Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Hlačke dol, noge narazen! aka Še ena stara objava!

Posted by zogca na februar 17, 2009

Še dobro, da so izumili žaluzije. Še dobro, da je sosednji blok petdeset metrov proč. Še dobro, da je nekdo med blokoma nekoč davno posadil drevesa in so zrastla visoka. Na to velikokrat pomislim, ko brez hlačk in z nogami zelo narazen “racam” po stanovanju. Kakšnih deset minut. Kolikor potrebuje depilacijska krema, da bi opravila svoje. Saj vem, da ste pomislili, da bo ta objava o seksu, vendar ne bo. Priznam, namerno sem vas zavedla. Vendar vseeno berite dalje. Razpisala se bom o stvareh, ki jih ženske počnemo, da bi bile lepe.

Nocoj sem spet “racala” po stanovanju. Ker pač mislim, da ženska od popka navzdol ne sme imeti nobene dlake. Pa dobro vem, da so jih generacije in generacije prej imele in se zato ne sebi ne moškim niso zdele grde. Še več, starejšim generacijam je grdo to, kar počnemo zdaj. Moja mama, na primer, pravi, da smo kot oskubljene kure. Vendar “skubljenje” ni preprosto. Kajpak lahko namažeš “vrtavko”, čepiš v kopalnici deset minut, spereš, potem namažeš še noge, stojiš v kopalnici še deset minut in spereš. Ker pa je to precej zamudno, ogledovanje ploščic pa dolgočasno, namažeš vse naenkrat in “racaš”. Če bi me kdo videl, bi ga pobralo od smeha.

Precej pestro imam tudi, ko je dan za masko. Verjetno bi moj obraz preživel tudi brez nje, vendar s prijateljico ob vsakem obisku trgovine privlečeva domov cel kup mask. Najraje imam čokoladno, ki tudi čudovito diši. Težava nastane, če pozabim, da jo imam na obrazu, telefon pa zazvoni, preden se je maska posušila. Še nekaj dni sem čistila sledi. Milo za umivanje obraza, tonik, dnevna in nočna krema. Vse to je del vsakdana. Prepričana sem, da ne samo mojega.

Če se večina žensk ukvarja z dnevnimi in nočnimi kremami, naslednje gotovo počne samo nekaj najbolj norih, med katere sodim tudi jaz. Prhanje s kirurško kapico na glavi. Videti je trapasto, vendar je to edini način, da lasje ostanejo ravni. In verjemite, če vsak teden za ravnanje las plačate trinajst evrov, si ne želite, da bi se skodrali že med prvim prhanjem. Vsaka kapljica pa je lahko usodna. Že para je usodna.

Potem pa moje morilsko orožje, nohti. Ponosna sem na to, da imam že od trinajstega leta dalje dolge nohte, zelo dolge nohte. Če se vsakodnevno jezim na Boga, da mi jo je zagodel s temi nemogočimi skodranimi lasmi, se mu moram zahvaliti za nohte, ki se ne lomijo. Vendar je delo tudi z njimi. Če nimate pomivalnega stroja, in jaz ga nimam, jih potrebno nalakirati vsaj dvakrat na teden. Ponavadi z rdečim lakom oziroma najtančneje, gre za barvo, ki jim pravimo gnila višnja. Potem so tukaj svetlo rožnati ter skoraj prozorni laki in vse tiste svetleče nalepke. Pa črno bela kombinacija (en noht črn, naslednji bel in tako do konca), če je kakšna pomembna tekma. Vsi vzorci so na ogled na moji pisalni mizi, kajti vedno kaj kapne. Zato je vsake toliko treba mizo očistiti tudi z acetonom. Tudi telefone sem že čistila z acetonom, tipkovnice, obleke. Vse to se kajpak da preprečiti, če nisi neučakana in za deset minut daš vse od sebe, se ne oglašaš na telefon, ne šariš po tipkovnici, si ne popravljaš majice … Vendar pa vsega ni mogoče preprečiti, kajti prebavni organi niso nujno obveščeni o tem, da se suši lak. In kdaj se zelo mudi prav takrat, ko končaš z lakiranjem nohtov. Ko opraviš, sediš na stranišču in premišljuješ … Naj tako s pokakano ritko sedim še pet minut ali pa naj se obrišem ter razmažem lak po papirju in tudi ritki? Da, tudi ritko sem že čistila z acetonom.

Uspešno oprhana, kajti lasje so ostali ravni, namazana z losjonom, uspešno oskubljena, lepo nalakirana (mimogrede, če slučajno ne veste, zelo hud modni prekršek naredite, če imate nohte na nogah svetlejše od nohtov na rokah), oblečena, obuta in kajpak že z vsaj desetminutno zamudo. Kaj sem pozabila? Parfum. Eno zapestje, drugo zapestje, eno koleno, drugo koleno, za en uhelj, za drug uhelj. Kot se to pač počne. Potem pa še malo brez razmišljana in … Naravnost po beli majici. Madež. Majico dol. Nobena druga bela ni zlikana? Likanje. Zamujam že dvajset minut. Še dobro, da se ne pudram in ne šminkam. Ker potem bi zamuda bila že polurna.

Še zadnji pogled v ogledalo. Lahko grem ven. Če mislite, da vse to počnem, ker me nekje časa moški, ki bo božal mojo gladko in oskubljeno kožo, ki bo kuštral moje ravne lase in vohal sladke vonjave, se seveda debelo motite. S prijateljico grem čvekat o tem, zakaj nama ni usojeno, da bi našle srečo v ljubezni in zakaj naju ne marata prav tista moška, ki si ju midve tako zelo želiva. Moja mama bi rekla: “Edina pametno, kar si tukaj napisala, je to, da pomivaš posodo.” In verjetno bi imela prav. Nekoč sem živela brez vseh teh krem, mask, dragih šamponov in še bolj dragih balzamov, sploh nisem vedela, kaj je losjon, parfum se mi je zdel potrata denarja, dlake pa nekaj najbolj naravnega na svetu. In se vprašam, zakaj vse to počenjam. In se vprašam, kaj norega bom še počela. Na forumu sem namreč nedavno prebrala, da postaja priljubljeno beljenje ritne luknjice. Kar se mi v tem trenutku zdi povsem noro, celo nezaslišano, ampak …

Kot se moja generacija zgraža nad prejšnjo zaradi dlak, tako se bo verjetno naslednja generacija zgražala nad mojo zaradi nepobeljene ritne luknjice. Vendar jaz resnično ne vidim smisla v pobeljeni ritni luknjici. Kot moja mama ne vidi smisla v oskubljeni “vrtavki”. Kot njena mama ni videla smisla v nalakiranih nohtih. Kot njena mama ni videla smisla v … Le kaj si bodo še izmislili?

Advertisements

201 komentar to “Hlačke dol, noge narazen! aka Še ena stara objava!”

 1. zogca said

  Ker imam zadnji teden ali dva veliko dela, sem si že dvakrat SPOSODILA STARO OBJAVO, da mi ni bilo treba pisati nove. Ker se je tudi o teh dveh starih objavah veliko debatiralo (mogoče to nič čudnega, mnogi tokrat, ko sta bili prvič objavljeni, še niste brali mojega bloga), bom to naredila še tretjič. Torej, ŠE ENA STARA OBJAVA. Pa saj, ženske še vedno počenjamo iste neumnosti, zato je enako aktualna, mar ne?

 2. asdf said

  dobro so vas na…. ja, prodali so vam vse, kar se da…. ljudje smo nečimrni po naravi, res. konec koncev- tudi mnogo moških dandanes uporablja čudežne pomade in eliksirje….
  ajt

 3. zogca said

  Raje vidim, da tega ne vem. 😆 Sem pa že v srednji šoli poznala enega, ki se je pudral in je bil vedno napudran. Meni je bil smešen, ampak šment, punce so ga imele kar rade, ker se je tudi lepo oblačil in bil ves …

  Tudi mnogo moških dandanes uporablja čudežne pomade in eliksirje…

 4. zogca said

  Še en vic na to temo.

  “Ne smeš se pudrati!” je rekel Maksi svojemu prijatelju Lojzetu, ki se je pudral.
  “Zakaj pa ne?”
  “Ker se pudrajo ženske, moški se moramo pa umivati!”

  :mrgreen:

 5. zogca said

  Ker se zdaj o tej temi debatira dve objavi nižje (nobenega reda ni na tem blogu :mrgreen: ), lepim tole kosmato Madonno, ki je bila vredna celih 29.000 evrov.

  Gola in kosmata Madonna.

  http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/gola-madonna-za-29-000-evrov.html

  Fotografijo lahko fejst povečate, če kliknete nanjo!!!

 6. Janis said

  Gola in kosmata Madonna.

  Meni se zdi čisto seksi 😀

  Svoje mnenje sem pa že enkrat povedala, se mi zdi. Britje je za oralni seks pač nujno (za oba spola), če nekdo tega noče, tudi ni fer, da pričakuje oralno obdelavo.

 7. zogca said

  Jaz imam pa raje kosmate tiče. In se ne branim oralno obdelati. Še več, huda sem, če ga ne dobim v obdelavo. Zdaj te stvari počnem samo v mislih, ker sem nuna. :mrgreen: Aja, Janis, PL, jaz. 😉 Saj se razumeva. 😉

 8. zogca said

  Objava o dlakah in ne-dlakah tam spodaj je pa tukaj: https://zogca.wordpress.com/2008/11/10/ko-naravno-postane-nenormalno/ Žal brez 200 komentarjev, ki smo jih na to temo napisali na starem blogu.

 9. Spider said

  Janis, ko si ze tu, bral sem starsevski cvek nekaj in precej me je nasmejal tvoj komentar v temi zenske ginekologinje Vs moski ginekologi. 🙂

 10. zogca said

  Nalimaj link, da se še mi nasmejimo. 😉

 11. Spider said

  Sej ni napisala kaj posebnega, napisala je pac enostavno “reci svoji prijateljici, da so zdravnice lahko lezbijke ali biseksualke”. Ampak meni se je zdelo smesno, ker so po moje ene forumasice nad to izjavo bile kar malo sokirane.

 12. zogca said

  Trenutno so ene kar malo šokirane nad tem, da obstajajo tudi poročeni moški, ki so v resnici homoseksualci in v prostem času seksajo z moškimi. Je pač treba kdaj pogledati ven iz svojega sveta in mogoče je potem človek manjkrat šokiran.

  Ampak meni se je zdelo smesno, ker so po moje ene forumasice nad to izjavo bile kar malo sokirane.

 13. Janis said

  Ampak meni se je zdelo smesno, ker so po moje ene forumasice nad to izjavo bile kar malo sokirane.

  Heteroseksualci zmeraj predpostavljajo, da so tudi vsi drugi heteroseksualci 😉

  V resnici je pa ginekolog lahko gej. In ginekologinja lezbijka oz. biseksualka. Sicer se je za vprašat, ali bi ženske morebitne dirty seksualne misli enako motile, če bi jih imel o njih moški ginekolog ali ženska ginekologinja. Tukaj ste ve na potezi za odgovarjat, hetero punce 😉

  Trenutno so ene kar malo šokirane nad tem, da obstajajo tudi poročeni moški, ki so v resnici homoseksualci in v prostem času seksajo z moškimi.

  To, da najbrž marsikateri mož zglednih in pridnih MON-ovke občasno skoči v posteljo (ali v grmovje) z drugim moškim, žal sploh ni samo moja provokacija. In kar je še hujše, sploh niso samo moje insajderske informacije, ta informacija je nekaj klikov na fukfehtarske sajte stran, vsem na voljo. Verjamem, da so zgledne in pridne MON-ovke šokirane, če jim vržeš pred nos, da se največ tistega stereotipnega homo seksa (neznanec, ki ga pobereš ob poti v Tivoliju in hopa cupa v grmovju) danes v resnici zgodi med dvema poročenima moškima. Ker hej, tako se tisti “umazani pedrski seks” na lepem znajde na pragu njihovega zglancanega in popolnega sveta in pade tista meja, ki loči “nas” od “onih perverznih umazanih pedrov”. KO obstaja pretnja, da je tvoj mož v resnici “umazani peder”, ki se nastavlja po Tivoliju, verjamem, da je ta misel grozljiva in je treba napadat vse okoli mene in poskušat diskreditirat celo mene, ki živim navaden “dolgočasen” družinski lajf in sem svoje obdobje skakanja po posteljah že zdavnaj pustila za sabo.

 14. zogca said

  Jaz sem šla pogledat na eno fukfehtarsko stran. Ni se ti treba prijaviti, da bi lahko gledal, kdo koga išče. Vpisala sem moški išče moškega in rezultatov je bilo, kolikor hočeš. Od tega precej veliko takšnih, ki so imeli napisano, da so poročeni oziroma vezani. Pa gotovo jih je še precej takšnih, ki so tudi poročeni in vezani, ampak tega niso napisali, ker jim je preveč prostora zavzelo to, kaj točno bi s tem, ki ga iščejo, radi počeli.

  In kar je še hujše, sploh niso samo moje insajderske informacije, ta informacija je nekaj klikov na fukfehtarske sajte stran, vsem na voljo.

 15. zogca said

  Veliko laže je moškemu varati z moškim kot pa z žensko. Če ženska sliši, da gre njen moški ven s prijateljem, ne bo nič sumničava. Če pa že bo sumničava, jo bo strah, da se ji je zlagal, da je s prijateljem, v resnici pa je zunaj z žensko. Ti moški veliko laže varajo kot heteroseksualni moški in to je dejstvo.

  … da se največ tistega stereotipnega homo seksa danes v resnici zgodi med dvema poročenima moškima …

 16. zogca said

  HOMOSEKSUALNOST MED POROČENIMI MOŠKIMI V SLOVENIJI

  NASVET POROČENIM ŽENSKAM, KI IMAJO SPOLNE TEŽAVE S SVOJIMI SOPROGI:

  Na začetku bi rad komentiral stran Family.slohosting (Družinski forum), ki vodi kampanjo proti tej in še eni spletni strani. Na tej spletni strani ni bilo omenjeno, kolikšen je delež homoseksualcev znotraj slovenske družbe. Ko smo pa že pri tem vprašanju, pa lahko le ponovim mnenje znanih slovenskih psihologov, ki se ukvarjajo tudi z vprašanjem homoseksualnosti. Po njihovem mnenju se delež homoseksualcev znotraj slovenske družbe giblje nekje med 6 in 20 odstotkov in ni le 2-3 % kot je omenil avtor omenjene spletne strani. Razlog za tako ogromen razmik med najmanjšo in največjo ocenjeno stopnjo homoseksualnosti v državi pa tiči v dejstvu, da je veliko homoseksualcev prikritih in zato natančna ocena deleža homoseksualno usmerjenega prebivalstva ni mogoča. Na tej spletni strani je omenjen le en del prikritih homoseksualcev – to so tisti, ki vodijo dvojno življenje. Po eni strani imajo družino (ženo in otroke), po drugi strani pa vzdržujejo homoseksualne spolne odnose. Avtor spletne strani Family.slohosting, ki očitno ne pozna slovenske realnosti, je verjetno zaradi tega tudi prišel do napačnega sklepa o stopnji homoseksualnosti in na ta način zavaja slovensko javnost. Glede na vsebino spletne strani Family.slohosting pa lahko povem, da je namen same strani prestrašiti in omadeževati slovenske homoseksualce. Napačna trditev, da je homoseksualcev le 2-3 %, pa ima predvsem psihološki učinek, ki naj bi povzročil strah med homoseksualci, češ da jih je zelo malo in da je res z njimi nekaj narobe, zato naj se zdravijo.

  V reviji Naša žena sem prebral o seksualnih težavah žensk znotraj zakonske zveze. Rad bi poudaril določen problem, ki je zelo prisoten v slovenski družbi (in vseh drugih), a ga nihče ne izpostavlja, ker je tudi zelo neraziskan s strani seksologov. Razlog je tudi v tem, ker ga moški prikrivajo, ženske pa vanj ne verjamejo.

  Razlog, zakaj moški nočejo več imeti spolnih odnosov z ženskami ali jih imajo zelo redko nikakor ne tiči (samo) v njihovi preobremenjenosti s službo ali s tem, da ženske niso zanje več tako privlačne, kot takrat ko so bile mlade. Razlog je, nenavadno kot se morda sliši, v veliki meri ravno v medsebojnih spolnih odnosih med samimi moškimi. V Sloveniji je nasprotno z večinskim mnenjem, ogromno število poročenih moških, ki išče spolne odnose z drugimi moškimi. Med njimi je ogromno takšnih, ki se sicer nimajo za homoseksualce, ampak jim je zadovoljitev spolnih potreb z moškimi dosti bolj prijetna kot s svojimi ženami in to po njihovih lastnih besedah (Tu izpostavljam primer določenega poročenega moškega, ki je povedal v zaupnem pogovoru : “Seks z ženo mi je postal rutina. Z moškim se da v seksu veliko več početi, seks je veliko bolj zanimiv. Seks z moškim me veliko bolj vzburi…. “Velikokrat pogledam za moškim, če mi je lep in me pogled v njegovo mednožje zelo vzburi”.). Res pa je tudi, da moški tega svojim ženskam nikoli ne bodo priznali. Prej si bodo v strahu, da bi se to razvedelo, omislili preljubnico in v končni fazi ženo pripeljali do napačnega sklepa, da ima drugo, kot pa da bi priznali resnično plat, zakaj jih več niso mogli (hoteli) zadovoljevati v postelji.

  V nekaterih islamskih državah celo obstajajo določena nepisana družbena pravila, po katerih ima starejši moški poleg žene še fanta in ima spolne odnose z obema, in ko ta fant doseže določeno starost, se tudi sam poroči in si najde mlajšega neporočenega fanta za spolne odnose z njim. Seveda si nato tisti prvi moški zopet najde mlajšega fanta, s katerim opravlja spolne odnose. Obstaja tudi pravilo, da nikoli ne sme imeti spolnega odnosa z obema hkrati in tudi njegov fant nikoli ne sme imeti spolnega odnosa z njegovo ženo.Vsak moški pa se mora poročiti in imeti otroka, ker je to njegova dolžnost. Ženske imajo tam le reproduktivno funkcijo in funkcijo skrbi za otroka in popolnoma nič več.

  V Sloveniji sicer takšnih pravil ni, ampak obstoj homoseksualnih spolnih odnosov je med slovenskimi možmi izjemno velik in ravno to predstavlja največji razlog, zakaj moški ne more več zadovoljevati svoje ženske (v zadostni meri). Ko gre mož na veselico s prijatelji, ali če ostane dlje časa v službi, če ostane sam doma, ko gre žena kam z otroci ali če pove kakšen podoben izgovor svoji ženi, zakaj ga ne bo doma ali pa nasprotno zakaj bo ostal doma, je v veliki večini primerov vzrok seksualno druženje s svojimi moškimi prijatelji – občasno tudi v kombinaciji z ženskami.

  Zato iskanje kakšne trajnejše rešitve v zakonih, kjer se to dogaja, in tega je, ponavljam, izredno veliko, ne pripelje do večjih rezultatov, ker so ženske, ki v večini primerov tega sploh ne vedo, žrtve moževe spolne sle po moškem in ne ženskem telesu. Seksologi sploh ne omenjajo tega problema ravno zato, ker z njim sploh niso seznanjeni, ker jim ga noben ne pove. Homoseksualnosti je v Sloveniji veliko več, kot si lahko predstavljate in to ravno med poročenimi moškimi, ki jim ženske služijo nič več kot le zadovoljitev potrebe po družini in/ali otroku in tako zadovoljitev pričakovanj moževih staršev, ki to od svojega sina pričakujejo.

  Pri iskanju spolnih partnerjev so ti možje zelo iznajdljivi in izbirajo različna mesta od katerih se lahko izpostavijo najbolj znana – železnica, javna stranišča, hoteli (če gredo s prijatelji, ki jih poznajo), itd, prek oglasnika in posredovanj in pa kot sedaj zelo priljubljen način iskanja homoseksualnih partnerjev, prek interneta.

  Homoseksualnost ne zadeva enega majhnega števila populacije, ampak je njihovo število veliko večje in zelo pomemben segment predstavlja primer homoseksualnosti poročenih moških z otroci (spomnite se na edini znani primer v Sloveniji: Roberto Magnifico).

  Od tod izvira največji del ljubezenskih težav posameznih žensk, čeprav one (njihovi možje pa še manj) tega ne bodo nikoli priznale.

  Ženske velikokrat mislijo, da so same krive za to, da jih njihov partner več “ne mara”, a največkrat je razlog skrit prav v samem moškem, ki ima v sebi večjo ali manjšo mero istospolne nagnjenosti. Trpljenje teh žensk pa zna biti veliko tudi ravno zato, ker največkrat vso svojo energijo preusmerijo v iskanje morebitne partnerjeve ljubice, v resnici pa bi morale iskati njegovega ljubimca oziroma moškega seksualnega partnerja. To je pa dokaj težko, ker so velikokrat medsebojni partnerji tudi moževi in posredno tudi ženini prijatelji (poročeni ali ne, v določenih primerih celo sorodniki), na katere žene nikoli ne posumijo.

  Če se samo obregnem tudi ob aktualen referendum o umetni oploditvi samskih žensk, ki je bil pred kratkim, pa je zanimivo dejstvo, da je dosti mož (seveda ne vsi), ki vzdržuje redne homoseksualne spolne odnose, proti noveli zakona in to zaradi strahu pred močnejšo, bolj emancipirano žensko, ki več ne bo pristala na vlogo pohlevne ženičke, ki bo služila le za krinko pred javnostjo, da nihče ne bi opazil njegove homoseksualnosti. Torej strah pred izgubo popolne krinke.

  Na koncu si upam trditi, da je velika večina spolnih težav v zakonu, ki prizadevajo ženske, pogojena s problemi v spolni usmerjenosti njihovih mož in ne v ženskah, težava pa izvira ravno v tem, da že sam zakon ni nastal zaradi ljubezni, ampak iz potrebe moških po statusnem simbolu (družina: žena in otroci) in posredni krinki.

  Homoseksualnost poročenih moških je v Sloveniji zelo pogost pojav in je v vseh slojih prebivalstva ne glede na socialne razlike, zelo izenačen. Zato ženske ne rabijo kriviti same sebe, ne glede na to, če bodo možje krivdo za neuspešen seks prelagali ravno nanje, ker je v veliki večini primerov kriv ravno moški, ki si ga, takšnega kot je, ženske ne zaslužijo.

  http://www.geocities.com/zakonske/

 17. Spider said

  Janis, ta tvoja, da heteroseksualci vedno predpostavljamo, da so tudi drugi heteroseksualci, je pa zelo resnicna.

 18. zogca said

  Severina: “Moški potrebuje kurbo!”

  http://24ur.com/ekskluziv/glasba/severina-zmoski-potrebuje-kurbo.html

 19. Janis said

  Na koncu si upam trditi, da je velika večina spolnih težav v zakonu, ki prizadevajo ženske, pogojena s problemi v spolni usmerjenosti njihovih mož in ne v ženskah, težava pa izvira ravno v tem, da že sam zakon ni nastal zaradi ljubezni, ampak iz potrebe moških po statusnem simbolu (družina: žena in otroci) in posredni krinki.

  No, ta celoten članek je precej homofoben in bifoben v osnovi, čeprav najbrž samo “hoče dobro”, ampak podtoni so očitni. Poročenih moških, ki natepavajo ljubice, je še zmeraj občutno več, kot je poročenih moških, ki natepavajo ljubimce – to je dejstvo. Obstaja moška biseksualnost, kjer za sušo v postelji z žensko ni odgovorna njegova spolna privlačnost do moških. In navsezadnje obstaja problem ženske aseksualnosti, kjer je seks na sporedu samo takrat, kadar je treba (spet) delat otroka in so ženske celo jezne, če moški noče seksat na komando in se začne reproduktivnemu seksu upirati. In da ne koncu ne spregledamo tega, da je pri varajočih (vseh spolnih usmerjenosti) suša doma prej izjema kot pravilo in da se nekdo, ki je res gej, že v osnovi ne bo poročil s poskočno žensko, ki ima visok libido in rada seksa, ampak s kakšno sivo miško, ki bo še super zadovoljna, če bo po zaključeni reprodukciji “morala” z njim seksat samo enkrat na dva meseca.

  Janis, ta tvoja, da heteroseksualci vedno predpostavljamo, da so tudi drugi heteroseksualci, je pa zelo resnicna.

  Vem 😀

 20. zogca said

  Brez dvoma!!! Veliko več. Kar pa ne spremeni dejstvo, da se mnogi in premnogi zatiskajo oči pred tem, da nekateri natepavajo tudi ljubčke. In da je to, roko na srce, še veliko hujša prevara, vsaj zame. Ker pomeni, da te je človek prevaral v svojem bistvu. Ni ti povedal, da mu ti nikoli nisi bil tisto – to, ker nimaš pravega orodja za kaj takšnega.

  Poročenih moških, ki natepavajo ljubice, je še zmeraj občutno več, kot je poročenih moških, ki natepavajo ljubimce – to je dejstvo.

 21. zogca said

  Tudi, da. Ampak takšna ženska in moški, ki seksa okoli z moškimi in njej nič ne teđži, gresta pa idealno skupaj. V bistvu imata oba zakon samo za krinko.

  In navsezadnje obstaja problem ženske aseksualnosti, kjer je seks na sporedu samo takrat, kadar je treba (spet) delat otroka in so ženske celo jezne, če moški noče seksat na komando in se začne reproduktivnemu seksu upirati.

 22. zogca said

  A veš, da sem že večkrat, prej, pred današnjo temo pomislila … Ko je kakšna napisala, da se njej ne seksa in ima dvakrat na leto povsem dovolj, potem pa dodala, da hvalabogu, da ima tudi njen mož dvakrat na leto dovolj … Tale ima ljubčka. Ne ljubico, ampak ljubčka. Imam tak občutek, da se moški, ki imajo ljubice, vseeno več dotikajo svojih žena.

  Da se nekdo, ki je res gej, že v osnovi ne bo poročil s poskočno žensko, ki ima visok libido in rada seksa, ampak s kakšno sivo miško, ki bo še super zadovoljna, če bo po zaključeni reprodukciji “morala” z njim seksat samo enkrat na dva meseca.

 23. Janis said

  In da je to, roko na srce, še veliko hujša prevara, vsaj zame. Ker pomeni, da te je človek prevaral v svojem bistvu. Ni ti povedal, da mu ti nikoli nisi bil tisto – to, ker nimaš pravega orodja za kaj takšnega.

  Ja, je huda prevara. Takih moških ne zagovarjam.

  Ampak ko pogledam v kontekstu: prevare so res hude samo takrat, kadar gre nekdo v zvezo iskreno in z najboljšimi nameni, potem pa ugotovi, da je bil za partnerja samo del računice. Če se pa nabijeta skupaj dva z računicami, v resnici drug drugemu nimata nobene moralne pravice česa očitat. Če se z gejem, ki je hotel imeti družino samo zaradi forme in je imel namen varat, poroči ženska, ki je imela neman moškega uporabit samo za reprodukcijo, potem je pa zaradi nje čao Miki lahko njen mož tudi do smrti na suhem – kdo je tukaj večji bad guy, kdo ima pravico tukaj drugemu izstavit račun in se vsem smilit? Seveda se tradicionalno vsem smili žena, ki je ugotovila, da jo mož vara z moškimi. Redkokdo se pa vpraša, kdo bi bil v tem istem razmerju bad guy, če bi bil ta mož heteroseksualen in bi bil postavljen pred dejstvo, da je njegovega seksualnega življenja z rojstvom zadnjega otroka praktično konec in da ga je lastna žena ves čas dojemala kot cimra in ne partnerja. Samo zato, ker gej skače čez plot, še ne pomeni, da ni imela računice tudi žena. To je tista kompleksnost razmerij in prevar, o kateri ponavadi govori Boom.

 24. zogca said

  O tem pa jaz velikokrat pišem na forumu. In da, zame je tudi to prevara. Nateg. In prvovrsten. Prepričana sem, da vsaka ženska zase približno ve, koliko je seksualna. In prepričana sem, da aseksualne ženske zase vedo, da so aseksualne. Kot sem prepričana, da moškega o tem ne obvestijo pred poroko. Ker si mislim, da jih ni veliko, ki bi sprejeli dil – ko bova naredila vse otroke, dobiš pa samo še za rojstni dan in novo leto. Vendar oni ne vedo, kaj jih čaka, ker je gospodična do poroke seksala brez kakšnih večjih težav. In s posebej velikim navdušenjem, ko so se delali otroci.

  Jaz sem sicer bila prej malo za luno, kar se tega tiče. Ker sem pač mislila, da vsi radi seksamo in da vse ženske komaj čakajo, da lahko skočijo na tiča. Odkar pa sem pred meseci na forumu brala debato dveh žensk o tem, kako je bil seks blazno v redu, ko so se delali dojenčki, zdaj pa je čisto brez veze. In kako bi spet bilo luštno seksati, če bi njuna moža privolila v tretjega otroka … Takrat sem ugotovila, da jaz v resnici zelo veliko stvari ne vem. Jaz sem mislila, da je seks lušten sam po sebi. Očitno ne vsem.

  Redkokdo se pa vpraša, kdo bi bil v tem istem razmerju bad guy, če bi bil ta mož heteroseksualen in bi bil postavljen pred dejstvo, da je njegovega seksualnega življenja z rojstvom zadnjega otroka praktično konec in da ga je lastna žena ves čas dojemala kot cimra in ne partnerja.

 25. Janis said

  Odkar pa sem pred meseci na forumu brala debato dveh žensk o tem, kako je bil seks blazno v redu, ko so se delali dojenčki, zdaj pa je čisto brez veze. In kako bi spet bilo luštno seksati, če bi njuna moža privolila v tretjega otroka … Takrat sem ugotovila, da jaz v resnici zelo veliko stvari ne vem. Jaz sem mislila, da je seks lušten sam po sebi. Očitno ne vsem.

  V resnici so ta take ženske primerni samo aseksualni tipi in pa, seveda, geji. Čeprav sem prepričana, da bi aseksualka naredila cel cirkus, če bi ugotovila, da njen moški seksa drugje (z žensko ali moškem).

 26. zogca said

  Seveda. Varanje pač ne sodi v tisto pravljico, ki jo je sanjala. Ampak – to želim poudariti – sem še vedno fejst proti varanju. Po drugi strani pa si mislim – en ta prav dedec bi pa skoraj moral biti sposoben ugotoviti, ali je v postelji s seksalno ali aseksualno žensko. Pa saj smo pred poroko skupaj vsaj eno leto. Menda lahko ugotoviš, s kom imaš opravka. Pa saj smo pred enim tednom razpravljali o tem, kako luštno se mnogim moškim zdi, če jim zelo dolgo ne daš, ker to zanje pomeni, da ne boš dala drugemu. Se pa v tem čakanju ne vprašajo, koliko je pa ta ženska seksualna, če me lahko pol leta gleda s trdim tičem in se nikoli ne zrajca toliko, da bi me naskočila?

  Čeprav sem prepričana, da bi aseksualka naredila cel cirkus, če bi ugotovila, da njen moški seksa drugje (z žensko ali moškem).

 27. zogca said

  Murko je imel rojstni dan. 😉 Tudi Jelinčič je bil na zabavi.

  http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/rojstnodnevna-zurka-magicnega-murka.html

 28. Janis said

  Pa saj smo pred enim tednom razpravljali o tem, kako luštno se mnogim moškim zdi, če jim zelo dolgo ne daš, ker to zanje pomeni, da ne boš dala drugemu. Se pa v tem čakanju ne vprašajo, koliko je pa ta ženska seksualna, če me lahko pol leta gleda s trdim tičem in se nikoli ne zrajca toliko, da bi me naskočila?

  Ne 😀

  Ker če žensko dojemaš tako, kot da ti pri seksu da, ti je tudi eno figo vseeno, koliko ona sploh v seksu uživa in kolikokrat bi ona sploh seksala iz poželenja. Zate je dobesedno važno samo to, da “dobiš”, tudi če se ženska “potrudi”, da seksa s tabo, tebi to ni važno. Ni tako malo moških, za katere je seks samo drkanje v nožnico. In so v postelji dejansko zanič. Zato pa tudi tako gledajo na to, kako “hitro” ženska “da”. Ker ženska, ki iz nekih principov noče seksat in racionalno čaka do nekih magičnih datumov, tudi sama na svoj seks gleda kot na dajanje in nima pojma, kako v seksu uživat. Zato je tudi zanič ljubimec ne bo tako motil kot žensko, ki v seksu uživa in drkanja v nožnico ne bi nikoli prenašala. Pa imaš full circle.

 29. zogca said

  Če je full circle, zakaj potem težave?

 30. Janis said

  >blockquote>Če je full circle, zakaj potem težave?

  Zaradi ponosa in ega.

 31. zogca said

  You lost me.

  Explain! 😉

 32. Janis said

  Kje je ponos in ego, misliš? Če se ženska, ki hoče samo moškega reprodukcijo in cimra do smrti, nevede poroči z gejem, kaj je njej v resnici hudega? Tega moškega tako ali tako ne ljubi. Seks ji je tako ali tako odveč. Moški nima nobenega namena prenehati nositi denarja domov ali vzgajati otrok. Kje je torej problem te ženske, če njen moški seksa v posteljah drugih moških? Prav nikjer. So prizadeta ljubezenska čustva? Niso, ker jih ni. Težava je samo v egu. Nihče ni namreč bolj razjarjen in besen in prizadet v ego, kadar je nategnjen, kot tisti, ki so sami nategatorji. Tudi moški, ki serijsko varajo, ponavadi zelo težko pogoltnejo eno avanturo svoje žene. Ego je pač huda reč.

 33. maxi said

  Ego je pošast.

  Ps: Zato Žogca, ogni se škorpijonov…oni so prvaki v egomaniji. 🙂

 34. zogca said

  Moj mož bo garant tehtnica, Maxi. 😉

 35. zogca said

  Ne, Janis, nisem mislila, ko gre za geja. Mislila sem na ta primer.

  Ker če žensko dojemaš tako, kot da ti pri seksu da, ti je tudi eno figo vseeno, koliko ona sploh v seksu uživa in kolikokrat bi ona sploh seksala iz poželenja. Zate je dobesedno važno samo to, da “dobiš”, tudi če se ženska “potrudi”, da seksa s tabo, tebi to ni važno. Ni tako malo moških, za katere je seks samo drkanje v nožnico. In so v postelji dejansko zanič. Zato pa tudi tako gledajo na to, kako “hitro” ženska “da”. Ker ženska, ki iz nekih principov noče seksat in racionalno čaka do nekih magičnih datumov, tudi sama na svoj seks gleda kot na dajanje in nima pojma, kako v seksu uživat. Zato je tudi zanič ljubimec ne bo tako motil kot žensko, ki v seksu uživa in drkanja v nožnico ne bi nikoli prenašala. Pa imaš full circle.

 36. zogca said

  Drugače so pa čisto obmolknile, odkar jim je prava ljubljančanka napisala, kaj se dogaja na Urgenci. Nič več ni bilo pljuvanja po onih tam gravžih. 😉

  http://med.over.net/forum5/read.php?151,5282882

 37. zogca said

  Danes imam dan za zeleno masko!!!

 38. Jovanka Broz said

  e pa Žogca prav nasmejala sem se,ko si te predstavljam kako racaš doma :-))

  Kaj se vse ne spomneš. Jaz se danes barvam,ker prej ni bilo časa. Moja kužika me belo gleda a vonj po barvi za lase sploh ne prenese. Kaj vse moraš narediti,da bi se dobro počutil.

 39. zogca said

  A ne???

  Kuham kapučino. Škoda, da nisi tukaj. Bi enega skupaj spili in tri skupaj skadili. 😉

  Kaj vse moraš narediti, da bi se dobro počutil.

 40. Janis said

  Ne, Janis, nisem mislila, ko gre za geja. Mislila sem na ta primer.

  Saj gre po podobni logiki, tudi tukaj je ego problem. Sivih mišk se pač moški prej ali slej naveličajo, tudi če niso sposobni zadovoljit nobene ženske. In sive miške tudi pričakujejo, da bo moški v zameno, ker mu dajo, plesal po njihovo in nikoli niti pogledal porniča, kaj šele kakšne druge.

 41. zogca said

  To štekam, ampak zakaj takšen drkač v nožnico – kaj njega zmoti? V katerem trenutku si on želi postati veliki jebač???

 42. Jazz said

  Ego je pošast

  – O mrtvih vse dobro… 😦

  Danes imam dan za zeleno masko!!!

  – s kapučinom bosta barvno kr usklajena 😉

 43. Spider said

  Tisto temo o gejih v vagonih sem prebral…o ljubi jezus.

 44. zogca said

  Pa si videl, kaj je ustavilo najbolj goreče??? Misel, da bi to lahko počel tudi njihov mož.

  Tisto temo o gejih v vagonih sem prebral…o ljubi jezus.

 45. zogca said

  Šment, ko nihče ne bo videl te usklajenosti.

  s kapučinom bosta barvno kr usklajena

 46. zogca said

  MOŠKI, KAJ OD KOZMETIKE UPORABLJATE? PO PRAVICI. 😉

 47. Spider said

  Hja, sej, če predpostavimo da se geji mogoče celo res dobivajo v zapuščenih vagonih, s etam najbrž dobivajo prav na videz srečno poročeni latentni geji. Mariu Galuniču se sigurno ni treba dobivati na skrivaj v zapuščenem vagonu, ker cela Slovenija ve, da je gej in mirno lahko peca moške, kjer hoče.

 48. zogca said

  Saj, ampak o tem se pa niso spraševale. Dokler niso bile razsvetljene. Najbolj se skrivajo tisti, ki lahko največ izgubijo. To pa so prav gotovo poročeni moški.

 49. Jazz said

  MOŠKI, KAJ OD KOZMETIKE UPORABLJATE? PO PRAVICI.

  Nivein suh deodorant,balsam za po britju,to je pa tud vse.Obraz si vedno umivam samo z vodo,drugega vreden ni 😀 -al pa je že prepozno 😉 … Pa običajna mila in šamponi.

 50. Spider said

  En znan mariborski intelektualec je tak latentni gej. Na videz srečno poročen, že malo starejši moški…velikokrat viden na različnih javnih straniščih, kako opreza za mladimi fanti in se zraven skrajno čudno vede, zaloten z mladimi fanti (polnoletnimi, da ne bo nesporazuma) v kopališčih v čudnih pozah…To cel Maribor ve. O imenih seveda ne bom.

 51. zogca said

  Jaz pa vem za enega politika. Celo minister je bil. Je drugače bil ujet na nekem poslovnem sestanku z nekom iz avstrijskega ministrstva – v parku, lepo prosim. Sestanki v parku? Je prišlo tudi v Slovenske novice.

 52. zogca said

  Mimogrede, a pust ni danes? Je naslednji torek ali kako? Nič jasno. Toliko tem je o tem pustu, da sem mislila, da danes je pa že gotovo pust. In kaže, da ni. 😯

 53. Jovanka Broz said

  pust je naslednji torek. Se boš našemila?

 54. Jazz said

  Jaz pa vem za enega politika. Celo minister je bil. Je drugače bil ujet na nekem poslovnem sestanku z nekom iz avstrijskega ministrstva – v parku, lepo prosim. Sestanki v parku? Je prišlo tudi v Slovenske novice.

  Saj U.Plasnig je ženska… 😀

 55. zogca said

  V kaj? Sama vase? Niti ne vem, kaj bi bila. Bi se šla našemit v prostiturko, a kaj, ko ne smem obleči minike. Zaradi zdravja naključnih mimoidočih, ki niso nič krivi. :mrgreen:

  Se boš našemila?

 56. zogca said

  Jazz, govorim o našem politiku, ki je sestankoval v Avstriji.

 57. Spider said

  Od kozmetike uporabljam: gel za tuširanje in pranje glave, milo za roke, pasto za zobe, pa toaletno vodico

 58. zogca said

  Če še kdo to napiše, bomo mogoče že lahko sklepali, da vseeno to lišpanje ni tako razširjeno med moškimi.

 59. zogca said

  I’m too sexy – Right Said Fred

 60. asdf said

  oj!
  če si natakneš zeleno masko (a to si si danes napocala, ker je pust?), te ziher noben ne spozna (green monster). tut nuna bi lahko bla- minice ziher ne rabiš…
  geji- če je njim ok, naj bodo srečni. topic o prikritih in poročenih, pa je že dorečen… mogoče je procent (20) pretiran. po mojem skromnem mnenju. vedeti pa, seveda, ne morem…

  “govorim o našem politiku, ki je sestankoval v Avstriji.”
  aja, heiderja si misla! 🙂

 61. asdf said

  aja, deo uporabljam, kremo za roke (tuš in šampon)- that’s all folks….
  ni je kreme, ne žaube, ki bi mene lepega naredila;-)

 62. zogca said

  To je za čiščenje kože. Ne zavajaj me. 😉 So mi že povedali, da je pust naslednji teden.

  Imaš prav, za nune niso minike. :mrgreen:

  Pa menda so še bolj rajcih od prostitutk. 😉

  če si natakneš zeleno masko (a to si si danes napocala, ker je pust?)

 63. Jovanka Broz said

  draga Žogca, lase sem si pobarvala v lepo rjavo-rdečo barvo. Zanima me (ker pišeš za barvanje ritne luknjice) ali si jo pobarvam z isto barvo? ali mora biti isti odtenek 😀

 64. zogca said

  Jovančice, moja Jovančice, vidiš, ko nisi v trendu in ne veš. Ritna odprtina mora biti pobarvana v belo. Zdaj, če me vprašaš, kakšne barve je zdaj, ti pa ne znam povedati. Nimam pojma, kakšna je videti moja ritna luknja. A drugače ljudje to vedo? 😉

  Sicer pa obstaja več spletni strani, ki so namenjene beljenju ritne luknje.

  http://www.bleachbum.com/

  Tukaj je vse zbrano.

  Pa v bistvu ta link ni za mojo Jovančico. Midve z Jovančico sva pravi Balkanki, mi tam spodaj ne belimo rite.

  draga Žogca, lase sem si pobarvala v lepo rjavo-rdečo barvo. Zanima me (ker pišeš za barvanje ritne luknjice) ali si jo pobarvam z isto barvo? ali mora biti isti odtenek.

 65. Jovanka Broz said

  ha ha ha , upam,da nas kdo ne vzame zares 🙂

 66. maxi said

  Pa v bistvu ta link ni za mojo Jovančico. Midve z Jovančico sva pravi Balkanki, mi tam spodaj ne belimo rite.

  Balkanka gor al dol….tudi jaz si ne belim nič na svojem telesu, še las ne več :mrgreen:

 67. zogca said

  Nič se ne boj, Jovanka. 😉

  upam,da nas kdo ne vzame zares

 68. webmaher said

  Žogca s čim imaš namazan jezik-bolj ti laufa kt od prfokse za slovenštinu 😉

 69. zogca said

  To! Vsaj eni neumnosti ženske ne bi smele podleči. Jaz sveto obljubim, da si je ne bom belila, pa če si jo pobeli cela Slovenija in četudi me nepobeljene potem nihče ne bo hotel … Saj veš.

  Balkanka gor al dol….tudi jaz si ne belim nič na svojem telesu, še las ne več

 70. zogca said

  S kokakolo! :mrgreen:

  Žogca s čim imaš namazan jezik-bolj ti laufa kt od prfokse za slovenštinu

 71. webmaher said

  a s kokakoko, se mi je zdel ja :mrgreen:

 72. zogca said

  V bistvu pa ti ne moreš videti mojega namazanega jezika. Lahko pa vidiš, da zelo hitro tipkam. 😉

 73. zogca said

  Aha, beljenje anusa “malo peče”. To verjetno pomeni, da fejst peče, če to pove kozmetičarka, ki storitev prodaja.

  http://www.cat.si/kozmeticni/forumcosmetics/viewtopic.php?id=119

  Če bi kdo vseeno rad šel. 😉

 74. zogca said

  Intimni posegi

  Če sta brazilska depilacija in barvanje dlačic že skoraj nekaj vsakdanjega in ju poznaš (ali si ju mogoče celo preizkusila), pa gotovo nisi vedela, da v tujini obstajata tudi intimna posega, kot je privzdigovanje ščegetavčka (ne vemo natančno ali zaradi estetskih razlogov ali tega, da bi ga moški lažje našli) ter povečanje točke G (kar naj bi ženski seveda podaljšalo užitek pri spolnem odnosu) in o čemer je zadnje čase vedno več govora. Učinek injekcije hialuronske kisline in kolagena naj bi trajal od štiri do šest mesecev, prve uporabnice pa posega ne morejo nehati hvaliti.

  Toda če je beljenje anusa in vbrizgavanje botoksa v ritnici (seveda zato, da bi bila ritka čvrstejša in predvsem lepše oblikovana) najnovejša modna in nečimrna muha žensk, ki bi rade postale popolne in potešene, kaj se potem skriva za veliko bolj zahtevnimi posegi, kot so lasersko rekonstruiranje mišic v nožnici ali ponovna pridobitev deviške kožice?

  http://www.cosmopolitan.si/lepota/lepotne_operacije_na_intimnih_delih-18689.aspx

 75. zogca said

  V LJUBLJANI SNEŽI ALI KAJ? VIDIM PODOBNIKA PRED PARLAMENTOM (SPET ON!!!) IN SNEG POVSOD OKOLI NJEGA? GREM POGLEDAT SKOZI OKNO. PA SEM ŽE SLAVILA POMLAD. 😦

 76. zogca said

  Stranka slovenskega naroda? 🙄

  Podobnik. 🙄

  Propadla kurja farma v Srbiji. 🙄

  On rešuje našo državo, on, ki so mu še kure pocrkale. 🙄

 77. maxi said

  Pa saj to ne moreš verjet, sem zdaj na glas izgovorila BELJENJE ANUSA…kermu klincu na čast… 😕

  unbelive

 78. zogca said

  Kermu klincu na čast?

  Jaz nobenemu.

  Bom začela citirati Ruglja, res bom. 😉

 79. maxi said

  Mene samo zanima, kolk so vse te spedenane gospodične zmožne dat sebe na of in si prvoščit en u iber orgazmičen sex…a?

 80. zogca said

  Maxi, vidiš, da ne veš, kaj je prioriteta. Pomembno je, da med seksom dobro zgledaš. To, ali uživaš ali ne, je sekundarnega pomena. :mrgreen: Kako tega ne razumeš? :mrgreen: Treba je narediti dober vtis. Ne moreš se kar sprostiti. Kam bi pa to vodilo? :mrgreen:

 81. maxi said

  hehe…aja?

  Cool…zase itak že od nekdaj govorim, da sem čudak. 😆

 82. StaneP said

  MOŠKI, KAJ OD KOZMETIKE UPORABLJATE? PO PRAVICI.

  Ja kaj? Šampon, zobno pasto, deodorant, gel za tuširanje… Aja pa kremo za obraz. Kumaric na obraz in podobnih for mislim, da noben dec ne uporablja. he he

  Nimam pojma, kakšna je videti moja ritna luknja.

  Predstavljaj si približno barvo bradavičk.

  Kje je ponos in ego, misliš? Če se ženska, ki hoče samo moškega reprodukcijo in cimra do smrti, nevede poroči z gejem, kaj je njej v resnici hudega? Tega moškega tako ali tako ne ljubi. Seks ji je tako ali tako odveč. Moški nima nobenega namena prenehati nositi denarja domov ali vzgajati otrok. Kje je torej problem te ženske, če njen moški seksa v posteljah drugih moških? Prav nikjer. So prizadeta ljubezenska čustva? Niso, ker jih ni. Težava je samo v egu. Nihče ni namreč bolj razjarjen in besen in prizadet v ego, kadar je nategnjen, kot tisti, ki so sami nategatorji. Tudi moški, ki serijsko varajo, ponavadi zelo težko pogoltnejo eno avanturo svoje žene. Ego je pač huda reč.

  @Janis – Zelo dobro napisano.

  Seveda. Varanje pač ne sodi v tisto pravljico, ki jo je sanjala. Ampak – to želim poudariti – sem še vedno fejst proti varanju. Po drugi strani pa si mislim – en ta prav dedec bi pa skoraj moral biti sposoben ugotoviti, ali je v postelji s seksalno ali aseksualno žensko. Pa saj smo pred poroko skupaj vsaj eno leto. Menda lahko ugotoviš, s kom imaš opravka. Pa saj smo pred enim tednom razpravljali o tem, kako luštno se mnogim moškim zdi, če jim zelo dolgo ne daš, ker to zanje pomeni, da ne boš dala drugemu. Se pa v tem čakanju ne vprašajo, koliko je pa ta ženska seksualna, če me lahko pol leta gleda s trdim tičem in se nikoli ne zrajca toliko, da bi me naskočila?

  @Žogca – Respect

  Pa saj smo pred enim tednom razpravljali o tem, kako luštno se mnogim moškim zdi, če jim zelo dolgo ne daš, ker to zanje pomeni, da ne boš dala drugemu.

  Preveč poenostavljeno!

 83. zogca said

  Jaz tudi. V končni fazi, zakaj pa seksa z menoj, če mu nisem všeč? Ja mislim, da mi bo tipson med seksom ocenjeval odtenke ritne luknje? 🙄

  Cool…zase itak že od nekdaj govorim, da sem čudak

 84. StaneP said

  Bom začela citirati Ruglja, res bom. 😉

  Mislim da je dec imel v mnogočem prav! Samo preveč skrajno in premalo taktično je vso stvar prodajal. Ljudje nočemo videti resnice, če nam jo nekdo meče v obraz…

 85. zogca said

  To si pa predstavljam. 😉

  Predstavljaj si približno barvo bradavičk.

 86. zogca said

  Jaz tudi!!!

  Mislim da je dec imel v mnogočem prav!

 87. maxi said

  Ja mislim, da mi bo tipson med seksom ocenjeval odtenke ritne luknje? 🙄

  Ma dej no, takega čudaka niti po nesreči ne morem dobit v mojo posteljo…

 88. StaneP said

  V končni fazi, zakaj pa seksa z menoj, če mu nisem všeč?

  Drka v nožnico. Sicer pa seks ni vedno ljubljenje in ljubljenje ni vedno samo z ljubljeno osebo in ljubljena oseba je včasih tudi samo nožnica. Get real!

 89. maxi said

  Aja, še to…zakaj si jih pa belijo samo ženske, a tipi imajo pa bele al kaj?
  Itak.

  he he, ludo

 90. maxi said

  Drka v nožnico. Sicer pa seks ni vedno ljubljenje in ljubljenje ni vedno samo z ljubljeno osebo in ljubljena oseba je včasih tudi samo nožnica. Get real!

  Z vsem se strinjam razen s tem; ljubljenje ni vedno samo z ljubljeno osebo, če se z njim ljubim, ga ljubim….tudi, če si tega ne priznam…

 91. StaneP said

  Aja, še to…zakaj si jih pa belijo samo ženske, a tipi imajo pa bele al kaj?
  Itak.

  Saj kumarice na oči, jogurt na lička in podobne dejavnotisi tudi delate praktično samo ženske. In če že naj ima beljenje smisel ( jaz se strinjam z Žogco, da je to “nepotrebno” ), potem poglejmo še tako. Moški ženske luknjice velikokrat vidimo in tudi gledamo med samim dejanjem, z veseljem jih celo uporabljamo. Ženske moških pač niti v sanjah ne gledate tako pogosto.
  Aja, vaše cenjeno mnenje o analnem seksu je…

 92. zogca said

  Če ga dobim, ga takoj vržem ven. Pa magari med samim seksom.

  Ma dej no, takega čudaka niti po nesreči ne morem dobit v mojo posteljo…

 93. zogca said

  Pa da ne boš mislila, Maxi … Tale krema za beljenje anusa se lahko uporablja tudi za beljene ta male. In pazi, za beljenje bradavičk. 🙄

 94. zogca said

  Da ga od mene ne bo nihče dobil.

  Aja, vaše cenjeno mnenje o analnem seksu je…

 95. StaneP said

  Z vsem se strinjam razen s tem; ljubljenje ni vedno samo z ljubljeno osebo, če se z njim ljubim, ga ljubim….tudi, če si tega ne priznam…

  Ni nujno da osebo ljubimo, da se z njo ljubimo. ( razlika med golim seksom in ljubljenjem je… )
  Aha, dojel sem!!! Malo pozno mi pride, he he… Saj to ni slabo, mar ne? Ja ženski vidik. Sicer pa tudi kot oški lahko rečem, da mora biti ženska s katero se ljubim vsaj takšna, da jo imam lahko rad! Ja ljubljenje je za moje pojme nekaj več! Imaš prav Maxi.

 96. maxi said

  Saj kumarice na oči, jogurt na lička in podobne dejavnotisi tudi delate praktično samo ženske. In če že naj ima beljenje smisel ( jaz se strinjam z Žogco, da je to “nepotrebno” ), potem poglejmo še tako. Moški ženske luknjice velikokrat vidimo in tudi gledamo med samim dejanjem, z veseljem jih celo uporabljamo. Ženske moških pač niti v sanjah ne gledate tako pogosto.

  Res je, moje sanje so daleč od gledanja obanusne barve kože oz. luknjic. …pa naj bo svojih al njegovih.

 97. zogca said

  Podpišem!!!

  Res je, moje sanje so daleč od gledanja obanusne barve kože oz. luknjic. …pa naj bo svojih al njegovih.

 98. maxi said

  Da ga od mene ne bo nihče dobil.

  hehe….podpišem Žogca.

 99. zogca said

  To je vedno dobro. 😉

  Malo pozno mi pride, he he… Saj to ni slabo, mar ne?

 100. maxi said

  hehe…bravo midve 😆

 101. zogca said

  To je vedno dobro. 😉

  Malo pozno mi pride, he he… Saj to ni slabo, mar ne?

 102. maxi said

  Pa da ne boš mislila, Maxi … Tale krema za beljenje anusa se lahko uporablja tudi za beljene ta male. In pazi, za beljenje bradavičk. 🙄

  Svašta.

  Jaz imam recimo precej svetlo kožo in če mu zdaj pobelim še G markacije, mat ded bo vse falil…he he

 103. zogca said

  Nisem vedela, da sva si tudi v tem podobni.

  Bravo midve!!!

  hehe….podpišem Žogca.

 104. StaneP said

  In pazi, za beljenje bradavičk. 🙄

  Haloooo!!! Ja kakšne pa so joške z belimi bradavičkami!?!? Saj polovico lepote jošk naredijo bradavičke! Ja mater kaj si zdolgočasen folk še ne bo izmislil! Adijo pamet.

  Da ga od mene ne bo nihče dobil.

  Nikoli ne reci nikoli. Mene je v to uvedla ženska, ki je zelo uživala. Jaz hribovc sem imel tako kot ti odklonilno mnenje. Sedaj že dolgo ne več… Ogromno ženske je, ki jim to zelo paše!

 105. zogca said

  Tudi v tem sva si enaki.

  Jaz imam recimo precej svetlo kožo in če mu zdaj pobelim še G markacije, mat ded bo vse falil…he he

 106. maxi said

  Tudi v tem sva si enaki.

  Opala…jaz prisegam na to, da si je podobnost usodna…he he

 107. StaneP said

  Aha. Žogca bo edino z Maxi seksala. Ja ja… Grem jaz rajši spat. He he…

 108. zogca said

  A vidiš, jaz pa prisegam na privlačnost nasprotij. Ampak pri moških. Ti si ženska, to je drugače. 😉 Obljubim, da bom zate imela drugačna pravila. 😉

  Opala…jaz prisegam na to, da si je podobnost usodna…he he

 109. maxi said

  Nikoli ne reci nikoli. Mene je v to uvedla ženska, ki je zelo uživala. Jaz hribovc sem imel tako kot ti odklonilno mnenje. Sedaj že dolgo ne več… Ogromno ženske je, ki jim to zelo paše!

  Saj o tem ti govoriva….da ne spadava med teh (meni dvomljivih) ogromno.

 110. zogca said

  To pa ni moško!!!

  Žogca bo edino z Maxi seksala. Ja ja… Grem jaz rajši spat. He he…

 111. zogca said

  Ko si predstavljam, da bi morala pokakati velikega debelega in trdega tiča, me začne vse boleti. Seks pa je ista reč, samo v obratno smer, kajne?

  Ogromno ženske je, ki jim to zelo paše!

 112. Janis said

  Ogromno ženske je, ki jim to zelo paše!

  V resnici ste fiziološko moški občutno bolj od žensk ustvarjeni za analni seks – in ja, za receptivnega 😉 Vsakemu hetero tipu, ki nima predsodkov do tega, se priklonim, sem zmeraj se.

 113. StaneP said

  Saj o tem ti govoriva….da ne spadava med teh (meni dvomljivih) ogromno.
  Ko si predstavljam, da bi morala pokakati velikega debelega in trdega tiča, me začne vse boleti. Seks pa je ista reč, samo v obratno smer, kajne?

  Menda je vse v sproščenosti… Za masažno olje pa še jaz vem, ( kot električar ) da pomaga. Sicer so pa ženske, ki jih že v vagino boli… Sproščenost punce. In želja. No sicer se ne bom delal preveč pametnega, vendar tista ni bila edina. Je pa res, da pri tej zadevi ni ravnodušnih. Ene so full za, druge pa full proti. Jest sem sam dec. Kaj pa jaz vem. Naredim tisto kar jim paše… He he.

 114. zogca said

  To vem pa tudi jaz. In sem v hecu tiste, ki so mene fehtali za analni seks, vprašala, če bi naprej oni sami poskusili, ali res ne boli, ampak nobeden ni bil za. Zanimivo, kajne? Ko pa menda tako hudo paše. :mrgreen:

  V resnici ste fiziološko moški občutno bolj od žensk ustvarjeni za analni seks – in ja, za receptivnega.

 115. zogca said

  Jaz sem ena izmed tistih, ki je ful proti. In ne zaradi predsodkov. Preprosto vem, da bo bolelo. Seks pa je menda namenjen uživanju, ne bolečini.

  Ene so full za, druge pa full proti.

 116. Spider said

  Čakaj Janis, ne vem, če sem zdaj to prav razumel..v kakšnem kontekstu si omenila heteroseksualnega moškega in analni seks? Je mišljeno, heteroseksualni moški žensko v rito, ali da dobi heteroseksualni moški nekaj v rito?

 117. StaneP said

  V resnici ste fiziološko moški občutno bolj od žensk ustvarjeni za analni seks

  Aja? Po kakšni logiki?

  Vsakemu hetero tipu, ki nima predsodkov do tega, se priklonim, sem zmeraj se.

  Hvala Janis. Pohvala od tebe pa šteje!! Sicer sem tudi jaz imel predsodke!! Pa mi je ena vztrajna jumfer vzela…

  To pa ni moško!!!

  Saj sem se hecal. Se čist fajn počutim v ženski družbi. Sicer imam pa Janis v ekipi, tako da smo dva na dva. He he…

 118. StaneP said

  bg-jih-nima-rad blockquote!

 119. Janis said

  In sem v hecu tiste, ki so mene fehtali za analni seks, vprašala, če bi naprej oni sami poskusili, ali res ne boli, ampak nobeden ni bil za. Zanimivo, kajne? Ko pa menda tako hudo paše :mrgreen:

  Veš, kako je v resnici s tem – želja po analnem seksu mora prit s strani tistega, od katerega je potencialno uporabljena rit. Če boli, nekaj delaš narobe. In ponavadi je ta narobe v tem, da si želi tisti, ki pentrira, izpolniti predvsem svoje fantazije po penetriranju v rit. In to je povsem napačen pristop, ker mora bit analni seks podrejen tistemu, ki dobi, ne tistemu, ki penetrira.

 120. zogca said

  To je mislila. Ker vi bolj uživate, ko ga dobite v rito, ker imate zaradi prostate tam nekje erogeno cono ali kako že. Mi pa je nimamo. Bo Janis razložila, ampak to pa vem, da bi moški moral, ko dobi v rito, uživati bolj od ženske. Seveda, če je heteroseksualen ne bo dobil v rito tiča, ampak kakšen vibrator, ki mu ga bo tja tlačila ženska.

  Ali da dobi heteroseksualni moški nekaj v rito?

 121. zogca said

  Podpišem!!! Moški pa tako radi govorijo, da ne boli, da bo ženska blazno uživala, da je vse skupaj blazno dobro. In na nek način pritiskajo nate, da to moraš narediti. Pa jim v resnici ni za tvoj užitek, ampak res za svoj – da bi ga oni dali v rito.

  Če boli, nekaj delaš narobe. In ponavadi je ta narobe v tem, da si želi tisti, ki pentrira, izpolniti predvsem svoje fantazije po penetriranju v rit. In to je povsem napačen pristop, ker mora bit analni seks podrejen tistemu, ki dobi, ne tistemu, ki penetrira.

 122. Janis said

  Čakaj Janis, ne vem, če sem zdaj to prav razumel..v kakšnem kontekstu si omenila heteroseksualnega moškega in analni seks? Je mišljeno, heteroseksualni moški žensko v rito, ali da dobi heteroseksualni moški nekaj v rito?

  To drugo 😀

  Pri prvem se nimam kaj priklanjat, ker v rito ženski bi skoraj vsi moški, to je pač pornič trend.

 123. zogca said

  Janis, razloži mu, ker jaz ne znam.

  Aja? Po kakšni logiki?

 124. StaneP said

  Seks pa je menda namenjen uživanju, ne bolečini.

  Zato je pa zaželjeno in dovoljeno vse s čimer se oba partnerja strinjata in si želita. Če je to, potem je itak užitek. Drugače pa ne sme biti.
  Se pa menda strinjaš, da je prav poseben užitek premikati meje… Tvoji mami (in vsej njeni generaciji) si napisala se zdi depilirana muca kot oskubljena kura. He he. Ti pa veselo racaš po stanovanju z golo muco in se zdiš sebi lepa, ko jo vsaka sapica poboža. Saj si!!!! Lepa namreč! V obdobju prej, si imela pa grmičevje in si nisi znala predstavljati, da bi imela med nogami golorito kuro!? Želim povedati samo to, da lahko isto stvar doživljamo kot bolečino ali pa kot užitek. Odvisno kako pogledamo na stvar in kako si želimo.

 125. Janis said

  Janis, razloži mu, ker jaz ne znam.

  Ker sem trenutno res prelena za detaljno anatomsko razlago, vam priglagam kar Wiki razlago :mrgreen:

  In the receiving partner, being penetrated can produce a pleasurable sensation due to the inserted penis rubbing or brushing against the prostate through the anal wall. Penetration can be painful if the bottom partner’s anus is not properly lubricated.

  The prostate gland (also known as the “male G-spot” or “A-spot”) can be stimulated during anal intercourse.

  Stimulation of the prostate gland can result in pleasurable sensations and can lead to a distinct type of orgasm in some cases. The prostate is located next to the rectum and is the larger, more developed[20] male homologue to the Skene’s glands, which are believed to be connected to the female “G-spot”. The Skene’s glands are sometimes referred to as the “female prostate”,[22] and which are located around the urethra and can be felt through the wall of the vagina.

 126. zogca said

  Ne vem, ali je to res. Jaz zaprtost nikoli nisem doživljala kot užitek. Hvalabogu te težave zdaj že nekaj časa nimam in ne bi je ustvarjala umetno. :mrgreen:

  Želim povedati samo to, da lahko isto stvar doživljamo kot bolečino ali pa kot užitek.

 127. StaneP said

  Veš, kako je v resnici s tem – želja po analnem seksu mora prit s strani tistega, od katerega je potencialno uporabljena rit. Če boli, nekaj delaš narobe. In ponavadi je ta narobe v tem, da si želi tisti, ki pentrira, izpolniti predvsem svoje fantazije po penetriranju v rit. In to je povsem napačen pristop, ker mora bit analni seks podrejen tistemu, ki dobi, ne tistemu, ki penetrira.

  Janis obvlada!

 128. zogca said

  Zakaj moški ne privolite, da se vas penetirira v rito, če pravite, da je to užitek. Tega ne razumem!!!!!

 129. StaneP said

  To je mislila. Ker vi bolj uživate, ko ga dobite v rito, ker imate zaradi prostate tam nekje erogeno cono ali kako že. Mi pa je nimamo. Bo Janis razložila, ampak to pa vem, da bi moški moral, ko dobi v rito, uživati bolj od ženske. Seveda, če je heteroseksualen ne bo dobil v rito tiča, ampak kakšen vibrator, ki mu ga bo tja tlačila ženska.

  Ker sem trenutno res prelena za detaljno anatomsko razlago, vam priglagam kar Wiki razlago :mrgreen:

  Mah sem mislil, da mislite na kaj drugega kot na prostato. Prostata je itak točka, ki bi jo morala poznati vsaka hetero ženska, ki kaj da nase!! Oz. vsaka, ki se ima za dobro v postelji. Samo dolgi nohti niso ravno priporočljivi. He he.

 130. Janis said

  Janis obvlada!

  Meni ni še nobeden jokal, da boli :mrgreen:

 131. Spider said

  A se da prostato doseči s prsti? Meni je že ena s prsti šarila po riti in nekaj masirala in potem mi je tako prišlo, da je joj.

 132. zogca said

  Zakaj pa bi morala? Jaz sem se obeh fantov za hec malo dotaknila tam dol, sta oba tako skočila v luft, naj se njune riti ne dotikam. Nikoli ni bilo nobene potrebe, da bi se tam spodaj ukvarjala s čimerkoli, kar ni tič. Nohte imam pa tako ali tako zelo dolge dolge.

  Pa dam veliko nase!

  Prostata je itak točka, ki bi jo morala poznati vsaka hetero ženska, ki kaj da nase!! Oz. vsaka, ki se ima za dobro v postelji. Samo dolgi nohti niso ravno priporočljivi. He he.

 133. StaneP said

  Ne vem, ali je to res. Jaz zaprtost nikoli nisem doživljala kot užitek. Hvalabogu te težave zdaj že nekaj časa nimam in ne bi je ustvarjala umetno. :mrgreen:

  He he, zaprtost se ustvarja pred danko…

  Ker vi bolj uživate, ko ga dobite v rito, ker imate zaradi prostate tam nekje erogeno cono ali kako že.

  Erogena cona je prostata sama! Kot vaša ženska G točka. Bi znala biti to celo ista stvar. Ne vem, nisem medicinec.

 134. Janis said

  Skrivnost je v pritiskih na steno 😉

 135. zogca said

  Največja težava zaprtosti pa je, kako debelo in strjeno klobaso stisniti skozi tisto malo luknjico. Hvala ti dragi Bog, da nimam več teh težav.

  He he, zaprtost se ustvarja pred danko…

 136. StaneP said

  A se da prostato doseči s prsti? Meni je že ena s prsti šarila po riti in nekaj masirala in potem mi je tako prišlo, da je joj.

  To je to Spider! Ženski palec je dovolj dolg…

 137. zogca said

  Moja dva tega niti pod točko razno nista dovolila. In če sem iskrena, sem bila tega vesela. Ker mi ni do tega, da bi moškemu šarila po riti.

  A se da prostato doseči s prsti? Meni je že ena s prsti šarila po riti in nekaj masirala in potem mi je tako prišlo, da je joj.

 138. Janis said

  Ker mi ni do tega, da bi moškemu šarila po riti.

  Sej imaš Maxi 😀

  Seks je na splošno umazana stvar 😀

 139. zogca said

  Moj predbivši je fejst cvilil enkrat, ko sem mu po nesreči v jajček zapičila noht. Ampak upoštevajte to, da moj noht brez težav preluknja fejst debelo bombažno mikico, tako da … Verjetno ga je res bolelo. Ni pa seveda bilo namerno.

  Meni ni še nobeden jokal, da boli.

 140. zogca said

  😆

  Sej imaš Maxi.

 141. StaneP said

  Pa dam veliko nase!

  Žogca ti me vedno nasmeješ.

  Meni ni še nobeden jokal, da boli :mrgreen:

  Čaki mal Janis. A nisi ti ženska na “levi” sceni. Če jaz kaj vem, je ženska, ki je homo, zadnja duša na svetu, ki bi se dotaknila moškega. Ali je pri vas tudi tako, da si lahko malo, malo…?

 142. Janis said

  Stane, jaz sem biseksualka, nisem lezbijka. V monogamnem razmerju z žensko, kar seveda pomeni, da seksam samo z njo, odkar sva skupaj. Imam pa svojo zgodovino seksa. Z obema spoloma.

 143. StaneP said

  Moj predbivši je fejst cvilil enkrat, ko sem mu po nesreči v jajček zapičila noht. Ampak upoštevajte to, da moj noht brez težav preluknja fejst debelo bombažno mikico, tako da … Verjetno ga je res bolelo. Ni pa seveda bilo namerno.

  Ja haloooo!! Čudn da je!! Cvilil… Saj bi te napizdil, pa je najbrž res lahko samo še cvilil…

 144. zogca said

  Me je tudi napizdil, ampak z mirnim glasom, ker ta fant nikoli ni povzdignil glasu. Eno tretjino življenja sem preživela z njim, ampak ga nikoli nisem slišala vpiti.

  Pa saj ni bilo nalašč!!!

  Saj bi te napizdil, pa je najbrž res lahko samo še cvilil…

 145. StaneP said

  Stane, jaz sem biseksualka, nisem lezbijka.

  Aha. Sedaj je vse jasno. Respect!
  Samo je pa res ne, da čiste lezbijke še noben moški ni preobrnil. Ker to je tudi tipičen stereotip ali pa fantazija moških, da bi bili v postelji z dvema lezbijkama. Enkrat sem se z enim kregal, ko mi je to prodajal in sem mu rekel da naj gre rajši molit za svoje duševno zdravje že prej, preden sploh poizkusi dobiti dve lezbijke v posteljo. Trojček z enim moškim in dvema lezbijkama ni možen. Trojček se ponavadi naredi z moškim, hetero žensko radovednega duha in biseksualno žensko. Ali pa dvema biseksualnima. Prava lezbijka in moški tič sta svetlobna leta narazen. Imam prav!?
  Seveda so tudi drugačni trojčki. Ampak spolna usmerjenost je približno enaka. Če ni tako, potem so to popolne polomije! Za vse vpletene!

 146. zogca said

  Ker preveč gledajo porniče. 😉

  Ker to je tudi tipičen stereotip ali pa fantazija moških, da bi bili v postelji z dvema lezbijkama.

 147. StaneP said

  Pa saj ni bilo nalašč!!!

  Spet se smejem in kar vidim tisti nedolžen izraz na obrazu… To ženske znate ja, da ji res ne moreš zamerit.

 148. StaneP said

  Ker preveč gledajo porniče. 😉

  Itak! Porniči so narejeni skoraj izključno samo za drkanje pred TV-jem. Saj je tudi seks, ljubljenje ali fuk v živo v bistvu brezvezno, če ni zraven občutka in strasti, ki ti povesta kdaj, kam, kako…

 149. zogca said

  Jup. Jaz sem pa tako ali tako po defaultu vedno nedolžna. 😉

  Spet se smejem in kar vidim tisti nedolžen izraz na obrazu… To ženske znate ja, da ji res ne moreš zamerit.

 150. Janis said

  Samo je pa res ne, da čiste lezbijke še noben moški ni preobrnil.

  Moje partnerke že ne 😉 Ni mogoče 😀

  Sicer je pa to itak nekaj neizmerno butastega samo po sebi. Mar obstaja moški, ki bi lahko heteroseksualca premamil v svojo posteljo? 😀

 151. StaneP said

  Jup. Jaz sem pa tako ali tako po defaultu vedno nedolžna. 😉

  Spet se smejem… Greva spat? Ura je cajt.

 152. webmaher said

  Janis a obstajajo 100% heteroseksualci…Demi pa Roberta smo vsi gledal v kaj že Nemoralni ponudbi..vsak človek ima svojo ceno…moja je višja od Himalaje in daljša od Kitajskega zidu…

 153. zogca said

  Jaz imam še eno uro pred seboj, ker sem danes preveč zabušavala in čvekala. 😉

  Greva spat?

 154. zogca said

  Tistega pravega verjetno ne. Mejne primere pa …

  Mar obstaja moški, ki bi lahko heteroseksualca premamil v svojo posteljo?

 155. StaneP said

  Sicer je pa to itak nekaj neizmerno butastega samo po sebi. Mar obstaja moški, ki bi lahko heteroseksualca premamil v svojo posteljo? 😀

  Točno to sem mu tudi jaz tupil! Pa se ima za nekega jebača… In sem mu za trojčka rekel, če je pripravljen sodelovati z eno prijateljico, ki bi rada z dvema moškima, pa je skor padel v nezavest… Ja ja… Pes ki laja, ne grize.
  Za to priznam, da tudi jaz ne vem, če bi imel jajca. Najbrž bi moralo biti zraven dovolj kakšne opojne substance… da bi v pojstli gledal še en par kosmatih nog. In ja, kako egoistično, ne bi smela biti ženska do katere gojim resnična čustva. Jaz vsaj priznam…

 156. zogca said

  Hmmm … Veliko bi se jih prodalo za milijon, o tem sem prepričana.

  Demi pa Roberta smo vsi gledal v kaj že Nemoralni ponudbi..vsak človek ima svojo ceno…

 157. Janis said

  Janis a obstajajo 100% heteroseksualci…Demi pa Roberta smo vsi gledal v kaj že Nemoralni ponudbi..vsak človek ima svojo ceno…moja je višja od Himalaje in daljša od Kitajskega zidu…

  Hja, jaz kot pokazatelje spolne usmerjenosti štejem samo stvari, ki jih ljudje delajo iz seksualnega užitka ali čustvene navezanosti. Seveda bi velika večina hetero moških pri neki določeni visoki ceni keša na roko najbrž seksala z drugim tipom. Bi pač potrpeli in upali, da bo čimprej mimo 😀 Ampak vprašanje ni, koliko lahko človek potrpi za “višje cilje”, kajne, ker vemo, da veliko :mrgreen:

 158. Janis said

  Za to priznam, da tudi jaz ne vem, če bi imel jajca. Najbrž bi moralo biti zraven dovolj kakšne opojne substance… da bi v pojstli gledal še en par kosmatih nog.

  Pa obstaja tolišna mera opojnih subtranc, da bi se lahko tipa dotikal ali pustil, da se on tebe?

 159. zogca said

  Me zanima odgovor vseh moških tukaj. 😉

  Pa obstaja tolišna mera opojnih subtranc, da bi se lahko tipa dotikal ali pustil, da se on tebe?

 160. StaneP said

  Pa obstaja tolišna mera opojnih subtranc, da bi se lahko tipa dotikal ali pustil, da se on tebe?

  Opa Janis. Jaz sem govori o dveh tičih v eni ženski, nisem govoril o tiču v moji riti!
  Sicer pa odgovor če obstaja takšna mera? Ja obstaja. Takšna da padem v nezavest, potem pa lahko delam kar hočjo! He he… Saj vem, lahko bi se reklo: Rit je rit. Ampak halo! Potem bi tudi lezbijki lahko občasno kdo posodil tiča namesto vibratorja. Caka je v detailih.

 161. zogca said

  Ti veš, da obstajajo tudi primeri tlačenja dveh tičev v eno muco (videla sem v amaterskih porničih), kar je drgnjenje tiča ob tiča in se mi zdi, da v takšnem primeru moški bolj seksa z moškim, kot pa s tisti žensko, v katero muco ga rineta. Ne vem pa, kako jim uspe spraviti noter dva tiča. Ampak kar gre.

  Jaz sem govori o dveh tičih v eni ženski, nisem govoril o tiču v moji riti!

 162. webmaher said

  Janis sedi pet pa nič ni treba mami v šolo hodit :mrgreen:
  Žogca a ti maš kako cifro €€€…

 163. StaneP said

  Ne vem pa, kako jim uspe spraviti noter dva tiča.

  Vzporedno!

 164. zogca said

  Za žensko???

  Žogca a ti maš kako cifro €€€…

 165. Janis said

  Opa Janis. Jaz sem govori o dveh tičih v eni ženski, nisem govoril o tiču v moji riti!

  Tudi jaz nisem govorila o tiču v riti, če greš preverit 😀 Rekla sem dotik 😀 Če dva moška seksata z eno žensko, neizogibno pride vsaj do določene mere dotikanja. In če tip vsakič prestrašeno odskoči …

 166. webmaher said

  Žogca Opojne substance imam jaz že dolgo na vajetih, še posebno zadnje leto in pol, ko sem mal začel poker igrat, tko da niti slučajno ne more priti do kaj takega 🙄

 167. zogca said

  Vem, ampak – kako zelo se mora ta muca razširiti!?!

  V mojo dva ne gresta.

  Vzporedno!

 168. webmaher said

  Žogca za tvojo ritko gre ne žensko 😆

 169. zogca said

  Jaz tudi ne, Web.

 170. zogca said

  Za Maxi zastonj. :mrgreen: Druge pa ne.

 171. zogca said

  Komedija!!!!!

  In če tip vsakič prestrašeno odskoči …

 172. webmaher said

  Če dva moška seksata z eno žensko, neizogibno pride vsaj do določene mere dotikanja.

  Janis preveč sklepaš iz porničev tam gre pa v glavnem za keš :mrgreen:

 173. zogca said

  Kako se ga ne boš dotaknil, če porivata isto žensko???

 174. StaneP said

  Tudi jaz nisem govorila o tiču v riti, če greš preverit 😀

  Saj sem razumel. Mislim, da sem odgovoril… Dotik bi najbrž prenesel. Predstavljal bi si, da igrava košarko. Z jajci… He he. Kaj pa vem. Takšnih reči človek ne ve zasigurno, dokler jih ne izkusi.

  Vem, ampak – kako zelo se mora ta muca razširiti!?!

  ja za dva tiča! He he. Hecam se. Če vemo, da gre tič v rito v muco pa tudi roka (manjša ženska), potem dva tiča nista takšen problem, ker sta itak iz mehkega tkiva in se vse lepo zbaše skupaj.

 175. webmaher said

  Žogca pravi: Kako se ga ne boš dotaknil, če porivata isto žensko???

  Janis naj ti posodi kak pornič pa boš videla da je tudi to možno 😆

 176. zogca said

  Roka????????? V mojo gresta dva prsta in potem je veselja konec. Kajpak, tič gre vedno noter. O, lep debel tič. Vse drugo pa … Jaz verjetno ne bom mogla roditi.

 177. zogca said

  Meni jih pa res ni treba posojati. 😉

  Janis naj ti posodi kak pornič pa boš videla da je tudi to možno.

 178. webmaher said

  Žogca edin pravilno 😉

 179. StaneP said

  Roka????????? V mojo gresta dva prsta in potem je veselja konec. Kajpak, tič gre vedno noter. O, lep debel tič. Vse drugo pa … Jaz verjetno ne bom mogla roditi.

  Ha ha ha ha… Dobra si! Moškim je všeč če je ženska ozka…

 180. zogca said

  Pa saj v bistvu nimam od česa biti široka.

 181. StaneP said

  Dosti je heca za danes. Užival sem v vaši družbi! Pa da ne bo preveč cmokalo pod kovtrom!? Ali pa premalo!! To je še slabše!

 182. StaneP said

  Pa saj v bistvu nimam od česa biti široka.

  He he… Nune so ponavadi najbolj široke. Korenje je prešpičasto, krompir prekratek, lubenica prevelika… Kumare! Oja, …

 183. zogca said

  Bom pa jaz zaključila s tem stavkom, ker se tukaj omenjajo razne stvari. Tič, tič in samo tič. Druge stvari ne pridejo v poštev. Je pa tako. Jaz sem zaljubljena v enega določenega tiča, ne kar na splošno, ampak mi ga je neprijazen gospod kar odnesel, čeprav mi ga je obljubil sedemkrat na teden do konca najinega življenja.

 184. webmaher said

  Huda obljuba 🙄

 185. zogca said

  Zakaj huda? Jaz sem mu povedala, kaj želim in on je sam obljubil, ker je hotel, da ga vzamem za svojega in ga imam rada. Obljube pa ni držal. Tri mesece nazaj sem mu izračunala, koliko seksov mi je dolžan. Da ve. Zdaj jih je dolžan še 90 več.

 186. webmaher said

  Ja pol bosta pa ziher še skup prišla in bo plačal z obrestmi 😆

 187. zogca said

  Spodobilo bi se. 😉

 188. webmaher said

  tudi škodovalo mu ne bi 😉

 189. zogca said

  Povsem se strinjam s teboj. 😉

 190. webmaher said

  No fajn, pol pa kej lepga sanjej 😆

 191. zogca said

  Ti tudi. 😉

 192. zogca said

  V debati, o kateri smo včeraj potem mi debatirali http://med.over.net/forum5/read.php?151,5282882 , je “čudežno” zmanjkalo deset sporočil. Ampak hej, “zmanjkana” sporočila niso bila tista, ki so vsebovala homofobijo, ta so ostala. Manjkajo neka druga. Pomembno je imeti prioritete. In pomembno je, da te prioritete niso brisanje sporočil, ki širijo sovraštvo. 🙄

 193. Azrael said

  Pozdravljena, Žogca, spremljam že kar dolgo tvoj blog, pa se še nisem oglasil.
  Glede zgornjih sporočil… Saj niso ravno tako huda, sem doživel tudi že kaj hujšega…
  Sem jim pa tudi jaz pustil svoj odgovor: http://med.over.net/forum5/read.php?151,5282882,5286328#msg-5286328

 194. vlatka said

  žogca,

  še marsikaj počnemo ženske, a ne? 😉

  Še dobro, da sem kmetica, pa na srečo ne poraščena, tako da pri meni ni panike. Le jutranja meditacija z mazanjem obraza s kremo, ponavadi najbolj navadno in mazanje trepalnic, ker so svetle.

  Za nohte porabim malo časa, lakiram si jih ne več, masko morda naredim enkrat na par let, glede las mi paše, da so bolj kodravi, zato rada hodim po dežju… 😀

  Britje pa samo tam, kjer je nujno potrebno, hehe 😀 😀

  No, saj pravim, še dobro, da sem kmetica. Pa kljub temu solidno zgledam – za svoja leta. Lahko me najdeš na netlogu, hehe. Če bi se pa šminkarila, ohoho, potem bi pa bila dama 🙂 🙂

 195. zogca said

  Sem te videla na fotki in podpišem, zelo dobro izgledaš.

  Pa kljub temu solidno zgledam – za svoja leta.

 196. zogca said

  Dragi Azrael, hvala, da si se oglasil. Oprosti, ker je tvoj komentar malo čakal. Tako je narejen sistem, da moram prvi komentar jaz spustiti skozi. Ko ga enkrat spustim, lahko svobodno pišeš po blogu in gredo tvoji komentarji avtomatično skozi.

  Zdaj pa šibam na forum brat, kaj si napisal.

  Še se oglasi!!!

  Pozdravljena, Žogca, spremljam že kar dolgo tvoj blog, pa se še nisem oglasil.
  Glede zgornjih sporočil… Saj niso ravno tako huda, sem doživel tudi že kaj hujšega…

 197. zogca said

  Bom malo komentirala kar si napisal na forumu.

  Vredno vsakega spoštovanja!!! In se strinjam, če ženski moški naredi kaj takšnega, je to skrajno nespoštljivo. Na nek način ugrabiš življenje nekoga, ki sploh ne ve, da njegovo življenje ni to, kar misli, da je.

  Meni ni nikoli na kraj pameti padlo, da bi se poročil. Že zato ker vse ženske za kaj takega preveč spoštujem, da bi se s katero koli od njih tako igral. Kaj takega se mi zdi srkajno zavrženo, do kraja egoistično in nepošteno do tistih, ki so neprostovoljno v takem odnosu. Kako se lahko tak človek dan za dnem zbuja z nekom, do katerega ne čuti prav nobene spolne privlačnosti, lahko samo ugibam.

 198. zogca said

  Brez dvoma. Moje mnenje je vedno takšna, da svojega lastnega telesa ne moreš preigrati. Nikakor. Vse računice, ki jih človek dela v nasprotju s svojim bistvom, so slabe računice, ker bistvo vedno udari nazaj ven. In ne samo pri teh zadevah, ko gre za homoseksualnost. Tudi sicer. Na primer, ko obvisiš v neseksualni zvezi (žena noče, mož noče) in si rečeš, da seks ni pomemben, saj se da zdržati – nekega dne udari ven. Ali pa, ko se ženske, ko biološka ura tiktaka, poročijo z moškimi, ki sem jim zdijo primerni, niso so jim v seksualnem smislu dovolj privlačni. Pet, deset let pozneje – hud odpor do moža. Ne moreš prelisičiti telesa.

  Po moje se geji, ki se odločijo za poroko (z žensko), tako odločijo iz večih razlogov, najbolj pomemben pa je ta, ker menijo, da se bodo tako “ponormarili”, potisnili svoje želje in zaživeli srečno družinsko življenje. Marsikdo si seveda tudi želi otrok. Žal se taki načrti večkrat sfižijo – največ poročenih moških, ki se zvečer preganjajo po parkirišču Tivoli, je starejših, okoli 40 ali 50 let. Nekaj časa se lahko še slepijo, da so heteroseksualni, potem pa ponavadi potlačene želje z vso silo izbruhnejo.

 199. zogca said

  O tem sem pisala tudi jaz, ampak žal mojih komentarjev nisi mogel prebrati, ker jih je nekdo, ki bi moral kdaj pa kdaj moliti za zdravo pamet, izbrisal. Imam prijatelja, ki je gej. Poznam pa tudi nekaj njegovih znancev. In vem, da je tega veliko. Da je veliko poročenih moških, ki živijo dvojno življenje. Tistega, za katerega mislijo, da ga morajo živeti. In tistega, kar oni v resnici so. To pa, kar so ene pisale, da one ne poznajo nobenega poročenega homoseksualca – seveda ne, kateri poročeni moški bo pa javno razglašal svojo usmerjenost, če se je pa prav zato poročil, da bi jo skril.

  Kolikor berem zgornje komentarje, me kar malce preseneča, da v Sloveniji še vedno prevladuje misel, da so vsi poročeni moški heteroseksualci. Malo morgen. Lahko bi vam povedal za stotine primerov, kjer to ne drži.

 200. Azrael said

  Hvala. Se bojim pa, da je za marsikaterega moškega tako pomembno, da daje vtis družinskega človeka, da je mimogrede pripravljen za to žrtvovati še druge. Da samega sebe slepiš, mogoče še razumem, da pa pri tem zafuraš še lajf drugim, pa je vsega obsojanja vredno.

  Drugače pa vse pohvale za dobre poste. Saj je odziv sam po sebi dovolj zgovoren 🙂

 201. zogca said

  Azrael, meni je tako ali tako noro, da je nekdo pripravljen žrtvovati lastno srečo in živeti življenje, ki preprosto ni tisto pravo zanj. Ampak v končni fazi vsak ima to pravico. Nima pa definitivno nobene pravice, da zafura še lajf nekoga drugega in da si to pravico vseeno vzame … Pa saj, na koncu tako ali tako … Ne predstavljam si, da so ti ljudje srečni. Na videz imajo vse, v bistvu pa nimajo nič.

  Hvala, hvala, hvala!!! Zelo sem vesela, ker ljudje tako radi pridejo na moj blog in sploh si nisem mislila, da bo tako, ko sem ga pred letom dni za hec začela pisati. Ena takšna fajn druščina se je zbrala tukaj in vedno več nas je, pa so kljub temu vse debate na nivoju, česar pa sem sploh vesela.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: