Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Jovankini recepti! aka Tokrat kar trije!

Posted by zogca na julij 25, 2009

Jovanka je spodnje dobrote pripravila že prejšnji konec tedna, vendar sem se jaz zadnje dni ukvarjala s sto in eno rečjo, zato njenih receptov nisem uspela ubesediti. “En malček”, priznam, pa sem bila tudi lena. Polpeti iz bučk. Najprej naribamo in ocedimo 600 gramov bučk, potem pa v posodo damo tri jajca, dva stroka česna, tri dekagrame naribanega sira, štiri žlice drobtin, tri žlice moke, sol, malo vegete in čisto na koncu tudi bučke. Vsega skupaj ne smemo pozabiti popoprati. Z žlico zmes premešamo in v ponvi naredimo kupčke ter jih oblikujemo v polpete, ki jih potem spečemo.

Svedrčki s piščancem. V ponvi popečemo piščančje meso, nato dodamo na drobno narezan korenček, majhno čebulo, dva olupljena in prav tako na drobno narezana paradižnika, vse skupaj popražimo do mehkega, nato dolijemo malo juhe, ne pozabimo na sol in poper ter stresemo v skuhane svedrčke. Premešamo, da se tesnenine prepojijo z omako, počakamo, da se jed malo ohladi in že jo lahko postrežemo.

Bananine rezine. Zmešamo pet rumenjakov, pet žlic sladkorja, dve žlici vode, nato pa dodamo še pet žlic moke in na koncu sneg, ki smo ga naredili iz beljakov. Zmes damo v posodo velikosti 40 krat 20 centimetrov in na 180 stopinjah pečemo 15 do 20 minut.  Biskvit ohladimo in premažemo z marelično ali kakšno drugo marmelado, potem pa se lotimo še kreme in sicer na naslednji način. V pol litra mleka vkuhamo dva vanilijeva pudinga in posladkamo tako, kot je napisano na vrečki, potem pa ohladimo. Zmešamo pol margarine in vanjo dodamo ohlajen puding, potem pa še en rumov sladkor ali dve žlici ruma. Na biskvit, ki smo ga namazali z marmelado, zlagamo na kolobarje narezane banane, čeznje namažemo kremo in prelijemo z raztopljeno čokolado.

Če imate kakšno vprašanje, vam bo Jovanka nanj z veseljem odgovorila. Če so vam recepti všeč in želite poskusiti tudi druge Jovankine dobrote, ji najdete zbrane v kategoriji Kuhanje. Dober tek.

Advertisements

91 komentarjev to “Jovankini recepti! aka Tokrat kar trije!”

 1. Jovanka Broz said

  jaz bom prva komentirala. Bananine rezine sem naredila dvojno maso in dala v velik pekač od pečice. Drugi dan zvečer je ostala samo 1 črta ob robu. Zelo njami pecivo. Sploh ne zgleda tako dobro, kakor je, ko ga ješ.

 2. zogca said

  Boš dala za poskusit? 😆 Naslednjič, seveda.

 3. zogca said

  Aja, vem, da je to nekaj zame, čim je vanilijev puding vmes. 😉

 4. Jovanka Broz said

  seveda, ko bo čas :-D. Tudi te svederčke z piščancem sem ti poslala zato, ker nobena od mojih sodelavk ne dela na tak način. Moj sin ima tako pripravljene testenine zelo rad ( pa mož tudi), zadnje čase stalno pozabljam na njega 🙂

 5. zogca said

  Jaz se bom tudi, ko bom končala dieto, testeninam izogibala. In krompirju. Se mi zdi, da imam že precej jasno sliko, kako bom jedla, da bo teža ostala.

  Golaž se moram naučiti kuhati nujno. Tokrat sem prvič mami dovolila, da mi nekaj skuha in da zmrznit, imam zdaj še tri njene golaže v zmrzovalniku. Mnjam, dobro. To bom sama delala. Seveda jem brez krompirja, golaž in solata.

 6. zogca said

  Jovanka, boš ti pomagala kuhati za mojo poroko? Ali pa vsaj peči sladice?

  http://med.over.net/forum5/read.php?151,5602744

  Tole temo zdaj berem in pišem, pa sem se spomnila. 😉

 7. Jovanka Broz said

  seveda bom. Vse od predjedi do sladice. Potem ti še odplešem na mizi 😀

 8. zogca said

  To, Jovanka bo plesala na moji poroki!!!

  Samo še ženina moram ugrabiti. :mrgreen: Potem bom na konju. :mrgreen:

 9. trnovčanka said

  U na to poroko bi bila pa rada povabljena 😀

 10. trnovčanka said

  Bučkine polpete obožujem. Včasih proti koncu pečenja dam na vsakega rezino mozarele in rezino svežega paradižnika. Samo toliko, da se mozarela malo zmehča in “zlepi” vse troje.

  Tudi druga dva recepta zvenita slastno. Drugega mi bo mož jutri skuhal :mrgreen:

 11. zogca said

  Ko izvem datum, ti sporočim. Trenutno se z ženinom še ne pogovarjava. :mrgreen:

  U na to poroko bi bila pa rada povabljena.

 12. trnovčanka said

  Ko izvem datum, ti sporočim. Trenutno se z ženinom še ne pogovarjava. :mrgreen:

  Ponižno čakam :mrgreen:

 13. zogca said

  Tudi jaz ponižno čakam. 😉 Sicer ne na vabilo na poroko, na kakšno vabilo v kino ali na sprehod pa res. 😉

 14. webmaher said

  Princ kaj se čaka, en sprehod pa res ne more škodovati 😆

 15. zogca said

  Sprehod je zelo koristen za zdravje. Kino ne, kino lahko zelo škoduje v tem pčasu, ko se širi gripa.

 16. veter_02 said

  Zogca, se ful opravicujem, ker ti smetim temo. Zdajle berem histeriziranje okrog pujskaste gripe na MONu in me zanima, ce kaj ves (ali pa kdo drug tule), koliko je obolevnost in smrtnost pri novi napram “navadnem” sevu gripe? Ce prav vem, je pri novi obolevnost med 30 in 40% ter smrtnost 0,4%? Sama se ne morem odlocit, ali sem nervozna ali ne, se pa nagibam k temu, da me skrbi za hci.

  Lepo nedeljo!

 17. Tana said

  Sprehod je zelo koristen za zdravje.

  Sigurno bi bil bolj koristen sprehod, tudi zame. Sem popoldan zaspala kot ubita. Sem imela grozne sanje. Sem se izgubila, iskala in iskala pot in je nisem našla. Zbudila sem se kot bi me nekdo pošteno preepel, mokra, z glavobolom. Grozno.
  Ne vem, kaj te sanje pomenijo.

 18. zogca said

  Veter, jaz sem ena tistih, ki je obtožena za vodenje histeriziranja okoli te gripe in tudi to temo se odprla jaz.

  http://med.over.net/forum5/read.php?151,5602528

  Kakšen je odstotek smrtnosti žal ne vem, mogoče ti bo lahko kdo drug pomagal, pač pa jaz spremljam, kaj govorijo o situaciji v Angliji na Sky Newsu in verjemi, tam niti pod točko razno niso nonšalantni.

  Kar se mene tiče, tale zadeva niti pod točko razno ni za norčevanje in razlogi za skrb so. Sicer verjamem, da jo bo večina dobro odnesla, ampak kaj mi pomaga večina, če se kateremu od mojih kaj zgodi?

 19. zogca said

  Aja, pri nas smetenje ne obstaja. Če kdo hoče napisati nekaj čisto off topic, to komot naredi in je najbolj praktično, da to naredi v najbolj zgornji temi, ker je pač najbolj brana in bo največ odgovorov.

  Zogca, se ful opravicujem, ker ti smetim temo.

 20. zogca said

  Enako, tudi sem zaspala. Jaz pa sem sanjala, da je prišla Jovanka k meni in je jokala kot dež, potem pa je povedala, da se bo njen sin poročil.

  Sem popoldan zaspala kot ubita. Sem imela grozne sanje.

 21. Tana said

  Jaz pa sem sanjala, da je prišla Jovanka k meni in je jokala kot dež, potem pa je povedala, da se bo njen sin poročil.

  In zakaj je Jovanka jokala? Od sreče in veselja ali od žalosti. 😉

 22. zogca said

  V bistvu oboje. Sem ji že poslala mejl, da jo obvestim o svojih sanjah. Ampak analize sanj pa nisem znala podati.

 23. webmaher said

  Tana sanje pomenijo, da boš na lotu zadela ogromno denarja, potem pa bosta z Žogco opustošili Harrods nakar te bo pogled v prazno denarnico tako razžalostil, da bo bolela glava :mrgreen:

 24. Tana said

  Ampak analize sanj pa nisem znala podati.

  Tudi jaz ne vem, kaj pomenijo moje sanje. Izgubiti se in ne najti poti. Samo veš kaj je štos, da sploh ne vem, kam sem hotela priti. Samo poti nisem našla. 😉

 25. veter_02 said

  Se nisem norcevala, rada bi samo videla kake stevilke, da vem, s cim operiramo. Ce je obolevnost in smrtnost enaka kot pri sezonski gripi, mogoce res ni razloga za skrb (Ceprav je tudi res, da je nenavadna obolevnost 40% sredi poletja in se clovek vprasa, kaj bo, ko bodo pogoji bolj primerni za sejanje gripe naokrog, tam recimo novembra). Samo dejansko ne vem, koliko je delanje panike na mestu, ker je zagotovo vecja verjetnost, da nas ali nase bliznje povozi avto. Ma ne vem…

 26. webmaher said

  Žogca ti pa ne straši moje Jovanke, ker si sina zamenjala s princem :mrgreen:

 27. zogca said

  Ne, ne pravim, da si se. Saj zdaj se nihče več ne, pred primeri maturantov iz Grčije, pa so se mnoge. Poglej, v Angliji se še dobro ni začelo oziroma so daleč od tistega, kar šele pride, da bo na dan zbolelo 100.000 ljudi, pa imajo že zdaj intenzivne oddelke čisto polne. Kaj bo potem? Kje bodo ti ljudje? In kdo jih bo zdravil, ko bodo zboleli tudi zdravniki? V Angliji tudi ne bodo šole začeli v predvidenem času, ampak bodo počitnice podaljšali za najmanj en mesec. Mislim, da tega ne bi delali kar tako.

  Se nisem norcevala, rada bi samo videla kake stevilke, da vem, s cim operiramo.

 28. Tana said

  Tana sanje pomenijo, da boš na lotu zadela ogromno denarja, potem pa bosta z Žogco opustošili Harrods nakar te bo pogled v prazno denarnico tako razžalostil, da bo bolela glava :mrgreen:

  web ne bo držalo, ker lota ne igram, ne morem zadeti, tako da glava me od tega vsekakor ne boli in me ne bo. Bo sigurno kaj drugega posredi 😉

 29. zogca said

  Saj tudi v življenju mnogokrat ne vemo, kam bi radi prišli, pa se vseeno počutimo izgubljene.

  Tudi jaz ne vem, kaj pomenijo moje sanje. Izgubiti se in ne najti poti. Samo veš kaj je štos, da sploh ne vem, kam sem hotela priti. Samo poti nisem našla.

 30. zogca said

  Enako kot Tana, Web, ne igram, torej ne morem zadeti.

 31. webmaher said

  Kaj točno se naj bi pomenila ta gripa ne ve nihče, ker jim je vse skupaj ušlo iz nadzora…kar je trenutno jasno je to, da je obolevnost veliko večja, smrtnost pa % manjša…ampak pozimi, če pride do tega da zboli tretjina Slovencev bo tudi veliko smrtnih primerov in potem se lahko pojavi panika…

 32. zogca said

  Tole pa je agleški najbolj črn scenarij.

  http://www.guardian.co.uk/uk/2009/jul/16/swine-flu-cases-rise-britain

 33. webmaher said

  Tana in Žogca potem pa ni razloga za skrbi, ker to niso bile sanje, ki bi se lahko uresničile :mrgreen:

 34. Tana said

  Saj tudi v življenju mnogokrat ne vemo, kam bi radi prišli, pa se vseeno počutimo izgubljene.

  Ja, žalostno toda resnično. 😉

 35. Spider said

  Jaz velikokrat sanjam, da letim.

  Ali pa, da sem v šoli med odmorom in da nisem naredil naloge.

  Ali pa, da me nekdo lovi, jaz pa hočem teči, a tečem na mestu.

 36. Tana said

  Tana in Žogca potem pa ni razloga za skrbi, ker to niso bile sanje, ki bi se lahko uresničile :mrgreen:

  Sem ti že rekla web, ti si faca, … 😉
  Ampak resno, kaj misliš, kaj pomenijo moje sanje?

 37. zogca said

  Po drugi strani pa – če nimaš cilja, so vse poti prave in je to dobro.

  Ja, žalostno toda resnično.

 38. webmaher said

  Še moj črni scenarij: tudi če boš med tistimi srečneži, ki jih bodo z loterijo izžrebali za cepljenje z novim cepivom, na dolgi rok še ne pomeni, da si zadel terno :mrgreen:

 39. zogca said

  Jaz vedno sanjam, vedno. So pa moje sanje precej konfuzne in na nek način vedno povezane z dogodki iz budnega sveta. Na primer, včeraj sem, ko sem kupovala meso, videla kose pice in sinoči sem sanjala, da se bašem s pico. To je prvič, da sanjam hrano, odkar hujšam. Nekdo mi je omenil eno sošolko iz osnovne šole in je bila ona vpletena v sanje dve noči nazaj. Precej konfuzno vse skupaj. Zelo malo pa sanjam princa. In tudi seksa ne sanjam skoraj nikoli.

 40. Tana said

  Po drugi strani pa – če nimaš cilja, so vse poti prave in je to dobro.

  Se strinja. Kaj pa, če imaš cilj?

 41. zogca said

  Web, cepivo? Misliš, da bo varno? Ali je bolje tvegati z gripo?

 42. Spider said

  Zadnje 3 noči sem pa itak imel zelo lepe sanje, spal ko dojenček, sanjal sem nekoga, ki se ga zelo veselim..Pravzaprav se JE veselim..

 43. zogca said

  Predicting swine flu deaths

  http://www.nhs.uk/news/2009/07July/Pages/Predictingswineflumortality.aspx

 44. webmaher said

  Tana tvoje sanje pomenijo, da trenutno malo preveč kompliciraš in se lepo prepusti Žogcini teoriji, ki pravi: če nimaš cilja, so vse poti prave in je to dobro. 😛

 45. zogca said

  Čim prej se privleci v Ljubljano. Ne zavlačuj spet, da se ne bosta spet sprla in se bo drama ponovila.

  Zadnje 3 noči sem pa itak imel zelo lepe sanje, spal ko dojenček, sanjal sem nekoga, ki se ga zelo veselim..Pravzaprav se JE veselim..

 46. Spider said

  Ves, kaj je resilo najino komunikacijo?

  PESMICE. In nakljucje, da je brala pesmice na monu.

 47. zogca said

  Vem jaz to, vem. Ampak ti, ki si imela tako veliko željo, da jo vidiš, zdaj pa jo lahko, pojdi jo videt!!!

 48. webmaher said

  ne me spraševati za cepivo, da me ne bo kdo pol kaj obtoževal…cepijo naj se vsekakor tisti, ki so manj odporni oz. so zelo občutljivi za vsako bolezen…raje naj mi kdo pove, kaj pomeni, če te cepijo potem, ko si že zbolel…je to sito, kot če se cepiš prej…verjetno ne… 🙄

 49. zogca said

  Kje je Janis, da da Spiderju eno brco v rito? In da nas še malo razsvetli glede gripe. Janis???

 50. zogca said

  Cepijo, ko si že zbolel? Mar ni smisel cepljenja, da ne zboliš?

 51. Tana said

  Tana tvoje sanje pomenijo, da trenutno malo preveč kompliciraš

  web to pa imaš 99 % prav, tisti 1 % pomeni, ne samo trenutno, jaz skoraj vedno … kompliciram. 😉
  Kaj čejo mi Žogcine teorije, ko pa imam jaz takooooooo velikooooooo svojih, da je to kar groznooooooooooo 😉

 52. webmaher said

  ajej zdej sem pa zabluzil…zbriši 48 komentar Žogca 😉
  Spider ti pa zdaj res nehaj filozofirat in takoj v akcijo v živo 😆

 53. webmaher said

  Tana vedno pa ne kompliciraš verjemi…morda je problem v tem da zadnje čase malce več in si pozabila, da vedno ni bilo tako 😛

 54. Tana said

  Web, cepivo? Misliš, da bo varno? Ali je bolje tvegati z gripo?

  Jaz se nisem še nikoli cepila proti gripi. Tako da ne vem, kako ravnati s to “novo gripo”. Ali se cepiti, ali ne?

 55. zogca said

  Vidiš???

  Spider ti pa zdaj res nehaj filozofirat in takoj v akcijo v živo.

 56. zogca said

  Zame velja enako. In imam isto dilemo.

  Jaz se nisem še nikoli cepila proti gripi. Tako da ne vem, kako ravnati s to “novo gripo”. Ali se cepiti, ali ne?

 57. Tana said

  Tana vedno pa ne kompliciraš verjemi…morda je problem v tem da zadnje čase malce več in si pozabila, da vedno ni bilo tako 😛

  Hvala web, hvala, ti si pa res pravi kavalir. Vidiš tudi jaz o tebi mislim samo lepe stvari… skoraj preveč… ne smem te preveč hvalit, da se mi ne poslabšaš. 😆

 58. zogca said

  Kaj smo danes počeli, razen da smo spali in sanjali? Jaz ne smem izdati, ker o tem pišem objavo za blog. Kaj pa vi?

 59. Spider said

  Jaz bom priznal, da sem se samozadovoljeval.

 60. Tana said

  In kdaj bo ta objava na blogu?

 61. zogca said

  Kaj morate vedeti o novi gripi? (video)

  http://pandemija.wordpress.com/2009/07/24/kaj-morate-vedeti-o-novi-gripi/

 62. zogca said

  Pet minut po polnoči. Ker gledam, da ne dajem na blog preveč objav in ker sem danes dala že dve, bo ta po polnoči, torej jutri. Jo pa zdaj še pišem, zato bi jo prej tudi težko dala gor, ker vmes še nekaj delam, plus čvekam. Bo pa veliko fotk zraven.

  In kdaj bo ta objava na blogu?

 63. zogca said

  Če ob dveh zjutraj šteje za danes, potem sem se jaz tudi. 😉

  Jaz bom priznal, da sem se samozadovoljeval.

 64. zogca said

  Prašičja gripa, preventiva, klinični znaki in zdravljenje

  http://pandemija.wordpress.com/2009/04/27/prasicja-gripa-preventiva-znaki-in-zdravljenje/

 65. zogca said

  Nova gripa – inkubacijska doba in kužnost

  http://pandemija.wordpress.com/2009/07/20/nova-gripa-inkubacijska-doba-in-kuznost/

 66. zogca said

  IVZ zabeležil 100. primer nove gripe v Sloveniji

  http://www.siol.net/slovenija/zdravje/2009/07/gripa_100.aspx

 67. Jovanka Broz said

  kakšna je to tema pod mojimi recepti- sunce vam kalaisano 😀

 68. zogca said

  Zdravstveno smo zaskrbljeni. Plus, analizirali smo sanje. Tudi takšne, v kateri si glavno vlogo odigrala ti. Ampak hej, si prebrala, da bo Trnovčankih mož danes ustvarjal po tvojem receptu?

 69. zogca said

  Nocoj se pa počutim tako osamljeno. Opazila sem, da se zadnje čase med tednom super držim, potem pa me za vikend zvije. 😥

 70. Jovanka Broz said

  ja, pameten človek- zna dobro izbrati.

  Danes sem delala Argentinske čevape. Čokoladno rolado in veliko drugih stvari ampak take,ki jih poznajo tudi drugi. Jutri ti pošljem slike.

  Ne vem,če sem vam povedala,da se jaz cepim proti gripi že od pred vojne.Nikoli nisem bolana, nikoli v bolniški. Prej sem pa bila kot od blata narejena. Ne vem,če je to zaradi tega vendar sem zadovoljna.

 71. zogca said

  Jaz tudi ne vem, kdaj sem zadnjikrat imela gripo. Mislim, da v drugem letniku gimnazije, jaz in mama skupaj. Takrat sva začeli gledati Santa Barbaro. :mrgreen: Potem sem parkrat imela bronhitis in enkrat virozno pljučnico, ampak gripe pa ne. Cepljena nikoli. Bolna nisem bila že od leta 2002.

 72. Spider said

  Prišel domov, malo pijan in vesel. Lahko noč.

 73. zogca said

  Od kdaj pa ti piješ? 😕

 74. Spider said

  Včasih je treba malo.

 75. trnovčanka said

  Zogca možek je šel v trgovino po svedrčke in piščanca, ampak ustvarjala bom zgleda jaz. Je bil priden do zdaj, ko sem jaz spala. Povožena sem kot jež na švedskem… Ne vem, kdaj sem nazadnje tako svinjsko zbolela. Bojim se samo, da se tamala dva ne nalezeta. Sploh ne vem, kako bom jedla, ker tud požirat ne morem.

  Spider jaz sem velikokrat sanjala, da tečem na mestu, medtem ko me nekdo lovi. Potem ko sem določene reči pošlihtala, so se te sanje nehale.

 76. trnovčanka said

  Jovanka kosilo je bilo O D L I Č N O 😀
  S kruhom pomazano.
  Super.

  Naslednji projekt bo bananino pecivo, ko pridem malo k sebi.

 77. zogca said

  Boli me grlo. 😦

  Grem po tvoji poti? Ne, nemogoče.

 78. zogca said

  Kar pohiti, ker Jovanka je že poslala štiri nove recepte. 😉

  Naslednji projekt bo bananino pecivo, ko pridem malo k sebi.

 79. trnovčanka said

  Boli me grlo. 😦

  Ne bi te rada strašila ampak pri meni se je tako začelo.

 80. zogca said

  Ampak jaz ne vem, kje bi jaz lahko staknila kakšen virus. Ma ne, jaz sem se odločila, da nisem bolna, ampak samo sesuta, ker sem bila sinoči zelo žalostna.

 81. trnovčanka said

  Zogca jaz sem ful malo med ljudmi, ker sem skoraj cele dneve z malim doma ali na domačem dvorišču. Je pa možno, da si samo malo sesuta. Jaz sem prepričana, da sem zbolela od stresa. Bolezen najmlajšega, roki, prepir na domači sceni itn itn. Imunski sistem je enostavno odpovedal.

 82. zogca said

  Jaz sem ugotovila, da mene vikendi sesuvajo, res. Od ponedeljka do petka se počutim odlično, vesela, zadovoljna, soboto čez dan še gre, v soboto zvečer pa depresija, celo nedeljo depresija, v ponedeljek spet v redu. Zdaj že tri tedne zapored. Sinoči sem premišljevala in da, logično, tam v soboto zvečer se zavem, da sem v resnici povsem sama na tem kurčevem svetu. Komaj čakam jutri, ponedeljek, res.

 83. trnovčanka said

  Ja, sobote so najbolj kurčeve, če je človek sam. In prazniki. Mene je tako sesul božič daljnega 2002. Jebeni božič, ki mi nikoli ni pomenil nič. Sem bila sama doma, kake dva tedna po tem ko se mi je sesul svet, šaltala kanale in povsod samo jeben božič in srečne familije. Takrat mi je blo za se ubit, kot bi rekel Mlakar.

 84. trnovčanka said

  In če se prav spomnim sem tudi takrat potem fino zbolela in šla v novo leto smrkava in sesuta. Ampak pozimi to človek nekako pričakuje. Kaj pa zdaj? Sredi poletja?

 85. zogca said

  Enako. Božič leta 2008. Lahko vidiš na blogu, če greš na arhiv. Pa še za hinavko so me proglasili, češ, kaj se grem, pa sploh nisem verna.

  Mene je tako sesul božič daljnega 2002. Jebeni božič, ki mi nikoli ni pomenil nič.

 86. zogca said

  Najhuje je biti bolan poleti, najhuje, ampak jaz sem skoraj ziher, da ne bom zbolela. Ker mene zna boleti grlo, potem pa čez dan, dva mine in se ne zgodi nič.

  Kaj pa zdaj? Sredi poletja?

 87. zogca said

  Prikladna pesmica. 😉

 88. Jovanka Broz said

  me veseli,da so vam okusi všeč. Malo spremenjen način kuhanja veliko pomeni- meni vsaj

 89. zogca said

  Jaz se bom naučila delati bananino rezino. Ti bom prinesla za probat. 😉

 90. trnovčanka said

  Malo spremenjen način kuhanja veliko pomeni- meni vsaj

  Točno to je rekel možek včeraj. Pa paše tak poletni okus za tele dni.

 91. zogca said

  Bodo novi recepti. Bo lahko še kuhal, mu reci. 😉

  Jutri bodo na blogu štiri nove jedi.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: