Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Tič v ustih ali riti kot usluga?!?

Posted by zogca na februar 28, 2009

Dvajset let je že tega. Še več. Moj dedek je bil velik ljubitelj križank, zato je babica vedno morala kupiti vse časopise in revije. To je bil tudi razlog, da sta med drugim v kleti med starim papirjem imela tudi velik kup Anten. Ki mene kajpak niso zanimale. Vse dokler ... Nekoč je ena od deklet iz bloka prinesla Anteno in nam je pokazala … Da, tisto, kar je pisal Brane Kastelic. Od tedaj sem vedno, ko sem bila na obisku pri babici in dedku, tekla v klet in tam skrivoma brala Braneta Kastelica. Saj ne vem, ali je bilo to treba skrivati, ampak zdelo se mi je, da se za desetletno smrkljo ravno ne spodobi.

Pred nekaj tedni  sem ugotovila, da Brane Kastelic na Siolu piše blog in seveda sem ga začela brati. Zdaj tega, kakor lahko vidite, več ne skrivam. V zadnji objavi je Brane zapisal: “ Poroka, kot kažejo raziskave, posebej slabo vpliva na količino oralnega seksa, posebej felacije, kar ni ne lepo ne prav. Slišim, da je včasih tako hudo, da pride na vrsto samo ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi, obletnice poroke in morda kakšni večji prazniki. In da je zato v veliko zakonih veliko oralnih prepirov.” Ko sem bila še pod vtisom prebranega, sem na 24 ur prebrala članek z naslovom Nikar se ne prostituirajte v domači postelji! In prav v tem članku je veliko govora tudi o oralnem seksu kot o nečem, česar veliko ljudi ne dela s pretiranim navdušenjem, pa vseeno to kdaj pa kdaj naredijo, in sicer kot uslugo svojemu partnerju. In jaz sem prva, ki bo navijala za to, da človek pod rjuhami ne bi smel delati stvari, do katerih ima odpor samo zato, ker … Na oralni seks nikoli nisem gledala kot na uslugo, ki jo naredim moškemu, ampak kot na meni zelo ljubo zabavo. Vsekakor ga imam raje od najboljšega sladoleda. Zato pa bi tisti drugi, ups tretji seks bil usluga. Mislim namreč na analnega. Če bi se kdaj lotila tega, bi se ga zgolj in izključno z namenom, da naredim uslugo. Ker pa uslug ne delam … In če se vrnem k Branetovem blogu … Če ljudje tega ne počnejo iz veselja, ampak bolj z namenom, da drugemu naredijo uslugo … Je zato oralnega seksa po poroki manj? Ker menimo, da nam, ko so stvari že podpisane in partnerja jemljemo na nek način za samoumevnega, ni treba več delati uslug? Vsaj jaz tako razmišljam … Če smo ga prej z največjim veseljem vzele v usta, zakaj bi to po poroki počele samo ob posebnih priložnostih, na primer za njegov rojstni dan?

Brez zgražanja, lepo prosim. Jutri je nedelja in obljubim, da bom šla takoj zjutraj v cerkev molit za svojo turbo grešno dušo.

Advertisements

192 komentarjev to “Tič v ustih ali riti kot usluga?!?”

 1. zogca said

  Ob tej priložnosti bom še enkrat prilepila meni tako ljubo Dick song od Petra Griffena.

  😉

 2. trnovčanka said

  Zogca :mrgreen:

  Lahko napišem samo iz svojih izkušenj. Po najini poroki je oralnega seksa več. Iz enega samega razloga. No ja dveh – če štejemo še nedavno nosečnost in trenutno prepoved spolnih odnosov do 6 tednov po porodu. Prvi in poglavitni razlog pa je, da osebno veliko rajši in lažje oralno zadovoljim človeka, ki ga resnično čutim, človeka ki mu pripadam.
  Še nekaj let nazaj sem s prezirom gledala na poroko kot na dejanje, ki samo po sebi ne pomeni nič, kot na obred, ki nima nobene veze z resnično ljubeznijo, kot na papir ki ga ne potrebujem.
  Danes moram priznati, da naju je ta “brezvezni” obred resnično bolj povezal. Sexa (ne samo oralnega) je zatorej več in je tudi vedno boljši.

  V prejšnjih vezah sem veliko bolj egoistično gledala na oralni sex. Dejansko sem se počutila, kot da s tem delam partnerju uslugo. Se je pomojem poznalo na sami kvaliteti dejanja.

  Tako da zaenkrat pri meni velja obraten scenarij.

  Jutri pa le k maši 😉

 3. izbrana said

  Jooooj, na vzgojo in politiko pa tole…. ;)!

  Marsikdaj sem kaj v postelji naredila kot uslugo! Prevečkrat! Pa izkusila tudi to, da te iste stvari, ki jih počnemo kot uslugo, drugič lahko uživamo! Bi pa po svojih izkušnjaš rekla, da je to veliko odvisno tudi od partnerja. In od odnosa.

  Analni seks sem izkusila samo enkrat in še to kot uslugo in ne hvala, zdaj ga jaz tudi kot uslugo več ne bi! No, ali pač…. Ampak zagotovo res kot uslugo. Dvomim, da bi lahko v resnici uživala.

  Oralni seks sem vedno doživljala kot uslugo. Vedno! Zdaj pa…. Zdaj bi si prvič v resnici sama želela….! Ma, ne smem pomislit, mmmm 😉 ……. Ampak 😦 ……

  Nikoli nisem marala sladoleda, zdaj mi je alternativa. In z zaprtimi očmi…
  🙂

  Dovolj! Že tako sem v slabi fazi od včeraj! A zdaj naj sanjam še seksualne sanje?

  😉

 4. zogca said

  Bravo!!!

  Po najini poroki je oralnega seksa več.

 5. zogca said

  Enako je tudi pri meni.

  Ko nekoga čutim kot res svojega, je tudi tisti tič čisto moj in ga imam tako zelo rada. Do tičev tam enih (kratke aferice) tega ne čutim in mi za njihove tiče pravzaprav fejst dol visi.

  Da osebno veliko rajši in lažje oralno zadovoljim človeka, ki ga resnično čutim, človeka ki mu pripadam.

 6. zogca said

  😉

  Jutri pa le k maši.

 7. zogca said

  Na Žogcinem blogu je raznolikost. 😉

  Jooooj, na vzgojo in politiko pa tole…. !

 8. zogca said

  Še ena. Zdaj smo že tri članice tega kluba. Ti, Maxi in jaz. 😉 Samo da mislim, da ga midve z Maxi niti izkusili nisva. Vsaj jaz ga nisem, za Maxi ne vem.

  Iščemo nove članice. 😉

  Analni seks sem izkusila samo enkrat in še to kot uslugo in ne hvala, zdaj ga jaz tudi kot uslugo več ne bi!

 9. zogca said

  Moje najljubše. 😉

  A zdaj naj sanjam še seksualne sanje?

 10. zogca said

  Maša je jutri nujna glede na to, kar se mi je ravnokar zgodilo. Preoblačila sem se, ker grem ven na sonce. In to sem počela med vrati kopalnice. In ko sem se zravnala … Kot da bi bila brez občutka za to, kjer je okovje vrat. Kako sem z nosom od strani treščila v okovje. In kakšen zvok. Pa si zdaj tipam nos in se mi ne zdi, da bi karkoli bilo zlomljeno. To se menda natipa. Janis????? Boli pa kot hudič. Fak, od vseh bedarij, ki jih počnem, je tale daleč najhujša. Bog ve, kakšna bom jutri. Kot bi me nekdo prebutal. Boli, boli, boli. 😥

 11. izbrana said

  Nooooooooooooooooooooo 😦 ???????!!!!!!!

  Piham, piham, piham….. Upam, da ne bo kaj hudega.

  Jutri pri maši boš pa itak deležna pomilujočih pogledov in dodatnih prošenj faranov, ki bodo prosili: “Odpusti ji grehe, poglej, saj revica plačuje ceno že na zemlji….” 🙂

 12. trnovčanka said

  Auuuu Zogca 😦

  Pojma nimam kako zlomljen nos zgleda. Lahko samo upam, da tvoj to ni. Če si v dvomu vsaj pokliči na urgenco. Če boli se pejt pa pokazat.

  Au še enkrat 😦 😦

 13. Lynx said

  Neglede na to da živi v Londonu, se mi zdi tisti Brane malce zastarel in predvsem ima prebujno domišljijo. V njegovih kolumnah je vse oh in sploh. Same lepotice, če že nimajo ogomnih jošk, vsaj čudovite riti ali dolge noge, vse so umetnice vsemogočih spolnih praks, seksa se za vsakim vogalom…. v glavnem lahkotno branje, daleč od realnosti.

  Z Žogco se strinjam, da morata oba udeleženca, vse kar v postelji počneta, delati to z veseljem. Po drugi strani pa je tudi res, kot pravi Izbrana, da se z izkušnjami stvari lahko spremenijo.
  Meni je naprimer pica kar všeč, ko sem jo prvič jedel, mi je bila disgasting.

 14. maxi said

  za Maxi ne vem.

  Nisem in mislim, da ne bom….

 15. maxi said

  Boli, boli, boli. 😥

  Oojej…kakšno je stanje?

 16. Jazz said

  B(l)ogovski konzilij; 😉

  Glej,nalimaj slikco,pa opiši kaj čutiš na otip…. pa bomo kakšno rekli….

 17. izbrana said

  Se ne javlja….

  Zdaj pa ne vem, je šla na sonce ali na urgenco…..?

  Upam, Žogca, da si vredu in da si samo pozabila gsm doma, kamorkoli si že šla!

  😦

 18. Jazz said

  maxi said
  February 28, 2009 at 3:49 pm
  Boli, boli, boli.

  Oojej…kakšno je stanje?

  O,Maxi… 🙂

  Lahko še jaz svoj lonček…? 😉

 19. StaneP said

  Sem že iz Mengeške koče pisal na mobilniku in mi je potem povezava ali kaj dol padla in je šlo vse v nič… Grrr…
  No, bom pa od doma. Skratka.
  Prav všeč mi je brebirati Žogcin blog in predvsem komentarje njenih ženskih prijateljic. Vse skupaj mi vračate vero v ženski spol. Same zanimive teme in razumni komentarji. Lepo. Upam, da vam ne bo preveč v glavo stopilo. Moja hvala namreč, da ne bo kakšna mislila, da ji ne privoščim tiča…
  In še moj komentar na zgoraj zapisano.
  Včasih vsi naredimo kakšno “uslugo”, ki pa v bistvu ni usluga temveč samo malo večji trud. Ker če počnemo takšne usluge, ki jih v bistvu ne maramo početi, potem zavajamo partnerja in še hujše sebe. In čez nekaj časa se čutimo pškodovani ker smo nekaj počeli, partner pa misli, da je bilo vse ok… In imamo slabo voljo, prepir in razhajanje v občutkih. Vse t.i. igre in usluge so začetek konca dobre veze.
  Jaz sam sem že nekaj pisal o anali, vendar takrat nisem napisal sledečega: Če mi bo kakšna nastavila svojo rit za uslugo, jo bom fliknil skozi vrata! Ja “macho shit” boste rekle! Ne, ne, ne in ne! Zaupanje, želja, iskrenost, predanost… Vsi smo že seksali, čeprav se nam ni ljubilo. No, trpeli tudi ravno nismo, vendar takšne usluge, ki ni usluga, ne smemo mešati z analo. Lahko pogojno z oralo. Kakšen moški pa sem, če ne morem ženske pripraviti do tega, da z mano počne, kar pač počne z zavestjo, željo in užitkom. Resnično življenje ni pornič. Žensko je potrebno za analo pripraviti, da si želi, da se zmehča in sprosti… Da potem, če že ne uživa vrhunsko, vsaj ne trpi!!! Drugače vsa stvar odpade že pri meni, kaj šele, da bi mi delala neko uslugo!! Isto je z oralo. Moški točno vemo, kdaj je stvar “usluga” in verjemite mi, da nam za tovrstne usluge potem nikarte izstavljati računov. Točno se pa ve kdaj si ženska želi… kdaj je pohotna in kdaj ga z veseljem obdeluje. Za takšno oralo pa itak ni potrebno izstavljati računov, ker moški že sami po sebi radi vrnemo in uslugo in še kaj več.
  Zakaj za vraga delamo vsi skupaj takšen halo iz stvari v katerih vsi uživamo, radi uživamo in želimo uživati. Za mene poanta dobrega seksa ni v golem fuku, temveč v vsemu kar skupaj počneva, zavestno, predano, sproščeno in zaželjeno. Skupaj premikaš meje in tudi počneš stvari ki se “ne smejo”.
  Leteči odred v pesmi “Ružica” pove vse: “Pjevali smo stare pjesme, radili i što se nesmje ali nikad nismo varali!

  Delanje uslug je tudi varanje zaupanja in želja partnerja. Na ta način izgubimo tisto bistvo, ki ga vidimo zroč si v oči, medtem, ko smo “priklopljeni”… Zato bi jo postavil pred vrata.

 20. Lynx said

  Supertramp – Goodbye stranger

 21. John said

  American Woman… 🙂

  Žogca, upam da nisi razbila vrat! 😉

  Čakamo na sliko poškodbe.

 22. zogca said

  Mobilca sem pozabila doma. 😉 In sem videla, da me je Izbrana klicala in mi pustila sporočilo, ali sem na urgenci ali na soncu. Na soncu sem bila. Vsi, ki so tipali moj nos, pravijo, da se noter nič ne premika in jaz tudi mislim, da se ne. In zdaj si mislim, da bi se zlomljen nos kaj premikal ali kam premaknil. Je takšen, kakršen je bil prej. Boli manj, boli pa še vedno. Jutri pričakujem vest modrico tam. Ej, ko bi slišali ta zvok. Jaz sem bila v tistem trenutku prepričana, da ne more biti drugega kot zlomljen.

 23. zogca said

  Ne se hecat! Ne bereš pazljivo. Nisem se treščila v vrata, ampak v okvir vrat. V rob. Ne vem, ali si predstavljaš. Nisem se jaz udarila naravnost v nekaj, ampak z desno stranjo nosa v rob, v špico okvirja vrat.

  Žogca, upam da nisi razbila vrat!

 24. zogca said

  Mene so pa več let prepričevali, naj jo poskusim, ker je nisem hotela. Vedno sem govorila, da se mi že sam pogled nanjo gnusi. Odkar sem jo poskusila, bi jo jedla vsak dan. Saj je ne, ampak bi jo. 😉

  Meni je naprimer pica kar všeč, ko sem jo prvič jedel, mi je bila disgasting.

 25. cija said

  haha
  poznam en vic na to temo.

  mladoporočenca gresta ravno od poroke. Oba imata na obrazu nasmeh do ušes.

  Ženin se pogovarja z najboljšim prijateljem: Veš kako sem srečen. Najboljšo žensko sem dobil za ženo. Veš kako mi ga je danes zjutraj potegnila… prejšnje punce so se nekako zmrdovale nad tem. Kako sem vesel, da sem se poročil z eno, ki to res rada počne….

  Medtem pa se nevesta pogovarja z najboljšo kolegico. Veš kako sem vesela!! Danes zjutraj sem ga zadnjič morala fafati…

 26. zogca said

  Cija, vsa čast, vsa čast, vsa čast. 😉

 27. vlatka said

  Žogca,

  jaz sem se nasmejala tvojemu zadnjemu stavku. Da greš molit.Kaj pa če župniku pod kiklo pogledaš? 😆 😆

 28. zogca said

  AJA, TRAČ SEM VAM POZABILA NAPISATI. POZORNOST, TRAČ!!! Videla sem Aleša Čepina in Urško Čepin. Skupaj. Na parkirišču pred živalskim vrtom. Pakirala sta drug zraven drugega. Ona je sedela v avtu, on je stal naslonjen na vrata njenega avta. Najprej sem videla njega in ker se je tako lepo smehljal, prav zaljubljeno, sem si mislila – katero pa zdaj peca. In sem prav pogledala, kdo sedi v avtu. Urša. Ona tudi vsa nasmejana in zapeljiva. Ta dva se kakor ločujeta??? Po Ljubljani ne vidim veliko parov, ki bi se tako lepo gledali.

 29. zogca said

  Jaz? Jaz? Jaz? Nikoli. Jaz sem nuna.

  Kaj pa če župniku pod kiklo pogledaš?

 30. PRABABI said

  Žogca,
  dober večer!

  Zamižala, :-D, smejala, 😛 nič brala! 😆
  Cifre, sta. pogledala. 😀

  Lepo nedeljo ti želim! Lepo spančkaj in lahko noč!

 31. John said

  Nisem se treščila v vrata, ampak v okvir vrat. V rob. Ne vem, ali si predstavljaš. Nisem se jaz udarila naravnost v nekaj, ampak z desno stranjo nosa v rob, v špico okvirja vrat.

  Hmmmm… torej v karkoli si trčila je tisto bilo “trdo”. Kaj točno opisuješ pa mi ni jasno. 😯 No, važno je da nič ni zlomljeno in da ne bo posledic na tvojem obrazku. 😉

 32. zogca said

  John, počakaj. Narisala ti bom.

 33. zogca said

  Narisala sem ti, kam sem treščila.

  In če si predstavljaš, da je okvir debel deset centimetrov. Če si med vrati, je deset centimetrov površine. Če od strani, dobiš pa trikornik. Rob. In pod tem kotom sem udarila.

 34. zogca said

  Enako, babi. Pomlad je pred vrati. 😉

  Lepo nedeljo ti želim!

 35. John said

  Hvala za temeljito razlago podkrepljeno z tehnično risbico. 🙂
  Zdaj vem in razumem.

 36. Jazz said

  Joj…če bi mela mobilca,bi Čepinčka lepo pofotkala(še pozirala bi ti)pa po tvoje začinila zgodbico….in mastno prodala….veš kolk za kolk kokakol…. 😦
  Že kar vidim,kako v Delu ustavljajo rotacijo,ker ma Žogca ekskluzivo v krempeljcih….Požar pa z glavo v zid buta…

 37. zogca said

  Mah, ne, Jazz. Bi se mi zdelo huda sramota, da bi vzela iz žepa mobilnik in ju fotkala. Pa tudi zelo očitno bi bilo, stala sem namreč meter stran od njega in me je prav pogledal v oči, ko sem jaz tako firbčno pogledala, katera je v avtu. Sem pa ziher, da, da bi jih Požar rad kupil.

 38. webmaher said

  Žogci ni nič hudega to je lepo slišat, jutri pa le k maši 😉

 39. zogca said

  Verjemi, počilo je tako, da …

  Ampak bom preživela. 😉 Čeprav boli. 😉

  Zdaj vem in razumem.

 40. zogca said

  Vidim, da bom res morala. 😉

  Žogci ni nič hudega to je lepo slišat, jutri pa le k maši.

 41. John said

  A Črepinčka si direkt v oči gledala? Na en meter? In nista vzpostavila “komunikacije”? Niti fotkala ga nisi na skrivaj?

  Mislim da ti je “nesreča” vseeno pustila določene posledice… :mrgreen:

 42. webmaher said

  Kako je to če si nos polomiš jaz prav dobro vem-enkrat sem si ga sam, dvakrat pa so mi ga na operaciji…zdaj na tretjo ne upam 😆

 43. webmaher said

  John ti bi takoj biznis naredu pa Požarju poslal pa bi bil za en let preskrbljen :mrgreen:

 44. zogca said

  Web, ampak ne med vrati kopalnice. To je dobesedno sramota. Jutri, če bom fejst plava, ne vem, ali smem ven. Bo kdo mislil, da imam moža, ki me tepe.

 45. John said

  John ti bi takoj biznis naredu pa Požarju poslal pa bi bil za en let preskrbljen

  Denar bi podaril v dobrodelne namene. Razmišljam o samostanu, kjer bo Žogca stacijonirana. 😉 🙂

 46. zogca said

  Lepo te prosim!!! O čem naj jaz z njim komuniciram? Četudi Urške ne bi bilo zraven, mu jaz ziher ne bi nič rekla. Kaj pa on je? Mislim, da bi bil kakšen uspešen glasbenik ali športnik, pa mu človek mogoče celo reče za avtogram, tole pa …

  A Črepinčka si direkt v oči gledala? Na en meter? In nista vzpostavila “komunikacije”? Niti fotkala ga nisi na skrivaj?

  Mislim da ti je “nesreča” vseeno pustila določene posledice…

 47. zogca said

  Moška gospoda razen lynxa in Staneta sploh ne komentira tiča v ustih in riti. 😉

 48. John said

  Lepo te prosim!!! O čem naj jaz z njim komuniciram? Četudi Urške ne bi bilo zraven, mu jaz ziher ne bi nič rekla. Kaj pa on je? Mislim, da bi bil kakšen uspešen glasbenik ali športnik, pa mu človek mogoče celo reče za avtogram, tole pa …

  Problem je, ker on ni vedel koga ima pred sabo! Če bi vedel da je to slavna Žogca bi potegnil list papirja (bankovec?) in ti ga ponudil za avtogram. :mrgreen:
  Tako pa nikoli ne bo vedel…

 49. John said

  Moška gospoda razen lynxa in Staneta sploh ne komentira tiča v ustih in riti

  V redu. Prvo je prijetno, drugo pa zdravo… :mrgreen:

 50. zogca said

  Tič v riti je zdrav? Kako?

 51. zogca said

  Ti me tako hecaš.

  Če bi vedel da je to slavna Žogca bi potegnil list papirja (bankovec?) in ti ga ponudil za avtogram.

 52. Spider said

  Zogca, pomisleki od tebe in Janis so zalegli. Punco sem konaktiral,zgladila sva nesporazume in spet normalno komunicirava…In spet cutim nekaksne mravljincke v trebuhu..Hm..

 53. John said

  Tič v riti je zdrav? Kako?

  Npr. fobija pred veliki predmeti, težavah pri z…. , itd.

 54. Jazz said

  Ja,John,take mamo. 😀

  Drugače pa,eni o sexu pač ne vemo veliko 😦 spomin pač.. 😉

 55. zogca said

  Bravo!!!!!!!

  Vidiš, da sva midve z Janis ta pravi. 😉

  Zogca, pomisleki od tebe in Janis so zalegli. Punco sem konaktiral,zgladila sva nesporazume in spet normalno komunicirava…In spet cutim nekaksne mravljincke v trebuhu..Hm..

 56. webmaher said

  Žogca kera gospoda ne kometirata 🙄
  Spider držimo pesti, Žogca pa bo jutri še en očenaš zmolila pa bo 😆

 57. webmaher said

  a na Popu je pa Just Married z Ashtonom Kutcherjem in Brittany Murphy :mrgreen:

 58. Jazz said

  webmaher said

  Blek Stena? 😀

 59. webmaher said

  Jazz pa ja neti na SiOlu :mrgreen:

 60. Jazz said

  Ni,da ni…. 😀

 61. webmaher said

  sam zdej merki kaj pišeš, da ne boš Žogcinih vrta zamenjal s pravo steno :mrgreen: :mrgreen :mrgreen
  Drgač pa Blek Stena je legenda 😆

 62. webmaher said

  Kako bi komentirali tale stavek: Poroka je kot dobra naložba-če hočeš, da dolgo traja moraš iti vanjo brez čustev :mrgreen:

 63. zogca said

  Kaaaaaaj?

  Jazz pa ja neti na SiOlu

 64. zogca said

  Raje šus v glavo.

  Poroka je kot dobra naložba-če hočeš, da dolgo traja moraš iti vanjo brez čustev.

 65. webmaher said

  Žogca to je reku fotr v tejle komediji na Popu svoji hčerki – revež ne ve v katerem stoletju živi :mrgreen:

 66. Jazz said

  zogca said
  February 28, 2009 at 8:24 pm
  Kaaaaaaj?

  Ni… Jazz samo tukaj 😉

  Pa Alan Ford fan 😀

 67. webmaher said

  Jazz imaš shranjene Alane Forde kaj 😆
  Žogca Jazz je Blek na SiolU pa sem ga mal okrcal ker ni lepo pisal o naših skakalcih :mrgreen:

 68. Jazz said

  Jazz imaš shranjene Alane Forde kaj
  Žogca Jazz je Blek na SiolU pa sem ga mal okrcal ker ni lepo pisal o naših skakalcih

  Nimam… je blo pa luštn… aja,tam sem samo en Web.komentar prebral 😉 Je blo pa pred leti lepo na Siolovem forumu,pol so ga pa s prenovo umorili… 😦

 69. zogca said

  Love is in the air!!!

 70. zogca said

  Bom šla potem pogledat. Mislim, da bom morala malo na kavč in v horizontalo. Nos boli, cela glava boli. Če je Janis kje blizu, naj se oglasi.

  Žogca Jazz je Blek na SiolU pa sem ga mal okrcal ker ni lepo pisal o naših skakalcih.

 71. webmaher said

  Žogca tale John Paul Young je tut iz unih časov in se tega komada prav dobro sječam-je bil top hit 😆

 72. zogca said

  Ta komad me vedno spravi v dobro voljo.

 73. Jazz said

  zogca said
  February 28, 2009 at 8:42 pm
  Love is in the air!!!

  Moram zabluzit… 😉 S to skladbo je vsak večer začel bend na terasi hotela Slavija v MBX-u…
  …pred več kot 25.leti… 😦

 74. lordwales said

  Prepričan sem, da je roko meta po poroki bistveno manj ali nič. Oralnega pa toliko ali celo več.
  Vaginalnega pa največ.

  Sex je kakor pitje čaja – ko to ne postane obred je evforično, orgazmično in prihajajoče.
  Potem pa rutina? največji strokovnjak za sex Brane katelic ima pač srečo, da je vedno z pravimi članiki pri pravem uredniku na pravem mestu. Pa ljudje sploh veste, koliko znaša njegovo premoženje?

  Za aferice pa nisem. Po njih ostane slab priokus.
  In svoji bodoči dajem samo en pogoj: Nobenih cigaret – ker če enega prižge je takoj adijo.
  Cigaret se da odnavadit takoj – edina posledica je malce tresenja.

  Jaz niti ne pomislim več na alko ali kavo – to smo rešili za vedno.

 75. zogca said

  Obvesti nas. 😉

  Pa ljudje sploh veste, koliko znaša njegovo premoženje?

 76. zogca said

  Ti si pa zelo brezkompromisen. Zakaj bi na eni cigareti padel zakon???

  In svoji bodoči dajem samo en pogoj: Nobenih cigaret – ker če enega prižge je takoj adijo.

 77. lordwales said

  Ogromno. Samo od Slovenskih medijev kasira 1000 Evrov…………………

  Cigarete – zakaj živali nekadijo?

  Ker od cigaret ni nobenega učinka, razen zdravstvenih!

  Si zdračunala, koliko bi prišparala, če ne bi kadila?

 78. zogca said

  V bistvu ne. Ko bom nehala kaditi, in gotovo bom nehala, to ne bo zaradi denarja. Bi si pa mislila – tale me gotovo nima rad. Će bi mi moški rekel – ko prižgeš cigareto, je med nama konec.

  Si zdračunala, koliko bi prišparala, če ne bi kadila?

 79. zogca said

  Sicer je pa s kajenjem tako. Moj princ je vedel, da jaz kadim. Ves čas. Je to videl na prvem zmenku, na drugem, na tretjem. Videl je, da kadim in koliko kadim. Me je hotel. Ga torej ni motilo. Na koncu pa je to spredaval kot enega od razlogov, zakaj me je moral zapustiti. Kako je mogel? Če bi jaz njemu nekaj prikrivala, če bi ga prinesla okoli. Nisem ga. Ampak je tako – ko nekaj hočemo, nas ne moti. Ko se hočemo nekoga znebiti, tudi to pride prav.

 80. lordwales said

  Bom prijazen:

  Tvoje kajenje me ne moti, saj to na moje zdravje ne upliva.

  Žensko svojih sanj bom izbral med nekadilkami, ki jih je več kot kadilk.
  Tudi če mi je kakšna kadilka še ne vem kako ušeč več kot na kava ( na čaj ) z
  njo ne bi šel.

  Tako da volk sit in koza rešena.

  Predstavljaj si da si na samotnem otoku brez cigaret.

  Po 2 tednih jih ne pogrešaš več!

 81. zogca said

  Lordwales, do tega imaš vso pravico. Ne moreš pa za punco vzeti kadilko (žensko, za katero veš, da kadi), potem pa ji to očitati. Ali pa čez eno leto to navajati kot enega izmed razlogov, da jo zapuščaš. Pa saj, on je pač kar nekaj govoril. Vedno kaj drugega, ker niti sam ni vedel, zakaj je to naredil. Kot sem rekla, jaz bom nehala kaditi. Ampak ne zaradi moškega, zaradi sebe.

 82. Spider said

  Mnei bi šlo po pravici povedano na živce, če bi moja ženska kadila.In bi ji težil, naj neha, če bi se že spustil v razmerje z njo.

 83. zogca said

  Mah, Spider, jaz takšno teženje v bistvu vzamem kot dobronamerno. Vsak, ki mi reče, naj neham kaditi … Pa saj mi hoče dobro. Jaz se tega zavedam. Ampak če vedoč vzameš kadilko, potem pač ne moreš … To bi bilo, kot da jaz vedoč vzamem alkoholika, potem pa najedam za vsako pivo posebej. pa saj je logično, da bo alkoholik pil, kajne?

 84. Spider said

  Seveda.

 85. webmaher said

  Sej Žogca sam zdej kadi ko je Nuna-leta 2028 ji niti na kraj pameti ne bo prišlo, da bi mela cigaret v ustih :mrgreen:

 86. zogca said

  Takrat bom imela v ustih kaj drugega. 😉

 87. zogca said

  Saturday night fever!!!

 88. izbrana said

  Ja, vsi vemo kaj bo imela leta 2028 v ustih…. 🙂

  No, ker trdi (in njej se verjame, ker res vedno govori resnico….), da v tem uživa! 😉

  Se samo sprašujem, če takrat to, da ne bo kadila, ne bo usluga….lastniku tistega kar bo imela v ustih!? Si je ne predstavljam brez cigareta in CocaCole! Saj to potem sploh ne bi bila več prava Žogca!

  🙂

 89. zogca said

  A Izbrana pozna še koga, ki toliko govori o tičih? Ups, napaka, v bistvu vedno govorim o istem tiču. 😉

  Ja, vsi vemo kaj bo imela leta 2028 v ustih….

 90. zogca said

  You’re the one that I want!!!

  Pesmica za tiča, ampak samo za tiča. 😉

 91. zogca said

  Jaz lahko imam tiča v ustih, kadim in pijem kokakolo. Čeprav teh stvari ne počnem naenkrat. Bi bilo pa zanimivo enkrat tiča politi s kokakolo in ga potem polizati. Kajenje pa pride na vrsto, ko je teh vragolij konec. 😉

  Se samo sprašujem, če takrat to, da ne bo kadila, ne bo usluga….lastniku tistega kar bo imela v ustih!? Si je ne predstavljam brez cigareta in CocaCole! Saj to potem sploh ne bi bila več prava Žogca!

 92. izbrana said

  NIKOGAR, ki bi toliko govoril o istem tiču ne poznam, res je! 🙂

  NIKOGAR ne poznam, ki bi toliko govoril o tičih, res je! 🙂

  Si pa kriva, da poznam osebo, ki je presenečena sama nad sabo, da zaradi toliko tvojega govorjenja, neprimerljivo s preteklostjo, nepopisno veliko odkrito razmišlja o tiču! Vedno o istem, sicer…. In, če kdaj ne bo o njem treba samo razmišljati pač pa z njim tudi kaj početi, bo ta oseba zelo hvaležna Žogci, ki s svojim govorjenjem tako uspešno razbija določene predsodke! 😉

  Ali je to pomanjkanje seksa?
  Fantje?

  🙂

 93. zogca said

  Kvarim vse okoli sebe. :mrgreen:

  Si pa kriva, da poznam osebo, ki je presenečena sama nad sabo, da zaradi toliko tvojega govorjenja, neprimerljivo s preteklostjo, nepopisno veliko odkrito razmišlja o tiču!

 94. zogca said

  Razmišljam o tem, da bi odprla firmo. 😉 In bi mi moški, ki so željni več oralne obdelave, pošiljali svoje žene v preobrazbo. Je to pot do bogastva? :mrgreen:

  In, če kdaj ne bo o njem treba samo razmišljati pač pa z njim tudi kaj početi, bo ta oseba zelo hvaležna Žogci, ki s svojim govorjenjem tako uspešno razbija določene predsodke!

 95. StaneP said

  Ali je to pomanjkanje seksa?
  Fantje?

  Jap!

 96. izbrana said

  Prevzetnica!!! 😉

  Ja, v omenjenem primeru bi plačilo bilo izvedljivo! Vem o konkretnem finančnem stanju več kot o konkretnem tiču! 🙂

  To najbrž ni perspektivno, a ne? 😦

 97. izbrana said

  StaneP – Jap!

  Sploh ne bom več vprašala nič naprej….. 😦

  Itak sem vedela! Sem samo hotela moško potrditev! 😉

 98. zogca said

  Kako ne? Enega že poznaš, ki bi plačal. 😉

  To najbrž ni perspektivno, a ne?

 99. izbrana said

  Mislim to, da o konkretnem finančnem stanju vem več kot pa o konkretnem tiču, to sprašujem, da najbrž ni perspektivno zame? 😦

  O ja, seveda, zate pa je tiso finančno stanje perspektivno, za plačilo…. 🙂 Ampak samo v primeru, če pošlje k tebi katero drugo! Jaz sem se preobrazila brezplačno…. 😉

 100. StaneP said

  Jaz sem se preobrazila brezplačno…. 😉

  Dovolj samo razmišljanja! Teorija brez prakse ni nič. Tiča v roke in veselo na delo… Če ni pravega, pa kakšnega malo manj pravega…

 101. zogca said

  Drugim mu pa ne bom preobražala iz lojalnosti do tebe.

  Še vedno pa obstaja možnost, da odpre hlače in ne samo denarnico. Upanje umira zadnje. 😉

  Ampak samo v primeru, če pošlje k tebi katero drugo! Jaz sem se preobrazila brezplačno….

 102. zogca said

  Jaz bi pravega!!!

  Dovolj samo razmišljanja! Teorija brez prakse ni nič. Tiča v roke in veselo na delo… Če ni pravega, pa kakšnega malo manj pravega…

 103. izbrana said

  StaneP, prvi, drugi in tretji stavek se strinjam 100% ! 😉

  Tisto, če ni pravega, pa malo manj pravega…., tisto mi pa ne gre in ne gre…. 😦

 104. izbrana said

  Jaaaaaa, upanje umre zadnje!

  Denarnico lahko pusti tudi zaprto! Ne potrebujem nič!

  Hlače…..?

  Naj te Bog usliši, Žogca! Daj jutri pri maši čisto na koncu prosi še to. 😉

 105. zogca said

  Brez skrbi. Bog je od mene takšnih že navajen. Jaz Boga velikokrat prosim za tistega pravega tiča, zato se mu kaj takšnega od mene ne bo zdelo prav nič nenavadno.

  Naj te Bog usliši, Žogca! Daj jutri pri maši čisto na koncu prosi še to.

 106. zogca said

  David Bowie – Let’s dance

 107. StaneP said

  Punce, nočem biti pokroviteljski, ker se tudi sam ližem že leta, vendar žalovanje nikogar nikamor ne pripelje. Slej kot prej je potrebno sam sebe počiti po čelu (Žogca se je danes že v štok od vrat) in dojeti, da noben človek, ki nas nima rad NI VREDEN ŽALOVANJA!! Nas pač nima rad. Gremo naprej! Cvilit zavit v deko in se smilit sam sebi je pasee. Samo eno življenje imamo. Živimo ga!

 108. zogca said

  Ne dišijo mi drugi. Ima smisel, da zdaj na silo sebi v usta tlačim enega drugega tiča?

 109. zogca said

  Raje čvekam tukaj z vami, kot da bi se dobesedno silila valjati se z nekom po postelji. Ker tole zdaj mi je luštno, tisto pa mi ne bi bilo.

 110. izbrana said

  O žalovanju se nekako strinjam. Čeprav to dejansko mora vsak sam ugotoviti kako bo predelal in koliko časa bo trajalo.

  Ampak jaz ne žalujem! Jaz sem še hujši primer… 🙂 Hrepenim po nečem kar se ni zgodilo! In sem zvesta tistemu kar se ni zgodilo…..!

  Moja zvestoba bi res lahko bila šolski primer kako ostajati ženska zvesta moškemu! 😉

 111. StaneP said

  Itak da ne na silo. Še jaz kot “neumen dec” ne morem kar ene ženske ganjat tam okoli… V svoji glavi je treba dojeti, da je stvar mimo in zaživeti naprej. Potem so stvari čisto drugačne in nepravi tiči čudežno postanejo pravi, he, he.

 112. zogca said

  Jaz pa ostajam zvesta sebi. Že res, da sem s tem zvesta tudi njemu, ki si tega ne zasluži, ampak sem pa zvesta sebi.

 113. izbrana said

  Žogca, kurit grem, pa mi je dolgčas!

  Je možno….?

  Reci ja, pa čeprav samo za pet minut! 🙂

 114. zogca said

  Lahko. 😉

 115. StaneP said

  Hrepenim po nečem kar se ni zgodilo! In sem zvesta tistemu kar se ni zgodilo…..!

  Neuslišana ljubezen… O hudo. Ja ljubezen nas vse zjebe, pa če se imamo še za takšne frajerje. Popolnoma iracionalno. Samo moramo se potruditi in se zvleči ven iz tega in živeti naprej.

 116. zogca said

  Jaz si nisem mislila, da mene lahko en moški tako zelo …

  Pa me je.

 117. izbrana said

  Jaz pa nisem vedela, da me lahko en moški….tri leta, pa se me sploh ne dotakne, ha ha!

  Žogca,”prihajam”….. 😉

 118. zogca said

  Jaz menim, da je hud greh, da se me je on nehal dotikati.

 119. StaneP said

  Jaz menim, da je hud greh, da se me je on nehal dotikati.

  Jaz tudi. Če ne zaradi drugega, zaradi vse ljubezni ki jo čutiš do njega…

 120. izbrana said

  Ne grem zdaj zakurit dokler mi tukaj ne poveš, da je HUD GREH tudi to, da se on mene v vsem tem času in po vsem kar sem naredila zanj (z veseljem, se ve), sploh ŠE NI dotaknil!!!

  No? NO?

  Ha, ha…..

  😉

 121. zogca said

  Me veseli, da se strinjaš.

  Jaz tudi. Če ne zaradi drugega, zaradi vse ljubezni ki jo čutiš do njega…

 122. zogca said

  The Doors – Light my fire

 123. lynx said

  Jaz bi vas babe nagnal v lajf. 😉 Se mi zdi, da še takrat kadar greste, greste večinoma v žensko družbo. In spet objokujete svojo usodo.
  Čeprav je vsaj Žogca menda že izgubljen primer. 😦

 124. StaneP said

  No? NO?

  Pa on ve??

 125. zogca said

  Kaj? ❓

  Čeprav je vsaj Žogca menda že izgubljen primer.

 126. webmaher said

  Izbrana, zgleda da imava nekaj podobnega…in še vedno je preteklo premalo vode…

 127. zogca said

  A ti, lynx, veš, da te lahko leta 2028 ugriznem?

 128. izbrana said

  Samo res, sem bila zadnjič na bowlingu…. Ena steza, sami tipi, druga steza, same babe, tretja steza,same babe, četrta steza, sami tipi…..no, pošteno, zadnja miza – mešana družba!

  Mislim, po dveh urah menjava, prihod frišnih, ostali pa ven, vsak v svoj avto in….

  Veš kaj, tudi v lajf hodit ni več isto kot je bilo včasih! 😉

  Me pa nekaj zanima, kaj le so počeli v lajfu tisti tipi, če smo ženske stikale glave (in priznam), da smo tudi malo objokavale svojo usodo!??? Včasih je vsaj kakšno pijačo kdo plačal ali pa vprašal, če smo dobro! Danes pa nič! Ma, se mi zdi, da je tudi s tipi nekaj hudo narobe!

  Žogca ni izgobljen primer, Žogca je trenutno še nerešen problem! 😉

 129. izbrana said

  No? NO?

  Pa on ve??

  Oh, StaneP, verjemi, toliko kot on ve…., ni vedel še nihče pred njim!

 130. zogca said

  To!!!

  Žogca ni izgobljen primer, Žogca je trenutno še nerešen problem!

 131. zogca said

  Poglejte, da Žogcin blog deluje v boju proti kajenju. Izbrani se tukaj toliko dogaja, da sploh ne utegne iti na cigaret. 😆

 132. izbrana said

  Web, mogoče pa res…imava nekaj podobnega.

  Predvsem je pa res, da ne vem koliko za vraga vode bo še moralo preteči…? 😦

 133. lynx said

  “Čeprav je vsaj Žogca menda že izgubljen primer.”

  Za ves moški rod. Jaz bi te preventivno res zaprl v samostan.
  In zvezal roke na hrbtu. 😉

 134. izbrana said

  Žogca, preberi komentar pod št.122 in boš vedela zakaj Izbrana še ni šla kadit! 😦

  Pa pohiti, ker me resno ogroža abstinenčna kriza! 😉

  Taka in drugačna, ampak s tisto drugo ti pač nimaš nič, s tole cigaretno pa ta trenutek kar veliko!!!!

  Čaaaakaaaaam!!! Pooooohiiiiiitiiiii!

  😉
  🙂

 135. webmaher said

  Lynx pozabil si še tretji stavek: potem bi te pa oralno tako obdelal, da bi se ti odtrgalo 😆

 136. izbrana said

  Ups, popravek, poglej komentar št. 120!!!! in ne 122!

 137. zogca said

  Jaz sem to prebrala že prej, ampak sem mislila, da je namenjeno Stanetu.

  Seveda je hud greh.

  Pekel. 😉

  Ne grem zdaj zakurit dokler mi tukaj ne poveš, da je HUD GREH tudi to, da se on mene v vsem tem času in po vsem kar sem naredila zanj (z veseljem, se ve), sploh ŠE NI dotaknil!!!

 138. zogca said

  Ti me pa danes ne maraš. 😥

  Jaz bi te preventivno res zaprl v samostan.

 139. StaneP said

  Oh, StaneP, verjemi, toliko kot on ve…., ni vedel še nihče pred njim!

  Ve, da se ti trga od njega in že tri leta nič ne naredi na tvoji potešitvi. Izgubljen primer!

 140. zogca said

  Vidiš, da me danes ne mara.

  Lynx pozabil si še tretji stavek: potem bi te pa oralno tako obdelal, da bi se ti odtrgalo

 141. webmaher said

  Te mara, sam preveč računa koliko je še do leta 2028 😉

 142. zogca said

  In kaj naj Izbrana naredi???

  Moški nasveti se iščejo.

  Ve, da se ti trga od njega in že tri leta nič ne naredi na tvoji potešitvi. Izgubljen primer!

 143. zogca said

  19 let. 😉

  Te mara, sam preveč računa koliko je še do leta 2028

 144. izbrana said

  Žogca tko,sem dobila zdaj o mojem primerku še moško potrditev, kratko in jedrnato: Izgubljen primer! 😦

  Pekel! 😉
  Zdaj grem pa kurit! 🙂

 145. lynx said

  “Lynx pozabil si še tretji stavek: potem bi te pa oralno tako obdelal, da bi se ti odtrgalo”

  Ne bi.
  Ker moj jezik ni prave barve, prave vlažnosti in prave toplote. 🙂

 146. izbrana said

  Ja, ja!!!!

  Kaj naj Izbrana naredi?

  Moški nasveti se iščejo!

  Pišite, pridem nazaj….

 147. zogca said

  Naj izdelajo strategijo.

  Vojaški načrt.

  Kaj naj Izbrana naredi?

  Moški nasveti se iščejo!

  Pišite, pridem nazaj….

 148. webmaher said

  Žogca za kaj takega imam premalo pravih podatkov zato je Stanetov odgovor kar blizu resnici… 🙄

 149. zogca said

  Kaj pa misliš ti delati z menoj leta 2028???

  Ne bi.
  Ker moj jezik ni prave barve, prave vlažnosti in prave toplote.

 150. zogca said

  Ampak Izbrana vas prosi za pomoč!!!

  Žogca za kaj takega imam premalo pravih podatkov zato je Stanetov odgovor kar blizu resnici…

 151. webmaher said

  Jaz ji lahko pomagam samo tako, da se srečam z njo in se pogovoriva, drugega v tej situaciji ne vem 🙄

 152. lynx said

  “Kaj naj Izbrana naredi?”

  Predvsem poizkuša.
  Pravi golgeter velikokrat strelja na gol, zato je velika verjetnost da zadene. Kdor niti ne poizkusi ne bo zadel.
  Za Žogco velja podobno.
  Le da je njen gol zelo zelo majčken. Pravzaprav si ga je sama postavila. 😀

 153. lynx said

  “Kaj pa misliš ti delati z menoj leta 2028???”

  Upam, da boš do takrat spustila kriterije. 🙂

 154. webmaher said

  Lynx, če sem prav prebral poizkuša že tri leta, tko da si mal zgrešil…
  Žogca je bila pa najprej v ofsajdu potem pa je zaradi ugovarjanja neupravičeno dobila rdeči karton in kot da to ne bi bilo dovolj še prepoved igranja za nedoločen čas…tko da bo treba tu še čakati…

 155. lynx said

  “Lynx, če sem prav prebral poizkuša že tri leta, tko da si mal zgrešil…”

  Naj zamenja klub, stadion, soigralce, sodnika in še publiko povrhu. 😉

  Zdaj se bom malo ponavljal, a tale Bobby kar paše k današnjemu dnevu. Za vse ki ga danes niste fasale (Janis je izzvzeta), bo seks vsaj v sanjah:

  Fantje pa si ga vrzite…

 156. lynx said

  Ne morem verjet. Sobota zvečer in vsi za računalnikom….
  LN

 157. Jazz said

  A Že vsi spite? 😀

 158. webmaher said

  NE DELA :mrgreen:

 159. zogca said

  😳

  Ne morem verjet. Sobota zvečer in vsi za računalnikom….

 160. zogca said

  Ne, pravzaprav si ga nisem. Mislim, da se tukaj vseeno pozablja, da sem se jaz vanj zaljubila po tistem, ko mi je razlagal, da je prav on na celem svetu najbolj pravi zame, da on z menoj misli smrtno resno in da bo za vedno ostal z menoj. In podobne stvari. Mislim, da sem si v takšni situaciji smela dovoliti, da se zaljubim do ušes in čez. In da ni bilo tako nesmotrno, da sem vanj položila vse svoje zaupanje.

  Le da je njen gol zelo zelo majčken. Pravzaprav si ga je sama postavila.

 161. zogca said

  Darko Domijan – Dugo će boljeti

 162. John said

  Dugo će boljeti

  Dokler si boš to dopuščala, potem te bo še dolgo bolelo. Pomiluješ se lahko do leta 2028. Vrnil se ne bo.
  Pa tudi če se. Ali bi bilo tako kot prej???

 163. izbrana said

  Danes je bila ena taka luštna noč…. 😉 !

  A je bila kakšna posebna luna?

  🙂

 164. zogca said

  Ne, bilo bi boljše.

  Vrnil se ne bo.
  Pa tudi če se. Ali bi bilo tako kot prej???

 165. zogca said

  Meni se zdi, da jaz ne potrebujem kakšne posebne lune, da bi se imela luštno. 😉

  A je bila kakšna posebna luna?

 166. zogca said

  Zdravko Čolić – Mjerkam te, mjerkam

 167. Jazz said

  izbrana said
  March 1, 2009 at 2:39 pm
  Danes je bila ena taka luštna noč…. !

  A je bila kakšna posebna luna?

  -Bila.In Venera zraven. 😉
  Upam,da je še kdo pogledal v nebo…. čudovito!

  http://lpod.wikispaces.com/March+1%2C+2009

 168. zogca said

  Venera. 😉

  In Venera zraven.

 169. StaneP said

  Ne, bilo bi boljše.

  Žogca je tudi izgubljen primer…

 170. zogca said

  Veš, kako je. Pa naj bom izgubljen primer. Jaz se bom zdaj, ko sem tako fejst zaspana, v mislih stisnila k njemu in bom zaspala srečna. In se raje v mislih stisnem k njemu kot pa zares k enemu drugemu. Že mogoče, da sem zato komu smešna, trapasta ali pa še kaj hujšega, ampak nihče od teh ljudi ni jaz in ne more vedeti, kaj je najbolj prav zame.

 171. StaneP said

  @Žogca – človeško gledano te čisto razumem. Ne razumem pa, kako lahko verjameš, da bi bilo boljše, če pride nazaj. Res ne!

 172. zogca said

  Pišem teoretično, kajti v tovrsten čudež več ne verjamem. Mi je namreč povedal, da ljubezen ni pomembna. Da, me ima rad, ampak to ni pomembno. Po njegovo. Ampak teoretično gledano pa … Verjamem zato, ker če bi se vrnil, bi se verjetno zato, ker bi vseeno spoznal, koliko mu pomenim. In ker je bilo meni v vsem tem času dano spoznati, koliko mi on pomeni. In če teoritiziram dalje – bi nečem takšnem bi imela še več možnosti, da za vedno ostaneva skupaj, kajti vedela bi, kako boli, ko nisva skupaj. Pa zdaj ne nabijam v prazno, ker dobro vem, kako je trpel on. Nisem trpela samo jaz, ko sva šla narazen. Je pa žal res tudi nekaj. On je dovolil vse to pljuvanje čez mene in žaljenje mene, ki ga je izvajal njegov prijatelj. In bi zanj bila zdaj sramota biti z menoj. Ker ko se je vse to dogajalo, je on molčal, ni me branil. In bi zdaj v očeh tega človeka on bil z nekom, ki je tako zanič. Žal pa dokazano drži to, da mu mnenje tega človeka pomeni več kot vse drugo. In dokler je temu tako, se nahajamo samo v teoriji in čudeži niso mogoči. Vem pa, da me ima rad. O tem ne dvomim in vem, zakaj ne dvomim. Vem pa tudi, da mi to v tem trenutku prav nič ne pomaga, če on čuti eno, dela pa nekaj drugega.

  Človeško gledano te čisto razumem. Ne razumem pa, kako lahko verjameš, da bi bilo boljše, če pride nazaj. Res ne!

 173. zogca said

  Ne vem, ali se napisano da razumeti. Jaz razumem. 😉

 174. zogca said

  Dino Merlin – Šta ti značim ja

 175. webmaher said

  da se razumeti s tvojega zornega kota, nikakor z njegovega…

 176. zogca said

  Prevod. 😉

 177. webmaher said

  prevod nemogoč v tiskani obliki… 😉

 178. zogca said

  Na takšno finto pa Žogce ne moreš vreči. 😉

  Piši. Vse se da napisati, prav vse.

 179. webmaher said

  Ni finta Žogca, oprosti tole ne bo šlo 😉

 180. zogca said

  Ker se nočeš potruditi.

 181. webmaher said

  To ni res Žogca 😉

 182. zogca said

  Se rad pustiš prositi? 😉

 183. webmaher said

  Ne, če hočeš ti to lahko razložim, samo ne v pisni obliki 😉

 184. StaneP said

  Joj se pustiš prositi Žogca. Saj ti bo Web samo odprl oči. In pisati se vsega tega res ne da, tudi zato, ker vse pač ni za na blog. Nekaterih stvari se ne govori javno…

 185. zogca said

  Stane, napisal je, da se ne da povedati v pisni obliki. Torej se je treba slišati ali videti. Ni napisal, da mi lahko napiše v mejlu. Skratka, če grem na kofe z njim, lahko izvem, če ne pa ne. Ampak na takšen način pa Žogca na kofete ne hodi. Pa saj Web to ve in ne bo zameril.

 186. StaneP said

  Mislim, da Web ni tako plitek, da te drugače ne bi znal povabiti na cofe… Ti pa vem, da nisi takšna gos, da bi padla na takšna plitka povabila.
  Najbrž ti človek hoče samo dobro. Tudi sam sem ti jih že mislil nekaj napeti z tem v zvezi, vendar se prepričanih ne prepričuje. Do resnice morajo priti sami. Če prepričanemu poveš resnico v obraz ( z najboljšimi nameni ) si na koncu ti bedak in prasec. Tvoja čustva so premočna in preslepa, da bi bila pripravljena sprejeti resnico.

 187. zogca said

  Meni je to povedali in napisalo cel kup ljudi. Jaz pač moram preboleti in to nima zveze s tem, kar mi ljudje povedo. Saj jaz nisem tako neumna, samo čustveno gledam na vse to.

 188. webmaher said

  Stane ti je lepo povedal, tebe tudi razumem, ni treba na kofe z menoj zaradi tega, lahko greva tudi na sprehod 😆

 189. StaneP said

  Jaz pač moram preboleti in to nima zveze s tem, kar mi ljudje povedo.

  Tako je! Preboleti moraš. Samo pomagaš si pa nič ne k poti do ozdravitve…

 190. zogca said

  Najbolje je, da me pelješ na sprehod na Triglav. :mrgreen:

 191. webmaher said

  Tudi prav, kdaj začneva s treningi 😆

 192. 111 said

  slast

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: