Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Don’t hate me because I am cute!

Posted by zogca na junij 20, 2010

Ne, saj vem, da me nihče izmed vas ne sovraži. Vsaj upam, da ne. Naslov sem prepisala s svojih novih spodnjih hlačk, katerim se seveda nisem mogla upreti, ko so me poklicale s police. Da, poznale so moje ime. Ker se vedem recesiji primerno, sem zapravila vsega petnajst evrov, je bilo pa luštno znova skakljati po BTC-ju. In pupi, moram ga pohvaliti, je bil izjemno potrpežljiv. Ne, ne maram moških, ki ne morejo razumeti, da se jaz v trgovinah vedem kot majhen otrok na ringlšpilu.

Se spomniti, da sem zgodaj spomladi napisala, da bom letos na lovu za majicami s “kjut” napisi? Ta napis se mi je zdel dovolj “kjut”.

Ne, brez nogometa ne gre, tudi v nakupovalnih središčih ne.

Žal ni šlo tudi brez sladoleda. Dieta, greh in te stvari.

Eh, bo že.

Advertisements

92 komentarjev to “Don’t hate me because I am cute!”

 1. webmaher said

  tako je, bo že, sploh če sredo preživimo 😆

 2. zogca said

  A postajaš optimist?

 3. webmaher said

  jaz sem vedno optimist 😆
  skrbi me kaj bodo imeli naši fuzbalerji v glavi … sam da ne bodo premagali sami sebe pa dušo naj pustijo na igrišču pol pa karkoli nam zvezde prinesejo 😆

 4. Tana said

  Hlačke otroško razigrane, mikica luštna… 🙂

  In pupi, moram ga pohvaliti, je bil izjemno potrpežljiv.

  in Pupi… moški, ki ve, kaj imamo ženske rade 🙂

 5. maxi said

  Ko boš naslednjič iskala spodnjice, poišči tole:

  Ne rabijo napisa, so že brez njega hudo kjut. 🙂

 6. zogca said

  Jaz se s takšnimi, ki so nestrpni v štacunah, ne morem družiti.

  moški, ki ve, kaj imamo ženske rade

 7. zogca said

  Pa so res dobre.

  so že brez njega hudo kjut.

 8. zogca said

  Karta Slovenije na prvem mestu med Googlovimi zadetki v ZDA

  http://www.siol.net/Svet/Zanimivosti/2010/06/Karta_Slovenije_na_prvem_mestu_med_googlovimi_zadetki_v_ZDA.aspx

 9. Lynx said

  Jaz se s takšnimi, ki so nestrpni v štacunah, ne morem družiti.

  Pravi moški ne tekajo za ženskami po štacunah. 😉

 10. Lynx said

  Dobro jutro:

 11. zogca said

  Lynx, saj ne tekajo. In kar se mene tiče to, da moški prenaša in prenese kakšno muho svoje ženske … To ga ne naredi nič manj moškega.

 12. lynx said

  Prenesti kakšno muho… normalno. Če pa je to stalna praksa…
  Tudi jaz prenesem, kar pa ne pomeni, da včasih nisem nestrpen, ali da uživam v tem.

 13. zogca said

  Stalna praksa? Ko bi vi moški vsaj imeli dovolj denarja, da bi jaz lahko stalno skakljala po trgovinah. :mrgreen:

 14. webmaher said

  Normalna pravila
  1.) pravilo: Noben moški ni v stanju tolko zaslužit kolikor lahko ena ženska zapravi
  2.) pravilo: Če ipak le kateri lahko tolko zasluži, glej prvo pravilo :mrgreen:

  Posebna pravila
  1a.) posebno pravilo: moški, ki zaslužijo enormne vsote svoji ženski seveda omeji “nakupovalno-zapravljalna” sredstva, ki so seveda še vedno nad nivojem ene zapravljalne Žogce in tako so vsi srečni 😆
  2a.) če ipak taka ženska ni srečna jo seveda enormno bogat moški zamenja :mrgreen:

 15. zogca said

  Nad nivojem Žogce? Kaj to pomeni? Zapravila sem petnajst evrov. 😉

 16. Izbrana said

  Fantje, obstajta dve pravili!
  1. Prava ženska vedno zna zapraviti tako in toliko, da moški ne ve kdaj in koliko! 🙂
  2. Moškemu dovoli, da uživa v prepričanju, da ima on zapravljanje pod kontrolo! 🙂

 17. Lynx said

  Zapravila sem petnajst evrov.

  Zgoraj ni bilo govora o zapravljanju in financiranju, to je druga plat medalje. Gre za to, da ste ženske sposobne hoditi cel dan po trgovinah, ne da bi zapravile en sam evro. Povprečen moški tega niti ne razume, niti ni voljan narediti. Mogoče sedaj, ko se cedita med in mleko.
  Me prav zanima, če bi se tebi dalo z nekom po trgovinah z orodjem in gradbenim materialom?

 18. Pupi…dober nick…stavim da je tak en kjut fantk…dec že nebi dovolil, da ga nekdo kliče tako. Mogoče on kliče tebe Tamala…čeprav si eno glavo višja od njega…samo predvidevam…ne trdim, da je res!

 19. Mr. Big….or maybe Mr.ToooBig….we all living in Amerika!

 20. zogca said

  Vse predvidevaš narobe.

  1. Najbolje, da me zdaj premlati, ker ga kličem pupi (mimogrede, kličem ga po imenu, ampak njegovega imena tukaj vseeno ne bi pisala). Kaj misliš? Da se bo vedelo, kdo je dec. Pa mislim, da s tako orjaškim tičem (Bogu hvala) nima dvomov o tem, ali je dec ali ne. Bom pa odslej o njem na blogu pisala kot o king sizu, da ne bo kakšnih dvomov med bralci bloga.

  2. On je za glavo višji od mene in ne jaz od njega. Če si se bal, da bi jaz lahko tepla njega.

  Pupi…dober nick…stavim da je tak en kjut fantk…dec že nebi dovolil, da ga nekdo kliče tako. Mogoče on kliče tebe Tamala…čeprav si eno glavo višja od njega…samo predvidevam…ne trdim, da je res!

 21. zogca said

  To velja, če se zapravlja njegov denar. Če ženska zapravlja svoj denar, mu komot maha z računi pred nosom. 😉

  1. Prava ženska vedno zna zapraviti tako in toliko, da moški ne ve kdaj in koliko!
  2. Moškemu dovoli, da uživa v prepričanju, da ima on zapravljanje pod kontrolo!

 22. zogca said

  Razumi to, da se z moškim po trgovinah hodi samo občasno. Pravi užitek je po trgovinah hoditi s prijateljicami in večino šopinga je opravljenega na ta način. Naj navržem še to, da sva v BTC šla zaradi njega, ne zaradi mene, šla sva, ker je on obljubil, da bo za nekoga nekaj kupil. Jaz sem samo izkoristila priložnost …

  Povprečen moški tega niti ne razume, niti ni voljan narediti.

 23. Lynx said

  Razumi to, da se z moškim po trgovinah hodi samo občasno. Pravi užitek je po trgovinah hoditi s prijateljicami in večino šopinga je opravljenega na ta način. Naj navržem še to, da sva v BTC šla zaradi njega, ne zaradi mene, šla sva, ker je on obljubil, da bo za nekoga nekaj kupil. Jaz sem samo izkoristila priložnost …

  To se pa sliši povsem drugače kot stavek, da se s takšnimi, ki so nestrpni v štacunah, ne moreš družiti. Vsak bi postal nestrpen, če bi ga v to silila.

  Za vzdevek Pupi pa sem menda jaz kriv. 😦 Neko ime pač mora dobiti. Za Princa ima še prekratek staž. 😉

 24. zogca said

  Lej, enkrat sem šla jaz v BTC. Hotela sem iti v solo izvedbi, ampak se je en takratni oboževalec (zdaj prijatelj) javil, da hoče iti z menoj. Da se bova videla, da se bova družila. Kakšne mi je zganjal tam po trgovinah, tu mač. Najdem kiklico, ki sem jo iskala par mesecev, on pa meni – pa ne boš zdaj čakala v vrsti na blagajni. Oja, seveda bom. Tisti trije ljudje. Potem rečem, da grem samo za minuto v drogerijo. Da bo počakal pred vrati. Jaz pridem čez minuto nazaj, njega nikjer. Je šel okrog, ker ni mogel čakati. Nazaj je prišel čez deset minut. Tako da sem jaz lahko njega čakala devet minut. In sploh ni fora v samem šopingiranju, fora je v tem, da če nekdo ne more nič potrpeti, čisto nič, potem tudi v življenju ne bo znal.

  Tudi jaz se, če se dogaja kakšna moška stvar, ki je meni nezanimiva, ne začnem metati ob tla in cepetati z nogami, ampak lepo in mirno počakam.

  To se pa sliši povsem drugače kot stavek, da se s takšnimi, ki so nestrpni v štacunah, ne moreš družiti. Vsak bi postal nestrpen, če bi ga v to silila.

 25. zogca said

  Pupi je prišlo od objav na blogu. Rajc za moje pupel. Rajc za moje pupije. In potem je padlo ven to, da je on moj pupi. Mogoče pa si kriv tudi ti. 😉 Najbolje, da si ti kriv. 😉

  Princ ne bo, to je pase, tudi vzdevek je pase. Bo že dobil aristokratsko primeren vzdevek. 😉

  Za vzdevek Pupi pa sem menda jaz kriv. Neko ime pač mora dobiti. Za Princa ima še prekratek staž.

 26. Lynx said

  Tudi jaz se, če se dogaja kakšna moška stvar, ki je meni nezanimiva, ne začnem metati ob tla in cepetati z nogami, ampak lepo in mirno počakam.

  Seveda, ampak jaz sem imel v mislih večurno pohajkovanje po butikih. Upam, da tudi zate ni ideal tisti moški, ki to prenaša. Za tovrstne izlete je prav da greste ženske same.

 27. romeno said

  Danes pa nič ne jamraš nad mrazom 🙂 . Se vidi, da imaš nov multifunkcijski radiator 😆

 28. Pupi said

  Ježeš, Ježeš, Ježeš, koliko hude krvi in odvečnih besed zaradi enega nedolžnega vzdevka in vprašanja ali je dovolj možato, da moški hodi z ženskami po trgovinah. Okej, ker imam občutek da bi sem nekako spadalo tudi moje pojasnilo, si bom vzel pet minut časa…

  Kot prvo. Ker sem v slovenskem internetnem svetu (okej: blogosferi) precej znano (na trenutke že skorajda razvpito ali karizmatično, če vam je tako ljubše) ime in ker se v slovenski blogosferi takšne stvari izredno hitro razvejo, kar ni nujno pozitivno, sva se z Žogco odločila, da vsega skupaj ne bova obešala na veliki zvon in tudi zato sem se odločil, da se podpišem kot Pupi.

  Kot drugo, stokrat raje sem Pupi kot Princ, največ seveda prav zaradi tega, ker je Princ bil že nekdo drug. Enako tudi Žogci ne bi bilo všeč, če bi jo imenoval z vzdevkom svoje bivše. Sicer Pupi res ni nekaj kar bi hotel moški biti, tako da se bo to bržkone še spremenilo, tako kot se spreminjajo moji vzdevki Žogci (pa jih ne smem napisati, ker preveč spominjajo na njeno pravo ime – recimo da sem zdaj našel pravega, hehehe), ampak Pupi se meni osebno ne zdi nič bolj poniževalno ali manj možato od recimo “Lubija” in podobnih izrazov, ki jih uporabljajo ženske, ki so, kot vemo, izredno nežna bitja.

  Kot tretje. Je že tako, da sem zaradi svoje življenjske poti bil vedno znova navajen hoditi z ženskami po trgovinah. Od malih nog. Jebiga, ne da mi je bilo to všeč, pač pa sem bil v to enostavno prisiljen. No, danes se lahko pohvalim, da me lahko vsaka ženska vzame s seboj po nakupih in bom pošteno znal povedati ali ji neka stvar stoji dobro ali ne (in ja, briga me, da “that sounds a little gay”). Ne da bi zdaj užival v celodnevnem lutanju po butikih in da bi se stvar vsakodnevno ponavljala, ampak če nekdo gre z mano ven na kavo in skupaj z mano bere Ekipo in Sportske novosti, ne vem zakaj jaz ne bi z njo delal nekaj kar veseli njo in zakaj bi zaradi tega bil kaj manj moški. In tako kot bom jaz pričakoval, da mi bo ženska (torej Žogca) povedala ali mi neke kavbojke stojijo dobro ali ne, tako bom jaz njej povedal ali se mi zdi ta jopica okusna ali ne. Zakaj bi se moral obnašati kot tečen otrok in začeti cepetati, da je v tem H&M-u preveč ljudi, da jaz tega ne bom čakal in da grem na pivo, ko pa je bil namen obiska CityParka pravzaprav ta, da sem nekaj potreboval jaz (oziroma sin najine skupne prijateljice) in ne ona? Hja, v petek sva gledala fuzbal in se obnašala kot dva tipična moška (s kletvicami in vsem kar spada zraven – okej, pivo sva spustila, ker Žogca ne pije, jaz pa tudi ne), v soboto pa sva šla po nakupih. Kje je tu sploh problem?

  lp

 29. Pupi said

  p.s.

  @AstroskopZodiak (ali kaj si že): Mimogrede ti še navržem, da sem od Žogce višji (ne večji, ker partnerja morata biti po mojem mnenju enakovredna) toliko, da mora stopiti na prste, če me želi poljubiti, kar pa se tiče “kjutija”, se smatram za prijaznega moškega, ker menim, da je prijaznost in dobro srce nekaj kar je lahko človeku zgolj odlika. Tako si štejem tudi v čast, da v življenju še nisem udaril ženske (se pravi partnerke), naj so še tako najedale, morda pa ti bo kaj povedal tudi podatek, da sem bil leta nazaj precej aktiven v navijaški sceni. Toliko o nežnosti in nemožatosti

 30. Tana said

  Pa mislim, da s tako orjaškim tičem (Bogu hvala) nima dvomov o tem, ali je dec ali ne.

  🙄

  Bom pa odslej o njem na blogu pisala kot o king sizu

  Meni je Pupi tako rajcig 🙂

 31. zogca said

  Danes ves dan jamram, ampak ne zaradi mraza. Jamram, ker sem dobila ta rdečo. Tega jamranja sicer nisem hotela deliti z vsemi vami, ker se mi ni zdelo primerno, ampak lahko pa. Čeprav je zdaj že malo pozno, ker je tisto najhujše že mimo. 🙂

  Danes pa nič ne jamraš nad mrazom . Se vidi, da imaš nov multifunkcijski radiator

 32. zogca said

  Meni je pa tako ljubko. Drugače imam pa tudi pupe. Izbrano, na primer, kličem pupa moja. Ona bo to gotovo potrdila.

  Meni je Pupi tako rajcig

 33. zogca said

  Nikoli sploh nisem pomislila, da je to, kar počnem, moška dejavnost. Mogoče pa se bo zdaj začelo dvomiti o tem, ali je Žogca dovolj ženska. 😉

  mpak če nekdo gre z mano ven na kavo in skupaj z mano bere Ekipo in Sportske novosti

 34. zogca said

  Ki sem jih jaz (kletvice) vpila tako naglas in očitno tako pogosto, da sem zdaj že tretji dan hripava, a ne?

  Hja, v petek sva gledala fuzbal in se obnašala kot dva tipična moška (s kletvicami

 35. Tana said

  Žogca, se je pa razpisal tale tvoj Pupi… po moje si je malo več časa vzel kot 5 minut 🙂

  Sicer pa vidiš, da je tudi njemu všeč, da je Pupi. Zakaj bi potem ime spreminjala, nima smisla 🙂

 36. zogca said

  Nisi dobro prebrala. On se zavzema za spremembo vzdevka, samo težiti noče.

  Sicer pa vidiš, da je tudi njemu všeč, da je Pupi.

 37. Tana said

  Sem prebrala, nisem pa zaznala, da se glih zavzema za spremembo vzdevka. Je pa nakazal, da se bo to spremenilo. To pa res. 🙂

  Meni je ta pupi res všeč 🙂

 38. zogca said

  Oja, tako to delajo kozorogi. On je nakazal, da se bo to spremenilo in potem veš, da se bo. To je saturnovska vztrajnost. Če ne bi gledala tekme, bi zdaj za vsako znamenje spisala, kako bi pristopili k spremembi vzdevka.

  Meni je tudi ta pupi tako kjut, čisto se raznežim, ko rečem pupi ali pupa.

  Gol je padel. 😉

 39. Tana said

  Gol je padel. 😉

  Upss, sploh nisem vedela, da je tekma. Kdo pa sploh igra? Ti kar tekmo glej, za spremembo vzdevka je še velikooo časa 🙂

  A takšni so kozorogi? Skoraj tako kot ovni 🙂

 40. zogca said

  A ne, kozorog in oven, precejšnja razlika.

  Igrata Španija in Honduras. Ampak popoldanska tekma mi je bila boljša.

  No, zdaj je pa še penal.

 41. Izbrana said

  Potrjujem! 🙂
  In tudi rada slišim! Tako blagodejno sede….. 🙂

  Meni je pa tako ljubko. Drugače imam pa tudi pupe. Izbrano, na primer, kličem pupa moja. Ona bo to gotovo potrdila.

 42. maxi said

  Ker sem v slovenskem internetnem svetu (okej: blogosferi) precej znano (na trenutke že skorajda razvpito ali karizmatično, če vam je tako ljubše)

  Waauuuuuuuuuuu, nek hud model 😎

 43. Tana said

  Astrološko gledano verjamem, da je; sta pa sicer oba “rogata” 🙂

  Ampak sedaj bom še jaz začela verjet, da je nekaj v tej astrologiji, čeprav res jaz o tem nimam blage veze. Sem se pa spomnila, da si pred časom napisala, da ti kaže, da se bo poleti pri tebi nekaj lepega zgodilo. In, potem … hočeš nočeš moram verjeti.

  za weba pa sem pripravla en vroč čajček… samo ne vem, kaj ima rad not … rum, limono, mleko 🙂

 44. maxi said

  🙂 Heeeeeeeecam….se je tako razpisal, da ga je bilo treba malo…. 😛

 45. Izbrana said

  A smem kaj diskretnega pripomnit o pupiju? 🙄

  Brez vprašanja si pa upam napisat, da si želim, da bo pupi kmalu z Žogco prišel na obisk in da se mu ne bo zdelo, če z mojo (vzdevka ne bom napisala, ker preveč razkriva njeno pravo ime 😛 )… pride k meni na sladico, da zato ni dovolj desc!!! 😉

 46. zogca said

  A si lahko misliš, da on sploh ne je sladkega? V bistvu čisto nič. Ene male čokolade ni snedel in zdaj jo jaz gledam v hladilniku … Vse življenje sem na preskušnjah, zdaj me še čokoladice preskušajo. 😉

  Povabi na pečenko, mogoče pa pride.

  pride k meni na sladico, da zato ni dovolj desc!!!

 47. zogca said

  😉

  Heeeeeeeecam….se

 48. zogca said

  Napisala sem, da imam 21. maja progresivno Venero v sektilu z natalnim Marsom. In da to pomeni začetek nove zveze, da bom spoznala novega moškega. In sem ga tri, štiri dni pozneje res. Ema mi je vsak teden to rekla in imela je prav.

  Sem se pa spomnila, da si pred časom napisala, da ti kaže, da se bo poleti pri tebi nekaj lepega zgodilo. In, potem … hočeš nočeš moram verjeti.

 49. Tana said

  Nisem se spomnila čisto točno, ampak kar je res je res 🙂

  Žogca bere zelo zanimiv b(r)log. Sem kar notri padla. Kako ta človek dobro piše.

 50. Izbrana said

  Evo, javno vabim! 🙂

  Povabi na pečenko, mogoče pa pride.

 51. Izbrana said

  No, tole čakam! 😉

  progresivno Venero v sektilu z natalnim Marsom.

 52. maxi said

  progresivno Venero v sektilu z natalnim Marsom

  A to je torej to. 🙂
  Hm; grem čekirat mojo Venero, kdaj bo sekstilna z natalnim marsom:)

 53. zogca said

  To je bilo to.

  Ni nujno, da je samo sekstil. Je lahko tudi trigon. In konjunkcija. Tudi opozicija na koncu koncev, ampak verjetno bi ta prinesla bolj problematično zvezo.

  A to je torej to.
  Hm; grem čekirat mojo Venero, kdaj bo sekstilna z natalnim marsom:)

 54. zogca said

  Ta isti aspekt?

  No, tole čakam!

 55. zogca said

  🙂

  Sem kar notri padla. Kako ta človek dobro piše.

 56. Tana said

  🙂 🙂 🙂

  web pa se nič ne oglasi, čaj bo hladen, potem bom pa zopet kregana 🙂

 57. maxi said

  Ni nujno, da je samo sekstil. Je lahko tudi trigon. In konjunkcija. Tudi opozicija na koncu koncev, ampak verjetno bi ta prinesla bolj problematično zvezo.

  Hja…zdaj si mi pa dala delo.

 58. webmaher said

  Tana je bela cesta in neskončna tebe pa od nikoder – če te zebe se lahko prideš pogret pa čaj prinesi kakršnkoli že, nisem izbirčen 😆
  Jaz vam predlagam biznis pa nič raje že cel večer afne guncate, jao jao 😆

 59. webmaher said

  danes se je še Wimbledon začel, če bi imel podpornici zraven bi lohka na Fedra zaslužili celo premoženje :mrgreen:

 60. zogca said

  A grem jaz gledat?

  Ni pa nujno, da bo šlo za ta aspekt. Drugače pa ta aspekt pomeni to. Se pa ljudje zaljubljajo in združujejo na razne aspekte, glede na karto. Pri meni bi pa res bilo čudno, če ta aspekt ne bi deloval, glede na to, kako pomembna sta v moji karti Venera in Mars, kje stojita natalno, kaj delata itn.

  Hja…zdaj si mi pa dala delo.

 61. zogca said

  Totalno smo neresni, priznam.

  Jaz vam predlagam biznis pa nič raje že cel večer afne guncate, jao jao

 62. zogca said

  Ema spremlja tenis.

  danes se je še Wimbledon začel, če bi imel podpornici zraven bi lohka na Fedra zaslužili celo premoženje

 63. Tana said

  web, jaz čakam že cel večer, tebe pa od nikoder 🙂

  Zebe me kot sredi najhujše zime. Sem bila v službi čisto v poletni opravi in me je zazeblo do kosti. Evo, čaj je kuhan, prihajam 🙂

  Kakšen biznis si to predlagal? Nič ne vem 🙂

 64. webmaher said

  Žogca naj ti pojasni, jaz te pa pogrejem 😆

 65. maxi said

  A grem jaz gledat?

  Ni nujno, če se ti da.

 66. Tana said

  web, še dobro, da nisi rekel, da naj me Žogca pogreje 🙂 pametna izbira 🙂

 67. webmaher said

  Dej Žogca Emi reč, če je za biznis oskubimo stavnice
  Danes je bla super prilika ko je Fedr zaostajal 2:0 v setih in je Alejandro serviral za meč pa sem bil prelen, da bi vžgal stavo v živo 😦

 68. zogca said

  Bom pogledala. Če ne prej, napišem jutri zjutraj. Imam zdaj najprej za pogledat prijateljico, ki je akutno problematična. Se vidi, da je Luna zdaj v škorpijonu, pa bliža se polna in jo big time šejka. Moram takoj odpreti njeno karto in jo poklicati nazaj. Potem bom pa še tebe. Ti ziher zdaj nisi akutna, nate Luna ne deluje tako kot nanjo in name. Imava Luno v raku. Mi smo kot spužve za te Lunine vplive.

  Ni nujno, če se ti da.

 69. webmaher said

  če bi te Žogca grela, bi vsi okoli pomrznili pa hladilnika sploh ne bi rabil 😆

 70. maxi said

  Kje je pa kaj moj Pluton…se je že odstranil od Venere?

 71. zogca said

  Lej, jaz ti bom javljala vse, kar bo ona o tem napisala na FB. Drugače pa se ona ne gre teh iger na srečo, ker nima ravno najboljše pete hiše in se tega zaveda.

  Dej Žogca Emi reč, če je za biznis oskubimo stavnice

 72. maxi said

  primarna progresija Sonca in Venere

  Sem pa imela letos tudi gornjo (fatalno) prognozo!??…ampak nič od nje…hm, edino, če je to pomenilo poglobitev vsega stanja, ki dogaja tu že tri leta.

 73. maxi said

  Bom pogledala. Če ne prej, napišem jutri zjutraj.

  Ok, ti kar spedenaj prijateljico.

 74. Tana said

  pa bliža se polna in jo big time šejka

  Saj mene tud meče, pa nisem vedla od čega 🙂

 75. webmaher said

  Dej naj saj pove za naše ali bodo odkorakali v sredo domov al bodo še mal dol ostali … pol upam ene 50€ stavt 😆

 76. webmaher said

  Tana tebe pa Luna ne more šejkat :mrgreen:
  Če rabš prevod naj Žoga točno pojasni 😆

 77. zogca said

  Maxi, moja Maxi. Ti imaš Venero in Plutona v konjunkciji natalno in to se ne bo nikoli spremenilo, to je natalna karta in ta je za vedno.

  Drugače pa prav zdaj tvoj tranzitni Pluton dela trigon na natalnega Marsa. To naj bi ti dalo veliko energije, pa motivirana bi morala biti. Skratka, dober aspekt. Pri tebi naj bi delal predvsem na deseto hišo, služba, kariera.

  Kje je pa kaj moj Pluton…se je že odstranil od Venere?

 78. Tana said

  web, ti kar stavi 🙂 ziher ostanejo. Tele angležarje bodo namahali, da bodo mislili, da sem jim sanja 🙂

  p.s.
  na to mojo prognozo pa ni dobro stavit, jaz sem že dvakrat stavo zgubila 🙂

 79. Tana said

  web to verjetno misliš, da hujš ne morem bit šejkana, kot sem že 🙂

 80. maxi said

  Maxi, moja Maxi. Ti imaš Venero in Plutona v konjunkciji natalno in to se ne bo nikoli spremenilo, to je natalna karta in ta je za vedno.

  :mrgreen:

  Drugače pa prav zdaj tvoj tranzitni Pluton dela trigon na natalnega Marsa. To naj bi ti dalo veliko energije, pa motivirana bi morala biti. Skratka, dober aspekt. Pri tebi naj bi delal predvsem na deseto hišo, služba, kariera.

  Ampak ni pa več retrograden na Venero?…ali kako, je tudi to za zmeraj? 😯

 81. maxi said

  Drugače pa prav zdaj tvoj tranzitni Pluton dela trigon na natalnega Marsa. To naj bi ti dalo veliko energije, pa motivirana bi morala biti. Skratka, dober aspekt. Pri tebi naj bi delal predvsem na deseto hišo, služba, kariera.

  Ja saj, saj….cvete vse okol študija in službe. Jaz bi pa šeee….kje cvetje 🙂

  Ccccccc….kašna hedonistka 🙂 😀

 82. webmaher said

  Tana jaz nič ne mislim, jaz vem … ali pa ne vem in vprašam astrovitko Žogco 😆

 83. webmaher said

  Še posebno obvestilo: od jutri dalje bo fuzbala že malo manj, saj sta zaradi zadnjega kroga v izogib morebitnega kalkuliranju obe tekmi ob isti uri, to je 16 ih in 20.30…se pravi celo več a po dve tekmi istočasno 😆
  Drugače pa vam želim toplo poletje, ki se je začelo danes z najdaljšim dnevom, kar pa na žalost pri nas ni blo najbolje vidno 😆

 84. Tana said

  To okrog fuzbala me nič ne gane.

  Kar se pa poletja tiče, čimprej naj pride, da me ne bo več zeblo. A zato je danes bil tako dolgiiiiiiiiiii dan 🙂

  A tako ti potem to praviš o meni? Dobro, dobro, no pa saj nisi edini, tako da bo že nekaj na tem 🙂

 85. webmaher said

  o tebi pravim le, da te ena Lunca že ne more do konca sšejkat :mrgreen:

 86. zogca said

  Dva meseca nazaj sem v enem skrbskem cajtngu brala, da bo pravo poletje šele julija. Očitno so imeli prav.

  Kar se pa poletja tiče, čimprej naj pride, da me ne bo več zeblo.

 87. zogca said

  Pravijo, da je skromnost vrlina. 😉 Čeprav jaz se ne strinjam.

  Jaz bi pa šeee

 88. Tana said

  Lahko noč, lepo spančkajte in radi se imejte 🙂

 89. zogca said

  Lahko noč, Tana, pa dobro se pokrij, da bo noč topla.

 90. webmaher said

  Jo bom jaz dodatno če bo potrebno, bognedaj da se sedaj prehladi, bomo lačni in žejni 😆

 91. zogca said

  Sonce. 🙂 Ni za verjet.

 92. lynx said

  Ne da bi zdaj užival v celodnevnem lutanju po butikih in da bi se stvar vsakodnevno ponavljala

  E, pa to sem želel slišati. 😀
  Ko tipčina to izjavi, ni važno ali je Pupi, Snupi ali kaj tretjega. 😉

  Za Pupije:

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: