Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Je denar afrodiziak? aka Moj fant je bizmismen!

Posted by zogca na marec 16, 2009

Stavila sem z enim najzvestejših bralcev svojega bloga. Ne za denar, tudi za pijačo ne. Želel je, da v primeru, če izgubim, napišem objavo o temi, ki jo bo določil on. Kajpak sem izgubila. Ker me je skrbelo, ali bom nalogi kos, je bil tako zelo prijazen, da mi je dal tri naslove in lahko sem izbirala. Vendar so bili naslovi res dobri, zato sem se odločila, da bo uporabila kar dva. Danes bom pisala o tem, koliko je ženskam pomembna moška denarnica, kdaj drugič pa o nasilju žensk nad moškimi.

Ne bom pisala o ženskah, ki jim pri nas pravimo pleh-pičke, četudi je ta beseda povsem neprimerna. Ne samo zato, ker je vulgarna. Še bolj je neprimerna zato, ker tem ženskam ne gre samo za avtomobile. Pač iščejo nekoga, ki jim bo omogočil življenje na visoki nogi. Veliko primernejši je izraz, ki se je uveljavil v Srbiji. Tam takšnim ženskam pravijo sponzoruše. Sanje vsake sponzoruše so, da lahko svojim prijateljicam reče: “Moj fant je bizmismen.” Ne hecam se, res mnoge tako govorijo. In ne, ne moti jih, da te besede ne znajo pravilno izgovoriti. Dovolj je, da zveni fensi. In da so tudi one fensi, ko nosijo drage obleke, hodijo na drage večerje in se vozijo v dragih avtomobilih. Vendar pa to še ne pomeni, da je sponzoruša uspešna. Uspešne sponzoruše so tiste, ki so “bizmismena” spravile pred oltar. Tudi uspešnih nogometašev, košarkašev in vaterpolistov se ne branijo. Vendar ne bom pisala o teh ženskah.

Pisala bom o nas, običajnih ženskah, ki jih zanima moški in ne njegova denarnica. Ker pa lahko samo domnevam, kako razmišljajo druge ženske, bom prvenstveno pisala o sebi. In napisala bom takole … Če bi obstajala dva povsem enaka moška, moška, ki se prav v ničemer ne bi razlikovala, eden bi zaslužil 1.000 evrov, drugi pa 2.000, bi izbrala slednjega. Domnevam, da bi se enako odločila večina žensk. Če pa bi morala izbirati med lepim, poštenim moškim, ki je dobrega srca in zasluži 1.000 evrov ter grdim, lažnivim moškim, ki je skregan z moralnimi vrednotami, ampak zasluži 2.000 evrov, bi brez premisleka izbrala prvega. Domnevam, da bi se z menoj strinjala večina žensk. Denar je lahko tudi afrodiziak, vendar je to v veliki meri odvisno od tega, v čigavem žepu je denarnica. Ko pomislim, kateri moški, ki so me zapeljevali, so se mi najbolj priskutili in se jih niti z daljincem nisem hotela dotakniti … To so bili prav tisti moški, ki so imeli veliko denarja in so bili prepričani, da me bodo lahko “kupili”. Enega se še posebej dobro spominjam, ker mi je vsakokrat, ko me je povabil na zmenek, povedal, da bo prišel pome v tem in tem najnovejšem mercedesu. Enkrat sem potem res šla na zmenek z njim, ker je bil tako vztrajen. Pripeljala sem se s svojim avtom, ki ni mercedes, pa tudi nov ni. In zmenek je bil vse, kar je ta moški dobil. Dve uri sem poslušala o tem, kam vse me bo peljal, kako me bo razvajal in potem sem poklicala prijateljico. Nekaj časa sva ga še skupaj poslušali, potem sva odšli. Ko me je naslednjič povabil na zmenek, sem se mu vljudno opravičila.

Ne, prav nobene potrebe ni, da bi mi moški plačeval počitnice. Delam, zaslužim in si jih lahko sama plačam. Ne, prav nobene potrebe ni, da bi mi moški plačeval obleke. Delam, zaslužim in si jih lahko sama plačam. Prav tako ni nobene potrebe, da bi mi moški plačeval večerje. Delam, zaslužim in si jih lahko sama plačam. Če si jih kdaj ne bom mogla, bo to samo pozitivno vplivalo na mojo nemanekensko postavo. Zakaj si želim, da moški vseeno ima denar? Ker želim, da sebi lahko plača počitnice, obleke in večerje. Ker želim z njim nekaj ustvariti, to pa je nemogoče, če je nenehno brez denarja. Takšnega pa sem že imela. Več kot desetletje. In sploh ni slabo zaslužil, samo vse je zapravil. Deset dni po plači je bil že brez denarja in nenehno si ga je sposojal od mene. Ko je dobil plačo, mi je seveda vse vrnil. In potem je bil deset dni po plači znova brez denarja. In s takšno izkušnjo za seboj je Žogca veselo hodila po svetu in simpatičnim mladeničem razlagala, da bo njen naslednji fant moral zaslužiti vsaj 1.700 evrov. Potem je prišel on, moj princ, ki me nima več rad. Rekel mi je, da zasluži samo 700 evrov in velikokrat me je vprašal, ali mora nujno biti 1.700. Velikokrat mi je, zdaj vem, da v hecu, rekel, da dela, ker se trudi, da bo nekoč imel takšno plačo in bo lahko postal moj mož. Pa mi je bilo vseeno. Rada sem ga imela in bi ga imela rada, če nikoli ne bi prišel niti do 701. evra. Nisem se veselila daril, ki mi jih je on kupil. Veselila sem se daril, ki sem jih jaz lahko kupila njemu. Noben denar tega sveta mi ni pomenil toliko, kot mi je pomenil on. Temu en moj znanec pravi romantična trapa. In verjetno nas je večina žensk, teh, ki sem jih označila kot običajne ženske, romantičnih trap.

Pred nekaj meseci mi je ena izmed prijateljic, ki jo je v istem obdobju na še veliko grši način zapustil fant, rekla: “Midve bi prodali dušo za ljubezen in okoli pobirava siromake. Razvajava jih, ne greva na drage počitnice, ker si jih oni ne morejo privoščiti, celo darila jim kupujeva. In na koncu naju sunejo v rit, kot da jim nikoli nisva nič pomenili. Mar ne bi bilo bolje, da bi se eno leto pustili razvajati, potem pa bi bili sunjeni v rit? Ker ljubezni tako ali tako ni.” Nisem se strinjala z njo. Pa tudi ona se verjetno ni strinjala sama s seboj in tega nikoli ne bi mogla narediti. Čeprav bi gotovo veliko manj bolelo, kot boli to, da imaš povsem poštene namene, nekoga vzljubiš z vsem srcem in potem doživiš kruto spoznanje, da …

Takšne smo me, običajne ženske, mar ne? Kot tudi običajni moški radi vidijo, da ženske dobro zaslužimo. Roko na srce, v mnogih primerih zaslužimo bolje od vas.

Advertisements

93 komentarjev to “Je denar afrodiziak? aka Moj fant je bizmismen!”

 1. zogca said

  Več kot pol leta stara objava “je bila vržena na vrh”, ker danes in jutri ne bom imela časa napisati nič pametnega(delo priganja). To objavo pa sem napisala, ko sem izgubila stavo z lynxom. 😉 Tema je pa seveda še vedno aktualna.

  Še glasbena spremljava.

  Models – Pare, pare, pare

  Ni ga moškega, ki bo hotel zamuditi ta video. 😉

 2. lynx said

  Dire Straits:

 3. zogca said

  Kaj pa tale, tale je pa za sponzoruše!!!

  Kelly Bundy jo je velikokrat dobila v glasbenih željah. 😉

  Donna Summer – She works hard for the money

  Drugače pa bi prav prišlo moško gledanje te zadeve oziroma kolikokrat so imeli občutek, da jih je ženska hotela samo zaradi njihovega denarja oziroma premoženja.

 4. lynx said

  “Drugače pa bi prav prišlo moško gledanje te zadeve oziroma kolikokrat so imeli občutek, da jih je ženska hotela samo zaradi njihovega denarja oziroma premoženja.”

  Jaz tega občutka nikoli nisem imel in ne vem ali naj bom zaradi tega vesel ali žalosten. 🙂

 5. zogca said

  Jah, to lahko pomeni, da si ti tako imeniten, da jim za drugo ni mar. Lahko pa tudi pomeni, da se ženskam zdiš broke, to pa ni več tako fajn. 😉

  Jaz tega občutka nikoli nisem imel in ne vem ali naj bom zaradi tega vesel ali žalosten.

 6. webmaher said

  Žogca delaj zdej, nič afne guncat, da boš velik dnarja meva in te bomo še rajši mel :mrgreen:
  Kva pa je u unmu videju da ga ne smeš zamudit 🙄

 7. zogca said

  A potem imate moški radi premožne ženske ali kako? Če naj se jaz tako predano trudim za izboljšanje svojega materialnega stanja.

  V videu so skorajda gole ženske. Kar ti seveda veš. Ker si ga seveda odprl. A ne??? Ni mogoče, da ga ne bi. Vsaj pokukal si, a ne da? 😉

 8. asdf said

  “Drugače pa bi prav prišlo moško gledanje te zadeve oziroma kolikokrat so imeli občutek, da jih je ženska hotela samo zaradi njihovega denarja oziroma premoženja.”

  mene še nobena ni zaradi denarja hotela…
  isti šmorn ko linx- ampak jaz sem zadovoljen, da je tako…

 9. zogca said

  Tebi sem pa ravno mejl poslala.

  Aja, če sem se že šla citiranje. Ti tako ali tako non stop ponavljaš, da si škrt. Je potem logično, da te ne bodo hotele zaradi denarja. 😉

  mene še nobena ni zaradi denarja hotela…

 10. asdf said

  😉

 11. zogca said

  Te bom jaz obrala. 😉 Jastog se mi je, pa kaviar, seveda se mi zraven pije šampanjec. :mrgreen:

 12. webmaher said

  Žogca piše: A potem imate moški radi premožne ženske ali kako? Če naj se jaz tako predano trudim za izboljšanje svojega materialnega stanja.

  V videu so skorajda gole ženske. Kar ti seveda veš. Ker si ga seveda odprl. A ne??? Ni mogoče, da ga ne bi. Vsaj pokukal si, a ne da?

  Vzamem Žogco golo i boso, ne rabm miljonov met 😆
  Videa niti slučajn nisem pogledal, majkemi, prisežem pri Devici Mariji :mrgreen:

 13. zogca said

  Če nisi, poglej zdaj. Ne spodobi se, da jaz priskrbim dober video material, ti pa to ignoriraš. Ti tut devica Marija nau mogla pomagat, če boš tolk grehov mel pri Žogci. :mrgreen:

 14. Boom said

  Prav te dni imam opravka z eno res pravo sponzorušo. Pa komaj 18 let je izpolnila.

 15. Boom said

  A, ja. Ime ji je Država.

 16. zogca said

  Ooooooooooo, država. Pri tej sponzoruši ti pa ni spasa. Saj veš, kaj pravijo Američani? In tole tukaj postaja Amerika, seveda v tistem najslabšem smislu.

 17. Boom said

  ma,jebenti, če bi ta denar vtaknil v kakšno pleh pičko, bi vedel kaj bom imel od tega ali pa vsaj kdo bo bo od tega kaj imel.

 18. zogca said

  Vreča brez dna. Jaz sem tako ali tako glede Slovenije zelo pesimistična, kar je širše znano. Nekako si ne morem predstavljati, da to majhno število ljudi, ki dela, lahko financira vse to, kar se mi tukaj gremo. In dejansko pričakujem, da se bo nekega dne vse to sesedlo samo vase.

 19. Boom said

  Ne bo se. Bomo prej kakšno revolucijo imeli.

 20. zogca said

  To sem pa videla. Da si na MON-u že večkrat omenjal revolucijo. Jaz se sicer bojim, da se moraš Slovencem pa res že fajn na glavo posrat, da gredo na ulico. Pri Srbih mi je všeč, ker oni so durh na ulici, za vsak drek, v bistvu že malo preveč. Po principu, da je bolje demonstrirati. Ampak tukaj je pa tega premalo.

  Bomo prej kakšno revolucijo imeli.

 21. webmaher said

  Boom, zdej si pa povedal vic stoletja, mi revolucijo :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 22. zogca said

  Rupel toži SNS

  http://24ur.com/novice/slovenija/rupel-tozi-sns.html

  🙄

 23. webmaher said

  Žogca greh manj 😆
  Ampak pri Devici Mariji prisežem, da nebi dal roke v ogenj, da ima vsaj ena naravne :mrgreen:

 24. zogca said

  Enkrat bi nam lahko dopizdilo.

  mi revolucijo

 25. zogca said

  Ne, saj jih nima. 😉

  da nebi dal roke v ogenj, da ima vsaj ena naravne

 26. webmaher said

  Žogca dopizdi lahko tebi, meni, Boomu in..konec
  Bomo raje počakali da bodo najprej to naredili Francozi, Grki, Italijani, Srbi, Mađari…pa tek onda 😆

 27. zogca said

  Po moje bi v Sloveniji moralo biti precej ljudi, ki so še veliko bolj lačni od nas. Predvidevam, da mi trije v resnici sploh nismo. Vsaj jaz nisem.

  Žogca dopizdi lahko tebi, meni, Boomu in..konec

 28. webmaher said

  Porniči s plastik fantastik so čisto fuč pa naj reče kdo kar če :mrgreen:

 29. zogca said

  Ampak to ni pornič. To je kakor umetniški video spot. Poudarek na besedi kakor.

 30. webmaher said

  Ja Žogca, nam ni nič hudega ampak smo tolko zavedni, da vemo da tole vse skupaj ni vredno centa počenega in tako kot si napisala gor se bomo sesedli sami vase 🙄
  Sam večina se slepi sploh ne razmišlja…in na koncu slišiš saj nam ni še tolko hudo, v Afriki niti za vodo nimajo….

 31. webmaher said

  “pornić” sa mekani ć i u navednicama, izvinjenje primite molim vas, pošto nisam bio dovoljno precizan na riječima 😆

 32. zogca said

  Poglej. Miniaturna država, pa mora imeti vse, kar ima velika. Vse te ambasade. In kdo vse se pase v njih. Vemo, da si razni Rupli, ko jih obiskujejo, naročajo šampanjce za več sto evrov. Vse na naš račun. Potem vsi ti ministri, ki seveda v tem enem letu, ko dobivajo polno plačo, ne morejo najti službe. Ubogi oni, s toliko zvezami, pa ne gre. Predsednik države leti v Bosno z najdražjim možnim ponudnikom. Bavčar je dolžan eno celo miljardo. Da ne naštevam. Koliko nam še manjka do tega, da bo upokojencem več kot zaposlenih? Koliko je ta naša država pravzaprav že zadolžena? Je dolg na prebivalstva že večji kot v pokojni Jugoslaviji, ki naj bi bila sinonim za zadolženost?

 33. zogca said

  Tale gospa je me do konca fascinirala. Sem jo nocoj že videla na teveju.

  http://www.rtvslo.si/sport/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=21&c_id=43650

 34. webmaher said

  Po drugi strani je pa zadolžen cel svet, vse države z Ameriko na čelu: Žogca si se že kdaj vprašala kdo je tisti “bogataš”, ki posoja… 🙄

 35. zogca said

  Saj, če so vsi dolžni, nekje mora biti kreditodajalec. Verjetno je skrajni čas, da si ogledam tisti Zeigeist, za katerega mi vsi pravijo, da si ga moram ogledati.

  Po drugi strani je pa zadolžen cel svet, vse države z Ameriko na čelu: Žogca si se že kdaj vprašala kdo je tisti “bogataš”, ki posoja…

 36. webmaher said

  Tale gospa pa verjetno še mene našiša kar se SPjev tiče…videl sem recimo vse tekme od Argentine 1978 dalje..tudi ko sta bili dve naenkrat to ni bil noben problem :mrgreen:

 37. webmaher said

  Aja EP iz Avstrije in Švice sem si pa ogledal vse tekme v HD kvaliteti :mrgreen:

 38. zogca said

  Mene tudi našiša. Mah, je frajerka prva liga. Upam, da tole pride naprej, saj verjetno bo, do Angležev. Pa naj jo peljejo na to eno tekmo. Veš, kakšna bo to atrakcija in promocija. Imam upanje, da se bo to zgodilo.

 39. zogca said

  Ko se mi zagabi politika in vse to, jaz poslušam Beogradski sindikat. Oni serjejo po politiki in politikih, seveda njihovih.

  Beogradski sindikat – Govedina

 40. webmaher said

  Sej upam da je vidla kolegica, ki je na RTV slo forumu zlo dejavna in je tut strastna navijačica Arsenala in Arsena pa da jim javi 😆
  Ona je že parkrat u živo gledala 😆
  Uf mene zvija grem spat, ti pa tut pejt boš zjutrej več naredila 😆

 41. zogca said

  Jaz zdaj krpam luknjo, da bom lahko zjutraj začela s tistim, kar moram začeti zjutraj. Šibaj ti spat. Jaz bom še pol ure. Saj me zmanjkuje big time. Ves dan sem zehala.

  Uf mene zvija grem spat, ti pa tut pejt boš zjutrej več naredila.

 42. webmaher said

  Kako zdržiš, vsaka čast, jaz nebi nič zehal bi že kako rundo odspal čeprav se to ne dogaja ravno pogosto, ker itak pol dopoldne produžim dokler hočem 😆
  Če bi zdej delal še naprej bi blo pol vsaj do treh ampak ker ni nujno lahko naredim danes do 17 ure…sem pa zdej nekaj študiral tele affiliate pa ne vem za katerga se naj odločim..mam sicer že gugl adsense ampak bi še kaj drugega probal recimo video reklame sam nič takega ne najdem ko bi jaz rad…sploh pa moram najprej pogruntat kako vsebino bi mel na strani in kakšno naj bo ime domene 🙄

 43. webmaher said

  a ti lahko kle na svojem blogu popaš svoje reklame ali je to prepovedano 🙄

 44. webmaher said

  Lahko noč Žogca, vsi zobotrebci so polomljeni ne zdržim več 😉

 45. zogca said

  Kako? Ne razumem. Ne razumem, zakaj ob vprašanju smajli, ki zavija z očmi. Sicer pa ne vem, ker me to sploh ne zanima. Nimam prav nobenega namena služiti z blogom.

  a ti lahko kle na svojem blogu popaš svoje reklame ali je to prepovedano

 46. zogca said

  Saj ni tako hudo. Kakšen dan je treba stisnit, sicer pa stvari potekajo veliko vbolj na easy. Sem že spala v službi, ampak ne bi ponavljala, če se da. Je vseeno bolje v postelji. Ali pa vsaj na kavču. Tistega drugega pa sploh ne razumem. O teh reklamah.

  Šibaj spat.

  Kako zdržiš, vsaka čast. Jaz nebi nič zehal bi že kako rundo odspal čeprav se to ne dogaja ravno pogosto, ker itak pol dopoldne produžim dokler hočem

 47. lynx said

  “A, ja. Ime ji je Država.”

  In ta sponzoruša, ima poleg tega da te obira, še eno slabo lastnost.
  Veš da nisi edini. 😉

  “Jaz sem tako ali tako glede Slovenije zelo pesimistična”

  Kako lahko to izjavi nekdo, ki mu manjka le še ptičje mleko?

 48. Nevenka said

  Meni je tudi prijateljica rekla, da si že davno zaslužim moškega, ki bi me razvajal, ljubil in spoštoval.
  A sem pomislila kako mene sploh ni težko razvajati, zame je že ljubezen tak luksus, da si ga očitno ne bom mogla nikoli privoščiti.

  Ja, želim, da ima moški svoj denar, ki mu omogoča tako življenje, da je zadovoljen z njim. Nočem, pa moškega, ki ne zna biti skromen.
  Ne bi pa hotela biti vzdrževana oseba.
  Ne vem kaj bi naredila, če bi bil zelo bogat in bi me imel rad. Verjetno se ga ne bi branila, a gotovo ne zaradi denarja.
  Take z velikim egom in veliko denarja sem tudi jaz že odslovila.
  Čeprav moški z velikim egom in malo denarja ni čisto nič boljši.

 49. Robert said

  Vse “običajne” ženske, ki sem jih imel priložnost do sedaj spoznati so se “diskretno” zanimale tudi za denar in se še zdaj, tako kot se tudi vsi bolj ali manj “običajni” moški radi zanimajo za denar.

  Takšne, ki jo denar sploh ne bi zanimal še nisem spoznal, takšne, ki bi jo zanimal samo denar pa nisem nikoli iskal.

  Pa še eno sem slišal, ki je mogoče celo resnična, boš pa ti bolj vedela, glede na to, da imaš izkušnje z bolj in manj bogatimi;
  gre pa takole:
  “Bogat moški je reven moški, ki ima denar.”

 50. dolgcajt said

  A potem imate moški radi premožne ženske ali kako?

  Ne, denar ženske za moškega sam po sebi nima nobene vloge, razen če računaš, da si boš z ženinim denarjem potem privoščil bolj postavno ljubico. Za ženske pa je znanstveno dokazano: http://www.zurnal24.si/weblog/BraneKastelic/entry/seks_%C5%BEenskam_ve%C4%8Dkrat_pride_z

 51. zogca said

  :mrgreen: Da je pa dobra. Zakaj si se poročil s svojo ženo? a bi lahko financiral ljubico. :mrgreen: Nikoli se ne ve, mogoče pa tudi kaj takšnega obstaja na tem svetu.

  razen če računaš, da si boš z ženinim denarjem potem privoščil bolj postavno ljubico.

 52. zogca said

  Ni pa država do vseh slaba. Eni od nje dobijo veliko več, kot ji dajo. Spet drugi …

  Veš da nisi edini.

 53. Janis said

  Nikoli se ne ve, mogoče pa tudi kaj takšnega obstaja na tem svetu.

  Ne bos verjela, obstaja 😀

 54. zogca said

  Ker vidim tudi čez svoj plank, lynx. In ne vidim nič dobrega.

  Kako lahko to izjavi nekdo, ki mu manjka le še ptičje mleko?

 55. zogca said

  Ajoj, samo ta smajli potem pride v poštev. 🙄

  Ne bos verjela, obstaja.

 56. zogca said

  Enako!

  Ne bi pa hotela biti vzdrževana oseba.

 57. zogca said

  Več takšnih sem že odslovila. Predvsem sta mi dva ostala v spominu po tem duvanju in naduvavanju. En je bil prepričan, da me zaradi denarja lahko dobi. Drugi je bil prepričan, da ga denar dela dobrega ljubimca, kar je bilo daleč od resnice.

  Take z velikim egom in veliko denarja sem tudi jaz že odslovila.

 58. Lynx said

  “In ne vidim nič dobrega.”

  Kaj vidiš in kdo je zato kriv?

 59. Lynx said

  Popravek: ne zato ampak za to.

 60. zogca said

  Kaj vidim? Vidim trgovke, ki imajo z 34 leti delovne dobe 470 evrov plače. Vidim ljudi, ki imajo z 39 leti delovne dobe plače 500 evrov. Več takšnih poznam. Vem za nekaj žensk, ki si pošteno zaslužile penzijo, pa zdaj pucajo po stanovanjih, da lahko preživijo. Kaj bo, ko tega ne bodo več mogle početi? Vidim marsikaj.

 61. zogca said

  Kaj vse bolnemu umu ne pade na kraj pameti!!! 🙄

  http://med.over.net/forum5/read.php?163,5343128

 62. Lynx said

  “Vidim trgovke, ki imajo z 34 leti delovne dobe 470 evrov plače. Vidim ljudi, ki imajo z 39 leti delovne dobe plače 500 evrov. Več takšnih poznam. Vem za nekaj žensk, ki si pošteno zaslužile penzijo, pa zdaj pucajo po stanovanjih, da lahko preživijo. Kaj bo, ko tega ne bodo več mogle početi?”

  Vse to je res. Vendar tudi najboljša vlada vseh problemov ne more rešiti. Ni toliko problem pet nepotrebnih ambasad, niti predraga državna uprava, kot splošna gospodarska situacija. Smo le del sveta in prehitevati po desni se ne da. Utopija je bilo pričakovati, da bomo v nekaj letih druga Švica, dolgoročno pa jaz ne bi bil tako črnogled.

  P.S: Sicer pa imamo še vedno možnost revolucije, bi rekel menda Web. 😉

 63. zogca said

  Seveda je bila Švica utopija, ampak to, da bo pa toliko ljudi v naši državi tolko romunsko bedo – tega pa tudi ne bi pričakovala. Res je, smo del sveta. In potem naj bi bili tudi del te fejst razvite Evrope. V normalnih državah te fejst Evrope niti socialno podpora ne more biti tako nizka, kot je pri nas nizka plača za pošteno delo.

 64. maxi said

  Pred kratkim sem brala aforizem:

  Če vam ne usojeno drugače, se pač poročite iz ljubezni.

 65. webmaher said

  Lynx web ne bo rekel nič, ker on je itak Butec in butec…dolgoročno lahko samo upam, da bo večina spregledala…do takrat pa Uzdaj se use i u svoje kljuse…

 66. Nevenka said

  Ojej, prebrala sem tole na med.over.
  Res grozno. Pa kako uboga ženska sploh sprašuje kaj takega. Res ji je mož ubil vse samospoštovanje, da sploh razmišlja o takih možnostih. Samo bljižnico skozi vrata tipu pokazat, to je edina rešitev.

 67. zogca said

  Jup, ubil jo je v pojem, povsem očitno.

  Pa kako uboga ženska sploh sprašuje kaj takega. Res ji je mož ubil vse samospoštovanje, da sploh razmišlja o takih možnostih.

 68. zogca said

  Ta je pa dobra. 😉

  Če vam ne usojeno drugače, se pač poročite iz ljubezni.

 69. vlatka said

  žogca,

  jaz sem bila tudi romantična trapa, konce sem pa vseeno jaz naredila, hehe 😀 😀

 70. webmaher said

  Vlatka lako tebi, sam pogledaš v prihodnost in voilaaa :mrgreen:

 71. zogca said

  Moj bo menda kar pri denarju. 😉 A je tako, Vlatka?

 72. Lynx said

  Poznate kakšnega vedeževalca, ki bi zadel na lotu? 🙂

 73. zogca said

  Nope. 😉

 74. webmaher said

  Vlatka ni vedeževalka, ona je jasnovidka 😉

 75. zogca said

  Če mi ga ne bo treba hraniti, sem že na konju. 😉

 76. webmaher said

  Tut konj ne more biti lačen 😆

 77. zogca said

  Joj, pa res. 😦

 78. webmaher said

  Ej Žogca, ne bit žalostna, una mamca je dons spet lahko srečna :mrgreen:

 79. zogca said

  Zdaj pa ne razumem. Razloži.

 80. zogca said

  Čokolada je tudi afrodiziak, a ne?

 81. webmaher said

  a je kdo rekel da ni :mrgreen:
  aja Arsenal je zmagal, saj veš… 😆

 82. zogca said

  Zdaj štekam. 😉 Zdaj mi je pa vse jasno. 😉

  Žogca se stara in ne povezuje več dobro.

 83. zogca said

  Ko se je že prej omenjala revolucija, kapitalizem, komunizem … Zdaj na CNN-u v The Situation Rooom … Kitajci, torej komunisti, bodo pokupovali svet. Na veliko kupujejo tovarne, ki so na meji propada, plačujejo za razvoj tega in onega, stanovanja, nafto, vlagajo … Kaže, da imajo oni edini denar.

 84. webmaher said

  ja majo denar, pa ga nočjo posodit Merikancem 😆
  ampak tudi pri njih je kriza-zadnjič sem gledal, ko je kazalo kako ljudje hodijo v Beijing, da bi dobili službo..zdej jih je že več kt miljon in čakajo…zadnjič pa je kazalo šotorišče v predmestju Sacramenta kjer je že več kot 1000 ljudi, ki so bankrotirali…izgubili službo in niso mogli več plačevat pufov za bajto in adijooo…

 85. zogca said

  V Ameriki gre vsaka četrta hiša v foreclosure. To je prav srhljiv podatek.

 86. webmaher said

  vsaka četrta, ja kaj jim pa je, a bi vsi na veliki nogi živeli al kva … ampak, da se kaj takega dogaja v Kaliforniji pa nebi mislil…Švarci ti bo treba ušesa navit 😆

 87. zogca said

  Kako kaj jim je? Niso več mogli odplačevati posojila.

 88. webmaher said

  ja seveda ampak kar vsaka 4 zaplenjena in prodana da se poplača dolg..in to v Ameriki…Žogca pa to je huje kot izvirni greh no :mrgreen:

 89. zogca said

  Mojemu bratrancu bi jo tudi skoraj vzeli. Pa ga je potem en sorodnik rešil. Je kriza, huda kriza. Američani so pa tako ali tako zadolženi do uhljev in čez.

 90. Spider said

  Am, ženske imate en moment, ko v glavi čist obrnete prioritete, kar se fantov tiče. Nisem še uspel raziskati, kdaj je to, sumim, da tam nekje pri 19-20 letih.

  Ko ste najstnice, vam je važno edino, da tip dobro zgleda, se dobro poljublja in da je frajer. Gledam svoje znance. Takih, ki so tam pri 18 podirali vse, kar ni pobegnilo na hruško, danes nobena ne pogleda. Po drugi strani so piflarčki iz šolskih let pri puncah danes bistveno bolj priljubljeni, kot v šolskih eltih. Ni težko uganiti, zakaj.:)

 91. zogca said

  Ni težko. Ampak “okus” spremenite tudi vi, kajne?

 92. Spider said

  Hm, manj. Mi smo vizualni tipi.

 93. zogca said

  Oja, enkrat dve leti nazaj sem brala te neke oglase, kaj se išče. In moški tam do 38 leta iščejo strastne in privlačne seksulje, ki hočejo živeti, adrenalin, pustolovščine, delajo kariero, se ne obesijo na moškega, bi žurale itd. In potem starejši od 38 let, kot bi presekal, ženske, ki znajo ljubiti, so zveste in tople, jim veliko pomeni dom in družina. To mi je tako ostalo v spominu – kakšen preskok.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: