Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Celo jaz sem kupila cajtng!

Posted by zogca na februar 19, 2010

Zadnjih nekaj let za cajtnge nisem zapravila skoraj nič denarja. Oja, prej sem ga precej. Če nič drugega, sem vsak teden kupila Mladino in jo prebrala od prve do zadnje besede. Bila sem čisto “in”. Če bi me zbudili sredi noči, bi vedela vse, kdo, kaj, zakaj, s kom, kdaj, kje, vse. Potem sem nekega dne ugotovila, da so vsi pokvarjeni in se nehala ukvarjati s politiko ter zabavo našla v nogometu. Kdaj pa kdaj se še vedno, sploh pred volitvami, s kom politično sprem, sicer pa me vse skupaj bolj malo briga. Ampak hej, tale pasja afera je tudi meni prišla do živega in sem nocoj iz trgovine prišla z Mladino. Ne, nisem je še prebrala, zato ne bom nič polemizirala, obljubim pa, da to sledi v komentarjih na objavo.

Mladina pa me sicer ne spominja samo na študentska leta, ko sem jo brala kot biblijo, ampak tudi na otroštvo. Moj oče jo je namreč bral, ko sem bila jaz še mala pupa. Vedno jo je bral. Tudi v časih, ko so nekateri, ki imajo zdaj največ za povedati čez socializem in komunizem, brali socialistične in komunistične glasnike. Eh, si ne morem pomagati, da ne bi malo pičila. Šibam brat.

Advertisements

36 komentarjev to “Celo jaz sem kupila cajtng!”

 1. Jazz said

  Jaz tudi. Pa vmes v pred elektronski dobi v knjižnici, zdaj pa z nalo zamude tukaj: http://www.mladina.si/

 2. Jazz said

  http://www.mladina.si/tednik/201006/izjave_tedna

 3. zogca said

  Popravila sem ti prvi komentar, da je link postal aktiven. Mene so drugače tile zrajcali k nakupu: http://24ur.com/novice/slovenija/ne-sedanji-vmesal-se-je-nekdanji-minister.html

 4. zogca said

  Saga se drugače nadaljuje …

  So Baričeviča umorili?

  http://24ur.com/novice/slovenija/so-baricevica-umorili.html

  Jaz ne verjamem, da so ga. Sestra kot sestra pač …

 5. izbrana said

  Uf, nostalgija…..
  Jaz sem bila svoje čase celo naročnica Mladine 🙂 !

  Grem spat, nočko….

 6. lala said

  Tudi sama sem ujela- da naj bi ga ubili- pred nekaj dnevi pred objavo v Mladini.

 7. zogca said

  Moj oče tudi, jaz pa ne. Še zdaj nisem začela brati. Ti mobilni telefoni plus internet me bodo čisto pogubili.

 8. zogca said

  Oprosti, Lala, nisem videla, da tvoje sporočilo čaka na odobritev. Saj zdaj ti ne bo treba več čakati, bodo šla tvoja sporočila naravnost skozi. Kaj? Jaz še vedno nisem začela brati. V Mladini piše, da naj bi bil umorjen? Potem pa res šibam na kavč brat.

  Tudi sama sem ujela- da naj bi ga ubili- pred nekaj dnevi pred objavo v Mladini.

 9. zogca said

  http://med.over.net/forum5/read.php?151,6044790

 10. zogca said

  Primer Baričevič: Kost, oglodana do zadnje mrvice

  http://www.rtvslo.si/slovenija/primer-baricevic-kost-oglodana-do-zadnje-mrvice/224033

 11. zogca said

  Janša: Boga ni, vse je dovoljeno!

  http://24ur.com/novice/slovenija/jansa-boga-ni-vse-je-dovoljeno.html

 12. Janis said

  On je pa lih taprav, da govori o Bogu. Vsakemu politiku, ki samo omeni Boga, bi morali umit usta z žajfo.

  Drugače pa, mimgorede, tudi jaz sem uspela prebrati članek v Mladini in se s Baričevičevo sestro strinjam samo v točki, da je bila spolna zloraba najverjetneje podtaknjena kot sredstvo političnega boja. Vse ostalo je pa bolj tako-tako, zlasti tisti del glede Megliča in argument “on nikoli ne bi tega in tega”.

 13. zogca said

  Ti misliš, da je zloraba podtaknjena? Jaz žal ne. Vem, čeprav seveda ne bi smela vedeti, kaj so videli reševalci, ko so prišli. Pa tudi glede politike … Če bi to podtikali, zakaj enemu zdravniku, zakaj ne … Od vseh teh politikov. Je pa seveda nizkotno, kako zdaj Janša na tem nabira politične točke. Pa kako so se simpatizerji SDS aktivira po forumih, noro.

 14. Janis said

  Ja, mislim, da je zloraba podtaknjena. Tudi jaz vem par stvari, ki jih ne bi smela vedeti, ampak dobro. Samo tole vprašanje: se ti res zdi verjetno, da bi nekdo, ki ni alfa, lahko dolgotrajno spolno zlorabljal 70-kilske pse, ki so že iz preteklosti znani po svojem nizkem pragu za agresijo? Psi so hierarhične živeli, kar pomeni, da si od ne-alfe nikoli ne pustijo vzbujanja bolečine. Alfa tega kardela je bila edina samica in ne Baričevič, kot bi moral biti za tak tip zlorabe.

 15. zogca said

  Lej, jaz sem bila ena tistih, ki sem res do konca pisala in govorila, da tukaj stvari niso logične, ker se mi resnično tudi niso zdele. Preveč lukenj v zgodbi, veliko preveč. Ampak kako razložiti obdukcijsko poročilo psov? Te zgodbe, da so pa vsi trije psi imeli vnetja, pa tudi ne morem pogoltniti. Mi je pa tudi velika luknja v tvoji, ne samo v njihovi teoriji. Zakaj njemu, zakaj so to podtaknili njemu? Jaz na primer za tega človeka sploh nisem slišala, dokler se to ni zgodilo.

 16. zogca said

  Se pa drugače strinjam z vsem, kar je Marcel napisal v svojem članku in sem to tudi pretipkala vrlim MON-ovkam. Glej link zgoraj. Jih je zadel, ne samo njih, cel širni narod, ki je iz tega naredil šov, ob katerem se je zabaval. Zdaj je dva dni malo potihnilo, ali pa se mi samo zdi in se bo jutri zjutraj nadaljevalo. Javna uprava po večini, to že vemo, ne utegne doma biti na internetu, samo v službi. Se opravičujem, če sem s tem komu naredila krivico, vem, da to ne velja za vse.

 17. Janis said

  Baričevič osebno tukaj sploh ni pomemben, pomembno je, kdo spada v njegov krog. Pri vsaki politični aferi se najprej vprašaj, kdo je od nje najbolj profitiral. In od velikih parlamentarnih političnih strank sta tukaj ostali neomedeževani samo dve.

  Ne maram pavšalnih teorij zarot. To dobro veš. In afere Baričevič nočem razčiščevati javno na internetu, ker moram misliti na lastno družino, zato je največ, kar bom napisala, da ni to poročilo edino, kar obstaja in kar je kdo videl.

 18. zogca said

  Kateri dve? SDS tukaj ni več neomadeževana, če si mislila njih. Je ven prišel papir, ki jasno kaže, da se je njihov minister šel delegiranje glede psov. SLS pa je sploh big time vpletena. V bistvu nista vpleteni samo SNS in Desus.

  In od velikih parlamentarnih političnih strank sta tukaj ostali neomedeževani samo dve.

 19. zogca said

  V bistvu je nihče ne bi smel. V tem je tudi keč. Tisti, ki najbolj vpijejo, da hočejo pravno državo, tistim se ne zdi čisto nič sporno, da je en policist na internet dal fotografijo trupla. Tako da … To mi je najbolj smešno pri celi stvari. Non stop vpijejo pravna država, ampak imeli bi pa na pladnju vse tisto, česar po zakonu ne bi smeli imeti.

  In afere Baričevič nočem razčiščevati javno na internetu, ker moram misliti na lastno družino, zato je največ, kar bom napisala, da ni to poročilo edino, kar obstaja in kar je kdo videl.

 20. Janis said

  Zares.

 21. zogca said

  Tili SDS-jevci res imajo smisel za humor … 🙄

  http://www.sds.si/news/5947

  Zaradi takšnih bedastoč bi šla tudi z vročino 39,5 volit. Tale drugi patetični stavek, mislim!!!

 22. zogca said

  Ups, ja. Nanje sem pa pozabila. Mafijska stranka.

  Zares.

 23. Janis said

  Mislim, da sem povedala vse.

 24. zogca said

  Okej. Kaj naj rečem? Upam, da vse tisto, česar ne moreš povedati, pride ven. Po neki poti.

 25. Janis said

  Politika je kurba, samo to si zapomni. V politiki ni prijateljstev.

  Seveda mi je bilo pa že od začetka te afere jasno, da se bo posledično udarilo po treh populacijah: zdravnikih, lastnikih psov in neheteroseksualcih. Najbrž si videla, koliko komentarjev je zadnje čase v tem slogu.

 26. zogca said

  Vem od nekdaj.

  Politika je kurba, samo to si zapomni.

 27. zogca said

  Seveda sem videla. Eni so se sami spomnili, da to lahko izkoristijo, tiste, ki se niso, je na to blagovoljil opozoriti Tanko (očitno so ugotovili, da Grimsa več ne jemljejo resno) in vlekel paralele, ob katerih se ti želodec obrača.

  Seveda mi je bilo pa že od začetka te afere jasno, da se bo posledično udarilo po treh populacijah: zdravnikih, lastnikih psov in neheteroseksualcih. Najbrž si videla, koliko komentarjev je zadnje čase v tem slogu.

 28. Janis said

  Tanko je šel tako nizko, da ga niti komentirat ne mislim. Lastniki psov se pa že soočajo z abotnimi predlogi spremembe zakonodaje.

 29. zogca said

  S Tankom je tako. Jaz bi rekla, da ga ni vredno komentirati, če bi bili vsi ljudje toliko pri zdravi pameti, da bi vedeli, da govori bedarije. Ampak temu žal ni tako. Njegov poziv, Janševi pozivi zdaj in še razni, ki pridejo – kot bi bili poziv, da se mi, brezbožni in še ne vem kakšni stisnemo v kot, in da oni, ki edino lahko Slovenijo spravijo na pravo pot … Zsdeva postaja dejansko nevarna.

 30. Janis said

  Kdor ga bo resno vzel, ga bo pač resno vzel, tekamu nihče ne more pomagat. Se mi pa vsekakor zdijo nizkotna namigovanja, da je vsak, ki ne prakticira hetero misijonarca pri ugasnjeni luči, že mega perverznež, ki bi poseksal vse, kar hodi, od otrok do zlate ribice.

 31. zogca said

  Meni je žalostno, da novinarji, ki so to prenašali in ponavljali, niso zraven dali kakšbnega komentarja v tem stilu. Ker gotovo vedo. Ne predstavljam si, da si nek resen in izobražen novinar in da ne veš, da homoseksualnos nima nobene zveze s porivanjem psov.

 32. zogca said

  Vox populi: Močan vpliv afere Baričevič

  http://24ur.com/novice/slovenija/vox-populi-mocan-vpliv-afere-baricevic.html

 33. Janis said

  Ne predstavljam si, da si nek resen in izobražen novinar in da ne veš, da homoseksualnos nima nobene zveze s porivanjem psov.

  Novinarjem dandanes ne gre za etiko, ampak za branost, čemur je kapitalističnem svetu težko oporekati. Saj tudi Tanko ve, da homoseksualnost nima nobene zveze z zoofilijo, ampak z užitkom dela to povezavo za glasove zarukancev, ki ne samo, da nočejo slišati, da ni te povezave, ampak celo strastno hočejo imeti to povezavo. Saj veš, kaj en en tipičen slovenski pijanec, ki občasno pretepe ženo in pošlata svojo najstniško pastorko proti sprijenemu pedru, ki natepava pase.

 34. zogca said

  Žalostno, da, imaš povsem prav.

 35. zogca said

  Tragedija se izrablja za blatenje

  http://24ur.com/novice/slovenija/afera-baricevic-kdor-dolgo-kaslja-dolgo-zivi.html

 36. zogca said

  RTV Slovenija – oddaja Polemika – zdaj!!!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: