Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Moški in astrologija! aka Veliko za hec, malo pa tudi zares!

Posted by zogca na april 24, 2010

Obljubila sem žrebca, moško lepoto. Seveda moško lepoto po mojem okusu. Če pa sem povsem iskrena, tale Alexander vseeno ni tako zelo po mojem okusu, kot bi se mogoče zdelo. Trenutno sem namreč v odkrivanju neke druge lepote oziroma se učim tega, da bi prepoznala pravega Plutonovca. Moja najboljša prijateljica namreč vztraja, da naslednji mora biti Plutonovec. Če si bom namreč omislila še enega cerebralneža, kakršen je bil prejšnji, jo bo pobralo od hudega.

Ko sem zagledala tega Alexandra, sem si rekla, da tale bi pa lahko bil Plutonovec. Ha, ha, ha. Jaz ne bi prepoznala pravega Plutonovca, če bi mi telebnil na glavo. Zato pa imam nos za moške device. Tale gospod ima namreč zelo podobno astrološko karto nekemu drugemu, sicer pet let starejšemu gospodu, v katerega sem bila jaz svoj čas zelo zaljubljena. V obeh primerih v karti ni nič vode, niti kapljice, kajti generacijski Uran pač ne more šteti. V bistvu tudi to kaže na čustveno cerebralnost, o kakršni je bilo govora zgoraj, pa vseeno …

Eh, saj ne bom preveč pametovala, pa bogseusmili, da bi res moškega izbirala po astroloških znamenjih, nikoli nisem in nikoli ne bom, ampak malo za hec (malo pa tudi zares) bi se izredno rada izognila še eni tehtnici. Mislim, da sta bili dve povsem dovolj. In to povsem enaki, vsaj kar se horoskopa tiče, pač astrološka dvojčka. Ki pa sta vseeno imela drugačno postavitev hiš in oja, misliti si ne morete, kako velika je razlika oziroma za kako drugačna moška “primerka” je šlo.

V bistvu pa vsega tega ne kvasim kar tako. Želim vas povabiti, da si nekaj preberete. Spet za hec (malo pa vseeno tudi zares). Ne, ne vzemite tega resno, ker stvar je namenjena smehu. Gre namreč za humor, parodijo. Ampak verjemite, nekaj malega resnice pa se v teh opisih vseeno skriva. Moški po astroloških znamenjih, avtorica je kajpak Ema Kurent. Moški se že pritožujejo, nekateri so celo zelo ogorčeni.

Tisto malo resnice? O drugih znamenjih pač ne bi mogla soditi, ker z njimi nisem živela ali kako drugače sobivala, ampak tisto malo resnice o moških tehtnicah, ki jo lahko potegnem iz Eminega opisa, pa bi se skrivalo v naslednjih stavkih. “Motovilil se bo okrog tega in onega, vse bo pokomentiral in vse oplazil, toda jasnega stališča ne bo izrazil o ničemer.” Aha, to bo držalo, oni dejansko so mojstri v tem, da govorijo in govorijo in govorijo, ne povedo pa ničesar. In da, če kdo kdaj, potem so moške tehtnice zrele za domino in ne bodo srečne, dokler te domine ne bodo dobile, potem pa bodo seveda s svojo domino izjemno nesrečne. Pa saj, preberite si. Ves humor in parodijo na stran, verjemite nekomu, ki ve. Čeprav bo moška tehtnica na vse konce in kraje razlagala, kako zelo ne prenese agresije, bo v zakonski jarem največkrat skočila z žensko, ki je bo posedovala zelo veliko (Ema piše o ovnicah in kozoroginjah, čeprav to ni nujno). In da, potem bo še naprej pridigala o svojih teorijah, samo potem mogoče ne več iz stanovanja, ampak z ulice. Jup, poznam moške tehtnice, ki si ženskih prijateljic (ki so res samo prijateljice) ne upajo klicati od doma, ampak telefonirajo medtem, ko nesejo ven smeti, na poti v trgovino ali kaj podobnega. Mah, preberite, ampak res ne vzemite vsega za res, kajti večina napisanega je za hec.

Advertisements

83 komentarjev to “Moški in astrologija! aka Veliko za hec, malo pa tudi zares!”

 1. webmaher said

  zadnji čas, da ena vse po pravici napiše 😆

 2. zogca said

  Daj povej, katera od “pravic” velja zate!!!

 3. webmaher said

  Ema je zgrešila u nulo, namenoma, bom kolegici naročil naj ji mal ušesa navije :mrgreen:

 4. zogca said

  A poveš pa ne, kaj si po horoskopu? 😉

 5. romeno said

  Oh god.

 6. zogca said

  Če si zgrožen, nisi dobro prebral. Parodija, humor, samo kanček resnice.

 7. zogca said

 8. Nevenka said

  V življenju sem naletela na razne tipe, poročena sem bila z levom, zaljubljena v vodnarja, ljubila devico. Vsi so me izčrpavali. Še posebno devica. Bolj razdovjene osebnosti ne srečaš tako zlahka. Previdnost in dobronamerost sta se zlivali v preračunljivost na osnovi velike negotovosti in nezaupanja vase, čustva so bila ves čas pomendrana. Vse je bilo zreducirano na kratkotrajne užitke, namesto v trajne kvalitete, ki polepšajo življenje. To me je od vsega najboj sesulo, v imenu modrosti biti nesrečen in onesrečevati… Pa kdo v resici hoče kaj takega?
  No, grem prebrat kaj Ema piše.

 9. Tana said

  Obljubila sem žrebca, moško lepoto.

  Na drugi in tretji slikci je še kar dober… bi bil za ponucat 🙂

  Na astrologijo se nič ne spoznam in je tudi ne raziskujem. Moške nikoli nisem in jih tudi ne izbiram glede na astrološka znamenja. Horoskopov ne berem, ker v to ne verjamem. Se je pa fajn včasih hecat na ta račun.

  kako zelo ne prenese agresije, bo v zakonski jarem največkrat skočila z žensko, ki je bo posedovala zelo veliko (Ema piše o ovnicah in kozoroginjah, čeprav to ni nujno).

  Jaz sem ovnica. Sem daleč od agresivne ženske. No ja, mogoče pa sem…. z jezikom. Nekateri pravijo, da je ta oblika še hujša od one fizične. 😉

 10. jksk said

  Jao, moške tehtnice, hehe….
  Veliko resnice je v Eminem tekstu. Jaz sploh ne rabim vprašat moškega kaj je po znamenju ker sem pravi magnet za tehtnice. :))

  Sta tudi tvoja dva bivša tehtnici?

 11. Eva Evi said

  Marsikaj je označeno kot nesmisel. A v vsakem nesmislu je avtomatsko smisel (ali namen ali prisotnost zavedanja ali zavest), kot je v vsakem smislu nesmisel (ali spontanost ali odsotnost zavedanja ali podzavest). Moje mnenje na FB…Eva Evi

 12. jksk said

  Ja, si napisala da sta, sori, prehitro sem natipkala besede. Jp, same here.

  Plutnonski tip- karizma, lots of it!

 13. webmaher said

  Žogca pa pitaj moju Jovanćicu ona sve zna o drugu Titu 😆
  Tana a obstajajo tudi ženske, ki znajo tudi poslušati al kaj :mrgreen:
  Mislim da ti res nisi agresivna ne ovako ne onako :mrgreen:
  Jaz sem bil pa maloprej zelo nevaren 😆

 14. zogca said

  Seveda, oba. Rojena sta z nekih dvanajst ali koliko ur razlike. Ne istega dne, zato pa seveda istega meseca in leta, nekaj ur razlike. Bila sta cimra v porodnišnici. Ampak na njiju lahko vidiš, kaj pomeni drugačen razpored hiš in seveda drug ascendent. Prvi ima hiše obrnjene kot jaz, plus ima enak ascendent kot jaz.

  Sta tudi tvoja dva bivša tehtnici?

 15. zogca said

  Kar. Če nič drugega, se fejst nasmejiš. 😉

  No, grem prebrat kaj Ema piše.

 16. zogca said

  Jaz nikoli nobenega nisem vprašala. Okej, tukaj na blogu že, ko debatiramo, ampak drugače pa v življenju tega nikoli ne vprašam. Sta pa oba bivša to vprašala mene, to pa ja. Princ me je takoj vprašal in ko je slišal, da sem tudi jaz tehtnica, je takoj začel peti hvalospeve o tehtnicah, da kako smo pa mi čudoviti in sploh ne neodločni. On ima ascendent v strelcu in potem ni nič čudnega, da on zase misli, da je prečudovit, da svojih napak ne vidi, tuje pa potencira.

  Jaz sploh ne rabim vprašat moškega kaj je po znamenju

 17. zogca said

  Ni vsaka ovnica tista prava ovnica. Na primer, ovnica z Venero v tehtnici ni enaka ovnici z Venero v ovnu. Ovnica z Luno v raku ni enaka ovnici z Luno v kozorogu.

  Jaz sem ovnica. Sem daleč od agresivne ženske.

 18. jksk said

  Jaz do sedaj nisem nikoli vprašala ker se nisem zanimala za astrologijo, mi je pa sedaj zanimivo ko gledam za nazaj.

  Pa zakaj ravno tehtnice? Seveda sem odgovore našla v moji karti.

  No, sej so meni tehtnice zelo kul, imajo veliko dobrih lastnosti. Moja najboljša prijateljica je tudi tehtnica, tako da ta všečnost velja tudi za ženski spol.

 19. zogca said

  Jaz pa da in hkrati ne. Mislim, da moja karta bolj kaže na škorpijonski tip moškega. Čeprav … Če vzameš kot dispozitorja sedme Marsa, potem seveda pade ven škorpijon. Lahko bi vzel za dospozitorja Plutona, potem pade ven tehtnica. Ker pa je Pluton generacijski … Mislim, gotovo Mars šteje več. Imam pa Junota v tehtnici in verjetno bo to to.

  Mah ja, tehtnice so kul. Saj so tudi moški tehtnice kul. Je pa res, da so zreli za domino in jo prav želijo. Moj prvi je pogrešal to, da mu jaz nisem hotela špilati domine, v bistvu mi je zameril. Drugi pa je v tej svoji neki paranoji pred dominami tudi mene obtoževal, da mu bom jaz kakor hotela urejati in organizirati življenje (žal ni bil toliko psihologa, da bi ugotovil, da to zame nikakor ne more držati, ker se jaz še z organizacijo in urejanjem svojega življenja ne ukvarjam, da bi se s tujimi!), sem pa zanj prepričana, da bo na koncu tudi dobil svojo domino, takšno čisto pravo. Da bo lahko do konca življenja ugotavljal, kako prav je imel, ko je govoril, da ženske prevzamejo tvoje življenje, ti komandirajo in cel ta blablabla, ki ga razklada. Mogoče ima Ema prav in bo naletel na takšno zelo tipično ovnico ali kozoroginjo. Potem bo pa imel. Pa ne, da bi bilo s temi ženskami karkoli narobe, daleč od tega. Ampak za njegov življenjski slog pa to ni. On je približno enako zbluzen kot jaz. Bogseusmili, da takšnemu človeku začneš komandirati.

  Pa zakaj ravno tehtnice? Seveda sem odgovore našla v moji karti.

 20. jksk said

  Veliko je teorij, to vemo, dober astrolog bo znal to pravilno oceniti kaj je bistveno.

  Zapleta se, vsaj meni ki nisem strokovnjak, kdo ti je privlačen, koga zares dobiš, po komu hrepeniš, kdo zares nate pusti globok pečat itd….

 21. webmaher said

  Žogca jesi sredila ono za koleginicu, jel mogu sad da brišem :mrgreen:
  Pa včasih malce mejle pošpegaj, ne biti tako zelo zanikrna kot jaz…čeprav jaz sploh nisem … 😆

 22. zogca said

  Nisem še. Bi morala danes k njej, ampak ima dan rezerviran za svojega moškega. Verjetno se je počutil zapostavljenega. Bom šla jutri ali pojutrišnjim k njej. Če lahko počakaš.

  Žogca jesi sredila ono za koleginicu, jel mogu sad da brišem

 23. zogca said

  Saj špegam mejl vedno. A mi je kaj ušlo in kaj?

  Pa včasih malce mejle pošpegaj, ne biti tako zelo zanikrna kot jaz…

 24. zogca said

  1. Device.

  2. Tehtnice.

  3. Škorpijon. Ne ravno, ampak nekaj plutonovskega naj pa ima.

  4. Tisti, ki me zjebe. V mojem primeru je to bila druga tehtnica.

  Sem se pa z Emo zmenila za eno uro prav posebnih inštrukcij. Na katerih bom zastavljala vprašanja, ki mi o moji karti niso jasna. In upam, da bom dobila odgovore.

  1. kdo ti je privlačen,

  2. koga zares dobiš,

  3. po komu hrepeniš,

  4. kdo zares nate pusti globok pečat itd….

 25. webmaher said

  čudna neka koleginica alpa ti mal čudn pišeš alpa moškemu to paše 😆
  Se ne mudi samo do zime pa ne čakat :mrgreen:

 26. zogca said

  Ni ona nič čudna. Je pač njen moški željan njene pozornosti in če je kdaj ne dobi dovolj, je to potem treba nadoknaditi. Ona se pač potruditi in nadoknadi. Ko sem jaz imela takšnega, ki je non stop hotel mojo pozornost, se nisem nič trudila nadoknaditi. Mah, njima dvema že gre. Sta že več kot deset let skupaj in dobro furata, tako da … Zadeva štima. 🙂

  Ne, ne bo do zime.

 27. jksk said

  Trikotnik devica/tehtnica/škorpijon….čudno, tudi meni so ta tri znamenja prisotna glede želj, hrepenenj in realnosti.

 28. webmaher said

  Ne razlagaj mi zdaj podrobnosti in se naslednjič malo bolj potrudi z izbiro primernejših besed kar obvladaš precej dobro aneda :mrgreen:

 29. Schnuy said

  em…
  a to je namenoma napisano kontra kot je, ali imam samo nos, da imam okli sebe zelo izbrane osebke moškega spola, ki ne odgovarjajo opisu?

 30. Schnuy said

  dang…prav mi je, kaj pa nikoli ne preberem do konca, preden stegnem prste…eh…

 31. zogca said

  Ne, ni kontra, Schuny, res ni, je pa seveda napisano zelo pretirano. Ampak ene stvari pa res držijo.

 32. zogca said

  A bi si midve prek mejla izmenjali in pregledali karti? Kaj praviš? Drugače bom pa napisala, kako se jaz ujemam s pozameznimi znamenji. Ampak prej grem dol čikat.

  Trikotnik devica/tehtnica/škorpijon….čudno, tudi meni so ta tri znamenja prisotna glede želj, hrepenenj in realnosti.

 33. maxi said

  Trikotnik devica/tehtnica/škorpijon

  Meni pa prav nič od tega.

 34. zogca said

  😳

  Pa ne vem, kaj sem narobe napisala. Ona je pač nekaj dni morala res veliko delati in ni imela veliko časa, da bi se družila z njim. In bo pač danes, ko se sobota, to nadoknadila. Nič spornega ne vidim v tem.

  Ne razlagaj mi zdaj podrobnosti in se naslednjič malo bolj potrudi z izbiro primernejših besed

 35. zogca said

  Jaz sem pa v tem trenutku proti strelcem, ki jih ti obožuješ. Pa sploh nisem nikoli imela srelca, ampak prinčev ascendent in Venera v astrelcu, totalno averzijo imam. Preprosto ne maram tega, da nekdo pri drugem vidi vse slabo, za svoja slaba dejanja pa najde milijardo opravičil. To dela Venera v strelcu, preverjeno.

  Meni pa prav nič od tega.

 36. maxi said

  Jaz sem pa v tem trenutku proti strelcem, ki jih ti obožuješ

  Recimo, da bi lahko bilo, da GA obožujem, niti slučajno pa ni da JIH obožejem.

  Drugače so pa v mojem dometu tudi ovni.:)

 37. zogca said

  Zdajle pišem, s kom jaz grem in s kom ne. Velik poudarek bo na ovnih. Kot o največjem no go. Pa da me ne bo kdo napak razumel, nič slabega jaz o ovnih ne mislim, ampak parnterski odnos mene in ovna se mi zdi pa nekaj najbolj nemogočega na svetu.

  Drugače so pa v mojem dometu tudi ovni.:)

 38. vlatka said

  Žogca,

  zadnjič sem nekaj brala, kar je napisala Ema Kuret.
  Da te srat prime. Sori…
  Totalno razočarana ženska, ki se maščuje moškemu rodu.

  P.S.
  Astrološki znaki so še kako pomembni, zato si izberi sebi primernega prav po temu.
  Zelo šteje.

 39. zogca said

  Vlatka, to, kar sem linkala, je humor, je parodija, ni resen tekst. Se v njem skriva nekaj malega resnice, ampak ni pa to resna astrološka analiza.

  Mislim, da se dvomiš o Emi, Ema ni nič razočarana.

  zadnjič sem nekaj brala, kar je napisala Ema Kuret.
  Da te srat prime. Sori…
  Totalno razočarana ženska, ki se maščuje moškemu rodu.

 40. zogca said

  OVNI – Zame največji NO GO. Vsaj doslej. Sem imela svoje čase več ovnovskih oboževalcev in če kaj, potem moja tehtnica ali karkoli že v meni ne gre skupaj z ovnom. Vedno sem imela občutek in se nisem motila … On vse ve, kaj jaz hočem, si želim, bo on vse organiziral, poskrbel. Bova šla tja in tja in tja te bom peljal in to ti bom pokazal in nad tem boš navdušena … Totalen poseg vame se mi to zdi. Pa vem, da imajo mnogi ljudje radi ovne, tudi mnoge ženske moške ovne, ampak zame pa to ni … Če s komerkoli, se mi zdi, bi morala v zvezi z ovnom čisto spremeniti sebe, svoj ritem življenja, navade. Kar bi mogoče na nek krajši rok skupaj z zaljubljenostjo šlo, na daljši rok pa ne. Seveda pišem o tipičnem ovnu, razen Sonca še vsaj en oseben planet v ovnu (Luna, Venera, Mars) ali pa ascendent.

  BIKI – Z njimi sem se vedno odlično razumela.

  DVOJČKI – Z dvojčki imam en tak prav poseben odnos, ki bi mu lahko rekli LOVE & HATE. Če me kdaj vidite, da se s kom fajtam na žive in mrtve, ste lahko ziher, da je dvojček. 🙂 In če vpijem, da jih ne prenesem, da me bodo spravili ob tudi zadnji živec, vedite, da jih imam v bistvu rada. Kot po pravilu, so oni edini, ki me lahko spravijo iz tira. Do konca. Tako ženski kot moški dvojčki.

  RAKI – Nič ne vem, da poznam kakšnega moškega raka. Poznam nekaj ženskih, ampak nobenih tesnejših odnosov.

  LEVI – So mi kul.

  DEVICE – Do njih (bila sta dva primera) sem čutila blazno spoštovanje, ki je že malo mejilo na strahospoštovanje. Odveč je pisati, da sta mi bila fatalno privlačna.

  TEHTNICE – Sem že napisala.

  ŠKORPIJONI – V bistvu jih poznam bore malo, pa še to površno. O njih sem prebrala marsikaj slabega, ampak imajo pa (sodeč po prebranem) nekatere kvalitete, ki jih trenutno zelo cenim.

  STRELCI – Poznam kakšnega?

  KOZOROG – Poznala enega. Nimam mnenja.

  VODNARJI – Če koga prepoznam po parih povedanih stavkih, bom prepoznala vodnarja. Za prijatelje so mi bili vodnarji ekstra super, ampak mislim pa, da ne bi nikoli mogla biti v zvezi s tipičnim vodnarjem.

  RIBI – Ne, ne, ne! Ženske ribe obožujem, o moških ribah pa sem slišala toliko slabega (od prijateljic), da res ne bi.

 41. lynx said

 42. zogca said

 43. webmaher said

  Ema je kokr vem precej dolgo čakala na “pravega” in po štiridesetem naklepala kr ceu otroški vrtec 😆
  Astrološka znamenja nimajo nič kaj preveč skupnega z dolgim in srečnim zakonskim življenjem oz. partnersko zvezo…na kratek rok smo srečni vsi na dolgega smo pa vsi zviseli, tako ali drugače, tako vam drug TiTo kaže a on ne laže, vjerujte mi :mrgreen:

 44. zogca said

  To pa narobe veš.

  Ema je kokr vem precej dolgo čakala na “pravega” in po štiridesetem naklepala kr ceu otroški vrtec

 45. zogca said

  V to pa jaz ne verjamem.

  na dolgega smo pa vsi zviseli, tako ali drugače

 46. webmaher said

  jao vse sem zamočil, je to mogoče 😆
  NO sej prave je lohka že prej mela ampak šteje samo zadnji, ki je še v “igri” 😆
  Kaj boš rekla da ni ene tri rodila po 40emu 😆
  Se mi ne da iskat ajeto ali nijeto ampak tko sem slišal čist slučajn :mrgreen:
  Ti meni nočeš nič verjeti ali povem ti, da imam še kako prav, sam ti ne mislim tule definirati v nulo, ker se mi ne da tipkat pa še misliti sproti :mrgreen:

 47. zogca said

  Ne, ni. Kolikor sem jaz razumela, sta dve njeni hčeri že polnoletni. Ali pa nekje tukaj. Ena je imela včeraj birmo, kar pomeni kaj, trinajst let. In en fantič je okoli deset.

  Kaj boš rekla da ni ene tri rodila po 40emu

 48. zogca said

  Jaz Emo vsak teden vidim. To pa ja vem, da nima štirih majhih otrok.

  Ti meni nočeš nič verjeti ali povem ti, da imam še kako prav

 49. jksk said

  A bi si midve prek mejla izmenjali in pregledali karti? Kaj praviš? Drugače bom pa napisala, kako se jaz ujemam s pozameznimi znamenji. Ampak prej grem dol čikat.

  Merci beaucoup Žogca, jaz sem si dala prebrati, tako da vem kaj me čaka. Nekatere stvari mi niso toliko všeč, ampak that’s life. Vem kakšen bo moj partner, oh. :))

  Mislim da si jaz ne bom več dala brati karte ker sem zvedela tisto kar sem želela.

  Sicer pa v tvoji karti vse kaže na škorpijona (vrh sedme, mars), mogoče bo nekdo ki ustreza tej simboliki. Neptuna imaš tudi v sedmi…mogoče tudi nekdo ki ima recimo neptuna v prvi, ali nekako ustreza tudi simboliki neptuna, to je recimo pri moji setri tako, ni pa seveda nujno…

  Ah, it’s complicated zame seveda ki sem samo ljubiteljica.

 50. Schnuy said

  No, Šef je davica in absolutno niti ena našteta karakterna poteza (pretirana ali ne) ne velja zanj.

  ampak to je fajn 🙂

  in ja, ribe smo zakon 😛

 51. Schnuy said

  …em, a smem nekaj v zagovor povedat?
  Včeraj sem bila res res dolgo pokonci..res…in sem še vedno fejst matasta…

 52. zogca said

  Ti imaš devico. Trnovčanka ima devico. In kolikor jaz razumem, sta vajini devici super in sta vidve zelo zadovoljni. Kar je zame samo potrdilo tega, da so device super.

  No, Šef je davica in absolutno niti ena našteta karakterna poteza (pretirana ali ne) ne velja zanj.

 53. zogca said

  Lej, v bistvu je že princ imel to simboliko, mislim škorpijonsko. Pri njem tako in tako (ker on ne deluje po čustvih, ampak po razumu) deluje Merkur, ta pa je v škorpijonu. Zelo močan in neaspektiran. Plus, ta isti Merkur je dispozitor njegove sedme hiše. In kako grozno je ves problematičen, kakor da je Plutonovec. Pluton je sicer tudi njegov najmočnejši planet, čeprav ni vladar njegovega horoskopa.

  Sicer pa v tvoji karti vse kaže na škorpijona (vrh sedme, mars), mogoče bo nekdo ki ustreza tej simboliki. Neptuna imaš tudi v sedmi…mogoče tudi nekdo ki ima recimo neptuna v prvi, ali nekako ustreza tudi simboliki neptuna, to je recimo pri moji setri tako, ni pa seveda nujno…

 54. zogca said

  Enako!!!

  Včeraj sem bila res res dolgo pokonci..res…in sem še vedno fejst matasta…

 55. webmaher said

  Hm, tukaj mi nekaj ne štima, bom moral koleginico še enkrat povprašat o kateri mamici mi je že govorila 😆
  Schnuy vsak izgovor je dober tudi če ga lisica na repu prinese :mrgreen:

 56. maxi said

  (ker on ne deluje po čustvih, ampak po razumu)

  To baje velja tudi zame, čeprav…hm..

 57. zogca said

  Ne vem, če to res tako zelo velja zate kot zanj. Verjemi, veliko bolj velja zanj. Imata pa vidva enako in hudo čustveno blokado, kako zanimivo, da sem po njem naletela nate. Saturn v sedmi, retrograden in v konjunkciji z vozlom. Pa mi verjemi, da si ti veliko manj problematična. Tvoja Luna ni tako zelo afliktirana, njegova je čisto. Plus, ti svojo Venero vidiš, on svoje Venere ne vidi, se je ne zaveda, nič, tam v dvanajsti hiši. Pa še plus v konjunkciji z Neptunom. Kot da že dvanajsta hiša ni dovolj. Na njegovi karti sem naredila doktorat. 😉

  To baje velja tudi zame, čeprav…hm..

 58. zogca said

  Zdaj spet študiram solarce. Sicer sem pozabila tisto, kar sem včeraj naštudirala, knjigo pa so mi očitno odnesli iz kuhinje, v dnevno si pa zdaj ne upam … Kakorkoli, burno in napeto leto do rojstnega dne, ker solarec je od rojsntega dne. Ker imaš planete na kotih. Marsa na MC, to je akcija, nekaj se dela oziroma se še bo glede kariere. Nekaj konkretnega. Potem pa Pluton na IC, Saturn na AC in Uran na DC. Skratka, akcija, dogajanje, ampak tudi konfliktnost, mučnost in vse to, kar sodi zraven temu, da si vsi ti težki planeti kvadrirajo, kar je logično, da si kvadirajo, ker so na kotih. Ampak ta karta velja samo do rojstnega dne, zato je mogoče bolje, da ti začnem gledati naslednjega solarca.

 59. zogca said

  Moj solarec mi je mimogrede totalno boring in se z njim sploh ne ukvarjam. Tretja hiša, deveta hiša, skratka komunikacija, ustvarjalnost, učenje, nekaj potovanja. Eh …

 60. zogca said

  Kdor zna italijansko …

  http://www.paolofox.it/

  Moja prijateljica že več let spremlja njegove horoskope, napovedi. Ona pravi, da ji vedno vse zadene. Je pa v italijanščini, tako da … Saj se da razumeti, če znate vsaj malo. Ima na spletni strani tiste napovedi, ki se vrtijo na RAIDUE, kjer ima on svojo oddajo ob nedeljah.

  http://www.rai.tv/dl/RaiTV/programmi/media/ContentItem-04811df6-838b-4755-b655-4282353b9e14.html

 61. maxi said

  Zdaj spet študiram solarce. Sicer sem pozabila tisto, kar sem včeraj naštudirala, knjigo pa so mi očitno odnesli iz kuhinje, v dnevno si pa zdaj ne upam … Kakorkoli, burno in napeto leto do rojstnega dne, ker solarec je od rojsntega dne. Ker imaš planete na kotih. Marsa na MC, to je akcija, nekaj se dela oziroma se še bo glede kariere. Nekaj konkretnega. Potem pa Pluton na IC, Saturn na AC in Uran na DC. Skratka, akcija, dogajanje, ampak tudi konfliktnost, mučnost in vse to, kar sodi zraven temu, da si vsi ti težki planeti kvadrirajo, kar je logično, da si kvadirajo, ker so na kotih. Ampak ta karta velja samo do rojstnega dne, zato je mogoče bolje, da ti začnem gledati naslednjega solarca.

  Torej, to velja že za zdaj do poletja…hm, ja zanimivo. Zgleda, kot da mi je akcija stil življenja. 🙂
  Ja, veš da bi bilo zanimivo vedet tudi kaj bo po roj.dnevu… 🙂

 62. zogca said

  Sem ti na hitro pogledala, pa ti še bolj, ko pridem do knjige. Ker res, solarce se pa šele učim in delam strogo po knjigi. Ampak že tako na uč, po rojstnem dnevu pa do naslednjega, veliko manj akcije, pa tudi veliko manj težkih trenutkov. Bi rekla. Ker koti so prazni, težkih aspektov pa ni. Ti bom pa s knjigo napisala kaj več.

 63. maxi said

  Pa mi verjemi, da si ti veliko manj problematična.

  Prav rada verjamem. 🙂

 64. maxi said

  Sem ti na hitro pogledala, pa ti še bolj, ko pridem do knjige. Ker res, solarce se pa šele učim in delam strogo po knjigi. Ampak že tako na uč, po rojstnem dnevu pa do naslednjega, veliko manj akcije, pa tudi veliko manj težkih trenutkov. Bi rekla. Ker koti so prazni, težkih aspektov pa ni. Ti bom pa s knjigo napisala kaj več.

  Hvala…veliko hvala. 🙂

 65. webmaher said

  Žogca kaj očka je zdej tut hudo strog do tebe, da še v dnevno ne upaš pokukat za hipec :mrgreen:
  Pa dej potrudi se malo, saj znaš, ne pustiti tvoje drage Maxi čakat :mrgreen:

 66. zogca said

  Oče je na vrtu ali na balkonu, ne vem, kje, mama pa, se mi zdi, spi. In zaradi nje nočem vstopati v dnevno sobo. Jup, se bolj mame bojim kot očeta. Bi šla pa lahko čez garažo in vrt na balkon in potem skozi odprta balkonska vrata v dnevno sobo, ampak ne bom eksperimentirala. Pa saj ne, da so moji starši tako strašni. Samo jaz se blazno trudim biti pridna. Mi tako in tako ne uspe, ampak trudim pa se. 😉

  Žogca kaj očka je zdej tut hudo strog do tebe, da še v dnevno ne upaš pokukat za hipec

 67. zogca said

  Mah, z veseljem. Saj tako se učim. Imam drugače za čez praznike za pogledat šest kart, še dva dolžnika imam na blogu (me bosta fentala), plus še štirim se obljubila na MON-u.

  Hvala…veliko hvala.

 68. zogca said

  “Life can either be accepted or changed. If it is not accepted, it must be changed. If it cannot be changed, it must be accepted.” Unknown

  Našla na FB pri eni astrologinji. Pač misel.

 69. zogca said

  Še ena.

  “An illusion which makes me happy is worth a verity which drags me to the ground.” Christopher Martin Wieland

 70. zogca said

  A koga meče opozicija Urana in Saturna? Zdaj. Nocoj je eksaktna.

 71. maxi said

  Meni danes ne pride do živega nič, sem utrujena. 😦

 72. maxi said

  Kako pa kaj moji solarci? 🙂

 73. zogca said

  Jaz sem pa v hudem PMS-ju. V sredo je polna Luna, kar zame pomeni menstruacijo.

  Če sem pa utrujena, sem od sekiranja same sebe. 😉

 74. zogca said

  Bom nocoj. Saj je samo eden. Tega do rojstnega dne sva žena hitro obdelali. Torej naslednji. Za več let vnaprej pa ne bova gledali menda. Vsaj jaz zase ne gledam. Okej, sem, ko sem gledala za potomstvo, drugače pa ne.

  Tok je teh stvari za videti, opaziti, upoštevati, vzeti v obzir. Ko imaš znanje že utrjeno in popredalkčano, to ni težava, ko pa imaš še takšno zmedo in toliko lukenj, kot je to primeni, se mi pa kar možgani smodijo zraven. 😉

  Kako pa kaj moji solarci?

 75. maxi said

  Torej naslednji.

  Ja seveda, čisto dovolj je naslednji. 🙂

 76. maxi said

  Okej, sem, ko sem gledala za potomstvo, drugače pa ne.

  Mene pa tudi potomstvo ne zanima (več), bolj kak pameten moški. 😆

 77. zogca said

  Bova, samo da jaz še nekaj naredim prej. Pa kofe moram spiti. V garaži. Čik in to. Pri starših kajenje ni dovoljeno. Oče kadi na balkonu, jaz v garaži. Da se me ne vidi, ker se me ne sme videti.

  Ampak ti povem, se bo do rojstnega dne zgodilo več kot potem celo leto. Vsaj tako bi moralo biti po tem, kar piše v knjigah.

 78. zogca said

  Pri meni je to ista reč. S tistimi, ki niso pametni, ne želim delati potomstva.

  Mene pa tudi potomstvo ne zanima (več), bolj kak pameten moški.

 79. maxi said

  Ampak ti povem, se bo do rojstnega dne zgodilo več kot potem celo leto. Vsaj tako bi moralo biti po tem, kar piše v knjigah.

  Ja saj lahko potem tudi dogaja…ampak v + !
  Tako v miru in harmoniji :mrgreen:

 80. zogca said

  Saj to je meni grozno. Če se mi kaj dogaja, se mi -.

 81. maxi said

  Saj to je meni grozno. Če se mi kaj dogaja, se mi -.

  I meni… 😦

 82. zogca said

  Prej bila na telefonu s prijateljico … Sva obe na 990 minut. Isto omrežje. Plus stacionarno. Zato sva si morali vse, kar bi si govorili tri ure, povedati v petih minutah. Ona enako. Prej so se dogajali plusi in minus, zdaj nič več. Če se kaj zgodi, je minus. Ali pa se ne zgodi nič.

 83. zogca said

  Internet mi pa nocoj (ta sposojeni wireless tako nagaja), da sploh ne morem spraviti nove objave na blog. Pa je super krasna.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: