Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Ne, meni se to ne more zgoditi!

Posted by zogca na december 10, 2008

Ko sem bila še mula in sem se s svojim BMX-om podila po okoliških ulicah, sem bila prepričana, da ne bom nikoli umrla. Seveda sem se zavedala dejstva, da vsi vi boste. Ker boste pač nekega dne morali umreti. Ker so takšni zakoni narave. Ki, tako sem takrat mislila, zame ne veljajo, kajti jaz sem nekaj posebnega. Imela sem deset let. Danes vem, da zame veljajo povsem enaka pravila kot zate. In zanj. Ter zanjo. Nič več otroško ne razmišljam, da se stvari, ki se dogajajo drugim, meni ne morejo zgoditi.

Prav vse se lahko zgodi tudi meni. Lahko padem in si zlomim nogo. Lahko oslepim. Lahko pristanem na beraški palici. Lahko ostanem sama. Lahko me mož, če ga bom imela, prevara. Lahko moj otrok, če ga bom imela, ne bo zdrav. Vse našteto in še marsikaj drugega, kar se dogaja ljudem okoli mene, se prav zlahka lahko zgodi tudi meni. Četudi sem jaz sebi nekaj posebnega, ker s seboj živim že vse življenje, širše gledano nisem. Sem samo še en človek. Kot si ti. In on. Ter ona. Zakaj vse to pišem? Ker mi je sinoči, ko sem brskala po forumu, povsem brez potrebe na žulj stopila ena gospa. Četudi nisem bila tema debate, četudi se v debato nisem vključila, se je morala, ko je zasmehovala nekoga drugega, obregniti tudi ob mene. Kot se je že mnogokrat prej obregnila ob koga drugega. Označila me je za “patetično”. Dodala pa je tudi, verjetno ne prav lahkega srca, da sem “inteligentna”.

Ker je gospa očitno želela mojo pozornost, ji bom ustregla in jo bo dobila. Namenila ji bom cel odstavek. Drugi ga lahko tudi preskočite. Da, zavedam se, da se tebi nikoli ne more zgoditi, da bi bila tako prekleto žalostna zaradi enega moškega. Kot se tudi zavedam, da se tebi ne more zgoditi, da bi te moški zapustil. Zato se povsem upravičeno norčuješ iz mene. Enako upravičeno si se norčevala tudi iz žensk, ki so bile zaskrbljene zaradi prostitutke, ki je “pridelala” sto in eno spolno bolezen in jih od nje možje nosijo v domače spalnice. Zavedam se, da je tvoj mož preveč lep, kot si napisala, da bi kadarkoli moral obiskati prostitutko. Druge ženske pač niso mogle dobiti tako lepih mož in se zdaj “tresejo”. In enako se zavedam, da samskim prijateljicam “neumnih pripomb” ne daješ iz hudobije, ker bi jih hotela prizadeti in spraviti v solze. To seveda počneš zato, ker želiš, da ne bi, kot ti ne boš, na starost ostale same. Ker tebi se pa kaj takšnega ne more primeriti. Daleč od tega, da bi te mož mogel zapustiti ali preprosto umreti. To se lahko zgodi samo drugim. Če se obregnem samo ob tvoje najnovejše pisanje. Materiala je sicer več in preveč. Ne, nič od tega se tebi ne more zgoditi. Ti si kajpak nadčlovek. A kaj, ko vi, nadljudje, včasih pozabite, kaj pomeni biti človek. Če bereš moj blog, ti sporočam, da te brez potrebe skrbi “za patetično in inteligentno Žogco”. In ko boš naslednjič razlagala, da imaš vse zakramente, da redno moliš in dokaj redno hodiš k maši, se spomni, da je prav napuh prvi na spisku smrtnih grehov. Da, tako inteligentna sem, da vem, da je fanatični vernici najbolje zagroziti z Božjo nemilostjo. Pred nekaj dnevi, ko si se norčevala iz zaskrbljenih žena, ki so se bale, da bi njihov mož lahko obiskoval “okuženo” prostitutko, si si zaslužila objavo o napuhu. Hotela sem jo napisati, vendar sem si premislila. Ampak očitno vsak slejkoprej dobi tisto, kar si zasluži. Vsekakor upam, da si zadovoljna.

Naj zaključim z mislijo, ki jo je na forum napisala neka druga, veliko bolj prijazna, gospa. Posmehljivci se posmehujejo, dokler se sami ne znajdejo na še hujši preizkušnji. Ne, ne bom zaključila. Še nekaj bom napisala. Na svetu je nešteto stisk. Nekatere razumemo, ker smo jih doživeli tudi sami. Večine ne, ker jih nismo in jih verjetno nikoli ne bomo. A vendar se lahko zgodijo tudi nam. In če zaradi ničesar drugega, na primer srčne kulture, jih zato ne bi smeli zasmehovati. Jaz vem, da se prav vse, kar se je slabega zgodilo vam ali pa se vam še bo, lahko zgodi tudi meni. Nič več namreč otroško ne razmišljam, da se stvari, ki se dogajajo drugim, meni ne morejo zgoditi.

Advertisements

73 komentarjev to “Ne, meni se to ne more zgoditi!”

 1. Saudade said

  Žogca, bravo za tole odlično besedilo.
  Nobene stiske ne doživljamo tako kot jo kdo drug, pravzaprav še sami dveh podobnih stisk ne doživljamo enako – ker se pač spreminjamo, spreminjajo se ljudje okoli nas, okoliščine… Je pač tako, da nikoli dvakrat ne stopimo v isto reko.

  Presojati stiske drugih pa, no ja… o tem smo že večkrat govorili in je v bistvu škoda izgubljat besede.

 2. zogca said

  Hvala. Ko sem ga napisala do konca, sem ga naprej izbrisala, ker nisem želela, da bi izpadlo, da tukaj javno obračunavam z njo. Potem pa sem vseeno objavila. Pa me res ni prizadela. In dvomim, da je prizadela tistega, po katerem je včeraj prvenstveno pljuvala. Ampak tega je cel kup … Mi pa dejansko je fascinantno, kako človek za nič od tistega hudega, kar se drugim dogaja, ne pomisli, da se lahko nekoč zgodi tudi njemu in da takrat ne bo tako močan, kot mogoče zdaj misli, da je. Ena izmed rednih bralk bloga mi je enkrat po telefonu rekla, da človek preživi vse, ker mora. Da za nazaj vidimo, kako zelo močni smo, ko moramo biti. Za naprej pa tega ne moremo govoriti, ker še ne vemo. In da, seveda, spreminjamo se in to zelo.

 3. alja said

  Dobro si tole napisala! Čestitam.

 4. zogca said

  Danes je pa lušten dan. Vsi me hvalite. 😉 Tudi zobozdravnik me je pohvalil. Rekel je, da imam zelo lepe zobe. Ampak tudi dve luknjici, zato bom morala po novem letu priti nazaj. Pa mi ne bo hudo, ker k tistim, ki mi rečejo, da imam kaj lepega, rada grem. 😉

  Lynx me je okužil z Simon & Garfunkel.

 5. zogca said

  Aja, še nekaj bom dodala. Na fotografiji je Monica. Vem, da ima tukaj veliko oboževalcev, zato napišem. Ker je rahlo neprepoznavna, ampak je ona, gotovo je.

 6. lynx said

  To si že prilepila? Odlična priredba indijanske pesmi.

  El condor pasa:

 7. zogca said

  Seveda sem, Simon & Garfunkel zdaj lepim po dolgem in počez. Ob vsaki priložnosti. 😉

 8. niko said

  Tele “ženske strani” so pa huda reč za obiske – pa se bom moral naučiti še tega, kot zadnje oblike učenja pred pozabljanjem.

  Tako na pol resnično in napol povsem mimo so tipične ženske reakcije in obračunavanja. Pretežno čustveno in dokaj manj razumsko pogojene.

  Vendar se mi zdijo povsem posrečene in normalne – dokler se vanje ne vključimo moški in moški, ki iščejo žensko publiko.

  Bom opisal zanimivo opazovanje z nekega križišča treh smeri:

  Z vsake smeri pripelje ga. ali gdč. in “čudo neviđeno”, nobena ga. ali gdč. ne ravna po pravilih, živi kaos – IN NIČ! Povsem gladko in varno odpeljejo vsaka po svoje in mimo pravil. Moški bi tresnili ali pa vsak ustavili, izstopili in se skregali na žive in mrtve (če se ne bi celo stepli.

  Ne takrat, ne danes in nikoli mi ne bo jasno, kako je to mogoče. Saj se niti sporazumevale niso z nobenimi signali ali kretnjami (stal sem na najboljši možni točki za opazovanje in res vse videl v živo, “kako so ga srale na mrtvo”.

  Nekaj razlik je očitno takih, da smo si po svoje res tudi različni.

  :)))))))))))))))))))))

 9. klara said

  žogca,
  čestitke za tole objavo! Odlična, odlična, odlična!

  Si že pomislila, da bi imela kolumno v kakšnem časopisu??? 🙂

  Sicer nisem spremljala forumske debate, se pa sploh ne čudim, da je kakšna babnica takole reagirala, čistunke kot so na MON-u!
  LP
  K.

 10. Janis said

  Jaz imam na MON-u druge težave: ker folk zelo slabo razlikuje med “a se tebi to ne more zgodit” in med “naknadno opravičevati lastne pizdarije z xy izgovori”. Če rečem, da to in to ni prav, se zmeraj najde vsaj eden, ki mi naprej meče “to se lahko tudi tebi zgodi, a boš rekla, da se ti ne more”. Ja, in? Če narediš sranje, bodi vsaj toliko pošten, da pogledaš v oči samemu sebi in vsaj samega sebe ne farbaš, zakaj si imel vso pravico naredit sranje in zakaj to kobajagi sploh ni sranje. Če razumeš, zakaj je nekdo nekaj naredil, še ne pomeni, da so razlogi tudi že kar opravičilo.

  Ampak sem že off-topic. Tvoj problem je folk, ki je slepo zaverovan sam vase in ima kompleks večvrednosti nad vsemi ostalimi (zanimivo, ponavadi so ravno ženske, ki so v postelji ena živa konzervativna žalost, najbolj prepričane, da njihovega partnerja tudi v teoriji ne mika seks s kakšno drugo)in ima posledično občutek, da samo oni držijo vse niti v svojih rokah, ostali ljudje so pa slabiči in bedniki.

  Na temo prostitucije pa: glede na to, da se mi malo sanja, koliko je povprečen slovenski moški poučen o prenosu SPB in celo menstrualnem ciklusu ženske, imajo tiste žene kar prav, da jih skrbi. Poznam samo takole na hitro dva primera žensk, ki sta se okužili z HIV-om od svojega dolgoletnega stalnega (in v obdobju zveze edinega) spolnega partnerja – eden je zahajal k prostitutkam in ni imel nikoli običajnih afer, drugi pa k moškim prostitutom. Oba sta redno prakticirala seks brez kondoma, tako doma kot pri plačanem seksu.

 11. niko said

  Čisto zares in pošteno: seks brez kondoma ali seks s kondomom? Če bi moral s kondomom, se bi zlahka odrekel – seksu.

  Kar tako ni več poseben problem.

  :)))))))))))))))))))

 12. zogca said

  Klara, hvala ti. Na to pa nisem pomislila in mislila, da mogoče to ni zame. Sem pa nekaj dni dobila idejo … Kako luštno bi bilo pisati govore politikom. To bi se mi pa zdelo zabavno delo. 😉 Tale pa … Tale je ena najbolj znanih čistunk. Danes mi je še napisala, da sem prostitutka. Prav, če ona tako misli. 🙄 In potem je še nekaj provocirala, naj se ne zmotim in naj se ne podpišem kot tristomatr. Zdaj vem, kdo me takrat žalil tisto tristomatr, ker je mislil, da sem jaz. Pa nisem bila. Je res, da sem v tistem obdobju morala menjavati nicke, ker me je Primož brisal, če sem napisala samo dobro jutro. Zdaj je nehal in vse pišem z istim nickom. Razen njej sem se podpisala z ne kakaj!, da bi nehala srati, ampak sem ji dala točno vedeti, kdo sem.

 13. zogca said

  Janis, tale gospa je neredko tudi tvoj problem. Ne v smislu, da se sekiraš. Tudi jaz se ne. Je med najbolj pametnimi in ko sta se vidve udarili o veri, verouku ali splavu, so teme šle čez sto sporočil.

  In da, seveda imajo prav, da jih skrbi. Jaz ne vem, kdo vse hodi k prostitutkam (vem samo za enega), ampak če upoštevam dejstvo, da je prostitutk toliko in toliko, mora tudi strank biti toliko in toliko, sicer sistem pade. In kako naj za koga z gotovostjo rečem, da ne? Ženske je skrbelo, ona pa je temo obrnila na to, kako je njen mož oh in sploh čudovit, ve bednice pa kar skrbite. Vedno je ona nekaj blazno pametna. Ko pa mi je šla v temi, ki ni bila o meni, nisem je jaz odprla, nisem v njej pisala, nič od nič … Ko pa me je šla tam provocirat s pisanjem, da sem patetična … Kaj pa misli, da je? Ne menjam svojega življenja za njenega, nikoli.

 14. zogca said

  Niko, če bi se to zgodilo v živo, brez skrbi, jaz ne bi odpeljala naprej, ampak bi odprla vrata in ji takoj povedala vse. Še prst bi ji pokazala, če je treba. Tukaj na internetu je pa drugače … Ona je po meni srala na forumu. Jaz sem ji že tam napisala, kar ji gre. Sem pa njeno “sranje” uporabila še za objavo na blogu. In zakaj ne? In ker so objavo vsi pohvalili, sem vesela, da sem jo dala na blog.

 15. zogca said

  Še to ti moram napisati, Niko. Jaz že kakšnih 15 let nisem seksala brez kondoma, pa ne morem reči, da nisem uživala. Z moškimi, ki so bili dobri ljubimci, sem. Maksimalno. Oprosti, da si moral čakati, da odobrim tvoja komentarja. To je bilo zato, ker si prvič pisal na blog. Odslej ti ne bo treba čakati, če boš še kaj pisal.

 16. Aleš said

  “Prav vse se lahko zgodi tudi meni.” Se mi zdi, da tega res ne razumemo dobro, dokler ne doživimo. To resnično razumeti, je pa modrost.

  Hvala Žogca.

 17. Spider said

  Velika večina na mon-u ( tudi celo na starševskem čveku), ki ima stalne nicke, piše normalna sporočila. Po nekih čudnih sporočilih izstopajo običajno skrivači.

 18. niko said

  Žogca – tisto s čakanjem se mi zdi povsem normalno. Malo varoval pač mora biti, da ne gre vse v maloro zaradi neumnosti, na katere urejevalec ali nosilec strani ne bi mogel vplivati.

  Če pa čisto pošteno povem še tole o ženskih sporih: zdijo se mi bolj nepotrebni kot spori med moškimi. Ženske vsaj do pred kratkim niste kazale klišeja arogance na tak način, da v bistvu izključujete same sebe. To je bolj moška lastnost. Bila. In bilo bi kar prav, če bi tako čimdalj ostalo.
  Le mnenje in nič drugega.

  LP!

 19. zogca said

  To absolutno drži. Ponavadi vse neprimerno pride od vzdevkov, ki jih vidiš prvič. Ampak ta res ni ena izmed tistih.

 20. zogca said

  Niko, v bistvu jaz nisem postavila te zaščite, sistem jo je, se mi zdi pa povsem smiselna. Jaz sicer nikogar ne cenzuriram. Blog pišem že devet mesecev in od tedaj naprej nisem spustila samo enega komentarja. Pa ne zaradi neprimerne vsebine, bila je povsem primerna. Nisem ga spustila zato, ker ga je napisal človek, ki je meni blokiral tako branje kot pisanje na svojem portalu, da o tem, da mi je brze besede svarila s tega istega portala obrisal blog, ki je tam stal devet mesecev. In sem si mislila … Če je moj blog tako zelo nevzdržen za tvoj portal, potem verjetno tvoje sporočilo na moj blog niti ne sodi.

  Kar pa se sporov tiče … Jaz se z žensko brez težav skregam, z moškim pa res težko. Imeti mora res hud presežek ženskih hormonov, da bi se lahko pričkala z njim. In moški, če se skregajo med seboj, ponavadi imajo za to res tehten razlog. Ženske se lahko skregamo zaradi česarkoli, še takšne malenkosti.

 21. lynx said

  Moram nekaj napisati da se bo oglasila Maxi, ki ima rada stereotipe, črni humor in podobne reči. 😉

  Kdor pozna živali in še posebno pse, ve, da ravs med samci ponavadi nima hujših posledic. Povsem drugače je, ko se stepeta samici. Ne vem če je podobnost z ljudmi naključna?

  Kje sta Sonček in Morgan?
  Njo je serviser menda čisto zmešal. Nič hudega ne bo, če bo naredil rutinski pregled in jo malo podmazal. Upam samo, da ji ne zamenja nog s krajšimi. 😉

  In ko ste osamljeni, pejte v lajf.
  Petula Clark – Downtown:

 22. zogca said

  “Kje sta Sonček in Morgan?”

  Jaz ju tudi pogrešam. Vsekakor vesta, kje smo. In če ju ni, upam, da ju ni zato, ker se imata nekje blazno lušno.

 23. lynx said

  Dobro da si uporabila besedo “blazno”, ker drugače bi izpadlo, da je tvoj blog pribežališče nekih “zaherjenih kapelonov” ki se nimajo kam dati. 🙂

  Popravljam od prej: Ko ste osamljeni, berite Žogcin blog..
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  bomo skupaj jokali. 😉

 24. zogca said

  Ojej, ne razumem, kdo so zaherjeni kapelonu.

  Sicer pa mislim, da temu ni tako. Vsaj jaz zase ne bi rekla, da sem osamljena. To pa, da v trenutnem stanju stvari raje visim v svoji dnevni sobi kot v mestu po kafičih … Tako je. Gre pa za lastno izbiro, ne za dejstvo, da nimam s kom na kofe. Če pa kdo ima možnost dobro seksati, je pa pametneje, da to možnost izkoristi in ima od Žogce opravičilo, da mu ni treba biti na blogu. :mrgreen:

 25. PRABABI said

  Žogca, lep dober večer!
  Res si odlično napisala, ne pusti se! Sem šla brat, komaj našla. Omenila si MV zato sem vedela, da mora biti tam nekje. Tja ne hodim, se mi ne da brati. Tudi takrat, tema o MV sem slučajno naletela, ni mi bilo vseeno in sem se oglasila, kar na lepo in kratko sva končala. Stvar z brisanjem se je uredila. Takrat sem nazadnje tam pisala. Bom pa čez dva dni, če ne bom pozabila na MV rd. Danes brez smeškov. Grem še v “cukr”.
  Baj baj.

 26. zogca said

  Babi, ne vem, ali je konec ali pa samo nimajo časa. Dejstvo je, da huda lumpa 🙂 trenutno nemoteno piše po forumu in ji nihče ni noče. Seveda sem še vedno blokirana, ampak brišejo me pa ne. Tudi ne vem, zakaj bi me, tema, ki sem jo danes popoldne odprla, ima že 125 sporočil. In je prav nič ne kazi dejstvo, da je moja osebnost širše neprimerna. 😉 MV-ju pa sem jih jaz velikokrat napela prek zasebnih sporočil. Ker mislim, da to, kar dela, ni prav. In ga ne bo pripeljalo tja, kamor bi želel. On ve, kaj si jaz mislim o vsem tem. Ne bom ga pa žalila in mi je grdo, da ga žalijo.

 27. maxi said

  Lynx 😉

  Kar se MON-a tiče, zadnje čase ga niti obiščem ne več, tako mi je postal nezanimiv. Kar dolgo časa sem se čudila… tako ozkemu pogledu-razmišljanja, ki ga pogosto krasi še vsaj kanček primitivizma in to pri masi njih, ki se na omenjenem portalu shaja…. da se mi zdaj še čudit ne da več.

  V glavnem, da vam približam svoje grešne misli, vam pošiljam text pesmi, ker ne najdem mp3 :mrgreen:

  BOŽIČNA NOČ
  Magnifico

  I love u baby baby
  je muzika zate šibala
  tam nekje v vesolju sva se v njenem ritmu zibala
  v nebesih se je vnel prepir, ko sva kalila nočni mir
  odkrival sem svet neznan,
  vsak poljub je je zame bil vulkan

  In ko enkrat bom umrl
  in ti boš daleč proč
  ne mi svečc prižigat
  spomni se na božilno noč

  Aleluja baby baby
  telo in dušo sem ti dal
  hvaležna si bila, ko satana iz tebe ven sem gnal
  iz lic sem ti solze pil
  neusmiljen jezdec to noč sem bil
  boga prosila bova za pomoč
  dekle, grešila sva na sveto noč

  :mrgreen: :mrgreen:

 28. maxi said

  Ups, našla…pod spremenjenim naslovom, eko da vam pošljem še v ritmu :

 29. zogca said

  Grem poslušat. 😉

 30. zogca said

  Poznam ta komad. Dobra metafora za seks, satana sem iz tebe gnal. Oh, jaz bi tudi, da ga nekdo fajn nažene iz mene. :mrgreen:

 31. zogca said

  Tale od Magnifica se mi je dopadel!

 32. maxi said

  Meni je cel komad ena sama predaja na polno, tudi ta verz me podžge:

  …tam nekje v vesolju sva se v njenem ritmu zibala…

  pa ta dva:

  …odkrival sem svet neznan,
  vsak poljub je je zame bil vulkan…

  In potem cela ta kitica:

  …telo in dušo sem ti dal
  hvaležna si bila, ko satana iz tebe ven sem gnal
  iz lic sem ti solze pil
  neusmiljen jezdec to noč sem bil
  boga prosila bova za pomoč
  dekle, grešila sva na sveto noč…

  HUUH….. 😎

 33. zogca said

  Maxi, zaradi tebe bom morala nocoj spet gledati porniče. :mrgreen:

 34. maxi said

  Magnifico je na sploh dober, meni je bil marsikateri njegov komad lušn, tudi ta je požel svoj uspeh:

  Božična noč je pa sploh njegov vrhunec. On mi je všeč tudi kot človek, način na katerega razmišlja mi je blizu, celo na svoj račun zna norce brit, kar je meni posebna kvaliteta.

 35. zogca said

  Nujno bi nekdo moral iz mene izgnati satana. :mrgreen:

  Nujno!

  Nujno!

  Nujno!

  Ampak si ne predstavljam, da bi nekdo, ki ni on …

  Kakšna huda tragedija za moje hormone. 😥

  Kako bi jaz celo božično noč zlorabljala njegovega tiča.

  Bi hitro pozabil, da mora k maši. :mrgreen:

 36. maxi said

  hehe…Žogca, pa ne da te spet rajcam… :mrgreen:

  😆

 37. zogca said

  Meni se Magnifico zameril, ko je, ko je nastopal na naši šoli, uletel na žensko stranišče in tisto, kar je govoril, se mi je zdelo neprimerno govoriti petnajstletnicam na ženskem stranišču. Pozneje sem ga velikokrat srečala v enem kafiču, kjer je on reden gost in se mi je zdel čisto faca.

 38. zogca said

  Spet me rajcaš, spet. 😉

 39. zogca said

  Daj še kakšno blazno meseno in pohotno pesem.

  Bom šla pred polnočnico na ulico in pohopsala koga, ki bo šel k maši, da bo celo božično noč izganjal satana iz mene. Plemenito delo. 😉

  Hecam se, seveda.

 40. maxi said

  Aja…uf, tega mu pa ne bi pripisala. To mu da pa velik minus…
  Ma v bistvu, sem svoje menenje gradila bolj na intervjujih, in se mi je zdel tak cool, odprt človek s smislom za humor in širokim pogledom.

 41. zogca said

  Ne vem, jaz ga ne bi hotela blatiti. Mogoče se je samo hecal. Mogoče mu je kakšna prej kaj rekla. Nisem imela občutka, da bi kateri kaj hotel, samo neprijetno je bilo. Meni je bilo neprijetno. Mogoče pa fura, ko je kakor v javnosti, ta svoj imidž. Ker v tistem kafiču je bil povsem drugačen. Ko je bil privat. Nisem opazila, da bi sploh pogledal kakšno žensko. Debatiral je s kolegi.

 42. maxi said

  Ta je tudi taka fukfehterska 😆 , ki sem jo že zadnjič limala – Dej povej mi:

  http://foto.igrisce.si/v/bendi/donmentony/mp3/plosce/1991-Ko_noc_zamenja_dan/

 43. zogca said

  Fukfehtarska. 😉

  S fukfehtarji imam pa kar nekaj izkušenj. 😦

 44. zogca said

  Eden je šel celo tako daleč, da mi je rekel, zdaj pa citiram: “A daj no, saj ne boš trpela in hitro bo minilo.” Mislim!!!!!!!

 45. maxi said

  Ma ja, to nam je ženskam usojeno…ampak vedno imamo v svojih rokah odločitev. 🙂
  Je pa zanimivo, če spremeniš energijo, se tudi fukfehterji oddaljijo.

  Ma jaz verjamem, da privlačiš tisto kar izžarevaš. In so obdobja v življenju, ko si tudi ženska želi samo khm, khm… :mrgreen:

 46. maxi said

  Ma ja, to nam je ženskam usojeno…ampak vedno imamo v svojih rokah odločitev. 🙂
  Je pa zanimivo, če spremeniš energijo, se tudi fukfehterji oddaljijo.

  Ma jaz verjamem, da privlačiš tisto kar izžarevaš. In so obdobja v življenju, ko si tudi ženska želi samo khm, khm… :mrgreen:

 47. maxi said

  hehe….ta je pa višek še za fukfehterje.

 48. maxi said

  Ups…ponavljam se :mrgreen:

 49. zogca said

  Pri meni so fukfehtarji povsem neuspešni.

  Če se mi moški zdi beden, ščegetavček odpoved. ;.)

 50. zogca said

  Seveda višek. “A daj no, saj ne boš trpela in hitro bo minilo.” Tega smatram kot najhujši primer, ampak še zdaleč ni bil edini. Veš, kako je. Jaz blebetam marsikaj. In kdaj pa kdaj (milo rečeno) rečemu tudi kaj opolzkega. Kdor me pozna, ve, da to ne pomeni čisto nič. Kdor me ne pozna, pa lahko kaj narobe razume in … Je absolutno narobe razumljeno, ker ko jaz hočem, potem ni dvoma, prav nobenega.

 51. vlatka said

  žogca,

  prosim lepo: mojo misel podpiši z mojim imenom. Nekoč bom zagotovo slavna. 🙂

  Zelo lepo si napisala. Čista petka.

 52. zogca said

  Hudir, napisala sem veliko bolj prijazna gospa. Gospa Vlatka? Vlatka? Kako?

 53. lynx said

  Predvidevam da se satan skriva tam nekje blizu maternice. In si mislim, da se ga ne izganja niti s križem, niti s česnom. 😉

  Roy Orbison – You Got It:

 54. zogca said

  Prav predvidevaš. Satan se izganja s tičem!

 55. lynx said

  Ker je ura preko polnoči in si od noči ne obetam prav veliko, ti želim lahko noč.
  Ali pač?

  CCR – Hey tonight:

 56. zogca said

  Ne vem, kaj bi ti počel ob tej nočni uri. Jaz sem tukaj, ker moram končati neko delo. Ne morem pa ti obljubiti, da boš lahko nocoj iz mene izganjal satana. 😉

 57. lynx said

  Čez dvajset let ga bova morda prosila da pride. 😉 LN

 58. zogca said

  Do takrat bo satan že orjaških razsežnosti. :mrgreen:

 59. zogca said

  Včeraj sem mnogo prehitro pohvalila Primoža. Skratka, danes zjutraj je obrisal temo o džamiji, ki sem jo jaz včeraj odprla in v katero smo napisali 140 sporočil. Potem je obrisal temo o heroinu na recept, napisanih več kot 80 sporočil. Norost se skratka nadaljuje. Moja babica je govorila, da človeku lahko daš vse, ne moreš pa mu dati pameti. Še kako je imela prav.

 60. Spider said

  Sej se mi je zdelo, da vem, kdo je ta huda lumpa.

  Sicer pa, kar se glasbe, ki jo jaz poslusam, recimo tole:

 61. zogca said

  A zato se gre brisati tema, v kateri je sodelovalo gotovo 50 forumašic? Plus še ne vem koliko v temi o heroinu. Zato obrišeš sporočila toliko ljudi, ker ne preneseš človeka, ki je odprl temo, ker je tvoj prijatelj eno leto tega človeka porival? Očitno sem Primoža premalo omenjala na blogu, potrebuje malo pozornosti. Pa saj škodo dela sebi. Misli, da ljudje ne opazijo, da kar tako za brez veze briše njihova sporočila.

  Maxi rada posluša Pando in velikokrat tukaj pušča linke do njihovih pesmi.

 62. zogca said

  Od slovenskih novejših mi je všeč tale …

  Pa tema o kužku Močnikove Špele je tudi morala izginiti.

 63. Spider said

  Ne pravim, da je zato upravičen izbrisat temo, kje neki, pravim,da se mi je hitro zdelo, da vem, kdo je ta huda lumpa.:)

 64. zogca said

  Saj sem včeraj napisala na blogu, da sem to jaz. Očitno tudi on prej ni vedel, potem pa je prebral na blogu in gremo brisat. Meni je tako ali tako jasno, da on vse to bere. Ko je pošiljal mejle moji prijateljici, ji je citiral sporočila z bloga. Vse zna napamet.

 65. lynx said

  Kaj bi se sekirala. Ta pregovor ti je verjetno všeč: “Za dobrim konjem se vedno praši.”

 66. zogca said

  Brez skrbi, lynx, ne sekiram se jaz. Jaz vem, da sem odprla odlične teme. Dejstvo, da je bilo v eni napisano 140 sporočil, v drugi pa 80 ali koliko, to samo potrjuje. Dejstvo, da je on obe temi obrisal, pa tudi temo u kužku Močnikove Špele, več kot tisoč ogledov, potrjuje pa to, da je resnično takšno … Je pa to resnično njegov forum, to so njegovi uporabniki in ima vso pravico, da je do njih nespoštljiv in briše njihova sporočila. V temi o heroinu, na primer, so bila moja 3 sporočila, ostalih 77 so napisali drugi.

 67. Janis said

  Ja, tudi moji posti so bili v obeh impulzivno brisanih temah. In ker sem bila vse dosedaj spoštljiva do njegovih odločitev, je heca nepreklicno konec. Bom pa svoje zelo tehntne in direktne besede njemu prišparala za njegov forum in ne tvoj blog.

 68. MONica said

  Je res zanimivo kako človeška neumnost nima meja.

 69. zogca said

  Očitno je njemu ob občutku, da nekomu nagaja in škoduje, toplo pri srcu. In ker mu jaz vsekakor želim, da je v tem adventnem času njegovo srce toplo, se ne bom razburjala. Meni mogoče s tem nagaja, škoduje pa mi ne. Je pa s temi stvarmi takole. Vrnejo se kot bumerang. Zelo zanimivo, tema o heroinu, na primer, ga na forumu ni motila tri dni. Mirno jo je gledal. Ker pa sem včeraj jaz na blogu napisala, da sem huda lumpa jaz in ker on očitno takoj zjutraj prebere vse, kar tukaj pišemo – je bilo treba brisati. Jaz sem sicer mislila, da on ve, da sem to jaz, ampak da ga je minilo brisanje. Ker je tisti drugi vedel, ker sem kot huda lumpa pisala že pred mesecem dni. Očitno Primož ni vedel.

 70. vlatka said

  žogca,

  samo Vlatka 🙂 🙂

 71. zogca said

  Aha, zdaj vidim, da moram še tole popraviti. Bom, obljubim. Prišla sem pod to objavo, ker sem naletela na en luštn wallpaper za moj novi mobitel.

  Govora je bil o izganjaju satana iz Maxi in mene …

  Kaj pravite na tale wallpaper?

  http://gallery.mobile9.com/f/441089/

 72. piff said

  Če smo že pri namigujočih pesmih, kaj pa tale:

  Used se gor na štago, bova tko hitrej pršla,
  dej noge gor u luft, dam lohk prtisku kr se da …

 73. zogca said

  Oja, oja, oja!

  Na to sem pa čisto pozabila.

  Zelo namigujoča.

  Pozdravljena, piff.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: