Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Po orgazmu takoj za računalnik!?!

Posted by zogca na november 9, 2009

Verjetno vam ni neznano, da že dve leti živim kot nuna in sem na svojo popolno vzdržnost nadvse ponosna. Kajpak nikoli nisem premišljevala o tem, da so se stvari v tem času tako zelo spremenile, da … Ne, ni se več moderno po strastnem ljubljenu še crkljati, potem pa, ko je res vsega konec, skočiti na balkon in pokaditi cigareto. Nič hudega, kajti to gotovo ni najbolj zdravo, vendar se sprašujem, koliko je zdrava nova moda, o kateri poroča portal RTV SLO. Nedavna raziskava, ki je mnoge presenetila, je pokazala, da kar 36 odstotkov moje generacije takoj po ljubljenju vstane iz postelje in se odpravi za računalnik, da preveri nove objave na priljubljenih socialnih omrežjih Facebook in Twitter ali pa pošlje sms sporočilo.

Pričakujem, da bodo z naslednjo raziskavo skušali ugotoviti, koliko od teh 36 odstotkov med seksom prosi Boga ali kakšno drugo višjo silo, da bi partnerju hitro prišlo in bi lahko šli čim prej nazaj “twittat”.

Advertisements

26 komentarjev to “Po orgazmu takoj za računalnik!?!”

 1. lynx said

  …in sem na svojo popolno vzdržnost nadvse ponosna.

  Zakaj že? Razlog?

 2. zogca said

  Razlog? Ne vem, kako naj ti razložim. Preprosto čutim, da je tako prav. V srcu. Zraven pa je razlog tudi pamet. Zdrava pamet mi je, ko sem gledala okoli sebe vse poniževalne primere, dala misliti, da se pa jaz tega ne grem. Primere, ko je ženska dala vse, pa tudi svoje telo, nazaj pa je dobila nič, niti dobrega seksa ne, zato pa cel kup stvari, zaradi katerih je začela dvomiti o lastni vrednosti. Preprosto sem ugotovila, da se ženske okoli mene ponižujejo, da bi zadovoljile spolne potrebe in odločila sem se, da se bom dvignila nad to in tega ne bom dovolila. Hvalabogu mi to ni bilo težko, mi je srce pomagalo, ker takšne početja niti dovolilo ni. In da, nadvse sem ponosna. Pravijo, da se ljudje učimo iz svojih napak, ne iz tujih. Vidiš, jaz sem se tokrat nekaj naučila iz tujih. In ne, iz današnje perspektive lahko rečem, da nikoli več ne bom seksala, če ne bo ljubezni. Pa tukaj ne mislim samo ljubezni na moji strani, ne, tudi na tisti drugi. In to fejst velike ljubezni. Nikoli več z nekom, za katerega bom globoko v sebi čutila, da bi me prodal za pol bureka.

 3. Lynx said

  Kar si napisala drži, hkrati pa to ne pomeni, da bi se nekdo moral sramovati tega, da seksa zgolj iz užitka.

 4. zogca said

  Nikoli nisem napisala, da je to nekaj, česar se je potrebno sramovati, daleč od tega. In sploh ni problem v seksu. Problem je v odnosu, ki ga ima potem moški do tebe. Ampak … Ko si v tem, ponavadi sploh ne vidiš, da je položaj zate ponižujoč. Tudi jaz verjetno ne bi videla. Videla sem, ko sem zadevo spremljala od zunaj. Že prej mi je najboljša prijateljica govorila, da takrat, ko ni, pač stisnež zobe in potrpežljivo počakaš čas, ko bo. Jaz sem jo samo čukasto gledala, ker hej … Vse zadeve, ki so kakorkoli bile povezane s potrpežljivostjo, so pri meni padale skozi. Nič več, vso to trpljenje, ki sem ga doživela, mi je dalo prav posebno moč. In sem razumela njene besede, ki jih prej, pred leti nisem. Največ, kar človek ima, je dostojanstvo in samospoštovanje in to dvoje je več vredno od užitkov, ki imajo zelo omejen rok trajanja. Kaj je bolje, da jaz dvakrat na mesec eno uro seksam in se preostali čas bedno počutim? Ali to, da se odrečem tema dvema urama seksa in se ves čas dobro počutim? Pa seveda se bom bedno počutila, če bom sebe celo dajala nekomu, kateremu bom samo kos mesa. Ženske tako redko seks doživljamo kot samo seks. In vsi ti dili, ki sem jih imela čast opazovati okoli sebe in naj bi bili samo seks, jup, so bili samo seks, ampak z moške strani, ne tudi z ženske. Ženske pa so zraven mlele, ali jih ima rad, koliko mu je mar, ali misli na njih, ali je vsaj malo zaljubljen vanje. Odgovor je bil zelo jasen, seveda ne, očitno ne. Za pol bureka bi jih prodal. Me nihče ne prepriča, da te to v končni fazi ne načne, tako tvoje samospoštovanje kot dostojanstvo.

 5. cija said

  Žogca, ko bo pravi prišel mimo, boš hitro pozabila na vzdržnost 🙂
  Drugač pa se mi zdi, da so nekateri ljudje karakterji, ki bi celo med seksom twitali. Sem ziher, da eni tudi to že počnejo. Ne vem, očitno pillow talk ni več v modi…

 6. zogca said

  Za veliko ljubezen sem pripravljena žrtvovati svojo vzdržnost. Za kaj manj kot veliko ljubezen pa res ne. Twittanje med seksom? Prepričana sem, da se tudi to počne.

 7. cija said

  Včasih moraš veliki ljubezni pustiti prostor, da se razvije.

 8. zogca said

  To tako in tako. Velika ljubezen ne pride čez noč. Se pa že na samem začetku vidi, koliko spoštovanja ima moški do tebe. Okej, tudi to znajo eni zaigrati, ampak v paranojo se zdaj ne bi spuščala … Če povsod vidiš slabo, potem nimaš možnosti za srečo, prav nobene. Mislila sem na tisto – samo da ne bom sama, vzamem karkoli, da le nekaj imam … Na to sem mislila. Pač nimam nič, so what? Bolje imeti nič kot imeti nekaj slabega.

 9. zogca said

  Takšne teme …

  http://med.over.net/forum5/read.php?151,5814616

  http://med.over.net/forum5/read.php?151,5814462

  … so mi samo še v potrdilo, da ravnam prav.

 10. lynx said

  Za veliko ljubezen sem pripravljena žrtvovati svojo vzdržnost. Za kaj manj kot veliko ljubezen pa res ne.

  Kot veš, sem se vedno strinjal s tem tvojim razmišljanjem in rad bi tudi sam tako ravnal, vendar so na žalost le redki deležni take sreče. Poudarjam na žalost, ker tudi taka načela nujno ne zagotavljajo uspešne zveze.
  Ljudje se spreminjamo in tudi nekateri dolgočasni in brezbarvni možički, so bili nekoč strastni in zanimivi, skratka, bili so “velika ljubezen”. Mogoče so takšni še celo danes, vendar za nekoga drugega.
  Vsekakor pa je res, da imaš v primeru slabega starta že apriori slabše možnosti za zmago in obratno.

 11. zogca said

  Kaj pa vem. Lej, to prebijanje zidu z glavo na vse strani, iz nekega obupa, da nekje pa zadeva že mora uspeti … Jaz resnično najgloblje verjamem v usodo in menim, da mi bo tisto, kar mi je usojeno, magari pa glavo telebnilo sredi ulice in da tistega, kar mi ni usojeno, tako in tako ne bom dobila. Če mi nič več ni usojeno, mi pač ni. Pika. Sprijaznila se bom s tem in živela v miru. Ne, saj se mi ne bo treba, to vem, ampak če bi mi pa tako kazalo, bi pa se. Bi lahko napisala nekaj zgodb, ki so mi dale misliti in mogoče sem kje v kakšni videla tudi malo sebe nekoč. Pa laže vidiš napako na drugemu kot na sebi, pač, ta neka distanca vseeno obstaja. Ne razumi me napak, ne pridigam vzdržnosti, ne pridigam ničesar, samo razlagam ti, zakaj sem prišla do zaključka, da je tako zame najbolje.

  Kar pa se brezbravnosti in zanimivosti tiče … Jaz nikoli nisem marala ekstra zanimivih frajerjev, zabavnih zbijačev štosov, takšnih, ki so prekipevali od strasti in podobno … Strog, resen, deloven in trden, to je nekaj, kar jaz spoštujem. In to je nekaj, kar je meni zanimivo. Jaz, ko sem izgubila spoštovanje do svojega predbivšega, sem ga prav zato, ker ni bil zgoraj našteto. Kajpak, ko sem začela z njim, sem bila še veliko premlada, da bi poznala svoje potrebe. Zdaj jih. Dolgočasen pa … Ne more biti dolgčasa, če sem jaz zraven, tako da …

 12. John said

  Jaz nikoli nisem marala ekstra zanimivih frajerjev, zabavnih zbijačev štosov, takšnih, ki so prekipevali od strasti in podobno … Strog, resen, deloven in trden, to je nekaj, kar jaz spoštujem. In to je nekaj, kar je meni zanimivo.

  Domnevam, da si opisala princa. 🙂
  In tako spet drviš iz ene skrajnosti v drugo. Strog, resen, deloven in trden? Samo to? Sploh ne rabi biti strasten, ker tega imaš ti na pretek. Ne rabi biti zabaven, ker tudi tega imaš v izobilju. Zanimiv. Ne! Saj si vendar ti zvezda. Oh…
  Upam, da bo ta tvoj bivši končno eno zapecal in jo poročil. Če bo seveda imel čas za takšno občutljivo operacijo. Ti boš pa končno “odrešena” vseh teh muk, ki jih prestajaš.
  Potem bo tudi “usoda” naredila, kar mora. Menda.

 13. John said

  …pokazala, da kar 36 odstotkov moje generacije takoj po ljubljenju vstane iz postelje in se odpravi za računalnik

  Nisem med njimi. Se da živeti tudi brez računalnika. Televizor sem tako že pred časom “ukinil”. Kar se pa tiče postelje in vsega povezanjega z njo pa seveda podpiram. 😉

 14. zogca said

  Ne opisujem njega. Opisujem tisto, kar si jaz želim pri svojem moškem. Zdaj, prav prekleto te ne bi smelo čuditi, da princ te lastnosti ima. Mislim, če se mi je dopadel, je verjetno moral imeti tisto, kar je meni všeč.

  Domnevam, da si opisala princa.

 15. zogca said

  Joj, no, mislim. Če te ravno zanima, je meni princ bil in strasten in zabaven in zanimiv. Ni pa on bil in nikoli ne bo cirkusant, ki bi zabaval širne ljudske množice, ki bi bil zvezda na vsaki večeji in pijači, ki bi tako zelo klical po pozornosti, da bi bil vedno naglasnejši. On to ni bil in jaz tega ne maram. Meni osebno je bil in ostal najzabavnejši in najzanimivejši.

  Strog, resen, deloven in trden? Samo to? Sploh ne rabi biti strasten, ker tega imaš ti na pretek. Ne rabi biti zabaven, ker tudi tega imaš v izobilju. Zanimiv. Ne! Saj si vendar ti zvezda. Oh…

 16. zogca said

  Hvala za lepe želje. Kaj naj ti drugega napišem na tole? Ne prestajam pa jaz nobenih muk, tako mimogrede.

  Upam, da bo ta tvoj bivši končno eno zapecal in jo poročil. Če bo seveda imel čas za takšno občutljivo operacijo. Ti boš pa končno “odrešena” vseh teh muk, ki jih prestajaš.
  Potem bo tudi “usoda” naredila, kar mora. Menda.

 17. mom Pika said

  Ah, dajte že mir ženski! Saj ji je čisto OK! In prav je tako!
  Po sexu za comp .. oh well, če gre za quickija med delom (NE na delovnem mestu, doma) pač tudi do tega pride … 😀 Drugače pa mi ne pade na kraj pameti!! Je toliko boljših alternativ 😉

 18. zogca said

  Saj je kul, mom Pika, samo razburila sem se, ker je John to napisal na način, da je izpadlo, kot da jaz zanj mislim, da je en bebec, zase pa, da sem najčudovitejša na svetu. To nikoli ni bilo res, ni res zdaj in nikoli ne bo. Sicer pa da, res ne razumem, od kod ta ideja, da sem jaz v nekih muhar. Odločila sem se, kot sem se odločila, odločitev bi lahko kadarkoli spremenila (mislim na to z vzdržnostjo). Če je nisem in nisem je, to lahko pomeni samo eno, da mi takšno stanje, kakršno je, ustreza.

 19. webmaher said

  John ni mislil nič slabega sicer pa bi blo najboljše zate da se pridružiš medvedom pri zimskem spanju…jaz sem mislil že včeraj pa se mi je stanje toliko izboljšalo, da bom še malo počakal :mrgreen:

 20. zogca said

  Web, jaz bi prespala celo zimo, ampak ni časa, ni časa za spanje.

 21. Poppy said

  jaz sem se pa ravno danes končno naspala 😀 ziher spala celih 10, 11 ur.. čudovito 🙂

  sicer pa.. na PC takoj po sexu? ni šans.. še na telefon se ne grem javit, če kdo kliče.. hvala bogu sem generacija, ko smo se že v srednji šoli zasvojili z internetom in sem se te odvisnosti rešila. nimam nobenih profilov na raznih socialnih straneh, ker točno vem kam to pelje.. na koncu vidiš kolk življenja je šlo mimo za prazen nič.
  Žogca te občudujem, ker upaš priznat sebi in praktično celemu svetu, da nekoga ljubiš in da te boli, ker ga ni ob tebi. In razumem te, ko rečeš, da si rajši sama, kot pa da bi bila s kom drugim. Žalostno je edino, da potem pride mimo neki john in začne pametovat.. ker je zagotov doktoriral iz Predanosti ljubljenemu in zdaj misli, da je čas, da se mu začne tudi profesura. Dragi john, lahko ti zagotovim nekaj, umrl boš prazen in neveden. In to boš obžaloval. Tako da stvari, ki jih ne razumeš iz lastnih izkušenj, raje ne komentiraj. Ker če bi Skoraj ujel zajca, potem ne bi bil Skoraj, ampak Zagotovo.

 22. zogca said

  Enako. Počutim se, kot prerojena. 🙂

  jaz sem se pa ravno danes končno naspala

 23. zogca said

  Jaz tudi ne, imam samo blog. In neko ameriško stvar zaradi svojih ameriških sorodnikov, ampak to prečekiram enkrat na tri mesece, če sploh.

  nimam nobenih profilov na raznih socialnih straneh, ker točno vem kam to pelje..

 24. qwerty said

  Hi zogca,
  CENZURIRANO, KER GRE ZA NEKE FREE CAMS mi je zelo zanimiva, edini problem je da rabiš dosti časa da srečaš kakšno punco v živo. V primerjavi z ostalim ‘sranjem’ na internetu stvar špila.
  Zogca a je Pika še ‘frej’?
  Čawčy 😉

 25. zogca said

  Ta link sem cenzurirala, ker se mi je samo nalagalo in nalagalo, spletna stran pa je tudi neki free cams in mogoče gre celo za pornografijo, ne vem, ker mi ni odprlo, tako da tega jaz tukaj na svojem blogu reklamirala ne bi. Mislim, bi se čutila odgovorno, če bi bila stran kakorkoli okužena ali karkoli podobnega, bi pa ljudje prišli od tam z mojega bloga. Pika bo pa sama zase povedala, ali je frej. Jaz ne smem.

 26. zogca said

  Sperminator Facebooka opodil kar 12 žensk

  http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/sperminator-facebooka-zaplodil-kar-12-zensk.html

  🙄 in 🙄 in 🙄

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: