Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Jokam …

Posted by zogca na december 25, 2008

Advertisements

183 komentarjev to “Jokam …”

 1. mmisaa said

  Ne jokat, žogca…:(
  Prejmi objem na daleč…

 2. zogca said

  Hvala. Hudo mi je, ko vidim, česa so ljudje sposobni. Včeraj sem, tako kot še nekaj drugih, ki smo bili za božič sami, pisala na forumu. Luštno smo si podajali pesmice gor in dol … Danes pa … Nimam besed, da bi opisala nizkotnost “gospode” … Z ne vem koliko različnimi vzdevki. Kakšne nagnusnosti pišejo. In to na božič, bili pa naj bi neki veliki kristjani.

 3. mmisaa said

  Težo bremena krivice ne razume, kdor je ni doživel.
  Je pa zanimivo, da je bil včerajšnji dan žalosten. Ljudje niso bili topli in razumevajoči, temveč nasprotno.
  Namesto prijaznosti in sočutja sem tudi jaz dobila veliko mero zagrenjenosti, kritike in neumnosti.
  Se pa potem sprašujem, kaj človeka vodi v to, da gre vedno dlje z besedami in dejanji, ne glede na to, kako lahko drugega prizadane.
  Verjemi, žogca, da nisi bila edina žalostna…

 4. zogca said

  Ne razumem, kako lahko to počnejo. Ker ne vidim drugega, kot da to oni pišejo. Če sodim po določenih stvareh, bi rekla, da so to oni. Mislim, kaj sem komu hotela? Na božični večer sem bila sama in sem pisala na forum.

  Vem, da nisem bila edina žalostna. To me še bolj žalosti. Pred dvema urama sem hotela na kavč, da bi čim prej zaspala, da bi dan čim prej minil. Zdaj pa berem, kako se je od nikoder pojavilo pet, šest različnih vzdevkov, ki me vsi po vrsti proglašajo za bolno, en vzdevek pa mi celo grozi, da me bo Primoževa svakinja spravila v umobolnico. No, ko sem to prebrala, sem se celo nasmejala.

  Res je, danes naj bi ljudje bili topli. Sploh tisti, ki praznujejo božič in verjamejo v Boga. Ampak očitno …

 5. Saudade said

  Žogca, kaj ko bi nehala brati ta forum in si našla kakšnega drugega? Ali kaj drugega za delat? Ker tole je res popolnoma neproduktivno.

 6. mmisaa said

  Res strašen greh, ja, da si bila sama in si si celo drznila pisariti tam gor!
  Čas pa teče in vsi gremo v isto smer.
  Kaj bo nekoč, ko se ozremo nazaj??
  Marsikdo bi se najraje nekam pogreznil, ti pa boš lahko stala z visoko dvignjeno glavo!

 7. zogca said

  Saudade, ej, Zlata dekleta sem gledala. V bistvu sem prišla ugasnit računalnik. Ko pa vidiš, da pišejo o tebi in kaj pišejo … Jaz ne morem, da ne bi brala. Pa vem, da ne bi smela, ker zraven jokam.

 8. zogca said

  Mmisaa, hvala ti. Saj vem, da kdaj neprimerno odreagiram, ampak nikomur nič slabega nočem in ne razumem takšnega početja. Ko se spomnim, ko sva šele začela hoditi … Pa mi je razlagal o teh svojih sodelavcih, prijateljih … In sem mislila, da so tako čudoviti ljudje. Veselila sem se, da jih bom spoznala. Ko sem začela pisati na forumu, še niso vedeli, kdo sem in so bili prijazni do mene. Ko pa je Primož izvedel, kdo sem … Prav spomnim se tistega dne, kot bi bilo danes … Prva stvar, ki mi jo je napisal, je bila “če ti kaj ni prav, ga pa zapusti”. Nisem mogla verjeti, da je to mogoče. Pa samo napisala sem, da sem žalostna, ker je imel veliko dela in mi je rekel “če bi vedel, da si ti, se ne bi javil, sem mislil, da je stranka”. Nič takega, brez veze. Malo sem bila žalostna. Njegov najboljši prijatelj pa “zapusti ga”. Takrat sem dobila eno srhljivo vibracijo in izkazala se je kot pravilna. Delal je zdraho, če jo je le lahko.

 9. Saudade said

  Žogca, saj vem. Ampak to je tako, kot bi si dajala sol na rano, vsakič znova in vsakič več. Na tvojem forumu je dovolj ljudi, ki se s tabo pogovarjajo in so s tabo na podobni valovni dolžini. Ni to dovolj? Še veliko več pa je takih, ki berejo, pa se ne oglašajo pogosto – ker se jim to ne zdi potrebno ali nimajo časa. Med njimi tudi jaz.
  Želim ti, da se pomiriš in preživiš miren božični večer. Objemček!

 10. Nevenka said

  Žogca, pusti slabo družbo, nikar ne jokaj zaradi zlobnih ljudi.
  Tudi jaz sem, dobro leto nazaj, doživljala sem prave šoke, na toliko zlobe sem naletela. Sedaj ne drezam v sršenja gnezda. Naj se kar med seboj popikajo, če se hočejo.
  Jokam pa zaradi drugih reči, ene same…iz obupa, ker mislim, da tokrat ne bo bolje, da nikoli več ne bo bolje…tako drugače je.
  Ko je bilo lepo, je bilo enostavno prelepo, da bi karkoli lahko bilo kdajkoli lepše…
  Zlobneži niso vredni tvojih misli, kaj šele sekirancije…
  Ne izpostavljaj se jim več.

 11. zogca said

  Saj bom ugasnila računalnik. Ker ne morem več. Pa naj napišejo, da hodim po mesto in tepem stare babice ter po hodnikih zlorabljam petletne dečke. Naj si dajo duška. Ne gre za to, da meni družba na blogu ne bi bila dovolj. Sem pač rada pisala na MON-u. In potem ti nekdo tolikodane reče … Dokler si mi nudila čustvene in spolne usluge, si bila lahko na forumu, zdaj ne moreš več biti. Me nisi dovolj prizadel, zakaj imaš potrebo, da … Jaz naj bi nehala obstajati zato, ker se me je on naveličal. Saj bom šla na kavč.

 12. zogca said

  Vem, Nevenka, ampak jaz stvari ne vidim tako. Jaz sem pač na božični večer … Zdaj se mi očita, kaj serjem z božičnim večerom, če sem ateistka … Ne gre za vero, gre pač zato, da veš, da so takrat ljudje skupaj, se imajo radi, ti pa si sam … In nas je bilo več samih ter smo čvekali. Nič takšnega, o tem, kaj kdo kuha, kaj kdo pije, malo linkov do muzike … In kaj je zdaj iz tega nastalo. Nič slabega nisem hotela nikomur, na koncu pa izpade … Jaz tega ne razumem.

 13. Jazz said

  “Resnica je,da obstaja ena sama najvišja vrednota-ljubezen.In ni pomembna zgodba te ali one ljubezni-pomembno je,da je človek ljubezni sposoben.Nemara je to edini bežni pogled v večnost,ki nam je dovoljen”.(Helen Hayes)
  Zato ne jokaj,glavo gor,saj veš,da tisto pomembno imaš!Kot bi rekel Lenč:-Prijaznost za vse in nasmeh za vsakogar…;-)

 14. zogca said

  Vem, tisto v srcu.

 15. maxi said

  Ej, dekle!
  Sem šla zdaj brat vso to sranje na MON-u. Mater ko piranje so..nekatere.
  Ampak…preskoči jih, preskoči ta MON, kot je rekla Saudade, ne daj jim več niti drobtinice.

  Poznaš rek: Ne meči biserov svinjam.

  ONE BIG HUG FOR YOU!

 16. PRABABI said

  Žogca,lep dober večer!

  Pozno sem prišla, dva dni me ni bilo.
  Nič si ne bom zavrtela. Ne morem, če je kdo žalosten.
  Draga moja odpočij se, današnjega dne bo pravkar konec, jutri bo nov dan, upam, da ne bo tako žalosten?
  Bodi trdna in pojdi s pozitivno energijo dalje.
  Lepo Te pozdravljam!

 17. zogca said

  Maxi, veš, kaj je meni najbolj srhljivo pri celi stvari … Da peščica ljudi dejansko razmišlja v stilu – sama si kriva, ker se ne umakneš. Če bi se umaknila, potem mi ne bi mogli streljati po tebi. Dokler pa tega ne storiš, imamo pa mi vsako pravico delati s teboj, kakor nam je volja. Začel je Primož s tistim, da mi bo nagajal, dokler bom na forumu. Zdaj imajo nekateri idejo, da me smejo secirati, če sem tam. Naj se umaknem, potem me pa ne bodo. Preprosto, dokler si tu, imamo do tega pravico. In to je meni tako zelo žalostno. Tega vzgiba pa pri ljudeh ne razumem.

 18. zogca said

  Babi, Terezo si vedno lahko zavrtiš. Še jaz si jo bom.

  Pa je minil ta božič. Še novo leto preživim in sem na konju. 😉

 19. Mona said

  Žogca, pusti jih, ni vredno … Res ne. Ob priliki ti napišem svojo izkušnjo s Primožem.

 20. zogca said

  Vem, da ni, vem. Samo trapasto se počutim. Zaradi vsega. Tudi zaradi sebe. Ker se vsega spomnim. Kako sem poslušala o njem, ko mi je bil še povsem neznano bitje, ko nisem vedela nič drugega kot ime. In ko mi je pripovedoval, da je on spraševal o meni, kakšna sem. Ter mi govoril, kako se hvali z menoj, kako da sem pametna, kako mi možgani delajo, takšne mu je govoril. Vse je zvenelo tako ljubko. Jaz sem resnično verjela, da me bodo ti ljudje imeli radi. Pa me niso, nikoli. Razen Andreje, ona je bila vedno prijazna do mene, vedno je prijazno čvekala z menoj. Primožu sem vedno bila en sumljiv nebodigatreba. V končni fazi pa očitno tudi svojemu (zdaj bivšemu) fantu. Kadarkoli je prišlo do kratkega stika, in s Primožem so bili nenehno kratki stiki, me je sicer poslušal, mi rekel, da me razume in mi verjame, potem pa je šel v službo in je že imel povsem drugačno mnenje. Pa kot meni rečejo, kaj mi je tega treba. Kaj je pa Primožu treba? Do dne današnjega ne razumem, kaj je pravzaprav njegov motiv. Da si gre nekdo nakopat na glavo toliko težav in toliko slabe volje samo zato, ker hoče “zaščititi” polnoletnega prijatelja in “pucati drek”, ki ostaja za njim? 🙄 Dvomim.

 21. PRABABI said

  Sem si jo zavrtela in samo to. Hvala!
  Božič je minil, nisem gledala ne TV ne poslušala radia.
  V ponedeljek imam še eno obveznost, da le ne bi zapadel sneg, da bom šla lahko ven za avtom. Vse bo tako, kot mora biti!
  Konec bo tega leta in začeli bomo znova. Ja, na konju bomo.
  Naj bo lepše, boljše, kup zdravja pa bo šlo, aneda bo!
  Boš videla kako hitro bo pomlad tukaj.
  Lahko noč, ja pa dobro jutro tudi. 🙂
  Nasmej se, potrudi se! Še dva smeška. 😀 🙄

 22. Nevenka said

  Najbolje je, da si želimo čim več sreče za navadne dni, prazniki bodo tako hitro minili. Navadila sem se, da se jih trudim nekako prebroditi s čim lažjim srcem. Ne uspeva mi preveč dobro, a trudim se res. Če drugega ne, se trudim za svoj mir. Tudi ob navadnih dneh. Vedno bolj mi je pomemben. Če že sreče ni, vsaj nočem, da me kdo dreza v to, kar me boli.
  Najbrž je to naredilo samotarčka iz mene. Včasih je tak način življenja zdravilen, na dolgi rok ga pa ne priporočam.
  Dobro jutro. Naredimo si čim lepši dan.

 23. zogca said

  Jaz sem se odlično držala, vesela sem bila in dobre volje. Potem pa me je včeraj popoldne zvilo. Malo zaradi praznikov, verjetno še veliko več zaradi hormonov, pač, ta rdeča. In po nekaj urah jokanja pogledam na forum in vidim, da božiček vseeno ni pozabil name. Ena gospodična in gospa je odprla temo ter se pritoževala, ker so ji brisali. A kaj, ko ona nekaterim ni bila tako zanimiva za raztrgavanje? Ampak kot je govoril nekdanji predsednik, jutri bo nov dan. Je danes nov dan. Hormoni so se pomirili. In tudi jaz se več ne sekiram zaradi peščice ljudi, ki se je na božični dan očitno naveličala družinske idile ter šla prenajedena potic gristi še po človeškem mesu. Nevenka, tudi jaz tebi želim lep dan. Jaz se bom šla z očetom potepat po stari Ljubljani. Z novimi rokavičkami. 😉

 24. zogca said

  Babi, poslušam …

  Kad zazvone dubrovačka zvona – Tereza Kesovija

  Na Stradunu – Tereza Kesovija

  Gledam moje Konavle – Tereza Kesovija

  Poslušaj z menoj. 😉

 25. PRABABI said

  Žogca, pozdravljena!
  Poslušam, s Teboj!
  Vse sem poslušala in še malo več 😆
  Lepši dan je bil, vidim, da si boljše volje. Za nekaj časa se je tudi sonček skril 😦
  Ne jokaj več! Se ne splača.
  Jokamo samo za tistimi, ki jih imamo radi in nam ljubezen tudi vračajo. Na tiste, ki so nam ljubezen dajali, pa so za zmeraj odšli, jih več ni, se spominjajmo z ljubeznijo. Za druge pa …..
  Sem mislila nate, zato sem tudi pogledala semkaj, drugače bi mogoče šele zvečer, pozno kot vedno. 🙂
  Poglej tam na cukru pod 78, kaj sem ti takrat napisala.
  Grem še malo ven na zrak, pa sonček tudi še sije.
  Hodi z očetom dokler ga še imaš. Tudi rokavičke so potrebne, pa še nove imaš. 🙄 🙄
  Kličejo me na kofetek. 🙂

  Lep pozdrav!

 26. Jovanka Broz said

  cmoka na tvoje lepe oči 🙂

 27. zogca said

  Babi, ena najlepših Terezinih. http://www.youtube.com/watch?v=tXM6baugXwk Ljubav je moj grijeh, seveda. In včasih res. Kaže, da je hud greh. Evo me, nazaj. Danes je bilo pa po Ljubljani precej nevarno voziti. Nenavadno, praznik je, ceste skoraj prazne, a bolj nevarne kot v najhujši gneči. Ko sem šla čez Slovensko cesto (seveda čez zeleno), prileti ena Italijanka po Dunajski. S mobitelov v roko in čez čisto rdečo. Če je ne bi videla, bi pod pravim kotom udarila naravnost vame. Potem pa še en Kranjčan, tam naslednje križišče od sodišča, gospod izbere pas za levo, da boš šel v center, jaz izberem pas za naravnost, da grem na Tivolsko. Sredi križišča si premisli in rine, rine, rine naravnost vame. Jaz se ustavim, pojdi, če ne veš, kaj delaš. Nakar je oče dobil koleričen napad in vpil name, zakaj se nisem obesila na trobljo in mu jebala mater. Skratka, pestro.

 28. zogca said

  Jovančice moja, srce moje drago. 😛 Ta smajli še najbolj pošilja lupčka, čeprav v resnici ne. Tistega, ki lupčka, pa nimamo. Imam tudi zate eno pesmico, če jo boš lahko odprla. http://www.youtube.com/watch?v=PfmWnD3EtwQ

 29. zogca said

  Sploh nisem včeraj opazila zaradi vsega napisanega “sranja”, da je na forumu debata o moji najljubši nadaljevanki, in sicer Fina gospa. O njej sem že pisala na blogu. https://zogca.wordpress.com/2008/06/05/zenska-ki-si-jo-potihem-zelijo-mnogi-moski/

  Ena mojih najljubših scen …

  Za polulat se od smeha. 😆

 30. piff said

  Očitno zadeva na monu še ni končana, ker se spet odpirajo teme o tebi in zakaj si zbrisana.
  Toliko, da veš in se psihično pripraviš, ker bodo verjetno spet pljuvali po tebi.
  Potem pa seveda zbrisali.
  Drži se.

 31. zogca said

  Pogledala sem, da. In videla.

  Kakor tudi vidim, da je najbolj aktiven gospodič po imenu Adam. Trenutno sicer piše tudi z nickom 2008, ampak Adam. Uporabi iskalnik in ti bo vse jasno.

  “Kar se mene tiče gre za človeka, ki ni vreden tega imena.”

  Nisem človek po njegovo. Blazno se sekiram.

  “Boljše vprašanje bi bilo, kdo je zloben, in, ali podpirate zlobo. Odgovor je na dlani.”

  Pa še poosebljenje zlobe sem, odlično.

  Kot sem že napisala, iskalnik in ti bo marsikaj jasno.

  Ni vredno.

  Prav je, da Primož izbriše. In on ima zaradi tega sranja zdaj tudi uničene praznike. Pa je sam vse to zakuhal. On je šel odpirat Pandorino skrinjico. Ne vem, kaj je mislil, da bo dosegel s tistim “naj bo vse javno, naj se vse ve, jaz vam bom razkril”, ampak … To nenormalno zanimanje za Žogco je sprožil on, ki žal ni v stanju predvideti posledic svojih dejanj.

 32. zogca said

  Jaz pa sem, ne vem, ali si videla, predvidevam, da si, lepo in vljudno prosila, in to večkrat, da se ne odpirajo teme o meni. Kar je najhuje, potem celo izpade, da jih jaz odpiram. Jaz, ki lepo in vljudno prosim, da se tega ne počne. Ker to nikomur ne koristi. Ljudje se zabavajo, vidim, ampak ni lepo do mene, da se zabavajo na moj račun. Vsekakor bi se lahko vsaj na vsake kvatre enkrat vprašali, kako bi se počutili, če bi nekdo to delal njim.

 33. piff said

  Imaš prav, res ni vredno.
  Prosim te, zdrži in ne odgovarjaj in se ne oglašaj v te teme, ker ni vredno. Ne se branit, ker jim tako daješ samo energijo in zanos za novo pljuvanje.
  Če ti je težko, piši tukaj, ti bomo pomagali.
  In kar se mene tiče, je Primož dobil točno to, kar je iskal.
  Vedno bolj verjamem, da velja, da za vsako rit palca raste.

 34. zogca said

  Saj se ne. Danes sem samo še enkrat napisala, da lepo in vljudno prosim, da ne odpirajo tem o meni in to je to. Kar pa se Primoža tiče, on je žrtev svoje lastne paranoje in to sem mu jaz tudi povedala. Nobenih težav ni bilo takrat septembra, prav nobenih, debatirali smo o tistih Odejinih posteljninah, pa MON-ovih vrečkah, vse luštno. Ko ga je prijelo, da on se mene mora znebiti za vsako ceno, me spoditi … Takrat se je začelo vse to sranje. In z vsako stvarjo, ki jo je naredil, je naredil še večje sranje. Kriva pa sem seveda jaz, ker se nisem po njegovem ukazu razblinila v prah. Hotel pa je … Ne vem, kaj je hotel. Mene izbrisati izpred oči bivšemu, da bo čim prej vse isto lahko ponovil s kakšno drugo gospodično. In najhuje mi je … Moji najboljši prijateljici je na mejl pisaril, kako ima on mene pravzaprav rad in mi želi vse dobro. Ne vem, res ne vem.

 35. Janis said

  “Sploh nisem včeraj opazila zaradi vsega napisanega “sranja”, da je na forumu debata o moji najljubši nadaljevanki, in sicer Fina gospa. O njej sem že pisala na blogu.”

  Videla sam samo ene par epizod – Sheridan je gej? 😀 Hehe 🙂

 36. zogca said

  Sheridan je nedvomno gej. Kar je jasno vsem, razen seveda njej. Blažena nevednost. :mrgreen:

 37. zogca said

  V bistvu je mamica zelo vesela, ker ima tako dobrega prijatelja, s katerim skupaj izbirata zavese in kupujeta svilene pižame. Mamica je zelo vesela, ker se zaveda, da je bolje, če se ogne dekletom, dokler ne konča študija. 😉

 38. Janis said

  O madona 😀 Kako angleško 😉

  A se meni samo zdi ali je mož njene kobajagi bogate sestre transvestit? 😀

 39. zogca said

  Tudi to je res.

  In koliko težav ima Hijacinta s tem. Ajoj. Ampak njemu se ne more odreči, kajti velika hiša, bazen, savna in celo prostor v hlevu za ponija. Je pač imeniten gospod (beri premožen), ampak hudir, s to eno napako.

 40. Janis said

  Angleži se znajo zmeraj sijajno delat norca iz samih sebe 🙂

 41. zogca said

  Zato pa je njihov humor … Že res, da imam dve, tri ameriške nanizanke, ki jih rada gledam, ampak vse druge so pa angleške. Jih imam več kupov zloženih zraven televizorja. Fina gospa in You rang, milord bi bili nekako moji najljubši.

 42. Janis said

  Jaz pa še zmeraj pravim, da so nesporni vrhunec angleškega humorja Monty Phytoni.

 43. zogca said

  Meni pa … Gledala sem deset minut in ostala ravnodušna. Bi bila morala vztrajati?

 44. Janis said

  Ne vem. Nekaterim oni nikoli ne potegnejo, ker so oni iz vsega delajo norca na zelo absurden in blasfemičen način, ki ti mora bit blizu, ampak SE delajo norca, ni kr neki.

  Je pa najbrž lažje začet z njihovimi filmi kot skeči. Ker smo ravno v decembru, priporočam Life of Brian 😀

 45. zogca said

  Ko smo že o norčevanju iz samega sebe … Naj Primožu pošljem sms, da se privleče pred računalnik? Si videla, kaj počnejo? Mi je pod častjo komunicirati z njim, ampak tole pa … Tema o Žogci na temo o Žogci, vsaka bolj bruhalna od naslednje.

 46. Janis said

  Mah, zakaj bi? Začni se norčevat iz same sebe tukaj, to bo vsakemu vzelo vso moč 😉

  Poglej (žal pokojnega) montyphytonovca Chapmana: bil je zdravnik in bil je gej, ampak se na ekranu najbolj dela norca ravno iz zdravniških in homoseksualnih tem 😀

 47. zogca said

  Mogoče res, da. Imela sem že telefon v roki. Veš, kaj je najhuje? Da je meni zdaj Primoža žal. Vem, da mi ne bi smelo biti, ker njemu ni bilo nikoli žal mene. In ko berem tega Adama, katerega psihiranje se spomnim še izpred enega leta, pa njegovega visenja na forumu Psihiatrija, kjer je zdravil svoje težav z večvrednostnim kompleksom … Pa malo se mi bruha ob tem, da nekateri celo mislijo, da je Adam moj bivši fant. Fuj. Me je pa lovil po forumu in mislim, da celo vabil ven. Ko sem mu napisala, da je oboževalcev veliko in naj se postavi v vrsto … Zdaj pa izkoristi vsako priložnost, da napiše, da jaz nisem človek.

 48. Janis said

  Empatija prevlada nad sovraštvom/odporom/zamerami. Vsaj pri zdravih ljudeh.

 49. zogca said

  Prav noro mi je, kaj ta človek piše.

  Sicer pa zdaj kot vzdevek 2008 lovi ženske po starševskem čveku in razlaga, kako zelo nadpovprečne morajo biti, da bi morebiti lahko ustrezale njegovim kriterijem.

 50. zogca said

  In zdaj ena hoče Primoževo fotografijo, ker je razumela, da sem seksala s Primožem. :mrgreen:

 51. Janis said

  Sem šla pogledat. Jao, takega duha iz steklenice si pa jaz ne bi spustila na glavo. Bumerangi, bumerangi.

 52. zogca said

  Jup, zdaj sem pa menda že s Primožem seksala.

 53. zogca said

  Kaj vse je bilo že v moji ta mali, jaz pa tega niti ne vem. 😉

 54. Janis said

  Vidiš, če bi se držala Maxi, teh špekulacij zdaj ne bi bilo, hehe.

 55. zogca said

  To je res, točno bi se vedelo. Zdaj pa mi bodo pripisali vse tiče, ki so kadarkoli imeli karkoli opraviti z MON-om.

 56. maxi said

  Uuuf, kak kažin je pa zdaj na MON-u.

  hehe…Janis 🙂

 57. zogca said

  Norišnica. Niti teveja ne morem v miru gledati.

  Odslej seksam samo s teboj, Maxi. :mrgreen:

 58. maxi said

  Ja saj…bova mogle to za pr mej vzet..hehe
  Potem bo šele blisaklo Primožu…kje pa on zastopi kaj takega. 🙂

 59. zogca said

  Ko bi midve skupaj v postelji bilo edino, česar on ne zastopi, bi bilo vse veliko lažje. 🙂

 60. NNN N said

  Žogca,

  najbolje bi res bilo, če ne bi več brala MON-a. Pa vem, da je to nemogoče, ko ljudje pišejo o tebi. Radovednost zmaga. Pred očmi pa imej, kako zelo nepopolni so ljudje, ki pljuvajo po tebi. Sigurno niso zadovoljni, če se izživljajo na takšen način. In, upam, da ti bo vsaj malo lažje.

  Nisem imela pojma, kaj se je dogajalo, sem šla zdajle prebrat tele tvoje besede in se pridružujem mnenju, da se Primož s svojimi dejanji ni izkazal. Ne bi tega pričakovala od njega :((.

 61. zogca said

  Poslala sem sms, ker rada bi gledala teve.

 62. Spider said

  Meni je zadnjic Primoz poslal email in svojo tel.stevilko, ces, naj pa prosim poklicem.Da pa ni nic narobe.Ni mi padlo na pamet, da bi ga klical, ker ne vidim razloga, nisem jaz nek potrcko, ki bo na komando nekoga klical.Tem bolj, ker mi do zdaj ni poslal niti enega ptv. sporocila, ali cesa podobnega.Ce bi se rad pogovarjal z mano, se lahko na forumu.Tudi mejla mu nisem nazaj poslal, ker bi v tem primeru on vedel tocno, kdo sem.

 63. zogca said

  NNN N, to je absolutno presegle že vse meje ne samo dobrega, ampak tudi že slabega okusa. Res je, težko je ne brati, ko veš, da pišejo o tebi. Se pa ne mislim več vključevati v takšne debate. Lepo se jim prosila, naj tega ne počnejo, vendar jim očitno ni mar. Zabavajo se. In ne pomislijo, kako bi se počutili, če bi oni …

 64. zogca said

  Spider??? Je to kako povezano s tem, da pišeš na mojem blogu???

 65. Spider said

  Ja kako pa naj jaz to vem? Pisalo je samo, ce ga prosim poklicem.

 66. zogca said

  Bi lahko bilo karkoli drugega?

 67. NNN N said

  Žogca, že če se ne boš več oglašala tam, boš naredila veliko. Veš, kako zelo bi radi, da bi se še oglasila in da bi lahko še provocirali. Ne jim dati tega zadoščenja. Saj lahko tukaj klepetaš :). Ah, veš, ne pomislijo, kako bi bilo, če bi bili v tvoji koži, ker oni so še bolj fini kot Fina gospa (btw, tudi jaz obožujem to nanizanko :)) in v tvoji situaciji nikakor ne bi mogli pristati. In potem svizec zavije čokolado …

 68. Spider said

  Ne vem, kaj bi bilo drugega, ce bi bilo problematicno kaksno moje pisanje po forumu, bi ze bil prej kaj opozorjen preko ptv sporocil, verjetno.

 69. Janis said

  Ja, Spider je v letih za oženit, tako da lahko, da ima seznam potencialnih nevest zanj 🙂 Itak se na MON-u samo z ženskami pogovarja 😉

 70. zogca said

  O tem sem enkrat pisala na blogu. https://zogca.wordpress.com/2008/12/10/ne-meni-se-to-ne-more-zgoditi/ Ne, meni se to ne more zgoditi. Nič od tega se njim ne more zgoditi. Pa saj ne pravim, da me morajo razumeti, tolažiti, sočustvovati ali karkoli drugega, ampak tole … Seveda, ti isti ljudje niso kazali pretirano zanimanje zame, dokler ni nekdo spustil duha iz steklenice in šel razlagat, s kom natančno sem hodila … Kot da je ta podatek karkoli pomemben. In zdaj je nastalo to, česar se očitno ne da ustaviti. Kriva sem pa menda jaz, ker nisem izginila v nepovrat.

 71. maxi said

  hehe…ta pa res postaja že prav bizaren.

 72. Spider said

  Trenutno sem z eno tako zaposlen, da za druge nimam casa.

 73. zogca said

  Tisto sporočilo višje je bilo za NNN N.

  Maxi, ne čudi se, če boš tudi ti dobila kakšen mejl in telefonsko številko. Veliko preveč sodeluješ na blogu. :mrgreen:

 74. zogca said

  Jaz sem jih obvestila, kaj se dogaja na forumu, ampak očitno …

 75. maxi said

  hehe…..kamot, takšnih Primož-ev se jaz že dolgo ne bojim več.

 76. Janis said

  Jah, nekaj si moral zajebat, Spider. Če te zanima, ti bo najbrž razloženo.

 77. zogca said

  Veš, kaj je najhuje? Da se mu bo, ko bo videl vse to sranje, najverjetneje utrgalo. In spet ne bo zraven nikogar, ki bi mu rekel NE, ko bo šel delat novo pizdarijo. On ko ima koleričen napad … Tudi takrat ga ni mogel nihče ustaviti, ko se je šel “kliknite še na deset reklam in vam povem …”

 78. zogca said

  Počasi boste vsi, ki pišete na mojem blogu, morali na zaslišanje o svojih “sumljivih” namenih.

 79. Spider said

  Ne vem, kaj naj bi zajebal, ker je zraven pisalo “nic ni narobe”. V glavnem, zelo s emi je cudno, ker nikoli nisem prejel kaksnega pvt sporocila Primoza ali koga drugega, ki ima niti v rokah.Tako da sem vse skupaj lepo ignoriral.

 80. Janis said

  Mislim, da je življenje za vse veliko bolj enostavno, kadar se vsi pogovarjamo samo o seksu. Razen Spiderja, zanj je romantika 😀

 81. zogca said

  Maxi, mejl.

 82. Spider said

  Mmmmmmmm…romantika..ah ja…zivljenje je lepo.

 83. zogca said

  Spider, ne more ne biti nič narobe, če se potikaš po mojem blogu.

 84. maxi said

  To Janis….sex, sex, sex….he he

 85. Janis said

  No, kvečjemu kakšnih pervezij se bo navzel od nas :D, ampak glede na to, da je polnoleten, varuha njegove nedolžnosti najbrž res ne rabi.

 86. zogca said

  Končno so začeli brisati!!!

 87. piff said

  Evo, je že zbrisano.
  Skrajni čas.

 88. Spider said

  Janis,jaz mislim, da sem bolj perverzen od tebe.Samo da to uspesno skrivam.

 89. zogca said

  Jaz sem jih obvestila. Jaz, ki me vedno dajejo v nič in pljuvajo.

 90. PRABABI said

  Res moraš biti previden na cesti. Jaz grem sedaj ven samo, če je nujno.
  Nekateri so zelo neprevidni, pa z mobiji klepetajo in niso pozorni na promet.
  Jaz nikoli ne klepečem, pokličem pozneje nazaj, saj ne “gori voda” smo dejali včasih. 🙂
  Sem si že zavrtela Terezko in tudi Nedico. 🙄 in še 👿
  Previdna bodi. Lepo se imej in lahko noč!

 91. zogca said

  Piff, ampak ne pomaga, so že tri nove teme.

  Med drugim se zdaj išče moja fotografija. 🙄

 92. zogca said

  Babi, jaz tudi še kar naprej poslušam Terezo. Med drži gor. 😉

 93. Spider said

  Zogca, ti si absolutno najvecji zvezdnik mon-a vseh casov.Svaka cast.Zame v mojih najboljsih letih, ko sem bil nosilec pasu najbolj osovrazenega forumasa, to je tam nekje 2003-2005, ni bilo toliko zanimanja.Si brez konkurence.

 94. zogca said

  Vem, Spider, ampak hvala lepa za takšno popularnost. Je ne želim in je nikoli nisem želela.

 95. piff said

  Zdaj je dal pa še Primož svoj prispevek gor.
  Med drugim te je skurcal, ker si mu poslala SMS.
  Pa ta res nima vseh pik v glavi.

 96. zogca said

  Pička mu materina, prascu … “Če bi se, bi bil preprosto mir, vendar v vsako temo doda svoj pečat in tako se saga nikoli ne konča, ko preide daleč pa prosi, ne vem kako naj pri tej prošnji izrazim, naj brišemo.”

  Pa prasec točno ve, da nisem k nobeni od današnjih tem dodajala nobenega svojega pečata. Se je oglasil, da me še malo popljuva.

  “Upam, da sedaj veste zakaj brišemo. Ker tudi sama prosi.”

  Tako je, poslala sem sms. Ker so stvari šle tako zelo predaleč, da sem do tega imela pravico. Ampak zdaj je name prevalil prav vsa brisanja vseh živih, ki tudi niso pisali o meni.

  Bravo, Primož, bravo.

 97. zogca said

  Piff, ravno o tem pišem … Izkoristil je priložnost, da se še malo poserje po meni. Evo, to je naredil. Pa so danes veliko bolj kot po meni pljuvali po njem. V bistvu so se norčevali iz njega. In ne, ne bo, hvala, Žogca, da si nas obvestila. Ampak me bo šel pljuvat – do konca.

 98. maxi said

  Žogca sorry, ampak kaj si drugega pričakovala?

 99. piff said

  Še gruntam, da bi mu napisala ene dve krepki, samo ne vem, če je vredno.
  Ampak res no, šel je čez vse meje.

 100. zogca said

  Maxi, res, kaj sem pričakovala? Tip je lažnivec in sprenevedač brez sramu. Brez kakršnegakoli sramu.

 101. zogca said

  Piff, izkoristil je možnost, da se še malo poserje po meni. Kot vedno.

 102. zogca said

  Pa, mimogrede, sporočila sploh nisem poslala Primožu, ampak tistemu drugemu.

 103. zogca said

  Vrgel me je kot kost mesa sestradanim psom, ko se je šel “kliknite še na deset reklam in vam bom povedal …”

  Zdaj bo napisal tudi moj sms na forum. Samo to bo pozabil povedati, da ga nisem poslala njemu, ampak nekomu drugemu in mu je bil samo posredovan. Pa saj verjetno niti ne ve. Pol leta je kot suvenir na telefonu hranil eno moje sporočilo, ki pa ga nisem poslala njemu, ampak mu ga je tisti drugi posredoval. In sploh si ni dal dopovedati, da ga nisem poslala njemu.

 104. Boom said

  Oj! Sem eden tistih, ki je včeraj z vprašanjem “kaj je sploh bilo” pripomogel k požaru in me zdaj kar malo peče vest. Vendar ni bil moj namen provocirati, ker je dejansko vsa stvar šla nekako mimo mene, glede na tisto kar je bilo tu in tam napisanega po koščkih, pa se mi je tole z bananjem zdelo – niti ne vem kako naj rečem – otročje mogoče.

  Sicer pa se zadnje čase tam bolj malo oglašam, malo zaradi časa, malo pa, ker je vse skupaj že ratalo brez veze in že tako ali tako razmišljam, če se je sploh še vredno oglašati in še sreča, da mi ni treba tam iskati kakšnih resnih nasvetov :-)))

  Žogca, drži se.

 105. NNN N said

  Žogca, a tisti ta drugi je tvoj bivši? Pa kaj je narobe s tipom, da dovoli, da se vse tole dogaja??

 106. zogca said

  On se tako ali tako vedno strinja s Primožem. Čeprav, veš, ko se krijejo hrbti, potem izpade, da je v bistvu to njegova zamisel. Vse to, kaj je treba narediti z menoj, je prišlo od Primoža. Vse te stvari. Kar pa mojega bivšega ne opravičiti niti drobtinice krivde. Ko sem mu govorila, da me Primož preganja po forumu, mi je govoril, da si domišljam. Seveda, domišljam si. Pa me je. Ko mi je pisaril, da mi bo nagajal tako dolgo, dokler bom na forumu, mi ni verjel. Pa sem mu pokazala sporočila. In mi je verjel. Pol ure pozneje ga je Primož že prepričal, da on tega ni tako mislil … In do nezavesti. Jaz sem zanj v primerjavi s Primožem navaden kup dreka in zato je vedno Primožu dovolil, da z menoj dela kot s kupom dreka. In mu to dovoli še danes. Danes pa, za razliko od prej, pri tem tudi sam sodeluje.

 107. zogca said

  In poglej, nekdo je zdaj napisal, da sem jaz “tudi jaz pijem” in da se torej pogovarjam sama s seboj. Pa Primož zelo dobro ve, da to nisem jaz. Ampak tega ne bo napisal nalašč. Naj ljude mislijo, da sem jaz nora baba, ki se pogovarja sama s seboj. Jaz sem se pogovarjala z “tudi jaz pijem”, nisem pa nikoli pisala s tem vzdevkom. Tip je nefer do samega amena, pričakuje pa fer odnos.

 108. NNN N said

  Ja, koliko je pa ta tvoj bivši star, da dovoli, da mu Primož kaže smer?? 15 :((? Če bi bil to moj bivši, bi ga poklicala in mu takšne napovedala, da bi bilo joj. Ne, verjetno bi se kar do njega odpeljala in mu v živo zadevo predstavila :). Kako lahko Primoža tako zelo občuduje in se mu klanja?? Mi ni jasno.

 109. zogca said

  In ob istem času, ko se je pojavil Primož, so se pojavile tudi tri forumašice, ki mislijo, da sem bolna in zrela za psihiatrijo. 🙄

  In ob istem času so se pojavila tudi naslednja namigovanja: “Saj je jasno, kdo sproducira vedno nove in nove teme. Edina oseba, ki ima kaj od tega. Koliko vas je šlo včeraj zaradi novih tem brat njen blog?” Pa seveda ne bo Primož napisal, da jaz nisem odprla niti ene od teh teme, niti ena. Hoče, da sem jaz fer do njega, on pa niti en sam milimeter ni pripravljen biti fer do mene.

 110. zogca said

  NNN N, poglej, ta moški je eno leto spal pri meni, nima pa do mene 0 spoštovanja. Veš, kaj to pomeni 0??? Jaz česa takšnega še nisem doživela. Kot nisem doživela, da se en moški tako aktivno ukvarja z življenjem drugega moškega.

 111. zogca said

  Boom, hvala ti. Oprosti, da si čakal na moderacijo. Sistem je narejen tako, da moram prvi komentar odobriti, drugi gredo naprej sami od sebe. Saj nisi nič kriv. Poglej, on je odprl Pandorino skrinjico in tako ali drugače stvari uhajajo ven in se zadeva nadaljuje do nezavesti … Kriva pa sem jaz, ker obstajam. Ne on, ki se je vedel kot blaznež in se tako vede še naprej.

 112. NNN N said

  Meni je vse skupaj res čudno. Se vidva z bivšim še slišita? Pa na začetku je bil “normalen”?

 113. zogca said

  Zdaj se ne več. Nazadnje me je pred mesecem in pol peljal na kosilo in na šesturen sprehod. Mu je bilo hudo, ker sem žalostna. In kakor je sočustvoval z menoj. Pa bil je zgrožen nad tem, da je Primož vse to dal v javnost. Par dni pozneje je pozabil, nad kom je zgrožen in s kom sočustvuje in je tudi sam začel delati te svinjarije.

 114. NNN N said

  žogca, zdaj se bo stanje na forumu umirilo. Ni tvoj bivši vreden niti sekunde tvojega časa več, če sedaj pomaga javno prati perilo. Vzemi kakšno dobro knjigo v roke in poskusi odklopiti te MON-ovske jastrebe. Samo prežijo na žrtve :((.

  Maxi, končno berem Skrivnost :). Pa pozdravček Boom-u :).

  Jaz grem brat. Mirno noč vsem.

 115. lynx said

  Žogca, pa toliko si se bala, da bodo prazniki dolgočasni. 🙂

 116. Boom said

  Nobene potrebe ni, da se počutiš krivo bolj kot druga stran zakaj ter pred kom ali do koga?

  Pozdrav 3N + N tudi tebi :-), te je bilo pa zadnje čase bolj malo brat ali si se tud ti skrivala pod drugim nickom (kar ti niti ne bi zameril).

 117. smokva said

  ej zogca, a je tomaž res falirani poštar?

  😉

 118. zogca said

  Lynx, nisem se bala dolgočasja, meni ni nikoli dolgčas. Ampak tega sranja si pa za praznike niti pod točko razno nisem želela.

 119. zogca said

  Boom, fora je v tem, da imajo oni tam škarje in platno, lahko pišejo, kar hočejo, me predstavljajo kot noro, zmešano, utrgano in ne vem kaj še. Kar tudi počnejo.

 120. zogca said

  NNN N, vem, vem. Bila naj bi velika ljubezen, poglej, kaj je zdaj. Blatnje po forumu, mrhovinarjenje po forumu. In kar je najhuje, za to krivijo mene. Mene, ki nikoli nisem napisala, kdo je bil moj bivši fant. In če kaj, pela sem mu hvalospeve in ne blatila ga.

 121. zogca said

  Ne, Smokva, na poštarsko šolo je hodil Primož, ne moj bivši.

 122. smokva said

  aja, ok.

  jaz imam zate en nasvet: čimprej se zaljubi! to desce najbolj boli. ko je njihova bivša srečna z drugim.
  ja, vem, lažje rečt kot naredit. pa vseeno!

 123. lynx said

  Vražiček pa ti ne da miru, da ne bi bila z enim očesom na Monu. Kako gre že tista: “Vidimo, kar hočemo videti”.
  Po dolgem času sem pogledal na forum in zadeva je meni smešna in ne žalostna. Kaj misliš dokazovati kdo si in kdo nisi, kaj si napisala in kaj nisi? Zmeda, v kateri uživajo, se naslajajo in zdaj še norčujejo. Ne nasedaj. Ali pa se začni zajebavat še ti. Še pomagal ti bom.

 124. zogca said

  Smokva, zame je najbolje, da se z moškimi sploh več ne ukvarjam. Ko se ti en najčudovitejši princ prelevi v to, kar se zdaj dogaja … Kako naj sploh še verjameš v ljubezen, v karkoli?

 125. zogca said

  Lynx, ko vem, da pišejo o meni … Ne morem, da ne bi prebrala.

  Saj se zajebavam.

  Začele so pisati, da sem najprej seksala z enim, potem pa z drugim, pa sem napisala, da sem z obema naenkrat, z enim vaginalno, z drugim oralno.

 126. smokva said

  mah dej. en desc ni merilo za vse. nekoč se boš temu še smejala.

  punca, odlopi MON in vso žalost in tugo. razvedri se. na pravi način. uživaj življenje. pa ne pusti se mu. ker ko boš dosegla višji nivo, bo on to opazil in prišel klečepazit. je tak tip. rad špuka na karbit. od tega živi. začni ga že enkrat gledat iz pravega zornega kota, dost si brihtna in škoda te je.

  go on!

 127. zogca said

  Ja, ko me je spoznal, sem blestela. Bila sem vesela, zadovoljna, srečna, polna energije. In je to hotel tudi zase. Ko je to dobil, ko je dobil vse, kar je hotel, pa … Saj vidiš.

 128. zogca said

  “Mislim, da ni fer do udeležencev, da se zgodba tako ali drugače pogreva.”

  In to napiše on, ki je zgodbo dal v javnost. 🙄

  “Iz enega bloga se seli na drugega.”

  Le zakaj sem morala svoj blog preseliti, le zakaj? Ker mi ga je on izbrisal.

  Mene prosi, naj ne sodelujem v temi, da se ne bodo stvari pogrevale, on pa me blati, blati, blati …

 129. zogca said

  Za NNN … Prebrala sem na forumu, da si postala mamica otrokom sveta. Jaz sem tudi, že dva meseca. In sem ponosna. 🙂

 130. Boom said

  Saj verjamem, da lahko vse to zelo grize, vendar pa ne dovoli, da te grize preveč.

 131. lynx said

  V pravljicah se žabe spremenijo v prince in princeske. Ker pa življenje ni pravljica, je dostikrat ravno obratno. Princi in princeske se spremenijo …. ponavadi ne v žabe, ampak v kakšno drugo žival, recimo prasca, svinjo, konja, kravo… 😉
  Redki so, ki te metamorfoze niso doživeli, na lastni ali tuji koži.

 132. zogca said

  Boom, seveda me, to je moje življenje. Nekateri mislijo, da gledajo telenovelo in secirajo izmišljenjega junaka. In res, ne morem razumeti … Jaz nikomur nisem nič hotela, jaz nikogar nisem blatila, jaz sem samo pisala o svojih srčnih težavah, kot to počne na stotine drugih ljudi. In ne, nisem jaz kriva, da je Primož prišel na fiksno idejo, da bo celemu širnemu narodu objavil, koga točno jaz objokujem. In seveda, njegove zveste zagovornice tega ne razumejo ali nočejo razumeti ter opletajo z izrazi “maščevalna prasica” in podobno. Pa njim kdo kaj reče, ko pišejo čez svoje tašče, čez svoje može in sestre? Nihče nič. Če bi pa Primož objavil ime in priimek njihovih tašč, možev in sester bi pa cela zgodba dobila povsem drugo konotacijo, kajne? Sicer pa sem jaz svojega bivšega dvigovala v oblake in gradove dolgo, dolgo, dolgo. Dokler se mi ni zdaj s tem Primoževim početjem (ki seveda ima njegovo odobritev) popolnoma zasral.

 133. zogca said

  Lynx, ne boš verjel, ampak jaz je v bistvu nisem. Za svojega predbivšega lahko rečem, da je bil prvi dan isti kot je še danes. Človek s sicer celim kupom včasih težko prenosljivih napak, ampak dober človek. V nobeno žival se ni spremenil. Pa sem spoznala tudi moške, ki bi lahko imeli karakter kakšne živali, ampak tega niso skrivali in sem jaz ves čas to vedela. Zato tudi od njih nisem nič pričakovala. Tukaj pa je dejansko šlo – iz najlepšega princa v najgršo žabo. In nič od tega ni bilo potrebno, prav nič. Ker on z vsem tem sebi ni niti malo koristil, samo škodoval si je. Ne, nisem mu škodovala jaz, sam si je škodoval, ker nikoli ni znal reči NE, ko je Primož prišel še na eno “pametno” idejo.

 134. Mona said

  Kolikor “poznam” Primoža, je bilo samo še vprašanje časa, kdaj bo sam odprl topic v zvezi s tabo …:(. Ni prvič, da dopušča tak virtualni masaker, kot tudi ni prvič, da sam odpira temo, kjer je že iz naslova razvidno kam bo debata (za)šla …

  Kot je napisala že maxi:”Ne meči biserov svinjam!” Rez in konec.

  Drži se Žogca!

 135. zogca said

  To pa vem, ker je s tem on tudi začel. Ker jaz sem bila neka iks ipsilon brezvezna Žogca in moj bivši je bil še večji iks ipsilon, dokler se Primož ni odločil, da mora cel MON vedeti, s kom sem jaz hodila. In je to akcijo izpeljal brez mojega dovoljenja kot tudi brez dovoljenja mojega bivšega, kakor njegovega najboljšega prijatelja. Celo zelo jasno je takrat napisal, da ve, da dela v nasprotju z najinima voljama. Prav nič ga to ni brigalo, on je imel višji cilj. Kot ga ima vedno.

  Danes so se večinoma norčevali iz njega, merili njegov reakcijski čas in ga podjebavali. Da bi rekel hvala, Žogca, ker si nas obvestila, kaj se dogaja … Ne, je odprl temo, v kateri se je dobesedno norčeval iz mene. Ampak on je vedno samo uboga žrtev. In njegove zagovornice, ki bi mene poslale v umobolnico, se nikoli ne vprašajo, ali je normalno, da se en odrasel moški tako aktivno ukvarja s svojim prijateljem in njegovim nekdanjim dekletom. On bo rekel po službeni dolžnosti, jaz pa vem, da to nikakor ni res.

  Držim se, hvala. 🙂

 136. Boom said

  Tisti, ki to počnejo s tem veliko povejo o sebi in res ni potrebno, da se oziraš na njihova mnenja. Kar pa se objave tiče, je medvdedjo uslugo naredil njemu, in ne tebi. In, če je vse res, kar si povedala, potem si jo tudi zasluži. Vprašanje je le, če se te usluge zaveda.

 137. zogca said

  Moj bivši se prekleto dobro zaveda, da je Primož s tem, kar je naredil, veliko bolj kot meni škodoval njemu. Kot se zelo dobro zaveda, da sem bila jaz tista, ki sem skrbno skrivala njegovo identiteto, četudi sem ves čas plozala o njem, Primož ga pa je prodal dobesedno za burek. Če sklepam iz osemurnega pogovora, ki sem ga imela ob kosilu in na sprehodu z njim dan po tem dogodku. Ampak, kakor vidiš, on Primožu ne zameri nič, mene pa obravnava kot zločinca. Sem mu pa povedala to kruto resnico, da … Če se lekcije ne naučiš takrat, ko je še poceni, se jo boš naučil, ko bo zelo draga. S tem ne želim reči, da je Primož neko pokvarjeno bitje, ki ga bo zajebalo, daleč od tega. Samo meje ne pozna. Mnogi ljudje hodimo po raznih mejah, vključno z menoj, ampak vseeno vemo … Do tukaj, naprej pa ne več. On tega ne ve. In tudi posledic svojih dejanj žal ni sposoben predvideti. Ker on je s tem, da bo celemu MON-u objavil ime mojega bivšega fanta meni grozil kar nekaj časa. Ves čas v smislu “potem bodo pa vsi videli, kakšna prasica si”. Niti za trenutek ni pomislil, da se bo zgodilo to, kar se je. Da se je ljudstvo zgražalo nad njegovim početjem. Še manj je predvidel to, da se zadevo potem ne bo pojutrišnjim že pozabila. Ampak dokler ima on nekaj zvestih privržek, pa jih je res samo peščica, ki pišejo “ubogi Primož, Žogca za v umobolnico”, se ne pisanje drugih požvižga. Na to, da bi ga ustavil kdo od njegovih, pa tako ali tako lahko pozabim. Jaz sem mu večkrat zelo dobronamerno napisala, ampak ne dojame … Ni njegova težava do, da jaz pišem na MON-u, njegova težava je njegovo neprimerno odzivanje na moje pisanje. To je tisto, zaradi česar ga ljudje potem podjebavajo. On tega žal ne dojame.

 138. Boom said

  Ne razumem zakaj bi z objavo njegovega imena ti izpadla prasica. Pa saj niti ni pomembno. Brez veze je, da se še ukvarjaš s človekom, ki tega niti ni vreden.

 139. Janis said

  Ne bom ti rekla, da sem ti rekla, da ne pošiljaj SMs-ov in se distanciraj od vsega LOL

  Sicer pa mene nobena od sprtih strani noče poslušat, čeprav obe prav dobro vesta, da imam prav. Še en LOL

 140. zogca said

  Prasica, ker se nisem spokala s foruma. Pa čeprav ga zadnja pol leta na forumu nisem omenila niti kot xy, ampak sem pisala o čisto iks stvareh. Primož pa ima tako ali tako svojo zgodbo, ki jo vedno prodaja in v kateri izpade žrtev. Popolnoma nedolžna. Kot je danes napisal “Sem na počitnicah in tokrat sem odprl računalnik, ker sem dobil SMS, če je bilo brisano včeraj in danes dopoldan, to nisem bil jaz.” Jaz sicer ne vem, kje on je, vem pa, da sem včeraj, torej na božič, poslala sporočilo bivšemu naj se spravi brisat, tisti, ki pa je brisal, pa ni bil moj bivši, ampak Primož. Pač, stvar je elegantna, kliknem na njegov (Primožev vzdevek) in vidim, da je bil on tisti, ki je bil gor. In vem, da je bil včeraj (četrtek) gor ob 13h, 14h, 17h in še parkrat. Kot vem, da je bil gor danes zjutraj in je izbrisal, kar so nasrale sinoči. Kot vem, da je bil gor danes ob 13h in je izbrisal, kar so nasrale dopoldne. Ali ne dojame, da se ob njegovem vzdevku izpiše ura, kdaj je bil zadnjikrat gor? Vsaj to bi izključil, če se gre pisanje teh laži? In ne vem, zakaj pred ljudmi hoče skriti, da je on brisal? Kar se mene tiče, je prav, da je brisal. Ampak on se je šel foro … Brišemo, ker Žogca tako hoče. Sploh pa ne brišem jaz, ampak nekdo drug. Takšne bedne in prozorne laži.

  Res pa je brez veze, da se s tem ukvarjam in da sem sploh kogarkoli obvestila o tem, kaj se dogaja. Če bi bila tisto, kar nekate pišejo, da sem, bi brala, kako serjejo po Primožu (kajti danes so večinoma po njemu) in bi se sladko smejala. Meni pa se je, kot sem zgoraj napisala, celo zasmilil. Ampak on samo plete, plete, plete neke mreže in sestavlja neke zgodbice …

 141. zogca said

  Janis, jaz sem čutila, da je prav, da to naredim. Če so oni prasci, meni ni treba biti prasica. Sicer se pa dobro delo ne vrednoti po tem, ali ga je oni na drugi strani pripravljen ceniti. Po njegovi uvodni srački, sprenevedavi in lažnivi, mi je pa tako ali tako … Pač Primož je Primož in bo to tudi ostal.

  Ni mi pa jasno, kako ta tipson ne vidi, da je dobil posredovano sporočilo in da ni prišlo od mene. Se to ne vidi ali kaj? Se mi zdi, da bo spet sms kot suvenir hranil naslednja pol leta. Kot je naredil s prvim posredovanim sporočilom. Pol leta je potreboval, da je dojel, da mu v resnici jaz nisem poslala tega sporočila. Kot sem že izjavila, zvestejšega oboževalca še nisem imela.

 142. zogca said

  Sploh pa jaz nisem prosila za brisanje v smislu … Brišite zaradi mene, poglejte, kaj se piše o meni, ampak sem samo napisala, da je “sranje” na njihovem forumu. On pa je to obrnil, kot da rešuje mene. Če bi šlo zame, bi se on požvižgal. Norčevali so se iz njega in to v najmanj desetih temah. On pa kakor dela uslugo meni. Ker drugače, če ga jaz ne bi prosila, pa kakor tega ne bi izbrisal. 🙄

 143. Janis said

  “Janis, jaz sem čutila, da je prav, da to naredim.”

  Vsi dobimo nazaj posledice svojih dejanj. Ti, on, jaz, vsi. Vidva s Primožem sta kot Sartrov pekel – drug drugemu.

 144. zogca said

  Kar se mene tiče, sem jaz naredila prav. To, da je on potem jokcal po forumu, kako sem ga jaz prosila, da to pobriše … Je zame samo še en dokaz, da je navaden sprenevedač. On bi to pobrisal takoj, ko bi videl. Pa pač ni bil zraven, da bi videl. Je pa zanj vedno … To sem naredil zaradi nje. To sem naredil zaradi njega. To sem naredil zaradi nje. To spet zaradi njega. Ta Primož je en tak dobrotnik, ki nič ne naredi zaradi sebe, vse dela zaradi drugih.

 145. Janis said

  Ker imaš po tvoji razlagi usmiljenje z njim? Saj mojo filozofijo o usmiljenju dobro poznaš.

 146. zogca said

  “Iz enega bloga se seli na drugega” mi je pa izjava vseh izjav od nekoga, ki mi je pobrisal blog. Če zakaj se je Žogca selila iz enega na drugega? Moja prijateljica, ki je imela to smolo, da jo je zasul z mejli, je, ko sem ji prebrala, kaj je danes napisal na forum, samo ponovila to, kar ji je bilo že prej jasno … Da se mu je sfuzlalo in da očitno ni nikogar, ki bi mu to povedal. Ali kot so ženske včeraj pisale na forumu … Če bi se njihov mož toliko ukvarjal z eno iks žensko, bi jih ORNK skrbelo.

 147. zogca said

  Meni ga je bilo žal, ko sem videla, da se prav norca delajo iz njega. Čeprav, in to sem napisala, sem se zelo dobro zavedala, da se mi smili človek, ki do mene ne pokaže niti drobtinice usmiljenja.

 148. zogca said

  Folk mu odpira teme tipa “Je Primož že povečerjal” in potem notri besedilo “Me zanima, v koliko minutah bo pobrisal.” Ali pa “Ali mislite, da Primož si spi in se lahko mirno zajebavamo do jutra”. In da se gre potem on sprenevedat, da je to pobrisal zato, ker sem ga jaz prosila, ker meni dela uslugo. Večji sprenevedač od njega je samo moj bivši fant.

 149. Janis said

  Odraslih ljudi ti ni treba ščititi pred posledicami njihovih dejanj. Če ga serjemo, kdorkoli od nas, moramo tud stisniti zobe, ko jih dobimo po hrbtu. Tako je, to je življenje. Kar se pa tebe tiče, je skrajni čas, da narediš korak naprej in nehaš premlevati bivšega. Ne podaljšuj faz žalovanja, treba je naredit korak naprej.

 150. zogca said

  Sploh ne vem, kam naj korakam, tako žalostna in brez vere v karkoli.

 151. Janis said

  Naprej.

  Poglej, tako kot ti Nevenki dopoveduješ določene stvari, ki ti jih sedaj še ne verjame, tudi ti meni ne verjameš, da veliko razočaranje v ljubezni ne pomeni, da ne boš več nikogar ljubil in da boš moral imeti do vsakega neko distanco, ampak da se zgolj naučiš ne bati se bolečine. Ne verjameš mi pa zato, ker ti je to v tvojem trenutnem stanju povsem nedoumljivo. Ampak to so ti koraki naprej.

 152. zogca said

  Tako zelo težki so ti koraki, toliko me je izčrpalo vse to, kar se je dogajalo, toliko mi je on vzel vero v ljubezen, tako zelo me je razočaral, ne samo kot moški, ampak tudi kot človek … Ne vem, Janis, kaj bo. Kot sem napisala Nevenki, ki je potolčena vsak dan … Jaz nisem. Večina dni je kar v redu. Ne, nisem vesela, ampak tudi na smrt žalostna nisem. Potem pa pridejo dnevi, ko … In da, tudi to me boli, vem, da me ni smelo, da nekdo tako zelo hoče, da bi izginila, prenehala obstajati, se razpršila v nič, samo zato, da bo on lahko v miru (brez neke slabe vesti) vse to, kar je prodajal meni, zdaj prodajal neki drugi. Če imaš čisto vest, verjetno nimaš potrebe, da bi tistega drugega izbrisal s planeta Zemlja. Kako jaz in moj predbivši lahko vsak dan poslovno sodelujeva, pa nobeden od naju ni tekel k direktorju govorit, da je treba drugega odpustiti.

 153. zogca said

  Sem šla zdaj brat, kar mi je prej ušlo. Nič čudnega, da tretjina folka misli, da sem jaz seksala s Primožem. Nič čudnega po tem, koliko se ukvarja z menoj.

 154. Janis said

  Rane se celijo počasi. Ampak se zacelijo. Edino takrat se ne, če nonstop drezaš vanje. Moraš pustiti, da se tvoje rane začnejo spreminjati v brazgotine. In res je, ko imaš enkrat brazgotine, nisi nikoli več isti kot prej. Ampak še nekaj je, česar še ne veš – dokler nimaš brazgotin in jih ne znaš nosit s ponosom, nisi pripravljen na ljubezen, ki se ne boji bolečin, razočaranja, izdaje, čeprav se zaveda, da se to lahko zgodi.

 155. zogca said

  Vem, Janis. In to me boli, da me razglašajo za neko maščevalno prasico, ki je hotela nekomu škodovati. Nikoli jaz nisem ne na forumu ne na blogu napisala, kdo je moj bivši fant. Elegantno se pozablja, da je bil Primož tisti, ki je to lansiral v javnost, sprožil celo to zdraho … Boli me, ker njemu, svojemu bivšemu, nikoli nisem želela nič slabega. Ja, me je bolelo. Ja, sem trpela. Ja, sem si lajšala rane z jokanjem in stokanjem. Ja, sem kdaj tudi kakšno krepko napisala čez njega, ampak nikoli nisem hotela, da bi vsi vedeli, o kom pišem. Pa so izvedeli, ker jim je Primož povedal. Jaz pa sem izpadla prasica, ker sem blatila človeka z imenom in priimkom. Pa mu jaz nisem dala ne imena ne priimka, Primož mu ga je dal. Ker je hotel, da vsi vedo vse. Mene to boli. Ker vem, kako rada sem ga imela, kako dobronamerna sem bila do njega, nazaj pa sem dobivala samo slabo, slabo, slabo. In potem se ljudje čudijo, da sem zagrenjena.

  Vem, kot sem jaz napisala Nevenki. Rana se bo zacelila, brazgotina pa bo ostala. In vidim, da bo velika. On, sprenevedač, pa mi niti enkrat ni rekel oprosti. Tudi to mene boli. Vem, ne bi smelo, pa me. En dan tvezi, kako razume mojo bolečino, drugi dan dela takšne svinjarije.

  Velikokrat si mislim, da bo bolje, če življenje preživim sama. Ne sama v smislu brez prijateljev, ampak sama brez partnerja. Ko pomislim, da bi mi še nekdo naredil, kar mi je on, me tako naplahtal s forami “meni lahko povsem zaupaš, kajti jaz te ne bom nikoli izdal”, potem pa počel takšne stvari … Vse me mine.

 156. Janis said

  Še je življenje za tem, kar čutiš sedaj.

  Na koncu si zmeraj sam in tebe ne sme brigat, kaj si nekdo misli o tem v virtuali. Virtuala ni pomembna, pomembno je to, da znaš vstati sam.

 157. NNN N said

  Žogca, zanimivo, da ti je tale bivši tako prirastel k srcu. Jaz sem ga enkrat videla v paru s Primožem in je proti njemu deloval tako brez energije. Ampak vem, kakšne smo, da moramo pozdraviti svoje srčne rane. Če je le možno, klepetaj tule in se ne oglašaj na MON-u. Bom jaz tudi še kdaj sem gor prišla :).

  Boom, na MON-u res nisem preveč visela, ker sem bila letos zares pridna in se zakopala v delo, pa se izobraževala, pa … Da izveš, kaj se skriva pod tremi pikicami, mi pa na mail piši.

  Dobro jutro vsem :). Jaz moram pa stanovanje pospravit :(.

 158. NNN N said

  Aja, še tole: še kup tipov bo prišlo in takrat se boš res samo še smejala tem dogodivščinam. Si brala Skrivnost? Mislim, da bi tudi tebi koristila :).

 159. zogca said

  Janis, vstala sem povsem sama. Zdaj mi mora pa kapućino pomagati, da se zbudim. Veš, kako pravijo? http://www.youtube.com/watch?v=poUoCggQZd0

 160. zogca said

  NNN N, hmmm, ti si ga pa res videla. Res je, deluje kot bi bil na pol mrtev, tak tih in miren deluje. Čeprav v resnici ni. Je samo zadrgnjen. Moja najboljša prijateljica zanj pravi, da je popolna mimoza. Ampak jaz sem to zagrenjeno mimozo imela najraje na celem svetu in to je to. Raje uporabim preteklik, preden me bodo proglasili za popolnoma noro. Ampak ko te nekdo gleda in posluša s takšnim navdušenjem, ko te več ur boža po laseh in ti govori, kako mu lahko popolnoma zaupaš, ker te ne bo nikoli izdal, ko te prosi, ali lahko vstane ob štirih zjutraj, da te bo ob petih peljal na postajo … Misliš, da te ima najraje na svetu in te bo vedno imel rad. Vse sem mu verjela, NNN N, vse. In nič ni bilo res.

  Nisem brala Skrivnosti. Sem pa Izbrani (to je eno od deklet, ki piše na blogu) obljubila, da jo gotovo preberem.

 161. lynx said

  Gleda in posluša z navdušenjem, boža po laseh, govori lepe besede, pelje na postajo…… mnogo, mnogo premalo.

 162. zogca said

  Vidiš, kako naivna sem? Kako malo je potrebno, da me nekdo prepriča, da me ljubi in me bo vedno ljubil?

 163. MONica said

  Prebrala sem Primoževo temo. Moj vtis je, da uživa v pozornosti, ki jo dobi na tvoj račun.

 164. zogca said

  Monika, ne vem, ali uživa. Če pa res uživa, potem ni normalen. Vidim pa, da bo tema kmalu imela 4.000 ogledov. In se z njo dogaja podobno kot s Primoževo temo “kliknite še na deset oglasov in vam razkrijem še eno podrobnost o Žogcinem fantu”. Zanimivo je, da takšen ljubitelj eksihibicionizma ne odpre teme z naslovom “Žena mi ne da seksati”. Tudi tako bi verjetno zbral 4.000 ogledov, ampak ne, raje na račun Žogce.

 165. zogca said

  Pa še to. Nobena od Primoževih zagovornic se nikoli ni vprašala, koliko podrobnosti iz Primoževega življenja, sočnih in manj sočnih, sem mimogrede na uhelj dobila jaz, ki sem eno leto hodila z njegovih prijateljem. In se ni nobena vprašala, zakaj se jaz nikoli nisem čutila poklicano, da o tem razpravljam javno na forumu, on pa se je, verjetno poslan od Boga, čutil poklicanega, da piše o tistem, kar je vedel o meni.

 166. maxi said

  Žogca, ej….STOP!!
  Dej, za svoje dobro nehaj. Imenuj ga prasec, svinja…spluvaj, kriči, karkoli. Vzami si še dan in potem….CUT! Kot, da ne obstajajo več, dejansko ne obstajajo več zate. To je njihova želja, spoštuj jo, predvsem zato, da sebi narediš uslugo….in ja, kot je rekla Janis (že zdavnaj) je čas za korak naprej…

  Ljubi bog, mene boli toliko se mrcvariš… 😦

  NNN N…fajn, fajn…ko prebereš Secret, imam še par naslovov na zalogi, ti samo reci… 😉
  (tudi mene zanima, kaj je za …ki si jih napisala Boom-u 🙂 )

 167. zogca said

  Maxi, meni dol visi za njihove želje in spoštovanje le teh, prav res, ker ljudi, ki delajo to, kar so naredili oni, nisem dolžna spoštovati. Ne morem se delati, da ne ostajajo, če pišejo o meni. Razumeš?

  Poglej, kaj se spet dogaja. Ena je odprla temo, zakaj na blogu ni nobenih podrobnosti, da ona hoče podrobnosti na blogu. In poglej, kaj ji ena odgovori: “Se ne čudim, če jo je xy zapustil. Žogca, če bi imela človeško dostojanstvo in se spoštovala, bi živela naprej tako, kot se spodobi. Se ti ne zdi, da se lahko vsak človek odloči, kako in s kom bo živel? Tudi ta moški, s katerim si pač imela, kar si. Žal mi je, a take ljudi, ki počnejo to, kar ti, človek ne more spoštovati. S svojimi “izpadi” obremenjuješ tudi druge! Je to tudi posledica praznikov in tega vzdušja? Poišči si strokovno pomoč, v tem času še posebej!”

  Pa, pizda ji materina, a sem jaz kriva, da ljude odpirajo teme? Moji izpadi? Jaz sem kriva, za teme, ki jih na forumu odpirajo drugi ljudje???

 168. zogca said

  Jaz imam vsega dovolj in bom nesramna.

  Opravičujem se, ampak nesramna bom.

  Jebem ti mater, res ti jo jebem. Kakšni moji izpadi? Tisočkrat sem vas prosila, da ne odpirate tem o meni. In vi jih odpirate. Ko pa nekdo odpre temo o meni, mi takšne, kot si ti, pišete o mojih izpadih. Nobene od tem o Žogci nisem odprla jaz, nobene. Kar vam je spodaj tudi potrdil Primož. Kot vam je napisal, da sem neštetokrat prosila, da nehate odpirate teme o meni in me pustite pri miru.

  Pustite me pri miru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Evo ti izpad, če si hotela izpad.

  Mrhovinarka.

  To je pa moj odgovor njej, ker zdaj so mi pa do konca popustili živci.

 169. maxi said

  “Maxi, meni dol visi za njihove želje in spoštovanje le teh, prav res, ker ljudi, ki delajo to, kar so naredili oni, nisem dolžna spoštovati.”

  Spoštovat njihove želje si dolžna zaradi sebe bolj, kot zaradi njih.

  Ok, dej….si duška, nadaljuj…
  Od jutri dalje pa ne beri več, sploh več NE BERI…

 170. Boom said

  žogca, dej no, tole je res mrcvarjenje same sebe. To, kar je Janis gor napisala, drži. Sem včeraj nekaj podobneg hotel tudi sam: mrcvarijo nek nick v virtualnem prostoru. Brez veze.

  @ NNN N, ne vem, če si dobila moj mail. Email.si spet nekaj šteka. Bom zgleda ga moral drugje odpret.

 171. zogca said

  Vem, Boom. Ampak je ženske se ne zavedajo, da je za tem nickom živ človek. Rada bi jih videla, kako bi se počutile, če bi to nekdo delal njim. To pa ne, to se pa ne bi smelo, to bi bilo pa grdo.

 172. maxi said

  Dej Žogca, ne boš mi rekla, da nisi zmožna vse odmislit?! Ker, če res nisi, potem je tu dilema…

  Kaj te briga, kaj se ta ženska zaveda….seveda za nickom je živ človek (v tem primeru TI), ki pa stran od virtuale živi svoj lajf, torej…

 173. zogca said

  Lačne krvi, lačne krvi, lačne krvi.

  To je to.

  V bistvu sem jaz popolnoma nepomembna.

  One se zabavajo.

  Saj mi je to jasno.

 174. NNN N said

  Punca, jaz te zelo, zelo razumem. Ne vem, če se spomniš moje zgodbice, ampak jaz sem čez čas enostavno odklopila forum. Zdaj vem, da moraš prebrati vse, kar pišejo o tebi, ker sem bila jaz enaka, in mislim, da bi marsikdo tu gor tudi tako ravnal. Ampak zares poskušaj ne odgovarjati, ker potem enostavno ne bodo imeli več o čem pisati.

  Jaz sem si takrat začela dopisovati s parimi ljudi preko maila. Je zelo pomagalo. O zadevi sem morala govoriti, vendar ne javno, jastrebicam na očeh. So ljudje, ki razumejo, da se življenja vseh ne peljejo pač po neki ustaljeni poti. In smo punce, ki si ravno tako težko dopovemo, da je nečesa konec. Tudi ti še nisi prebolela in se sprijaznila s tem, zato govori z nami. Lahko pišeš meni in še marsikateri tu gor. Vem, da te nezaceljene srčne rane bolijo. In nekdo lahko pač le z roko zamahne, drugi pa prebolevamo in prebolevamo in se ne moremo sprijazniti. Ampak z glavo skozi zid zares ne gre.

  V ponedeljek pojdi v knjižnico in si sposodi Skrivnost. Mislim, da je v tem trenutku zelo dobro branje zate.

  Maxi, zdaj imam doma tudi kup knjig Louise Hay. Kaj pa ti še predlagaš?

  Boom, maila nisem dobila. Odpri si ga na gmailu, email je beden. In si bom enkrat vzela čas in tebi in Maxi napisala vse o treh pikicah :).

  Žogca, še enkrat, ne več javno parlamentirati, prav :)?

 175. NNN N said

  Pa kapo na glavo, rokavičke gor in ven na mraz, veter in snegec. Se boš takoj vsaj 10 % bolje počutila :).

 176. zogca said

  NNN N, danes si bom dala duška, res si bom. Ves ta čas sem bila prijazna, prijazno odgovarjala, prijazno prosila. Nič več. Zdaj pišem samo še takšne stvari.

  Ne vem, kaj bi nekatere rade. Da jim na blogu objavim še pornič, da bodo lahko analizirale vse do zadnje dlake. Ampak potem verjetno niti do ne bi bilo dovolj. Bi hotele še rentgenske posnetke. Nikjer konca in kraja temu sranju. In kar mi je najhuje, potem se najdejo koze tipa Zima, ki gredo celo pisati, da jaz produciram te teme. Takrat mi pa popustijo živci. Če je to tako luštno, prosite Primoža, naj na forum napiše ime vašega moža. Pa bodo vas mrcvarile nekaj mesecev. Dajmo, če je tako luštno.

  Mogoče komu vžge, da so šli predaleč. Mogoče.

 177. zogca said

  NNN, na mraz? Saj bom šla, obljubim. Če nič drugega do pumpe po čokolado. 😉

 178. maxi said

  Ja Žogca….točno tako so pred časom sicirali NNN N. Prav po mrhovinarsko.

  NNN N, daj napiši enkrat, če se ti da. Še imaš moj mail? Ti pa moram reči, da se danes bereš veliko bolj umirjeno in sproščeno. In sem res vesela, da si prišla do sem!

  Jaz trenutno berem Transurfing realnosti (V. Zeland), kjer gre za malo težjo, vendar bolj znanstveno razlago Skrivnosti. Je pa dobra tudi Polje – po sledeh nevidnih sil (L.McTaggart, kjer ravno tako znanstveno dokazujejo Secret.

 179. zogca said

  Nisem prej vedela, da so tako secirali NNN N. Jaz sem na MON prišla pred letom in pol. Vaših zgodb od prej ne poznam. Vendar sočustvujem, če so jo res.

  Jaz tega ne razumem. Jaz sem prej sodelovala samo na nogometnih forumih, kjer so bili tudi najbolj podivjani huligani. Ampak česa takšnega nisem videla še nikoli. Česa takšnega, kar vidim na forumu zglednih žena in mam.

 180. NNN N said

  Bejba, a si šla včeraj po čokolado :)? Je bilo mrzlo kot pes, ampak se vseeno po takšnih sprehodih človek počuti kot prerojen. Če nisi šla včeraj, pojdi danes :).

  Maxi in Boom, enkrat danes se spravim k pisanju :).

 181. zogca said

  Nisem, res nisem. Bom pa danes šla do pumpe, po kokakolo in cigarete.

 182. NNN N said

  Veš, sem tudi jaz včasih mislila, da mi ne bo nikoli uspelo nehati kaditi. In je zdaj že pet let od tega, odkar sem ozdravljena. Kdo bi si mislil, kaj :)? Se da, Žogca, vse se da. Samo energijo je treba zbrat. Zdaj pa jaz na kavo šibam, ti pa tudi marš na pumpo, da malo zadihaš :)).

 183. zogca said

  Bom prej še malo pospravila po stanovanju. Potem pa gotovo grem. Če je kdaj kakšen dvom o tem, ali bom šla ali ne … Ko mi zmanjka cigaret, ni več nobenega dvoma, ker gotovo grem. 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: