Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Deset let od smrti ameriškega princa …

Posted by zogca na julij 16, 2009

Ne spominjam se, kdaj je tekla ta debata, vem pa, da sem na blogu nekoč v hecu zapisala nekaj v smislu: “Če mi Bog v tem življenju noče dati mojega princa, naj mi pa vsaj na drugi strani nameni Johna Kennedyja mlajšega.” Upam, da je Bog vedel, da ne mislim resno, nočem Kennedyja, hočem svojega princa. Vseeno pa ni bil hec to, da se mi je od vseh moških, ki sem jih videla v medijih, Kennedyjev sin zdel najbolj “markanten”.

Že kot majhna deklica sem bila povsem … Kako naj se izrazim? Imela sem določeno obdobje, ko se v prostem času nisem ukvarjala z ničemer drugim kot s tem, kdo je stal za umorom predsednika Johna Kennedyja. Stric, hvala mu, ker ni izgubil živcev, mi je moral redno pošiljati knjige o teorijah zarote, pozneje sem tudi sama v Ameriki opustošila nekaj knjigarn. Tega, kolikokrat sem gledala film s Kevinom Costnerjem v glavni vlogi, si sploh ne upam napisati. In še danes ne smem, če nočem za deset ur obtičati pred računalnikom, v YouTube vpisati pojma Kennedy assassination, ker padem noter in se ne morem izvleči ven. Fascinacija s Kennedyji, pač.

Pred desetimi leti. Morje. Jutro. Običajen prepir o tem, zakaj je njemu pretežko iti v trgovino po kruh, jedel bi pa ga vseeno. Če dobro pomislim, sem se z njim nenehno prepirala zaradi stvari, ki jih je on hotel, ni bil pa zanje pripravljen narediti nič. In sem šla v trgovino jaz. Kruh, cigarete in časopis. Naslovnica? Umrl je ameriški princ, prekletstvo Kennedyjevih se nadaljuje.

Deset let. Čas ne teče, ampak leti. Ko pomislim, sem danes veliko srečnejša, kot sem bila takrat. Če nič drugega, se mi vsaj ni treba prepirati o tem, kdo bo šel po kruh, ki ga sploh ne jem. Ni mi treba vsakodnevno razlagati, da bi šla raje na lepo plažo deset kilometrov proč, kot pa v mlakužo, do katere se da priti peš, in poslušati, kako je tistih pet kilometrov vožnje zanj hud napor in zahteven projekt. In kino zvečer? Ne, ga ma morju nikoli nisem doživela. Kakšne nemogoče želje imam, kino je namreč v mestu deset kilometrov proč, bova raje visela pred apartmajem. Upokojensko življenje pri dvaindvajsetih. Kako duhamorno in nič čudnega ni, da je na koncu na nek način tudi res ubilo mojega duha. In mogoče po vsem tem niti ne čudi toliko moja očaranost nad princem, tistim slovenskim, ki stvari ni delal z enournim predgovorom o tem, zakaj so zapletene, naporne, odveč. Ne bom pozabila dne, ko mi je zmanjkalo vrečk za sesalec, on pa mi je rekel, naj mu napišem model sesalca in mi jih bo naslednjega dne prinesel. Nisem mogla verjeti, da je to lahko tako zelo preprosto. Ni mi ga treba pol ure prositi. Ni mi treba eno uro razlagati, zakaj vrečke potrebujeva in brez njih ne bo šlo, potem pa mu še pol ure zagotavljati, da se ne bo zgodila prav nobena hujša sramota, če ga bo kdo od znanih ljudi videl kupovati nekaj tako nedoličnega, kot so vrečke za sesalec. Dovolj je bilo obujanja spominov. Grem delat, ker od spominov se ne da živeti, pa četudi so lepi.

Advertisements

99 komentarjev to “Deset let od smrti ameriškega princa …”

 1. zogca said

  Pa da ne bo kdo mislil, da sem se spomnila sama od sebe.

  http://www.rtvslo.si/zabava/na-danasnji-dan/tragicna-nesreca-john-f-kennedyja/207609

  Ob kapučino in cigaretu berem novice. 😉

 2. Nevenka said

  Joj, deset let?
  Čas je pa res neusmiljen.
  Tudi jaz danes v miru kofetkam in brkljam po netu. Trenutno je zunaj kar nekam prevroče.

 3. zogca said

  Sem si šla po kosilo in drži, je precej vroče.

  Trenutno je zunaj kar nekam prevroče.

 4. alja said

  Tudi meni je bil ta moški zelo všeč.
  Se spomnim, da sva se s fantom ravno vračala iz morja, ko sem slišala po radiu o nesreči.

 5. Spider said

  O Kennedyju ne vem dosti,se pa spomnim, da sem se za glavo držal, ko so ubili ĐinĐića. Đinđićeva smrt je po moje bila za Srbijo veliko večja poguba, kot kennedyjeva za Ameriko.

 6. zogca said

  Jaz tako ali tako ne mislim, da je ena država odvisna od enega človeka in da lahko smrt enega človeka stvari toliko spremeni. Đinđić je imel sicer veliko dobrih zamisli, za katere pa dvomim, da bi jih lahko uresničil, kajti polovica Srbov je precej za luno. Ni pa on bil takšen biser, kot se ga zdaj predstavlja. V ameriških poslovnih krogih (banke, agencije, ki so delajo s tem delom Evrope) so ga klicali Mister 10 Percent. I wonder why??? Oziroma, vem, zakaj. Mi je gospod, ki je delal v eni izmed njih, povedal, da se da z njim vse dogovoriti, če daš deset odstotkov. Pa dvomim, da bi ga pljuval, ker je v resnici bil zanj in proti tistim drugim. Ne verjamem tudi sicer v svetost in poštenost politikov.

 7. zogca said

  Kako ljubka fotografija.

  Saj je sicer legendarna. Must see za vse tiste, ki imate radi otročke.

 8. Spider said

  Sej, Đinđo je bil malo mafijozota. Samo-sposoben človek. Če bi on bil živ in na oblasti, bi Srbija zdaj že bila nekje v rangu Grčije po razvitosti.

 9. Jp, pravjo da so Kennyi imel vsi po vrsti dolge kurce kot kakšni dalmatinski oslički.

 10. maxi said

  Sej, Đinđo je bil malo mafijozota. Samo-sposoben človek. Če bi on bil živ in na oblasti, bi Srbija zdaj že bila nekje v rangu Grčije po razvitosti.

  Pa ti mora, da se šališ?! 😆

 11. zogca said

  Ne vem, kakšne tiče so imeli, so bili pa izjemno potentni. JFK najbolj.

  Jp, pravjo da so Kennyi imel vsi po vrsti dolge kurce kot kakšni dalmatinski oslički.

 12. zogca said

  Po moje samo v Srbiji ni bil.

  Pa ti mora, da se šališ?!

 13. Spider said

  Zogca bil bil, veckrat.

 14. zogca said

  Poglej, Serbian way of life in EU skupaj ne gresta. Tam gre vse po principu, kum mi je sredio ovo, kum od kuma mi je sredio ono, brat od tetke mi je učinio … Same mutnje radnje, tako funkcionirajo. In dobijo pošizitis, če jim hoče kdo to vzeti. To si mi mislimo, da so oni tako željni EU, niso.

 15. Spider said

  Zogca, je pr nas kaj drugace? Povprecnemu Slovencu teta zrihta sluzbo, najboljsi prijatelj dohtar ga vzame preko vrste na pregled, soseda, ki dela na obcini, mimogrede kaj “zrihta” preko vrste, ta zrihta to, ta ono..

 16. zogca said

  Pri nas vseeno ne dobiš telefona, če nimaš hišne številke. In ti sredi Ljubljane, kjer nimaš dveh metrov zemlje, ne obračunavajo elektriko, kot da si kmetijstvo itn. Seveda se to povsod počne, tudi pri nas, ampak oni delajo nepredstavljive stvari, verjemi.

 17. Spider said

  Ok, verjamem.

  vseeno pa mislim, da je pr nas veliko preveč “mutenja” po balkansko.

 18. zogca said

  To tako ali tako.

 19. zogca said

  Tako zelo kjut.

 20. zogca said

  Strategija vojne med Slovenijo in Hrvaško

  😯 in 😯 in 😯

  http://24ur.com/novice/svet/vojaski-obracun-med-slovenijo-in-hrvasko.html

 21. Spider said

  Ma tem Hrčkom se je res utrgalo.Prfuknjenci fanatični.

 22. zogca said

  Ampak s takšnimi izrazi ne prispevamo k normalizaciji odnosov, kajne? Sicer pa računica pokaže točno to, kar jaz govorim. Naša vojska je nula.

 23. Spider said

  Ma to je blog, tu ne bomo nič normalizirali ali ne-normalizirali.

  Seveda imamo precej manj vojske, kot Hrvati.Ampak agresor rabi vedno več vojakov od tistega, ki se brani. Upam, da tako nori Hrvati vseeno niso, po moje se zavedjao, da bi tudi oni izgubili ogromno ljudi.

 24. Spider said

  Sicer je pa vojna med Slo in Hrt znanstevna fantastika, ekr smo obojni v Natu. Kaj ti misliš, da bi Amerika kr gledala novo vojno na balkanu.Eh, par bomb tja, pa tja, pa bi bil hitro mir, čeprav se Nato kao ne meša v spore med članicami.

 25. zogca said

  A smo res že oboji?

  Sicer pa jaz Natu prav blazno ne zaupam. To je interesna skupnost. Vojne res ne bodo dolgo gledali, jo bodo pa rešili na način, ki je njim bolj v interesu. Vprašanje, če bo tudi nam.

  ekr smo obojni v Natu.

 26. zogca said

  So jih že, pa se prav blazno niso sekirali.

  Sicer pa tudi jaz ne verjamem, da bo vojna.

  Upam, da tako nori Hrvati vseeno niso, po moje se zavedjao, da bi tudi oni izgubili ogromno ljudi.

 27. zogca said

  Je že nekdo čisto razpizden objavil na MON-u. 😉

  http://med.over.net/forum5/read.php?151,5588516

 28. Janis said

  Sicer pa tudi jaz ne verjamem, da bo vojna.

  Ja, to so pa lepote podpihovanja nacionalističnih strasti in sovražnega govora. Do katerega imajo revčki nestrneži menda pravico, ker jim drugače kratimo njihove ustavne svoboščine. Svoboščine my ass. Podpihovanje sovraštva ni nikogaršnja pravica. Za politike je vse skupaj itak samo igra interesov in kapitala – lažje si je med sabo talat javni denar, če je butasto ljudstvo zapleteno v sprovocirane spore s sosedi. Na ravni butastega ljudstva pa stvari lahko postanejo nevarne.

 29. zogca said

  To tako ali tako, bolj smo skregani z njimi in po možnosti sami med seboj, laže opletajo z nami.

 30. Janis said

  Po drugi strani pa tudi ne smemo pozabit, da imajo točno tri naše sosede, to so Avstrija, Italija in Hrvaška, zelo ambivalenten odnos do lastne nacistične, fašistične in NDH-jevake preteklosti, ki nikoli ni bila javno problematizirana, nikoli javno obsojena in nikoli ni zares doživela svojega konca. Prav tako je Hrvaška največ potegnila iz zadnjih balkanskih vojn, saj je nekaznovano praktično etično popucala svoje ozemlje – Srbi so dočakali vsaj javne sankcije svojih dejanj, Hrvatom nihče niti besede.

 31. zogca said

  Nacizem na Hrvaškem še zelo živi. V objavi o Jasenovcu sem lepila povezave, ki to dokazujejo. In da, v balkanski vojni so Hrvati še kako bili agresorji, spomnimo se Bosne, pa so dobili tako del Bosne in svoje ozemlje so spucali Srbov do konca, po Oluji se jih je izselilo več kot pol milijona.

 32. Janis said

  In da, v balkanski vojni so Hrvati še kako bili agresorji, spomnimo se Bosne, pa so dobili tako del Bosne in svoje ozemlje so spucali Srbov do konca, po Oluji se jih je izselilo več kot pol milijona.

  Ravno zato jaz nacionalistična podpihovanja obsojam. Ne zaradi možnosti vojne, ampak zato, ker se hitro najde dovolj polpismenih bedakov, ki sta jih sicer zafurali familija in država, ampak priladnega krivca za vse bodo pa našli v sosedih. In takih bedakov je, žalibog, na Hrvaškem najbrž precej več kot pri nas, že zaradi slabše gospodarske situacije in večje javne podpore nacionalizmu. Jaz se čudim, da Slovenci tako brezskrbno hodijo na počitnice na Hrvaško, glede na to, da se odnosi rapidno zaostrujejo in da je možnost, da ti bo kak mladec brez službe ali od vojn zmešan starec zabrisal kamen v glavo, ker si Slovenec, čedalje večja.

 33. zogca said

  Jaz grem na slovensko morje. Če se me ne bo Izbrana do tedaj odrekla. 😉 Hecam se. Nisem bila na hrvaškem že precej let, ampak se, roko na srce, ne bi bala. Ker mi na čelu ne piše Slovenka in mislim, da me niti ne bi pogruntali. Seveda brez avta.

 34. zogca said

  Škoda, da nimam dovolj denarja. Bi si kupila hišico 200 metrov od morja, hrvaškega morja. :mrgreen:

  http://www.city24.hr/Pages/Advertise/SearchDetail.aspx?id=27583&type=105

  Mi je v resnici blazno všeč, ampak vikendi niso zame. Sploh takšni tako daleč.

 35. Janis said

  Ker mi na čelu ne piše Slovenka in mislim, da me niti ne bi pogruntali. Seveda brez avta.

  Veš kaj, jaz ne hodim na dopuste tja, kjer se moram skrivat in čakat, kaj bo, ko me bo nekdo odkril kot Slovenko / žensko v zvezi z drugo žensko /vstavi po potrebi. Dopust je zato, da se imaš fino 🙂

 36. zogca said

  Poglej, jaz če bi šla na dopust na Hrvaško, bi šla tako ali tako sama. Torej se slovensko ne bi imela s kom pogovarjati. Z avtom ne bi šla, ker moj avto za dolge vožnje ni. Z njimi pa tam lahko komuniciram v njihovem jeziku, tako da … Kristus Bog me ne bi imel za Slovenko. Trenutno se mi zdi, da bolje prideš skozi, če te imajo za Srbkinjo, za to pa so me na hrvaški obali že imeli.

 37. zogca said

  Sicer pa je letos moj moto predvsem, da ne hodim tja, kjer je prašičja gripa v hudem razmahu. Tudi Srbiji se že odrekam. Bi mi mama spila kri, če bi šla med gripo, ampak res spila kri.

 38. Janis said

  Trenutno se mi zdi, da bolje prideš skozi, če te imajo za Srbkinjo, za to pa so me na hrvaški obali že imeli.

  Kar je v bistvu totalno žalostno. Hrvati so se s Srbi klali, ampak sedaj smo pa Slovenci, ki jih nismo klali, največji sovražniki.

 39. zogca said

  Ironija, kaj?

  V tistih časih sem jaz na morju videla avto s BG tablico pred hotelom obrnjen na streho. Keč je bil, da BG ni bil Beograd, ampak Bergamo, Italija. Ta malenkost je vandalu očitno ušla. Pa so me, tudi na MON-u, prepričevali, da avto ni bil obrnjen na streho zato, ker je nekdo mislil, da je srbski, jaz pa vem, da je bil. Pred vhodom v hotel, na očeh receptorjev. Zdaj so očitno sporni drugi avtomobili. Italijanu pa tako ali tako verjetno ni bilo nič jasno.

 40. lynx said

  Žogca, danes sem te pa res sanjal.
  ????

 41. Spider said

  Moja nesojena ne hodi na Hrvaško.Pravi isto kot Janis, noče tvegati, da jo bo nekdo “odkril” za Slovenko/Srbkinjo in bo to potegnilo kakšne negativne konsekvence za sabo..Sej je drugih destinacij dobvolj..

 42. zogca said

  Tell me more. 😉

  Jaz sem dve noči nazaj sanjala Maxi. V kopalkah. Na plaži. In še ena punca je bila zraven, ampak jaz se spomnim samo Maxi. Čakam na teorijo od Janis. :mrgreen:

  Žogca, danes sem te pa res sanjal.
  ????

 43. zogca said

  Meni je tako ali tako ljubše iti na potovanje, raziskovanje, kot pa na morje. Jaz sem se morja naužila, po dva meseca vsako poletje osemnajst let. Pa potem še po dva, tri tedne naslednja leta. Zadnja leta pa sploh nisem bila na morju, mislim, da že štiri leta ne. Dvakrat v toplicah, sicer pa samo na potovanjih.

  Sej je drugih destinacij dobvolj..

 44. Spider said

  Ko si imela predbivšega, si hodila na Hrvaško, ker so oni tam imeli nek vikend. Še zdaj se spomnim, da si pravila.:)

 45. zogca said

  Aha, kakor si zgoraj lahko prebral, na te dopuste nimam prav lepih spominov. Mi je bilo pa zato s princem v toplicah tako lepo, da šteje za deset dopustov. 😉

 46. Tana said

  Jaz sem dve noči nazaj sanjala Maxi. V kopalkah. Na plaži. In še ena punca je bila zraven, ampak jaz se spomnim samo Maxi.

  Jaz nisem bila, prisežem … bi pa šla na kakšno fajn plažo… 😉

  Zadnje čase ponoči nič ne sanjam… verjetno zato, ker sem začela sanjat pri belem dnevu, ha, ha, ha…;-)

  Žogca, daj kakšne fajn tipe v kopalkah nalepi (že dolgo nisi nič tako vročega), tako za lepe sanje.

 47. zogca said

  Lahko JFK-ja mlajšega, ampak se mi zdi neprimerno, da bi se naslajali nad nekom, ki ga več ni. Je bil pa čeden v kopalkah. 😉

 48. Tana said

  Saj je še veliko drugih. Daj takšne, ki so še živi. Daj za spremembo še kakšnega blondinca. Čeprav vem, da tebi niso všeč…
  😉

 49. Spider said

 50. zogca said

  A je Freddie blond? Svetel je vsekakor.

  Daj za spremembo še kakšnega blondinca. Čeprav vem, da tebi niso všeč…

 51. Tana said

  A je Freddie blond? Svetel je vsekakor.

  Ja Freddie je kul, ampak tega smo že…. kaj svežega bi pasalo, ha,ha, ha… 😉

 52. Lynx said

  Tell me more.

  Bo princ ljubosumen. 😉
  Mogoče pa bi ti celo prišlo prav?

 53. zogca said

  Princ menda ve, da sem šla med nune.

  Bo princ ljubosumen.

 54. zogca said

  Kje si mene našla? Mene, ki mi nihče ni všeč? Prinčevih fotk pa ne smem lepiti, on je lep, ampak on ni blond. 😉

  Ja Freddie je kul, ampak tega smo že…. kaj svežega bi pasalo, ha,ha, ha…

 55. zogca said

  Spider, Ronalda mi pokaže na preview, fotke pa mi ne odpre.

 56. Spider said

  Čudno, meni pa odpre.

 57. zogca said

  Za Tano …

  Je Beckham dovolj blond?

  Je seksi na teh fotkah.

 58. zogca said

  Moški, pazite na svoje testise!

  http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/moski-pazite-na-svoje-testise.html

 59. Tana said

  Za Tano …

  Je Beckham dovolj blond?

  Je seksi na teh fotkah.

  Joj Žogca, krasen, seksi, mi je tako vroče, da …. ne smem zdaj gledat, če ne …. bom zvečer v miru pogledala, hmmmmmmmm 😉

 60. maxi said

  Jaz sem dve noči nazaj sanjala Maxi. V kopalkah. Na plaži. In še ena punca je bila zraven, ampak jaz se spomnim samo Maxi.

  :mrgreen:

 61. maxi said

  Maxi bo kmalu res na plaži, še natančno 7 dni….uf, komaj čakam.

 62. maxi said

  Meni je pa tale tip v tem spotu tako njami:

 63. maxi said

  Čeprav bi bil še lepši, če bi imel temne učke. :Mrgreen:

 64. zogca said

  Žogca bo danes začela psihične priprave. Življenje brez Maxi. 😉

  Maxi bo kmalu res na plaži, še natančno 7 dni….uf, komaj čakam.

 65. zogca said

  Še malo Beckhama za Tano.

  Hot. 😉

 66. tajnica said

  Si mela pa napornega partnerja. Še dobro da je preteklost. 🙂

 67. zogca said

  Pa res. Saj ga imam čisto rada, je v redu fant, res ni slab, ampak sem zelo vesela, da je na primerni varnostni razdalji. Kdaj pa kdaj malo poklepetava in to je to. Raje grem v rudnik, kot da bi šla še enkrat na počitnice z njim. 😉

 68. tajnica said

  😆

  Lp.

 69. zogca said

  Ni vsak za vsakega.

  In dobrodošla na blogu. 😉

 70. tajnica said

  Hvala!! 😀 😉

 71. Tana said

  Še malo Beckhama za Tano.

  Hot. 😉

  Žogca, ta je najboljši in zgoraj na četrtem (zadnjem) linku. Uf, ta bi bil pa vreden greha.

  Sem zjutraj kar okrog padla … 😉

 72. Tana said

  Zdaj sem pa še enkrat dol padla, ha 😀 ….. Če je to pravica, potem….

  http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/neobicajno-davidovo-darilo-victorii.html

 73. webmaher said

  Tana imam te na sumu-nekam velik dol padaš zadnje čase 😆

 74. Tana said

  Tana imam te na sumu-nekam velik dol padaš zadnje čase 😆

  … sem zadnje čase kar bolj na tleh, tako da udarec ni preveč hud… mislim, ko dol padem…. 😉

 75. webmaher said

  Tana pol pa bi tebi ta hip bl prav prišla ena sproščujoča kopel 😉

 76. Tana said

  Tana pol pa bi tebi ta hip bl prav prišla ena sproščujoča kopel 😉

  … a tebi nebi pasala?… ja jaz bi kopel, pa še kakšno fino masažo… to mam rada 😉

 77. webmaher said

  bom naročil prjatlu Dejvidu naj te mal obišče 😉

 78. zogca said

  Včeraj je v 92. letu starosti umrl gospod, ki je svetu na CBS-u oznanil smrt predsednika Kennedyja.

  Famozni posnetek famoznega televizijskega voditelja in novinarja.

 79. webmaher said

  in webmaher je začel na Žogcinem blogu še predno je Žogca to zapisala, uporabljati njegov znameniti stavek: In, tako to je! 😆

 80. zogca said

  Gospod je bil baje človek, ki mu je Amerika najbolj zaupala. Predsednik Johnson naj bi nekoč rekel … Ko sem izgubil Cronkita, sem izgubil Vietnam.

 81. zogca said

  Takole pa je Johnson izgubil vojno, ko je izgubil Cronkita.

 82. Tana said

  bom naročil prjatlu Dejvidu naj te mal obišče 😉

  …ti le naroči, samo iz te moke ne bo kruha. Saj vidiš kakšna je situacija. Je pa lepo naredil, a ne. Joj, če bi si kateri zame dal vgravirati toliko vrtnic. Saj ni treba 10, ena je dovolj… 😉

 83. webmaher said

  Eh Dejvid ga včasih mal biksa pol pa izpade In, tako to je! :mrgreen:

 84. zogca said

  Eno od Beckhamovih biksanj.

  In še v zgoraj brez izvedbi.

 85. Lynx said

  Je pa lepo naredil, a ne. Joj, če bi si kateri zame dal vgravirati toliko vrtnic. Saj ni treba 10, ena je dovolj…

  To pride v poštev samo za tipe (ljudi) ala “Žogca”, ki v življenju imajo namen in tudi lahko ljubijo le enega človeka. Mislim da Beckham ni tak.
  Ničkoliko primerov obstaja, ko so si tetovaže (imena in slike) kirurško brisali in popravljali.

 86. zogca said

  Jaz, ko se bom poročila, si bom dala njegovo ime tetovirati na rito. 😉 Hecam se, ne maram tetovaž.

 87. Tana said

  Hecam se, ne maram tetovaž.

  Meni so pa všeč. Jaz imam na ramenu majhnega škorpijončka. Veš kako seksi zgleda …

  Lynx, zakaj ti misliš, da ni takega, ki bi si zame dal tetovirat vsaj eno vrtnico? 😉 Pa saj je vseeno, pa naj gre potem na operacijo, če že hoče….

 88. zogca said

  Zame bo dovolj, če bo nosil poročni prstan. 😉

 89. Tana said

  Zame bo dovolj, če bo nosil poročni prstan. 😉

  Ej, Žogca si ti skromna. Poročni prstan, to je klasika.
  Si pogledala zgoraj link, tetovirat 10 vrtnic, to je pa čisto nekaj drugega …

 90. zogca said

  Jaz tako ali tako veljam za skromno. 😉

 91. Lynx said

  Lynx, zakaj ti misliš, da ni takega, ki bi si zame dal tetovirat vsaj eno vrtnico?

  Tega ne mislim, niti nisem nikjer napisal. 😉

  Si pogledala zgoraj link, tetovirat 10 vrtnic, to je pa čisto nekaj drugega …

  Velikokrat se izkaže, da ravno take stvari in dejanja v stilu “da se vidi raskoš” nimajo globjega pomena.
  Za te stvari jaz pravim: Več je manj in Manj je več.
  Tukaj sem podoben Žogci???? Skromna? Pri vseh njenih spodnjicah, majčkah,natikačih…?

 92. zogca said

  Skromna v drugem smislu. Premalo zahtevna do moških ali če hočeš, preveč easy za vzdrževanje. Vse, kar imam, pa sem sicer kupila sama. Razvajam sebe, ker me drugi ne. Ajde, princ me na nek način tudi je, ampak prej pa …

  Tukaj sem podoben Žogci???? Skromna? Pri vseh njenih spodnjicah, majčkah,natikačih…?

 93. Tana said

  Tega ne mislim, niti nisem nikjer napisal. 😉

  Sem očitno narobe razumela. Potem je pa v redu, imam še šanse…. 😆

  Za te stvari jaz pravim: Več je manj in Manj je več.

  Jaz vseh stvari ne jemljem tako resno. 😉

 94. zogca said

  Jaz rada kupujem. 😉

 95. Lynx said

  preveč easy za vzdrževanje

  A kaj ko mora potem “naivnež” to ugodnost “kompenzirati” v postelji s hard vzdrževanjem. 😉

 96. zogca said

  Zdravo potentnemu moškemu naj to ne bi bila težava. 😉

  A kaj ko mora potem “naivnež” to ugodnost “kompenzirati” v postelji s hard vzdrževanjem.

 97. zogca said

  Še malo Beckhama na počitnicah, teh zdaj.

  Na plaži!

  Mislim, da gre za Sejšele.

  In še ena!

 98. zogca said

  Aha, Beckhamova rita v kopalkah!

 99. zogca said

  Še enkrat rita! Zelo nepatriotske kopalke!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: