Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Ustnice so se dotaknile …

Posted by zogca na januar 18, 2010

TI IN JAZ

Do koder sega
pogled moje duše,
te gledam,
hrepenenje te išče,
v svojem srcu te najdem.
Dva samotna popotnika
sva se srečala
in zdaj se kličeva,
nebogljena,
pozabljena,
iz vesolja iztrgana.
Podala sva si roke,
ustnice so se dotaknile.
Nežno je zatrepetalo vesolje.
Drug drugemu sva dala
hrepenenje in bolečino.

Anka But

Advertisements

66 komentarjev to “Ustnice so se dotaknile …”

 1. maxi said

 2. zogca said

  Balaševič? Love him.

 3. zogca said

  Izkušnje kažejo, da je spodnje živa resnica.

 4. Spider said

  Spet si hoče-nočeš zvezda na monu.

 5. zogca said

  Sploh se ne mislim obremenjevati. In kot je nekdo že ugotovil, za tem seveda stoji Adam. Adam stoji za vsemi temi temami, ki so odprte o meni. Slog pisanja je več kot očiten. Samo nehal se je tako podpisovati, ker se je kot Adam vsem priskutil. Zdaj straši okoli z ženskimi vzdevki. Kako tega moškega ni sram samega sebe, mi pa tudi ne bo nikoli jasno.

 6. Spider said

  Ti grda, ko vse žališ in ponižuješ. Jaz sem pa trenutno zanimiv nekemu prešuštniku, ki pravi, naj se poboljšam.

 7. zogca said

  Ne razumem.

  Jaz sem pa trenutno zanimiv nekemu prešuštniku, ki pravi, naj se poboljšam.

 8. Spider said

  Tipu gre na živce vse v zvezi z mano, oglasi se v vsaki temi, kjer sem prisoten, za njegove pojme sem nemoralen..bla bla..Finta pa je, da sam vara svojo ženo, s čemer se celo hvali.

 9. zogca said

  Pa kje se to dogaja?

 10. Spider said

  Mah na ženskem čveku, sej ni vredno omembe, he he.

 11. zogca said

  Potem je pa logično, da ne vem, ker tja pa ne hodim.

 12. Spider said

  Nesojena prebere vse, kar pišem po monu-u. Povedala mi je.

 13. zogca said

  Jaz sem se pa odločila, da se odslej povsod podpisujem samo še z vzdevki tipa trldn, wwwuzl, 5530pab in podobno. Doslej sem se vsaj na moderiranih forumih podpisovala kot offsajderka plus občasno, če je šlo za astrološke zadeve, tudi na SČ. Niti tega več ne bom počela. Vsako sporočilo drug vzdevek. Mi je noro, koliko si dajo eni opraviti s sledenjem ljudi. Ne mislim jim dajati materiala za mletje.

 14. Spider said

  Jaz se pa ne bom skrival zarad drugih.

 15. Boom said

  Mon je ratal totalen podn

 16. zogca said

  Jaz sem že po tisti farsi s Primožeme začela non stop menjavati vzdevke, ampak prav grozno pa pazila nisem. Zdaj pa bom, prav načrtno bom pazila, da bom neprepoznavna. Čeprav vem, da bo tisti obsedenec Adam še vseeno na vsake kvatre kdaj odprl kakšno temo, to mi je jasno. Kot mi je jasno, da se non stop preganja po tem blogu. Bloga seveda zaradi njega zapirala ne bom, ampak na forumu bom šla pa definitivno še v večjo ilegalo. In ko so danes že po forumu spraševale o Primožu. Bi mu danes lahko z enako mero vrnila tisto, kar mi je on lani naredil, ker zdaj pa (kot je takrat on) jaz vem stvari, ki so osebne in ne sodijo na forum. Pa mu seveda nisem vrnila. Mi je kristalno jasno, da ima šiba dve strani. Se hitro znajde na tvoji riti, če z njo preveč mahaš okoli.

 17. zogca said

  Žal bom danes to tudi jaz potrdila. Čeprav gre še vedno za moj fejvrit portal.

  Mon je ratal totalen podn.

 18. Boom said

  No, jaz pa se včasih sprašujem kaj je prioriteta: čimvečji obisk ali svetovanje in pomoč tistim, ki se znajdejo v takšnih ali drugačnih težavah in problemih.

 19. zogca said

  Seveda je priroriteta, da ljudje na MON-u dobijo pomoč. Temu so tudi namenjene posvetovalnice in tam je vse posvečeno temo, da dobiš odgovor na konkretno vprašanje. Pač, ti forumi, ki so pa namenjeni čveku in niso moderirani … V bistvu jih kreiramo mi, ljudje. In očitno ljudje smo takšni. Skriti za računalnike podjebavamo sogovornike. Kot tale Adam, na primer. Za katerega se že nekaj časa ve, kdo je, ime, priimek, če ju vtipkaš v Google dobiš ven tudi njegovo telefonsko številko in fotografijo. Drka pa po SČ s tem, kako je meni ime. Ne vem, kaj bi rad, da jaz njegovo fotografijo nalepim na forum. On začne in potem se jih seveda vedno najde par, ki komaj čakajo, da nekoga obirajo. Samo to je vse tudi v ril lajfu, vse.

 20. Spider said

  Ne vem, zakaj ste vsi prepričani, da je Adam, za kar se izdaja. Kaj pa če zlorablja podatke nekoga drugega.

 21. zogca said

  Zakaj sem prepričana, da vem Adamovo pravo ime? Ker se je ob ustvarjanju silnih vzdevkov, ki jih je nekaj časa imel, zeznil in pustil mejl z imenom in priimkom. Potem so šli fantje raziskovat in primerjat slog pisanja in zadeve, o katerih je pisal, in ugotovili, da ja, je to on. To že pred časom. In še vedno stoji na lepljivi temi na Političnem čveku. Je pozneje tudi večkrat potrdil, da je to on. Lej, pa sploh ni pomembno. Briga me. Samo mir naj da. Non stop neko drekanje o tem, da jaz ne vem s kom manipuliram z ljudmi. Pa kaj jaz delam, mogoče širne ljudske množice tukaj na blogu nagovarjam k samomoru ali kaj? Jim kaj prodajam? Kaj?

 22. Boom said

  Lahko rećem, da sem tudi nad moderiranimi razočeran, ker se velikokrat spušča skozi … da ne rečem kaj in bi bilo popolnoma vseeno, če tudi ne bi bili moderirani. Nezvestoba, recimo, je imela (vsaj za moje pojme), eno boljših strokovnjakinj za to področje, ki pa žal ne sodeluje več. In včasih kar podvomim v uradno objavljen razlog za njeno nesodelovanje. Ob nekaterih hudo “pametnih” odgovorih oz. prispevkih ostalih bi na njenem mestu obupal tudi jaz.

 23. zogca said

  Kar se Nezvestobe tiče, mislim, da Cecu kot moderatorju ne gre nič očitati. Kar se mene tiče, je on eden izmed boljših moderatorjev, ki jih MON ima, najbolj predanih. Ne spomnim se, kakšen je uradno objavljen razlog, mi je pa jasno, da Veronika ni pričakovala, da bo iz tega foruma nastal takšen čvek in da verjetno ni pripravljena toliko dela prevzeti nase. Medtem ko se je Cec, vsa čast mu, pripravljen bosti s tremi forumi. In to ne način – se pojavim, ko se pojavim. Ampak res večkrat na dan spušča komentarje skozi.

 24. Boom said

  No, moje mnenje je, da ima vsaka medalja dve plati in predvsem pri tovrstnih temah dobivam občutek, da se preferira le ena oz. da se o teh problemih namerno razglablja črno-belo, kar v Veronikinih tekstih ni bilo zaslediti. Recimo se spomnim debate, ko se je vanjo vključila druga plat in je bila kaj hitro zaprta. Razumem “strah” pred javnim pranjem umazanega perila, vendar se mi kljub vsemu zdi, da je potrebno problem osvetliti z vseh strani, če je že objavljen.

 25. zogca said

  Poglej, anonimnost je za te forume ključna. Kakor vidimo, ne dovolj ključna, da bi se vedno brisale teme, v katerih nekaterih hočejo zelo osebne podatke, ampak predvidevam pa, da v moderiranih forumih nekje nekdo preceni, da debata ni več v interesu tistih, ki so prosili za pomoč. Seveda je pa problem same ženske, ki gre na forum Nezvestoba pisati o svojem zakonu in varanju in je tako prepoznavna, da jo iz pisanja prepozna mož in imajo potem doma ogenj v strehi. V takšnem primeru, predvidevam, potem moderator oceni, da je pomembnejši interes te konkretne ženske in ne to, da se debata razvije do iznemoglosti in se mi kaj iz nje naučimo. Ene tako izbrisane teme se spomnim. Sicer sem včeraj na SČ prebrala očitek, da je bila izbrisana zaradi mene, ker naj bi jaz bila žaljiva, to seveda ni res. Teme se brišejo na prošnjo avtorjev tem, ki ponavadi ugotovijo, da so napisali preveč in so prepoznavni. Če si prevarant, pa seveda nočeš biti prepoznaven. Si mislim.

 26. Boom said

  Tema, ki sem jo dal za primer, ni bila brisana. Bila je le zaprta (in BTW je govora o moderiranem forumu, toerj bi objava takih podatkov lahko bila pravočasno preprečena), niti se ne spomnim kakšnih zelo osebnih podatkov po katerih bi lahko “širše množice” prepoznale pisoče. Ampak pustimo to. Pač sam smatram, da prav nihče ni brez greha, še posebej v takih stvareh.

 27. Boom said

  Teme se brišejo na prošnjo avtorjev tem, ki ponavadi ugotovijo, da so napisali preveč in so prepoznavni.

  Ne nujno. Lahko je razlog tudi, da ne prenesejo drugačnega mnenja kot ga pričakujejo.

 28. zogca said

  Ne vem, jaz na moderiranih forumih ne vidim nič spornega, pa čeprav se v mnogočem ne strinjam z napisanim. Sploh na Partnerski in družinski posvetovalnici. Nek red je, pa čeprav mi mogoče red ni všeč. Tole na SČ pa kaos in vsak, ki ne ve, kaj bi s seboj, lahko tam poljubno dela sranje, pomnožen s sto različnimi nicki. Pa saj, do pred kratkim se je še kaj brisalo in delalo red, zdaj pa se mi res zdi, da nihče več tega ne počne. Kar je okej, se pač prilagodiš razmeram. Se ne izpostavljaš in nimaš težav. Ampak hej, če imaš pa enega za vratom, ki te bo, pa četudi nič ne napišeš, privlekel ven in izpostavil …

 29. zogca said

  Logično. Nekdo, ki vara, seveda ni zelo proti varanju, ker če bi bil, ne bi varal. In ko se nanj oziroma nanjo zgrnejo nasprotiniki varanja in začnejo moalizirati, nočejo pa razumeti, da koža onega drugega totalno diši, da seksa bolje od moža, da je oh in sploh boljši od moža …

  Lahko je razlog tudi, da ne prenesejo drugačnega mnenja kot ga pričakujejo.

 30. lynx said

  Jaz sem že po tisti farsi s Primožeme začela non stop menjavati vzdevke, ampak prav grozno pa pazila nisem. Zdaj pa bom, prav načrtno bom pazila, da bom neprepoznavna.

  Zato sem napisal, da se izpostavljaš. Lahko bi odpisala, da nisi tista, za katero te imajo, brez da bi razlagala kako, kje in s čim se podpisuješ. Dejansko sama skrbiš za prepoznavnost.

  No, jaz pa se včasih sprašujem kaj je prioriteta: čimvečji obisk ali svetovanje in pomoč tistim, ki se znajdejo v takšnih ali drugačnih težavah in problemih.

  Svetovanje je sredstvo za dosego cilja. Cilj pa je biznis.

  Kar se Nezvestobe tiče, mislim, da Cecu kot moderatorju ne gre nič očitati.

  Meni le njegov stil ni všeč. Toliko enih tujk…

 31. zogca said

  To sem napisala, ker so ene filozofirale o tem, da imam na vsakem forumu drug vzdevek, ampak stalen (kar ni res), da me je lahko prepoznati, ker pišem zelo dolge komentarje (kar ni res), ker so se napletale brezvezne teorije. Pač nisem hotela, da se mi pripisujejo stvari, ki jih jaz gotovo nisem pisala. S tem, kar sem razložila, nikomur nisem dala nobenih podatkov. Če nisem offsajderka (kar je bilo jasno, da sem jaz), me zaman lovite, ker me ne boste našle, to sem jim napisala. No, zdaj pa tudi offsajderka ne bom več.

  Zato sem napisal, da se izpostavljaš. Lahko bi odpisala, da nisi tista, za katero te imajo, brez da bi razlagala kako, kje in s čim se podpisuješ. Dejansko sama skrbiš za prepoznavnost.

 32. zogca said

  Do zdaj s tem biznisom niso obogateli in dvomim, da bodo v prihodnje.

  Svetovanje je sredstvo za dosego cilja. Cilj pa je biznis.

 33. lynx said

  Do zdaj s tem biznisom niso obogateli in dvomim, da bodo v prihodnje.

  A ni dovolj, če od tega živiš?
  Da pa boš poskrbel za svetovanje le zato ker bi rad pomagal ljudem…. Malo morgen.

 34. zogca said

  Oni od tega ne živijo. Verjemi, to pa jaz vem.

 35. lynx said

  Oni od tega ne živijo. Verjemi, to pa jaz vem.

  Nisem mislil tistih ki svetujejo. 😉

 36. zogca said

  Jaz tudi ne.

 37. zogca said

 38. zogca said

 39. zogca said

 40. zogca said

 41. zogca said

 42. Tana said

  “Drug drugemu sva dala
  hrepenenje in bolečino.”

  Pa zakaj za vraga si največkrat drug drugemu damo “hrepenje in bolečino”, namesto ljubezni in …. to pa meni nikol ne bo čisto jasno. 😉

  Žogca, a ni bila ta slikica nekoč že objavljena? Nisem čisto prepričana ampak se mi zdi, kot da bi jo nekje že videla. Je pa zelo lepa, tako nedolžna.

 43. zogca said

  Jup, je bila že na blogu. Zadnjih mesec in pol dajem gor reprizirane pesmice. Ali bolje, pesmi, ki so bile na blogu v prvem letu bloga (še na tistem starem blogu). Ker imam rahel primankljaj časa in ne utegnem brati poezije. Z nekaj sreče se bom kmalu znova zapodila v knjižnico in bodo spet nove pesmi.

  Glede tvojega vprašanja pa … Ko nehaj hočemo, si to vzamemo in potem, ko več tega ne bi, lepo rečemo hvala za sodelovanje in adijo, tisto drugi pa ostane z bolečino in hrepenenjem.

 44. Tana said

  Glede tvojega vprašanja pa … Ko nehaj hočemo, si to vzamemo in potem, ko več tega ne bi, lepo rečemo hvala za sodelovanje in adijo, tisto drugi pa ostane z bolečino in hrepenenjem.

  Ne vem, če je tako. Govora je o tem (vsaj jaz sem tako mislila), da drug drugemu dajeva(mo) hrepenenje in bolečino. Ne samo en enemu.

 45. zogca said

  Pisala sem o svojem primeru. V drugih je gotovo drugače. In nekje tudi gotovo gre za medsebojno hrepenenje. Čeprav mislim, da je v večini primerov hrepenenje enostzransko. Ni logično, če hrepenita oba, zakaj nista skupaj?

 46. maxi said

  Ni logično, če hrepenita oba, zakaj nista skupaj?

  Ni logično…ampak tudi nelogične stvari so mogoče. 😦

 47. zogca said

  Oja, Maxi, vem, da je prav vse mogoče.

 48. Tana said

  Ni logično, če hrepenita oba, zakaj nista skupaj?

  Verjetno zato, ker v nekaterih stvareh ni logike, ker to ni možno. In zato je največ obojestranske bolečine in hrepenenja. To pa vem, da je možno. Tako nekako jaz mislim, ni pa to čisto res, da je tako. Sem zgoraj napisala, da meni to ne bo nikoli čisto jasno. 😉

  Pa saj je jasno, da mi ne more biti jasno, če ni logično ….

 49. zogca said

  Logično. 😉

  Pa saj je jasno, da mi ne more biti jasno, če ni logično ….

 50. zogca said

 51. zogca said

 52. zogca said

 53. zogca said

 54. asdf said

  pa saj ne poslušate takšne glasbe, prosim, no! to je nadrealno…
  to je skregano z glasbo…

  ok- bom nalimal svoj današnji hit, pa se lahko pogovarjamo…

 55. zogca said

  Če lepimo, potem tudi poslušamo. 😉

  pa saj ne poslušate takšne glasbe, prosim, no!

 56. asdf said

  jojmene joj!

 57. zogca said

  Nad čim si najbolj zgrožen?

 58. asdf said

  eh, saj naj vsak posluša, kar mu je všeč, ampak vedno upam, da imajo ljudje vsaj kanček soli v sebi..
  da ne bo pomote- če tebi takšna glasba špila, mene to nikakor ne moti! uživaj!

 59. zogca said

  Saj se ne pustim motiti. 😉 Sicer se zadevam, da tisto, kar imam pogosto na sporedu poslušanja, niso neka glasbeni vrhunci, se pa tolažim s tem, da obstajajo še veliko hujši podni.

  Poslušaj tole. Če boš lahko. :mrgreen: Moraš priznati, da v primerjavi s tem moja glasba sploh ni slaba.

 60. zogca said

  Joj, zdaj sem našla pa še ta bruh. 🙄

 61. Poppy said

  jaz sem pa to slišala po res dolgem času

 62. zogca said

 63. zogca said

 64. zogca said

  Ena možna razlaga, zakaj smo nesrečni v ljubezni.

  http://www.kata.si/blog/zakaj-so-ljudje-nesrecni-v-ljubezni/

 65. Spider said

  Zogca, maš namen it na Plavi orkestar 26.2.?

  Jaz grem.

 66. zogca said

  Če bo vse v redu, seveda grem.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: