Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Pridi!

Posted by zogca na maj 15, 2009

ČAKAM NATE …

Pridi, da gradove zlate
sezidala bova si v neba sinjine
in v oblake bele.

Pridi, dokler je nebo še sinje,
dokler so oblaki beli,
da ne bodo prehiteli
naju temni mraki.

Pridi, dokler nama svetle nade
preostaja za gradove zlate.
Čakam nate …

Frane Milčinski – Ježek

Advertisements

269 komentarjev to “Pridi!”

 1. maxi said

  Pridi…tudi če ne čakam nate… 🙂 🙂

 2. maxi said

 3. zogca said

  Ne čakaš na nikogar? Jaz čakam.

 4. maxi said

  Ne čakaš na nikogar?

  Recimo, da ga želim…ne vem pa če ga čakam.

 5. zogca said

  Saj jaz tudi … Dobro, jaz na nek način tudi čakam.

 6. lynx said

  Lahko noč

 7. asdf said

  a ni to zabloda?- kdor čaka, dočaka…

 8. zogca said

 9. maxi said

 10. zogca said

 11. zogca said

  Maxi, na mejlu te čakajo zvezdice!!!

 12. Spider said

  Nisem je še prebolel.

  Lahko si lažem, resnica je samo ena..

  Ne bom je prebolel, dokler ne spoznam ene, ki jo bom imel res rad.

 13. zogca said

  Kaj sem ti rekla? Mislim to, da je še nisi prebolel. Glede tega klina, ki se izbija s klinom, se pa ne strinjam. Mislim, da se da preboleti tudi drugače.

  Veš, kolikokrat sem jaz objavila, da sem prebolela princa? Velikokrat. Ampak ga nisem.

 14. Spider said

  Najbolj hudo je, da vem, da ona tega mojega trpljenja ni vredna.Če bi zvedela, da še mislim nanjo, bi s eji po moje zdelo smešno. Določene stvari razume na rahlo infantilen način.

  Po moje je ona precej drugačna od moje fiktivne podobe o njej, v katero sem v bistvu zaljubljen.

 15. zogca said

  Veš, kolikokrat so meni rekli, da princ niti pod točko razno ni vreden toliko trpljenja in toliko ljubezni. Kaj češ?

  Pri tebi pa bi res to rekla. Ker jaz princa ljubim takšnega, kakršen je. Ti pa v bistvu niti ne veš, kakšna je ta tvoja in mogoče si res zaljubljen v sanjsko žensko oziroma žensko svojih sanj. Ne mogoče, gotovo.

  Ej, jaz se v zgornji objavi pogovarjam sama s seboj. Pridruži se mi.

 16. Spider said

  Še razmišljam, če bova šla va kcijo, al ne. Če bova, ti javim. ta vikend je zamujen, jutri nimam časa, naslednji vikend me ni, potem sem v soboto na poroki, v nedeljo pa bi pol lahko..

 17. zogca said

  Se bova morala uskladiti, ker bom tudi jaz zdaj začela skakljati okoli, to so moji meseci. 😉

 18. Spider said

  Ja, na vsak način pa je treba to narediti pred zelo toplim poletjem, ker pol je ona vsak vikend na morju. tako je rekla.Ali pa počakat na jesen, samo do takrat se lahko že preseli.

 19. zogca said

  Bova, do julija je pa še daleč.

 20. Spider said

  Ona je tako..čudna. Ne morem je skup sestavit.

  Zna bit tako prikupna, po drugi strani pa tako pasja…In ta njen smeh…mi ne gre iz glave. Tak nervozen čuden smeh, malo hinavski.

 21. zogca said

  Take njen jo-jo tebe privlači, ampak vedeti moraš, da je z jo-jotom težko živeti oziroma je blazno naporno in na koncu ugotoviš, a se samo še s tem jo-jojanjem ukvarjaš.

 22. Spider said

  Nekaj mi povej, ti boš vedela.

  Zagotovo drži, d anas lahko najbolj prizadene nekdo, ki ga imamo radi oz. nam nekaj je do njega. taka oseba te prizadene bistveno bolj, kot nekdo, do katerega ti nikoli ni bilo nič.

  je možno, da je zdaj tako grda do mene, ker sem jo jaz prizadel (nehote), ona pa je čutila, da bi mogoče med nama lahko kaj bilo? Je možno, da od od izvira njen bes?

 23. Spider said

  Kaj mislis

 24. zogca said

  Po mojem bolj zato, ker si ji stopil na kakšno blazno bolečo točko, pa tega niti veš ne. Ker na takšno točko je mogoče stopiti zelo načrtno, lahko pa ponesreči.

  Ti bi si predvsem moral govoriti to, da sploh ne veš, ali je ona res to, kar ti misliš, da je. Internet gor dol, še vedno se zaljubimo v človeka iz mesa in krvi. Ti si zaljubljen v svojo podobo o njej, ne vanjo, res.

 25. Spider said

  Ni prebolela tega, da sem izbirsal njeno tel. stevilko. Ni prebolela.

  In prav rekla mi je: mislila sem, da se med nama nekaj lepega dogaja..

 26. zogca said

  Mah, če je pa tako “sujetna”, potem pa … Si predstavljaš živeti z nekom, ki ne gre čez zamero, ne gre in ne gre in ne gre? Kdor je ponosen tudi za ceno svoje sreče, si je sam kriv, če je nesrečen.

 27. Spider said

  Zelo je občutljiva.

  Povabila me je na koncert in jaz sem jo vprašal šaljivo, če ma kaj proti, da jo počastim s pijačo pred koncertom. in je znorela, češ, kaj sploh to sprašujem, tega gentleman ne sprašuje in da sem beden.

 28. zogca said

  Mah, mimoza.

  Tako je meni princ zameril eno čisto neumnost in kakor sem pozneje slišala od Primoža, čez to ni mogel iti. Pa je bila takšna bedarija in to bi res zameril nekdo, ki je do konca mimozen, še bolj kot do konca mimozen pa bi šel tako dlje, da bi pri tem vztrajal in gojil zamero za ceno svoje sreče in lepe zveze.

  Joj, občutljivost.

 29. Spider said

  Ona se je na podlagi take bedarije odločila, da sem jaz tako beden, da se me ne splača spoznavati.

  YNe zanima je več nič o meni, niti kaj počnem, kakšne hobije imam…Ko bo naletela na tipa lepih besed, ki nič ne duhoviči (niti ne zna?), kr plača, govori priliznjeno..bo pa rekla, e, to je pravi muškarac.Tudi če bo v bistvu luftar.

 30. zogca said

  Misliš, da je pri teh letih tako naivna, da ne spregleda totalnega luftarja? Mah, saj verjetno je tudi to mogoče, ker če ne bi bilo, se ne bi toliko žensk poročilo z jebivetri.

 31. maxi said

  Meni je pri vajinem polemiziranju najbolj smešno to nenehno analiziranje ZAKAJ-ev.

  Tudi meni se je zgodilo, da sem v rosnih 30-ih zanetila v sebi enega meni največjih amorjevih ognjev. Ujela sva se od prve in še bolj do zadnje minute. Presneto verjamem, da je to moški ki bi me lahko delal srečno vse do pozne starosti, ampak…
  Tale ampak se je pojavil nekje vmes (tako kot pri vama, ni važen razlog, dejstvo je, da se je zadeva začela lomit), kljub močnemu utripu, lesku v očeh….kot praviš ti Žogca, tudi moj vranec me gleda tako, da mu iz oči berem, da me prosi za večen stik z mano.
  Vendar vmes je zadeva skozi katero ne gre, ali bolje greva….

  Torej, nastopil je čas, ko bo treba it dalje. Zdaj vem kako zgleda, zdaj tudi vem kako se to čuti. Vedno bo imel posebno mesto in v njegovi bližini bo verjetno vedno nek signal, ki me bo vabil. Je pa dejstvo, da bo zgubil moč, ko za njim pride, tisti ki (kako si že rekla Žogca; tisti, ki ga čakava…) bo brez AMPAK zajel komplet in me (ponovno) zajel z vsem bitom.

  Nisem človek stagniranja, sem človek življenja…..zato mi tega ne more vzet niti on, ki ga ljubim. Jaz grem dalje…with or without you.

 32. zogca said

  Že res, Maxi, ampak jaz sem globoko v sebi prepričana, da bom šla naprej z njim. Vse drugo se mi zdi povse nelogično. Vem, bere se totalno trapasto, ampak najgloblje v sebi tako čutim. Jup, čakava nekaj velikega.

 33. zogca said

  Sicer pa jaz pri sebi razlogov več ne premlevam. Okej, ko se tako zadebatiramo že, sicer pa sploh več ne premišljujem o tem. Bilo so časi, ko sem cele dneve mlela samo to. Zdaj ne več. Me zanima, kaj bo, ne tisto, kar je bilo.

 34. maxi said

  Že res, Maxi, ampak jaz sem globoko v sebi prepričana, da bom šla naprej z njim.

  Vidiš tu je razlika med nama. Iskreno tudi jaz ne verjamem, da je tu konec. Po občutkih sodeč je stvar hudo globoka na obeh straneh.
  Ampak v čakanju kaj se bo zgodilo sem pomalo venela…
  To pa ni moja smernica, tega jaz ne bom gojila. Morda je nujno, da grem dalje, morda je to nujno za njegov premik, kakorkoli…
  Jaz ne čakam več.

 35. zogca said

  Meni je s strani tistih, ki kakor vidijo stvari, napovedan moški, ki je kot jajce jajcu podoben princu. Okej, če ni princ, mu je potem po opisu (s tem ne mislim na zunanjost, ampak tudi poklic, lastnosti in vse drugo) totalno podoben. Če upoštevam še planete, prekrivanja v točkah v sedmi hiši in drugo … Kakor sem rekla, ne verjamem, da je vse to zgolj naključje. Še posebej, ker za nazaj vse velja, kar si tudi ti pri sebi videla.

  Sicer pa jaz pravim tako. Kar je usojeno, se bo zgodilo. Kar ni, se ne bo. Hvalabogu zdaj spet verjamem, da mi je usoda namenila še veliko lepega in tako mi je tudi zdaj lepše živeti.

 36. Spider said

  Maxi, jaz analiziram zakaj-e zato, ker ne bi rad pri naslednji ponovil istih napak.

  Zato analiziram, ali je bila napaka bolj pri meni, ali bolj pri njej, če me razumeš.

 37. zogca said

  Vse, kar si se tukaj naučil … Nič ti naslednjič ne bo pomagalo. Mislim to, da bi razumela žensko. Ker boš dobil čisto drugačno patronko. Vsekakor pa sem mnenja, da bi moral pri naslednji veliko bolj paziti na svoj jezik. Tovrstna prepucavanja, ki sta se jih vidva šla … Meni je to van pameti.

 38. Spider said

  Mah dobro, kregala in prepucavala sva se smao na koncu. Zdaj analiziram, kako je do tega sploh prislo.

 39. Spider said

  To se mi namreč zdi bistveno.

  Kreganje nikoli ni razlog sam po sebi, kreganje je samo posledica nečesa drugega.

 40. zogca said

  Že res. Saj se vsi pari kregajo, ampak na nivoju. Vidva se nista na nivoju. Eden je nekaj prijavil in potem je drugi sami gledal na nek svoj ponos in zato užalil še bolj in potem … Na takšen način pač …

  Poglej, to je zelo težko analizirati zato, ker ne samo, da vidva nista bila par, ampak se celo nikoli nista videla v živo in nihče od nas ne ve, kako bi sicer komunicirala, če bi se zares družila.

 41. Spider said

  To hudo kreganje je bilo samo na koncu, ko med nama ni bilo nobenega odnosa več.

  Jaz še vedno mislim, da bi midva lahko bila vsaj prijatelja. Dost skupnega imava, čeprav ona zdaj trdi, da to sploh ni res.Oba sva na nek način volka samotarja.Ok, ona dost hodi s prijateljicami na kave, kot vsaka ženska, samo drugače pa mam filing, da je single plejer, kot jaz.

  Brezveze, da se je to zgodilo, res brezveze.

 42. Spider said

  Poslal sem ji danes popoldne še en SMS po dolgem času. Dolg, nič patetičen, življenski, opravičil sem se ji za vse in ji povedal, da jo spoštujem.Hočem, da to ve.

  Odgovorila ni nič, verjetno tudi ne ve, kaj bi sploh odgovorila.

 43. zogca said

  Ne vem, težko ti kaj rečem, ker bi vse bilo ugibanje. Če bi se pogovarjala z njo, bi mi po parih besedah bilo jasno, v čem je tukaj stvar.

  To s prijateljstvom pa … Ne moreš na tak način biti prijatelj. Lahko bi bila, če bi se videla in si ne bi bila všeč, to ja, dokler pa vidva gojita neke sanjske predstave drug o drugemu, težka. Ali sanjske ali pa anti-sanjske, kakor se vzame.

 44. Spider said

  Pravim, če bi se videla in spoznala.

 45. zogca said

  Mogoče potem sploh ne bi hotel biti njen prijatelj, še manj fant. Ravno zaradi tega jaz mislim, da je pametno, da jo vidiš. Ne zato, da bi nekaj izsilil, ampak zato, da si iz glave izbiješ fiks idejo.

 46. Spider said

  Maš verjetno prav.

  Bova pač šla na stražo. idealno bi bilo, če bi prisla s kakšno prijateljico 8ona namreč) in bi se kaj pogovarjali, jaz bi jo po glasu takoj spoznal.

 47. Spider said

  Veselm se te najine akcije.:) Podrobnosti bova usklajevala seveda po mejlu.

 48. zogca said

  Meni je to sicer tako … Niso mi ljube zasledovalne akcije, ker se mi zdi, da to ni prav, ampak če je to edini način, da si ti iz glave izbiješ fiks idejo nje, potem … Mislim, noro mi je, da že devet mesecev ali koliko vzdihuješ za nekom, ki ga niti videl nisi, niti na fotografiji.

 49. Spider said

  he he, sej bo zanimivo, bos videla.

 50. Spider said

  Sej ti nisi nič kriva, jaz itak vem, kam moram it, če nočeš, ti ni treba zraven, bom pa vesel, ker je lažje stražit, če s ez nekom meniš.

 51. zogca said

  Mah ne, bom šla s teboj, nisem rekla, da ne bom. Pa mislim in upam, da neko hudo straženje niti ne bo potrebno. Ampak potem, ko jo boš videl in ugotovil, da ni niti približno tako čudovita, kot ti misliš, da je, boš nehal biti žalosten? Čeprav, to pa vseeno napišem, bi se mi zdelo bolj pošteno, da ji napišeš – tega in tega dne te bom počakal po službi, ni se ti treba pogovarjati z menoj, samo videl bi te rad, da te bom laže prebolel. Nekako je to potem bolj pošteno, ker nič ne delaš nekomu za hrbtom.

 52. Spider said

  Zanimiva ideja, samo v njenih očeh bi izpadel pusi.Ona noče več nič imeti z mano.

  Če narediva po prvotnem, pa sploh vedela ne bo nič. Kar ne veš, te ne moti.

 53. zogca said

  Kakor boš rekel, tako bova naredila. Mislim, kot Ljubljančanka se spodobi, da sem dobra gostiteljica. 😉

 54. webmaher said

  Kdo bo pa snemal 😆

 55. Spider said

  Zogca, razen tega čez teden niti slučajno nimam časa hodit v LJ njo čakat po službi.Lahko bi ji edino napisal, da jo bom počakal pred njenim blokom, samo, nezaupljiva kot je, bi se utegnila prestrašiti in ne bi prišla.

 56. zogca said

  Eh, tega tudi ne razumem. Najprej se toliko mesecev s teboj povsem na slepo gre vse to, potem pa na enkrat postane nezaupljiva. Ampak mogoče pa ne gre za to in te samo noče videti. Tudi na to moraš pomisliti, ko ti nekdo tako vztrajno ne odgovarja na sporočila. Ravno zaradi takšnih stvari so meni te internetne ljubezni čisto mimo. Nekdo se predstavlja kot oh in sploh, potem pa, ko bi se moral zares pokazati, postane nezaupljiv. Kar se mene tiče, bi bilo najbolje, da bi se ti prepričal, da ona ni nič posebnega že brez tega, da jo vidiš, ampak če se ne moreš …

 57. Spider said

  Moram jo videti in se prepričati, kdo je to.

  Zogca,noče me videti, ker sva skregana, nezaupljiva sem mislil tako, da niti prišla ne bi, če bi ji napisal, da jo počakam.

 58. Spider said

  In nikol ni trdila, da je oh in sploh.

 59. zogca said

  Gre za to, da jaz osebno … Slabo se počutim, če nekomu nekaj delam za hrbtom, zaradi tega jaz vse povsem, ti pa lahko povem, da se iskrenost žal ne ceni.

  Je pa tisto, kar ti je enkrat napisala Maxi, res. Če moškemu rečeš ne in on tega ne ne spoštuje … Ženske tega ne maramo.

 60. Spider said

  Moški pa ne maramo, da se igrate z nami, pol nas pa preko noči skenslate iz nekega za lase privlečenag razloga.

 61. maxi said

  Moški pa ne maramo, da se igrate z nami, pol nas pa preko noči skenslate iz nekega za lase privlečenag razloga.

  Pravico imaš do tega, da ne maraš….in ona ima pravico, da te ne želi videt.

  In če ti je toliko do nje, kot praviš, zakaj potem tako egoistično nadaljuješ z nekimi pojasnjevanji in vstrajaš na tem, da jo vidiš. Se sploh zavedaš, da nimaš pravice vohunit za njo?! In kako te bo skenslala, saj te še spustila ni v svoj lajf.

 62. zogca said

  Vem, ampak poglej, moj princ je pri meni eno leto spal in eno leto jedel mojo hrano, mi govoril, kako ponosen bo, ko bom njegova žena, pa me je čez noč skensal in kaj morem? Ne morem nič.

  Moški pa ne maramo, da se igrate z nami, pol nas pa preko noči skenslate iz nekega za lase privlečenag razloga.

 63. Spider said

  Punce, jaz sem se odločil.Če ona mene ne spoštuje in mojih občutkov, jaz tud njenih ne bom.

  Opravičil sem se ji za vse, ona meni za 100-krat hujše žaljivke nič.

  Če že noče izpolniti svoje obljube in se videti z mano, jo bom pa videl proti njeni volji.Ker jaz pač tako hočem.Povedala mi je tolk o sebi, da jo lahko vidim, kadar mi paše.

 64. lynx said

  Spider, tvoje razpoloženje se menjuje od skoraj klečeplazenja z opravičili, do otročjega trmoglavljenja v stilu: “Ker jaz to hočem”.
  Na tak način ne boš imel uspeha pri nobeni punci.
  Če si že tako želiš, bi jo lahko videl že zdavnaj, ne pa da sedaj na dolgo in široko razpredaš, analiziraš in kuješ načrte.

 65. zogca said

  O tem smo že stokrat, pa dajmo še enkrat. Edino, kar boš na ta način dosegel, je to, da boš videl, da ona niti približno ni tako oh in sploh, kakor si si jo ti v glavi ustvaril. To sem ti že pisala, da ti sploh nisi zaljubljen vanjo, ampak v podobo, ki si si jo o njej ustvaril. Če ti bo to pomagalo, da si jo izbiješ iz glave, to, da jo boš od daleč, videl, okej. Ampak to, kar si zdaj napisal, se ne bere tako, ampak tako, kakor da ji hočeš kljubovati. Ker jaz tako hočem, tako bo. To ni tekmovanje, kdo bo koga.

  To pa, kar si omenil, da si se ti njej opravičil za vse, ona pa tebi za nič. Poglej, opravičila ne moreš izsiliti.

  Če ona mene ne spoštuje in mojih občutkov, jaz tud njenih ne bom.

  Če že noče izpolniti svoje obljube in se videti z mano, jo bom pa videl proti njeni volji.Ker jaz pač tako hočem.

 66. zogca said

  Primer ni podoben, ali pa tudi, kakor se vzame.

  http://med.over.net/forum5/read.php?95,5459769

 67. Spider said

  Ja Zogi, sej to je glavni razlog, da jo vidim: moram se prepričat, kdo je to.In iluzija bo izginila.Potem mi bo veliko bolje.

  Tžega še nisem počel, to delam prvič v lajfu in upam, da zadnjič.Vohunim za nekom, namreč. Ampak, po drugi strani, če nekomu poveš vse o sebi, celo točno, kje stanuješ, moraš računati z možnostjo, da te bo ta hotel videti, kajne?

  Če bi mi ona povedala smao v kerem delu LJ je, bi jo lahko iskal 10 let, pa je ne bi našel.

 68. zogca said

  Iluzija lahko izgine tudi na naslednji način. Ženska, ki se je bila pripravljena tako dolgo s teboj dopisovati in pogovarjati po telefonu, inscenirala pa je prepir, ko je prišel čas, da bi se končno videla, mogoče le ni tako zelo čudovita oziroma … Jaz tudi lahko tukaj prodajam, da se Heidi Klum, ampak nisem.

  To pa, da ti je povedala, kje živi … Jaz sicer precej pazim, komu dajem osebne podatke, ampak je pa tudi res, da, ko jih povem, ne računam s tem, da bom nekega dne tega človeka zagledala pod blokom, tudi to je res.

 69. Spider said

  Vse je res, kar pravis, ampak najina sajber zgodba (namreč med mano in njo) je malo predolga. Radovednost na moji strani dela svoje.

 70. zogca said

  Jaz sem ti pred pol leta, ko sta se še dobro razumela, pisala, da vztrajaj pri tem, da se vidita. Takoj. Meni osebno so sajber zgodbe brez veze. Resnično. Naj se takoj dva dobita in vidita, na čem sta. To sajber se meni zdi ena iluzija, ki se nateguje, da se ji ne bi bilo treba razbliniti. Potem se, ugibam, človek kar malo boji srečanja, ker se boji razblinjenih iluzij.

 71. Spider said

  Še konc marca sva se odlično razumela.Še v začetku aprila, kljub nesporazumčkom.

  Glej, itak je vse to analizirati za nazaj Sizifovo delo. Je, kar je. In na moji strani je ostala radovednost, zato preprosto želim vedeti, kdo to dekle je.

 72. zogca said

  Tudi, če jo boš videl, ne boš vedel, kdo je. Samo fizično te zadeva lahko toliko odvrne, da te ne bo več zanimalo, kdo je.

 73. zogca said

  Mislim, da je čas, da ti Janis kaj napiše. 😉 Ona te bo spravila v red. 😉

 74. Spider said

  Ja sej hvala bogu, če bo tako! Samo, da jo vidim. Razumi me, no.

  Takoj jo bom prepoznal. Po postavi, po glasu, če bo kaj govorila, pa še prej.

 75. zogca said

  Vidiš, kako si prepričan, da jo boš takoj prepoznal, ker imaš v glavi neko sliko, ki si si jo naredil s pomočjo njenih besed, ampak tudi če se ti ni o nobeni stvari zlagala, ta slika ne ustreza realnosti, ker je bila naslikana v tvoji glavi.

 76. Spider said

  Sama si mi rekla, da tam večinoma moške videvaš in da jo bo težko zgrešiti…

  Imam filing, da me hočeš na vsak način odvrniti od mojega početja.

 77. zogca said

  To da, ampak ne boš je prepoznal zaradi slike v glavi, ampak zaradi tega, ker so tam sicer moški. Poglej, Spider, jaz bom šla s teboj, ni problema, ampak vseeno premisli o tem, da ti tukaj vsi mi govorimo, da to ni prav. Lynx, Maxi, jaz.

  Hočem ti pomagati, ampak ja, v bistvu ti pa hočem tudi povedati, da se mi tvoje početje ne zdi v redu, ker se mi res ne zdi. Še nič, kar je bilo izsiljeno, se ni izkazalo za dobro. Poglej, na primer, da se jaz danes hočem pogovarjati s princem. Na primer. Pa ga pokličem in se ne oglasi. Jaz grem lahko k njemu v službo, jaz grem lahko tudi k njemu domov, ampak kaj bom s tem dosegla? Nič. Če bi, govorim teoretično, ker ga seveda ne kličem, poklicala, on pa se mi ne bi oglasil … Seveda ne morem pričakovati, da me bo pričakal z nasmeškom, če se mu nalimam pred vrati.

  Poglej, če bi šlo zame, jaz tega ne bi počela.

  Imam filing, da me hočeš na vsak način odvrniti od mojega početja.

 78. Spider said

  Sej ne bom poskušal vzpostaviti kontakrat z njo.

 79. Spider said

  Samo opazoval jo bom, ona sploh vedela ne bo.Nič ne bo izsiljeno.

 80. zogca said

  Opazoval? Ne, videl jo boš, ko boš šla mimo in potem konec.

 81. Spider said

  Ja sej to je dost.

  Zogca, bom šel sam. Ti si očitno korenito spremenila mnenje glede tega, v začetku si mi celo ti to predlagala, da jo poiščeva.

  Tebi se to ne zdi prav, zato bo bolje, da ne greš z mano.Bom sam naredil, kar moram.

 82. Lynx said

  Če imaš nekoga res rad, mu ne boš vračal z isto mero, četudi te je prizadel. Zato v tej zgodbi jaz ne prepoznam niti zaljubljenosti, kaj šele ljubezen. Zdaj gre za nekaj povsem tretjega.

 83. zogca said

  Ne, to ni res, da sem jaz spremenila mnenje. Jaz sem ves čas istega mnenja, povsem istega, ampak ves čas sem govorila, da če to res želiš, bom šla s teboj. Ko sem ti jaz to predlagala, vidva nista bila tako zelo skregana, kajne? Bom šla s teboj, mi ni problem, res ne.

  Zogca, bom šel sam. Ti si očitno korenito spremenila mnenje glede tega, v začetku si mi celo ti to predlagala, da jo poiščeva.

 84. webmaher said

  kako ne zastopite Spiderja madonca…samo videl bi jo rad in to je to..če se izkaže da je v glavi imel podobo oh in sploh potem se pa izkaže nekaj drugega toliko bolje zanj…če bi se pa vse ujemalo in Spiderju podivjajo hormončki pol pa tut na kolena če bo treba :mrgreen:

 85. zogca said

  Saj jaz ga skušam razumeti in bom tudi šla z njim. Na kebab. 😉

 86. webmaher said

  še bolje pa narediš če greš z njim in mu pomagaš, da gresta na kebab sama, ti pa greš v cerkev k župniku in mu poveš kako dobro delo si opravila in ti bodo vsi grehi odpuščeni brez da bi kake Zdrave Marije morala molit :mrgreen:

 87. zogca said

  Nisi razumel fore. Tam zraven, kjer ona živi, prodajajo kebabe, zato pravim, da greva na kebab, ko greva gledat njo. K župniku grem pa komot, nimam nobenih grehov. 😉

 88. Spider said

  Lynx, ne vem, kaj ti prepoznavaš, zdaj gre za to, da jaz hočem videti, kdo je ženska, s katero sem se internetno “zapletal”. Hočem videti, če je razlog za sekiranje, ali ni. In ker je ta radovednost in negotovost hujša od česarkoli, sem se odločil za ta korak.Radovednost je najbolj normalna človeška lastnost, se mi zdi.

 89. Spider said

  Zogca, so tam kakšne klopce, po možnosti v senci?

 90. zogca said

  Mislim, da ne. Nisem povsem prepričana, ampak mislim, da jih blizu vhoda ni.

  Zogca, so tam kakšne klopce, po možnosti v senci?

 91. Spider said

  Ok, kakorkoli. Vhod je en. Že mam cel načrt, na netu sem našel podatke o bloku. Blok je mali, stanovanja so enoosebna, garsonjere. Verjetnost, da akcija ne uspe, je minimalna.

 92. Lynx said

  Verjetnost, da akcija ne uspe, je minimalna.

  Hočem videti, če je razlog za sekiranje, ali ni.

  Zdi se mi da bo rezultat v smislu: Operacija uspela, pacient umrl.
  Če ne boš imel razloga za sekiranje, boš kvečjemu rekel, da ni bilo vredno. V nasprotnem primeru pa boš vse le poslabšal.
  Poskusi, a bodi pripravljen na vse.

 93. Spider said

  Kaj pa če igra igro “jaz sem tebi kao nedosegljiva, da vidimo, kako daleč si pripravljen iti v borbi zame”?

  To bi bilo v skladu z njenim karakterjem. Mi je pred časom namignila, da se ji zdi malo skrivnosten, ona se pa meni odpira..mogoče celo preveč.

 94. zogca said

  To se mi zdi malo verjetno.

  Kaj pa če igra igro “jaz sem tebi kao nedosegljiva, da vidimo, kako daleč si pripravljen iti v borbi zame”?

 95. Spider said

  Kurc. Sam sem kriv.Nisem zagrabil pravočasno, ko je bil čas za to.

 96. zogca said

  To sem ti jaz ves čas pisala. Takšne stvari se naredijo takoj. Oziroma sem ti pisala, da se jaz z nekom, ki bi ga spoznala na internetu in bi se začelo romantično dopisovanje, v enem mesecu bi hotela vedeti, na čem sem.

 97. Spider said

  Ja, moral bi takoj nekaj zmutit in prit v Ljubljano. Po enem mesecu, vsaj dveh.

  Dokončno sem ga pa polomil takrat, ko sem jo nadrl, zakaj mi ni odpisala oz. sem bil užaljen. Budalo.Takrat, ko sem zbrisal njeno številko.idiot.

  Na pladnju sem jo imel, vsaj za spoznavanje.Potem je pa ona začutila kakor, da sem jo ponižal in se je začela umikati.

 98. Spider said

  Če bi se obnašal vsaj približno pametno, bi imel zagarantirani vsaj 2 uri čveka z njo v živo in bi tako dobil dobro predstavo, kdo sploh ne.Obnašal sem se pa kot en debil.

 99. zogca said

  Vse to je res, ampak ker je niti ne poznaš, ne bi smel žalovati za njo tako, kot da si zamudil življenjsko priložnost.

 100. Spider said

  V bsitvu pogrešam predvsem, da mi je krajšala čas…Če mi je bilo zvečer dolgčas, sme ji pisal, ona je meni odpisala..jo poklical..

 101. Spider said

  In dost lažje mi je zdaj, ko sem se opravičil..Lažje mi je pri duši.

 102. zogca said

  Čas si lahko krajšaš tudi drugače. 😉 Tukaj, na primer, lahko pišeš. Jaz si tukaj sicer ne krajšam časa, ker meni ni nikoli dolgčas, pač pisarim po blogu, ker mi je to luštno. Nimam pa nič proti, če si kdo tukaj krajša čas. 😉

 103. Spider said

  Zanima me smao, kako dolgo bo še trajalo moje samopomilovanje.

 104. zogca said

  Mene sprašuješ? 😉 Čeprav, ajde, jaz sem se nekje pred meseci že nehala samopomilovati, me pa on še vedno boli in ga imam še vedno rada. Ampak primer je bil drugačen.

 105. Spider said

  Moj primer je tako čuden, da kar boli.

  Lynx ma prav, ko jo bom videl, je možno dvoje:

  -ona ni kaj posebnega, sploh mi ne bo všeč(zamahnil bom z roko, češ,zakaj sem sploh zgubljal čas)
  -ona mi bo ful všeč (žrl se bom še bolj)

 106. zogca said

  Meni šesti čut pravi, da ti ne bo ful všeč.

 107. Spider said

  Ko sva mela tisti dooolg pogovor po tel. me je vprašala, če mi pošlje sliko.In jaz budalo sem rekel ne, češ, kaj mi bo tvoja slika, sej s ebova videla..

 108. zogca said

  To sem ti takrat napisala, da je popolnoma brez smisla. Si ne predstavljam, da bi rekla ne temu, da vidim fotografijo nekoga, ki me kakor zanima v romantičnem smislu. Ampak to je to, o čemer sem ti pisala. Ti nisi hotel ubiti iluzije, zato si rekel ne. Ker če bi ti poslala fotografijo in ti ne bi bila všeč, bi bilo iluzije konec. Ti več ne bi mogel sanjati. Ti hotel sanjati, čim dlje, zato si tudi to vlekel, ker nisi hotel, da se izkaže, da to ni to, da ti sploh ni všeč. In vlekel si predolgo.

 109. Spider said

  Vse maš prav.

 110. zogca said

  To sem jaz ves čas čutila in te na to opozarjala. Da zavlačuješ zato, ker nočeš, da se izkaže, da je bilo vse skupaj samo iluzija.

 111. Spider said

  Mar ni svojevrsten paradoks, da zdaj, ko je vsega konec, želim njo utelesiti, dokler je vse skup trajalo, pa sem odlašal?

 112. zogca said

  Ni paradoks. Zdaj si iluzijo tako ali tako izgubil, ker si bil v to prisiljen. Zdaj nimaš česa izgubiti. Zato.

 113. Lynx said

  Vem da je v takih primerih težko, a se mi zdi, da preveč kompliciraš. Vedno delaš neke plane za vnaprej in s tem izgubiš vso spontanost. Po moje si zasral zaradi panike, ki se te je polotila, ko si se dogovarjal za randi.
  Jaz bi na tvojem mestu odnehal in se z virtualnega preselil v resnično življenje. Če pa jo že moraš videti, je ne zalezuj. Poišči jo, se ji predstavi, povej kar imaš za povedati in počakaj na njeno reakcijo. Če je negativna, se džentelmentsko brez žalitev umakni in zgodba je končana.

 114. Spider said

  Zahvaljuje se za opravičilo, se opravičuje nazaj..

 115. Lynx said

  In še to. Predstavljaj si, da ti sploh ne bo všeč. In obratno, ti boš nanjo naredil strašen vtis. Začela ti bo telefonirati in ti sploh težiti, kot ti zdaj njej. Kaj boš naredil?

 116. zogca said

  To si zdaj dobil?

 117. Spider said

  Jeps.

 118. zogca said

  In zdaj?

 119. Spider said

  Nič. Ostajava ker sva, vsak na svojem bregu.

 120. zogca said

  Nisem pametna.

 121. Spider said

  Veseli me, da mi je vsaj odgovorila.Končno je po načinu komunacije spet taka, kot sme jo vedno poznal.

 122. zogca said

  Ne zaletavj se preveč s tem, da to zdaj ne vem kaj pomeni. Jaz sem se na takšen način pri princu zasrala neštetokrat.

 123. Spider said

  Ne, Zogca, brez skrbi, vem, da je med nama konec vsega.vesel sem, da sva to rešila na človeški način.

 124. Janis said

  Spider, Spider. Kdo te je vsaj trikrat nagnal na zmenek? :mrgreen:

  Jaz v nasprotju z večino tukaj, tudi Žogco, sploh ne mislim, da ti bo njen izgled dal kakšne odgovore na karkoli. In mislim, da od tega “videnja” pričakuješ ful preveč. Vidva sta si zelo različna in oba imata gromozanski ego in gromozanski ponos. Kako se uspešno in dolgoročno fura tako zvezo, ne vem, meni se ni obnesla, čeprav je bil seks sijajen in nama je obema adrenalin šopalo po žilah. Tako da ti glede tega ne morem dajat nasvetov. Lahko ti pa rečem samo to, da dajaj pri ženskah svoja čustva na pladenj samo in izključno takrat, kadar si pripravljen na udarec in si pripravljen tudi stisnit zobe, ko bo zabolelo. Če nisi – rajši vrzi mobitel v sekret. Resno.

 125. zogca said

  Po moje pa videz tukaj bi marsikaj odtehtal, zato se je tudi bal videti pravo sliko. Mar ni bil prav Spider tisti, ki je razlagal, koliko moškim pomeni videz ženske? Se mi zdi, da ja, ker sva se potem z Maxi kregali z njim, ker je napisal tudi, da nam ženskam videz moškega ne pomeni prav dosti.

 126. Janis said

  Žogca, eno je moški, ki visi s kolegi za šankom na piru in ocenjuje mimoidoče bejbike, drugo je pa moški, ki ima z žensko že nek odnos in vanjo že nekaj projecira. Moški velikokrat ne znajo delat s čustvi, to je njegova biološka slabost.

 127. zogca said

  Jaz upoštevam dejstvo, da si je on v zadnjih devetih mesecih o njej ustvaril neko podobo in verjetno ne ustreza realnosti in utegne celo biti jezen nanjo zato, ker ne bo takšna, za kakršno jo je imel. Nekako sodim po sebi. Če bi se jaz kaj takšnega šla z nekom tako dolgo časa in bi imela o njem v glavi eno sliko nekega lepotca in vse, potem pa bi se on pojavil meni fizično povsem nevšečen … Jaz bi bila kar jezna nanj, čeprav on ne bi bil nič kriv.

 128. Janis said

  Hehe, Žogca, pa ravno ti se oglašaš, ki obenem prostodušno priznavaš, da je telesna privlačnost tvojega princa naraščala skladno z rastjo tvojih čustev do njega in da ni lepotec kot tak.

 129. zogca said

  To že res, ampak temu istemu princu sem jaz, ko me je hotel zvleči na zmenek na slepo, napisala – če ne pošlješ fotografije, me videl ne boš. In on je meni na fotografiji bil lep. Mene je potem malo … Ko sem videla, da se oblači kot zadnji klošar, me je malo … Ampak hej, jaz sem iz njega naredila menekena. Veš, kako je on danes oblečen in kako je bil nekoč? Jaz sem vso njegovo lepoto maksimalno … Ne znam se izraziti. Princ je od samega začetka imel poteze obraza, ki mene neznansko privlačijo in potem je iz tega lahko nastala privlačnost. Če je ne bi imel, bi bilo NO GO.

 130. Janis said

  Poglej, misterij Spiderjeve princeske po mojem ni v njenem izgledu. Dobro, lahko staviš na to, da ga bo fizično odvrnila od sebe. Jaz bom pa stavila, da ga ne bo in da sage ne bo konec s tem, ko bo Spider vedel, kako zgleda.

 131. Spider said

  Janis je dobro rekla.

  Zogca, jaz mislim, da sem z njo, ko sva imela najboljše odnose, že prišel na nivo, ko videz ni bil več tako primaren. Da ni neka grizolda, je pa samo po sebi umevno.To mi razkriva njen način življenja.Hvalila se s tem ni.

 132. zogca said

  Ker je vmes postala velik izziv za ego, kajne?

 133. zogca said

  Ne gre za to, da bi nekdo bil grizolda ali grizoldnik. Gre za to, da imam ljudje različne okuse. Kar je meni všeč, moji sosedi ni. In obratno.

  Da ni neka grizolda, je pa samo po sebi umevno.

 134. Spider said

  Ne Zogca, ne tolk izziv, težko opišem. Midva sva imela en lep platonski odnos, ki je kazal znake, da bi to mogoče lahko bilo kaj več. V začetku je bil pa res lep platonski odnos. Nikol je nisem vprašal, kolk ma št. modrca in kake tangice nosi, to kar vsako na mon-u vprašam.

 135. Lynx said

  Če bi se jaz kaj takšnega šla z nekom tako dolgo časa in bi imela o njem v glavi eno sliko nekega lepotca in vse, potem pa bi se on pojavil meni fizično povsem nevšečen …

  Upam, da si o meni nisi ustvarila podobne slike, dvajset let pa je sploh dolga doba…
  Kar si rekla si rekla. 😉

 136. zogca said

  Zgoraj si pisal stvari – po moje bo in pika. Tako bo, ker sem se jaz tako odločil. In podobno. Zato ti pišem o egu. Ne moreš pisati o platonskem odnosu, lepo te prosim. Jaz mislim, da se ne motim pretirano, ko rečem, da si ti hotel gojiti iluzijo in si se izognil vsemu, kar bi jo lahko razbilo. V končni fazi tudi številka tangic, če bi bila prevelika.

 137. Spider said

  Janis je po moje ful dobro zadela najino situacijo.Oba sva velika egota, kar je posledica neuspelih zvez iz preteklosti. Kar ne ubija, krepi, tudi ego.Ona je kot jaz ranjena, ima s tipi samo smolo.Zato je blazno občutljiva in na nek način sumničava. Podobno velja zame.

 138. Spider said

  Zogca in vendar je bil v začetku platonski odnos, ki se je počasi razvijal v ….Preden sem s ezavedel, sem bil že zaljubljen.

 139. zogca said

  To je drugače. 😉

  O tebi sploh nimam ustvarjene slike. O nobenem od moških tukaj je nimam, razen o Andreju in Asdf-ju, ker njiju pa osebno poznam in pač vem, kakšna sta videti.

  Bi me mikalo vedeti, kakšen je videti John. Zanj imam občutek, da je podoben mojemu princu.

  Upam, da si o meni nisi ustvarila podobne slike, dvajset let pa je sploh dolga doba…
  Kar si rekla si rekla.

 140. zogca said

  Isti moj princ. Ubogi revež, tako ranjen, žalosten, trpeč in čuten. Joj se mi je smilil. Joj sem to drago plačala. Ego ima pa tudi on do plafona, samo da se to kaže na drugačen način.

  Ona je kot jaz ranjena, ima s tipi samo smolo.Zato je blazno občutljiva in na nek način sumničava.

 141. Spider said

  Ja, ampak Zogca, tudi jaz sem velik ego. Priznam, kaj bi tajil.In ko se dva taka udarita, hitro spoka.

 142. Janis said

  Nikol je nisem vprašal, kolk ma št. modrca in kake tangice nosi, to kar vsako na mon-u vprašam.

  Ti to resno? Jaz sem nič ne spomnim, da bi mene vprašal, hehe.

  Ego je treba zbit na 50% in ponos na 20%. Ne gre drugače.

 143. zogca said

  Jaz nikoli ne bi dovolila, da mi ego in ponos stojita na poti do sreče, nikoli.

 144. Spider said

  Janis ti ne stejes, ti si biseksualna, rečmo v bistvu homoseksualna (sej razumeš poanto).:)

  Tebe sploh ne morem provocirat tako.:)

 145. Spider said

  Zogi, ne mojega odnosa do nje za nazaj ocenjevat na podlagi tega, kar tu bluzim zadnji mesec, ko sem razočaran.

  Moja čustva do nje so bila zelo lepa.razvilo se je kr hitro.najprej prijateljstvo, bolj platonsko, kmalu me je pa zadelo. In tudi njo je zadelo, vem, da jo je.Če se nekaj dni nisem javil, je bila že užaljena…mar si pozabil name?…

  Potem pa…eh…jaz bi moral malo požreti svoj ponos, ona svojega..Ampak oba sva terala do konca..bridkega konca..na koncu je izpadlo, ko da sva sovražnika.

  Žal.

 146. Janis said

  Hehe, naključni moški itak name reagirajo ali kolegialno ali nad-seksualizirano.

 147. Lynx said

  Oba sva velika egota, kar je posledica neuspelih zvez iz preteklosti. Kar ne ubija, krepi, tudi ego.

  Tu se pa motiš. Po moje je ravno to vzrok vajinih “težav”. Dokler ne bosta spustila nivo na normalo, bosta imela probleme. In neuspele zveze ga prejkoslej znižajo. Če ga ne, ne bo uspela nobena in se bo zgodovina nenehno ponavljala.

 148. Spider said

  Lynx , dobro mnenje.

  janis, upam da nisi užaljena, ker te tako dojemam.

 149. Janis said

  Dokler ne bosta spustila nivo na normalo, bosta imela probleme. In neuspele zveze ga prejkoslej znižajo. Če ga ne, ne bo uspela nobena in se bo zgodovina nenehno ponavljala.

  To so že premiki v glavi. Prve resne odrasle čustvene zveze so zmeraj vsaj malo tudi čustveno krvave. Treba se je naučit delat z egom, treba si je marsikatero vrednoto na novo postavit, treba je kdaj pa kdaj tudi stisnit zobe in pobrskat po kakšni rani, ki bi jo najraje pustil gnijočo in zaprto, ker stikanje po njej boli. Ampak je treba, enkrat v življenju je treba čez to. In lažje je pri tridesetih kot pri petdesetih.

 150. zogca said

  Tudi princ se je, ko prav pametno poslušal nasvete tistega svojega patrona, do mene vedel, kot da sem jaz njegova sovražnica. Prestrašno.

  Potem pa…eh…jaz bi moral malo požreti svoj ponos, ona svojega..Ampak oba sva terala do konca..bridkega konca..na koncu je izpadlo, ko da sva sovražnika.

 151. zogca said

  Ih … Najlaže si je reči, da boš potem pri petdesetih spoznal eno, ki bo čisto prava zate in ne bo nobenih težav ter bo vse idealno. Mnogi si to govorijo, samo priznajo ne vsi.

  In lažje je pri tridesetih kot pri petdesetih.

 152. Lynx said

  Ti to resno? Jaz sem nič ne spomnim, da bi mene vprašal, hehe.

  Pa povej meni. 🙂

  Ego je treba zbit na 50% in ponos na 20%. Ne gre drugače.

  Isto misliva.

  O tebi sploh nimam ustvarjene slike. O nobenem od moških tukaj je nimam, razen o Andreju in Asdf-ju, ker njiju pa osebno poznam in pač vem, kakšna sta videti.

  Jaz pa si vas kar predstavljam. Tebe še posebno, ker si se tudi najbolj opisala. Za Janis recimo mislim, da nima pretirano velikih jošk. 😉

 153. Spider said

  Ja Zogca, ampak ona po moje nima nobenega, ki bi jo od zadaj usmerjal.Upam vsaj.

 154. maxi said

  Bi me mikalo vedeti, kakšen je videti John.

  Mene pa Lynx.:-P
  Ampak čist iz firbca, jaz se virtualnih simpatij ne grem.

  Osebno poznam Jazz-a, za Žogco vem kako izgleda…hm, o ostalih nimam pojma in si izgleda niti ne ustvarjam umetno.

 155. Janis said

  janis, upam da nisi užaljena, ker te tako dojemam.

  Misliš, da komaj čakam, da mi boš predlagal trojčka? 😀 To je namreč druga pogosta varianta, lol.

 156. zogca said

  A res?

  Osebno poznam Jazz-a.

 157. Spider said

  Na biseksualke in lezbijke običajno reagiram ne-seksualizirano, ne glede na to, kako zgledajo.V bsitvu še nisem raziskal, zakaj, janis mi je spet povedala več o heteroseksualnih moških, kot vidimo mi sami, hehe.

 158. maxi said

  A res?

  Res ja.

 159. zogca said

  Kaaaaaaaaj?

  Malo sem se izgubila. O čem je govora?

  Ja Zogca, ampak ona po moje nima nobenega, ki bi jo od zadaj usmerjal.Upam vsaj.

 160. zogca said

  Od kod?

  Res ja.

 161. maxi said

  Od kod?

  hehe…recimo, da je doka blizu mene doma in da imava nekaj skupnih znank. 🙂

 162. Spider said

  Zogca, napisala si, kako se je tvoj princ začel vesti do tebe, kot do sovražnice, ker je patron deloval nanj oz. ga prepričeval.

  Jaz pravim, da po moje ona v odnosu do mene ni poslušala nasvetov tretje osebe in se po njih ravnala. Upam vsaj.

 163. zogca said

  Ko bom shujšala, bom na blog nalepila fotko svoje rite. 😉 Se mi zdi, da je tale dieta kar v redu in presenetljivo se je držim in ne grešim. 😉

  Tebe še posebno, ker si se tudi najbolj opisala.

 164. maxi said

  doka=dokaj

 165. zogca said

  Štekam zdaj. Malo sem se izgubila. Za princa vem, da se je povsem drugače vedel, ko je oni pritiskal nanj in takrat, ko ni.

  Zogca, napisala si, kako se je tvoj princ začel vesti do tebe, kot do sovražnice, ker je patron deloval nanj oz. ga prepričeval.

  Jaz pravim, da po moje ona v odnosu do mene ni poslušala nasvetov tretje osebe in se po njih ravnala. Upam vsaj.

 166. zogca said

  Okej. 😉

  hehe…recimo, da je doka blizu mene doma in da imava nekaj skupnih znank.

 167. maxi said

  Ma tolk imate na jeziku te prince in princese….da že mene prav mika najt svojga princa :mrgreen:

  😛

 168. Janis said

  az pa si vas kar predstavljam. Tebe še posebno, ker si se tudi najbolj opisala. Za Janis recimo mislim, da nima pretirano velikih jošk.

  Jih je čisto dovolj, da dosedaj še nobeden ni bil žalosten 😉

  V bsitvu še nisem raziskal, zakaj, janis mi je spet povedala več o heteroseksualnih moških, kot vidimo mi sami, hehe.

  Določene stvari o moških razumem, ker sem včasih seksala z vami. In druge določene stvari razumem, ker sem velikokrat v položaju, ki je družbeno ali pravno bližje položaju moškega kot položaju ženske in jih ženske tradicionalno ne razumejo.

 169. Lynx said

  Ampak čist iz firbca, jaz se virtualnih simpatij ne grem.

  Meni ste virtualno vsi bolj ali manj simpatični.

  Osebno poznam Jazz-a.

  Jaz ne poznam nikogar, niti si ne z nikomer zasebno ne dopisujem.
  Lahko pa bi se recimo zgodilo, da bi katero izmed obiskovalk bloga osebno poznal. Da o Monu niti ne govorim. Slovenija je res majhna.

 170. Spider said

  Meni je bila ta izkušnja boleča šola..Vprašanje, kdaj se bom spet odločil za dopisovanje, verjetno nikoli.

  Kratka, lepa, a boleča izkušnja…

 171. maxi said

  Meni ste virtualno vsi bolj ali manj simpatični.

  Ja, ja to že….sem imela v mislih te (Spider-jeve) vrste simpatije, ko si dopisuješ.

 172. maxi said

  Okej. 😉

  Aja, si mislila, da sva se spoznala na tvojem blogu?
  Ne, njega poznam že od prej.

 173. zogca said

  Jup, to sem mislila.

  Aja, si mislila, da sva se spoznala na tvojem blogu?

 174. zogca said

  Mene pa mika, da bi se lupčkala s svojim princem, že najdenim, ampak vmes pobegnjenim.

  Ma tolk imate na jeziku te prince in princese….da že mene prav mika najt svojga princa

 175. Lynx said

  Kratka, lepa, a boleča izkušnja…

  Spider, ni samo dopisovanje boleča izkušnja. Boleč je le izid.
  Virtualno flirtanje je čisto v redu, dokler je v razvedrilo. Tudi če iščeš sorodno dušo včasih pride prav. Le preveč pričakovanj ne smeš imeti.

 176. zogca said

  Tudi ne. Ne pravim, da je nemogoče, da bi se zgodilo, da bi mi bil kdo, ki bi ga naprej spoznala na netu, potem pa v živo, simpatičen, ampak simpatija bi se zgodila šele v živo.

  Ampak čist iz firbca, jaz se virtualnih simpatij ne grem.

 177. maxi said

  Jaz kar se virtualnega flirta tiče, gledam nekak tako kot Žogca, mi ne da efekta.
  Moram mu videt učke, pa čutit energijo, da lahko grem dalje. :mrgeen:

 178. zogca said

  To je to.

  Ne morem se zaljubiti v nekoga na podlagi njegovega pisanja. Tudi fotografije ne. Lahko mi je všečen in ga bom želela spoznati, ampak dokler ni v živo, zame ni nič.

  Jaz kar se virtualnega flirta tiče, gledam nekak tako kot Žogca, mi ne da efekta.
  Moram mu videt učke, pa čutit energijo, da lahko grem dalje.

 179. Spider said

  Hja, kako smo si različni.

  Jaz sem se tako zaljubil vsanjo, da mi je srček hitro bil že, če sem njen sms čital.

 180. webmaher said

  Žogca lahko to zdej pišeš ampak če bi nekdo znal dobro pisati in to iz dneva v dan bi se precej hitro zagrela za srečanje v živo…ampak ker bi on znal pisat bi ti pisal še nadaljnih nekaj mesecev dokler se tvojim hormonom ne bi utrgalo :mrgreen:

 181. Lynx said

  Jaz kar se virtualnega flirta tiče, gledam nekak tako kot Žogca, mi ne da efekta.
  Moram mu videt učke, pa čutit energijo, da lahko grem dalje.

  Verjamem da to ni vse, ampak določeno energijo se da začutiti tudi preko dopisovanja. Vsaj jaz jo. Potem so tu podobni pogledi na življenje, nekatere značajske poteze…
  Res pa je, da se da veliko slabosti skriti in vrline potencirati.

 182. zogca said

  Ne pravim, da je nemogoče, da bi mi kdo postal všeč zaradi pisanja, sploh ne, in ne pravim, da je nemogoče, da bi se zagrela za srečanje v živo. Prav to pravim, če bi se zagrela, bi hotela srečanje takoj, ne bi vlekla zadeve pol leta, eno leto.

  Žogca lahko to zdej pišeš ampak če bi nekdo znal dobro pisati in to iz dneva v dan bi se precej hitro zagrela za srečanje v živo…ampak ker bi on znal pisat bi ti pisal še nadaljnih nekaj mesecev dokler se tvojim hormonom ne bi utrgalo

 183. maxi said

  Verjamem da to ni vse, ampak določeno energijo se da začutiti tudi preko dopisovanja. Vsaj jaz jo. Potem so tu podobni pogledi na življenje, nekatere značajske poteze…

  Če ni prisotna tudi fizična kemija, bo težka. Govorim zase.

 184. Lynx said

  Če ni prisotna tudi fizična kemija, bo težka. Govorim zase.

  Se strinjam.
  Kar se mene tiče, če se ne motim, tvoja fizionomija izgleda super, tako da bi tudi kemija imela prosto pot. 😉

 185. webmaher said

  Maxi jaz čutim kozmično energijo :mrgreen:
  Žogca ti bi takoj v živo a on tega ne bi hotel, ker zna tako dobro pisati, zato bi te “mučil” še nadaljnih nekaj mesecev :mrgreen:
  je keri všeč Peter Poles tule gori 😆

 186. zogca said

  Če ne bi hotel, bi to razumela kot znak, da nekaj skriva. In tukaj bi se končalo.

  Žogca ti bi takoj v živo a on tega ne bi hotel, ker zna tako dobro pisati, zato bi te “mučil” še nadaljnih nekaj mesecev

 187. maxi said

  je keri všeč Peter Poles tule gori

  Če bi bila mičkeno mlajša, bi z njim gulila šolske klopi, tako sem jih pa z njegovim bratom. :mrgreen:
  Naše gore list, lušn jasno. 😛

 188. maxi said

  Maxi jaz čutim kozmično energijo

  Samo ti zezaj… 😛

 189. Spider said

  Konec tedna sem povabljen na neko poroko v ene lepe romantične kraje.Tam bom imel čas malo razmisliti.Vedno manj sem navdušen nad tem, da bi jo zalezoval, kot kak kriminalec.To nisem jaz, tega jaz nikol nisem počel.In Janis je prav povedala, v bistvu od tega, da bom videl, kako zgleda, ne bom imel nič.

 190. zogca said

  Ti kar razmišljaj. Res je, s tem, da jo zalezuješ kot kak kriminalec, ja … Ti se spustiš nizko in veš, da si se nizko spustil. Jaz sicer mislim, da bi te lahko videz odbil, za razliko od Janis, ampak bi te pa lahko odbilo tudi kaj drugega, če bi začel razmišljati v pravi smeri.

 191. Spider said

  No streljaj, kaj te to drugo pri njej, kar bi me moralo odbiti?

 192. zogca said

  Nesramnost, mogoče? Te je žalila? Je.

 193. Spider said

  Zelo, ampak jaz sem njo tud. Je pa res, da je ona začela in huje stopnjevala. Mar nisem usekan, da sploh še razmišljam o njej?

 194. zogca said

  Vidiš, tudi ti si žalil, to je pa tebi za zameriti.

  Usekan? Zaljubljenost je pač norost.

 195. Spider said

  Seveda sem, sej me je sram.

  tako je bilo:

  ona: …nisi gentleman..bla bla..tak si kot vsi Slovenci, ki sem jih mela..bla bla..bedno, bolj bedno, najbolj bedno, nova kategorija-Spider!

  jaz: nejdi si enega opankara, da te pošteno nategne

  čez kak teden

  ona: ti psiho, pacient, Štajerc zabiti

  jaz: ti si navadna čefurka

  Grozno.

 196. zogca said

  Absolutno grozno.

 197. Spider said

  Sej me je sram, da ne boš mislila, da ne!

  Ljubezen je čudna! Iz nas potegne, najboljše ali pa najslabše.

 198. webmaher said

  Kaj je zdej Spider-ima da jo vidiš in gotovo. Kar bo bo…

 199. zogca said

  Ljubezen, da. Ni princa. 😦

 200. Spider said

  Webmaher, ona se noče videti z mano, razumeš. Noče in konec.

 201. webmaher said

  ajej, pa kaj ima ona stem…ti jo hočeš ali pa nočeš videti, to je sedaj vprašanje 😆

 202. Spider said

  To je simpl, malo prej sem povedal: lahko jo na ta način dobesedno samo vidim in konec.Ne morem je pa SPOZNATI.

 203. zogca said

  Joj, moški.

 204. Janis said

  Ljubezen, da. Ni princa.>/blockquote>

  Žogca, žalibog, ti si hujša od Spiderja. Če si Spider dela iluzije, si jih na podlagi virtualnega odnosa, ki niti ni bil razmerje. Ti si jih pa delaš kljub temu, da imaš za sabo zelo zgovorno in zelo boleče realno razmerje. Spiderja razumem, rad bi pač vedel, kaj je resnica in kakšna je punca, ki mu je zavrtela glavo, kot osebnost. Ti pa veš, kaj je resnica in kakšen je tvoj bivši kot osebnost, samo se nalašč slepiš in se šlepaš samo na dobre skupne trenutke, vajine globoke nekompatibilnosti pa nočeš videt, rajši se oklepaš še tako nemogočih bilk, kot je atrologija, da si lahko še naprej delaš iluzije. Oprosti, če je tole direktno in boleče, veš, da te nimam nobenega namena prizadet, ampak padec na realna tla z iluzij bo boleč še bolj.

 205. zogca said

  Vem, Janis, vse to vem, ampak v srcu čutim drugače in … Mah, saj je vseeno, čisto sem se navadila živeti sama, tako da … Ga sicer pogrešam, ampak sem že v fazi, ko si sploh ne znam predstavljati, da je on kdaj bil tukaj. Včasih sem ga videla na vseh kavčih, povsod, zdaj pa – kot ga ne bi nikoli bilo tukaj. Ne mislim pa, da sva midva nekompatibilna, ne, tega pa ne mislim. Oziroma, nekompatibilna sva v tem, da je on pobegnil. Dokler je bil tukaj, nisva bila nekompatibilna.

 206. zogca said

  Aja, Janis, trenutno moja preokupacija niso moški, ampak hujšanje. Zgoraj pri kokakoli sem te poklicala na pomoč. Par stvari, če mi lahko razsvetliš.

 207. Janis said

  Ne mislim pa, da sva midva nekompatibilna, ne, tega pa ne mislim. Oziroma, nekompatibilna sva v tem, da je on pobegnil. Dokler je bil tukaj, nisva bila nekompatibilna.

  Med vama so dovolj velike razlike v dojemanju sveta in odnosov, da tega nobena ljubezen ne bo pokrpala. Romantična ljubezen med odraslimi pač ne dela čudežev, če za to nima temeljev in ti temelji so kompatibilnost ali osebnostne spremembe. Pri vama ni prvega, v drugo pa močno dvomim.

 208. zogca said

  Ne vem, Janis, on ima iste vrednote in iste poglede na v bistvu vse (če izvzamem te verske zadeve). On si samo ne upa živeti tako, kot govori, da želi živeti. Pa saj … Je popolnoma vseeno. Kar se mora zgoditi, se bo zgodilo. Jaz ne mislim moških loviti po Ljubljani, tudi njega ne mislim loviti po Ljubljani. Živim, kot se mi v tem trenutku zdi najbolje. Kaj pa bo, bo. Sicer pa najina zveza ni temeljila na romantiki in romantičnosti, daleč od tega.

 209. Spider said

  Janis, kaj mi svetuješ.

  No, sej vem, kaj mi svetuješ: naj pozabim nanjo.

  Ampak kako?

 210. zogca said

  Meni bi mogoče pomagala lobotomija. 😆

 211. Spider said

  Ko bi to nesrečno dekle vedelo, kaj bi Spider dal za 15 min pogovora z njo v živo….

  Hm, v takih primerih smo imeli v najstniških letih posrednike. Če sta zaljubljenca bila kao ful skregana, je “posrednik” zrihtal srečanje na 4 oči, kjer se je reševala zadeva. Posrednik je bil pač nekdo, ki je bil v dobrih odnosih z obema.

 212. Janis said

  Ne vem, Janis, on ima iste vrednote in iste poglede na v bistvu vse (če izvzamem te verske zadeve).

  Aj, aj, aj. Ko pa vzameš v ozir “te verske zadeve”, pa ugotoviš, da na koncu o ničemer pomembnem nimata več enakega pogleda. In točno v življenjsko pomembnih stvareh znajo biti polverniki zelo trmasti, ker s to trmo sami pri sebi kompenzirajo to, da ne hodijo vsako nedeljo k maši in seksajo pred poroko. Na koncu tvoje vrednote niso več pomembne, ker boš na vsakem koraku doživela trmast polverniški ultimat, na začetku take, ki se ti bodo zdeli sprejemljivi, potem pa take, ki te bodo porinili v podrejeno vlogo v zvezi in v vzgoji.

  Sicer pa z nekompatibilnostjo niti nisem mislila tega.

 213. zogca said

  Jaz mislim, da sva se midva v pomembnih stvareh ujela oziroma v stvareh, za katere, če se ne bi ujela, bi meni zveza bila neznosna. Popoln tako ali tako ni nihče, toliko in toliko napak je treba tolerirati. Tiste napake, ki jih on ima, meni ne bi padale tako težko. Ne znam razložiti.

  Še enkrat te pozivam, da mi raje zgoraj pomagaš s hujšanjem. To se mi zdi bolj akutno kot princ. On je tako ali tako živ in zdrav nekje.

  Sicer pa z nekompatibilnostjo niti nisem mislila tega.

 214. zogca said

  Res je, ne hodijo vsako nedeljo k maši (on nedeljah zjutraj je bil v moji postelji) in ja, seksajo brez poroko brez zadržkov. Pa saj to je tako ali tako znano.

  In točno v življenjsko pomembnih stvareh znajo biti polverniki zelo trmasti, ker s to trmo sami pri sebi kompenzirajo to, da ne hodijo vsako nedeljo k maši in seksajo pred poroko.

 215. Janis said

  Janis, kaj mi svetuješ.

  No, sej vem, kaj mi svetuješ: naj pozabim nanjo.

  Ampak kako?

  Odvisno, koliko gre za čustva in koliko za ego. Ti sam pri sebi to zelo dobro veš, mi tukaj ne moremo vedet. Če gre za ego, če zgolj nočeš izpasti poraženec, da, pozabijo jo, ne kliči je, ne hodi je gledat. Čas bo delal zate, to je edini odgovor na kako. Danes bo shitty, če pol leta bo že mnogo bolje.

  Če gre pa za čustva in je ego v ozadju, če ti je res do nje, bi jaz na tvojem mestu po vseh vajinih peripetijah naredila takole (samo upoševaj, da jaz nisem ti). Dečvi bi odkrito dala na pladenj svoja čustva (klic ali v slabšem primeru sms) in ji predlagala, da se dobiva v živo in pogovoriva, brez slepomišenja, zakaj jo kontaktiram. Potem naj pa naredi, kar hoče. Če bi bila tišina, če bi se odzvala nesramno ali ponižujoče, bi jaz zadevo pri sebi zaključila, dala komunikacijo z njo nepovratno na off in jo začela prebolevat (glej prvi odstavek). Če pa bi dečva predlog sprejela – bingo, vajina zgodba se bo premaknila z mrtve točke, tako ali drugače.

 216. Spider said

  Ateist in polvernik, to nikak ne laufa. Laufa lahko samo tako, da se ateist popolnoma podredi in pusti nadvladati.

 217. Spider said

  Janis, hvala za izčrpen nasvet.

  Čustva do nje še obstajajo, ego je zgolj ranjen. Bom še videl. Ugotavljam, da je zdaj (mesec dni sem jo pustil čist pr miru) dost bolj prijazna do mene, kot prej, ko sem bil tečen.Očitno nanjo dejstvo, da sem jo pustil pri miru, blagodejno vpliva. Mogoče jo pa res celo lahko prepričam, da se vidiva.

 218. zogca said

  Seveda to vpliva blagodejno.

  Če na nekoga pristiskaš, se seveda umika. To je čisto naravno.

 219. Spider said

  Ne morem in nočem preprosto izsiliti srečanja z njo. Kako pa to zgleda: punca si z nekom dopisuje, se skrega, reče, da ga noče videti, pol jo pa ta oseba pričaka pred blokom. res bi izpadel ko nek psiho.

 220. zogca said

  To smo ti skušali dopovedati z malo lepšimi besedami.

 221. Spider said

  V Dubrovnik grem..kako bom jokal na obali, že vidim.

 222. zogca said

  Kdaj greš?

 223. Spider said

  Za vikend.

 224. zogca said

  Tako daleč samo za vikend?

 225. Spider said

  Ja, na eno poroko sem povabljen. Dva moja sorodnika iz Maribora s egresta poročit dol.

 226. Spider said

  Pravi, da z njene strani ni zamere. kaj zdaj to pomeni?

 227. zogca said

  Da ti nič ne zameri.

  Kaj pa to še pomeni, če pomeni še kaj, mora povedati pa ona, mi lahko samo ugibamo.

 228. Spider said

  Nočem se zaleteti. Pustil jo bom še malo.

 229. zogca said

  Če te bo hotela, ti bo po moje povedala, da te hoče.

 230. Spider said

  V bistvu mi ne gre več za to, želi amo, da se vidiva za vsaj pol ure, da ji povem določene stvari. samo to.Nobeenga zmenka ne potrebujem.

 231. Spider said

  želim samo (ne želi amo)

 232. zogca said

  Ne vem, kaj naj ti rečem, res ne. Jo prositi za to. Počakati, ali bo sama predlagala. Ne vem, nisem pametna, ker, hej, očitno je gospodična tako občutljiva, da je že ena beseda … Tako težko ti povem, kako postopati s preobčutljivci.

 233. Spider said

  Ne vem, kako naj ji zdaj to predlagam.

 234. zogca said

  Če bi vedela, kako ona zdaj razmišlja o tebi, bi ti lahko svetovala, tako pa bom raje tiho.

 235. Spider said

  Sama ne bo predlagala nič. Če ji jaz en bi zdaj po mesecu dni pisal, tudi ona meni ne bi, to je 100 %.

  Če me že ne sovraži oz. ne goji zamere, se pa bojim, da s eji zdim tako brezvezen tip, da se ji ne zdi vredno ukvarjati z mano. Ampak je preveč uvidevna, da bi mi zdaj to povedala.

 236. zogca said

  Saj če bi ti, bila bila nesramna, zato je bolje, da ne.

  Res ne vem.

  Po eni strani – če bi rekla, da bi jo vsaj spoznal.

  Po drugi strani pa – če te nekdo odreže in se ti z lahkoto nikoli več ne oglasi, si ne moreš misliti, da mu je kaj prida do tebe.

 237. Spider said

  Žal res.

 238. Spider said

  In tud Jovanka se je verjetzno spomni. O ja.

 239. zogca said

  Po moje Jovanka ne zaide v objavo, ki je tako spodaj. Ampak če ste bili druščina tam na MON-u, se verjetno je. Jaz sem prišla pozneje in nič ne vem.

 240. Spider said

  Ta moja nesrečna duša še vedno ne verjame, da se ona meni zdi nekaj posebnega. To ji je ful čudno.

 241. Boom said

  hmmmm, dejte se no začet malo bolj cenit!!!

 242. zogca said

  To je pa hud blef in poskus bildanja ega s tem, da boš ti začel na veliko deliti komplimente.

  Ta moja nesrečna duša še vedno ne verjame, da se ona meni zdi nekaj posebnega. To ji je ful čudno.

 243. zogca said

  A, je šlo sporočilo skozi. Nekaj server heca in sem mislila, da ni.

 244. Spider said

  Možno, ampak ne bom padel na tako finto.

 245. zogca said

  Po eni strani.

  Po drugi pa …

  Če ti bo to prineslo, kar hočeš …

  Ampak jaz ne maram ljudi, ki se na takšne načine grejo fišing za komplimenti. In sploh ne maram, da mi kdorkoli razlaga, da ni nič posebnega. Mislim, sam s seboj živiš vsa ta leta in če samemu sebi nisi nič posebnega …

 246. Spider said

  Situacija je zdaj taka: ni zamere ne z moje, ne njene stvari. Ona pravi, “da sva spucala” in da je vesela, da sva.

  Zdaj je na meni…

  Moram ji dati vedeti, da jo res zelim videti. Če bi ji šel tako zelo strašansko na živce, mi sploh odpisovala ne bi, toliko jo poznam.

 247. Lynx said

  Hm, v takih primerih smo imeli v najstniških letih posrednike. Če sta zaljubljenca bila kao ful skregana, je “posrednik” zrihtal srečanje na 4 oči, kjer se je reševala zadeva. Posrednik je bil pač nekdo, ki je bil v dobrih odnosih z obema.

  Tu bi lahko Rehn vskočil. 🙂

 248. Spider said

  He he Lynx.

  Ženska je do mene ohlajena, to je evidentno, vendar normalno komunicira z mano, na prijazen način in .Po moje je nanjo blagodejno vplivalo, da sem upošteval njeno voljo in jo pustil čist pri miru en mesec.

  Po moje se bo dalo zmenit, da se vsaj vidiva ob priliki.

 249. Lynx said

  Važno je, da bo koza sita in volk cel. 😉

 250. Spider said

  Zivljenje je lepoooooo….:)

 251. Spider said

  Živčen sem, ko pes. Dal sem jajca na mizo in jo postavil pred dejstvo: da na moji strani definitivno ostaja interes srečati se z njo, da bi jaz to rad, na njej pa je, naj se odloči. Napisal sem ji, da z moje strani vrata ostajajo odprta..

 252. zogca said

  In, kaj je odgovorila?

 253. Spider said

  Še nič, očitno še razmišlja.Mogoče bom moral par dni počakati na odgovor.

  Predlog je namreč tako lepo in zvito napisan, da po tem, ko sva v zadnjih dneh “spucala situacijo”, kot ona pravi, ne more kar enostavno reči ne.

  In to, da razmišlja, je dober znak.

 254. Spider said

  Update zgodbe.

  Očitno sem spet hvalil dan pred večerom.

  Situacija je taka: ona bi se načeloma dobila z mano. (to bi bilo kul, kot pravi, včasih se izraža malo infantilno).Vendar prosi, da jo malo pustim pri miru, da bo ona poiskala mene.

  Ona ma namreč sorodnike v MB, zato je realno pričakovati, da se kmalu nariše tukaj.

  dal sme ji sicer bianco dovolilnico, da me kontaktira, ko bo v MB in da bova šla na kavo. To je sicer hudo samoponižanje z moje strani (ona pač meni take dovolilnice za obratno pot ni dala), to sem naredil izključno zarad radovednosti.

  Moram priznati, da me ta njena igra francoske princese malo preseda.Ne vem še, kaj bom naredil z njo, če sploh kaj.

 255. zogca said

  Ne jemlji tega kot samoponiževanje, vsekakor pa vzemi v zakup, da od človeka, ki se na takšen način vede do tebe, pač preveč ne smeš pričakotvati.

 256. Spider said

  Ne pričakujem od nje ničesar več.Sem )) % prepričan sicer, da me bo res poklicala.

  Ona po moje razmišlja: ok, Spiderja lahko vedno pokličem, kul, če mi bo v MB slučajno dolgčas, al pa, če me trenutno jebo da na čevelj

  Vendar, če me čez ene pol leta pokliče, jo lahko pošljem samo še v pizdo materno. V pol leta sem jaz prebolel ljubezen mojega življenja,iz mesa in krvi..

 257. Spider said

  99 % (ne ))

 258. Spider said

  Njene besede so: verjamem, da se bova videla…težko pa bova še kdaj prijatelja..

  Iz tega verjamem sklepam, da me bo poklicala. Saj je, kot je zastavljeno, to videnje odvisno od njene volje, na moji strani zadržkov ni. TRENUTNO.

  Če me bo namreč poklicala čez 4 mesece, da je v MB in če pridem, jo bom vprašal po zdravju in ji povedal, da nisem njen pes.

 259. zogca said

  Ampak biti moraš na nivoju in je ne pošiljati nikamor, lepo prosim. Ker prav s takšnim razmišljanjem in početjem sta prišla, kamor sta prišla.

 260. Janis said

  Če me bo namreč poklicala čez 4 mesece, da je v MB in če pridem, jo bom vprašal po zdravju in ji povedal, da nisem njen pes.

  Ne, ne. Če te pokliče šele čez 4 mesece, moraš bit hladen kot špricer, pa če si jo pozabil ali ne. Greš na vljudnostno polurno kavo, ne tripaš na njene fore in to je to.

 261. Spider said

  Ok.

  K tebi pa sigurno pridem na obisk enkrat.

 262. zogca said

  Velja, Spider. Tisto zgoraj pa sem resno mislila. Ne zaradi nje, zaradi sebe je ne smeš nikamor pošiljati. Odvaditi se moraš takšnih reakcij. Lahko tudi ne greš takrat z njo na kavo, lahko ji tudi poveš, zakaj, ampak na nivoju.

 263. Spider said

  Zogca in Janis ful hvala za vajine nasvete v zvezi z zadevo.

  Moji občutki do ženske se ohlajajo, streznjen sem, na njeni strani očitno več ni zanimanja zame. Lahko sem edino zlata rezerva za kakšno kavo, če sem pripravljen igrati to vlogo.

  Trenutno sem še, čez ene 4 mesece ni šanse.

 264. Janis said

  Ne igraj ženski rezerv. Tudi ona mora pokazat, da te hoče, nedvoumno. Če tega ne more/noče/ne zna, v redu, ampak potem ni zate.

 265. Spider said

  Janis, po vseh najinih pripetijah na moji strani ostaja radovednost, kakšna je v živo.

  To je poglaviten razlog, zakaj sem pripravljen – trenutno še-biti rezerva.

 266. Janis said

  Prav, samo ne zapletaj se več v emocionalne prepire. Ker ti bo žal post festum. Če pa ne verjameš, te pa lahko za kakšne tri mesece preselim v lezbični svet, hehe.

 267. Spider said

  Najine spore sva sicer spucala, ona prevzema nase svoj del odgovornosti (sama pravi), pravi, da je vesela, da sva spucala (na mojo pobudo). Pravi, da si težko predstavlja, da bova še kdaj prijatelja, kot sva bila, češ, da sva preveč različna.

  Ful me zanima, kdo je v resnici ženska, ki me je zapalila, ne da bi jo videl…

 268. Spider said

  Mislim, da sploh nisem bil zaljubljen vanjo, temveč v privid.

 269. lynx said

  Vendar, če me čez ene pol leta pokliče, jo lahko pošljem samo še v pizdo materno.

  Čeprav trdiš obratno, ta stavek pove, da se iz izkušnje nisi naučil popolnoma nič.
  Ni težko biti prijazen z nekom, ki je prijazen do tebe. Umetnost je biti korekten do nekoga, ki do tebe ni.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: