Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Ne bom vam nehala težiti z veselim decembrom!

Posted by zogca na december 13, 2009

Nekateri ste se danes veselili snega. Ne, pri nas v Ljubljani ga še vedno ni. Hvalabogu. Jaz bi namreč najraje videla, da bi se sneg do konca zime zadržal v planinah in gorah. Moja najljubša zabava še vedno ostaja skakljanje po središču Ljubljane in fotografiranje, zato vam še ne bom nehala težiti v veselim decembrom. Brez skrbi, saj bo kmalu januar, takrat je na vrsti skakljanje po zimskih razprodajah, v trgovinah pa na vašo srečo ni dovoljeno fotografirati.

Aja, fejk uggice so zelo tople.

Advertisements

49 komentarjev to “Ne bom vam nehala težiti z veselim decembrom!”

 1. pika said

  Na mojo žalost je sneg padal in ni padal, pa spet padal in ni padal… rezultat : snega ni. Je pa na Pohorju! In če ne prej, grem za praznike malo na sneg. A ne z novo gondolo. Za vsak slučaj.

  Uživaj v praznični Ljubljani… pa limaj fotke; bom vsaj na fotografijah videla praznično Ljubljano.

  Lep večer.

 2. zogca said

  Daj, nalimaj naj še ti kakšno iz Maribora. Počakaj, stari fotoaparat še vedno ne dela, novega pa še nimaš? Ker drugače si ti kot jaz, non stop fotografiraš. Mogoče pa okoli božiča pridem za en dan v Maribor, da pofotkam še prazničen Maribor. To bi bilo luštno.

 3. romeno said

  Samo, da ni princ spet na tapeti 😆

 4. Lynx said

  DRAGI BOŽIČEK!

  Najprej ti sporočam, da ne živimo več tam,kjer smo živeli, ker smo se odselili. Naš ata je v časopisu prebral,da se največ nesreč zgodi 20 km od doma, pa smo se preselili 30 km vstran, tako da sedaj živimo čisto brez skrbi. Novega naslova ti ne morem poslati, ker so bivši stanovalci vzeli hišno številko s seboj, da jim ni bilo treba menjati naslova.

  Dragi Božiček, prosim če prineseš:

  Atu ene rezervne ključe za avto-ker si je naš ata zadnjič zaklenil ključe v avto, pa sva bila z mamo cel popoldan zaprta v avtu, preden so naju rešili iz njega.

  Naši mami pa prinesi en paket živcev, ker je glih zadnjič rekla , da je zaradi mene že čisto živce zgubila,pa da jih bo imela nekaj spet v rezervi.

  Staremu atu pa prinesi eno tisto tableto, ki se ji reče VIAGRA, ker sem čital,da potem lažje stoji, če jo vzame.Stari ata pa se že čisto puklasto drži, to bo vesel, ko bo spet lahko ravno stal.

  Stara mama je šla zjutraj na britof, pa je še ni nazaj, zdaj pa ne vem, a bo kar tam ostala ko je že tako v letih, da se ji že skoraj ne splača hoditi nazaj domov. Vzemi za vsak slučaj še nekaj za njo,če se vrne.

  Sestri Mari pa ni treba prinesti darila, ker je naš ata zadnjič rekel , da je že dobila, kar je iskala na svojih nočnih turnejah, verjetno ti je sama pisala.

  Stricu Frančeku tudi ni treba več nositi darila,ker ga ni več med nami. Padel je namreč v škaf šnopsa,ko so ga pa hoteli rešiti se je tako veselo otepal, da se je utopil. In ko so ga v Ljubljani zažgali, je gorel kar tri dni.

  Naši gospe učiteljici pa prinesi knjigo BONTON, ker je tako brez olike,da nas v šoli kar naprej nekaj sprašuje. Naš ata pa pravi,da radovednost ni lepa čednost, pa si bo lahko to sama prečitala.

  Dragi Božiček! Meni pa prinesi samo en moped, čokolade pa ni treba nositi, ker moj ata vedno pravi, da skromnost nekaj velja.

  Lepo te pozdravljam in težko čakam!

 5. zogca said

  Princ ni na tapeti, on visi na tabli iz plute. To je tista tabla, na katero se z žebljički gor dajejo položnice, listki z nalogami, kaj je treba narediti. Jaz imam sem pa tja tudi kakšno položnico gor, predvsem pa imam prinčeve fotografije gor. Ne morem si pomagati, mi je pač tako lep.

  Samo, da ni princ spet na tapeti.

 6. zogca said

  😆

  Dragi Božiček! Meni pa prinesi samo en moped, čokolade pa ni treba nositi, ker moj ata vedno pravi, da skromnost nekaj velja.

 7. pika said

  “stari fotoaparat še vedno ne dela, novega pa še nimaš?”

  Točno. In ker očitno nisem bila dovolj pridna letos, mi ga tudi Božiček ne bo prinesel. Si ga bom pa sama kupila drugo leto. A nočem nekaj “kar tako”. Rada bi nekaj boljšega. Je že čas.

  Lepo, če boš prišla. Ti samo javi. O.k.?

  In ker sem jo danes slišala že ?! petkrat…ni ravno moj komad,a spada v ta čas…..pa naj bo še enkrat…morda pa božiček kaj posluša. Kdo bi vedel?!

 8. majniška b said

  Fajn, da so te fejkice grele. Bi bilo škoda, če ne bi bile tople, ko so že ravno tako fletne.
  Mogoče si bom še jaz ene kupila, če bom slučajno kakšne videla. Saj najbrž so na vsakem vogalu, ali pač?! Jutri grem malo naokoli …po doooolgem času.

 9. pika said

  “Meni pa prinesi samo en moped, čokolade pa ni treba nositi, ker moj ata vedno pravi, da skromnost nekaj velja.”

  Podpišem!!!

  Zato pa tudi meni uresniči samo onidve zgoraj omenjeni želji. Čokolade pa letos ni treba!!!!

  Lynx, zdaj pa kar nadaljujemo v tem stilu….po treh mašincah za vrtanje… čakam naslednjo zgodbico

 10. lynx said

  Lynx, zdaj pa kar nadaljujemo v tem stilu….po treh mašincah za vrtanje… čakam naslednjo zgodbico

  Tisto pa je Boom napisal. Moje življenje je bolj dolgočasno… imam samo eno bormašino, pa še tisto malo uporabljam. 😉

 11. pika said

  Saj vem, da jo je Boom napisal…ampak si ti lepo nadaljeval s pismom Božičku…

  Dvomim, da je tvoje življenje bolj dolgočasno…glavno, da jo imaš (a je bormašina ista zadeva; domnevam, da vrta luknje, a ne?!)…in da lahko vrtaš luknje, kajne? Kolk jo pa uporabljaš, je pa od tebe odvisno…

 12. zogca said

  Ampak predobrega pa tudi ne. Vsaj jaz vem, da če bi imela ultra drag fotoaparat, ki bi po možnosti bil še malo večji, težji in debelejši, ga ne bi ves čas okoli nosila, kot tega zdaj nosim. In najboljše fotke se tako in tako zgodijo. Seveda, če imaš fotoaprat s seboj.

  Rada bi nekaj boljšega. Je že čas.

 13. zogca said

  Tebi in asdf-ju tudi. 😉 On mi je tok simpa.

  Lepo, če boš prišla. Ti samo javi. O.k.?

 14. zogca said

  Mass. Pa saj Massi so povsod. Imaš jih v vseh možnih barvah, visoke in nizke. Priporočam. Visoke 22 evrov, nekatere še manj. Nizke pa tudi 15 evrov.

  Mogoče si bom še jaz ene kupila, če bom slučajno kakšne videla. Saj najbrž so na vsakem vogalu, ali pač?! Jutri grem malo naokoli …po doooolgem času.

 15. pika said

  “On mi je tok simpa.”

  A jaz ti pa nisem??!!! Smrk, smrk, smrk…

 16. pika said

  “še malo večji, težji in debelejši”

  To me pa rrrrrrrrreeeeeeeeeeesssssssssssss nikoli ni motilo!

 17. zogca said

  Govoriva o fotoaparatih!!!

  To me pa rrrrrrrrreeeeeeeeeeesssssssssssss nikoli ni motilo!

 18. pika said

  “In najboljše fotke se tako in tako zgodijo.”

  Ja, potem pa je vse idealno v nekem čudovitem trenutku, jaz pa imam v rokah…kaj?! Ne, sedaj hočem nekaj boljšega. Pa saj sploh ni nujno, da je neka težka zadeva…hočem lepe fotke…in da lahko slikam vse tisto, kar vidim na svojih poteh okrog… Nikoli ne bom Ana, a vsaj malo boljše fotografije pa lahko imam…no ja, to ni odvisno samo od fotoaparata…

 19. zogca said

  Tega pa jaz nisem napisala. A kje vidiš, da sem? Od moške populacije, ki jo poznam, mi je asdf res en tak simpa lik in če bi bil iz Ljubljane, bi ga jaz kar posvojila za redno druženje. Prijateljsko, seveda, da ne bo kdo kaj narobe razumel.

  A jaz ti pa nisem??!!! Smrk, smrk, smrk…

 20. pika said

  Govoriva o fotoaparatih!!!

  Seveda, o čem drugem pa bi naj govorile?!

 21. zogca said

  Se strinjam. Tudi jaz bom kupila boljšega, ko bom kupovala. Ampak vseeno ne predragega. Malo boljše od povprečja, ne pa vrhunskega.

  a vsaj malo boljše fotografije pa lahko imam…

 22. pika said

  “asdf res en tak simpa lik”

  O.k.; se strinjam v celoti… saj vem, kakšna posvojitev je možna pri tebi…

 23. pika said

  Ne, kaj je res, je res. Ima tako zelo široko poznavanje umetnosti; ne samo glasbe, tudi literature, itd., da bi ga jaz kar vzela za svojega “svetovalca”…karkoli je priporočal, ali glasba ali knjige, je bilo zelo, zelo dobro…umetniška dušica…

  O.k.; za danes je dosti. Novi teden je pred nami. Lepo se imejte.

 24. zogca said

  Meni je pri njem najbolj všeč ta filing, ko … Da razume, ne sodi, ne obsoja, nič ni nestrpen, ampak res nič, nič nima za bregom. In me sploh če čudi, da ima tako dober odnos s svojo hčero, je rojen za to. Jaz sem pa v glavi tako ali tako pubertetnica in logično …

 25. zogca said

  Zatipkala sem se … Pisalo naj bi me sploh NE čudi …

 26. Nevenka said

  Menda je prvi korak v novo življenje, ko pospraviš slike in predmete, ki te na nekaj vežejo.
  Hm.
  Jaz še ne morem. Ne vem, če bom kdaj tako kriterije znižala, da mi bo kdo drug dober. A je vseeno žalostno živeti samo s fotografijo.
  Jaz mu še vedno poljubčke pošiljam.

 27. zogca said

  Pri meni fotografije so in bodo ostale. Poljubčkov pa ne pošiljam, vsaj ne fotografijam. 😆

 28. asdf said

  oj!
  preveč me hvalijo ljudje, to ne bo dobro!
  danes je padla odločitev, da bom spet tam, kjer sem najraje za novo leto…
  pika, če potrebuješ kakšen nasvet o fotoaparatih, vprašaj. najprej moraš določit kaj pomeni malo boljši fotoaparat…
  jaz delim fotoaparate na tiste, ki jih povsod vlačiš s seboj, ali pa kište, ki sicer delajo boljše slike, so pa malo preokorni za ga imet vedno s seboj…
  s tamalo imava dva- enga sonija, ki gre povsod z nama (karl zeiss optika) tadrugi pa je kanon eos 450 z nekaj objektivi, filtri, stativom, ….
  ajt, lepo se žogajte!

 29. zogca said

  Če hočeš, da te malo še kurcamo, mislim zaradi ravnotežja, samo povej. 😆

 30. asdf said

  hm, meni bolj paše, če pizdijo, kot da me kurcajo… ja, kr- naj se plaz vsipa- snega bo kmalu dovolj! 😉

 31. zogca said

  Jaz znam samo kurcat. :mrgreen:

 32. pika said

  “danes je padla odločitev, da bom spet tam, kjer sem najraje za novo leto…”

  To pomeni Bovec oz. Gorenjsko, kajne? Ti zavidam. Sama sem hotela na Ribniško. Pa mi nikakor ne rata, da bi praznovala novo leto v hribih, s polno snega, v enem takem toplem, prijetnem vzdušju. No ja, bomo videli. Morda pa drugo leto…

  “pika, če potrebuješ kakšen nasvet o fotoaparatih, vprašaj. najprej moraš določit kaj pomeni malo boljši fotoaparat…”

  Bom. Te takrat pokličem (enkrat aprila, ko dobim regres), pa mi boš pomagal. O.k.? Ah, asdf, jaz točno vem, kaj hočem. Morda imam samo problem z vsemi temi tehničnimi izrazi. Tako, da…hvala že v naprej.

 33. zogca said

  Kaj pa božičnica, je ne bo?

  Te takrat pokličem (enkrat aprila, ko dobim regres)

 34. pika said

  “snega bo kmalu dovolj!”

  Saj še padat ni prav začel! Še metat se ne morem po njem. Je pa takšen fini, res pravi snegec. Komaj čakam vikend (upam samo, da ne bo zginil s soncem do takrat!). Za jutri pa sem že pripravila “gojzare”. Grem kar peš v službo (kakšna slaba ura je to; ravno prava reakreacija). Uživam, ko lahko hodim po snegu…

  Lep večer vsem.

 35. pika said

  “Kaj pa božičnica, je ne bo?”

  So mat djali, da ni dnara…. ne, nič kaj dobro ne kaže…Pa tudi če bi bila, sem še dacarjem dolžna. In saj veš, kako je, če je tvoj upnik država!

 36. pika said

  “Jaz znam samo kurcat.”

  Skoraj ne verjamem…

 37. zogca said

  Mislila sem reči, da pizditi ne znam. Znam pa hvaliti.

  Skoraj ne verjamem…

 38. zogca said

  Enkrat sem jih dolgovala cele tri tolarje. Totalen kaos. Pa položnico, pa niso mi znali povedati, kam naj nakažem, pa … Plačevanje položnice je bilo 230 tolarjev, dolg pa tri tolarje. Da pa bi počakali do neke naslednje položnice in prišteli te tri tolarje, ne, tako to ne gre, gospodična.

  In saj veš, kako je, če je tvoj upnik država!

 39. asdf said

  ne, ne bojo hribi, morje bo…
  če veš kaj hočeš pika, potem pa bom lahko zelo malo pomagal…
  eh, če ne znate pizdit, pa nič… 😉
  ja, jaz mam tut že gojzarje perajt za jutri- jaz mam samo 20 minut do šihta…
  lepo bodite, zima je končno tu!

 40. zogca said

  A je tako hudo pri vas, da so potrebni gojzerji?

 41. Spider said

  Kje boste kaj silvestrovali?

  Jaz bom verjetno kr doma, sam.

 42. Jazz said

  Danes sem prvič napisal letnico 2010!!! (uuu,že drugič 😉 ) čudno…

  Letos na prostem,v CE.tako trenutno kaže.

 43. Spider said

  Jaz sem imel letos že dva silvestrovanja, 18.11, ko so naši premagali Ruse in v petek, ko je Zavec nabunkal onega modela, tako da, ne bo škode, če bo 31.12 zame navaden večer.

 44. zogca said

  Jaz še ne vem. Tri možnosti so. Pri Izbrani (imamo kakor ongoing povabilo, da lahko kadarkoli pridem, če sem prav razumela, pa obljubljam tako in tako non stop), pri eni drugi prijateljici, ki je ne poznate in doma. Aja, še četrta, pri starših.

 45. zogca said

  Sinoči sem si kupila sedmo, zadnjo sezono Golden Girls. Dve leti nazaj sem si pred novim letom kupila od prve do čertte sezone in buljila cele praznike, lani peto in šesto sezono, zdaj sedmo. Golden Girls povezujem z novimi leti, pač malo bolj osamljenimi in tudi žalostnimi novimi leti, pa vseeno. Love them.

 46. Poppy said

  pri nas bomo tudi doma ali na morju, odvisno od mraza 😉 sem bolj med zmrzljivimi in se mi ga res ne da napit samo zato, da me ne bo zeblo ob čakanju na ognjemet 😉

 47. zogca said

  Zunaj sem bila jaz za novo leto samo enkrat, v središču mesta. Mraz, petarde, pijan narod. Ni to zame.

 48. zogca said

  Tole pa zame ne bi bil veseli december …

  V Moskvi –30 stopinj Celzija

  Na območju ruske prestolnice so ponoči izmerili –30 stopinj Celzija, na zahodu Kanade pa so temperature padle celo pod –40 stopinj Celzija …

  http://24ur.com/novice/svet/v-moskvi-30-stopinj.html

 49. Spider said

  Ena lepa božična:

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: