Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Še enkrat in ne brez razloga aka Do kosti!

Posted by zogca na december 27, 2008

Po vsem, kar se mi je zgodilo v zadnjih dneh, sem se odločila, da iz arhiva “potegnem” nekaj mesecev staro objavo o priljubljeni mesojedni dejavnosti, ki “krasi” tako mesojedce kot najbolj zagrizene vegetarijance. Opravljanje. Ki gre včasih prav do kosti. V zadnjih dneh je gotovo šla. Ko so se najedli mesa in potic ter naveličali toliko opevane praznične družinske idile, so se lotili mojega drobovja …

Tako sem pisala pred nekaj meseci, zgrožena nad tem, da opravljajo druge. Od tedaj so kar nekajkrat do kosti obrali mene. Kajpak zahvaljujoč najboljšemu prijatelju mojega nekdanjega fanta, ki je ljudem postregel z zgoraj omenjenim drobovjem, zdaj pa se menda čudi, da ne nehajo grizti …

Če smo ženske včasih morale do sosede, k frizerki ali pred hišo (blok), da smo dobile material in sogovornico za tovrstno obiranje do kosti, je danes dovolj, da prižgemo računalnik. Pet minut guglanja nam da dovolj materiala, da se več kot “oborožene” odpravimo na forum odpirat teme z naslednjimi naslovi … Ste videle, kako je pa ta dala ime sinu? A se ni ona strašno zredila? To je pa višek, njej država plačuje zdravstveno zavarovanje! In seveda, kdo je s kom, zakaj, kdaj, kako … Do tukaj je še vse normalno. In zelo žensko. Ko pa se začne spletno brskanje za ljudmi v težavah, stiski, in izpostavljanje le teh z namenom obiranja do kosti, je šlo, vsaj zame, mesojedstvo malo predaleč. Danes, na primer, sem tako naletela na izpostavljanje gospe oziroma gospodične, ki je zelo očitno hipohonder, kar gotovo ni prijetno. Ne predstavljam si namreč, kako hudo mora biti živeti človeku, ki je prepričan, da ima vse mogoče in nemogoče bolezni. Izpostaviti takšnega človeka v želji, da privabiš čim več žensk, ki se bodo skupaj s teboj zgražale nad tem, koliko zdravstvenega denarja je bilo potrošenega za preiskave enega takšnega hipohonderja … Ne opravljanje, to je mrhovinarjenje. In mrhovinar poje do kosti.

Pred mnogimi leti je v mojem bloku umrla ena zelo prijazna in dobrosrčna gospa. Za seboj je pustila moža in dva najstnika. Nikoli ne bom pozabila dne po njeni smrti. Zvonil mi je poštar. Neki davki. Spodaj je bilo cel kup sosedov. Seveda je poštar, ki je videl črno zastavo, vprašal, kdo v bloku je umrl. In seveda mu je eden od sosedov odgovoril. Potem pa se je našla ena izmed sosed, ki v trenutku smrti kajpak ni bila zraven in zato ničesar ni zagotovo vedela, ki je dodala, da gospa ni umrla, ampak je naredila samomor. Ne, tega ni rekla niti najmanj sočutno, ampak z očitnim namenom, da si z nekogaršnjo tragedijo popestri eno jutro. Kako se je debata nadaljevala, ne vem, ker pri njej nisem hotela sodelovati, odšla sem. Ne za to, ker bi bila svetnica, ki bi ji opravljanje bilo tuje. Ostala bi, verjetno bi ostala, če bi beseda tekla o sosedi, ki je imela doma ljubimca, potem pa je prišel mož ter je oba gola vrgel iz stanovanja … Hudomušna kazen za dva, ki se imata luštno, še preveč luštno. Opravljanje? Naslajanje nad usodo mrtve ženske in otrok, ki sta ostala brez matere … To je mrhovinarjenje. In ob vsakem “ugrizu” v človeka, ki doživlja hudo stisko, bi se morali zavedati, da smo mrhovinarji.

Prav, opravljajte, ko kupim nov avto. Opravljajte, ko si omislim novega ljubimca. Opravljajte, ko po nesreči oblečem strgane najlonke. Ko pa samo zato, ker se vam trenutno v življenju ne godi prav nič slabega, tlačite skupaj glave in se posmehujete moji bolečini … Kajpak z vedno prikladnim izgovorom, da se vse to počne z najboljšimi možnimi nameni …

Zase lahko rečem, da upam, da resnično upam, da imam toliko srčne kulture, da ne iščem zabave v trpljenju drugih ljudi. Da nisem človek, ki bi si skušal dolgočasno življenje popestriti s tem, da bi do kosti obiral ljudi, s katerimi se je usoda tako ali drugače grdo poigrala. Da sem sposobna ločiti, kdaj je hec in kdaj se že naslajam nad človekom, ki  trpi.

Advertisements

55 komentarjev to “Še enkrat in ne brez razloga aka Do kosti!”

 1. zogca said

  Tole je pa za globoko vernega “gospoda”, ki me je zavestno, načrtno in premišjeno vrgel v kletko lačnih levov, zdaj pa igra “ubogega reveža”, ki ga ta isti levi ne poslušajo.

  “Koplje luknjo in jo poglablja,
  vendar pade v jamo, ki jo je naredil.
  Njegova zloba se vrne na njegovo glavo,
  na njegovo teme se spusti njegovo nasilje.”

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Ps+7%2C1-18&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

 2. zogca said

  Tole pa je za Maxi http://www.rtvslo.si/kultura/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=19&c_id=45490 , da ne bom linkov puščala samo ljudem, ki me sovražijo.

  Da boš lažje brala, še glasbena spremljava!!!

 3. maxi said

  Hvala Žogca.

  Tale With or withaut you….ta mi je izjemna, vedno me dotakne s to (prekleto potrebno) energijo, kot, da poletim. In če jo dam močno na glas, res letim…

 4. maxi said

  without

 5. zogca said

  Jaz bi tudi letela.

  Se bo na stara leta treba začeti drogirati? :mrgreen:

 6. zogca said

  In ker norim od besa …

  Jezna pesem!!!!!!!!

 7. zogca said

  Jebala sem ji mater, neznani ženski sem jebala mater. Dovolj jih imam. Dolgo sem vse to mirno prenašala, zdaj mi je pa počil film.

  Re: žogcin blog
  Napisal: jaz sem Žogca
  Datum: 27.12.2008 12:37

  Navedeno
  Zima1
  Se ne čudim, če jo je xy zapustil. Žogca, če bi imela človeško dostojanstvo in se spoštovala, bi živela naprej tako, kot se spodobi. Se ti ne zdi, da se lahko vsak človek odloči, kako in s kom bo živel? Tudi ta moški, s katerim si pač imela, kar si.
  Žal mi je, a take ljudi, ki počnejo to, kar ti, človek ne more spoštovati. S svojimi “izpadi” obremenjuješ tudi druge! Je to tudi posledica praznikov in tega vzdušja? Poišči si strokovno pomoč, v tem času še posebej!

  Jaz imam vsegea dovolj in bom nesramna.

  Opravičujem se, ampak nesramna bom.

  Jebem ti mater, res ti jo jebem. Kakšni moji izpadi? Tisočkrat sem vas prosila, da ne odpirate tem o meni. In vi jih odpirate. Ko pa nekdo odpre temo o meni, mi takšne, kot si ti, pišete o mojih izpadih. Nobene od tem o Žogci nisem odprla jaz, nobene. Kar vam je spodaj tudi potrdil Primož. Kot vam je napisal, da sem neštetokrat prosila, da nehate odpirate teme o meni in me pustite pri miru.

  Pustite me pri miru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Evo ti izpad, če si hotela izpad.

  Mrhovinarka.

 8. maxi said

  “Se bo na stara leta treba začeti drogirati? :mrgreen:”

  Nima droga dosti s tem…tu in tam bo treba razum zamotit, duh in srce sta pa itak ustvarjena da (po)letita…

 9. zogca said

  Tisočkrat sem prosila, naj nehajo odpirati teme o meni. In takšne provokatorke, kot je ta Zima, pišejo, da jaz odpiram te teme. Mah, pizda jim materina. Pa jim je včeraj Primož lepo napisal, da jaz NIKOLI NISEM ODPRLA NOBENE TEME O ŽOGCI, NIKOLI. In jim je lepo napisal, da sem neštetokrat prosila, da jih one nehajo odpirati. Ne, ne in ne. Kar pa me najbolj razpizdi, če se že požvižgajo na moje želje, ko vsaj ne bi namigovale, da jih sama odpiram.

 10. zogca said

  Sem našla pravo pesmico za to, kar se zdaj dogaja.

  Rankelson – Hungry For Blood


 11. zogca said

  BUGI, ČE SLUČAJNO BEREŠ MOJ BLOG, OD SRCA TI HVALA.

  Noseča – pa ne z možem :(((
  Napisal: bugnavilea
  Datum: 27.12.2008 14:33

  Shit! :(( Ravnokar sem naredila test, ker se mi je zdelo mal čudno, da mi M že skoraj mesec dni zamuja. Sicer sem mislila, da je stranski učinek Mirene … ampak očitno ni. Naredila sem test, ki je jasno pokazal nosečnost. Problem je samo v tem, da z možem že več mesecev ne sexam … se pa skrivaj dobivam z enim mladim fantom … sam za seks, nič drugega. Bila sem prepričana, da sem z Mireno zaščitena … … pa sem se očitno uštela. :(((

  Kaj naj sedaj naredim? A naj povem možu kako in kaj ali naj sedaj sexam z njim in se potem delam da je otrok njegov? Prosim za nasvet.

  PUNCA TOČNO VE, DA LAČNE KRVI LAHKO ZADOVOLJI SAMO NEKA DRUGA KRI.

  ZA KAKŠNE POL URE BO MIR. 😉

 12. Spider said

  Jaz si pa cele dneve tole vrtim:

  http://www.mojvideo.com/video-pop-design-nekoc-bom-zbral-pogum/822b634a21d1d5a2543c

 13. zogca said

  Ajoj, ajoj, ajoj. Jaz imam pa trenutno višek poguma. Sicer poslušam tole http://www.youtube.com/watch?v=wcDVNMFjeRs&feature=related in tri mejle sem napisala. Ter si do konca dala duška. Vse tri Primožu, seveda. Saj ne, da se ga bo kaj prijelo, zaradi sebe sem napisala. Celo popoldne je bil gor in vse je videl, vse prebral, potem pa se oglasi in gre lagat, da sem mu jaz poslala sporočilo, naj briše. Moj kurac sem poslala. In vse, kar lahko po večdnevnem zajebavanju in odpiranju tem, ki so se ga nekateri šli, naredi, je to, da napiše sporočilo meni na forumu. “Žogca, prosili smo te lepo, če nehaš pisati, ampak nočeš …” Najbolje, da, da nič ne napišem in počakam, da me bo on zaščitil. On, ki je cel drek tudi skuhal, ko se je šel “kliknite še na deset reklam in vam bom povedal” s kom je hodila. On, ki, če kaj napiše, napiše kaj takšnega, da jaz izpadem en nori hudič, on pa ubogi revež dobrotnik, ki se je po nekem čudežu znašel v skrajno neprijetnem položaju. Da tiste svoje lojelke še malo napolni z materialom, kaj bodo lahko napisale, ko bodo odprle novo temo. On, ki nima jajc, da bi ženskam napisal “babe, zoprne ste, grozne ste, mrhovinarke, nehajte”. Ki nima jajc, da bi napisal “zajebal sem, ko sem zadevo dal v javnost”. Samo Žogca to, Žogca ono, Žogca tretje … Jebela ga Žogca. In jebala mene dva tipa, ki v sebi skupaj nimata ene kavalirske celice, potem pa se čudita, zakaj se oglasim, ko me pljuvajo. Ker mi je jasno, če se bo on oglasil, se ne bo zato, da poskusi zadevo rešiti, ampak zato, da bo napisal, da tudi sam prilije olje na ogenj. On, ki je ogenj tudi zanetil. In potem jaz popizdim ter tukaj šimfam njega. Potem on tam šimfa mene. Bubam, ki ne dojame, da smo vsi trije v istem zosu, zosu, ki ga je on skuhal, ko je dal zadevo v javnost. In namesto, da bi se kregal z babami, ki nalašč odpirajo teme, se on krega z menoj, ker seveda, ne bo se z njimi, mora izpasti lep.

  Danes sem mislim spucati do konca!!!

 14. ninej said

  Draga Žogica!!!!

  čas je da greš naprej, iztopi iz vlaka ki te vozi v krogu, prestopi že enkrat mejo, ki se ti zdi nemogoča, ker to kar počneš škoduje najprej tebi saj se tvoj srček polni s sovraštvom do neznanih oseb. Pusti v svoje srce ljubezen in toplino, pozabi na vse hudo in zaživi in živi dobroto ljudi katere v tej situacije ne vidiš! Korak po korak stopaj naprej v lepo prihodnost, ki te prav gotovo čaka, če ji boš le pustila prostor! Ljubezni je ogromno, le videti jo je potrebno, jo občutiti in živeti!

  boš videla čez leto ali dve boš jezna sama nase, ker si sodelovala v teh masakrih in žal ti bo za vsak izgubljen trenutek v tvoji žalosti, ki se s temi pisanji samo še poglablja!

  pusti življenju naj te preseneti, zakleni MON, živi zase, svoje prijatelje in tiste ki te imajo radi, vse ostalo pozabi, ni vredno dokazovati svojega prava nekomu, ki samo čaka na sočno zgodbo in je v svoji nesreči srečen samo takrat, ko je nekdo še bolj nesrečen od njega!

  življenje tako hitro beži mimo nas, da je škoda vsakega trenutka, ki ga ne živimo polno in srečno, ko si malo starejši in se obrneš nazaj vidiš za koliko nepomembnih stvari si se sekiral in žalostil! Resnično prerasti samo sebe in nam dokaži, da si sposobna stopiti preko stopnice, ki te ovira do srečnejšega življenja! Nisi sama, kar nekaj nas je, ki ti želimo srečo in veselje, želeli bi te videti srečno in nasmejano in tale tvoj blog malo bolj obtimističen! VEM DA ZMOREŠ!!!samo ti tega še ne veš, ampak prihaja tudi ta čas!!!

  LP mislim nate ninej

 15. zogca said

  Jaz ne sovražim nikogar, Ninej. In tiste kletvice, ki sem jih pisala, sem jih zato, da bi mogoče tako kdo razumel. Če že ne razumejo lepih besed.

  In ne morem razumeti ne Primoža ne bivšega fanta, da vse to dovoljujeta. Tistega Adama, na primer, ki ne zna napisati enega sporočila, da ne bi omenil mene.

  Primer:

  Re: Za nick 2008
  Napisal: 2008
  Datum: 27.12.2008 14:37

  Ja, je res. Internet je treba znati uporabljati. Jaz ga preveč enostransko. Imam določene težave, a kdo jih nima? Sam pač v odnosu do žensk. In lepa ženska mi je v veliko zadovoljstvo, tako na kolegialni ravni kot tudi kot dekle. Pravzaprav trpim ker sem nekako zelo pasiven v odnosu do njih. Vzrokov je več, a ne bi o tem. Nekatere poznam morda mi določeni ostajajo skriti. Če v prizadevanju za lasten kvalitativen dvig veljam za psihiča, pa verjemi, ni prijetno. Še zlasti ker, takšno je pač stanje duha, marsikdaj pride do zelo poenostavljenih podajanj, ki v ozir ne jemljo nikakršnih možnih argumentacij. Sklepi so preprosti in tako počez. No, in da sem imel nekaj zadržkov pri mojem mailu je stvar v tem, ker sem domneval, da je čisto možno, da si ti Žogca. Pa ne ker se bi je bal, ne, ni mi pa do tega, da bi se moral spopadati z njeno zlobo, ki jo, poseduje. Življenje samo je že tako ali tako dovolj kruto, zakaj bi si ga dodatno zapletel? No, a nisem pesimist, prazvaprav zrem stvari v zelo svetli luči, a sem sam, in letim samo z enim krilom. Ženska, lepa, inteligenta, dobra in poštena je moj drugi del, ki pa ge (še) ni. A bo. Zagotovo. V to sem prepričan, ker vem, da sem ok.

  Nekaj se meni z nekimi ženskami in jih prosi, da mu pišejo, potem pa, če sodim po sporočilih, ki jih pušča na MON-u, si domišlja, da bi mu to lahko napisala jaz??? Never in a life time. Ter serje po meni. Pet sporočil si je enkrat izmenjal z menoj na Ljubezenskem forumu in od takrat naprej je sveto prepričan, da ve vse o meni.

  In vse to je dovoljeno.

  Jasno mi, da jaz vsega tega preprosto ne smem več brati. Ker tisti, ki imajo roko nad MON-om ne ukrepajo, še več, veseli so, če me kdo še malo popljuva, še malo žali, še malo … Ker Primožu je vseeno, kako se me znebi, samo da se me znebi. In si misli, naj jo pljuvajo, naj jo žalijo, naj jo razglašajo za ne vem kakšno …

  Da, Ninej, samega sebe je treba premagati. To je tisto najtežje. Premagati samega sebe. Iti prek sebe.

 16. Saudade said

  Draga Žogca,

  kar bom napisala ti ne bo nujno všeč: dejstvo je, da imaš pri tej zgodbi škarje in platno v roki ti, oziroma vsaj ene od škarij. In ko se boš odločila in ne boš več reagirala na provokacije, se bo zgodba vsaj na zunaj končala.

  Nedvomno je res, da nihče ne more doživljati tvojega trpljenja, ker nihče ni v prav takem položaju, kot si ti zdaj. Tudi če bi bila zgodba druge ženske identična, vajino trpljenje ne bi bilo nujno enako, ker bi imeli pač različna značaja, različne izkušnje. In, že večkrat sem napisala, tudi če bi šel isti človek dvakrat skozi podobno izkušnjo, je najbrž ne bi dvakrat doživljal enako.

  Nič hudega ni, da si jezna. Ko boš zmogla toliko poguma in odločnosti, da boš šla naprej in se ne boš več ozirala nazaj, boš na poti navzgor. Občutek imam, da ti vsi dopovedujemo isto stvar, pač z različnimi besedami.

  Kar se foruma tiče, ne razumem tistih, ki se oglašajo. Le zakaj bi, na primer, hotel nekdo k zgodbi drugega dodajati SVOJ epilog? Prav tako ne razumem moderatorja, ki bi, če se je tako odločil, vsako sporno temo zaustavil na začetku in ne dopustil, da se grebe po stvareh. Ali pa bi pustil teme brez brisanja – skratka, nekdo v svojih odločitvah po mojem mnenju ni prav nič dosleden.

  Tisti, ki beremo tvoj blog, te cenimo. Jaz najraje berem stvari, ki se ne dotikajo te tvoje zgodbe. Hudo mi je, da trpiš, vendar ne vem, zakaj bi se naslajala nad tvojo bolečino. Zgodbo več ali manj poznam, česar ne vem, sem uganila – in s tem je zame zaključena. Naslajanje nad bolečino drugega se mi zdi bolno početje. Vsak od nas ima svojih problemov dovolj.

  Objem od Saudade

 17. zogca said

  Hvala, Saudade. Vem, jaz bi preprosto morala iti po tistem … Česar ne veš, ne boli. In preprosto ne vedeti. Ampak, vidiš, ne zmorem, grem, pogledam, vidim. In žal imam vedno kaj videti. Vedno. Pa me niti ne zaboli tisto, ko kar nekaj fantazirajo. Najbolj je zaboli to, ko nekatere pišejo, da te teme odpiram jaz. Ampak jih ne. Nikoli jih nisem. In s težkim srcem se je včeraj Primož odločil biti toliko pošten, da jim je to napisal. Da jaz nobene od teh tem nisem odprla in da sem neštetokrat prosila, da se ne odpirajo.

  Boli me, najbolj me boli, da človek, ki naj bi me tako zelo ljubil po tem, ko se je pač odločil, da me ne bo več ljubil … Nič ne naredi, da bi to ustavil, nič. Ni ustavil svojega prijatelja, ko je celo zadevo dal v javnost. Čeprav, roko na srce, ni bil zraven in ko sem ga poklicala in mu povedala, niti ni verjel. Pa vseeno, ko je nastal cel drek, ga je šel pucat s tem “ti, Žogca, izgini”. Ko boš ti izginila, bo vse v redu. Samo to je znal. Nič drugega. Veš, kako to boli? Boli me. Pa tega nisem skuhala jaz, skuhal je Primož. In za vse se krivi mene. To me boli. In pozdravlja se vsako sranje po meni na forumu. Nihče na to ne reagira. Nihče. Pa dobro vesta, tako Primož kot on, da jaz nisem nič od tega, kar njihove lojerke (takšen je menda izraz, sem včeraj izvedala) pišejo. Niti besede, od nikogar. Če že, se oglasi Primož, ki se še malo poserje name v stilu “ti Žogca, si kriva, ker nisi izginila, ti si kriva”.

  Boli me. Zato to delam. Ker me boli. In ker ne morem premagati te bolečine, oni pa mi jo samo še dodajajo. Vse s tem, kako dobro mi hočejo. In koliko te bolečine je posledica Primoževih dejanj, on pa po forumu (namesto, da bi pisal ženskam, ki nalašč odpirajo teme) razračunava z menoj in potem na koncu napiše “v tvoje dobro”. Če bi ta Primož v kateremkoli trenutku pomislil na moje dobro, se nič od tega ne bi zgodilo.

  Boli me.

 18. Saudade said

  Žogca, saj ni važno, kaj se tam piše. Ti veš. Glej naprej.

 19. zogca said

  Kaj bi mojega bivšega fanta stalo, da bi na …

  Re: Za nick 2008
  Napisal: 2008
  Datum: 27.12.2008 14:37

  Ja, je res. Internet je treba znati uporabljati. Jaz ga preveč enostransko. Imam določene težave, a kdo jih nima? Sam pač v odnosu do žensk. In lepa ženska mi je v veliko zadovoljstvo, tako na kolegialni ravni kot tudi kot dekle. Pravzaprav trpim ker sem nekako zelo pasiven v odnosu do njih. Vzrokov je več, a ne bi o tem. Nekatere poznam morda mi določeni ostajajo skriti. Če v prizadevanju za lasten kvalitativen dvig veljam za psihiča, pa verjemi, ni prijetno. Še zlasti ker, takšno je pač stanje duha, marsikdaj pride do zelo poenostavljenih podajanj, ki v ozir ne jemljo nikakršnih možnih argumentacij. Sklepi so preprosti in tako počez. No, in da sem imel nekaj zadržkov pri mojem mailu je stvar v tem, ker sem domneval, da je čisto možno, da si ti Žogca. Pa ne ker se bi je bal, ne, ni mi pa do tega, da bi se moral spopadati z njeno zlobo, ki jo, poseduje. Življenje samo je že tako ali tako dovolj kruto, zakaj bi si ga dodatno zapletel? No, a nisem pesimist, prazvaprav zrem stvari v zelo svetli luči, a sem sam, in letim samo z enim krilom. Ženska, lepa, inteligenta, dobra in poštena je moj drugi del, ki pa ge (še) ni. A bo. Zagotovo. V to sem prepričan, ker vem, da sem ok.

  Da bi na tole napisal … Veš, kaj. Dovolj te imam. Nič drugega ne delaš po forumu, kot da grdo pišeš o punci, ki je niti poznaš ne.

  Nič ga ne bi stalo, nič.

  Ampak ne bo. Milimeter tistega viteškega ne bo naredil zame. Ali pa vsaj v spomin na najino ljubezen. Nič, čisto nič, in to boli do dna srca.

 20. Saudade said

  Tole zadnje, Žogca, pa sploh ni več žalostno, ampak zamo še smešno. Res.

 21. ninej said

  hmmm, včasih sovražimo pa se tega niti ne zavemo, še jaz sem p***** ko sem brala tiste umazane poste, polne negativne energije, katera se počasi prikrade v vse naše reže prav do srca. Pa niti ni potrebno zavestno sovražiti, dovolj je jeza na nekoga, ki ima takrat v tistem momentu premoč! Tvoje srce se napije negativnosti in ti jo vrača v tvoje telo, tvoje ne v nasprotnikovo!!!

  naredi načrt in začni s prvim korakom, ko boš zdržala en sam dan si čestitaj in tako vse naslednje dni, če pa ga že prebiraš se pa smej vsem kar napišejo, itak je to virtualna resnica, ki je popolnoma drugačna od realne! Nikoli naj ti ne pride do živega!

  boš videla, kako enostavno je to ko boš enkrat zmogla! Veš kaj je meni v najtežjih trenutkih pomagalo, pomislila sem na reveže, brezdomce, nesrečne ljudi, ki nikoli niso okusili sreče, ob takšnih zgodbah, se tvoji problemi zdijo nepomembni, takrat je prišel čas za moje razdajanje, to me je polnilo z pozitivno energijo in bolj obtimističnim pogledom na ta svet!

  kar se mona tiče, ni vredno izgubljati besed, kaj vse sem že jaz bila, a se vedno nasmejem, pa nekateri mislijo da se delam, ampak ne resnično se smejim, ker točno vem, da tisti na drugi strani ali provocira ali pojma nima ali pa piše kar tako tja v tri dni! Ta forum ne smeš jemati resno, večina nas te itak ne pozna. Hja kar se pa Primoža tiče ima pač svoja merila, enkrat se sme drugič se pač ne sme, kar se njemu zdi takrat še sprejemljivo, ampak to je že odkar sem jaz na monu in verjetno nikoli ne bo drugače!(pri tebi pa sploh)

  mah zaradi pljuvanja neznancev pa res ni potrebno izgubljati besed, verjamem da bi se oči v oči popolnoma drugače vedli, zate je večji problem to ohranjanje vezi z bivšim, ki pa je vsekakor boleče in to je nit ki jo moraš prerezati, pa čim prej, če želiš sebi dobro. Verjamem da se imaš rada in da želiš veliko lepega najprej sebi, tako je tudi prav!

  Žogica, kaj ti otežuje situacijo, da se premagaš???

 22. zogca said

  Saudade, seveda vem. Poskusim gledati, ampak nič ne vidim. Sploh se ne morem izkopati iz tega, ker vedno, ko sem malo bolj dobre volje, bolj vesela, tudi pišem, saj opazite, bolj veselo … Se zgodi spet nekaj takšnega. In dobim še en dokaz, da … V redu, me je zapustil, ni več hotel biti z menoj. Ampak da pa ne more biti vsaj človeški do mene in reagirati na stvari, ko pa je, za Boga milega, administrator foruma. Bolj glavni, kot je, sploh biti ne more. Lahko bi naredil vse, karkoli, pa ne bo ne zame ne v spomin na najino ljubezen naredil NIČ.

  To me povozi do konca. Ne ena Micka, Francka ali Poldka, ki nekaj napišejo.

 23. zogca said

  Saudade, kaj ti je smešno, tole Adamovo ali neviteštvo mojega bivšega?

 24. zogca said

  Ninej, ko si mi pisala, sem jaz prav to napisala Saudade. Poglej komentar številka 22. Nisem jaz žalostna zaradi tam nekih žensk, sploh ne. Ampak zaradi tega, ker niti v spomin na to, da me je nekoč imel rad, ne naredi NIČ. Če pa že kaj naredi, v vojno pošlje Primoža, ki je tako ali tako znan po tem, da ne ve, kaj dela in naredi še večjo škodo. Kako je on stvari reševal, vemo. S tem, da je zakuhal vse to sranje.

 25. Saudade said

  Adamovo pisanje, če prav pomislim, pa tudi to drugo.

 26. zogca said

  Tale Adam mi ni pa nič jasen. Da ne napišem kaj hujšega. Enkrat sem ga vrgla v iskalnik, ko sem ugotovila, da se po forumu plazi za menoj … Tema o Kučanu, Žogca ni vredna, da bi ji rekli človek. Tema papežu, Žogca je poosebljenje zlobe, tema o smučanju, Žogca nima usmiljenja … In zdaj se tam kot 2008 meni z nekimi ženskami in jim non stop filozofira o meni.

 27. zogca said

  Vmes je ena hotela na forumu imeti lepljivo temo o meni. 🙄

  Mi je bila pa Bugi tako ljubka, ko je odprla temo Noseča – pa ne z možem :(((, ker je hotela malo preusmeriti pozornost. Nikoli nisem čvekala z njo na forumu, ampak mi je s tem prirastla k srcu. Tako lepa gesta.

 28. ninej said

  saj vem Žogica!!!

  ampak a morda ne želiš preveč, zapustil te je, ni te branil niti te ne bo, morda se boji napačne tvoje reakcije???napačnega razumevanja njegove geste, izbiranja med Primožem in teboj(kot človekom), veliko vprašanj, ki pa jih moraš pokopati, če bi želel pomagati in te braniti bi te verjetno že prej, ko sta bila v vezi, danes je vse brez veze, kaj ti bo njegova pomoč in priznavanje neke napake, ki je očitno ne vidi. Cilj mu je. da se te pač reši tako ali drugače, ni mu važna tvoja bolečina, niti še tako majhna tvoja želja. Torej kaj lahko sklepaš!

  nič ne pomaga, zapri Pandorino skrinjico in kančaj to godljo, čeprav nikoli ne boš dobila vseh odgovorov, za katere niti ne veš če bi bili pravi.

  to poglavje za vedno zapri in začni novo, vem da bo precej težko, ampak v življenju te čaka še toliko lepega, neizživetega, res škoda da te tako globoko boli zaradi nekega nekavalirskega obnašanja človeka, ki te nikoli ni bil vreden!

  za nekaj pa je vseeno dobra tale godlja, spoznala si, da ni bil niti približno tak kot si si ga ti predstavljala, si predstavljaš življenje z nekom, ki se ne zna postaviti zase ali za svojega bljižnjega ali pa se celo noče!!!

  nikar se ne obremenjuj, pravico imaš biti jezna, pravico imaš sovražiti, pravico imaš izživeti svoja čustva in ne samo pravico, celo moraš jih, da boš sposobna stopiti v drug vagon v katerem se bo tvoja pravica prevesila v pravico do ljubezni, sreče, prijateljstva in kar je najvažnejše: LJUBEZNI DO SEBE! imej se rada, kajti ti si najboljša in neprecenljiva, neglede na to kaj mislijo drugi!!!

 29. zogca said

  Ninej, ne sovražim ga in ga nikoli ne bi mogla sovražiti. Nikoli nisem sovražila ljudi, da pa bi sovražila nekoga, ki sem ga ljubila … Sploh si ne predstavljam.

  To, kar pišeš v prvem odstavku, je verjetno res, ampak zame ni opravičilo. Narediš, kar je prav, ne glede na … Sploh pa tukaj ne gre za nobeno izbiranje med menoj in Primožem. To je njuna huda težava, onadva mislita, da imamo mi tukaj neko vojno. Mi, drug proti drugem. In ne dojameta, da smo vsi trije v istem dreku in vsi trije posvinjani do konca. Da, zaradi tega, kar je naredil Primož, ampak tudi to sploh ni več pomembno. Zato sem tudi jaz danes na forumu bila nesramna. Sem si rekla, če nihče tukaj nimam jajc, jih bom pa jaz imela. Mogoče z nesramnostjo ženske dojamejo, da je čas, da nehajo.

  “Cilj mu je. Da se te pač reši tako ali drugače, ni mu važna tvoja bolečina, niti še tako majhna tvoja želja.”

  Tako je. In to boli. Niti za milimeter ne bi šel čez sebe, niti za milimeter, pa čeprav bi meni ta milimeter pomagal za sto kilometrov. Kaj tako neusmiljenega pa še ne.

  Premagati se moram, samo sebe, moram.

 30. lynx said

  Ne vem ali si “profesionalno deformirana”, ali si že po naravi takšna. Zakaj moraš vse razumeti? Zakaj želiš vse dokazovati? Zakaj tako nujno rabiš zadoščenje?
  In tudi ne razumem zakaj vse tako podrobno seciraš in razlagaš že stokrat prežvečene teme.
  Primer je zgoraj, v dveh komentarjih si citirala isto osebo (mimogrede, tipičen primer, kako nekdo na dolgo razlaga in nič ne pove, za nameček pa je še popolnoma nerazumljiv).
  Če hočeš ali ne, se zavedaš ali ne, tu je tvoj del odgovornosti. Nekomu pač ni bilo dovolj, da ga fizično pustiš na miru, niti da ga ne imenuješ. Ni želel, da sploh pišeš o svoji srčni bolečini, ne na forumu in ne na blogu. Enostavno ni želel vpletanja, pa če je bilo še tako nedolžno. In ti si verjetno nezavedno, v ogromno svojih prispevkov dodala svojo izkušnjo. Določen čas si ga želela ponovno pridobiti, pozneje pa mu pokazati svoj gnev.
  Tu je srž nesporazuma, do kje lahko greš. Zate so meje tu, za nekoga drugega tam. Tretja oseba ima zelo postransko vlogo, čeprav ti tega nočeš verjeti.
  Zdaj rabiš le še Janis, da te s kolom po hrbtu, ker ti lepe besede očitno ne pomagajo. 😉

 31. ninej said

  joj Žogca., med sovraštvom in ljubeznijo je tako mali korak, da se tega sploh ne zavedamo!

  človeka ki se ljubita se čez noč lahko prelevita v smrtna sovražnika, ti dve čustvi sta najmočnejši. Dokler boš verjela da ga še vedno ljubiš, boš hrepenela, ko si boš priznala da ga sovražiš, boš začela prebolevati in počasi nanovo zaživela!

  ne dovoli si da te zagrabi obsedenost, ker potem bo šele hudo in vsak dan težje!

 32. zogca said

  Lynx, pa še kako si zadel s tem, kar si napisal, ampak … On nima nobene pravice od mene zahtevati, da moram jaz zdaj njemu na ljubo biti srečna, če, na primer, nisem. Tako je, če jaz danes na blog napišem, da sem jokala in mi sploh ni treba napisati, kaj je bi razlog za jok, sem ga, po njegovo vpletla. On je meni to dal jasno vedeti. Ampak on te pravice nima. On ni nikoli bil in nikoli ne bo lastnik mojih možganov, nikoli. Pa tudi mojih čustev ne. Kam pa pridem, da mi bo nekdo, ki me je zavrgel, odrejal, ali bom vesela ali žalostna??? In zakaj? Mar ne more živeti s tem, da sem žalostna, ga peče vest? Je to moja težava? Če moja žalost ni njegova težava, potem tudi njegova vest ni moja težava? Kaj pa, če bi si za naslednjo punco omislil robotko? Da jo bo izključil takrat, ko se bo njemu zdelo, da je bila dovolj časa prižgana? Nekdo, ki si upa od mene zahtevati to, kar si on upa zahtevati od mene, mora biti tudi pripravljen kaj dati nazaj. Pa četudi je to vsaj golo spoštovanje. Nič od tega. Zdaj mi bo pa, samo kot primer, bivši fant, ki me je zavrgel po uporabi, odrejal, ali smem na svoj blog dajati žalostne pesmi??? S temi mejami je tako … In to sem jaz njemu neštetokrat rekla. On je prekleto strog do drugih, do sebe prav nič. Njemu pravica, da človeku eno leto ploza o poroki, otrocih itd. in potem si en večer preprosto premisli in gre. Njemu ta pravica. Drugi pa nima niti te pravice, da bi na internetu napisal, da je žalosten.

 33. zogca said

  Ninej, ne hrepenim po njem že dva meseca, ker nekatere stvari, ki jih ne naredil … Ampak sovražim ga pa ne in ga tudi ne želim sovražiti.

 34. zogca said

  Adam, tvojega komentarja nisem spustila skozi, ker nimam niti najmanjšega namena, da bi ti dala avtorizacijo za pisanje na svojem blogu. Ob vsem mazohizmu, ki ga premorem, ga ne premorem toliko, da bi si nakopala na glavo še tebe. Brez zamere, ampak človeka, ki izkoristi prav vsako priložnost, da bi napisal, da sem zlobna in nevredna tega, da bi mi rekli človek, pa res ne bom spuščala na svoj blog. Tako da … Če ti Primož dovoli, da bo MON-u na vsakem koraku pljuvaš po meni, prav. Njegov problem, njegovi nenormalni kriteriji. Tukaj pa pisal ne boš. Pa karkoli bi že pisal. Ker se s teboj ne mislim pregovarjati niti pod točko razno. In ne zato, ker bi mislila, da sem kaj več od tebe, ampak zato, ker si ne želim nakopati na glavo slabe volje, za katero sem prepričana, da mi jo boš prinesel.

  Tole je bilo za Adama, katera komentarja niso spustila skozi in ga nisem avtorizirala, da bi lahko pisal po forumu.

 35. Spider said

  Zogca, če te zanima, tista moja deklina mi je razložila, kako je nehala kadit. Enostavno, sestavila si je spisek slabih lastnosti kajenja in je ugotovila, da je gromozansko dolg.Od škode za zdravje, do smradu, zmrzovanja zunaj pozimi zarad novega zakona, pa znanci so jo provocirali, da pač ne more kar tako naenkrat nehat…In je pač nehala.

 36. zogca said

  Spider, je to nasvet glede kajenja ali MON-a? Imam namreč obe težavi. 🙄 Le da je ena trenutno malo bolj akutna od druge.

 37. Spider said

  Mislil sem glede kajenja.

 38. zogca said

  Adam
  Submitted on 2008/12/27 at 9:41pm

  No, saj nekaj podobnega sem pričakoval. Ampak s tem samo potrjuješ kar sem zapisal. Seveda pa imaš vso pravico do kakršnegakoli ravnanja z mojim/i komentarji na tvojem blogu. Saj je tvoj. Pljuval pa nisem nikoli, povedal sem svoje mnenje … In tako naprej in tako naprej.

  Adam, povsem vseeno mi je, kar si pričakoval in kaj jaz s tem potrjujem. Ne bom se s teboj pregovarjala od tukaj do večnosti. In točno to bi se zgodilo, če bi te avtorizirala. Raje prva zamera kot zadnja. Ne bom več vlekla nase stvari, za katere vem, da mi bodo škodovale. Ne zanima me, ali si dober ali slab fant, ne zanima me, ali mi hočeš dobro ali slabo, ne zanima me. Iskalnik na MON-u mi pove, da je polovica sporočil, ki jih napišeš, namenjena temu, da tako ali drugače iščeš mojo pozornost, seveda, s pisanjem nesramnih stvari. Me ne zanima, nič me ne zanima. In se tega ne grem. V nobeno kolesje se ne bom zapletala s teboj.

  In še nekaj copy/pasta, zakaj …

  Vse to v temah, v katerih niti sodelovala nisem!!!

  Re: Pa koliko časa ima Ninej,
  Napisal: Adam
  Datum: 21.11.2008 15:01

  … še kaka hiper ozkosrčna, vase zagledana Žogca se manjka … pa smo tam .

  Re: Veljaki SDS so se sprli
  Napisal: Adam
  Datum: 25.11.2008 19:27

  Navedeno
  ksantipa22
  Aja. Adam, daj ti meni konkretno povej, kaj je tebi osebno storila Žogca, da jo tako obtožuješ (opomba, obtožil si me skoraj holokavsta)? Pa res bodi konkreten, ker glede na opis, ki si ga podal, bi rekla, da jo zelo dobro in osebno poznaš in glede na to, da je nezaželjena s tvoje strani, kaj konkretnega ne bo težko. Ali pač?

  Glede na to, da je blokirana (kar je zgovorno samo po sebi) je verjetno nezaželena … kar je priznala sama … Moje mnenje tu nima veče teže … Večkrat jo še celo pogrešam … in si želim z njo čvekati … Me pa moti kadar nastopa kot da je persona non plus ultra … in to se zgodi dostikrat, čeprav imam občutek, da manj frekventno … Ne maram namreč arogantnih ljudi, in ona to je in zna biti … Čeprav, ni samo to … to je pa tudi res … vsaj če v ozir vzamem dejstvo da ji brezpogojna ljubezen veliko pomeni … vendar bi me ob tem zanimala njena interpetacija brezpogojnosti … in razlaga ljubezni nasploh … Vendar … Veš kakšen odgovor lahko pričakujem? Tebi tega že ne bom razlagala ali kaj podobnega … No, tudi izničevanje sočloveka in nizko intoniranje je njena vrlina … preverjeno … In tudi tega ne morem najbolj … A kot pravim pravgotovo ni samo to … Tako kot vsak izmed nas ni zgolj in samo enoznačen … Sem se pa za zgornje opravičil.

 39. zogca said

  Spider, hmmm … Da bi kar zdaj nehala? Ne vem, nekako ne bi.

 40. zogca said

  Adam

  Submitted on 2008/12/27 at 10:42pm

  No ja, malo pa že napreduješ. Čestitam! In ni treba, da me sprejmeš. Sem itak povedal, da je to tvoja svobodna volja. Samo treba jo je na nivoju izraziti. Umaknem se, če se mi lepo pove. Sicer pa boli. In glede na to, da tebe tudi kaj boli lahko vsaj poseduješ določeno mero empatije. In ne mi sedaj s sarkazmom in cinizmom. Lepo prosim.

  Poglej, Adam, tukaj mi prijatelji pišejo, naj se obrnem stran od stvari, ki mi škodujejo. In točno to zdaj delam. Jaz vem, da če te spustim na blog, bo sledilo pregovarjanje s teboj do nezavesti. Prepričana sem, da te to, da ne moreš pisati na tem blogu ne boli, kajti jaz imam blog že deset mesecev in danes si se prvič oglasil, torej … Vse dobro ti želim, ampak nimam moči, da bi se pregovarjala s teboj, nimam je. In prepričana sem, da tako kot meni ne bo koristilo pregovarjanje s teboj, tudi ti ne boš imel nobene koristi od pregovarjanja z menoj. Na MON-u so punce, ki hočejo čvekati s teboj. Pojdi tja in se zabavaj z njimi. Imel se boš luštno in to je to.

 41. vlatka said

  žogca,

  krasno s napisala.

  najprej naj vsak pomete pred svojm pragom, potem naj še pri sosedih 😀

 42. Jovanka Broz said

  Žogca, lepo napisano

 43. Janis said

  Očitno prihaja taka luna, da je treba ljudi spet brcat.

  Žogca, sestavi se skupaj in z letom 2009 absolutno nehaj svoje življenje vrteti okoli MON-ovcev, drugače te bom res morala brcnit v rit. Pa te ne bi rada.

 44. zogca said

  Vlatka, japajade pri sosedih. Včeraj so na MON-u odprle najmanj deset tem o meni, predvčerajšnjim trideset, še dan prej dvajset. Kot bi bile blazne. In potem, seveda, sem kriva jaz. Vsaj tako gre napisati tisti, ki je tole godljo tudi skuhal, ker jo je dal v javnost. Takole pa je bilo. Nekega septembrskega dne se je Primož odločil, da jaz nimam več kaj pisati na forumu in mi to napisal. Zakaj ne? Ker ne. Sem kaj takšnega napisala? Ne, nimaš več kaj pisati. Ker se mi je to zdelo tako za malo, sem mu seveda napisala, da ne. Nakar je sledil njegov famozni stavek, da mi bo nagajal, dokler me ne prežene s foruma. Moj bivši kajpak tega ni verjel, vse dokler ni prebral črno na belem, da ni res, da mene in Primož rad. Potem me je dva tedna lovil po Političnem čveku, ves dan je visel tam in me provociral ter se kregal z menoj, ves dan. Dokler ni prišlo do tako hudega prepira, da je moj bivši (Primoževa copata) privolil v to, da se me blokira. In kaj se je začelo? Odprtih je bilo najmanj sto tem o tem, zakaj so me blokirali in ženske so pljuvale po Primožu. Primož pa, da ne bi izpadel grd, ker česa takšnega pa ne, se je odločil (kljub odločnemu nasprotovanju mene in mojega bivšega fanta), da celemu MON-u razkrije, da sem jaz pravzaprav hodila z direktorjem MON-a. Seveda zato vprašanj ni bilo manj, ampak več. In se ne nehajo. Včeraj pa gre Primož, ki ima očitno hudo perverzne možgane, če mu delujejo po tako perverzni logiki, javno na forumu meni napisati … A vidiš, zakaj si morala biti blokirana. Ker ni konca tem vprašanj. S tem, kar se dogaja zdaj, konec decembra, on opravičuje nekaj, kar je naredil konec septembra. Nekaj, kar se nikoli ne bi zgodilo, če ne bi bilo niza Primoževih dejanj, ki so bila hudo sporna tako z osebnega kot s profesionalnega vidika. In dejansko obstajajo ljudje z več kot eno delujočo možgansko celico, ki pogoltnejo vse, do česar pride ta njegova perverzna logika.

 45. zogca said

  Janis, jaz jih raje dobim po nagi riti. Bi to šlo? :mrgreen: Lahko pa samo Maxi daješ navodila. :mrgreen:

 46. NNN N said

  Žogca, ljubica, nehaj govoriti, da te je on zavrgel. Saj nisi nemočen kužek, ki si premražen ne more pomagati, če ga nihče noče v objem stisniti. S tipom sta se enostavno razšla kot se razide kup drugih ljudi. Danes je nov dan. Preživi ga lepše kot včeraj, prav :)? Sem dobila enkrat tako lepo napisano, da vse še pride in me čaka. Tebe tudi, verjemi :).

 47. zogca said

  To seveda ne. Daleč od tega. Zavrgel sem mislila v smislu, da si je z menoj obrisal rit, kot bi bila toaletni papir, potem pa je vrgel v školjo in … Voda papirja ni odplaknila, zato zdaj brca po celem stranišču … Tako se pač počutim. Veš, kako je? Ponavadi ostanejo lepi spomini. Po mesecu, dveh pozabiš tistih nekaj grdih stvari in ostanejo lepe. Tukaj pa je dejansko on posvinjal vse in velikokrat se ujamem v razmišljanju, kako lepo bi bilo, če ga nikoli ne bi spoznala. Potem se sama sebi zdim grda, ker tako razmišljam.

 48. ninej said

  Žogica, kaj pravzaprav želiš dokazati sebi???

  bila si z njim ker si to sama hotela, imela si se lepo in zato ti nikoli ne sme biti žal!

  poglej ljudje se pač naveličamo eni drugega, nekateri po enem letu drugi po desetih itd., pravica je na obeh straneh, kaj bi bilo ,če bi se ga ti naveličala in ga zapustila, bi potem bila ti tista, ki bi posvinjala vajino vezo???( nisi tega nikoli naredila?)

  čimprej se nehaj mučiti s temi brezveznimi vprašanji, obtoževanji in razmišljanjem, ker mučiš le sebe. Tvoje počutje je le v tvojih rokah!

 49. zogca said

  Ne, narobe si me razumela. Ni on posvinjal najine zveze s tem, ko me je zapustil, daleč od tega. Ampak s tem, kar zdaj počne. S tem, ko je cela ekipa moderatorjev zadolžena, ali je tista Francka, ki je razočarana nad Arielom mogoče Žogca, ali je tista Micka, ki ne more spraviti madeža s kavča mogoče Žogca, ali je tista Poldka, ki ne ve, do kdaj je odprt Spar mogoče Žogca. S tem je posvinjal vse. Nimam si pa več kaj dokazati. Ker če bi si še tako zelo hotela dokazovati, da ima on drobtinico spoštovanja do mene kot do človeka, je to glede na okoliščine povsem nemogoče.

 50. zogca said

  Vem, da ni dovolj, da se sprijaznim s tem, da me je zapustil (s tem sem se že pred časom). Sprijazniti se moram tudi s tem, da bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da me še dotakno prizadene in poniža. In da to tudi dela – z okrepitvami. Kot sem napisala, to vem, samo sprijazniti se s tem ne morem. Vem pa, da bo tudi to grenko pilulo treba pogoltniti. Ker jo bo treba.

 51. nejo said

  šit, pa sem prebegnil z enega drugega konca blogosfere pred mrhovinarjenjem… in vidim, da brez tega ne gre. No, ja, bomo videli… 😉

 52. zogca said

  Ne bo šlo, brez mrhovinarjenja ne gre. Nikjer.

 53. zogca said

  zogca Says:
  December 27, 2008 at 3:00 pm e

  BUGI, ČE SLUČAJNO BEREŠ MOJ BLOG, OD SRCA TI HVALA.

  Noseča – pa ne z možem :(((
  Napisal: bugnavilea
  Datum: 27.12.2008 14:33

  Takole me je Bugi rešila dva dni nazaj.

  Pa je potem dala jasno vedeti, da se je samo hecala, ker je skušala preusmeriti pozornost.

  Takšne ji pa zdaj pišejo …

  Re: Noseča – pa ne z možem :(((
  Napisal: katjas
  Datum: 28.12.2008 18:28

  Koza,vseh koz…ni ti pomoči…

  Re: Noseča – pa ne z možem :(((
  Napisal: groza
  Datum: 28.12.2008 18:37

  Zame si prasica.Pa tako mala otročka doma.Pojdi delat splav in upam ,da bo tvoj mož zvedu!!!

  🙄

  In še enkrat.

  🙄

 54. veter_02 said

  Vem, da sem malo za casom, sem sele zdajle prisla do bloga… A ves, kaj je meni nucalo, ko sem bila cisto v riti? Da sem se zavedla, da sem dala drugim ljudem moc, da me spravljajo v slabo voljo. Da sem se zaradi drugih pocutila zanic, bila zalostna, zagrenjena, nezadovoljna sama s sabo. Najbolj bedno od vsega pa se mi je zdelo, da sem dejansko sama dopustila, da so me spravili tako dalec. Takrat sem se zavestno odlocila, da tega ne bom vec pustila. Da ne bom trpela zato, ker imajo drugi usrano zivljenje, s katerim so nezadovoljni. Na zacetku je treba malo truda, potem pa zalaufa. Upam, da ti bo uspelo. Zivljenje si lahko zaserjes sama, drugi pa samo, ce jim pustis.

  Lepo 2009 ti zelim!

 55. zogca said

  Imaš popolnoma prav. Jaz sem v zadnjem letu razvila izjemno dobre senzorje za to, kdo mi želi dobro (pomagati) in kdo ne (prav uživa v tem, da gre nekomu slabše kot njemu). Pa so me tudi tisti prvi brcali v rit. Nisem dobro in slabo gledala v smislu, da mi dobro hoče samo tisti, ki me tolaži, sploh ne. Ker tudi brce sem potrebovala. To, o čemer pišeš, se prav začuti. In da, ko si sesut, drugim ljudem daješ moč, da te spravljajo v slabo voljo in nekateri to počnejo s takšnim veseljem, da je ojoj. Je pa seveda jasno, da tega ne počnejo ljudje, nki so srečni in zadovoljni sami s seboj.

  Tudi jaz tebi želim lepo leto 2009. Hvala, da si se oglasila in upam, da se še kdaj bereva.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: