Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Ne plačam ji za seks, plačam ji, da po seksu odide!

Posted by zogca na januar 29, 2009

Tako je, pisala bom o prostituciji. Pri nas v Sloveniji prostitutke obiskuje kakšnih sto, dvesto “čudakov”, vsi drugi so nad celo zadevo moralno in še kako drugače vzvišeni. Ženske tej teoriji o sto, dvesto “čudakih” prav rade pritrdimo, ker “moj pa tega že ne počne”. Seveda nam rahlo narobe hodi dejstvo, da je v naši mali državi več tisoč prostitutk in da mora vsaka imeti najmanj deset rednih strank, če želi preživeti. Nekdo torej te ženske mora obiskovati in jim plačevati za seks. Kdo in zakaj?

Eden izmed tistih sto, dvesto “čudakov” je povedal, da ženskam ne plačuje za seks, ampak za to, da po seksu odidejo. Če je ta “čudak” poročen, je seveda zanj in za njegov zakon prostitutka mnogo manj “nevaren element” kot ljubica, ki se lahko do ušes zaljubi in kaj kmalu v želji, da bi mu uničila zakon in ga imela samo zase, kliče ženo. In žene? Premnoge pišejo, da bi jim bilo ljubše, da bi njihov mož šel k prostitutki kot k sodelavki, sosedi ali družinski prijateljici. Verjetno zato, ker prostitutka moškega vedno vrne oziroma pošlje nazaj domov. Pa vseeno to ne more biti edini razlog. Imajo ti moški manjvrednostne komplekse, ko pa so s prostituko, čutijo, da imajo popoln nadzor nad položajem in se tako počutijo močni? Gre za seksualno potešitev ali krepitev lastne samopodobe? Ali pa si želijo le več pestrosti v spolnem življenju, mogoče hočejo izživeti svoje spolne fantazije? Pa vendar, ali si želja ne upajo povedati svoji partnerki? Jih je sram, se sramujejo svoje lastne seksualnosti? In potem smo znova pri zgoraj omenjenih manjvrednostnih kompleksih. Po drugi strani pa me tudi ne čudi, da si miren, ugleden in globoko veren gospod žene ne upa prositi, naj mu poriva v anus svečo, medtem ko on sloni na likalni mizi. In prav takšnega je pred mnogimi leti v intervjuju za Mladino opisovala ena izmed mariborskih prostitutk. Roko na srce, opisovala je še veliko “hujše”, ampak nekatere stvari so tudi za Žogcin blog “prehude”.

Seveda vseh sto, dvesto “čudakov” ni poročenih. Nekateri so tudi samski. Eden izmed njih je povedal, da raje “vrže” denar za prostituko, kot da bi na večerjo in v kino povabil žensko, ki mu mogoče na koncu večera sploh ne bo dala. Gre res zato, da se prostitutka bolj “splača”, kajti gotovo da? Ali gre za moške, ki se bojijo zavrnitve in pa tiste prave intimnosti, ki bi jo prinesla zveza? Gre za strah pred pričakovanji parnerice? Prostitutka namreč pričakuje samo denar. Vsekakor pa je bolj pošteno, da se samski moški odpravi k prostituki, kjer je vse jasno, kot da zavoljo seksa ženskam laže, da se želi z njimi poročiti in imeti družino, v bistvu pa mu gre zgolj in izključno za seks.

Ne cestna, tudi barska ne, pri nas prevladuje mobi prostitucija. Splet je poln oglasov. Vse, kar mora moški narediti, je, da v roke vzame mobilnik, zavrti “pravo” številko in se dogovori. Naslednji oglas sem prepisala bolj za hec kot zares in ga zato seveda ne bom opremila s številko “pohotne gospodične”, ki pravi … Veš, vse prostitutke ne seksamo samo zaradi denarja, ampak v tem neznansko uživamo. Uživam, ko mi ga kdo potisne do grla, ko mi špricne v usta in ko nato spermo pogoltnem. Priznam, potrebna sem bolj kot normalne ženske. Moja muca je tako mokra, da predigre skorajda ne potrebujem. Zato mnogokrat rečem: “Ti samo pridi in me pofukaj.” Da, več tisoč jih je v Sloveniji. Obiskuje pa jih, če verjamete, samo sto, dvesto “čudakov”.

In za konec še ena zanimivost … Noben izmed teh stotih, dvestotih “čudakov” ni rekel, da prostitutke obiskuje zato, ker sicer ne more dobiti seksa.

Advertisements

126 komentarjev to “Ne plačam ji za seks, plačam ji, da po seksu odide!”

 1. izbrana said

  Mislim, danes pa ne vem, al sexsaš, al ti je eden plačal, da si odšla?

  Ni te…..

  Ti si odšla –

  :), :), 🙂

  Dobro jutro! 😉

 2. zogca said

  Nisem seksala, brez skrbi.

  Žogca ostaja nuna.

  https://zogca.wordpress.com/2008/09/11/odhajam-med-nune/

  Samo računalnik je bil ugasnjen. Pa mobilnik tudi. Si me klicala?

 3. Lynx said

  Zanimiva bi bila analiza populacije moških, ki hodijo k prostitutkam. Jaz nimam občutka, da bi dosti poročenih moških to delalo. Ali pač?
  Zakaj bi sploh hodili?

 4. zogca said

  Jaz imam pa ravno obraten občutek. Da je večina poročenih. Ko sem pisala to objavo in brala, brala, brala … Je bilo pa nekako pol pol. Sicer sem se pa spomnila, da ne poznam samo enega moškega, ki jih obiskuje, ampak dva. Oba poročena oziroma eden je zdaj že ločen.

 5. zogca said

  Brskam, če bom kje našla, kakšen naj bi bil povprečen obiskovalec, ampak za zdaj brez sreče. Tukaj http://slowwwenia.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=23109 pa piše, kakšna je povprečna prodajalka ljubezni.

 6. zogca said

  Moški za denar!!!

  http://zadovoljna.si/clanek//barvni_tip/moski-za-denar.html

 7. Janis said

  Mah, Žogca, s prostitucijo je tako. To je fast food, ki mogoče kdaj čisto paše, ampak človek, ki kupljiv seks v svojem življenju redno potrebuje, je pač na stopnji razvoja človeka, ki normalne hrane skoraj ne vidi, ker nonstop natepava samo hamburgerje in pice in je njegovo zdravstveno stanje tudi temu primerno. Če nekomu redno / na dolgi rok res ustreza mehanski seks in neenakovreden položaj pri spolnosti in je zanj celo pripravljen postavljati na kocko odnose v realnem življenju – taki ljudje so zame emocionalni invalidi in okoli takih sem zmeraj rade volje naredila ovinek.

 8. zogca said

  Kako pa veš, okoli koga je treba narediti ovinek? Dvomim, da veliko žena moških, ki obiskujejo prostitutke, vedo, s kom imajo opravka.

 9. zogca said

  Je pa bolje, da nekateri hodijo k prostitutkam, kot pa da se dogajajo takšne stvari …

  Zanosila z očetom?

  http://24ur.com/novice/crna-kronika/imamo-slovenskega-fritzla.html

  Ptujski Fritzl

  http://www.zurnal24.si/Ptujski-Fritzl/novice/crnakronika/90872

 10. Janis said

  Kako pa veš, okoli koga je treba narediti ovinek? Dvomim, da veliko žena moških, ki obiskujejo prostitutke, vedo, s kom imajo opravka.

  Hja, vprašanje je sicer dobro, odgovor se ti bo pa zdel mogoče preveč enostaven. Jaz sem pri človeku enostavno iskala trodimenzionalno razsežnost seksa. Zna fukat? Zna seksat? Se zna ljubit? Človek, s katerim doživljaš vse te tri dimenzije seksa, ki ima ob tebi potrebe po vseh teh treh dimenzijah seksa, definitivno ni emocionalni invalid in tudi ni zafokusiran izključno na eno samo dimenzijo (najbolj običajno samo fuk ali samo ljubljanje, manj običajno samo seks). Po mojih skromnih opažanjih hodijo k prostitutkam tisti moški, ki imajo doma sive miške ali ki se sramujejo velikega dela svoje seksualnosti (kar tudi velikokrat pride v kombinaciji s sivimi miškami doma). Ljudje, ki imajo nekonvencionalne spolne potrebe (BDSM, swingerstvo, analni seks, zlati dež, itd), velikokrat obupajo pri iskanju sebi podobnega partnerja in pač poberejo nekoga konvencionalnega, ki jih svojih potreb niti ne nameravajo razkrit.

  Kar se pa tiče samskih … Vztrajam pri svojem mnenju, da redno uporabljanje kupljivega seksa pomeni, da nisi sposoben celostnega seksualnega izražanja, ki bo tudi v morebitni zvezi prej ali slej prišlo na plan. Če dan za dnem z užitkom natepavaš samo hamburgerje in pico in kečap, ti kremasta brokolijeva juha s smtano še zelo dolgo ne bo všeč in je ne boš spravil po grlu, zelo verjetno celo nikoli.

 11. Lynx said

  “To je fast food, ki mogoče kdaj čisto paše, ampak človek, ki kupljiv seks v svojem življenju redno potrebuje, je pač na stopnji razvoja človeka, ki normalne hrane skoraj ne vidi, ker nonstop natepava samo hamburgerje in pice in je njegovo zdravstveno stanje tudi temu primerno.”

  Zato se mi zdi, da je 50% preveč. Zakaj bi nekdo, ki ima doma (ali pri sosedi) govejo juhco in zrezek, hodil redno na hamburger?
  S trajno samskimi je drugače, ker je ogromno takih, ki si v realnem življenju ne uspejo najti družice.

 12. Janis said

  Zato, ker edino v hranjenju s hamburgerji res uživa.

 13. zogca said

  Jaz sem drugače ljubiteljica hitre hrane. 😉

 14. zogca said

  Ampak ne pa tudi hitrega seksa. 😉

 15. Janis said

  Mah, jaz imam rada v življenju ravotežje. Ne maram tega, da me nekdo hoče nonstop samo fukat. In tudi ne maram tega, da bi moral biti vsak seks vzvišena čustvena romantika, kjer bo imel nekdo občutek, da je ta sveti akt oskrunjen že, če uporabim konkretne izraze za spolne organe, kaj šele naredim kaj drugega.

 16. zogca said

  Največ obiskov, kadar je plača

  http://www.delo.si/clanek/71047

 17. zogca said

  Glede na to, da sem jaz popoln anti sive miške, se meni to ne bi smelo zgoditi. In bo moški, ki se bo sramoval velikega dela svoje seksualnosti, od mene tako ali tako sam pobegnil. Ter si našel sivo miško.

  Po mojih skromnih opažanjih hodijo k prostitutkam tisti moški, ki imajo doma sive miške ali ki se sramujejo velikega dela svoje seksualnosti (kar tudi velikokrat pride v kombinaciji s sivimi miškami doma).

 18. zogca said

  Ali pa si je globoko v sebi niti ne želijo.

  S trajno samskimi je drugače, ker je ogromno takih, ki si v realnem življenju ne uspejo najti družice.

 19. Janis said

  Glede na to, da sem jaz popoln anti sive miške, se meni to ne bi smelo zgoditi. In bo moški, ki se bo sramoval velikega dela svoje seksualnosti, od mene tako ali tako sam pobegnil. Ter si našel sivo miško.

  Hja, moški, ki hodijo k prostitutkam zaradi zamolčanih spolnih fantazij, itak več ali manj spadajo v neko BDSM kategorijo ali v fetišizem, kar ni nekaj spornega, samo drugačnega. Ostali moški z zamolčanimi deli seksualnosti itak tistega, kar hočejo, pri odrasli prostitutki ne morejo dobit.

 20. zogca said

  Misliš na pedofilijo?

  Ostali moški z zamolčanimi deli seksualnosti itak tistega, kar hočejo, pri odrasli prostitutki ne morejo dobit.

 21. zogca said

  Mimogrede, Janis, zelo bi si želela tvoje mnenje o eni objavi nižje. Tisto s palico in ritjo. To me matra, zelo matra. 😉

 22. Janis said

  Misliš na pedofilijo?

  Tudi pedofilijo, ampak ne samo pedofilijo. Obstaja tudi zoofilija. Na drugem koncu pa obstaja tudi s sprejšnjima dvema povsem nepovezana želja po skupinskem seksu ali obiskovanju swinger klubov, kjer si nekdo za spremljevalce neišče pristitutk, ampak druge (vezane) ženske oz. moške.

 23. zogca said

  No, Janis, ko si ravno omenila zoofijo … Verjetno si videla v objavi, ko sem napisala, da določenih želja, ki jih je opisovala mariborska prostitutka, ne mislim pisati na blog. To so bile te želje, ker se mi je obrnil želodec.

 24. vlatka said

  žogca,

  ne da se mi brat, a si včasih mislim, da bi bilo bolje, če bi bila prostitutka.

  Morda še ni prepozno zame, kaj misliš? 😀 😀

 25. zogca said

  Daleč od tega, da bi bilo prepozno.

  Morda še ni prepozno zame, kaj misliš?

 26. zogca said

  Nečesa pa jaz ne razumem. To sem hotela že prej vprašati. Ko se razmahne gospodarska kriza, prostitutke rastejo kot gobe po dežju. Kar je logično. Ampak ni pa logično, da jih takrat tudi obiskuje več moških. Kako v času krize moški imajo več denarja za plačevanje prostitutk?

 27. vlatka said

  žogca,

  saj nimajo več, le večja izbira jih privlači…

 28. zogca said

  Ne, Vlatka, brala sem o tem, da se obisk precej poveča. Zdaj ne vem, kje, sicer bi dala link, ampak sem prebrala.

 29. zogca said

  Drugače pa je, Vlatka, s temi idejami o prostituciji tako. Če se ti še tako fletno sliši … Če bi prihajali samo prečudoviti lepotci, okej. Ker pa ne prihajajo … Predstavljaj si … Greš v trgovini in prvih deset moških, ki jih vidiš, bi lahko bili tvoje stranke … Bi lahko seksala z njim? Jaz bi bruhala.

 30. Janis said

  To so bile te želje, ker se mi je obrnil želodec.

  To me po svoje zelo preseneča, ker se ta populacija tipično izogiba v svoja dejanja vpletat ljudi, ki v sebi nimajo istih nagnjenj kot oni sami in nasploh ne marajo drugih ljudi zraven (zoofilija se imenuje z razlogom), če pa že, pa zgolj sebi enake. Ne smemo pozabit, da gre navsezadnje za kaznivo dejanje.

  Recesija ima pa svojo lastno psihologijo. Recimo “uživajmo danes do konca, ker bo lahko že hutri tako ali tako vsega konec”.

 31. zogca said

  Upam, da nisem kaj narobe razumela. Zoofilija je človek in žival, kajne? Ta prostitutka je navedla primer moškega, ki jo je prosil, da bi ona seksala z njegovim nemškim ovčarjem, on pa bi gledal. Zavrnila ga je. Tega nisem hotela napisati v objavi, ker se mi je preprosto … Ajde, v komentarju lahko omenim, ampak prav na blogu pa to ne more stati.

  To me po svoje zelo preseneča, ker se ta populacija tipično izogiba v svoja dejanja vpletat ljudi, ki v sebi nimajo istih nagnjenj kot oni sami in nasploh ne marajo drugih ljudi zraven.

 32. zogca said

  Potem odtrgajo od kruha otrokom? Ker če ni, ni.

  Recesija ima pa svojo lastno psihologijo. Recimo “uživajmo danes do konca, ker bo lahko že hutri tako ali tako vsega konec”.

 33. asdf said

  oj!
  janis: “Zna fukat? Zna seksat? Se zna ljubit?”
  kaj lahko ti to malo razložiš- jaz ne razumem teh dimenzij in kategorizacije…

 34. Janis said

  Zoofilija je človek in žival, kajne?

  Da. Mogoče se ti bo zdelo težko verjetno, ampak tisti tipo iz tvojega primera mariborske prostitutke zelo zelo verjetno sploh ni zoofil, ampak ima nagnjenja po skrajni dominanci in poniževanju svojega (človeškega) spolnega partnerja, žival je samo orodje ponižanja človeka, ki bi ga lahko zamenjalo tudi kaj drugega.

 35. zogca said

  Ko sem te ravno ujela, asdf, kot si me prosil, sem ti poslala mejl. En teden nazaj. Nisem pa dobila odgovora.

 36. zogca said

  Jaz to tako razumem, pa me prav zanima, ali se bodo Janisini odgovori kaj skladali z mojimi.

  Ljubiti – nežnost, intima, čustva

  Fukati – strast, nagon, moč

  Seksat – nekaj malega tehnike pozna

  Zna fukat? Zna seksat? Se zna ljubit?

 37. zogca said

  Pa še vprašanje za Janis. Kako bi ocenila duševno stanje moškega, ki (po moji zgornji definiciji) zna seksati in se ljubiti, ne zna pa fukati???

  Zna fukat? Zna seksat? Se zna ljubit?

 38. Janis said

  Kako bi ocenila duševno stanje moškega, ki (po moji zgornji definiciji) zna seksati in se ljubiti, ne zna pa fukati???

  Ker zavrača živalsko/nagonsko naravo človeka, ima le-ta nad njim večjo oblast, kot bi imela, če bi jo prepoznal in sprejel.

  Vse, kar zatiramo ali se naučimo zatirat, se potem odraža na način, ki je destruktiven.

 39. zogca said

  So takšni za sive miške???

  Ker zavrača živalsko/nagonsko naravo človeka, ima le-ta nad njim večjo oblast, kot bi imela, če bi jo prepoznal in sprejel.

  Vse, kar zatiramo ali se naučimo zatirat, se potem odraža na način, ki je destruktiven.

 40. zogca said

  Pogrešam Booma, pogrešam Johna, pogrešam Jazza, pogrešam lynxa (ki sicer nima neopravičenih, ker se je oglasil), pogrešam Weba, pogrešam Spiderja, pogrešam …

  Toliko.

  :mrgreen:

 41. Janis said

  Načeloma ja, ker tudi sive miške ne marajo svoje živalske narave in se jim seks kot zadivoljevanje nagonov gnusi. Če že, mora biti blazno romantično in blazno konvencionalno.

 42. asdf said

  @žoga- ti si zamujala z majlom, zdaj pa jaz z odgovorom 😉 pa ne iz ipike- cajta ni, da bi se vsedel in koncizno kaj sklamfal skup (z repom in glavo). pride tut ta dan!
  @ janis mogoče sem jaz naiven in romantik, ampak jaz poznam samo kategorijo ljubiti se- ostalo je metanje energije v nič.verjamem pa, da ljubljenje zajema vse kategorije, ker se mi zdi, da ostale samostojno niso vredne moje pozornosti. tako pač jaz razumem spolnost. dovoljujem pa, da drugi vidijo in čutijo drugače.razumem pa ne.
  w. reich je napisal lepo teorijo, misel o orgazmih… jaz se z njim strinjam popolnoma

 43. Janis said

  Ljubljanje kot akt ne more zajemat vseh kategorij naenkrat, razen če vzamemo za načelo, da svojega partnerja pač ljubimo in da za nas nikoli ne more biti SAMO spolni objekt. Tako že. Ampak sam konkreten akt pa zmeraj pade v eno od teh treh kategorij. To se bolj očitno pokaže v dolgotrajnih zvezah.

 44. zogca said

  Si po horoskopu tehtnica? Tako jaz delim pravičnost. 😉

  Bom počakala, ni blema.

  ti si zamujala z majlom, zdaj pa jaz z odgovorom pa ne iz ipike- cajta ni, da bi se vsedel in koncizno kaj sklamfal skup (z repom in glavo). pride tut ta dan!

 45. Lynx said

  “Zna fukat? Zna seksat? Se zna ljubit?”
  kaj lahko ti to malo razložiš- jaz ne razumem teh dimenzij in kategorizacije…”

  Tudi meni se zdi, da poznam samo dve dimenziji. Seksanje se mi zdi splošen izraz za vse, kadar nekomu naprimer nočeš natančno razlagati “razsežnosti”.

  “Zato, ker edino v hranjenju s hamburgerji res uživa.”

  To so tisti “invalidi”, ki imajo probleme z ženskami. Ampak k prostitutkam hodijo tudi zdravi ljudje.

  “Ali pa si je globoko v sebi niti ne želijo.”

  S trajno samskimi sem imel v mislih tiste, ki nikoli niso imeli razmerja in ne tiste, ki seksajo, vendar se ne želijo vezati.

 46. zogca said

  Ampak zakaj???

  Ampak k prostitutkam hodijo tudi zdravi ljudje.

 47. zogca said

  Jaz pa poznam tudi kategorijo fukati. Ko jaz moškemu rečem, da hočem, da me nabriše, on pa se z menoj ljubi, sem razočarana.

  jaz poznam samo kategorijo ljubiti se- ostalo je metanje energije v nič.

 48. zogca said

  Prosim!!!

  w. reich je napisal lepo teorijo, misel o orgazmih…

 49. Janis said

  Seks je tehnika + ego (ego nekoga zadovoljiti, ego počutiti se privlačnega, ego nekoga dominirati, itd.. Seks še niso ljubezenska čustva, ni pa izključno tešenje nagona čimprej in s čimmanj komplikacijami in čimmanj razmišljanja.

 50. zogca said

  Aha, Reich je meni, da je orgazem ključ do zdravja. Jaz tudi to mislim in upam, da mi bodo zaradi vseh orgazmov oproščene cigarete in kokakole. 😉

 51. zogca said

  Se pravi, ko fukaš, nimaš želje zadovoljiti drugega, ko seksaš pa? In mimogrede, ti, ki hodijo k prostitutkam, oni fukajo in ne seksajo???

  Seks je tehnika + ego (ego nekoga zadovoljiti, ego počutiti se privlačnega, ego nekoga dominirati, itd.. Seks še niso ljubezenska čustva, ni pa izključno tešenje nagona čimprej in s čimmanj komplikacijami in čimmanj razmišljanja.

 52. zogca said

  Wilhelm Reich je dejal: “Če pacient ni sposoben z zadovoljstvom masturbirati, še ni ozdravljen in ni dokončall terapije.” Reich torej pravi, da je sposobnost, da si dajemo užitek, glavni pokazatelj, ki kaže, v kolikšni meri se sprejemamo.

  I love this guy! 😉

  V tem imenu še komad, ki velja za odo masturbaciji!!!

 53. Janis said

  Fuk se ne izključuje z željo po zadovoljitvi, ampak narava fuka je telesna združitev, telesni užitki, telo s telesom. Razlika je v tem, da je fuk stvar hormonov in nagona, seks pa bolj stvar možganov in psihe in egotripa. Cilj fuka je zmeraj telesna potešitev oz. orgazem, cilj seksa pa ni nujno orgazem, cilj seksa je pot do orgazma.

 54. zogca said

  Če bi bil orgazem edini cilj, potem res ni treba seksati.

  cilj seksa pa ni nujno orgazem

 55. zogca said

  Pa vseeno, ko smo pri prostituciji … Moškemu pride tudi, če si ga vrže na roko. Skratka, tja ne hodijo spraznit se, četudi to rečejo, ker se sprazniš lahko tudi drugače. Ljubit se tja gotovo ne hodijo, ker ne moreš se ljubiti z nekom, ki ga plačaš, da ti da noge narazen. Kaj potem, bildanje ega? Ali poniževanje?

 56. Lynx said

  “Jaz pa poznam tudi kategorijo fukati. Ko jaz moškemu rečem, da hočem, da me nabriše, on pa se z menoj ljubi, sem razočarana.”

  Tudi meni včasih ustreza samo “akcija”. Brez predigre in postkoitalnega božanja. Me veseli, da tudi kakšna ženska tako razmišlja.

  “Seks je tehnika + ego (ego nekoga zadovoljiti, ego počutiti se privlačnega, ego nekoga dominirati, itd.”

  Kaj je pa potem fuk? Misliti le nase?
  Če tako razmišljam, je seksualnih različic ogromno in ne samo tri.

 57. zogca said

  In to ženska, ki ti bo leta 2028, ko bo nehala biti nuna, dala. 😉

  Na konju si, lynx.

  :mrgreen:

  Tudi meni včasih ustreza samo “akcija”. Brez predigre in postkoitalnega božanja. Me veseli, da tudi kakšna ženska tako razmišlja.

 58. Janis said

  Hodijo pač fukat. Moški so vizualna bitja, za njih je drkanje samo nujen izhod v sili, če res ni drugega. V resnici je seksualna domišljija v lastni glavi veliko boljša prijateljica žensk kot moških, ker moški večino svojega vzburjenja vlečejo iz konkretnega pogleda na konkretno telo, ki ga lahko konkretno pofukajo. Moški bo rajši izbral slab fuk kot dobro drkanje, medtem ko bo ženska prej izbrala dober drkaški filmček v lastni glavi kot pa slab fuk. Sploh heteroseksualna ženska.

 59. zogca said

  Podpišem. Rajši nobenega fuka kot slab fuk.

  Moški bo rajši izbral slab fuk kot dobro drkanje, medtem ko bo ženska prej izbrala dober drkaški filmček v lastni glavi kot pa slab fuk.

 60. zogca said

  Ne pa tudi homoseksualna ženska???

  Sploh heteroseksualna ženska.

 61. Janis said

  Ah, pri nas je bolj načelo, da je boljši slab fuk kot dobro drkanje. Ampak pri nas je že zaradi mehanike akta naravno večja potreba po sodelovanju in nobena ne more povsem drugi potegnit kontrole iz rok in vsega čisto podrediti sebi- seveda govorim o fuku, ne od drugih možnostih. Medtem ko lahko moški zelo hitro ženski izmakne kontrolo iz rok in zajebe do te mere, da obema vse dol pade ali pa si ga v žensko dobesedno samo zdrka in čao. Eksplicitni izrazi so tukaj izključno zaradi razumevanja povedanega, ne zaradi moje želje Žogcin blog naredit 18+ 😉

 62. zogca said

  Verjetno sem ga že jaz naredila za 18 + s temami, ki jih izbiram. Čeprav, če greš gledat (jaz sem ene dve leti nazaj šla na neke Simpatije gledat), kaj tam pišejo dvanajstletne deklice, mislim, da je tole tukaj …

  ne zaradi moje želje Žogcin blog naredit 18+

 63. Lynx said

  Zakaj hodijo k prostitutkam tudi zdravi ljudje?
  V komentarju št.3 sem vprašal, zakaj bi poročeni moški plačevali seks.
  Moška logika gre približno tako:
  Imaš ženo, s katero se odlično ujameš. Ne potrebuješ nič drugega.
  Imaš ženo, s katero se ne ujemaš.Poiščeš si ljubico.
  Imaš ženo, s katero se ne ujemaš. Nimaš ljubice. Greš k prostitutki.
  Tu so izvzeta enkratna eksperimentiranja in seks z “vrhunskimi spremljevalkami”, ki jih plačujejo bogataši.
  Zato se mi zdi, da se s tem bavi več samskih.

 64. asdf said

  @ janis se mi zdi, da obe tvoji kategoriji (seksanje in fukanje), komot oddela drkanje.meni je ta sistematizacija tuja.jaz lahko komot grem na tečaj kvačkanja namesto da trudno nabijam, da bi dosegel tehnično, hormonsko ali ego zadovoljitev…
  ne, žoga- ne to od w. reicha. (orgonska terapija je zelo zanimiva. film o tem je posnel makavejev, in je potem bil prepovedan dolga leta… reich je od freudove struje meni najbolj zanimiva črna ovca…)
  kar sem jaz mislil je, da je reich zagovarjal tezo, da imamo ljudje v življenju določeno (omejeno) število orgazmov. in kako jih uporabimo, določa nas in naše življenje. (pod orgazmi ne razume samo spolnosti, ampak vrhunce življenja in energije posameznika).
  pod mail 59se ne podpišem.

 65. Janis said

  No, jaz dejansko poznam dva moška primerka, ki jima je ultimativni rajc že dejstvo, da za seks plačata. Zame osebno ga sicer ni denarja, da bi prostitutko ali prostituta spustila v svojo bližino, ampak delno ta rajc iz izkušenj z lap dance-om čisto razumem.

 66. zogca said

  Se pravi, da je prostitutka nadomestek za ljubico?

  Vsekakor je manj nevarno, da te žena dobi pri tem, da imaš prostitutko kot ljubico.

  O tem ni nobenega dvoma.

  Imaš ženo, s katero se ne ujemaš. Nimaš ljubice. Greš k prostitutki.

 67. zogca said

  Tega pa jaz, na primer, ne razumem. V čem je rajc, da plačaš???

  No, jaz dejansko poznam dva moška primerka, ki jima je ultimativni rajc že dejstvo, da za seks plačata.

 68. zogca said

  Tega pa jaz ne podpišem, nikakor! Ker če je število orgazmov omejeno, sem jaz prešišala že vse omejitve in me bo jutri pobralo.

  I am goner. 😥

  kar sem jaz mislil je, da je reich zagovarjal tezo, da imamo ljudje v življenju določeno (omejeno) število orgazmov.

 69. Janis said

  Se ne da čisto razumsko razložit. Ker je ritual, po moje.

 70. zogca said

  Vidiš, kakšen si. :mrgreen:

  pod mail 59se ne podpišem.

 71. zogca said

  Pri meni bi bilo ravno obratno. Moj ego bi šel v blato ali še nižje, če bi morala za seks plačati. Rekla bi si … Okej, Žogca, s teboj je konec, če te nihče več noče zastonj pofukati.

  Se ne da čisto razumsko razložit. Ker je ritual, po moje.

 72. Janis said

  Mislim, da ti tega ne morem tako dobro razložit, da bi na karkšenkoli način sedlo v tvoj pogled na svet in spolnost in razmerja. Ker to, o čemer jaz govorim, je tebi preveč tuje.

 73. zogca said

  Verjetno hvalabogu, da mi je.

  In z nekaj upanja se bo vedno našel kakšen, ki bo hotel.

  S čimer si jaz niti ne bi smela beliti glave, ker sem ugotovila, da se da živeti tudi kot nuna.

 74. zogca said

  Kaj pa ti z medicinskega stališča praviš o omejenosti orgazmov???

 75. Janis said

  Neumnost.

 76. zogca said

  Lahko uživam še naprej?

  Good for me. 😆

 77. Lynx said

  “In to ženska, ki ti bo leta 2028, ko bo nehala biti nuna, dala.”

  Ampak takrat to ne bo tak hiter seks o katerem je bil govor.
  To bo seks, za katerega Janis še ni iznašla imena. 😀

 78. zogca said

  Rajcaš me. 😉

  Ampak takrat to ne bo tak hiter seks o katerem je bil govor.
  To bo seks, za katerega Janis še ni iznašla imena.

 79. zogca said

  Zaradi krize prostitutke ob delo

  http://www2.24ur.com/naslovnica/novice/gospodarstvo/20081013_3143697.php

  Očitno o krizi in prostituciji … Kar sem pisala zgoraj … Ne drži povsem. Oziroma ne drži povsod.

 80. Janis said

  Ampak takrat to ne bo tak hiter seks o katerem je bil govor.
  To bo seks, za katerega Janis še ni iznašla imena

  Pošljita DVD, bomo vse primerno teoretično popredalčkali 😀

 81. zogca said

  Polulala se bom od smeha. 😆

  Pošljita DVD, bomo vse primerno teoretično popredalčkali.

 82. zogca said

  Potem si moram pred seksom naoljiti oprsje in napudrati rito. Zaradi estetskega užitka vas, ki boste gledali DVD. :mrgreen:

 83. asdf said

  ne vem, meni se zdi reichova teorija zelo zanimiva. kak pa ti veš žoga, da si že vse porabla? mogoče jih popolnoma narobe izrabljaš? gre verjetno za to, da reich trdi, da imamo omejeno zalogo energije. in iz tega stališča je pomembno vedeti kaj želimo in kam usmerjamo vrhunce svojih pričakovanj in doživetij.
  aja, moja napaka je, verjetno, da spolnost enačim s strastjo, predanostjo in povezanostjo z osebo. brez tega mi je nepredstavljiva. ja, sem pač tumpast. hvaležen za to!
  neumnost, janis?(medicinsko stališče??)

 84. zogca said

  To že. Ampak ne nujno z eno drugo osebo. Lahko tudi s samim seboj. Jaz, ko masturbiram, sem zelo strastno predana eni osebi – sebi.

  aja, moja napaka je, verjetno, da spolnost enačim s strastjo, predanostjo in povezanostjo z osebo.

 85. zogca said

  Zato sem pa jaz zelo lena za nekatere druge stvari. Ne morem si misliti, da je katerkoli od mojih orgazmov bil stran vržen!!! Zakaj, ker ni bil dan drugemu? Pa saj sem jaz v končni fazi tako ali tako prepuščena sami sebi. Če moram vse sama, lahko sama s seboj tudi seksam.

  mogoče jih popolnoma narobe izrabljaš? gre verjetno za to, da reich trdi, da imamo omejeno zalogo energije.

 86. Janis said

  asdf, medicinsko stališče je, da je orgazem stvar spolnih hormonov in možganov, torej dokler ti oboje zadovoljivo dela, lahko orgazmiraš, kolikor ti paše. Na spolne hormone vplivata zdravje in starost, na možgane vse živo, med drugim tudi travme in stres in kultura.

  Osebno stališče je pa, da mi gre new age filozofija z vsemi svojimi idejnimi predniki in nasledniki pač na ku*** (nismo več na seksualno eksplicitni temi :D) in tega tudi nikjer ne skrivam, tako da ne bi bilo pošteno od mene, da začnem debatirati o snovi, ki me odbija.

 87. vlatka said

  žogca,

  ko so vsi v kurcu, sorči, jih tudi veliko več da na to… 😀 😀

 88. zogca said

  Aha, vprašanje. Kaj torej vpliva na to, da so nekatere ženske bolj orgazmične od drugih? Hormoni, možgani ali???

 89. zogca said

  Mi je padla na misel ena besedna igra. Ko je vse v kurcu, sem jaz rada na kurcu.

  Evo, Žogca zna z besedami, če nič drugega ne zna.

  ko so vsi v kurcu, sorči, jih tudi veliko več da na to…

 90. Janis said

  Žogca, jaz ne študiram orgazmičnosti, vprašaj koga drugega 😉 Ženska seksualnost je pač komplicirana reč ;D

 91. zogca said

  Koga, ginekologa? Seksologa, tudi to verjetno obstaja???

 92. asdf said

  “Osebno stališče je pa, da mi gre new age filozofija z vsemi svojimi idejnimi predniki in nasledniki pač na ku*** (nismo več na seksualno eksplicitni temi 😀 ) in tega tudi nikjer ne skrivam, tako da ne bi bilo pošteno od mene, da začnem debatirati o snovi, ki me odbija.”

  se strinjam s teboj! meni gre na kurac medicinsko- znanstveno stališče… in ja, eno in drugo trdi, da razume bistvo.
  napaka. aja- w. reich ni noben prednik in naslednik new agea- je znanstveni in cenjeni delavec psihoanalitične stroke (znanosti).

 93. zogca said

  Asdf je hud. 😉

  Ampak poglej, zakaj naj bi število orgazmov bilo omejeno? Če govorimo o energiji, ki naj bi bila omejena, okej … Ampak hej, nekdo je šel v svojem življenju desetkrat na Triglav, jaz sem zato imela tisoč orgazmov več. Energetsko sva potem na istem, samo druge prioritete sva imela. Ali če hočeš – druge vrhove.

 94. Janis said

  Medicina je orodje za razumevanje sveta, ne dogamtično vedenje o svetu in daleč od tega, da bi se klanjala znanosti kot sveti kravi – čeprav je znanost moje življenje in od tega živim. In morda prav zato vem, da je treba imeti do vsega kritično distanco in da ti na najbolj pomembna vprašanja nič in nihče ne bo mogel dati odgovorov. Ne znanost, ne religije in ne new age. Kdrokoli temu nekritično verjame, goljufa samega sebe.

 95. zogca said

  Je seksolog zdravnik, je končal medicino?

 96. Lynx said

  “Kaj pa ti z medicinskega stališča praviš o omejenosti orgazmov???”

  Z omejenostjo orgazmov je ravno tako kot z omejenostjo vdihov, utripov srca, količino hrane ki jo pojemo itd…
  Seveda je omejeno. Po smrti nam ne bo več treba. 😉

  “Potem si moram pred seksom naoljiti oprsje in napudrati rito.”

  To bom z veseljem jaz naredil. 🙂

 97. Lynx said

  “In morda prav zato vem, da je treba imeti do vsega kritično distanco in da ti na najbolj pomembna vprašanja nič in nihče ne bo mogel dati odgovorov.”

  Janis, za to bi ti dal smajlija z lupčkom če bi obstajal. 🙂

 98. zogca said

  Jaz si sicer ne pudram rite (mislim, da ni potrebe) in ne naoljim oprsja (halo, moškega menda to moti pri lizanju).

  To bom z veseljem jaz naredil.

 99. asdf said

  ja, se strinjam. ti si pač sakakala po nečem, nekdo pa po triglavskih jezerih..

  in verjamem, da je medicina komaj na začetku razumevanja.- lahko vzameva placebo za primer? kakšen je procent ozdravitve pacientov, ki so jemali cukrano vodo? lahko kdorkoli razloži zakaj to deluje? znanstveno?

 100. zogca said

  Vidiš, to je napačna predpostavka. Ni nujno, da po čemerkoli skačeš, da bi orgazmiral. Jaz sem nuna. Po nobeni stvari ne skačem, ampak orgazmiram pa.

  In mimogrede, ko sva že pri energiji. Kdor ne zna, porabi veliko energije, kdo zna, je ne porabi veliko. Če imaš stvar natrenirano do popolnosti, potem … Meni kdo to tudi ne verjame, ampak jaz imam sebe tako natrenirano, da pet orgazmov v desetih minutah – kein problem. Vaja dela mojstra, ampak mora pa tudi mojster delati vajo. 😉

  ti si pač sakakala po nečem, nekdo pa po triglavskih jezerih.

 101. Janis said

  MIsliš, da psihologija ni znanost?

  Placebo nima konstantnega procenta učinkovanja, ker tudi niso vsa stanja enako v soodvisnosti s psihičnim stanjem. Placebo ni še nobenemu obolelemu za AIDS-om zbil količine virusa HIV v telesu na raven, ki bi bila terapevtsko sprejemljiva.

  Seveda znanost ne ve vsega (in IMHO tudi more in nikoli ne bo), ampak se dopušča in celo spodbuja dvom vanjo. Za razliko od vseh religij in duhovnih gibanj 😉

 102. Boom said

  Nimam kaj reči in niti ne razumem tistih, ki hodijo k prostitutkam. Osebno mi še na misel ne pride, niti ne bi imel kakega užitka. Če je že tako, potem bi si raje našel kakšno, ki to opravi v obliki neprofitne dejavnosti 🙂

 103. zogca said

  Vedela sem, da bo Boom napisal kaj meni zelo všečnega.

  Totalno obožujem način, kako se izražaš.

  Če je že tako, potem bi si raje našel kakšno, ki to opravi v obliki neprofitne dejavnosti.

 104. Lynx said

  “Moškega menda to moti pri lizanju.”

  Najprej poližeš, potem naoljiš. 🙂
  To je posebna draž. Ko tako lepo drsiš eden po drugemu. Ne verjamem da nisi poskusila.
  Za nocoj naj bo dovolj. LN in lepo sanjajte.

 105. zogca said

  Zapomni si za leto 2028. Žogci se ližeta ves čas, ne samo malo prej, potem pa ni več treba. :mrgreen:

  Lepo sanjaj.

  Jaz se tudi počasi odpravljam gledat Zlata dekleta, potem pa sanjat kaj … Skrajni čas bi že bi, da sanjam seks.

  Najprej poližeš, potem naoljiš.

 106. Boom said

  THX. Vidim, da je nekaj zanimivih tem, ampak zdaj moram pa tudi jaz spat. Smola, pa komaj domov sem prišel in moji petki so naporni. Priznam pa, da sem danes malo več zgubljal čas tudi na forumu.

 107. zogca said

  Če boš med vikendom nadoknadil, ne boš dobil neopravičenih ur. :mrgreen:

 108. asdf said

  ker pač sporočila delujejo z zamikom, je nemogoče komunicirat smiselno.
  ja, janis, se strinjam- ko postane new age religija, in ko znanost predvideva , da je edina zveličavna, je konec.
  mislim, da oboji tovorijo in tvorijo delček resnice.
  žoga- prispodoba je bila… o skakanju po nečem (saj tudi po jezerih ne moreš skakat)..
  ajt grem jaz pod veke gledat…

 109. Lynx said

  “Žogci se ližeta ves čas, ne samo malo prej, potem pa ni več treba.”

  Kaj pa poljubi,kaj pa roke, kaj pa če spremeniš pozo, zamenjaš položaj?
  Ah, boš drugič napisala….

 110. Nevenka said

  Mislim, da je razmerje čustvena odgovornost in seks nekaj, kar moške pahne k prostitutki.
  Tja pridejo predvsem moški, ki imajo seksa premalo ali pa je zanič oziroma monoton.
  Kaj drugega si res ne morem misliti. Razen še to, da po mojem tako rešitev najdejo predvsem pročeni moški in samo nekateri neporočeni, ki imajo težave pri navezovanju stikov.

 111. zogca said

  Hmmm, uspelo mi je nekaj izbrskati. 50.000 slovenskih moških naj bi obiskovalo prostitutke. Ne jamčim pa za pravilnost podatkov, tako sem prebrala.

 112. zogca said

  ”Preprosto nimam časa, da bi šel na pet zmenkov, preden bi mi ženska dovolila, da jo poljubim. Zakaj bi zapravljal stotake ali tisočake za žensko, ki bo ali pa ne bo spala z mano, če si lahko privoščim takšno, ki ustreza vsem mojim kriterijem in me uboga na ukaz. Ni mi treba poslušati o njenih problemih, ona posluša mene. Kosa se lahko z vsako porno zvezdo. In vse to za nekaj deset evrov. Ni slaba investicija, kaj?” (Miha, 39)

  ”Če sem povsem odkrit, moja žena se je čisto zapustila in se zredila za 20 kilogramov v zadnjem letu. Rad jo imam in čudovito ravna z najinimi otroki, ampak ne morem je videti gole. Še dotaknem se je težko. Masturbacija ni bila dovolj, zato sem šel v bordel. Seveda pa ni isto z dvema kondomoma, brez poljubljanja in predigre. Ženi sem povedal in jo je seveda zelo prizadelo. Kar pa si res želim, je, da se znebi teh 20 kilogramov. Šele potem bova lahko spet oba srečna. Mislim, poročil sem se s sireno, ne s kitom.” (Frenk, 28)

  ”Glede na to, da sem pravkar pobegnil iz šestletnega zakona, ki se je končal tako, da ji moram plačevati, da udobno sedi na svoji debeli riti in uživa sadove mojega dela, je zadnja stvar, ki si jo želim, zveza z novim ‘zlatokopom’. Hočem žensko, ki mi daje natančno tisto, kar želim, in se pri tem ne pritožuje in me ne ponižuje. V takem primeru vsaj poznam njene namene od samega začetka in je ne morem kriviti zanje. Za takšno žensko sem najboljši ljubimec z največjim penisom, ki ne more ničesar narediti narobe.” (Jaka, 34)

  http://www.zurnal.org/zakaj-moski-placujejo-za-seks/zstil/moski_pogled/78075

 113. John said

  Zanimiv članek… 🙂

  Še bolj zanimivi so pa komentarji pod tem člankom na žurnalu :mrgreen:

 114. zogca said

  Meni je zanimiv ta komentar: “Sama nimam fanta, ne zato, ker ga ne bi mogla imeti, ampak ker se bojim sprejeti odgovornost za bivanje ob bitju takšne vrste.”

  :mrgreen:

 115. John said

  Samo zanimiv? Da ti ni to življenska usmeritev? 🙂

 116. zogca said

  Mah ne, daleč od tega. Jaz nimam težav s sprejemanjem tovrstnih odgovornosti. Jaz sem sama, zato ker več ne morem verjeti, da moški res misli tisto, kar govori. Ker sem bila pač fajn moćno nategnjena.

 117. John said

  Je pa še nekaj. V eno smer se dogaja. Tržišče cveti. Ponudba je. Ni pa mi znano, ko je to urejeno pri ženskah? Kje pa one kupujejo “sex”.
  Mogoče je pa že tako daleč, da je tam zavladal socializem in dobijo ženske tovrstne usluge zastonj. Kar bomo moški šele morali doseči… :mrgreen:

 118. John said

  Ker sem bila pač fajn moćno nategnjena.

  No, v tem ne vidim prav nič slabega. 😉

 119. zogca said

  Ne v ta prav organ, lepo prosim. 😉

  No, v tem ne vidim prav nič slabega.

 120. zogca said

  Kar se mene tiče, je takšnih, ki hočejo, še in preveč in ni potrebe po tem, da bi bilo treba komu plačevati.

  Kje pa one kupujejo “sex”.

 121. John said

  Kar se mene tiče, je takšnih, ki hočejo, še in preveč in ni potrebe po tem, da bi bilo treba komu plačevati.

  Torej po tej logiki pa takšnih žensk ni veliko, če sploh. In ker jih ni, povpraševanje pa je, se vzpostavi trg. Določi se cena. Potem se pa čudimo. :mrgreen:

  Malo krivično. Moški plačujemo, ženske pa vse zastonj. 😦

 122. Janis said

  Kar se mene tiče, je takšnih, ki hočejo, še in preveč in ni potrebe po tem, da bi bilo treba komu plačevati.

  Vidiš, Žogca, mogoče se ti bo iz teh pojasnil bolj jasno, da ima neplačani seks, ki ga recimo snameš v kafiču in dobiš, kar pač dobiš, čisto drugo psihološko dinamiko kot plačan seks, ki ga ne snameš, ampak se točno dogovoriš, kako in kaj. Tisti, ki plača, je in charge in točno se ve, da plačani pač (seveda znotraj svojih poslovnih mej) pač uboga navodila in preference tistega, ki plačuje. Jasno je, da je cilj vsega skupaj zadovoljitev in orgazem plačnika, medem ko plačani ne igra vloge enakovrednega spolnega partnerja, ki bi tudi lahko pričakoval/zahteval zadovojitev, ker pri njemu to vlogo pač odigra denar. Po moje ta psihologija ni primerljiva s seksom z neznancem (ali znancem) in se po svoje ne čudim, da toliko moškim odgovarja, da se lahko pridejo samo spraznit in od seksa samo jemat in v seksualnem smislu nič dat – ampak osebno se vseeno ne bi šla zapletat s človekom, ki mu je bilo kot samskemu obiskovanje prostitutk redna praksa in mu ta psihodimamika ful paše, ker je spolnost v razmerju (tudi samo fukbadijskemu) pač nekaj čisto drugega in tam dam-materialno-če-sem-posledično-lahko-egoist-v-postelji ne funkcionira. Vsaj v zdravih razmerjih ne.

 123. zogca said

  Kaj naj ti rečem? Če sem kdaj koga obvestila o tem, da hočem njegovega tiča, ni rekel, da ga ne bo dal. Vsi jih radi dajo. Nisem jaz kriva, da vi radi dajete. 😉

  Malo krivično. Moški plačujemo, ženske pa vse zastonj.

 124. zogca said

  Jaz tudi ne, Janis!!! Ampak hudo dvomim, da te moški, ko se ti dobrika, te vabi na večerje in v kino … Da te medtem obvesti tudi o dejstvo, da prav rad zaide k prostitutki. To se meni zdi znanstvena fantastika.

  ampak osebno se vseeno ne bi šla zapletat s človekom, ki mu je bilo kot samskemu obiskovanje prostitutk redna praksa in mu ta psihodimamika ful paše

 125. zogca said

  V bistvu bi jaz pozdravljala dejstvo, da je moški imel fuk badiko. Ker bi po tem vedela, da je pošten. Ali bi vsaj lahko predvidevala. Ženski, s katero ni imel resnih namenov, je to pošteno povedal in se dogovoril tako, da ni bilo zavajanja. Verjetno bi bilo manj verjetnosti, da bi mene hotel samo za seks, medtem pa bi se delal, da sem mu punca.

 126. zogca said

  Who pays for sex? You’d be surprised!

  http://www.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/men/article627388.ece

  Iz članka bi izpostavila …

  Disconcertingly, the men to whom I spoke suggested that lack of any emotional obligation is one of the most appealing attributes of paying for sex.

  They see themselves as the good guys, the ones who don’t want to lie, cheat and make promises that they can’t (or won’t) keep to have sex. So, with what seems perverse logic, they sleep with prostitutes instead.

  “Money displaces the emotions. It frees you from that bond, that responsibility,” explains Sam.

  The cold truth is that many men today, regardless of how eligible, rich and dashing they may be, don’t go to prostitutes because they can’t get laid. They go because, frankly, it’s an easier way of getting laid.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: