Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Ljubezen zaradi seksa ali seks zaradi ljubezni?

Posted by zogca na februar 21, 2009

Kaj je bilo prej, ljubezen ali seks? Če gledamo evolucijsko, je bil verjetno najprej seks in šele nato se je pojavila ljubezen. Kaj pa mi, danes in zdaj? Najprej ljubimo in si potem želimo seksati ali seksamo in potem začnemo ljubiti? Ali ljubimo, da bi lahko seksali? Ali seksamo zato, ker ljubimo?

Kakorkoli že, strinjam se z Maxom Modicem. Seks ni vse, vendar je vse brez seksa nič. Ali v prevodu, brez seksa ljubezen, vsaj pri meni, ne bo živela. Ni nujno, da bo umrla, izdihnila, vendar več kot životarila ne bo. Ker meni je seks izjemno pomemben. In ko slišim ljudi govoriti, da seks ni pomemben, priznam, pomislim … Ali ga ne dobijo dovolj ali pa je slab. Ponavadi se izkaže, da imam kar prav. Da podcenjujejo tisto, česar nimajo in zato govorijo, da si tega pretirano niti ne želijo. Tudi jaz si, če mi verjamete, sploh ne želim imeti v garaži porša. Je nezadovoljivo spolno življenje kompromis? Včasih je težko najti zanesljivega in ljubečega partnerja in strastnega ljubimca oziroma ljubimko v eni osebi. Zato smo pogosto pred odločitvijo … Naj za življenjskega partnerja izbrerem prijaznega in ljubečega moškega, ki bo lepo skrbel za dom in otroke, a prave strasti ob njem ne bom čutila? Ali pa naj se raje odločim za divjega moškega, s katerim bom noro seksala, a ga nikoli ne bom mogla zares ukrotiti? Zato so moški pogosto pred odločitvijo … Naj za življenjsko partnerko izberejo mirno in skrbno žensko, ki bo dobra mama in žena, v spalnici pa dolgočasna? Ali naj se odločijo za divjo žensko, s katero bodo noro seksali, vendar je v resnici nikoli bodo mogli ukrotiti? Če je kompromis, ga jaz nisem pripravljena sprejeti.

Koliko ljubezni potrebujemo za dober seks? In koliko seksa potrebujemo za dobro ljubezen?

Advertisements

193 komentarjev to “Ljubezen zaradi seksa ali seks zaradi ljubezni?”

 1. zogca said

  Še ena zelo stara objava, ki ste jo prebrali samo tisti, ki me res berete od samega začetka. Ker je tema večno aktualna in ker je na blogu nune Žogce 😉 vedno najbolj priljubljena, sem jo “vrgla na vrh”.

 2. StaneP said

  Naj za življenjsko partnerko izberejo mirno in skrbno žensko, ki bo dobra mama in žena, v spalnici pa dolgočasna?

  Zakaj pa misliš, da se to izključuje? Ali se? Ali imaš prav? Potem smo vi skupaj v riti! Mislim, da je dober moški in dober mož in dober ljubimec. Enako velja za žensko. Dobra žena in mati je tudi dobra ljubimka. Če človek ni dober ljubimec, praviloma ni niti dober partner…

  Si pa mislim malo pobrkala med “divjim” moškim in strastnim moškim.
  Tale članek na vse pove o temu, zakaj ženske izbirate “napačno”.

  Razmišljanje se nanaša na vse tiste arogantne samovšečneže in mačo nastopače, neumorne zapeljivce in sladkouste lažnivce, katerim je podlegla že marsikatera ženska, pa čeprav se njihove lastnosti ne pojavljajo na seznamu najbolj želenih lastnosti idealnega moškega. Žal ne velja prepričanje, da se take, napačne izbire dogajajo samo mladim in neizkušenim dekletom,

  Če pač izberete “barabo” namesto strastnega im dobrega moškega, pač pomeni, da morate biti pri izbiri vseeno malo bolj senzibilne in ne vzeti nekaj, kar na prvi pogled deluje v redu… Poglejte malo bolj v globino. In seveda se ni nikomer potrebno odreči dobremu, strastnemu in divjemu seksu.

  Seveda pa samo “baraba” da občutek, da si tudi ti “baraba”. V tem primeru, je pa potrebno tudi plačati ceno in jesti juho,ki si si jo sam skuhal…

 3. zogca said

  Daleč od tega, da bi jaz mislila, da se to izključuje. Pravim, da je včasih težko najti oboje v enem. In da, včasih je težko. Še posebej, ko pridemo na 30 plus. In nekateri začnejo delati fejst kompromise, o katerih smo tukaj že kar nekaj napisali, ko smo pisali o primerih žensk, ki so šle delati otroke z moškimi, za katere so menile, da bodo dobri očetje, njim pa so bili samo okej za videt, enega je prav to napisala. Je pa res in o tem ni dvoma, vsaj v moji glavi ne, da so prenekateri moški prepričani, da je ena siva miška, ki deluje tako nenevarno, veliko boljša izbira za življenjsko sopornico in mamo otrok kot ena malo divja punca.

  Zakaj pa misliš, da se to izključuje?

 4. maxi said

  Pravijo, da je sexualna enegija ena najmočnejših sploh in da je obstajala mnogo pred nami…

 5. StaneP said

  Zelo zanimiva tema. O kateri sem se posledično tudi sam razpisal na svojem blogu:
  http://razmisljanje.blogspot.com/2009/02/kaksen-naj-bo-zivljenski-partner.html

  Vabljeni!

 6. zogca said

  Jaz sem prebrala, da je najmočnejša, ne samo ena od najmočnejših, ampak prav najmočnejša. V končni fazi, ohranila je vrsto. 😉

  Pravijo, da je sexualna enegija ena najmočnejših.

 7. zogca said

  Ti bom jaz dala razvajence. :mrgreen: Jaz trdim, da moški, ki res znajo dobro poseksati (takšni so pa zelo redki) nimajo težav z ženskami, pa čeprav … Dobro poseksana ženska ne najeda zaradi nepomite posode in štumfov sredi spalnice. Zdaj se pa vprašajte. :mrgreen:

  O kateri sem se posledično tudi sam razpisal na svojem blogu.

 8. StaneP said

  Jaz sem prebrala, da je najmočnejša, ne samo ena od najmočnejših, ampak prav najmočnejša.

  TOČNO! Poleg refleksa dihanja in hranjenja.

  Ti bom jaz dala razvajence.

  Razvajenost je ZLO današnjega časa.

  Dobro poseksana ženska ne najeda zaradi nepomite posode in štumfov sredi spalnice.

  Pri meni pomiva pomivalni stroj, he he … Sicer pa niste samo ženske nezadovoljne z moškimi! Mislim, da je nezadovoljnih vsaj toliko! Tudi dedca je treba poseksati, da ne teži po bajti zaradi svinjarije, ki leze iz vseh kotov, slabega kosila ( če sploh ) in zalikanih srajc!:mrgreen:

 9. zogca said

  Vidiš, jaz pa mislim, da ni. Da je v tovrstnih odnosih največje zlo neodgovornost. Veliko večje kot razvajenost. Kar mi ustreza in dokler mi ustreza, potem pa pranje rok od vsega. Jaz? Kaj se pa zdaj hoče od mene? Zakaj? Krivica, krivica, krivica. To je, kar se mene tiče, največje zlo današnjega časa.

  Razvajenost je ZLO današnjega časa.

 10. zogca said

  Moji zaradi tega nikoli niso težili. In jaz nikoli v življenju nisem zlikala niti ene srajce, kuham pa tako ali tako šele zadnji dve leti. 😉 Svinjarije ne bom komentirala, ker … Ne bom je, ker me danes še čaka sesanje in ribanje tal. 😦

  Tudi dedca je treba poseksati, da ne teži po bajti zaradi svinjarije, ki leze iz vseh kotov, slabega kosila ( če sploh ) in zalikanih srajc!

 11. zogca said

  In mimogrede, spodaj našteto nikakor ni žensko delo. Svinjarija v bajti je tako odraz moškega kot ženske. Mislim, da bi kdo prišel na obisk in bi bilo, kot bi treščila bomba, potem pa bi meni rekel, kakšno da je. Zakaj meni? Povej še drugemu pujsu. :mrgreen:

  Da ne teži po bajti zaradi svinjarije, ki leze iz vseh kotov, slabega kosila ( če sploh ) in zalikanih srajc!

 12. Lynx said

  “Jaz trdim, da moški, ki res znajo dobro poseksati…”

  Primer ženske dvojne morale. 😉
  Zelo ste alergične na moške stavke v stilu: “mi je dala”, ker naj bi bili enakopravni in drug drugemu nekaj dajali.
  Če pa prebereš zgornji stavek, se zdi, kot da je večji del odgovornosti za dober ali slab seks na moškemu in da je za žensko dovolj že, če se uleže.

 13. vlatka said

  žogca,

  odvisno kaj hoče kdo imeti. lahko je seks brez ljubezni in lahko je ljubezen brez seksa.

  In lahko jo oboje: seks in ljubezen.

  Ni nujno, da je seks zelo dober, če ljubiš in obratno. Ni nujno, da ljubiš, da bi bil seks dober.

  Je pa res seks boljši z ljubljenjem in ne zaradi same ljubezni. 😉

 14. Robert said

  Citat: “… s katerim bom noro seksala …”.

  Nekaj vem, pa očitno ne dovolj.

  Kako neki bi to zgledalo … !?

 15. zogca said

  Ne gre tukaj za mojo dilemo, če si pozorno prebral, ampak na splošno. Torej bi tudi nor seks moral biti na splošno. Mislim, ni nor seks za vsakega isto.

  Kako neki bi to zgledalo … !?

 16. zogca said

  Absolutno. Ampak vprašanje je, ali se morebiti zaljubljamo zato, ker nas žene seksualni nagon, da si poiščemo nekoga za seks. Ali pa nas mogoče žene krdelni nagon, ne želimo ostati sami. Možnosti je več. 😉

  In lahko jo oboje: seks in ljubezen.

 17. StaneP said

  Da je v tovrstnih odnosih največje zlo neodgovornost.

  Tipična posledica razvajenosti je tudi neodgovornost. Ti dve lastnosti gresta kar z roko v roki!

  In mimogrede, spodaj našteto nikakor ni žensko delo.

  Od kdaj je pa pomivanje posode noško? Dobro poseksana ženska ne najeda zaradi nepomite posode in štumfov sredi spalnice.

  Če pa prebereš zgornji stavek, se zdi, kot da je večji del odgovornosti za dober ali slab seks na moškemu in da je za žensko dovolj že, če se uleže.

  Bravo Lynx

  Ni nujno, da je seks zelo dober, če ljubiš in obratno. Ni nujno, da ljubiš, da bi bil seks dober.

  Itak! Kako pa dobiti dober sex in še dobrega partnerja?

 18. zogca said

  To pa ne, lynx. Kje si ti mene videl napisati, da ženska sme ležati kot klada?

  Če pa prebereš zgornji stavek, se zdi, kot da je večji del odgovornosti za dober ali slab seks na moškemu in da je za žensko dovolj že, če se uleže.

 19. zogca said

  Pri meni, na primer, ne. Jaz sem razvajana, sem pa odgovorna.

  Tipična posledica razvajenosti je tudi neodgovornost. Ti dve lastnosti gresta kar z roko v roki!

 20. StaneP said

  Jaz sem razvajana,

  To je človeška lastnost, ki jo jaz zelo ne maram. Mislim pa, da ti ne moreš biti ne vem kakšna razvajenka, sodeč seveda po temu kar napišeš in kakšne vrednote zastopaš. Zasledil sem samo elemente razvajenosti, ki so pa ozdravljivi, he he …

 21. zogca said

  Ne, pa sem, sem razvajena. Ampak si vso razvajenost omogočam sama, nihče drug mi je ne.

 22. zogca said

  Veš, kaj je zame razvajenost? Zame je razvajenost, da bi človek to, to, to, to in ono, za vse te stvari pa ni pripravljen nič narediti oziroma se ničemur odreči. Ali pa to, da bi človek to, to, to, to in ono, potem si pa nekega dne premisli in ne bi nič več imel s tem ter se vedel, kot bi mu vse te stvari bile vsiljene in špila neko mimozo, ko mora plačevati račune za te stvari. To je zame razvajenost. Mah, saj v bistvu je to neodgovornost in je res eno in isto.

 23. StaneP said

  Ne, pa sem, sem razvajena. Ampak si vso razvajenost omogočam sama, nihče drug mi je ne.

  To potem ni tista razvajenost o kateri jaz govorim! Razvajenka se npr. pusti dobro poseksati, medtem ko ona za dedca komaj kaj naredi. Ti pa mislim se zapodiš in zagrizeš v dedca, da vse šprica okoli, he he …

 24. Lynx said

  Moje osebno mnenje je, da je ženska ključni faktor v odnosu kar se seksa tiče. Ona odloča, ali bo do njega prišlo ali ne. S tega stališča izraz “mu je dala” ni tako napačen in pomeni “mu je dovolila”.
  Zato si lahko mirne duše dovolite reči, da vas je nekdo poseksal, oziroma da ste mu dale. Ne glede na položaj, aktivnost ali pasivnost obeh udeležencev akta.
  Jaz sem staromoden. 🙂

 25. zogca said

  Kaj bi pa morala narediti? To, da moški mene dobro poseksa je ekvivalent temu, da jaz njega dobro poseksam. To, da me moški dobro poseksa ne pomeni, da mu moram zato jaz špilati slukinjo. Čeprav trdim, da je ženska za moškega, ki res dobro seksa, pripravljena narediti veliko več.

  Razvajenka se npr. pusti dobro poseksati, medtem ko ona za dedca komaj kaj naredi.

 26. zogca said

  Počakaj malo. Kako odloča? Če ženska reče ne, potem ni seksa. In če moški reče ne, potem seks je???

  Ona odloča, ali bo do njega prišlo ali ne.

 27. zogca said

  Ne vem, kam naj to napopam, ker je čisto off topic, je pa za Spiderja in če napopam pod zadnjo objavo, bo največ možnosti, da bo videl. Skratka, oddaja Trenutek resnice bo tudi pri nas, vodil
  pa jo bo menda Jonas.

  http://www.dnevnik.si/novice/kultura/1042246543

 28. StaneP said

  Kaj bi pa morala narediti? To, da moški mene dobro poseksa je ekvivalent temu, da jaz njega dobro poseksam.

  Saj tako sem tudi jaz mislil. Nisem mislil, da mi mora ženska zlikati srejco v zahvalo za dober sex. To mi jo mora itak, he he …

 29. John said

  Ne vem, kam naj to napopam, ker je čisto off topic, je pa za Spiderja in če napopam pod zadnjo objavo, bo največ možnosti, da bo videl. Skratka, oddaja Trenutek resnice bo tudi pri nas, vodil
  pa jo bo menda Jonas.

  Samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo show po Hrvaški in Srbiji stekel še pri nas. 🙂
  Ampak Jonas?

 30. zogca said

  Mah, jaz imam občutek, da je to pri tebi brez he he. Nekako se mi zdi, da feministka in ti ne bi šla skupaj.

  To mi jo mora itak, he he …

 31. zogca said

  Tako piše. Jaz niti nisem vedela, da ta šov obstaja, dokler nekaj dni nazaj ni Spider napisal tiste prigode o varajočemu možu, ki je za povrh še slab ljubimec in se tega sramuje.

  Ampak Jonas?

 32. John said

  Ja, saj če ne bi Spider dal ta “hint” tudi jaz ne bi vedel. Ampak sem šel malo pobrskat in ta oddaja je res pravi hit v Srbiji in celo na Hrvaškem. 🙂
  Definitivno bo še večji hit v Slo.!

 33. zogca said

  Veš, česa se jaz bojim? Da mogoče ne bodo dobili toliko kandidatov, ko bi … Slovenija je manjša in ljudje vseeno niso tako odprti … Big Brotherji in Bari so eno, tukaj imaš mlade ljudi. Tukaj pa – vsaj v Spiderjevem primeru, je šlo za starejše ljudi, za eksponiranje cele družine … Ne vem, če bo pri nas to šlo. Vzemi za primer oddajo o zamenjavi žene. Zamenjaj ženo ali kako se je že reklo. Si pri nas videl to oddajo, ki je bila v Srbiji super uspešna? Nisi, ker se je prijavila tako malo kandidatov, da z njimi niso mogli nič.

 34. John said

  Samo tale link še dam za tiste, ki jih to “zanima” 🙂

  Trenutak isitine…

 35. zogca said

  A, ona to vodi??? Njo obožujem.

 36. zogca said

  Zdaj si me pa navlekel in bom buljila. 😛

 37. John said

  Saj zadeva je celo za pogledat.O veliko temah, o katerih se tukaj piše se tam govori. In na trenutke je prav zanimivo! 🙂

  Oddaja vseh oddaj pa bi bila tista z Žogco! 21 vprašanj. Trenutek resnice. :mrgreen:

 38. zogca said

  Joj, saj sem prav razmišljala pri prvih vprašanjih, kaj bi rekla. Zdaj odgovarja na četrto ali peto. Ko jo je vprašala, ali bi se bogato poročila, da ji ne bi bilo treba več delati. In je rekla ne. In se ni zlagala.

  V bistvu sploh ne vem, ali gledam v pravem vrstnem redu, ampak kar gledam. Ker mi je res luštno. Očitno nadaljevanja od te, ki sem jo gledala, še ni, ker zdaj imam očitno eno, ki je ljubica, ker jo sprašujejo, ali pozna njegova ženo. Joj, tole bo še pestro. Uživam. 😉

  Oddaja vseh oddaj pa bi bila tista z Žogco! 21 vprašanj. Trenutek resnice.

 39. zogca said

  Hvala ti, John, si za poljubčkat. 😛

 40. zogca said

  Saj sem vedela, da jo bo poligraf dobil na laži. Pa kako lahko ženska, ki je ljubica poročenemu moškemu, na vprašanje, ali je kdaj hotela razbiti tuji zakon, reče ne? Saj ne potrebuješ niti poligrafa za to, da veš, da to pa ne more biti res.

 41. John said

  Gledaš tole Zorico iz Pančeva? Medicinsko sestro? Ona je že na dobri poti, da postane medijska zvezda v Srbiji. 🙂
  Ampak je pa silno simpatična. :mrgreen:

 42. John said

  Ok… ni Zorica ampak Ivana. Moja napaka. 🙂

 43. StaneP said

  Mah, jaz imam občutek, da je to pri tebi brez he he. Nekako se mi zdi, da feministka in ti ne bi šla skupaj.

  Prav imaš. Jaz in histerična feministka sigurne ne greva skupaj. Feminizem je ravno tako napačen kot mačizem. Mislim da je to vsem razumnim jasno. Sicer so pa modre ženske feminizem že zdavnaj zavrgle. Da se ne bomo narobe razumeli. Prvi sem ki bo dejal, da je ženska popolnoma enakovredna moškemu. Feministe pa načeloma hočejo več od enakovrednosti. Zaradi nekih zgodovinskih krivic ali kaj že!? Noben spol ni vrednejši od drugega. Vsi imamo svoje dobre in slabe plati, kar je pa ravno čar vsega. Sicer imam pa rad, če je ženska zgoraj, he he…

 44. webmaher said

  Trenutak istine je že kar nekaj časa na Novi Tv (hrvaška POP TV) ob torkih (21.00h)
  To da bi bla Žogca najbolj primerna voditeljica pa sploh ni vprašanje :mrgreen:

 45. zogca said

  Da, ampak zdaj sem že eno nižje. In sem že ugotovila, da gledam po napačnem vrstnem redu. V bistvu bi morala začeti spodaj. A ni medicinska sestra Ivana? Meni je tudi blazno simpa. Pa saj, moški jo imajo radi, če sodim po njenih odgovorih. 😉 Pa še tako ljubko govorno napako ima.

 46. zogca said

  Meni se zdi, da je John bolj mislil, da bi hotel, da Žogca odgovori na teh 21 vprašanj. 😉

  To da bi bla Žogca najbolj primerna voditeljica pa sploh ni vprašanje.

 47. webmaher said

  Žogca bi več mela če bi bla kr voditeljica 😉

 48. zogca said

  Mislim, da tukaj ne gre toliko za principe, kot za …

  Sicer so pa modre ženske feminizem že zdavnaj zavrgle.

 49. zogca said

  Tale ženska, ki je s poročenim moškim in ima z njim kar tri otroke. Vprašali so jo, ali misli, da je slabič. In je rekla da. In se ni zlagala. On bo verjetno pošizil. Pa so jo vprašali, ali bi rada z njim imela še otrok. In da, hoče jih še. Ajoj. Pa on je poročen in še z ženo ima cel kup otrok. 🙄

 50. John said

  Tole pa je poseben primer! Romana…

  V 8 minutah zveš preveč. 😯

 51. zogca said

  Počakaj, to so pa že Hrvati. Bom zdaj to Romano pogledala na hitro, potem se pa vrnem nazaj k Srbom. Ampak to Romano pa res moram zdaj takoj videti, če oralno zadovoljuje goste. Sicer ne vem, kje dela, ampak moram nujno izvedeti.

 52. webmaher said

  to je z Nove TV…Žogca zate bo treba en streaming naredit, da boš v torek direkt gledat :mrgreen:

 53. John said

  Meni se zdi, da je John bolj mislil, da bi hotel, da Žogca odgovori na teh 21 vprašanj.

  To je moja pobožna želja. :mrgreen:

  Saj je samo 21 vprašanj…

 54. zogca said

  Srbska voditeljica mi je boljša. 😉

 55. zogca said

  Jaz ne lažem. Ob kavi odgovorim na vprašanja. Ampak na teve pa ne bi šla. Prav nobene želje nimam po tem, da bi se eksponirala.

  To je moja pobožna želja.

  Saj je samo 21 vprašanj…

 56. zogca said

  Pa kaj je ta Tomislav čisti idiot ali kaj???

  On ne ve, da ima ona lasuljo. Kako je to možno?

  Sicer je pa ta Romana čista dronfulja.

  Totalno dno od dna.

 57. webmaher said

  Tale Romana bi morala biti porno igralka…

 58. zogca said

  Saj vidim na YouTubu naslednji klip je ravno o tem, da nekdo bi nastopal v gej porniču. Tudi to moram videti. 😉

 59. webmaher said

  bi blo za vse lažje..in na koncu še nič ni dobila…svašta…

 60. zogca said

  Tako kot tista v Srbiji, ki je odgovorila na uhaha sporne stvari, potem pa se gre zlagati o tem, da ona pa nikomur ne bi šla razbijat zveze. Pa še četrtega otroka hoče s poročenim. Kako gre to skupaj?

 61. Lynx said

  “Počakaj malo. Kako odloča? Če ženska reče ne, potem ni seksa. In če moški reče ne, potem seks je???”

  Res da smo enakopravni, nismo pa enaki oziroma izenačeni.
  Marsikje so razmerja vse prej kot 1:1.
  Ko bom zvečer šel ven in bom naprimer vsaj eno od treh žensk, ki mi bodo padle v oči, zanesljivo peljal domov, ti bom verjel, da smo na istem. 🙂

 62. zogca said

  John, lahko nekaj vprašam? Kako dolgo ti že bereš moj blog?

 63. webmaher said

  Žogca težko gre skupaj ampak zdaj vidiš kaj so ljudje vse pripravljeni narediti za denar…

 64. zogca said

  Tale si ga drka v službi.

 65. zogca said

  Tale pa je ovohala spodnje hlačke svoje punce.

 66. zogca said

  Sramotiti se javno, da.

  Žogca težko gre skupaj ampak zdaj vidiš kaj so ljudje vse pripravljeni narediti za denar…

 67. zogca said

  To je pa res, me seks lahko dobimo kjerkoli in kadarkoli.

  Ko bom zvečer šel ven in bom naprimer vsaj eno od treh žensk, ki mi bodo padle v oči, zanesljivo peljal domov, ti bom verjel, da smo na istem.

 68. zogca said

  Zdaj gledam enega, ki bo očitno povedal, da ljubi svoji ljubico, žena pa sedi v studiu.

 69. zogca said

  Ta folk je nor. Oni tukaj dobesedno priznavajo eno kaznivo dejanje za drugim. Sploh tale Marijan iz zgornjega linka.

 70. StaneP said

  Folk bi za denar prodal še lastno mater, kaj šele svojo obraz. Na koncu pa ostanejo še brez denarja in rečejo: Saj je samo igra. Ni je čez človeško neumnost!

 71. Lynx said

  “Počakaj malo. Kako odloča? Če ženska reče ne, potem ni seksa. In če moški reče ne, potem seks je???”

  TRENUTAK ISTINE za vse moške bralce tega bloga.

  Eno samo vprašanje:

  Kateri bi odgovoril z NE, na “nespodobno povabilo” ene take deklice kot je recimo Žogca?

 72. Lynx said

  Aja, nagrada je sladoled od mene. 😀

 73. zogca said

  Da vidimo. 😉

  Kateri bi odgovoril z NE, na “nespodobno povabilo” ene take deklice kot je recimo Žogca?

 74. StaneP said

  Kateri bi odgovoril z NE, na “nespodobno povabilo” ene take deklice kot je recimo Žogca?

  Jaz ne, he he… Ker nisem vezan. Drugače bi. Ampak to je samo teorija. Dober seks nikoli ne škodi, Žogca pa pravi, da je huda…

 75. zogca said

  To je plod tvoje domišljije. 😉

  Žogca pa pravi, da je huda…

 76. zogca said

  Pa kaj je tem prifliknjenim ženskam? Tepel je otroke. Tepel je njo. Z otroki se skorajda ni ukvarjal. Kurbal se je okoli. Ona pa vsaj hepi in vsa ponosna nanj. Mislim, dobro jutro.

  http://streamload.zaqq.net/video/grCO1OPesyc/Trenutak-istine-04-02-2009-3-deo.html

 77. StaneP said

  To je plod tvoje domišljije. 😉

  He he … Itak.

 78. zogca said

  To bi jaz z gonjavo motiko nagnala ven iz hiše. 😈

 79. webmaher said

  Lynx kaj smatraš za nespodobno povabilo 🙄

 80. zogca said

  Pred ženo priznal, da bolj uživa v seksu z ljubicami kot z ženo, žena pa se zraven ponosno smehlja.

  http://streamload.zaqq.net/video/c_A6STYBs64/Trenutak-istine-04-02-2009-4-deo.html

  Imam jaz tako majhno srce ali pa so ene ženske omejene?

 81. StaneP said

  Kateri bi odgovoril z NE, na “nespodobno povabilo” ene take deklice kot je recimo Žogca?

  Pa ti Lynx?

  To bi jaz z gonjavo motiko nagnala ven iz hiše. 😈

  No,no! Ne bit tako huda. Saj so samo ljudje. Slava, denar in TV so pa ja tako zelo pomembne stvari…

 82. zogca said

  On bo leta 2028. 😉

  Pa ti Lynx?

 83. zogca said

  Ha ha ha, to ni res. Vse je bedak priznal, vso kurbarijo, vse grdo, kar je ženo bolelo. Edino tega ni mogel priznati, da je obstajala ljubica, ki je ni mogel seksualno zadovoljiti. Skratka, ko je šlo za tujo bolečino, je priznal vse, ampak čez svoj ego pa ni mogel.

  http://streamload.zaqq.net/video/puJ_x_7gcDc/Trenutak-istine-04-02-2009-5-deo.html

 84. John said

  To je pa res, me seks lahko dobimo kjerkoli in kadarkoli.

  Načeloma to velja tudi za moške. Seveda proti plačilu…

 85. zogca said

  John, vprašanje iz komentarja številka 62. 😉

 86. zogca said

  A kdo zna najti video posnetek tiste epizode, o kateri je pisal Spider?

 87. John said

  John, vprašanje iz komentarja številka 62.

  :mrgreen: Najbolj zanimive dele nadaljevanke sem zamudil (tiste na MON-u). Drugače pa je odgovor: 60.

 88. John said

  Sem sam iskal tisto epizodo, pa je nisem našel. Premalo info o njen. 😦

 89. zogca said

  Kaaaaaaaaaaj???

  Najbolj zanimive dele nadaljevanke sem zamudil (tiste na MON-u). Drugače pa je odgovor: 60.

 90. zogca said

  Ne, pa saj je jasno. 11.02. je bila ta medicinska sestra, ki je nadaljevala 18.02 in potem očitno zabluzila ter je prišla na vrsto ta … Ki je še ni na netu.

  Sem sam iskal tisto epizodo, pa je nisem našel. Premalo info o njen.

 91. John said

  …Ki je še ni na netu.

  …ker še ni teden naokrog?

  Torej je edino lahko to oddaja z 18.02 ?

 92. John said

  Tole sem pa včeraj gledal.. 🙂

  Dokaz, da lahko postaneš popularen!

 93. zogca said

  Saj, to, z dne 18.02. Če poslušaš zadnjih 15 sekund, boš videl, da sva prav ugotovila.

  Torej je edino lahko to oddaja z 18.02 ?

 94. zogca said

  Tebe bi vrgli iz oddaje, ker eskiviraš vprašanja.

 95. webmaher said

  Žogca ti si že prava detektivka 😉

 96. zogca said

  Web, mi to nič ne pomaga, ker od Johna ne morem dobiti odgovor na vprašanje, kako dolgo že bere moj blog. Kajpak, tole je prek spleta. V živo bi jaz vključila vse svoje gestapovske spretnosti in bi pel odgovore. 😆

 97. zogca said

  Zakaj moj princ ne posluša te pesmi http://www.youtube.com/watch?v=341ws9hgEbE in ne joka, ampak brez alkohola seveda? Ker to pa nočem, da bi se zapil.

 98. zogca said

  Trenutak istine: Djevojka ga ostavila nakon što ju je javno osramotio

  http://www.index.hr/xmag/clanak/trenutak-istine-djevojka-ga-ostavila-nakon-sto-ju-je-javno-osramotio/401809.aspx

 99. John said

  Web, mi to nič ne pomaga, ker od Johna ne morem dobiti odgovor na vprašanje, kako dolgo že bere moj blog. Kajpak, tole je prek spleta. V živo bi jaz vključila vse svoje gestapovske spretnosti in bi pel odgovore.

  😯 Kako da ne?? Saj sem pa odgovoril! 60 dni.. 2 meseca…

 100. zogca said

  Nisem te razumela, res ne. Oprosti. 😉

 101. zogca said

  “Trenutak istine” doveo do razvoda

  http://www.srbijanet.rs/zvezde/domacica/9495-trenutak-istine-doveo-do-razvoda.html

  Od tiste ženske, ki ima s poročenim ljubimcem tri otroke in dela čertega … Žena od tega tipsona je ugotovila, da gre za njenega moža in ga vrgla ven. Z ženo ima drugače on štiri otroke, s to ljubico tri in dela četrtega, ima pa še z eno žensko enega otroka.

 102. webmaher said

  uf, dober da mamo Žogco da nam vse pojasni-tole je zame že mal preveč :mrgreen:

 103. zogca said

  Nocoj sem na blogu sama z moškimi. Niti ene ženske ni. Zanimivo.

 104. zogca said

  Priznal kolektivno masturbiranje z drugimi moškimi.

  Mene je vedno zanimalo, koliko vas je to počelo.

 105. zogca said

  Še ena s poročenim ljubimcem.

 106. Jovanka Broz said

  jaz tudi gledam to oddajo. Ma ne morem verjeti zadnjič, ko je tip neki iz političnih krogov povedal vse in za svoje ljubice in da je v istem dnevu seksal z ženo in ljubico …

  Meni se to zdi kot neka “nameštaljka”
  žena ga gleda in se smeje???

 107. webmaher said

  o drugarica Jovanka, znaći namještaljke postoje i poslije Tita 🙄

 108. zogca said

  To je to, o čemer sem jaz zgoraj pisala. Totalno frapirana. Tip je tepel otroke, njo grabil za vrat, poseksal vse, kar hodi in diha, ona pa govori, da ve, da jo ima rad in se smehlja. Ta ženska fakat ni normalna.

  jaz tudi gledam to oddajo. Ma ne morem verjeti zadnjič, ko je tip neki iz političnih krogov povedal vse in za svoje ljubice in da je v istem dnevu seksal z ženo in ljubico

 109. zogca said

  Tudi če je, je noro, da se gre nekdo blamirat in odigrat to nameštaljko.

  Meni se to zdi kot neka “nameštaljka”.

 110. Jovanka Broz said

  web, seveda obstaja. Bomo videli,če se bo tudi pri nas končal z “nameštaljko” na temo odvetnice in korupcije.

 111. webmaher said

  obstajajo ljudje, ki hočejo biti slavni za vsako ceno…
  obstajajo ljudje, ki lahko pretentajo detektor laži…
  obstajajo TV postaje, ki se lahko zmenijo z znano osebo in naredijo namještaljko…
  obstajajo verjetno ljudje, ki bi se radi ločili pa partner ne pusti in gredo pred kamere…
  in na koncu verjetno obstajajo tudi taki, ki v dogovoru s partnerjem tvegajo vse, samo da bi prišli do dnarja…sem še kaj pozabil mogoče 🙄

 112. zogca said

  Jovanka, to je pa odvisno predvsem od tega, koliko ona ve in o kom to ve. Če o ljudeh, ki so dovolj visoko, je rešena.

 113. Jovanka Broz said

  jaz se zaradi denarja nebi nikoli tako izpostavljala. Ni ga denarja,da mojega sina zaj…. okrog.

 114. webmaher said

  drugarice Jovanka pa ti me možeš uvijek zvati drug Tito 😉
  jel si to mislila sad ovu ljubljansku odvjetnicu…ako je tako pa zna se koliko je sati, zar ne Žogca 😉

 115. zogca said

  Web, ampak to je Srbija, ne Amerika. Če bi ta tipson ne bil tisto, kar je govoril, da je, bi v luft skočile dve, tri vasi in šle to poročat Scandalu, Svetu, Press, Kurirju itd.

 116. Jovanka Broz said

  žogca, točno tako. Pa ni prav,da je tako. Če bi v štartu kaznovali za take stvari tega nebi bilo.

 117. webmaher said

  Jovanka drago mi je to čuti-pa nama ne treba puno novaca zato, da bismo bili sretni 😆

 118. zogca said

  To je tako. Oni si medsebojno delajo usluge. To je tako, kot bi midve bile na blazno visokih položajih. In jaz tebi nekaj rečem, pa mi ti ne moreš reči ne. In potem ti nekaj meni, pa ti jaz ne morem reči ne. Samo da so pri naju to pite in CD-ji, pri njih pa skrajno mutne zadeve. In oni med seboj vedo, kakšne nezakonite usluge so si delali. In ona tem ljudem zdaj lahko reče – če mi ne pomagate, da se rešim, bom jaz povedala vse, kar vem … In bo hitro dobila pomoč, ki jo potrebuje.

 119. zogca said

  Naravno da se zna, Webe. Ne bi se oni tako nafatirali para da su pošteni. 😉

 120. webmaher said

  evo ja sam sada zaista sretan u društvu dviju taku otmjenih dama 😆

 121. Jovanka Broz said

  eh, Tile moj, kje si,da vidiš kaj se dogaja v svetu 😀

 122. zogca said

  Gde je meni mečka, a isto tako rintam ceo život? 😦

 123. webmaher said

  o moj bože Žogca, šta sad ovo znači:

  Goshdarnit!
  Something has gone wrong with our servers. It’s probably Matt’s fault.

  We’ve just been notified of the problem.

  Hopefully this should be fixed ASAP

 124. Jovanka Broz said

  žogca, ne delamo pravih stvari,zato ni keša do neba.

 125. zogca said

  Čovek se vrti u grobu kao na roštilju, ako vidi ovo sada. Ratovi što su bili. Kapitalizam i to onaj najgori. Onda EU, pa NATO. Krade ko stigne. U osnovnoj školi, a več na drogama.

  eh, Tile moj, kje si,da vidiš kaj se dogaja v svetu

 126. zogca said

  To se retko desi. Na pol minuta, minut. Padne server. Ali eto vidiš, opet radi.

  Goshdarnit!
  Something has gone wrong with our servers. It’s probably Matt’s fault.

 127. webmaher said

  pa da Žogca padne pa se opet podigne…server naravno 😆

 128. zogca said

  Neću da kradem, neću da lažem, neću da mutim. Ne bih volela tako da živim. I da se negde usput smučim sama sebi. Da mi dođe da pocvračam kada se ugledam u ugledalu. Više volim da vozim stara kola.

  žogca, ne delamo pravih stvari,zato ni keša do neba.

 129. Jovanka Broz said

  sam res ej. Se spomnem včasih,ko sem mirno hodila po ulicah tudi ponoči. Danes pa sredi belega dneva stiskam torbico zraven telesa,da mi jo ne strga in vzame kak jebiveter na kolesu.

 130. zogca said

  Kada je u pitanju ona stvar – ne sme da padne. 😉

  padne pa se opet podigne…server naravno

 131. zogca said

  I ne samo da ti uzme tašnu, nego te i odgurne. To se desilo nekoj našoj poznanici. Tako je odgurnuo taj narkoman – pala je in baš gadno polomila ruku. Tri operacije, molim lepo. On je istog dana opljačkao još dve žene. Ništa mu se nije desilo. Nije ni išao u zatvor.

  Se spomnem včasih,ko sem mirno hodila po ulicah tudi ponoči. Danes pa sredi belega dneva stiskam torbico zraven telesa,da mi jo ne strga in vzame kak jebiveter na kolesu.

 132. webmaher said

  evo jedan dobar:

  Za vrijeme jednopartijske demokracije pita učiteljica Ivicu:
  – Ivice, tko je največi ratnik za kojeg si ikada čuo? Ivica odgovori:
  – Josip Broz Tito.
  Na to ga učiteljica pohvali i kaže: – Sjedi, petica.
  Ivica sjedne, skrivečki izvuče ispod klupe jednu sliku, pogleda je i šapne:
  -Izvini Rambo, ali karijera je karijera.

 133. zogca said

  :mrgreen:

  Izvini Rambo, ali karijera je karijera.

 134. webmaher said

  Tito je krao,
  al je dao,
  ovi kradu,
  al ne dadu.

 135. Jovanka Broz said

  web, tako je

 136. webmaher said

  Jovanka i Žogca nemojta sad da se….

  Jedno veče zapada veliki snijeg. Ujutru izadje TITO ispred bijele kuče kad na snijegu pišakom napisano TITO. On odmah naredi da se mokrača odnese na analizu da bi se utvrdilo ko je to napisao. Ubrzo iz labaratorije stiže odgovor.

  Rukopis Jovankin a olovka Džemala Bijedića. :mrgreen:

 137. zogca said

  Istina. On je baš živeo na visokoj nozi, ali je sve ostavio. I dok se on luksuzirao, niko nije bio gladan. Ovi neće da ostave narodu, nego samo svojima. A dok se luksuziraju, narod je gladan, odnosno dosta velik deo naroda je gladan.

 138. zogca said

  Ko je u stvari bio taj Bjedić?

 139. zogca said

  Jovo moja, ti uopšte nisi umorna? A toliko si danas stvari radila i uradila. Svaka ti čast, zaista. 😉

 140. Jovanka Broz said

  DŽemal Bjedić

 141. zogca said

  Da, znam, ali šta je on bio?

 142. Jovanka Broz said

  prišla sem ob 23h. Danes našla klinčevo kanto za vodnjak šla po rožo , na pogreb v Kranj in na rojstni dan potem. Jaoj,

 143. webmaher said

  Draga Žogca moja Jovanka je još uvijek u top formi a i ja sam dobre volje 😆

  Vozi se Drug Tito u limuzini a iza njega ide ficha a u njoj Mujo i Haso. I ide Tito, ide, skrene on levo, Mujo i Haso za njim, skrene Tito desno, oni za njim, on nazad, oni za njim…..’de god Tito, ova dvojica za njim. Razljuti se Tito, parkira se, izadje iz limuzine a Mujo i Haso iz fiche.
  Tito: ” Jeli vas dvojica, što me stalno pratite??!!!!”
  A Mujo i Haso ce na to: (zajedno) “Druze Tito mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo”

 144. zogca said

  Ena zelo lepa pesmica …

  Emina Jahović – Voljela te il ne voljela

 145. Jovanka Broz said

  ha ha Web kje to pobiraš?

  Džemal je bil desna Titova roka (ali leva) ne vem :-))

 146. zogca said

  Jovanka, a je bil včeraj hud veter, ko sva bili zunaj? Sploh ne vem, zakaj, ampak tako mi je koža popokala na desni roki, skoraj do krvi. Imam zdaj že cel večer gor karitejevo maslo.

 147. Jovanka Broz said

  mraz je bil. Moraš vedno namazati roke preden greš ven….

 148. webmaher said

  uf, Žogca hvala, odlična ova Emina, skoro sliči na Penelopi…sutra če Oskari ako se ne varam

 149. zogca said

  Jaz tega nikoli ne naredim. Letos mi še nikoli niso popokale, verjetno sem že malo pozabila, kako peče. Zvečer sem potem, ko sva prišli domov, na roke prala neke cunje. Ja, pa posodo sem pomivala, čeprav z rokavicami. Bo do jutri že bolje.

  Moraš vedno namazati roke preden greš ven….

 150. webmaher said

  za moju Jovanku imam ja još 😆
  Žogca čuvaj mi te tvoje nežne ručice 😉

 151. zogca said

  Da, jutri so oskarji.

 152. zogca said

  Nežne, Web? Če te slučajno po nesreči zagrabim z nohti, si gotov. 😉

 153. webmaher said

  evo samo za moju Jovanku i Žogco Tijana-Sve je isto samo njega nema

 154. Jovanka Broz said

  web, čuvaj se njenih nohtov. Ne vem zakaj ji ne izdajo orožni list za njih??

 155. Jovanka Broz said

  e hvala Web, priden fant 😀

 156. zogca said

  Ker sem do zdaj bila samo enkrat v prekršku, ko sem jih po nesreči zarinila v testise. Auč. Drugače pa zelo pazim. 😉

  Ne vem zakaj ji ne izdajo orožni list za njih??

 157. webmaher said

  Pa Žogca nebi imao ništa protiv ako me uhvatiš sa tvojim ljepim dugačkim noktovima…a mislim da nebi bio tek tako gotov :mrgreen:

 158. zogca said

  Mina – Moj lepi

  Jaz pa poslušam tole.

 159. Jovanka Broz said

  žogca a ni ona rodila?Mina?

 160. webmaher said

  Hvala Jovanka moja 😉
  Žogca je inače veoma miroljubiva osoba pa ji oružani list ne treba 😆

 161. zogca said

  Joj, sploh nisem na tekočem, ker jih je toliko rodilo v tem času. Jelena Karleuša. Olja Karleuša. Pa vem, da sem nekje prebrala, da je še ena pevka na isti dan, ampak ne vem, katera. Tijana Dapčević je noseča. Zadnje čase ne berem več Sveta. Prej sem vse vedela.

  Zadnje čase se zanimam samo za Damjana Murka. :mrgreen:

 162. zogca said

  Naravno da sam miroljubiva, Webe. 😉

 163. webmaher said

  e pa znao sam ja Žogca, evo da neče neko da kaže da drug Tito ne voli slovenačku muziko Elda-Nora misel

 164. zogca said

  Magazin – Kako sam te voljela

 165. webmaher said

  Lepa Žogca a boš še dolgo pokonci

 166. zogca said

  Tam do dveh. Si zaspan, kaj? Pojdi spat, če si zaspan. Ni ti treba meni delati družbo. Imam jaz še kar nekaj dela na računalniku. 😦

 167. webmaher said

  ma imam jaz tudi delo, sem čez dan lenaril oz. gledal fuzbal, smučanje, skoke, teke…evo naj še Mišo eno zapoje Drugi joj

 168. zogca said

  Jaz pa sem bila pet ur zunaj. Malo gledala tudi fuzbal. Nekaj pospravljala. Potem pa me je John zvečer okužil s tisto oddajo.

 169. zogca said

  Saša Matić – Kada ljubav zakasni

 170. webmaher said

  Jaz sem ta Trenutak gledal ene dvaX na Novi pol se mi je pa že zdel mal brez veze…za tega Matića pa še nisem slišal

 171. zogca said

  Matića ne poznaš???????

  On je več kot famozen.

  Odličen glas. In slep je. Tudi po tem je znan.

  Sicer sta Matića dva, Saša in Dejan.

 172. webmaher said

  ja Žogca vsega pa ne poznam, priznam kaj češ :ups:
  Lej tole sem zadnjič iskal pa nikakor nisem našel..bila je včasih kar hit in sploh nisem vedu da gre za Prljavo kazalište Sladoled
  a se da v komentarje kar direkt lepit videje-a ti to lohka omogočiš?

 173. zogca said

  Mislim, da to pa ni mogoče.

  Vem, da so nekaj novega uvedla, nitkanje komentarjev. Na hitro sem pogledala in potem sem videla, da to ne bo za nas, ker bo nastala precej huda zmeda. Tako prideš in pogledaš na konec. V takšnem primeru pa bi moral pregledati prav vse.

 174. webmaher said

  Žogca tole naj pa tvoj princ posluša 😉

  Ljupka-Ja ga hoču

 175. zogca said

  Ta je bolj zame kot zanj. 😦

 176. webmaher said

  ma pol naj se pa že vrne U dvoje je>/a>

 177. zogca said

  Alen Slavica – Dao sam ti dušu

  Ta pesem je zakon!

 178. webmaher said

  tudi ta ni slaba Netko te tajno

 179. zogca said

  Na Pinku že stotič ponavljajo Mješoviti brak.

  Koliko Pinkov imaš ti? Jaz samo enega. 😦

 180. webmaher said

  saj imava oba Pink Plus aneda..kerga bi pa ti še rada

 181. zogca said

  Plus. Uh, Jovanka jih ima veliko več.

  Pinkov je veliko. Ne veš tega?

 182. webmaher said

  seveda vem, ona ima verjetno satelitsko anteno in plačuje naročnino za Pink paket…

 183. zogca said

  Jup.

  Jaz moram pa vsaj to digitalno zadevo vzeti pri Telemachu.

 184. webmaher said

  ona ima potem:

  Pink Plus
  Pink Extra
  Pink BH
  Pink M
  Pink Srbija
  Pink Action
  Pink Movies
  Pink Film
  Pink Music
  Pink Kids
  Pink Family
  ni kaj srečnica ona 😆

 185. webmaher said

  pri Telemachu tega ne moreš dobiti prav tako pa ne pri T-2 ali Siol Tv..zaradi avtorskih prava…

 186. webmaher said

  399€ + 220 € te stane prvo leto, pol pa obnova letne naročnine 205€

 187. zogca said

  Mah ne, saj to vem. Vsaj kakšen gledljiv program več bi lahko imela. Čeprav … Saj televizije skorajda ne gledam. Gledam Belo lađo. Kdaj pa kdaj Odmeve in kdaj pa kdaj Svet. In če kje glih ujamem fuzbal. Drugače pa nič.

 188. webmaher said

  Lahko noč Žogca upam da si fertik in da boš spala v postelji danes 😉

 189. zogca said

  Še malo, pa bom fertik.

  Za posteljo pa še nisem ziher. Tako luštno sem se sinoči stiskala k naslonjalu kavča, da bom mogoče ponovila.

  Se bereva jutri. 😉 Mislim danes, ampak mnogo pozneje danes. 😉

 190. zogca said

  Aja, lahko noč.

  Kako sem neuvidevna. 🙄

 191. zogca said

  Na spletu sem že naletela na reklamo za slovenski Trenutek resnice.

  http://www.tv3.si/index.php?id=trenutekresnice

  Očitno bo na TV3.

 192. webmaher said

  50.000€ za ta denar se pa ne prodam nikoli :mrgreen:

 193. zogca said

  A imaš dovolj sočne skrivnosti, da bi jih oni sploh hoteli kupiti. To je zdaj vprašanje. 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: