Žogca v ofsajdu

In nič več v pričakovanju sodniške piščalke

Bug v softwaru

Posted by zogca na marec 12, 2008

Ste tudi vi opazili, da samo dejstvo, da ste iz trgovine prinesli čudovito stvarco, ki ste jo predhodno pošteno in ponavadi tudi drago plačali, ni nobeno jamstvo, da bo ta reč tudi delala? Stvari preprosto ne delajo, kot bi morale. Ali pa sploh ne delajo.

Moji prijateljici je včeraj crknil mobilec, ki ga je kupila pred tremi tedni. Gre za eno izmed najboljših znamk mobilnih telefonov. Od prvega dne se je prižigal in ugašal. Bug v softwaru.

Pred dvema mesecema sem si kupila mp3 plejer. Imela sva nekaj prijetnih sprehodov, zdaj pa že nekaj tednov leži na klavirju in čaka, da ga odnesem na servis. Preprosto se več ne prižge. Verjetno bug v softwaru.

In moj mobilni telefon. Vsi pravijo, da je to najboljša znamka. Jaz pravim, da je najslabša. Ker tega mobilca, ki je bil dražji od povprečnega televizorja, vsakih nekaj mesecev nesem na servis. Ker se preprosto neha prižigati, še prej pa na prihajajoče težave opozarja z brisanjem sporočil, fotografij, posnetkov. Neštetokrat so na servisu izbrisali software in ga znova naložili. Zdaj znova trokira. Bug v softwaru.

Očitno je povsod okoli mene epidemija bugov v softwaru. Pred nekaj dnevi mi je moj ljubljeni razložil, da njegov hardware deluje, vendar je prišlo do buga v softwaru. Serviserja za mobilca sem uspela najti. Za mp3 plejer tudi. Zdaj iščem serviserja, ki bo mojemu ljubljenemu naložil nov software.

In še nasvet vsem bralcem mojega bloga. Ko domov prinesete kakšno čudovito stvarco, ne pozabite shraniti garancije in računa. Izkušnje kažejo, da ju boste potrebovali.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: