Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Nocoj bo orgazmično!

Posted by zogca na junij 29, 2008

Ne, ne bo seksa. Mogoče se bodo streljali penali. Ups, po slovensko enajstmetrovke. Seksalo se ne bo. Kajti pravi moški bodo nocoj gledali nogomet. In pa, prepričana sem, tudi veliko žensk. Bodo Nemci prvaki četrtič ali Španci drugič?

Zgodovina je vsekakor na strani Elfa, kvaliteta brez dvoma na strani Furije. Španci so gotovo edina reprezentanca, ki je na EURO 2008 nihče ni nadigral. In čeprav težko rečem, da je v finalu evropskega prvenstva ena reprezentanca izrazit favorit, kajti slabo moštvo finala ne more doživeti na samem terenu, Španci so favoriti. Vendar bom jaz navijala za Nemce. Za tiste Nemce, katerih se nikoli ne sme odpisati. Pa četudi, če napovedi držijo, bodo nastopili brez kapetana Michaela Ballacka, ki je poškodovan. Odločitev o njegovem nastopu bodo Nemci sprejeli tik pred začetkom večernega finala. Na drugi strani tudi špansko moštvo ne bo popolno. Manjkal bo namreč prvi strelec letošnjega evropskega prvenstva David Villa.

Nekdanji angleški reprezentant Gary Lineker, ki si danes denar služi kot strokovni televizijski komentator, je pred leti izrekel slovite besede, za katere Španci upajo, da se pred finalno tekmo evropskega prvenstva v nogometu ne bodo uresničile. “Nogomet je preprosta igra. 22 moških se devetdeset minut podi za žogo, na koncu pa so Nemci vedno tisti, ki zmagajo,” so bile misli Linekerja, ki ni bil daleč od resnice.

Kdorkoli bo na koncu slavil, želim dobro in predvsem orgazmično tekmo.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: