Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Če ne, naj pa ministra kurac gleda!

Posted by zogca na marec 10, 2010

Stavek, ki ste ga prebrali v naslovu, ni moja mojstrovina. Našla sem ga v odredbi za preiskavo stanovanja in pripadajočih drugih prostorov, ki jih uporablja Zmago Jelinčič, ki je menda tudi plemenit. Zanimivo branje, iz katerega gre sklepati, da je Plemeniti zdaj že odstopljenemu ministru Milanu Pogačniku in njegovi družini želel zelo pestro seksualno življenje. Ministra naj bi gledal kurac, njegovo mater naj bi jebali, pa tudi skurcal naj bi ga. Policija je pogovore med Jelinčičem in Pogačnikom ujela, ko je prisluškovala poslancu Srečku Prijatelju. Prestreženi pogovori več kot nazorno kažejo, da je Pogačnik Jelinčiču v zameno za glasove obljubil zemljišče za letalski muzej, Prijatelja pa so tako in tako dali za zapahe, ker je od primorskega podjetnika izsilil 323.000 evrov. Menda mu je celo grozil s smrtjo. In kakšen epilog se pričakuje? Pogačnik je že odstopil. Malo verjetno je, da ga čaka še kakšna druga kazen. Prijatelja bodo verjetno žrtvovali, ker ni dovolj velika živina in hkrati je bil preveč pogolten in premalo pazljiv, Jelinčič pa … Skoraj bi si upala trditi, da bo zaradi tega na koncu na dobičku. Njegovi volivci namreč na vse strani vpijejo to, kar jim je Zmago povedal, da gre za maščevanje ministrice Katarine Kresal. Ker pa ne more zanikati, da je govoril, kar je govoril, nas je obvestil o tem, da njegovo početje pravzaprav ni korupcija, ker to počnejo vsi. Mar se ni še prejšnji teden v eni izmed oddaj na nacionalni televziji Jelinčič bahal s svojo poštenostjo? In s tem, da je bolj pošten od drugih? Komaj čakam, da bomo lahko videli, kaj so počeli tisti malo manj pošteni. Eh, kar naj se maščujejo drug drugemu, na ta način bodo očitno prišli na dan še mnogi škandali. To, da živim v mafijski državi, pa mi je jasno že kar precej časa.

Advertisements

77 komentarjev to “Če ne, naj pa ministra kurac gleda!”

 1. romeno said

  Naj bolj žalostno je to, da je te paciente ljudstvo na oblast postavilo. Mam občutek, da bo potrebno vile v roke vzet 🙂

 2. zogca said

  Veš, kaj je težava v teh vilah? Da se bodo stvari samo premešale, čorba pa bo ostala enaka.

 3. cija said

  jelinčič je malo pozabil na zlato načelo politikantstva. Če kradeš in goljufaš, te ne smejo dobiti zraven.

 4. zogca said

  Ni on pozabil, samo zalomilo se mu je in je verjetno jezen kot sam hudič. Ampak gotovo je že skoval, kako tole obrniti sebi v prid. Ali pa druga možnost … To jaz vedno govorim. Oni drug drugemu čuvajo hrbet, pa čeprav so hudi sovražniki. Ker vsi vedo za maslo, ki ga imajo na glavi. In tajni dogovor je – jaz sem tiho, ti si tiho. Po bulmastifih so nekateri nehali biti tiho in druga stran se ne čuti več dolžna biti tiho. Zato pa sem na koncu napisala, da se bo zdaj začelo … Klobčič bi se mogoče lahko začel odvijati. Čeprav po drugi strani … Se lahko spet hitro zmenijo za prejšnji dogovor.

 5. Janis said

  Žogca, razlaga je najbrž zelo preprosta. Očitno se trenutek, ko Jelinčiča niti levica niti desnica ne bosta več potrebovali, že približuje z naglimi koraki. Usoda odsluženih političnih prostitutk, ki so svoje “usluge” prodajali vsakomur na aktualni oblasti, je pa znana, ponavadi gre za umazan in krut strel v glavo. Bi rekla, da bo del spodkopavanja Jelinčiča tudi zelo oseben napad na njegove homofobne komentarje – to, da mu tega jokerja in to ne enega, ki ga lahko najde vsak, ki zna uporabljat Google, še nihče od politikov ni vrgel pod nos, ne pomeni zanj nič dobrega. Na njegovem mestu bi jaz začela pakirat kufre in to pospešeno.

 6. zogca said

  Misliš? Ne pravim, da nimaš prav, ampak moj filing je, da tega ne bodo naredili, ker on gotovo preveč ve. Mislim, vsi vedo preveč, zato pa so večni. Vsekakor Jelinčič sam ne pričakuje pokanja kufrov. Si videla to flegmatičnost?

 7. Janis said

  Jelinčič je trenutno na svobodi samo zato, ker ima poslansko imuniteto, drugače bi bil na Dobu. Poleg tega si je ustvaril tako javno persono, da ni sposeben brez pomoči “od zunaj” začeti niti ene afere. In ta “pomoč od zunaj” se umika, da ne bom ravno rekla, da je “pomoč od zunaj” ugotovila, da je čas za odstrel. Ne pozabit, kaj se je zgodilo Karlu Erjavcu, ki je tudi vedel veliko, a še vedno ni imel moči iz svojega vedenja narediti afere ali dveh.

 8. zogca said

  Ne bom rekla, da si ne želim, da bi ti imela prav. Jaz sem vsakokrat zavijala oči, ko je on na teveju pridigal o svoji izjemni poštenosti. S plačo do takšne hiše na takšnih lokaciji, plus vse te razne in prerazne mogoče tudi milijon vredne zbirke, ki jih poseduje? Vse to od plače. Je bilo jasno, da ne. Ampak do zdaj ga očitno nihče ni hotel v nič vplesti, ponucali so ga tako levi kot desni in on se je vedno pustil ponucat. Jasno, za uslugo. Misliš, da je Erjavec tudi veliko vedel?

 9. zogca said

  Oglejte si celotno odredbo, tudi vulgarne besede med Jelinčičem in Prijateljem na račun Pogačnika

  http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042343916

 10. zogca said

  Odmevi!!!

 11. webmaher said

  Žogca a ne gledaš Ermina na Kanalu A, sram te bodi :mrgreen:

 12. webmaher said

  Hočemo Huga, hočemo Huga 😆 😆 😆

 13. romeno said

  Preklemano šahiranje in mešanje megle 🙂 Govori se o stvareh, ki se večine Slovencev ne tiče. Res mi dol visi za afero bul mastif, da bi kaj naredili na področjih, ki bi dolgoročno imeli nek pomen in bi začrtali razvoj naše države v prihodnosti to pa ne. G. iz Kočevja je Bosanskim delavcem dolžan 500.000€, ker jim leto in pol ni dal plače, reveži so delali po 300 mesečno. Minister za delo pa pravi, da država nič ne more. Saj ne vem če bi se smejal ali jokal 🙂

 14. webmaher said

  Sam ne se več sekirat, zafurani smo do amena in še bolj bomo, najbolje da bi vsi imeli državno službo in drug drugemo v rit lezli…

 15. zogca said

  Fuzbal sem gledala do 22.15, potem sem prešaltala na Odmeve. Pa saj je bilo vse jasno.

  Žogca a ne gledaš Ermina na Kanalu A

 16. zogca said

  In državi nič tudi ni treba, dokler toliko in toliko naroda po forumih in v gostilnah vpije, da naj se jim tudi nič ne da, pa kaj bi radi ti Bosanci, ki odžirajo delavna mesta (kot da bi kdo tukaj hotel opravljati to delo za ta denar). Ubogi ljudje. Jaz bi šla koga fentat na njihovem mestu. Pač, pa v zaporu, ker tole, kar oni živijo, je huje od aresta.

  G. iz Kočevja je Bosanskim delavcem dolžan 500.000€, ker jim leto in pol ni dal plače, reveži so delali po 300 mesečno. Minister za delo pa pravi, da država nič ne more. Saj ne vem če bi se smejal ali jokal.

 17. webmaher said

  solit se pojdi, v studiu je bil Šiljak, a zdej ti pa že ni več všeč al kva, jebeš Odmeve ksam drek mešajo in slabe novice predvajajo..fuj in fej 😆

 18. zogca said

  Koga?

  Hočemo Huga, hočemo Huga

 19. zogca said

  Meni on nikoli ni bil všeč, jaz ga imam rada zato, ker sem se z njim kdaj igrala, ko sem bila še majhna. Všeč mi pa ni, če misliš všeč kot moški.

  solit se pojdi, v studiu je bil Šiljak, a zdej ti pa že ni več všeč al kva, jebeš Odmeve ksam drek mešajo in slabe novice predvajajo..fuj in fej

 20. asdf said

  gospod plemeniti je v času pretekle države bil pravnomočno obsojen zaradi ropa cerkve (šibeniška ali zadarska katedrala). ta “gospod” je vse prej, kot pošten. je pa tudi res, da ostali niso dosti boljši, kar se vedno znova izkaže. žal v naši državi ni dovoljšnje kritične mase prebivalstva, da bi lahko državo vodili pošteni ljudje, ne pa spake. in to se ne bo nikoli končalo. samo zamenjali smo beograd z ljublano. mislim, da je potrebna revolucija globalnih razsežnosti, za slovenijo pa vsaj monarhija z asdf dianstijo!
  uživajte v snegu- kadar sneži lahko vedno znova stopiš stopinjo, katere še noben ni stopil pred teboj, hkrati pa dihaš zrak, ki ga je tudi platon in vsi velikani preteklosti… življenje je enkratna dogodivščina… zabavajte se!

 21. zogca said

  Tega pa nisem vedela. Je bil tudi v zaporu?

  gospod plemeniti je v času pretekle države bil pravnomočno obsojen zaradi ropa cerkve (šibeniška ali zadarska katedrala).

 22. zogca said

  Ko se sneg stopi, pridem preverjat, kakšen monarh boš. 😉

  za slovenijo pa vsaj monarhija z asdf dianstijo!

 23. webmaher said

  saj bo prišla revolucija globalnih razsežnosti, pol te bomo pa okronal-a glej da se ne pokvariš prekmalu, ker potem boš lohka pel uno: Grof gori, grad beži, teče vino naj če teče kri :mrgreen:

 24. webmaher said

  Žogco pa pozdravlja Hugo iz Venezuele, menda je tam bencin zastonj, živelaaaa Venezuelaaa :mrgreen:

 25. webmaher said

  Kar se pa Ermina tiće te je bilo pa zadnjič in predzadnjić precej drugače razumeti 😆
  jej jej Žogca, sive celice se ti prehitro resetirajo :mrgreen:

 26. zogca said

  Gregor Virant, predsednik Zbora za republiko, nekdanji minister za javno upravo : “Za Zmaga Jelinčiča afera ne bo imela nujno negativnih posledic. Če bo skorumpiranega Prijatelja hitro in odločno izključil iz stranke in če bo njegova osebna krivda omejena na neetično politično ‘trgovanje’ z ministrom, mu afera ne bo usodno škodila. Etično sporne politične manire mu njegovi volivci nekako odpuščajo. Drugače bi bilo, če bi se izkazalo, da se je osebno okoristil.

  Ivan Oman, osamosvojitelj: “Težko je napovedovati, kako se bodo zadnja dogajanja pokazala v političnih odnosih. SNS bo vpletenost v afero zagotovo škodila, vendar ni nujno, da bo to stranko kar tako odplaknilo s političnega prizorišča. In pri tem tudi ni povsem jasno, v kateri politični pol sploh uvrstiti to stranko.

  In še pa mnenj.

  http://www.finance.si/273824/Dva-voditelja-ista-pot-vmes-nered

 27. zogca said

  Ne, gotovo ne, res ne. Bodi prepričan, da si me narobe razumel.

  Kar se pa Ermina tiće te je bilo pa zadnjič in predzadnjić precej drugače razumeti
  jej jej Žogca, sive celice se ti prehitro resetirajo

 28. zogca said

  Ne verjamem, da še tako kmalu. Ljudje imajo enostavno še vedno dovolj in s tem preveč za izgubit.

  saj bo prišla revolucija globalnih razsežnosti

 29. webmaher said

  revolucijo ne bo povzročil človek, tko da nč bat Žogca 😆
  Recimo, da ti skorej verjamem 😆

 30. zogca said

  Zakaj mi ne bi verjel, če pa jaz vedno priznam, ko mi je kdo všeč?

 31. asdf said

  jaz sem prepričan, da morajo revolucijo izvesti naši otroci, ki še nimajo premoženja. ker v tem je problem. ko imaš, se bojiš, da izgubiš. spremembe so potrebne. nujno, če bi naj naš rod preživel. človeški, seveda. ni pa tudi nobena tragedija, če izumremo. največji zajedalci planeta smo in daleč največ škode smo mu naredili….

 32. Janis said

  Misliš, da je Erjavec tudi veliko vedel?

  Saj niti ne gre toliko za to, koliko veš, kot gre za to, koliko zaslombe imaš in kakšni bodo povračilni ukrepi, če se boš razkrivanj lotil brez zaslombe. Erjavec je bil dovolj dolgo v politiki, da je siguno vedel marsikaj, pa so ga vseeno odžagali. S tem, da je bil precej manjša politična prostitutka od Jelinčiča in so bili najbrž z njim še milostni, saj ne dvomim, da se bo skozi zadnja vrata spet vrnil na kakšno fukcijo. Pri Jelinčiču te milosti ne bo in ko bo zaropotalo, bo zaropotalo do konca.

 33. zogca said

  Točno to sem jaz pisala Webu!

  jaz sem prepričan, da morajo revolucijo izvesti naši otroci, ki še nimajo premoženja. ker v tem je problem. ko imaš, se bojiš, da izgubiš.

 34. zogca said

  Jaz ti vedno hočem verjeti in ti bom zdaj verjela in nestrpno pričakovala, kako se bo odvil ta film.

  Pri Jelinčiču te milosti ne bo in ko bo zaropotalo, bo zaropotalo do konca.

 35. romeno said

  Za revolucijo se bo moral najti nekdo, ki bo znal ljudem razložit kaj lahko z revolucijo pridobijo 🙂 Npr. će bereš programe strank za parlamentarne volitve je vse skupaj tako napisano, da na koncu nimaš pojma kakšne cilje so si postavili 🙂 Pahor je pa tako zmagal samo zato, ker so ljudje volili proti Janši. In sedaj, ko so ti dve leti na oblasti je vse skupaj enako če ne slabše, kot je bilo prej 🙂
  Enkrat so nas prignali žejne čez vodo ne verjamem, da nas bi uspeli še enkrat 🙂

 36. webmaher said

  Vsi vemo ali skorej vsi, da je nekaj hudo narobe…eni ne hodimo volit, ker vemo, da nimamo koga volit, drugi pa hodijo in eni volijo svoje, drugi pa druge, misleč, da bo kaj drugače…a drugače seveda ne bo, ker ne more biti…

 37. Ljudje nimajo pojma….ovce, ki volijo tistega, ki jim tala balone in svinčnike pred volitvami.
  In ovce je potrebno striči in to redno!

 38. Spider said

  Jelinčič je politično varen, ima dovolj volilcev, da se mu nič ne bo zgodilo.Po potrebi lahko aktivira nasprotnike cerkve. Zagovornike partizanščine.Nasprotnike gejev. Nasprotnike muslimanov.Nasprotnike izbirsanih.Nasprotnike samostojnega Kosova (Srbe).On ima vedno dovolj municije, da bo večno v parlamentu, kjer bo trgoval in si polnil žepe.

  Prijatelj je politično mrtev, zelo verjetno bo tudi sedel.

  Pogačnik je politično mrtev.

 39. Spider said

  Še to: Jelinčič veliko ve, o vsem.Levici in desnici. Njega morajo obojni pustiti pri miru, ali pa…(sej veste, kaj se je zgodilo Krambergerju).

 40. Spider said

  Zmago je popularen zato, ker v parlamentu pove, kar povprečen Janez pove v gostilni po 3 pirih. Zna pihat na dušo malim ljudem.

 41. majniška b said

  ah …izgleda, da link ne funkcionira 😦

 42. webmaher said

  Hardy je lepo povedal, jaz ga bom pa samo malo popravil: Slovenci so ovce in to velike ovce zato jih je treba striči po potrebi, tudi večkrat na leto 😆

 43. webmaher said

  Zgleda da ma Gugl ene notranje probleme 😆
  Kriva je pa Kresalova 😆

 44. romeno said

  Majniška B. Ne rečt, da si prilepila link, do svojega gmail računa 🙂

 45. majniška b said

  ojoj! neeeee! HELP!!

 46. zogca said

  Ne se sekirat, ker mi tega ne moremo odpreti, ker nimamo tvojega gesla. Edino, kar se zgodi, je to, da pridemo na stran in nam pove, da noter ne moremo. Lahko pa izbrišem, če želiš, bi problema. Ampak nihče ne more noter.

  ojoj! neeeee! HELP!!

 47. zogca said

  Mojega glasu na to foro ne bo več dobil. Pa mi lahko vsak dan po teveju skače s partizansko kapico na glavi.

  Zagovornike partizanščine.

 48. zogca said

  Kar je žalostno, ker pomeni, da je povrepečen Janez sovražnik vsega mogočega in nemogočega.

  Zmago je popularen zato, ker v parlamentu pove, kar povprečen Janez pove v gostilni po 3 pirih.

 49. majniška b said

  Joj, daj vseeno zbriši. Saj sem tudi jaz potem kliknila na link in videla, da prideš do vstopne strani, pa vseeno …se bom bolje počutila. Zdaj se počutim kot kaka kura zmešana.

 50. zogca said

  Takoj bom zbrisala. Da, seveda, ko ti klikneš, prideš noter, ker je to tvoj account, mi pa ne moremo, ker ni naš. Bom takoj izbrisala.

 51. zogca said

  Ni več. 🙂

 52. majniška b said

  Hvala. 🙂

 53. zogca said

  Malenkost. Back to politics. 😉

 54. zogca said

  So se že začela opravičevanja Jelinčičevega početja. En primer:

  Tole ravnanje Kresalove v zvezi z Jelinčičem in vstopom policije v državni zbor me spominja na režim v stari Jugoslaviji, ko si kaj rekel proti sistemu, pa te je takoj prišla iskat marica.Ali pa na tiste svinčene čase v Rusiji, ko so imele stene oči in ušesa in si bil za odstrel samo da si odprl usta in kaj rekel proti režimu. Poleg tega ustanavlja še slovensko FBI ki bo orodje sedanje pozicije na naslednjih volitvah za sesuvanje nasprotnikov.Tako da se kar že zdaj lahko sprijaznimo s tem, da bo tudi v naseldnjem mandatu ista pozicija..
  Pri vsej tej stvari s prisluhi mi nekaj ni jasno, ali ni prepovedano kar tajo prisluškovati poslancem,? Jaz tudi mislim, da je to maščevanje Jelinčiču in vzpostavljanje strahovlade in nadzora nad nasprotno mislečimi…kot v rajnki Jugi… Ni kaj …v rokah imajo škarje in platno in to trdno, in se ne bodo pustili vzeti iz rok..oblast je takoooo …..

  http://med.over.net/forum5/read.php?151,6089030

 55. Tana said

  Back to politics.

  Baje so Prijatelja že izpustili, saj preiskovalni sodnik ni ugotovil pripornih razlogov.

  Jaz mislim, da bo bolj tako: tresla se je gora, rodila se je miš. 🙂

  Gre za politično igrico, odvračanja pozornosti ljudi od drugih perečih problemov. Moje mnenje.

 56. Tana said

  Da, seveda, ko ti klikneš, prideš noter, ker je to tvoj account, mi pa ne moremo, ker ni naš.

  Joj Žogca, kje si bila takrat, ko se je meni to zgodilo 🙂

  Sem tudi jaz enkrat naredila tak kiks kot Majniška in ko sem to ugotovila, sem v paniki takoj izbrisala vse kar sem imela v meilu. Vse naslove, gesla – dostop do KLIK-a, skratka vse…

 57. dronyx said

  Only don’t tell me that you’re innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry. Now, who approached you first? Barzini or Tattalgia?

  Citat iz filma The Godfather

 58. zogca said

  To še nič ne pomeni. Priporni razlogi so begosumnost, nevarnost uničenja dokazov in ponovitvena nevarnost. Če je zaključil, da nič od tega ni prisotno, ga je pač izpustil, to pa ne pomeni, da je zadeva s tem končana. Samo to, da se bo branil s prostosti.

  Baje so Prijatelja že izpustili, saj preiskovalni sodnik ni ugotovil pripornih razlogov.

 59. zogca said

  Ne vem, kje sem bila. Se je to zgodilo tukaj? Menda ne. Ne, ni nevarnosti. Jaz naprimer večkrat tukaj pustim kakšen link do Amazona in dejansko sem notri v tej strani takrat. Ko vi vstopite prek tega linka, sicer pridete na Amazon, ampak ne pa tudi v moj account.

  Joj Žogca, kje si bila takrat, ko se je meni to zgodilo

  Sem tudi jaz enkrat naredila tak kiks kot Majniška in ko sem to ugotovila, sem v paniki takoj izbrisala vse kar sem imela v meilu. Vse naslove, gesla – dostop do KLIK-a, skratka vse…

 60. Tana said

  To še nič ne pomeni.

  Jaz pa imam slab občutek. No bomo videli.

  Se je to zgodilo tukaj?

  Ne, takrat še jaz nisem vedela za tvoj blog 🙂

 61. zogca said

  Edino, če bi bila zadeva mišljena samo kot opozorilo. Ampak dvomim, je preveč dokazov, da iz tega ne bi bilo nič.

  Jaz pa imam slab občutek.

 62. zogca said

  Prijatelj: Ni bila podkupnina, pač pa vrnjen dolg

  http://24ur.com/novice/slovenija/prijatelj-nisem-vzel-podkupnine.html

  Zdaj naj pa še razloži, kako lahko poslanec s plačo 4.000 evrov ima toliko premoženja in gotovine, da na vse strani daje posojila v vrednosti 320.000 in več evrov.

 63. zogca said

  Jelinčič za MMC: Pahorja bo Kresalova stala glave

  http://www.rtvslo.si/slovenija/jelincic-za-mmc-pahorja-bo-kresalova-stala-glave/225511

 64. zogca said

  Pa še en blog.

  http://www.rtvslo.si/blog/rafael-zupancic-raf/je-koncno-prisel-cas-v-politiki-ko-ne-bo-vec-nedotakljivih/39466

 65. zogca said

  SDS pa tale najnovejša afera ne zanima.

  http://www.sds.si/

  Why not?

 66. zogca said

  Jelinčič pa se dopisuje s Kresalovo.

  http://www.sns.si/

  PISNO POSLANSKO VPRAŠANJE
  MINISTRICI ZA NOTRANJE ZADEVE REPUBLIKE SLOVENIJE

  Ministrico za notranje zadeve sprašujem, komu vse je bilo vnaprej sporočeno kdaj, kje in ob kateri uri bo aretiran poslanec Slovenske nacionalne stranke Srečko Prijatelj oziroma kdaj bo policijski sodelavec izročil poslancu denar?

  Dejstva namreč kažejo, da je bila ravno ob istem času na kraju, kjer je bila izvedena aretacija poslanca SNS, zbrana cela skupina novinarjev s fotoaparati in kamerami, ki so posneli celotno dogajanje. V kolikor ne bi bila akcija sporočena vnaprej, novinarji nikakor ne bi mogli priti iz Ljubljane do kraja izvedbe aretacije v 15 minutah!

  Ministrico za notranje zadeve sprašujem tudi, kdo je o izvedbi kriminalističnih preiskav in aretacijah obvestil sina župana Mestne občine Ljubljana in podpornika notranje ministrice Zorana Jankovića, ki se je v enem izmed Ljubljanskih lokalov, v torek, 9. marca 2010, v času pred mojo aretacijo, na ves glas hvalil z mojo aretacijo?

  Zmago Jelinčič Plemeniti, mr. ph.

  Vodja Poslanske skupine SNS

 67. zogca said

  OBVESTILO ZA JAVNOST

  V Poslanski skupini SNS in kakor tudi celotni Slovenski nacionalni stranki ostro obsojamo vsakršno zlorabo položaja in vsa koruptivna dejanja ter smo vedno in bomo tudi sedaj vztrajali, da se vsi tovrstni sumi razčistijo ter na podlagi dokazov v čim krajšem času jasno potrdijo ali ovržejo, in to v dobro države ter vseh vpletenih.

  Ponovno poudarjamo, da vodja Poslanske skupine SNS in predsednik Slovenske nacionalne stranke Zmago Jelinčič Plemeniti ni podkupoval nikogar in od nikogar ni prejel podkupnine, temveč je šlo pri celotni zadevi zgolj za lobiranje za izvedbo projekta Letalskega muzeja Zahodnoevropske unije.

  V razjasnitev novinarjem pa še enkrat poudarjamo, da projekt izgradnje Letalskega muzeja Zahodnoevropske unije ni privatni projekt Zmaga Jelinčiča Plemenitega, temveč je to vsedržavni projekt, ki je velikega pomena, tako za razvoj Prekmurja, kakor tudi za celotno Slovenijo. Za izgradnjo Letalskega muzeja Zahodnoevropske unije si vodja Poslanske skupine SNS in predsednik Slovenske nacionalne stranke Zmago Jelinčič Plemeniti prizadeva že vse od leta 2000, ko je projekt odobrila tudi Skupščina Zahodnoevropske unije.

  Novi Zakon o integriteti in preprečevanju korupcije, ki je še v parlamentarni proceduri, bo v Republiki Sloveniji uvedel lobiste, kar je v Evropski uniji že dolga leta uveljavljen poklic in lobiranje je povsem ustaljena praksa. Seveda pa je lobiranje povsem običajna praksa tudi v Državnem zboru Republike Slovenije, občinskih svetih, vladi in ministrstvih; po vsej verjetnosti pa še marsikje. Brez lobiranja ne bi bila izvoljena niti ena slovenska vlada.

  Zaradi poteka predkazenskega postopka nihče iz Poslanske skupine SNS, kakor tudi iz Slovenske nacionalne stranke, do tega trenutka še ni mogel kontaktirati s poslancem SNS Srečkom Prijateljem, osumljenim kaznivega dejanja; poleg tega tudi še ne vemo, kdaj bomo pogovor z njim sploh lahko opravili. Dokončno odločitev v zvezi z ukrepi bosta Poslanska skupina SNS in Predsedstvo SNS sprejela po opravljenem pogovoru ter seznanitvi z vsemi dejstvi.

  Poslanska skupina SNS

 68. zogca said

 69. Tana said

  Seveda pa je lobiranje povsem običajna praksa tudi v Državnem zboru Republike Slovenije, občinskih svetih, vladi in ministrstvih; po vsej verjetnosti pa še marsikje. Brez lobiranja ne bi bila izvoljena niti ena slovenska vlada.

  Je pravkar v Odmevih povedal Goran N., da če bo narod temu nasedel, potem smo Slovenci res banana republika.

  In kaj je zdaj res?

 70. zogca said

  Jaz sem danes zvečer imela kar nekaj prižgan teve, tudi na SLO 3, kjer je bil gost Gantar in so ljudje klicali. Jelinčičevi feni so čisto hin, da zakaj so Prijatelja zaprli, Kresalove pa ne in podobno.

 71. Tana said

  In če večina ljudi tako misli, kot tile, ki so danes klicali…. potem smo res pravi bananarji. Ni druge 🙂

 72. webmaher said

  Tana boš bio banano :mrgreen:

 73. zogca said

  Ah, večinna gotovo ne. Saj vemo, koliko odstotkov ponavadi dobi Jelinčič.

  In če večina ljudi tako misli, kot tile, ki so danes klicali…

 74. zogca said

  Vsi tako delajo, to ni ne prvič ne zadnjič

  http://24ur.com/novice/slovenija/vsi-tako-delajo-to-ni-ne-prvic-ne-zadnjic.html

 75. zogca said

  Po mnenju sodišča za pripor Prijatelja ni bil podan dovolj konkreten opis očitanih kaznivih dejanj

  http://www.dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/1042344402

 76. zogca said

  Srečka Prijatelja so odpeljali v pripor

  http://www.siol.net/slovenija/novice/2010/03/vlozen_novi_predlog_za_priprtje_prijatelja.aspx

 77. zogca said

  Prijatelj: Sem žrtveno jagnje

  http://24ur.com/novice/slovenija/o-priporu-prijatelja-se-v-tretje.html

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: