Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Joj, kako sem zaljubljena!

Posted by zogca na maj 2, 2009

Zjutraj je zvonil telefon. Zgodaj, prezgodaj. Bil je oče. Ker je on sicer zelo uvideven in ima več kot preveč razumevanja za mojo lenobo in spanje, sem vedela, da je bujenje mamino maslo. Res je bilo. Pograbila je slušalko in mi hitela razlagati, da nikoli ne grem nikamor z njima in da bi bilo res lepo, če bi danes šla. “Prav, pa grem”, sem rekla. Smela sem izbrati, kam bomo šli in ker grem jaz tako ali tako vsako pomlad v Volčji potok, sem se odločila za rožce.

Vem, dragi moji blogovski prijatelji, da sem obljubila, da bom ob prvi priložnosti iz mame izvlekla vse recepte za varčevanje, ampak ona ima zdaj toliko opraviti s prašičjo gripo, da ni bila voljna sodelovati. Razložila mi je samo to, da vsi, ki zaslužijo več kot štiristo evrov, lahko kaj prišparajo. Če jim ne uspe, to lahko pomeni samo eno, in sicer, ne zavedajo se, kje vse obstajajo rezerve.

Kot eno izmed rezerv je omenila to, da se lahko sprehajajo tudi tam, kjer ni vstopnine. Povedati je namreč hotela, da bi lahko šli tudi kam, kjer je vstop brezplačen. Ko je videla, kako jo je oče pogledal, je raje končala pridigo in nadaljevala s strategijami za boj proti prašičji gripi, kajpak bolj za hec kot zares. O tem, da bi ona, tudi sama upokojenka, reševala državo in njen proračun s tem, da bi vse upokojence poslala na počitnice v Mehiko, sem verjetno že pisala.

Na poti domov sem jaz naenkrat obmolknila, kajti opazila, da oče vozi v smeri … Da bo šel mimo prinčeve hiše. Oče seveda tega ni vedel, mama tudi ne, ampak meni je pa tako začelo razbijati srce, da sem mislila, da bo skočilo ven in zletelo skozi vetrobransko steklo. Ne, nisem videla princa, sem pa videla njegov avto. Spet ima novega, “ganc” novega. Če bi bila “pleh pička”, bi padla skupaj od navdušenja.

Joj, kako sem zaljubljena! Kaj bo z menoj? Zdrava pamet govori, da bi morala biti vsak dan manj zaljubljena, jaz pa sem, vse kaže, vedno bolj. Če bom princa še kdaj videla, bi se to skorajda moralo zgoditi v bližini urgentnega centra. Za vsak primer, ker se nikoli ne ve …

Tudi na kosilo smo šli. Jaz sem se odločila za Karađorđev zrezek, ki mu v Srbiji sicer pravijo tudi devojačka radost, podoben naj bi namreč bil moškemu spolnemu organu. Očitno ga pri nas pripravljajo drugače, kajti slovenska različica niti malo ne spominja na tiča, je pa vseeno zelo okusna.

In kaj bom zdaj? Ker lobotomija menda ne pride več v poštev, se bom vrgla na kavč in sanjarila o svoji sorodni duši, ki je tako blizu, a hkrati tako daleč.

 

Advertisements

93 komentarjev to “Joj, kako sem zaljubljena!”

 1. lynx said

  Spet ima novega, “ganc” novega.

  Kako pa veš da je prav njegov?

 2. zogca said

  Vedela sem, da bo nekdo to vprašal in bo ta nekdo moškega spola. Po registrski tablici vem, da je njegov in od nikogar drugega kot njegov. Noben drug član njegove družine ne bi imel takšne registrske tablice.

 3. Jazz said

  🙂

  http://www.mojvideo.com/video-elvis-presley-green-green-grass-of-home/4b4991f2958bc5561c49

 4. zogca said

  Jazz, daj še Elvisa. Princ ima rad Elvisa. 😉 In jaz imam rada princa. 😉

  Konec je z menoj, res.

 5. cija said

  Jaz sem pa jedla ravno Karađorđev zrezek kak mesec dni nazaj v eni srbski gostilni v Slovenski Bistrici. Ni bil podoben temu, ker je bil paniran. No, skupni sta jima verjetno dve točki:
  1. oba sta ogromna in absolutno prevelika za eno samo porcijo
  2. domnevam da sta oba enako polnjena.

  Glede tvojega nesojenega oboževanca pa mislim, da boš morala sama zavestno narediti konec in čisti rez. No more dirty thougths!!

 6. zogca said

  Jup, v Srbiji je tudi takšen, kot ga opisuješ. Le da ni paniran, ampak pohan. Ali pa se res temu rečen paniran. Je pa reč zelo nasitna, polnjena pa s sirom, kajmakom in slanino.

  Ni bil podoben temu, ker je bil paniran. No, skupni sta jima verjetno dve točki:
  1. oba sta ogromna in absolutno prevelika za eno samo porcijo
  2. domnevam da sta oba enako polnjena.

 7. zogca said

  Ne morem. Trudila sem se na vse možne načine, ne morem. Vem, da je trapasto, ker bi jaz, preden se je to zgodilo, vsako žensko, ki bi počela to, kar počnem zdaj jaz, imela za trčeno. Ampak ne morem. In ti ne znam razložiti, kako zelo imam jaz njega rada.

  Glede tvojega nesojenega oboževanca pa mislim, da boš morala sama zavestno narediti konec in čisti rez. No more dirty thougths!!

 8. zogca said

  Takšna pa je karađorđeva šnicla, ki jo jaz jem v Srbiji. Za Cijo in še koga, ki bi ga zanimalo.

  Ta pa je podobna penisu.

 9. cija said

  jep, točno tako je zadeva izgledala na mojem krožniku. Celo servirana je bila popolnoma enako: na plehnatem ovalu s kupom pomfrija.

 10. zogca said

  V Srbiji zraven dobiš še ogromno posodo tararca, da slučajno ne bi dobil premalo holesterola. :mrgreen: Meni je to v iber dobro, ampak hvalabogu to reč jem zeloooo redko, ker sicer bi me že pobralo.

 11. cija said

  Ni mi jasno, od kod tiste stasite beograjčanke pri taki prehrani… res ne. Verjetno jo samo vohajo, ali kako… Ali pa so njihovi geni fenomenalni…

 12. zogca said

  Ne jedo v Beogradu vsi, to moraš vedeti. Predvsem ženske ne jedo, preden se poročijo. Ko se enkrat poročijo, se premnoge razlezejo. Srbija ima, kolikor je meni znano, v Evropi največ debelih ljudi. Je pa tudi res, da verjetno nobeno evropsko mesto nima toliko dam, kolikor jih ima Beograd. Te žensko ne jedo takšne hrane in življenje posvetijo temu, da so lepe. Kar se pa postavnih in lepih mladenk tiče, tja do 25-ega leta … To samo gledaš, ampak res. Če si moški, se ti zmeša od tistih minik, petk, ritk, jošk in vsega.

 13. Jazz said

 14. zogca said

  Beograjske dame so sicer famozne tudi … Ne vem, ali se spomniš tistih časov, osemdesetih let. Takrat je bilo zelo popularno hoditi iz Beograda na morje v Protorož. Trst je bil namreč blizu. In beograjske dame … To ni, da se priklatiš na plažo kar tako, ne, ne bo šlo. Klobuček na glavi, našminkana do konca, tudi puder seveda, po možnosti pahljača. Kako je to fino, ti si misliti ne moreš. Ampak teh pravih beograjskih dam ni več veliko, se je Beograd po vseh teh vojnah in navalu begunce (več kot pol milijona več ljudi zdaj živi v Beogradu) precej spremenil. Od enega mojega strica žena je takšna dama. Tudi ona je hodila v Portorož. Sicer pa si gospa niti las ne zna sama umiti, nikoli si jih ni, vedno ji je frizerka umivala lase.

 15. Jazz said

 16. Spider said

  Cija, pa je ta restavracija v Bistrici dobra? Kak se ji reče?

 17. webmaher said

  Kaže meni lane moje, opanci ti lepo stoje…Bila bi ko ona dama iz Londona :mrgreen:
  Žogca zdej pa El Clasico gledat pa glej da se enkrat več zakotališ v Realovo mrežo 😉

 18. maxi said

  Joj, kako sem zaljubljena!

  Men se tudi zdi, da sem…. 😛

 19. cija said

  Restavraciji se reče Gašperjev hram in je sto metrov naprej od restavracije Potočnica. Tam sem bila samo enkrat, deluje mi bolj preprosto. Moj prijatelj je ne more prehvalit (khm nekaj ima pri tem tudi tudi količina hrane). Na vsak način pa, ko prideš ven, ne smrdiš po čebuli, za razliko od Gala žara.
  Za sprobat zihr je, če ti je všeč srbska hrana.

 20. Spider said

  Tenkju.

  Aja, Cija, zakaj si ti pravzaprav menjala nick? je kak poseben razlog?:)

 21. cija said

  Nimam več enega stalnega nicka. Pa itak bi morala na kakšno odvajalno kuro. Preveč časa zabijem tam gor na MONu.

 22. Jazz said

  maxi said
  May 2, 2009 at 8:15 pm
  Joj, kako sem zaljubljena!

  Men se tudi zdi, da sem….

  Vase ne velja… 😉

 23. Spider said

  Meni je drugače Orient bolj všeč kot Gala žar.

  Hadžija v Poštni mi pa ni všeč.

 24. maxi said

  Vase ne velja… 😉

  hehe Jazz….tako je vsaj ego sit. 🙂

 25. webmaher said

  juhuhuhu pridna Žogca, kar 6X v pravo mrežo :mrgreen:

 26. Jazz said

  maxi said
  May 2, 2009 at 8:54 pm
  Vase ne velja…

  hehe Jazz….tako je vsaj ego sit.

  Mogoče je res občutek tak 😉 ,ampak…

  Ej drugič gledam Ujemi in spusti:http://www.hbo.si/TitleDetail.aspx?ScheduleId=3988320

  poglej! 😀

 27. Jovanka Broz said

  pridna ker si poslikala. Mi smo v službi dobili vstopnice pa gre sin s punco jutri v Arboretum.

  Karadjordjeva na tvojem krožniku je ponaredek 😀

  Imam obiske to veš? danes so vsi na poroki (sinov prijatelj se poroči-revček

 28. lynx said

  Men se tudi zdi, da sem….

  Je tvoj tudi modre krvi? 😉

 29. zogca said

  Ampak dober. Je bila res dobra. Kar seveda ne pomeni, da midve ne bova šli na Karađorđevo šniclo k Jovotu, seveda bova!!!

  Karadjordjeva na tvojem krožniku je ponaredek

 30. zogca said

  Še ena sotrpinka. 😉

  Men se tudi zdi, da sem….

 31. Jovanka Broz said

  kmalu bove šle,te pogrešam…..

 32. zogca said

  Moj je res aristokracija. Zdaj pa ima še belega konja. Moj princ na belem konju.

  Je tvoj tudi modre krvi?

 33. zogca said

  Jaz tebe tudi. Saj bi te danes poklicala, ampak potem so me pohopsali starši. Je bilo pa luštno in staršem je veliko pomenilo, da sem šla z njima.

  kmalu bove šle,te pogrešam…..

 34. zogca said

  Ajoj. Tako mladi se danes sicer ne poročajo. Neka jim je sa srečom.

  danes so vsi na poroki (sinov prijatelj se poroči-revček

 35. Jazz said

  Maxi:


  od 3:30 naprej… 😛

 36. zogca said

  Tole bom pa jaz kupila svojemu aristokratskemu potomcu in postavila pred hišo!

 37. Spider said

  Kako lepa pesmica…

  http://www.mojvideo.com/video-za-slovenijo-zivim/f4331b22f3d8648a39e1

 38. zogca said

  Budnica za mojega princa!!!

 39. Boom said

  Še kdo tukaj?

 40. zogca said

  Jaz!!!

 41. Boom said

  Lepo. Pravkar sem gledal Široko zaprte oči. Film, ki ti da mal za mislit 🙂

  Vidim, da si bila danes v arboretumu. Jaz tudi.

 42. zogca said

  Nisem te videla. 😉

  Tega filma pa ne poznam. Jaz pravzaprav zdaj ne delam nič. Prej sem s prijateljico klepetala po telefonu, zdaj posluša glasbo in telovadim, glava levo, glava desno, ker me vrat boli in ramena. Potrebovala bi masažo.

 43. Boom said

  Potrebovala bi masažo

  Kle ti pa ta hip bolj težko pomagam 😀

  Verjamem, da me nisi vidla. Jaz sem bil popoldan

  O filmu:
  http://www.siol.net/tv-spored.aspx?val=2715971

  Se splača pogledat Pa še Nicole Kidman igra, ki mi kar sede. Tako in tako 😀

 44. zogca said

  Malo sem se hecala. Četudi bi se zaletela vate, ne bi vedela, da si ti. 😉 Tehnično gledano sem bila tudi jaz popoldne, če je popoldne po dvanajsti naprej.

  Kidmanka. Potem je to, kar je moja mama gledala. Vem, da je oče rekel, da gleda Kidmanko, ko sem klicala. Meni pa ona ni … Ne vem, ni moj tip.

 45. Boom said

  O filmu:
  http://www.siol.net/tv-spored.aspx?val=2715971

  No, tale povzetek je za moje pojme čist mimo in zgreši bistvo.

 46. Boom said

  Kidmanka. Potem je to, kar je moja mama gledala. Vem, da je oče rekel, da gleda Kidmanko, ko sem klicala. Meni pa ona ni … Ne vem, ni moj tip.

  Ja, no, če ti Tom Cruise bolj sede, bom čist razumel :mrgreen:

 47. zogca said

  Jaz sem gledala eno minuto. S Tomom sta bila na postelji in ona ga je vprašala, ali je pofukal dve punčari z zabave. Človek bi mislil, da me bo to pritegnilo, ampak me ni. Jaz res skorajda vedno gledam samo svoje serije na DVD-ju. Včasih sama sebi nisem jasna, zakaj raje gledam nekaj, kar sem že desetkrat videla, ampak tako je.

 48. zogca said

  Tudi on mi ni. I like them tall. 😉

  Ja, no, če ti Tom Cruise bolj sede, bom čist razumel.

 49. Boom said

  Probaj ga nekje dobit. Se res splača pogledat.

 50. zogca said

  Imam nekaj zate, Boom. Knjigo z naslovom … Mah, bom kar citirala, kaj mi je napisal Brane Kastelic.

  Žogca, sam sem imel ta teden “problem” s skupino štirih žensk, ki so se v jutranjem programu GMTV-ja do solza nasmejale, ko so se pogovarjale o novi knjigi (tudi ta je nastala v ZDA) z naslovom “365 Ways to Weasel Your Way Out Of Sex”, kar ne pomeni nič drugega kot 365 ukan za izgonitev seksu.
  V studiu sta bili ameriški avtorici (obe poročeni in, pa ne razumi me narobe, seksualno zelo užitni, posebej ena), debelušna povezovala Loraine, ki občasno namigne, da ji ga manjka (seksa) in gostja, ki se je samo smejala.
  Zelo in iskreno so se zabavale, ko so obdelovale posamezne načine za izognitev seksu, od enostavnih, kot je bila celonočna maska iz blata, s katero naj bi šla žena v posteljo, do bolj tehnološko naprednih kot je posnet otroški jok, ki ga žena sproži z daljnicem, ko se ji mož v postelji približa s trdim.
  Kako so se smejale! Tudi ko so se pogovarjale o posameznih tehnikah izmikanja seksa! Knjiga po njihovem vsebuje zelo zabavna in smešna poglavja, saj so se krohotale že ob omenjanju poglavij ko so zavlačevalna tehnika, odvračevalna taktika, opravičila v posebnih razmerah in podobna. Ha ha ha!
  Meni ni šlo na smeh, pa mislim, da imam smisel za humor. Najmanj smešen pa je bil razlog zaradi katerega sta Američanki menda napisali knjigo: da bi prinesla nekaj humorja in zabave v svet trpečih žena s preveč obveznostmi, ki jim možje po prihodu v posteljo zatežijo s seksom, in zato, da bi ženam ponudile nekaj, kar bi okrepilo vezi med njim (female bonding). Mislim…
  Knjigo kupim še danes, preberem in pokomentiram v naslednjem blogu.

 51. zogca said

  Misliš, da je to film zame?

  Probaj ga nekje dobit. Se res splača pogledat.

 52. Boom said

  Ne vem kaj naj o Američankah rečem. Gre za izogibanje samo možu ali na splošno??

 53. Boom said

  Misliš, da je to film zame?

  Ne vem kaj s tem misliš, vendar se mi zdi, da lepo pokaže to, ko se začneš spraševati kaj pravzprav sem oz. kaj mojemu zakoncu v resnici predstavljam.

 54. zogca said

  Jaz si bom to knjigo naročila na Amazonu. Pa ne zato, ker bi potrebovala tovrstne nasvete, ampak me zanima, kaj vse so si ženske sposobne izmisliti.

 55. Boom said

  … z ženske strani pa tisti občutek krivde po mokrih sanjah

 56. zogca said

  Tega zadnjega komentarja pa ne razumem.

 57. Boom said

  Verjamem, da ne, vendar je precej žensk, ki se svoje seksualnosti oz. želje še vedno nekako sramujejo. Vzgoja.

 58. zogca said

  Absolutno se strinjam, da gre za vzgojo. Predvidevam, da se nihče ne rodi zavrt, čeprav verjetno že na svet pridemo bolj ali manj odprti.

 59. zogca said

  http://www.amazon.com/365-Ways-Weasel-your-Way/dp/1439214808/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=books&qid=1241308047&sr=8-1

  Če bo knjiga zanimala še koga!

 60. webmaher said

  če bo mene mi bo Žogca prevedla 😉

 61. Boom said

  No, mogoče v tem filmu niti ni toliko šlo za to. Žena mu je priznala svoje sanje bolj na podlagi njegove izjave o tem, da je prepričan vanjo oz. njeno ljubezen vanj.

  Sicer pa, najbolje, da si ga ogledaš.

 62. zogca said

  Ne mi rečt, Web, da ne bi razumel te knjige.

 63. zogca said

  Boom, mogoče bom pa res. Mi izdaš, kakšne so bile te njene sanje? Tam na linku, ki si mi ga dal, piše, da ga je prevarala in mu je priznala to.

 64. zogca said

  V zadnjem mesecu sem znova, verjetno dvajsetič, pogledala vse epizode serije Болји живот, zdaj pa sem začela reprizirati, gotovo desetič, serijo Породично благо.

 65. Boom said

  Ni ga prevarala. Naj bi bila na nekem potovanju in v dvigalu je čisto bežno srečala moškega, ob katerem je “zmrznila” in ves čas potem tudi mislila nanj. Rekla pa je, da če bi bila kakršna koli šansa, da je bila v tistem tranutku pripravljena se odreči tako prihodnosti kot preteklosti, magari za eno samo noč.

 66. Boom said

  … skratka, feeling, ko sečaš nekoga in bi se v tistem trenutku najraje z njim dal dol.

 67. zogca said

  Saj o tem večkrat beremo tudi na MON-u, ko se ženskam zaradi kakšnega sodelavca ali podobno zamegli um, čeprav nisem prepričana, da so se pripravljene odreči svoji družini, vsaj ne večina in vsaj dokler niso ziher, da se bo tisti drugi poročil z njimi.

 68. zogca said

  Jaz sem tako zaljubljena, da tega sploh ne razumem. Niti ne vem, da drugi moški obstajajo. Ampak sicer sem pa vedno pri teh stvareh uporabljala glavo. Ne bi eden mene mogel tako zmesti, da bi jaz naredila nekaj, kar se meni moralno zdi sporno.

  … skratka, feeling, ko sečaš nekoga in bi se v tistem trenutku najraje z njim dal dol.

 69. Boom said

  Saj to je to. Seveda se nihče ni pripravljen odreči družini, kljub vsemu pa ostane dvom. Ne strah pred prevaro, temveč dvom v to kaj sem in kaj partnerju predstavljam.

 70. zogca said

  Kaj si drugi predstavlja in kaj misli, tako ali tako ne moreš nikoli vedeti. Lahko si samo misliš in se hkrati tudi motiš.

 71. zogca said

  Ravno včeraj sem brala na MON-u eno s poročenim ljubimcem. Je bila tri leta z njim, pa si je našla drugega. Če sem prav razumela, je bil poročen tudi on in se je potem ločil. Zdaj je spet aktualen tisti od prej, še vedno poročen, in ta, ki se je ločil ni več zanimiv. Skratka, ta od treh let ji je rekel, da se bo ločil, če bo ona hotela biti z njim. Hočem reči … Ta njegova žena pojma nima, da je njen zakon odvisen od tam neke ženske, ki ne ve, kako bi se odločila. Sanja se tej ženi ne. Toliko o zelo zmotnih predstavah, ki jih lahko imamo.

 72. Boom said

  Daj link prosim. Nisem bral (sem zadnje dni bolj na političnem). Zakon pa za moje pojme nikoli ni odvisen od tretjega.

  Sicer pa … včasih se tudi sam nagibam k teoriji, da ljudje po naravi res nismo monogamni.

 73. Boom said

  Sicer pa … včasih se tudi sam nagibam k teoriji, da ljudje po naravi res nismo monogamni.

  … da gre pri vsej stvari bolj za zavestno odločitev, lateri pa se podzavest velikokrat upira. Na različne načine.

 74. zogca said

  http://med.over.net/forum5/read.php?151,5437110

  Daj link prosim.

 75. zogca said

  Sem opazila. Včeraj sem se celo jaz vključila v debato. Je hotela WW imena in sem ji jih dala, ampak potem je pa začela noreti in besneti. Verjetno ni pričakovala, da ji bo kdo res dal imena. Sicer pa Politični ćvek smatram za hudo potrato časa. Mislim, jaz rada debatiram, ampak tam se mi pa zdi nesmiselno karkoli pametnega pisati, ker …

  Nisem bral (sem zadnje dni bolj na političnem).

 76. zogca said

  Mogoče res ne, smo pa lahko bolj ali manj odgovorni. Jaz vem, da ne bi hotela prizadeti človeka, ki ga imam rada in ki mi zaupa. Če se moram zato odreči kakšnemu užitku, se pač moram.

  Sicer pa … včasih se tudi sam nagibam k teoriji, da ljudje po naravi res nismo monogamni.

 77. Boom said

  Mogoče res ne, smo pa lahko bolj ali manj odgovorni. Jaz vem, da ne bi hotela prizadeti človeka, ki ga imam rada in ki mi zaupa. Če se moram zato odreči kakšnemu užitku, se pač moram.

  Vidiš, to pa je vsaj delno tudi v tem filmu prikazano. Prizadetost zaradi, sicer ne z dejanja samega, temveč obstoja možnosti in njegova reakcija.

 78. Boom said

  Ma nič, spat bo treba. Se še juti kaj oglasim. Sicer sem te mislil še ene par stvari vprašat, ampak drugič. Pa tudi se mi ne zdi najbolj primerno, da bi to spraševal tu, kjer lahko vsak bere.

 79. zogca said

  Jaz že tudi v sede spim, samo še glasovi iz Porodičnega blaga me držijo pri budnosti. Hvala bogu za moje serije, odlična družba so za noči. Kar pa se vprašanj tiče, ti lahko pošljem mejl na tisti naslov, ki ga imaš vpisanega ob prijavi tukaj in ti bom zasebno odgovorila na tisto, kar te zanima. Res je, nekatere stvari niso za pisati javno, čeprav ne vem, kaj želiš vprašati, se s tem gotovo strinjam. Želim ti lahko noč.

 80. Nevenka said

  Tudi jaz sem najprej pomislila, da avto mogoče ni njegov?
  No, ampak, če si po tablici prepričana. OK. Ah, tale zaljubljenost brez pravih odgovorov, je vseeno prenaporna reč.
  Jaz sem že čisto izčrpana, tako zelo, da si prav želim čudežnega preobrata v glavi. V srcu pravzaprav. A vem, da ga ne bo. To je tisto. Obsodba. Tako se počutim.
  Sedajle sonček kuka na svetlo. Poskušala bom kaj narediti iz dneva. Za solze sem imela jutro, pa večer bo tudi še dolg.
  Tebi vsekakor želim vse lepo in več veselja. Četudi ob sanjarjenju.

 81. samo jaz said

  Jutro!

  Vidim, da ste (spet) ponočevali, zdaj pa ste še vsi v postelji?

  Žogca, lepe rožce!
  Mi2 z možem sva bila pa v Mozirskem gaju.
  Sicer sva imela najprej namen iti v Volčji potok, vendar, ko sva prišla do tja, je bila na parkiršču taka nepopisna gneča, da sva se obrnila in zavila proti Mozirju (ker je nekdo – ne bomo o imenih – menil, da bo tam manj ljudi… kar je sicer bilo res, ampak je tudi Mozirski gaj manjši, tako da v končni fazi neke razlike ni bilo – po moje, no).

  Lepo se imejte danes!
  Jaz se grem potepat s svojim ljubimcem (imam namreč podobnega ljubimca kot StaneP ljubico). 😉
  Ampak gre mož zraven, tako da ni greh, ne?

 82. zogca said

  Ne, o tem sploh ni dvoma, avto gotovo ni ne očetov ne bratov. Sestra za tak avto nima denarja, maminega pa sem tudi videla pred hišo, ona ima istega kot jaz.

  Tudi jaz sem najprej pomislila, da avto mogoče ni njegov?
  No, ampak, če si po tablici prepričana.

 83. zogca said

  V bistvu jaz imam odgovor in jaz razumem, zakaj je temu tako. On je moja sorodna duša, jaz sem to vedno čutila in tudi atrologija je to pokazala. Ravno par dni nazaj sem nekaj raziskovala na internetu, je ven vrglo, da gre v primeru teh dveh (torej naju) za stoodstotno ujemanje duš. Joj, ko bi se še glavi ujeli.

  Lep dan ti želim, Nevenka, čeprav bo vremensko očitno bolj turoben.

  Ah, tale zaljubljenost brez pravih odgovorov, je vseeno prenaporna reč.

  Tebi vsekakor želim vse lepo in več veselja.

 84. zogca said

  Tam imajo zelo dobro organizirano s parkiranjem. Ko sem bila lani, je bila gneča še veliko večja kot včeraj, ampak parking vedno dobiš. In kar je luštno, oni ti ga najdejo in pokažejo, tebi se ni treba nič mučiti. To se mi zdi odlično, da imajo tako urejeno. Notri pa se gneča porazgubi, z izjemo tistega dela, kjer so otroška igrišča, tam pa je gneča. Sicer pa si jaz že dolgo želim iti v Mozirje in ne pridem. Enkrat mi bo gotovo uspelo. Gledala sem njihovo spletno stran in mi je zelo všeč, kar sem videla.

  Ni greh, ni. 😉 Upam, da bosta maksimalno uživala, ti in ljubimec. 😉 Pa mož tudi. 😉

  Sicer sva imela najprej namen iti v Volčji potok, vendar, ko sva prišla do tja, je bila na parkiršču taka nepopisna gneča, da sva se obrnila in zavila proti Mozirju (ker je nekdo – ne bomo o imenih – menil, da bo tam manj ljudi… kar je sicer bilo res, ampak je tudi Mozirski gaj manjši, tako da v končni fazi neke razlike ni bilo – po moje, no).

  Ampak gre mož zraven, tako da ni greh, ne?

 85. maxi said

  Ta njegova žena pojma nima, da je njen zakon odvisen od tam neke ženske, ki ne ve, kako bi se odločila. Sanja se tej ženi ne. Toliko o zelo zmotnih predstavah, ki jih lahko imamo.

  Žogca tvoje ugotovitve teoretično držijo. V življenju je pa sicer drugače. Žena, ki ji ga mož takole svira zagotovo ve oz.občuti. Zadeve kot je varanje, sploh takšno dolgotrajno ni mogoče prikriti, NI! V odnosu se takrat ko se varanje začne nekaj spremeni, mogoče na začetku res ne veš kaj se dogaja – seveda, verjetno ne veš…..ampak čez čas ti priklopi.
  V primeru, da žena tega res ne opazi, je jasno da živita tako eden mimo drugega, da je tako ali tako vseeno kaj eden ali drugi dela.

 86. Janis said

  Saj to je to. Seveda se nihče ni pripravljen odreči družini, kljub vsemu pa ostane dvom. Ne strah pred prevaro, temveč dvom v to kaj sem in kaj partnerju predstavljam.

  Na podlagi svojih izkušenj pravim, da je treba z določenimi mislimi in vprašanji v zvezi delat zelo previdno, ker so dvorezen meč. Vzbujat v partnerju prepričanje, da ti je samo on na celem svetu seksualno privlačen in da te včasih proti tvojemu razumu živalsko ne privlači še kdo drug – to so nepoštene pravljice. Na drugi strani tega meča je pa sistematično partnerju razlagat, ob kom vse si pomislil, kako fino bi bilo skočit na WC in kako bi bilo biti z njim v zvezi itd. – to je pa nepotrebno suvanje v partnerjev občutek varnosti, v partnerjev ego in navsezadnje partnerjeva čustva. Če bi jaz vprašala mojo kraljico, kdo se ji je recimo v zadnje pol leta zdel živalsko privlačen, bi tudi dobila odgovor. Ampak veš, ne vprašam.

 87. Spider said

  Aja, Zogca, Portorož…

  meni je tako..socialistično kvazi-moden, nooo…Ne vidim, zakaj je enim všeč. Opatija na Hrvaškem je dost lepša, tam je veliko starih vil. Je pa res, da Portorož šiša Opatijo glede modernih hotelov.

 88. zogca said

  Nekateri to celo zahtevajo. Saj menda poznaš primere, ko ženske padejo skupaj od groze, ko izvedo, da moški gleda porniče. Glej grozo, še druge ženske ga spolno privlačijo.

  Vzbujat v partnerju prepričanje, da ti je samo on na celem svetu seksualno privlačen in da te včasih proti tvojemu razumu živalsko ne privlači še kdo drug – to so nepoštene pravljice.

 89. zogca said

  Po moje na nek način partnerja sovražiš, če mu to delaš.

  Na drugi strani tega meča je pa sistematično partnerju razlagat, ob kom vse si pomislil, kako fino bi bilo skočit na WC in kako bi bilo biti z njim v zvezi itd.

 90. zogca said

  To ti čisto verjamem. Saj ženska verjetno ve in bogsigavedi zakaj vztraja ter trpični samo sebe. Ampak to še vedno ne opravičuje njegovega dejanja. Če bi kogarkoli spoštoval, ženo ali ljubico, bi se odločil. Tako pa je njemu fino, za druge pa mu je malo mar.

  Žena, ki ji ga mož takole svira zagotovo ve oz.občuti. Zadeve kot je varanje, sploh takšno dolgotrajno ni mogoče prikriti, NI!

 91. zogca said

  Meni ni. Ampak če si v tistem času rekel, da si bil v Portorožu, so sosede in vsi drugi vedeli, da imaš denar. Plus, omenila sem Trst, v tistem času je bilo to zelo pomembno.

  Ne vidim, zakaj je enim všeč.

 92. Spider said

  Sej te razumem.

  No, sej Portorož je poleg centra Ljubljane edino mesto v Sloveniji, kjer lahko novodobni japiji in povzpetniki pokažejo svoje jeklene konjičke in nove spremljevalke, ob tem pa jih zagotovo vidi zadosti ljudi. vsaka država, ki da kaj nase, rabi tudi tak punkt.:)

 93. zogca said

  Pri meni je tako. Če bi šla na morje naslednji teden in bi mi bili pomembni notranji bazeni, bi se mogoče celo odločila za Portorož. Poleti pa NIKOLI. Za ta denar sem lahko namesto en teden dva tedna na kakšnem hrvaškem otoku in se imam stokrat bolje. V Portorožu ne vidim nobene lepote.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: