Dobri den Slovensko 😆

 73. webmaher said

  Isner ma pa čez pol ure še dvojice sam je reku da bo še vidu 😆

 74. webmaher said

  Zdej se še slikajo pred semaforjem 😆

 75. webmaher said

  ta tedn pa res ni taljanski, tut Frančeska je izpadla takoj v prvem krogu 😆

 76. webmaher said

  Isner je dosegel kar 112 asov kar je rekord nad rekordi, točk je pa mahut dosegel kar 24 več pa je vseeno izgubil…noroooo 😆

 77. webmaher said

  Kako noro dobro sta igrala pove podatek, da sta izkoristek prvega servisa oba imela krepko ćez 80% in v celi tekmi so bli le trije breaki 😆

 78. zogca said

  Komaj še dohajam stvari.

  Torej se je rekordni meč končal. Isner je oni, ki je na papirju bil boljši ali slabši?

  Kakšen triler je bila tale Italija – Slovaška.

 79. zogca said

  Evo, je že!

  http://www.gazzetta.it/

 80. webmaher said

  ja tako nekako Žogca 😆
  ja Slovaki bi se na koncu skoraj podelali … je pa kle vse naredu njihov selektor, kje tekmo začel s spremenjeno postavo in to je bila čisto neka druga Slovaška oz. Slovensko 😆

 81. zogca said

  Jaz sem jih vmes na par trenutkov že pokopala, ampak zdržali so.

 82. webmaher said

  jaz sem pa vmes še mal ojrov dons pokasiral

 83. zogca said

  To je videti kot borza.

 84. Slovaki so naši bratje po krvi. Torej gre slovenija vseeno naprej. Pa ne se kregat, ker je res. Z Slovaki in deloma Čehi imamo mi slovenci dosti več skupnih genov kot z brati z juga.
  Na to temo je napisal moj kolega magistrsko nalogo in rezultat v primerjavah in analizi DNK vzorcev je bil presenetljivo podoben pri vzorcih 1000 ljudi, ki jih je vzel za primerjavo.
  Tudi sam sem istega mnenja, da smo iz istega plemena, samo so nas z ene strani Germani z druge pa Ogri razdelili.
  Sam sem bil na Slovaškem dvakrat in razumeš skorajda vse če govorijo brez dialekta in počasi.

 85. webmaher said

  ja itak, saj je bla Karantanija do Dunaja 😆
  še Bavarci so na pol Slovenci :mrgreen:
  pa Zagorje in Međimurje, Velika Slovenija 😆
  Žogca to je 4ex, največji trg, ki ga zdaj proučujem danju i noću 😆

 86. zogca said

  A, to je to, za to reč sem pa že slišala. Kar nekaj ljudi to preučuje.

 87. web daj da ne boš na koncu z tem trgovanjem postal socialni problem…poznam kar nekaj takih, ki so z forex tradingom pušili big time!

 88. webmaher said

  Astroskop Zodiak:
  1.) pravilo: vloži toliko kolikor lahko pogrešaš
  2.) pravilo: za posamezno trgovanje tvegaj največ 3-5% celotnega vložka
  3.) pravilo: ne bodi požrešen
  4.) pravilo: če te še kaj zanima sam vprašej
  Ljudje bi čez noč radi obogateli, verjamejo prvemu prevarantu izza vogla to je problem in potem vložijo vse kar majo po možnosti še pufe najamejo in potem se grejo po pokersko rečeno ALL INN … aneda … midva pa oba dobro veva, da se all inn odigra edino in le, ko imaš v roki 100% najmočnejšo kombinacijo …
  Ker trenutno probavam en pola-avtomatski način je moje tveganje na posamezno trgovanje manjše od 1% …

 89. Shirley Valentine said

  @webmaher: just to remind you…:))))))

 90. romeno said

  A gleda kdo Wipeout na TV3. Tole je epsko 😆

 91. webmaher said

  Shirley tebe bi pa jaz takoj najel za prvo svetnico, sam da nisi predraga :mrgreen:

 92. Shirley Valentine said

  @webmaster: jaz nisem draga, sem priceless…:))))

 93. lynx said

  nehajmo o politiki, Slovensko so zabili gol Makaronarjem, neprecenljivo

  Žogca, povej mi za koga navijaš in povem ti, kdo bo prvi zapustil JAR. 😉

  Čeprav, to pa povem, nimam proti Angležem toliko, kolikor imam proti Američanom.

  Ne razumem, kako lahko mešate politiko in šport.

 94. webmaher said

  sej jezt sem pa maniles tko da ni panike :mrgreen:

 95. zogca said

  Za Američane. Z vsem srcem. 😆

  Žogca, povej mi za koga navijaš in povem ti, kdo bo prvi zapustil JAR.

 96. zogca said

  Saj tista izjava se je nanašala na šport, ne na politiko. In ne na šport na splošno, ampak na tale fuzbal zdaj.

  Ne razumem, kako lahko mešate politiko in šport.

 97. zogca said

  Tako se govori!!!

  jaz nisem draga, sem priceless…:))))

 98. asdf said

  meni se zdi, da ima nekdo popolnoma zgrešeno percepcijo američanov… mimo, mimo in v globoko temo!
  druščina- vse to je samo fuzbal, ne se sekirat…
  ajt!

 99. webmaher said

  @Asdf … Više od igre … dal se sjećaš onih dana 😆

 100. asdf said

  se bom repliciral:
  mi smo predmestje londona, naša država je pljunek tega planeta, pa vedno znova prilezemo med najboljše.
  ni vrednota izzvat usodo in silit na everest, ker imaš denar, da si lahko to privoščiš. vrednota je, da majhen in skromen pokažeš, da zmoreš in znaš.
  američani so pokopali indijance, da so osvojili že naseljen kontinent. zjebali filipine, grenado, panamo, vietnam, japonsko, mehiko, kompletno južno ameriko, bližnji vzhod in še bi lahko naštevali. ne razumem zakaj jih lahko nek omejen um prodaja za zmagovalce planeta?
  spotoma- carl lewis je bil na ameriških trialsih 84 na dopingu, pa mu je nacionalna zveza to “spregledala”, da je lahko na olimpiadi v la-ju osvojil 4 zlate… jebeš tak duh!
  ajt
  p.s. web- še vedno je samo igra… mi pa živimo- pa valjda ne za in zaradi fuzbala!

 101. Pa Titek je tud kredite od Američanov dobil, da so naši tastari živeli kot v paradižu v primerjavi s tem “sranjem”, ki ga živi večina danes.
  Grdi, grdi amerikanosi.
  Pa še to….
  Angleži so zasedli pol sveta in ga obrnili na glavo, predvsem v negativo….Indija, Pakistan, Afrika, Avstralija in aboridžini in komplet mala Azija
  Francozi…. kolonizirali so po dolgem in počez…večinoma s silo in dragi moji če pomnite….najprej so bili Francozarji tisti, ki so zakuhali sranje v Vietnamu.
  Španija …. J Amerika in izginotje cele civilizacije po mnenju nekaterih celo najnaprednejše za tisti čas – Inkov in še bi lahko naštevali
  Rusija …. priključitev baltskih držav in v obdobju hladne vojne skoraj kompletne vzhodne Evrope (gulagi so njihova specialiteta)
  Turčija …
  Izrael…
  Pravim samo to, naj vrže kamen prvi tisti, ki je brez greha. Ga ni kajneda?
  Tako, da če v globalu pogledaš smo jezni na Američane, ker so pač močna in relativno uspešna nacija in v primerjavi z Evropo.
  Evropa in njena kvazi Unija so itak za pokop.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: