Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Ne trobi, šminkam se zate!

Posted by zogca na april 9, 2009

Če redno berete moj blog, veste, da imam kar nekaj ljubezni. Kajpak je moja največja ljubezen princ. Potem so tukaj še ljubezen do kokakole, humorističnih nanizank, glasbe, občasno tudi ljubezen do prepiranja. Nikoli pa nisem pisala o svoji ljubezni do ene majhne stvarce, ki dela na baterije. In ne, ni vibrator. Verjeli ali ne, vibratorja sploh nimam in ga tudi ne želim imeti. Ta stvarca, ki dela na baterije in jaz do nje čutim veliko ljubezen, je fotoaparat. Tisti, ki me poznajo, vedo, da grem le redko od doma brez njega. Ko enkrat na teden “praznim kartico”, na dan pride marsikaj. Kot, na primer, ti dve nalepki. Ki ju sprva nisem hotela fotografirati, kajti bala sem se, da bo iz trgovine prišla lastnica avtomobila in me napadla. So pač takšni časi. Ko opaziš, da se nekdo vrti okoli tvojega avtomobila in ga celo fotografira, ponavadi pomisliš na kaj slabega. Zato sem šla raje mimo. Ljubezni do prepiranja navkljub. Vendar si nisem mogla pomagati. Čez pet minut sem se vrnila. S fotoaparatom, skritim v rokavu jakne, sem vseeno dvakrat pritisnila in …

Čeprav je tudi nalepška, na kateri piše Tako vozim, da te živciram, posrečena, se mi je ta, na kateri je pisalo Ne trobi, šminkam se zate zdela … Še tako koleričen moški, bi se moral, če bi zaradi njenega obotavljanja nekaj minut dlje stal na križišču, samo nasmehniti. Ali morda precenjujem strpnost slovenskih voznikov? Tudi jaz bi si morala omisliti kakšno nalepko. Razmišljam o Ne jezi me, ker praskam. Takšne ne prodajajo, kajne? Če jo vseeno kje zasledite, mi, prosim, sporočite.

Advertisements

161 komentarjev to “Ne trobi, šminkam se zate!”

 1. webmaher said

  Trobim tebi, rad bi sprobal šminko s tvojih ustnic 😆

 2. zogca said

  Jaz se ne šminkam. 😉

 3. Spider said

  Ena lepa pesmica za ta lep sončen dan:

 4. webmaher said

  to že vemo in niti ni bilo namenjeno tebi, zato bi se stavek ki bi bil namenjen Žogci glasil sledeče: Trobim ti, rad bi občutil moč tvojih nohtov :mrgreen:

 5. zogca said

  Trobim ti, ker sem rad krvav?!?

  Trobim ti, rad bi občutil moč tvojih nohtov.

 6. Janis said

  Tale nalepka bi mene sigurno nasmejala 😀 Všeč mi je duhovitost 😀

  Off-topic pa ugotavljam, da sem jaz očitno res cepljena proti idealistični romantiki.

 7. zogca said

  Ker je že ravno Spider začel z italijanskimi, bom nadaljevala v tem slogu.

  Ta pesmica mi je bila zelo dolgo tako zelo všeč, da sem bila odločena hčerki dati ime Kjara (to sem jaz poslovenila po svoje in drugače, da ne bi bilo nobene druge takšne). Ker pa bom jaz imela sinkota, imena ne potrebujem, zato ga lahko javno napišem, če komu pride prav. Imena za fantka ne pišem javno in ga tudi govorim ne, ker sem imena “kradejo”. Jaz imam namreč že od sedmega leta izbrani dve imeni. In ko sem se pogovarjala s sodelavko, ki je bilo noseča … Povej, povej, povej. Da ne bo dala istega, kje pa, nikoli. Ji povem in kaj se zgodi nekaj mesecev pozneje? Njenemu fantku je ime Bor. Pa vem, da prej na to ime niti pomislila ni. Zato zdaj tisti drugo, tudi slovensko ime, tudi tri črke, ampak bolj redko kot Bor, skrivam kot kača noge. Da mi ga ne ukradejo. In bo potem Ljubljana polna …

 8. zogca said

  Razloži nam, kaj te je napeljalo na to misel.

  Off-topic pa ugotavljam, da sem jaz očitno res cepljena proti idealistični romantiki.

 9. Janis said

  Hehe, tudi midve ne govoriva imen 😉 Za naslednji krog imava že obe varianti 🙂

 10. Janis said

  Razloži nam, kaj te je napeljalo na to misel.

  Zaradi teme na MON-u.

  http://med.over.net/forum5/read.php?151,5391865

 11. zogca said

  Ni pametno. Oziroma, če gre za ime, ki ga tako ali tako da vsak peti par, je vseeno. Če je pa kaj malo manj priljubljenega, je bolje biti tiho. Ker se ime razširi kot požar. Jaz imena za punčke komot govorim naprej, ker sem prepričana, da bom imela fantka. Tako da – imela sem Kjaro, potem sem imela Zojo, pa tudi Živo sem imela. Pa še jih je bilo, sem že pozabila. Medtem ko sta za fantke bila samo Bor in … Ker pa bom imela samo enega sinkota, bo ta … povsem dovolj. In ne mi pisati, kaj pa, če moškemu ne bo všeč. Žogca ima naslednjo teorijo – mama da ime, oče da priimek.

  Hehe, tudi midve ne govoriva imen.

 12. Lynx said

  Off-topic pa ugotavljam, da sem jaz očitno res cepljena proti idealistični romantiki.

  To ni nujno dobro. Tudi sam ne verjamem v zgodbe tipa:”in živela sta srečno do konca svojih dni…”

 13. zogca said

  Se mi je kar zdelo, da bo to. 😉 Članka na Bibi nisem brala, ga bom, sem pa sklepala po tem, kar so pisale. Poznam eno podobno indijsko zgodbo, ki pa je – čez leta ni bila prav nič romantična. Malo tu, malo tam, malo pri njenih starših, malo pri njegovim. Predvsem pa se mi je vtisnilo v možgane to, da ona nikamor ne sme brez njega, njegovih ali njenih sorodnikov. Tudi v Ljubljani ne. S sestro v mesto, z mamo v trgovino, nikamor sama. Hvala lepa.

  Zaradi teme na MON-u.

  http://med.over.net/forum5/read.php?151,5391865

 14. zogca said

  Še ena zelo italijanska …

  Umberto Tozzi – Ti amo

 15. Janis said

  Saj zato sem pa napisala, da se jaz civilizacijskih eksperimentov ne bi šla. Ker je na koncu dneva nujno, da imaš z nekom podoben pogled na svet. In ker že itak očitno nisem dovolj romantična, bom napisala še to, da imajo eksotični moški enostavno preveč motivov, zakaj se poročiti z državljanko EU, da me to ne bi motilo.

 16. webmaher said

  Žogca dobi svojo nalepko Ne jezi me, ker praskam :mrgreen:

 17. zogca said

  Noro dobro!!!

  Žogca dobi svojo nalepko Ne jezi me, ker praskam.

 18. webmaher said

  dobre nohte imaš, že črke so tu trpele :mrgreen:

 19. Spider said

  Jaz si Žogco predstavljam kot eno tako malo muhasto, temperamentno punco, ki je pripravljena pri priči praskati, sploh za kazen, če je bila preslabo poseksana.

  Ups, Žogca ne seksa.

 20. zogca said

  Poznam kar nekaj internacionalnih parov oziroma bolje, da napišem evropsko/evropskih. In samo za enega od teh moških sem prepričana, da jo ima res res res rad. Na koncu pa tako ali tako nista ostala v Evropi, ampak sta šla v njegovo državo, pa ne na njegovo, ampak na njeno željo. Ker je njo tako ali tako vedno tja vleklo, ker … O tem sem prepričana, da je prevagala njena želja, ker je bila ona vedno naravnost obsedena s to državo. In ona je bolj v oblakih, medtem ko je on bolj trezen in razumen. Sajj mogoče se pa nekoč vrneta, sem pa prepričana, da bosta ostala skupaj.

  In ker že itak očitno nisem dovolj romantična, bom napisala še to, da imajo eksotični moški enostavno preveč motivov, zakaj se poročiti z državljanko EU, da me to ne bi motilo.

 21. zogca said

  V bistvu pa sem v življenju spraskala samo enega. In sicer sem v svojih najstniških letih imela za vratom enega norca, ki je non stop lazil za menoj, me čakala pri vhodu bloka in neredko šel za menoj tudi noter. Ponavadi sem stekla po stopnicah, enkrat pa ga nisem videla in sem šla v dvigalo, on pa za menoj. Me je začel otipavati in poljubljati, pa sem ga tako spraskala. In bilo je poletje, imel je tisto majico brez rokavov, na naramice, ki ima kar globok izrez. Prav potegnila sem in ga res do krvi spraskala. Samo budala je budala, se je potem okoli hvalil s temi praskami. Sicer pa ne praskam. Tudi med seksom ne. Sicer sem slišala, da nekatere ženske fejst praskajo, ampak jaz res ne. Ker se zavedam tega, da … Moji moški imajo ponavadi precej materinih znamenj na hrbtu in se mi ne zdi ravno najpametneje, da jih jaz z nohti operiram.

  Jaz si Žogco predstavljam kot eno tako malo muhasto, temperamentno punco, ki je pripravljena pri priči praskati, sploh za kazen, če je bila preslabo poseksana.

  Ups, Žogca ne seksa.

 22. Spider said

  Ha ha, tipi nimamo težav, da bi nas osvajale eksotične lepotice in da bi se bili posledično primorani spraševati o morebitnih skritih motivih tega početja. Če me bo kdaj osvajala kakšna eksotična državljanka države ne-članice EU, bom pa z veseljem poročal.

 23. zogca said

  Le glej. 😉

  Če me bo kdaj osvajala kakšna eksotična državljanka države ne-članice EU, bom pa z veseljem poročal.

 24. Janis said

  Ha ha, tipi nimamo težav, da bi nas osvajale eksotične lepotice in da bi se bili posledično primorani spraševati o morebitnih skritih motivih tega početja.

  Da vas ne? Kvečjemu premalo potuješ v eksotične države, hehe. Tema dejansko ni smešna, ampak v določenih državah, kjer je življenje slabo, bi tako ženske kot moški naredili VSE, da bi prišli v kakšno razvito državo. Celo jaz bi si komot lahko uvozila eksotično lepotico za ženo.

 25. Spider said

  Ja, res malo potujem v eksotične kraje, priznam. Več se zadržujem po Evropi.

 26. zogca said

  Res je. Poznam kar nekaj Evropejk in Evropejcev, ki so jim v tistih krajih množično (po sto na dopust) izpovedovali zaljubljenost oziroma ljubezen.

  Kvečjemu premalo potuješ v eksotične države, hehe. Tema dejansko ni smešna, ampak v določenih državah, kjer je življenje slabo, bi tako ženske kot moški naredili VSE, da bi prišli v kakšno razvito državo. Celo jaz bi si komot lahko uvozila eksotično lepotico za ženo

 27. zogca said

  Enako. Kolikor me mika, da bi se hajkala po Evropi dobesedno non stop, tako nimam prav velike želje, da bi šla iz Evrope. Dobro, bila sem v Ameriki, ampak to je nekje ista kultura.

  Ja, res malo potujem v eksotične kraje, priznam. Več se zadržujem po Evropi.

 28. Tana said

  Žogca: Če redno berete moj blog, veste, da imam kar nekaj ljubezni. Kajpak je moja največja ljubezen princ. Potem so tukaj še ljubezen do kokakole, humorističnih nanizank, glasbe, občasno tudi ljubezen do prepiranja. Nikoli pa nisem pisala o svoji ljubezni do ene majhne stvarce, ki dela na baterije.

  Sem predvidevala, da je fotoaparat in fotografiranje tebi ljubo. Ja. Še prej, ko sem te spremljala na MON-u, mi je bilo zelo všeč, ko si vse “pofotkala” (posteljnino, vrečko za nakupovanje …). Da ne govorim sedaj na blogu. Mi je všeč.

  Žogca dobi svojo nalepko Ne jezi me, ker praskam :mrgreen:

  Web pa ni zastonj “maher”. Čestitam. Kot je rekla Žogca “noro dobro”.

 29. zogca said

  Aaaaaa, torej si videla. 😉 Pa če kaj dobrega skuham, vedno pofotkam. In če mi v restraciji prinesejo kaj res, lepega pofotkam. Ko vidim kakšno lepo rožico, pofotkam. Res, nenehno vlečem ven ta fotoaparat. Ljudi fotkam malo manj, ker jim gre ponavadi po na živce. Ampak včasih pa hvalabogu vztrajam. Če ne bi, ne bi zdaj imela kakšnih 50 fotografij princa – za občudovanje. Daleč največ pa sem fotografirala muca, imam razvitih 2.000 njegovih fotografij. Sicer fotografij ne razvijam tako množično, večino samo spravim na diske. Ampak muca sem pa morala, ker če bi bilo karkoli narobe z diski, če bi crknil računalnik, če …

  Sem predvidevala, da je fotoaparat in fotografiranje tebi ljubo. Ja. Še prej, ko sem te spremljala na MON-u, mi je bilo zelo všeč, ko si vse “pofotkala” (posteljnino, vrečko za nakupovanje …). Da ne govorim sedaj na blogu. Mi je všeč.

 30. Nevenka said

  Mene pa samo vera v “živela sta srečno do konca dni” drži pokonci; ko najbolj obupam in najbolj pogrešam mojo ljubezen, si mislim, da si privljic niso v celoti izmislili, da se najbrž kakšna pa kdaj zgodi…
  Že to, da lahko imam nekoga tako zelo globoko rada, se mi je zdel čudež, ker se jaz drugače hitro naveličam, če mi ni kaj všeč in nisem pripravljena vsega potrpeti samo zaradi lepšega… On me pa ni “jezil” osrečeval me je. Saj je rad kaj preveč v oblake zapisal in preveč med zvezde zašel kadar ga je pesniška muza pobožala, a znal je biti tudi zelo resničen in ta kombinacija je bila zame idealna.

  Živim za mojo pravljico.

 31. zogca said

  Sicer pa, Tana, je ta objava nastala zahvaljujoč tebi. Ker si napisala “le kaj naj bo Žogca pripravila za danes” ali nekaj takšnega. Pa sem res mislila dati gor samo eno pesem. Potem pa sem pobrskala po možganih in ker sem ravno zjutraj praznila kartico, sta mi na misel padli ti dve nalepki. 😉

 32. Nevenka said

  Oh, a veš, da je tudi meni žal. Nikoli ga nisem fotografirala. Vse njegove fotke sem dobila pravzaprav od drugih ali pa z neta, ko ga je fotografiral kak novinar.
  Ravno danes ponoči sem jih gledala, ko nisem mogla zaspati. Pisala sem mu pisemeček po mailu…saj veš, tak kot ga zapreš v steklenico in vržeš v morje, ker veš, da ne bo odgovora, ker ne komunicira več z menoj.

  Najbrž bi bilo prav, da si počasi omislim nov foto aparat, imam še nedigitalnega.

 33. zogca said

  To nič slabega. Čeprav ne pozabi zamenjati princa iz sanj, če se izkaže, da tega ne bo nazaj. Ups, kdo se je pa zdaj oglasil? Najbolj neprimerna oseba za dajanje takšnih nasvetov – Žogca.

  Živim za mojo pravljico.

 34. Tana said

  Sicer pa, Tana, je ta objava nastala zahvaljujoč tebi. Ker si napisala “le kaj naj bo Žogca pripravila za danes” ali nekaj takšnega.

  Ej vidiš in zahvaljujoč meni (se hecam) si prišla do tako “noro dobre” nalepke.

  No, jaz pa sem zahvaljujoč tebi (ker si mi prilepila pesmico) lepo sanjala. Sem jo poslušala že takoj zjutraj.

  Ampak v kuhinjo pa tudi danes ne grem.

  Danes pa Staneta pogrešam. Očitno se je “vzel v roke” in pridno dela.

 35. zogca said

  Nujno. Jaz sem, ko so bili nedigitalni še bolj švoh, kupila enega super dragega nedigitalnega. In mi je v bistvu zelo žal, ker ga nikoli ne uporabljam.

  Najbrž bi bilo prav, da si počasi omislim nov foto aparat, imam še nedigitalnega.

 36. webmaher said

  Hvala Tana, če bi tudi ti nalepko, pomežikni 😉
  sam bom zdaj odsoten tako, da ne bo tako hitro se bom pa potrudil 😆

 37. zogca said

  Nedopustno!!! Jaz sem izkoristila vsako priložnost. Se je sicer bunil, ampak fotografije so na koncu pokazale, da se mu je v bistvu zdelo fajn, ker, hej, zakaj se pa sicer na skoraj vseh zadovoljno smehlja? Lepo prosim, ker se mu je zdelo fajn, da sem tako počena nanj. En set fotografij, na primer, je nastal tako, da je on sedel na terasi, v eni roki je imel mobilnik, v drugi pločevinko kokakole. Ker je govoril po mobilniku, ga je bilo sram, da bi ga sogovornik slišal, da mi govori, naj ne fotografiram. Malo si je sicer s pločevinko zakrival obraz, ampak ker potem ni mogel govoriti … Skratka, šah mat. Kot pa sem že omenila, se je pozneje izkazalo, da se je na vseh zadovoljno smejljal. Ampak res – ponosno. Frajer.

  Oh, a veš, da je tudi meni žal. Nikoli ga nisem fotografirala.

 38. zogca said

  Enako!!!

  Ampak v kuhinjo pa tudi danes ne grem.

 39. Tana said

  Hvala Tana, če bi tudi ti nalepko, pomežikni 😉

  Pomežiknit pa ne znam. Ko se naučim, bom pomežiknila in takrat boš vedel, da bi rada nalepko.

 40. zogca said

  Pomižikneš takole: http://codex.wordpress.org/Using_Smilies

 41. Tana said

  Žogca: Pomižikneš takole:

  😉

 42. Tana said

  Uspelo, hvala Žogca.

  Ampak Web, upoštevaj, jaz nimam dolgih nohtov.

 43. webmaher said

  Izmisli si nek dober slogan in jutri zjutraj te bo pozdravil za dobro jutro 😉

 44. Tana said

  Izmisli si nek dober slogan in jutri zjutraj te bo pozdravil za dobro jutro 😉

  Sem popolnoma brez idej. Prosim blogovce za pomoč. Kaj bi ustrezalo zame!!!

 45. StaneP said

  Ha ha, tipi nimamo težav, da bi nas osvajale eksotične lepotice in da bi se bili posledično primorani spraševati o morebitnih skritih motivih tega početja.

  Kuba za začetek… Če pa gremo malo na vzhod, pa v vrsti stojijo…

  Danes pa Staneta pogrešam. Očitno se je “vzel v roke” in pridno dela.

  Ni se “vzel v roke”. Neki drugi opravki so bili posredi.

  Ker je na koncu dneva nujno, da imaš z nekom podoben pogled na svet.

  Janis obvlada…

  Žogca dobi svojo nalepko Ne jezi me, ker praskam

  Web-maher tudi obvlada…

  Še tako koleričen moški, bi se moral, če bi zaradi njenega obotavljanja nekaj minut dlje stal na križišču, samo nasmehniti. Ali morda precenjujem strpnost slovenskih voznikov?

  Jaz bi se sigurno samo nasmehnil… Tudi brez nalepke in mislim da nas je večina takšnih.
  Zelo duhovita objava Žogca. Si me nasmejala, he …

 46. Spider said

  Stane, to da v Rusiji in Ukrajini v vrsti stojijo in komaj čakajo, da pride kdorkoli po njih, je samo mit. Povprečen Slovenec s plačico 700-1500 eurov take ne bo očaral. Če si ful bogat, verjamem, da je vse mogoče, jaz na žalost še nisem. Ukrajinski in ruski tajkuni imajo več keša, kot cela Slovenija skupaj..

 47. StaneP said

  Povprečen Slovenec s plačico 700-1500 eurov take ne bo očaral.

  Jaz nisem povprečen, he, he… In takšne si sigurno ne bi “kupil”. Pravzaprav nobene… Mogoče edino kubanko… Samo tam te rajši kar na licu mesta “cuzajo”. Dobesedno.

 48. StaneP said

  Sem popolnoma brez idej. Prosim blogovce za pomoč. Kaj bi ustrezalo zame!

  Na Tani še delam… Sloganu, packi.

  Zase sem si nalepko kar sam naredil

 49. StaneP said

  No, Pa še tole sliko si poglejte. Sam sem jo uporabil v eni od mojih prvih objav in je za moje pojme fenomenalna. Humor, poanta, oblikovanje…

  Fukitol

 50. StaneP said

  Kje ste vsi?!?

 51. zogca said

  Jaz sem tukaj. Dokler je bil pa sonček, sem se sončkala. 😉

  Kje ste vsi?!?

 52. StaneP said

  Žogca ima zardele žogce, he, he…

 53. zogca said

  Hvala.

  Zelo duhovita objava Žogca. Si me nasmejala, he …

 54. zogca said

  Nisem imela dekolteja, nisem jih sončila. :mrgreen:

  Žogca ima zardele žogce, he, he…

 55. StaneP said

  Nisem imela dekolteja, nisem jih sončila. :mrgreen:

  Jih moraš počasi pripravit na poletno pripeko in sedaj je najboljši čas, ker sonce še nima takšne moči, da bi škodilo, obarva pa!

 56. zogca said

  Sploh ni hec, ko te ožge. Mene je enkrat na buvljaku tako, da mi zvečer sploh ni bilo nič jasno. Sem imela črto in ker sem slučajno tisti večer pudrala, ko sva šle s prijateljico ven … Pa grem pa stranišče in se drgnem, drgnem, drgnem. Pa me prijateljica vpraša, kaj počnem. Da to nima zveze s pudrom, da me je ožgalo. In me je res. Počakaj, poiščem fotografijo.

 57. zogca said

  Takole me je zažgalo.

  Čez dan brez dekolteja, zvečer pa z. Črta pa vidna z Marsa. 😦

 58. StaneP said

  Lej jo no. Ti res rabiš enga princa, da malo poskrbi zate in da te nažene v senco, ko je čas zato. Tudi spomladansko sonce je nevarno, če pretiravaš!! Kakšna urica li dve proti večeru je pa ravno prav.
  Pri vsaki stvari mora biti mera, saj so tudi na pogled nedolžne stvari lahko v velikih količinah nevarne…

 59. zogca said

  To sem si bila sama kriva, ker sem tako šopingirala, da sploh nisem opazila, da me je zažgalo. Saj drugače bolj pazim, ampak sem padla notri in …

 60. StaneP said

  Danes je pri Žogci zelo dolgočasno…

 61. StaneP said

  Danes je pri Žogci zelo dolgočasno…

  Če ne bi Žogca dekolteja pokazala, bi šel že spat.

 62. Boom said

  Po mojem je v primeru iz tiste teme marsikaj drugega problem kot pa pravočasno pojedeno kosilo. Predsem gre za v_moji_bajti_in_moji_familiji_se_mora_vse_dogajat_po_moje primerek ženske.

 63. Boom said

  ups. spet sem temo falil. Bom kopiral.

 64. zogca said

  Tudi to se zgodi. Jaz sem bila tako brezvezna, da sem šla spat že pred deseto. Aja, pa še vedno sem zaspana. 😦

  Danes je pri Žogci zelo dolgočasno…

 65. lynx said

  Mene pa samo vera v “živela sta srečno do konca dni” drži pokonci;

  Zato sem tudi Janis napisal, da tudi zelo realističen pogled na življenje ni nujno dober. Včasih je lepo sanjati tudi ob belem dnevu.

 66. zogca said

  Jaz znam. 😉

  Včasih je lepo sanjati tudi ob belem dnevu.

 67. Artemis said

  Jaz znam.

  Jaz znam samo, dokler obstaja realna možnost, da se mi sanje uresničijo, ko pa me nekdo prizemlji dovolj grobo, se jim odpovem, četudi si jih želim še naprej sanjati. Takrat ostanejo samo še dejanja in dejstva, ta pa redko govorijo v prid pravljici.

 68. Tana said

  Na Tani še delam… Sloganu, packi.

  😉 A je že narejeno?

 69. zogca said

  Mene pa zanima, kako nalepko zares narediti.

 70. Tana said

  Mene pa zanima, kako nalepko zares narediti.

  Danes pa Web-a pogrešam!;-)

 71. Tana said

  ;-);-)Danes pa Web-a pogrešam!

 72. zogca said

  Mogoče ga je ponoči nosila polna luna in zdaj spi.

  Web?!?

 73. StaneP said

  😉 A je že narejeno?

  Ne še. Počasi in z užitkom! Je dalj časa fletno, he, he… Te premalo ( v bistvu nič ) poznam…

  Mene pa zanima, kako nalepko zares narediti.

  Datoteko (sliko) daj na USB ključek in jo nesi v neko boljšo fotokopirnico. Tam ti jo natisnejo ( kvalitetno) na A4 nalepko, ki jo nato daš še plastificirati. Če je nalepka ravnih linij, ti jo lahko še obrežejo na stroj, drugače vzemi v roke škarje.
  Nalepka je na koncu tako dobra, kot imaš dobro pripravljeno sliko ( 300dpi, cmyk barvna paleta …) in manjka ji edino vodoodpornost…
  Na en A4 format lahko zložiš več slik in imaš več enakih ali različnih nalepk za enako ceno ( par € )
  Kar je več od tega so pa tiskarji. Tisti, ki imajo v ponudbi tudi digitalni tisk. Vendar je 1 kos tam čisto predrag. Majhne serije se pa splačajo.

  😉 ;-)Danes pa Web-a pogrešam!

  Mene pa nobeden ne. Smrk, smrk…

  Predsem gre za v_moji_bajti_in_moji_familiji_se_mora_vse_dogajat_po_moje primerek ženske.

  Jap.

 74. Tana said

  Te premalo ( v bistvu nič ) poznam…

  Uporabi malo domišljije! 😉

 75. zogca said

  Preveč zapleteno za mojo leno rito. 😉

  Datoteko (sliko) daj na USB ključek in jo nesi v neko boljšo fotokopirnico. Tam ti jo natisnejo ( kvalitetno) na A4 nalepko, ki jo nato daš še plastificirati. Če je nalepka ravnih linij, ti jo lahko še obrežejo na stroj, drugače vzemi v roke škarje.
  Nalepka je na koncu tako dobra, kot imaš dobro pripravljeno sliko ( 300dpi, cmyk barvna paleta …) in manjka ji edino vodoodpornost…
  Na en A4 format lahko zložiš več slik in imaš več enakih ali različnih nalepk za enako ceno ( par € )
  Kar je več od tega so pa tiskarji. Tisti, ki imajo v ponudbi tudi digitalni tisk. Vendar je 1 kos tam čisto predrag. Majhne serije se pa splačajo.

 76. StaneP said

  Uporabi malo domišljije! 😉

  Saj jo. Zato pa traja…

  Preveč zapleteno za mojo leno rito. 😉

  Če je pa to zapleteno? Potem imaš pa res leno rit, he, he…

 77. zogca said

  Če mi jo kdo k riti prinese, jo pa nalepim na avto. 😆 En predlog za nalepko. Ne moti moje lene riti in se ne zaletavaj vanjo!!!

  Če je pa to zapleteno? Potem imaš pa res leno rit, he, he…

 78. webmaher said

  Tvojo lena ritka bo že zmogla pot do fotokopirnice, zdej samo povej če še kaj popravimo 😆
  In nobena luna me ni nosila, samo eno trgovino postavljam pa je kar precej dela, ker je treba ves dizajn in obliko spremeniti 😦
  Tana sem že nazaj, Staneta mal podrezaj da ti slogan sestavi pol pa tut ti dobiš nalepko 😉
  Stane Janis te ziher pogreša sam ne upa priznati 😆

 79. StaneP said

  Še ena lena rita…

 80. zogca said

  Če misliš resno, potem pa ne!!! Ker barve ne ustrezajo mojemu avtu!!! Je treba vse drugače.

 81. zogca said

  Muc!!!

  Še ena lena rita…

 82. Tana said

  O, Web, smo te pogrešali.

  Staneta sem že podrezala. Ampak, to ni tako enostavno. Seveda, ker slogan pa mora bit res “kul”.

  Zato pa traja…

 83. zogca said

  Jaz pa vedno pogrešam svojo bodočo ženo Maxi. 😉 Se mi zadnje dni zdi, da mi jo je kakšen moški sunil. :mrgreen:

 84. webmaher said

  Lepo to da me na toliko časa vsaj nekdo malo pogreša 😉
  ja slogan dober pogruntat ni kr tko, Žogca ti pa kar navodila napiši pa bomo kej skup vrgli 😆
  Maxi pa ravnokar uživa na štuparami :mrgreen:

 85. Lynx said

  Če mi jo kdo k riti prinese, jo pa nalepim na avto. En predlog za nalepko. Ne moti moje lene riti in se ne zaletavaj vanjo!!!

  Še en predlog za nalepko: Vozim in seksam počasi

 86. zogca said

  To pa ne vem, ali seksam počasi. Ni pametno zavajti poštenih ljudi. 😉

  Vozim in seksam počasi.

 87. zogca said

  Bom razmišljala.

  Žogca ti pa kar navodila napiši pa bomo kej skup vrgli.

 88. webmaher said

  Dej nehi no, saj vozim po
  omejitvi in sexam brez nje
  😆

 89. StaneP said

  Slogan za Tano
  Web bo pa naredil oblikovanje!

 90. zogca said

  Good one. Z dodatkom – ko nisem nuna.

  Dej nehi no, saj vozim po
  omejitvi in sexam brez nje

 91. Lynx said

  To pa ne vem, ali seksam počasi. Ni pametno zavajti poštenih ljudi.

  Ja res, ta nalepka bi prišla bolj v poštev za moške, ker počasen seks menda dlje traja… 😉

  Potem pa: Vozim počasi – seksam hitro

  … in če tudi to ni najprimernejše: Vozim počasi – seksam hitro in kvalitetno

 92. zogca said

  Trajanje pa v bistvu ne bi smelo biti odvisno od hitrosti, ampak veliko bolj od tega, ali je moški sposoben kontrolirati izliv.

  Ja res, ta nalepka bi prišla bolj v poštev za moške, ker počasen seks menda dlje traja…

 93. webmaher said

  …in Žogca dobi nov slogan 😆

 94. Tana said

  Slogan za Tano

  Stane hvala. Si se potrudil, ni kaj. Se strinjam nalepka je zelo, zeloooo stara:oops:, tako da se je že kar nekaj prahu nabralo. Načeloma se strinjam s tem sloganom. Bi ga pa skrajšala, ker sicer bo imel Web preveč dela.

  Predlagam: NISEM DEVICA;-)

  Mogoče bo še kdo kaj pokomentiral!

 95. zogca said

  Tana, v zgornji objavi bo čez pet minut nekaj zate. 😉

 96. Tana said

  …in Žogca dobi nov slogan 😆

  Ej, kaj je dobro.

  Kaj pa misliš o mojem sloganu?

 97. webmaher said

  za Tano: Nisem devica, zato ne trobi 😆

 98. webmaher said

  ali pa še bolje:

  Nisem devica, če bi se
  rad prepričal, ne trobi!!!! 😆

 99. Tana said

  Nisem devica, če bi se
  rad prepričal, ne trobi!!!! 😆

  To Web, suuuuuuuper.

  Samo, da ni predolgo!!!! Mislim tekst, da ti bo dalo preveč dela.

 100. zogca said

  Vidim, da imam super nabrekle bradavice. :mrgreen:

  …in Žogca dobi nov slogan.

 101. Tana said

  Žogca, kateri slogan za mene pa ti predlagaš. Daj pokomentiraj. Imamo štiri predloge. Prvi od Staneta, drugi skrajšan moj, dva od Web-a. Meni je tisti zadnji, ki ga je predlagal Web kul.

 102. zogca said

  Ja bi dala pa takole.

  Nisem devica, če bi se rad prepričal, trobi!!!!

  Kako boš sicer vedela, kdo hoče seksati s teboj? 😉

 103. Spider said

  Zogca, ti boš v kratkem tako dobro poseksana, da boš pozabila na vse želje, da bi bila nuna. Zapomni si, kaj ti Spider pravi.:)

  Šesti čut.

 104. Tana said

  Nisem devica, če bi se rad prepričal, trobi!!!!

  Kako boš sicer vedela, kdo hoče seksati s teboj? 😉

  To, to je tisto najbolj pravo. Vidiš na to pa sploh nisem pomislila. In to najbolj bistveno, pa bi šlo mimo mene.

  Hvala Žogca. Upam, da je še pravi čas, da Web še ni pričel z delom.

  Tako da Web upoštevaj ta zadnji predlog. Se strinjam dokončno.

 105. webmaher said

  Zdej sta pa z Žogco mal zamešali v čem je point…vidve vzpodbujata trobljenje…celo Slovenijo bosta dvignili v luft zaradi trobentaćev 😆

 106. zogca said

  Bo Žogca počakala še nekaj mesecev na tisto lepo, kar zvezde prinašajo. 😉

  Zogca, ti boš v kratkem tako dobro poseksana, da boš pozabila na vse želje, da bi bila nuna. Zapomni si, kaj ti Spider pravi.:)

  Šesti čut.

 107. zogca said

  Vidiš? On potem ne bi potrobil in bi se zgrešila. To ne bi bilo v redu.

  To, to je tisto najbolj pravo. Vidiš na to pa sploh nisem pomislila. In to najbolj bistveno, pa bi šlo mimo mene.

 108. zogca said

  Vem, da to ni v redu. Ampak kako ga bo pa Tana sicer prepoznala?

  Zdej sta pa z Žogco mal zamešali v čem je point…vidve vzpodbujata trobljenje

 109. Tana said

  Zdej sta pa z Žogco mal zamešali v čem je point…vidve vzpodbujata trobljenje…celo Slovenijo bosta dvignili v luft zaradi trobentaćev 😆

  Point gor ali dol. Jaz še vedno vztrajam pri zadnjem predlogu. Bo vsaj enkrat cela Slovenija v luftu zaradi Tane.

 110. zogca said

  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal. ❗

 111. Spider said

  Žogca, ne čakaj predolgo, brezveze se dolgo načrtno štopat nečesa tako lepega.:)

 112. Tana said

  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal. ❗

  Web upoštevaj!!!

 113. Tana said

  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal,
  Žogcin predlog je zmagal. ❗

  Web, upoštevaj!!!

 114. zogca said

  Me ne mika, veš, sploh me ne mika seksati brez princa. Res ne vem, zakaj bi se silila v nekaj, kar mi niti malo ne diši. Ne vem, ali si to lahko predstavljaš, ampak sama misel, da bi zdaj morala tam z enim seksati – na bruhanje mi gre. V takšnem stanju stvari se mi zdi nesmiselno.

  Žogca, ne čakaj predolgo, brezveze se dolgo načrtno štopat nečesa tako lepega.:)

 115. zogca said

  Aja, zdaj pa trikrat premisli, ali se ti splača biti zaljubljen. 😉

 116. maxi said

  Žogcin predlog je zmagal,

  A kdo pove maxi, kakšen predlog je to? Plissss, ker sem firbčna.. :mrgren:

 117. Tana said

  Žogcin predlog je zmagal. ❗

  Web, upoštevaj !!!;-)

 118. Tana said

  To mežikanje;-) pa me očitno matra. No in ker tega ne znam, bo nalepka prav dobrodošla.

 119. maxi said

  Aja, zdaj pa trikrat premisli, ali se ti splača biti zaljubljen. 😉

  Sem ravno včeraj s prijateljico debatirala nekaj okoli podobne debate in mi pravi; Pa česa se bojiš? To da ti zlomi srce?… pa kaj, moje je bilo že tolikokrat zlomljeno, pa vsakič se je nazaj pocelilo….

  Iz tega izhajajoč, ja jaz mislim, da se splača bit zaljubljen/a…. 🙂

 120. Tana said

  ;-);-) Za Weba

  Maxi: Bo avtorica slogana razložila.

 121. zogca said

  Nisem devica, če bi se rad prepričal, trobi!!!!

  Predlog za nalepko za Tano.

  A kdo pove maxi, kakšen predlog je to? Plissss, ker sem firbčna.. :mrgren:

 122. zogca said

  Seveda, čisto luštno. Jaz sem hotela povedati to, da če si zaljubljen, se ti ne seksa z drugimi in zakaj bi se silil. Če ti je pa do seksa na več strani, potem se pa ne splača zaljubiti.

  Iz tega izhajajoč, ja jaz mislim, da se splača bit zaljubljen/a….

 123. webmaher said

  malček sem spremenil besedilo, a pozorni bodite predvsem na poudarke … pritožb ne sprejemam sploh navali moški rod, pa brez trobljenja, da Tane ne ogluši>/a> 🙂 😆 :mrgreen:

 124. webmaher said

  joj Tana, oprosti, tudi jaz se zatipkam-Žogca prosim mal popravi 😦

 125. maxi said

  Nisem devica, če bi se rad prepričal, trobi!!!!

  hehe…cool!!

  Jaz bi ga tudi imela z majhno spremembo:

  Nisem nedolžna, če bi se rad prepričal trobi!!

 126. maxi said

  malček sem spremenil besedilo, a pozorni bodite predvsem na poudarke … pritožb ne sprejemam sploh navali moški rod, pa brez trobljenja, da Tane ne ogluši>/a> 🙂 😆 :mrgreen:

  HEHE Web…odlično!!

 127. zogca said

  Vejica manjka. 😉

  Si videla mojo nalepko? Zgoraj mi jo je Web naredil. Imam na njej nabrekle bradavice. :mrgreen:

  Nisem nedolžna, če bi se rad prepričal trobi!!

 128. webmaher said

  Žogca a zdej se boš pa z bradavičko hvalila naokoli, žogce pa še pogledaš ne 😦

 129. maxi said

  Žogca a poznaš to pesem:

  NORA JE MISEL

  Sanjarim dan za dnem,
  da si z menoj, srce me boli,
  ko zamišljam si, da si moj,
  da sem tvoja, kakor pred letom dni.

  Prazne večere preživljam z drugim
  in ti morda bi se posmehoval,
  moji ljubosumnosti, ki mi v srcu tli,
  še zdaj mi v srcu tli.

  Nora je misel, da grem ljubezen se z njim,
  a mislim pri tem, da ljubim se s teboj,
  blazne, blazne, blazne misli, da si ti,
  ljubim se z zaprtimi očmi.

  Nora je misel, da drugemu se predam
  in sanjam, da znova srečna sem s teboj,
  blazne, blazne, blazne misli, da si moj
  zamižim in vidim tvoj obraz.

  Ljubiš drugo bolj kot takrat mene
  a pijana od ljubosumja
  prosim za tvoj poljub,

  Sprehajam se z njim
  in v temi objamem
  a v resnici neskončno sem daleč
  toda on še sluti ne
  da si ti med nama tu
  slišim glas, ki mi govori,
  da dvoje nežnosti
  vsem ljubezni
  tvoja si.

  Nora je misel, da grem ljubezen se z njim,
  a mislim pri tem, da ljubim se s teboj,
  blazne, blazne, blazne misli, da si ti,
  ljubim se z zaprtimi očmi.

  Nora je misel, da drugemu se predam
  in sanjam, da znova srečna sem s teboj,
  blazne, blazne, blazne misli, da si moj
  zamižim in vidim tvoj obraz.

  Nora je misel, da pozabila bi z njim
  vse dneve, noči ljubezni najine
  še v preteklosti,
  ki je, je spomin.

  Nora je misel, da grem ljubezen se z njim,
  in mislim pri tem, da ljubim se s teboj,
  blazne, blazne, blazne misli, da si ti,
  ljubim se z zaprtimi očmi.

  Nora je misel, da drugemu se predam
  in sanjam da znova srečna sem s teboj
  blazne. blazne, blazne misli
  zamižim in vidim tvoj obraz…

 130. maxi said

  Si videla mojo nalepko? Zgoraj mi jo je Web naredil. Imam na njej nabrekle bradavice. :mrgreen:

  NEEEE, KJE?
  Grem iskat…

 131. Tana said

  malček sem spremenil besedilo, a pozorni bodite predvsem na poudarke … pritožb ne sprejemam sploh navali moški rod, pa brez trobljenja, da Tane ne ogluši>/a> 🙂 😆 :mrgreen:

  Web, hvala, hvala, hvala… Najboljši je poudarek. Da bodo potencialni kandidati vedeli, da gre za res, “da ni vic”. Pa še tako lepo slikico si mi prilepil, prav primerno za te velikonočne praznike.

  Sedaj jo sprintam in dam izdelat po navodilih, ki jih je dal Stane Žogci in potem drugi teden veselo po Sloveniji. Najprej pridem v prestolnico!!!

  Res si CAR!!!

 132. zogca said

  Ker čisto pravo žogo brcam po stanovanju. Jo imam vedno nekje pri nogah.

 133. maxi said

  Si videla mojo nalepko? Zgoraj mi jo je Web naredil. Imam na njej nabrekle bradavice. :mrgreen:

  Hehehe našla….hehe, cool!!

 134. Spider said

  A čist pravo fuzbalsko, al kakšno bolj mehko varianto?

 135. Tana said

  Nisem nedolžna, če bi se rad prepričal trobi!!

  Meni je pa prav “devica” kul.

  S skupnimi močmi smo zmagali!!! Veselo naprej!!!

 136. zogca said

  Maxi, komentar 93.

  Ali pa če ti kopiram … http://work.sibila.si/public/forum/zogca-car-slogan.jpg

 137. zogca said

  Ta pravo! A ne veš, da sem jo lani dobila za naj nogometno objavo na eDnevniku? Počakaj, imam nekje fotko, samo poiščem jo in ti jo prilepim.

  A čist pravo fuzbalsko, al kakšno bolj mehko varianto?

 138. StaneP said

  No Web, sedaj pa še za mene naredi slikco na tale slogan:
  If I Say Im Gay can i feel your Tits

  Samo da ne bo pomote. Niso mišljene tvoje joške!!!

 139. zogca said

  Spider, lej mojo žogo. Takšna ista kot je bila na EURO 2008.

 140. Spider said

  Ja super. samo ne preveč nabijat, da ne bo kakšno okno nastradalo, he he..

 141. maxi said

  Maxi, komentar 93.

  Hvala, sem vmes že našla…

 142. zogca said

  Ne, saj ne nič v zrak, samo po tleh jo valim po stanovanju. Tako da nisem glasna.

  Ja super. samo ne preveč nabijat, da ne bo kakšno okno nastradalo, he he..

 143. zogca said

  Potem si verjetno tudi videla, da si bila pogrešana. 😉

  Hvala, sem vmes že našla…

 144. webmaher said

  Tana, to ne tiskaj, ker je optimizirana slika in ni najbolše za tisk…tole zloudej … ko boš fertik povej Žogci, ki naj potem tole zbriše, ker bom sliko odstranil…

 145. zogca said

  Prva liga. ❗

  Tana, to ne tiskaj, ker je optimizirana slika in ni najbolše za tisk…tole zloudej … ko boš fertik povej Žogci, ki naj potem tole zbriše, ker bom sliko odstranil…

 146. webmaher said

  Stane najprej nam povej za kere joške gre pa kako idejo za sliko poleg texta mi daj….jaz sem za nekaj časa izčrpal mojo domišljijo 😆

 147. StaneP said

  Stane najprej nam povej za kere joške gre

  Ženske!

  idejo za sliko poleg texta mi daj…

  Joške…

 148. maxi said

  Potem si verjetno tudi videla, da si bila pogrešana. 😉

  Tega nisem vidla, je pa lepo, če me je kdo pogrešal… 🙂

 149. zogca said

  Ne vem, pod katero objavo, ampak množično smo te pogrešali in se kregali, čigava si. 😉

  Tega nisem vidla, je pa lepo, če me je kdo pogrešal…

 150. maxi said

  Ne vem, pod katero objavo, ampak množično smo te pogrešali in se kregali, čigava si. 😉

  Cool! 🙂 In čigava sem? 🙂

 151. zogca said

  Seveda si moja. 😛 Ampak eni se bunijo.

  In čigava sem?

 152. webmaher said

  Žogca pejt že spat-Maxi je moja 😆

 153. maxi said

  Seveda si moja.

  Tako se govori….hehe

  😛 Ampak eni se bunijo.

  who cares 😛

 154. maxi said

  jaoo, pravo remek delo… 🙂

 155. maxi said

  Žogca pejt že spat-Maxi je moja 😆

  Japajade 😛

  😆

 156. zogca said

  Kaj sem ti rekla, Maxi? Jazz piše iste stvari. Maxi je moja. Ko pa je v resnici moja. :mrgreen:

 157. maxi said

  Maxi je moja. Ko pa je v resnici moja.

  🙂 🙂 Upam, da ne boš večno nuna. 😛

 158. zogca said

  Astrologinja in jasnovidka, obe sta napovedali datum, kdaj ne bom več nuna. 😉 Isti datum. Mislim, da takšno naključje skorajda ni mogoče in zato verjamem, da imata prav.

 159. webmaher said

  Pa je Stane zaspal svojih pet minut 😆

 160. Spider said

  Zogca, ne mi prosim reči, da verjameš astrologinjam in celo jasnovidkam?

 161. zogca said

  In kaj bi naredil ti, lepo prosim, če bi ti dve gospe, ki se med seboj ne poznata, od vseh možnih datumov tega sveta povedali istega? Bi rekel, da gre za naključje? V astrologijo (ne v horoskope v časopisih) sem verjela tudi prej. Ker se je moja prijateljica s tem kar nekaj ukvarjala in me je kazala določene stvari, ne zame, ampak to, zakaj se je določenim slavnim ljudem v določenem obdobju zgodilo to in to. In če je tista druga, ki pa ni videla moje natalne karte, rekla isto … Ja, verjamem, da bo to res.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: