Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Naj sosedu ne crkne krava!

Posted by zogca na julij 19, 2008

Prvi del EURA 2008 je končan. Reprezentanca, za katero navijam že skoraj dve desetletji, je pričakovano izpadla. In ker za nekoga moram navijati, kajti to da tekmovanju prav poseben čar, sem se danes odločila, da bom navijala za … Hrvate. Naj južnemu sosedu ne crkne krava. Naj ne crkne tudi zahodnemu, Italijani so mi vedno bili prav posebej ljubi. Tudi za njih bom navijala.

Vas zanima, kako na stavnicah stoji vaš favorit? Po končanem prvem delu zaključnega turnirja stare celine je slovita angleška stavnica William Hill objavila novo stavno razmerje. Na njej ima največ možnosti za zmago Nizozemska (7-2). Drugi favorit je Španija (4-1), nato sledijo Portugalska (9-2), Italija in Nemčija (11-2), Hrvaška (7-1) in Rusija (14-1). Ljubitelji stav si največje dobitke lahko obetajo, če svoje denarce položijo na Turčijo. Za vložen funt ali evro jih bodo prejeli kar 25.

Nocoj se začne zares, Nemčija bo igrala s Portugalsko. V petek se bosta pomerili Hrvaška in Turčija. Nizozemska in Rusija bosta igrali v soboto, nedeljska poslastica pa bo dvoboj Italije in Španije. Moja napoved je, da se bodo v polfinale uvrstile reprezentance Nemčije, Hrvaške, Nizozemske in Italije. Ampak pustimo se presenetiti. Mogoče že nocoj …

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: