Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Drkanje je še vedno drkanje!

Posted by zogca na november 9, 2009

Najprej se vam želim opravičiti za zelo vulgaren naslov. Žal ni šlo drugače. Četudi sicer vedno pustim povezavo do spletne strani, ko povzemam novico, ki me je presenetila, pretresla ali razburila, tega tokrat ne bom naredila, ker preprosto nočem delati reklame. Ne, ne spletni strani, ampak dejavnosti. Ne želim namreč, da bi kdo od mojih bralcev, še posebej to velja za tiste poročene, na tem blogu izvedel, kam mora iti, če želi tovrstno sprostitev. Vem, kdor išče, bo tudi našel, kjer je povpraševanje, bo tudi ponudba, vse to razumem. Ne razumem sprenevedanja. “Govorim zgolj o masaži in nikakršnih seksualnih uslugah”, je povedala lastnica salona. In znova: “Pri nas so pravila trdno določena in stranke vedo, da ne morejo pričakovati kaj več kot masažo.” Vse to masiranje, ki nikakor ni seksualna usluga in nikakor ni več kot masaža, je opisano kot “gnetenje otrdelega penisa” in “obdelovanje penisa”. Znova sem vam opravičujem za vulgarnost, ampak … Zavijajte v celofan, kolikor vas je volja, gor postavite pentljo, če mislite, da bo videti lepše, drkanje je še vedno drkanje.

Advertisements

44 komentarjev to “Drkanje je še vedno drkanje!”

 1. mom Pika said

  😉 Vidim, da nisem edina, ki sem se nekoliko zmedla nad nespolnostjo spolnih uslug 🙂

 2. zogca said

  Zame je to povsem enako, kot če moški obišče kakšno za železniško postajo ali kje že so. Ker temu se reče, da je plačal, da mu ga je zdrkala. Se pač uporablja realna govorica. Tole pa je kobajagi finoča in gre samo za masažo. To je enako kot … Imaš pijanca, ki se ga vsak dan nabuta z najbolj cenenim vino v kakšni zakotni ulici v centru Ljubljane. In potem imaš pijanca (malo morje jih je), ki se ga vsak dan nabutajo na pomembnih sestankih z ultra dragimi viskiji, to počnejo v dragih oblekah in so na sploh ekstra imenitni. Tisti prvi je pijanec, ta drugi pa samo zalije uspešno sklenjen posel. Prvi je luzer, drugi pa uspešen poslovnež. Zame sta v svojem bistvu oba pijanca in to je edina pomembno, to, da je drugi kobajagi imeniten, pri meni nič ne šteje. Tukaj je enako. Obrni, okreni, tole je še vedno drkanje, ni nobena sprostitvena masaža.

 3. Janis said

  No, lastnica tega lokala ima seveda sama močan pravni interes, da drkanje zavija v celofan, vsaj v javnih objavah. Če drkanju za plačilo direkt rečeš drkanje za plačilo, je za lastnika takega “masažnega” salona to kaznivo dejanje zvodništva.

 4. zogca said

  A policija pa tega ne razume? Mislim tega, kar mi vsi razumemo? Pa saj, ravno zato me je presenetilo tako zelo javno in odkrito reklamiranje. Pa tudi napisano je, da se moški deklet lahko dotikajo, če so dekleta za. Seveda so za, ker sicer ne bi bila v takšnem salonu. Pa masiranje s telesi, one njim masirajo penis s svojimi telesi, na primer z joški. In to kakor ni nič seksualno? Mislim!!!

 5. Jazz said

  zogca said
  november 9, 2009 at 3:59 popoldan
  A policija pa tega ne razume? Mislim tega, kar mi vsi razumemo? Pa saj, ravno zato me je presenetilo tako zelo javno in odkrito reklamiranje. Pa tudi napisano je, da se moški deklet lahko dotikajo, če so dekleta za. Seveda so za, ker sicer ne bi bila v takšnem salonu. Pa masiranje s telesi, one njim masirajo penis s svojimi telesi, na primer z joški. In to kakor ni nič seksualno? Mislim!!!

  Hummm… no,če bi rekla,da policija nima jajc,bi se zlagala… :mrgreen:

 6. zogca said

  Nikoli nisem bila s policistom, tako da res ne vem. Ampak kot vidim, so nekateri zelo postavni. Kaj več od tega nisem preverjala.

 7. Janis said

  A policija pa tega ne razume? Mislim tega, kar mi vsi razumemo?

  Policija je kadrovsko podhranjena in zadnja skrb jim je preganjanje napol legalne prostitucije. Napol legalne zato, ker bi se ob pregledu zelo verjetno izkazalo, da so tista dekleta v Sloveniji legalno zaposlene kot maserke in niso na črno “uvožene” prostitutke (tako vsaj domnevam, drugače lastnica res maha z rdečo cunjo biku pred očmi in take neumnosti ji vseeno ne pripisujem). Seveda gre tukaj najbrž tudi za nekaj pameti s strani lastnice salona, da prostitucije ne reklamira direktno, ker bi s tem dobesedno silila policijo v ukrepanje, če pa vse malo zavije v celofan, je pa volk sit in koza cela.

 8. Jazz said

  Tako plastično opisuješ dejavnost,da… 😉 ej,ravnokar plačujem račune,poznaš kakšen vir,da se prisesam?(pošlji cifre!) 😛

 9. zogca said

  Ne, saj je ne, ves čas zatrjuje, da je to samo masaža in nič drugega. Pa vseeno navrže dovolj sočnih podrobnosti, da moške začne zadeva resno zanimati. Res, po zelo tanki liniji hodi.

  Seveda gre tukaj najbrž tudi za nekaj pameti s strani lastnice salona, da prostitucije ne reklamira direktno, ker bi s tem dobesedno silila policijo v ukrepanje, če pa vse malo zavije v celofan, je pa volk sit in koza cela.

 10. zogca said

  Če imaš preveč denarja, meni nakaži za uggice. Protiusluge seveda ne bo. 😉

  poznaš kakšen vir,da se prisesam?(pošlji cifre!)

 11. lynx said

  Seveda gre tukaj najbrž tudi za nekaj pameti s strani lastnice salona, da prostitucije ne reklamira direktno, ker bi s tem dobesedno silila policijo v ukrepanje, če pa vse malo zavije v celofan, je pa volk sit in koza cela.

  Če bi legalizirali prostitucijo, bi bil volk morda še bolj sit, če že koza bolj cela ne more biti.

 12. zogca said

  Meni je tako in tako jasno, da te obrti nikoli ne bodo izkoreninili, pa tudi prizadevali si za to ne bodo. Jaz lahko samo rečem iz dna srca in duše, da si želim, da moj partner, če ga bom še kdaj imela, ne bi hodil na takšne storitve. Kakorkoli jih obračajo okoli, jaz osebno bi to smatrala za varanje.

 13. Nevenka said

  Ja, tudi jaz sem prebrala na straneh naše ugledne Tv tale prispevek in se pošteno hahljala. Za nekatere tudi oralni seks ni seks, zato, ker ne moreš zanositi, he, he…geji menda sploh ne seksajo. Spolni užitek od nespolne usluge…
  Za krepnit.

 14. lynx said

  Spolni užitek od nespolne usluge…

  Recimo da bi meni Žogca masirala gležnje in bi se meni ob pogledu na njene joške dvignil…
  Kam to spada? 😉

 15. zogca said

  Počakaj, lynx, če se tebi dvigne, na primer, ko jaz hodim po ulici, ti potemtakem tudi nudim spolno uslugo ali kaj?

 16. zogca said

  V bistvu res ne. Če ni vagine, ni seksa.

  Po tej logiki, seveda.

  geji menda sploh ne seksajo.

 17. Lynx said

  Počakaj, lynx, če se tebi dvigne, na primer, ko jaz hodim po ulici, ti potemtakem tudi nudim spolno uslugo ali kaj?

  Nisem tega mislil. Hočem le reči, da je interpretacija včasih malce relativna , kar nekateri hočejo izkoristiti v svoj prid.

 18. zogca said

  Lej, v končni fazi se lahko moškemu dvigne na medicinski masaži in za to maserka (ali pa tudi maser) ne bo kriv. To je vseeno drugače.

 19. Lynx said

  Saj kot pravnica veš, da če nekaj ni točno dorečeno, se kaj kmalu izkoristi vsako luknjo v zakonu.

 20. zogca said

  Jaz se zgražam kot ena povprečna dečva, ki ji to ne bi bilo prav, če bi se njen moški to šel, na takšen način. Samo to.

 21. lynx said

  Če bi se to šel, itak ni kaj prida vreden. Če si bo želel, bo šel k prostitutki ali pa maserki tičev, legalno ali nelegalno in zakoni ti tu ne bodo pomagali.

 22. Andrej34 said

  No ja tega je precej.
  Recimo:

  http://www.pozareport.si/?Id=estrada&View=novica&novicaID=11769

 23. zogca said

  Seveda, ker je povpraševanje.

 24. zogca said

  To tudi pravim.

  Če si bo želel, bo šel k prostitutki ali pa maserki tičev, legalno ali nelegalno in zakoni ti tu ne bodo pomagali.

 25. Spider said

  Prostitucija v Sloveniji več ni kazniva, niti na ravvni prekrška ne. S prostitutkami s epolicija ne ukvarja.

  Je pa kaznivo zvodništvo in posredovanje pro prostituciji in teoretično bi lahko lastnici takšnega salona obesili prav to.

 26. zogca said

  Aha, saj o tem sva z Janis debatirali. Je pa lastnica lokala gotovo desetkrat preverila, da ji ne bodo mogli, ker sicer se ne bi na takšen način oglaševala.

 27. Spider said

  Hja, ampak razlike med masažo penisa v erekciji in drkanjem jaz ne vidim.In kakor hitro nekdo plača za masažo penisa, torej drkanje, je, po mojem mnenju to prostitucija.

 28. zogca said

  O tem govorim. In če bi mi prišel domov mož in bi imela razpravo o tem, da me ni varal, ker mu ga je masirala v erekciji in ne drkala, bi hitro bile vse njegove obleke zunaj omar in v kovčkih.

  Hja, ampak razlike med masažo penisa v erekciji in drkanjem jaz ne vidim.

 29. Poppy said

  hehe, saj očitno smo vsi enakega mnenja, samo tisti, ki na ta način poskušajo kaj pridobiti (denar, užitek), veselo zagovarjajo takšne masažne salone

 30. zogca said

  Ni toliko problem v tistih, ki hočejo z njimi služiti. Problem je v tistih, ki jih z veseljem obiskujejo. Če njih ne bi bilo, če bi bili saloni prazni, bi jih vse zaprli. Mi pa ni jasno, ali moški takšne masaže ne morejo dobiti doma, res mi ni jasno.

 31. Lynx said

  …bi hitro bile vse njegove obleke zunaj omar in v kovčkih.

  To bi bilo protipravno. 😉

  Mi pa ni jasno, ali moški takšne masaže ne morejo dobiti doma, res mi ni jasno.

  Sosedova trava je vedno bolj zelena, pa tudi niso vsi poročeni.
  Konec koncev pa je za nekatere to dosti bolj enostavno, kot tratiti čas za iskanje ustrezno usposobljene amaterske maserke.

 32. Spider said

  Prostitucija je najstarejša obrt in tega ne bomo izkoreninili.

 33. zogca said

  Ne, ne bi bilo. 😉

  To bi bilo protipravno.

 34. lynx said

  Ne, ne bi bilo.

  Kateri odstavek, katerega člena, katerega zakona? 🙂

 35. zogca said

  Iz svojega lastniškega stanovanja imam pravico izseliti nelastnika, od katerega se ločujem. Naj gre k tisti, ki mu masira otrdel penis na način, da se temu ne reče drkanje. :mrgreen: Očitno misli, da ona to počne bolje. :mrgreen:

 36. lynx said

  Seveda, če je stanovanje tvoje. Kaj pa če je od obeh ali njegovo?
  Nič mu ne moreš, če si pokliče maserko domov… razen da mu protipravno razbiješ betico. 🙂

 37. Spider said

  Zogca piše s svojega stališča, ona je lastnica svojega stanovanja.

 38. webmaher said

  Žogca se lahko Žogca, ona je na svojem gospodarica :mrgreen:

 39. lynx said

  Zogca piše s svojega stališča, ona je lastnica svojega stanovanja.

  Žogca piše hipotetično. Če bi imela moža, bi…
  Princ, kolikor vem, ima svojo hišo in nikjer ne piše, da bi se moral preseliti k njej.
  Sploh pa se on teh reči ne bi šel. 😉

 40. zogca said

  A princ ima hišo? To je pa zanimivo. Jaz namreč o tem ne vem nič.

  Princ, kolikor vem, ima svojo hišo in nikjer ne piše, da bi se moral preseliti k njej.

 41. zogca said

  Tako je. Prepričana sem, da je princ nesposoben česa tako grdega in nemoralnega, kot je ob ženi oziroma partnerki hoditi k prostitutkam. Zato mi njega nikoli ne bi bilo treba metati iz stanovanja.

  Sploh pa se on teh reči ne bi šel.

 42. zogca said

  Potem je stvar seveda za 180 stopinj drugačna.

  Kaj pa če je od obeh ali njegovo?

 43. Spider said

  Varanje je v Sloveniji tako razširjeno, da glava boli. Praktično vsi hoteli nižje kategorije in moteli imajo v svoji ponudbi tudi “popoldanski počitek”. In po mojih informacijah gre ta ponudba za med. Zakaj le?

  Zasledim tudi vedno več oglasov, kjer se ponujajo sobe za “počitek”..

  Kdo le “počiva” v teh sobah..in zakaj..

 44. zogca said

  Počiva seveda ne nihče. 😉 Teorij o tem, kako in zakaj, je pa seveda več.

  To je ena izmed njih.

  http://med.over.net/forum5/read.php?275,5820985

  Jaz se z njo ne strinjam.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: