Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Kam?!?

Posted by zogca na maj 13, 2009

Ker me čaka kar nekaj nepomite posode in nezlikanega perila, se mi je zdelo skrajno neprimerno, da bi pisala objave, katerih dolžine se niti Dostojevski ne bi sramoval. Nekaj kratkega, lahkotnega in prijetnega. Ker je poletje pred vrati in mnogi iščemo zamisli za pohajkovanja, sem se odločila za kratek Kam?!? in eno izmed fotografij iz svoje precej zajetne zbirke. Ko sem se lotila albumov ali natančneje datotek, sem hitro pozabila na posodo in začela obujati spomine. Na koncu sem se odločila za fotografijo, ki sem jo nekega lepega jutra posnela z balkona svoje hotelske sobe v Riminiju. Ne zato, ker je fotografija prav posebej lepa, ampak zato, ker sem se spomnila, kako zelo sem bila takrat srečna. Ne, ni bil z menoj, pobegnila sem mu za dva dni, me je imel pa zelo rad in me je zelo pogrešal, če sodim po številu poslanih sporočil.

Preden postanem preveč pocukrana ali pa bognedaj celo cmerava, vprašanje. Kje se boste potepali to poletje in kje bi se potepali, če bi vam debelina denarnice to omogočala? Šment, posoda še vedno čaka, perilo pa tudi.

 

Advertisements

43 komentarjev to “Kam?!?”

 1. maxi said

  Letos 14 dni Hvara, sicer zame tudi dovolj razkošja. Če bi pa lahko še malo bolj hedonistično…bi pa padlo 14 dni Toscane/Elbe, najem vile in… 🙂

 2. zogca said

  Jaz imam tudi ogledanih nekaj vil, ampak se mi zdi malo trapasto, da bi sama zase najemala vilo, čeprav … Za dva dni … Da si dam duška …

 3. zogca said

  Jaz bi, jaz bi, jaz bi!!!

  Pa v bistvu sploh ni drago, če je zadeva polno izkoriščena.

  Sleeps: 8
  Bedrooms: 4
  Bathrooms: 3
  Price €: 1850 – 3040

  Če ne greš na vrhuncu sezone in rečeš 2.000, pa to deliš z 8, spet ni ne vem kako drago.

 4. zogca said

  Ali pa …

  Še precej ceneje, spet za 8 ljudi.

 5. lynx said

  Lahko noč

 6. zogca said

  Ti pa res vedno zadeneš!!! 😉

 7. webmaher said

  Cubaaaaaaaaaaaa to je muska :mrgreen:

 8. webmaher said

  u can ring my bell ding dong ding :mrgreen:

 9. zogca said

  Jaz bi raje kaj irskega. 😉 In škotskega. 😉

 10. zogca said

  Jaz bi!!!

  Zaradi takšnih stvari mi je edino žal, da se ne kopam v denarju. Da ne moreš kar nekam iti, si najeti hiše, se hajkati okoli, videti stvari, ampak računaš, preračunavaš in … Seveda, hvalabogu, da ga imaš dovolj in lahko greš, ker mnogi niti tega ne morejo.

 11. Nevenka said

  Sveta sem videla zelo malo, slabo prenašam potovanja, namreč vožnje in podobno. Pa bi rada marsikaj videla. Rada bi videla Peru, Japonsko in Pariz. In rada bi šla na morje, slovensko, če bi se dalo, na kak bolj nenaseljen predel blizu solin. In ko bo enkrat rešeno mejno vprašanje, bi šla rada spet na otok Unje, na najbolj dišeč otok na svetu.

 12. Nevenka said

  Tudi zaradi živalic skoraj dvajset let nisem bila nikjer na dopustu.
  Tudi letos slabo kaže, ker je moja najstarejša mucika po novem doživljenjsko na zdravilih in bi težko koga našla, ki bi z njo kak teden ukvarjal namesto mene.
  To pomeni biti sam in biti odgovoren za svojo žival.
  Pa sem se že navadila z leti. Sem kar rada doma, malo brkljam po vrtičku, berem in kakšno pesmico napišem in življenje teče dalje.

 13. dolgcajt said

  Zdaj vem, zakaj te je pustil. Ženska, ki ti kar na lepem uide za dva dni, ni primerna za ženo.

 14. cija said

  Mene čaka najprej malo Egipta, potem pa po vsej verjetnosti še kak teden Pag-a… idealno.

  Če bi mi pa denarnica omogočala, pa ni ovir… Avstralija, Južna Afrika, Kenija, Venezuela, Kuba, Kitajska… jaz bi vse, pa še zraven kaj. Pred leti sem imela idejo, kako s transsibirsko železnico iz Moskve v Peking, pa potem malo po Kitajski… Mogoče kdaj uresničim.

 15. zogca said

  :mrgreen: Ampak mislim, da ni bilo to krivo. Jaz sem ga prijazno vprašala, ali gre z menoj in je rekel, da ne, da mora delati. Jaz se pač ne čutim dolžna vse vikende sedeti doma, če nekdo misli, da mora vsak vikend delati. Pa tudi ne pregovarjam se z moškimi, vprašam da ali ne in to je to. Je bil pa potem tako luštkan, ko je hotel v petek zvečer na vsak način priti k meni, pa sem mu govorila, da je brez veze, ker moram vstati ob štirih. Mislim, zakaj bi bil nenaspan, če ni treba? Pa je vztrajal, da hoče, da me bo on peljal na postajo. Veš, dokler sem se lajhala okoli, me je klical ob dveh ponoči in prosil, če me lahko pride iskat na postajo, pa čeprav bi se potem morla vrniti domov, ponujal, da bi vozil 50 kilometrov, da mene zapelje pot, ki jo lahko naredim peš. Tako je bilo, dokler nisem zbolela. Potem pa se nisem več mogla lajhati okoli, cele dneve sem ležala doma in seveda sem bila needy. Me prav zanima, kdo ne bi bil. Potem pa nisem bila več tako v redu in so se mi začele pripisovati neljube lastnosti.

  Zdaj vem, zakaj te je pustil. Ženska, ki ti kar na lepem uide za dva dni, ni primerna za ženo.

 16. zogca said

  Jaz Peking komor preskočim, Moskvo bi pa zelo rada videla. Ampak vedno, ko vidim cene v katalogih, si mislim, da grem za ta denar lahko kam drugam in ostanem veliko dlje, pa še denar mi bo ostal. In potem vedno tako tudi naredim. Me žal Moskva še ni videla, jaz pa nje ne.

  iz Moskve v Peking

 17. zogca said

  Jaz sem imela srečo, da je moja mama vedno, ko sem kam šla, maksimalno dobro skrbela za mojega muca. To se mu je godilo. Vedno se je na pol preselila k meni. Oziroma je bilo tako, da jo je oče zvečer pripeljal v moje stanovanje, da je spala pri njem in potem pri njem ostala do naslednje popoldneva, ko jo je oče prišel iskat, da je bila do večera z njim doma, potem pa jo je spet peljal k mucu. Če tega ne bi bilo, jaz tudi ne bi šla nikoli nikamor, ker ga ne bi pustila doma pod slabo oskrbo. Do živali je treba biti odgovoren. Tisti, ki nočejo biti, jih po moje sploh ne bi smeli imeti. Mene je groza, ko po forumih berem vprašanja, koliko časa lahko muco pustiš samo in potem vidim razmišljanja tipa – za en teden jo bomo zaprli v stanovanje, ji dali hrano in vodo, bo že preživela. Za popizdit.

  Tudi zaradi živalic skoraj dvajset let nisem bila nikjer na dopustu.
  Tudi letos slabo kaže, ker je moja najstarejša mucika po novem doživljenjsko na zdravilih in bi težko koga našla, ki bi z njo kak teden ukvarjal namesto mene.
  To pomeni biti sam in biti odgovoren za svojo žival.

 18. Spider said

  Ne vem, nimam prave volje nikamor it.Mislim dopust si bom itak vzel, mogoče bom kar doma. Samemu mi ni za it na morje, kakšni pijanski druščini znancev pa se ne mislim priključiti.

 19. zogca said

  Jaz bom šla na več koncev, na čim več koncev. Kolikor bo denar dopuščal. Za začetek nekaj dni toplic z Izbrano, ampak to je res samo začetek. Aja, že naslednji teden si bom vzela dva frej dneva za lajhanje okoli. Oče bo imel še vedno dopust in se je ponudil, da me pelje na Plitvička jezera. Ponudba sprejeta. 😉 In takoj dano povpraševanje, ali me lahko naslednji dan pelje pa še v Jasenovac. Menda me bo. 😉 Love my daddy. 😉

 20. Janis said

  Jaz bi raje kaj irskega. 😉 In škotskega. 😉

  Irci in Škoti so super, če se misliš dobro poseksat ali dobro napit 😉 Sama pokrajina (izven mest) je pa bodisi za freake na zgodovino (dvignem roko) bodisi za tiste, ki potrebujejo kakšen teden miru po naporni službi in jih ne motita dež in samota (dvigne roko). Urbani predeli so pa taki kot povsod.

 21. zogca said

  Ne bom ne seksala ne pila.

  Irci in Škoti so super, če se misliš dobro poseksat ali dobro napit

 22. zogca said

  Meni zveni mamljivo.

  Sama pokrajina (izven mest) je pa bodisi za freake na zgodovino (dvignem roko) bodisi za tiste, ki potrebujejo kakšen teden miru po naporni službi in jih ne motita dež in samota (dvigne roko). Urbani predeli so pa taki kot povsod.

 23. Janis said

  Ne bom ne seksala ne pila.

  Bomo videli 😀

  Če moraš izbirat, bi jaz (sicer s težkim srcem) izbrala Irsko. S težkim srcem pa zato, ker se mi zdi tudi škotski Highland in otoki neprecenljivi. In ja, vem, da sem čudna, ker se večina ljudi tam dolgočasi, hehe, jaz pa ne 🙂

 24. zogca said

  O, believe me, ne bom, seksala ne bom, pijače pa tudi ne maram. Jaz sem že lani hotela tja, potem pa vso to depresiranje in posledično tudi manj denarja. Letos imam namen iti, pa čeprav to ne bo denar od plače. Imam nek moto, da se na počitnice hodi iz sveže prišparanega denarja (od zadnjih par plač in dohodnine), ne pa iz starih prihrankov oziroma rezerv za hude čase, hudi časi so pa tako ali tako menda pred vrati.

 25. zogca said

  Aja, pa v Skandinavijo hočem iti, samo to pa gotovo ne bo isto leto kot Irska in Škotska, manjka namreč sponzor. :mrgreen: Bom pa letos šla v Beneluks, to je ziher. Pa Bolgarija je ziher, to me tako ali tako skoraj nič ne stane. In v Švico bi šla za nekaj dni.

 26. zogca said

  Seksat pa bi šla jaz sem, Janis.

  http://www.nebesa.si/

  In to s tistim, ki mi je to tako ali tako že obljubil. Zaradi eno in pol leta trajajoče zamude pa bi mu izstavila tudi cel račun, čeprav jaz drugače vedno zase vse plačam sama.

 27. zogca said

  Novice današnjega dne po izboru Žogce! Da ne boste rekli, da sem se čisto polenila, ker novic že včeraj ni bilo!

  Mediji hodijo po priporočila k politikom

  http://www.delo.si/clanek/80785

  Zelena luč noveli zakona o javnih cestah

  http://www.delo.si/clanek/80818

  Zaupanje med vlagatelji se bo vrnilo šele, ko bo nekdo kaznovan

  http://www.dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/1042266479

  Po Fructalu in Radenski zdaj Šrotov imperij rešuje še Pivovarna Union

  http://www.dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/1042266460

  Poslanci bi radi predlog videli že danes

  http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=199633

  Vojaški džip pristal na strehi

  http://24ur.com/novice/crna-kronika/dzip-pristal-na-strehi.html

  V ozračju dveh španskih mest zaznali kokain

  http://www.siol.net/svet/zanimivosti/2009/05/v_ozracju_dveh_spanskih_mest_zaznali_kokain.aspx

  Soigralčeva erekcija zmotila Ronalda

  http://24ur.com/sport/nogomet/video-cristiana-ronalda-zmotil-soigralcev.html

  Farrah Fawcett na smrtni postelji

  http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/farrah-fawcett-na-smrtni-postelji.html

  Dan D za Quartissimo

  http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=19&c_id=40581

 28. Janis said

  Seksat pa bi šla jaz sem, Janis.

  Aha, sem, moja ljubica bi tudi 😉

 29. zogca said

  Vidiš!!!

 30. Janis said

  Samo je rekla, da hoče najprej jest k Frankotu 😉

 31. zogca said

  O tem pa ne vem čisto nič.

 32. zogca said

  Pa tudi sicer je bolje, da ne vem. Sem na tisti beljakovinski dieti in vse tisto, kar imam najraje, mi je prepovedano. Do mehurčkov pa prihajam samo s pomočjo Radenske. Še malo, pa bom začela postajati tečna. 😉

 33. zogca said

  Veliko fotografij s Škotske tukaj!!!

  http://canadian.blog.siol.net/2009/05/12/kotska/

 34. zogca said

  Ojoj, tole je idealno zame in za tistega, ki ga imam rada.

  Sicilija.

  http://www.tuscanynow.com/Rentals/Villas/Ca_Testaredda_PicturesID_5068.aspx

  Pustimo to, da je za štiri osebe. Bi jaz govorila za tri in tisti dve ne bi manjkali. :mrgreen:

  Samo fotke si poglejte, božansko.

 35. zogca said

  In tale!!!

  http://www.tuscanynow.com/Rentals/Villas/La_Trappola_PicturesID_3840.aspx

  Ampak ta je za šest ljudi. Za pet jih pa tudi jaz ne morem govoriti. :mrgreen:

 36. zogca said

  Zaljubljena!!!

  http://www.tuscanynow.com/Rentals/Villas/LAgave_PicturesID_5070.aspx

 37. maxi said

  Ojoj, tole je idealno zame …. Sicilija.

  Tudi zame…sem zgoraj spustila Sicilijo, to bi bila tudi moja destinacija v primeru malo večje denarnice.

 38. zogca said

  Jaz tako uživam v gledanju teh vil in koč, včeraj sem gledala že planinske koče. Gledam in sanjarim, kako se pred njimi vljam v ležalniku in pijem kokakolo. 😉

 39. Spider said

  Vidim, da je nekdo rekel Irska in Škotska.

  Moja življenska želja je prepotovat te dežele, keltska kultura me je od nekdaj privlačila.

 40. zogca said

  Tukaj na Irskem bi se pa jaz locirala. 😉

  http://www.rent-holiday-homes.com/Holiday-House-Clonmel-Ireland-d19406.html

  Nekam hiške sanjam zadnje dni, ne vem, zakaj.

 41. zogca said

  http://www.rent-holiday-homes.com/Holiday-House-Malin-Head,-Inishowen-Ireland-d17384.html

 42. zogca said

  Joj, lepo, zame in za princa.

  http://www.tuscanynow.com/Rentals/Villas/Malavigione_PicturesID_738.aspx

 43. zogca said

  To tudi.

  http://www.tuscanynow.com/Rentals/Villas/Villa_Cignano_PicturesID_34.aspx

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: